30. november 2019

Fredericia, ca. 1900: Religiøse minoriteters ‘foretrukne bosættelser’, ønskede ‘at bo tæt ved’ trosfæller

Multikulturalisterne griber fra alle hylder, når de en sjælden gang ikke bare angriber det modsatte synspunkt, men ligefrem forsvarer den fortsatte indvandring. De fortæller at boligpolitikken har slået fejl, og at danske udvandrere skam også lever i enklaver, såsom Danevang i Texas. Enten er det vores skyld, eller også er vi ligeså slemme selv, så at sige. Det første er en bekvem efterrationalisering, og det sidste en banal konstatering om menneskets væsen, der isoleret set burde være et argument imod masseindvandring og multikultur.

Her en skematisk angivelse af religiøse minoriteters ‘foretrukne bosættelser’ i Fredericia ca. 1870-1900. Det tog mere end 200 år at assimilere jøder, katolikker og reformerte kristne, selvom det i antal drejede sig om relativt få personer. Eksempelvis var der 1770’erne, 100 år efter de fik lov til at bosætte sig i Fredericia, blot 150 jøder i fæstningsbyen. Hvis den islamiske indvandring fortsætter, og demografien fortsat eskalerer udviklingen, så er der intet Danmark at assimilere sig ind i om 200 år. At påstå andet er sofisteri.

“Helt op til omk. 1900 ønskede jøder, katolikker og reformerte at bo tæt ved andre medlemmer af samme menighed.” (Fredericiahistorie.dk)

(Fredericia Museerne, 24. November 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106349/trackback

9 Comments »

 1. Godt set. “100 år efter de fik lov til at bosætte sig i Fredericia, blot 150 jøder i fæstningsbyen.” Det kan multi-kultierne ikke hænge deres hat på!

  Idag foregår det med en meget større muslimsk indvandring og det er den oprindelige danske befolkning, der forsøges ‘assimileret’ til islam. Derfor bliver man straffet med bøder eller bliver slettet fra sociale medier, hvis man kritiserer islam.

  EU har pålagt de sociale medier, at slette kritik af islam og EU har pålagt den danske stat og alle andre EU-lande at gøre det samme.

  Det hedengangne DDR er flyttet vestpå og er blevet til EU.

  Kommentar by A-mad — 30. november 2019 @ 10:55

 2. Jeg undre mig over at der stadig er folk, som hævder at integrationen går godt, man behøver kun at gå en tur på Nørrebro, i Tingbjerg, i Vollsmose, i Gellerup og Bispehaven, i store dele af København Sydvest og Aalborg Øst, så bliver man hurtigt overbevist om at integration er en by i Rusland og at assimilation er stort det ikke eksisterende! Er der virkelig folk, som er så dedikerede tilhængere af det multietniske og multikulturelle samfund, at de er i stand til at abstraherer sig fra hvad det sker i virkeligheden?
  Jeg kan ikke tilgive de politikere, journalister og andre meningsdannere, at de har ladet det ske, og oven i købet ladet det ske uden folkelig legimitet! Befolkningen er ikke blevet spurgt bare en gang!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. november 2019 @ 11:51

 3. At flytte til Texas var måske ikke den værste idé man kan få. Hvis det ikke var så skidevarmt dernede.

  Kommentar by Nielsen — 30. november 2019 @ 12:44

 4. I torsdags skrev Berlingske, at 2 ud af 3 nyfødte børn i Ishøj kommune har en ikke-vestlig mor.

  Billedet er det samme i Vallensbæk, Høje Tåstrup, Brøndby og Albertslund…

  Kommentar by Revisoren — 30. november 2019 @ 13:09

 5. Jøder og katolikker løber ikke rundt i gaderne og stikker “anderledes tænkende” ihjel. De tvinger os heller ikke til at fjerne svinekød fra offentlige institutioner.

  Kommentar by k.m. — 30. november 2019 @ 14:46

 6. Tvivler på at der gik bander af jøder, katolikker eller reformerte rundt og begik røveri mod den lokale befolkning.

  Modsætningen er dagens Danmark hvor indvandrerbander trawler gaderne for ofre!

  Kommentar by Santor — 30. november 2019 @ 14:46

 7. Ghettoislamisterne bør indespærres, så der er styr på dem, indtil deres snarlige hjemrejse.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. november 2019 @ 17:25

 8. Muslimerne kommer i flertal længe før de når at blive integrerede. Det bliver gammeldanskerne der kommer til at skulle integreres ind i det muslimske flertalssamfund.

  Kommentar by JC — 1. december 2019 @ 01:02

 9. Muslimer kommer ikke til Danmark for at kolonisere landet. De kommer til danskerne for at kolonisere menneskene. Når der ikke længere er danskere, ophører den muslimske kolonisation. Thi Danmark er et lidet, fattigt land i et køligt og karrigt klma – men med en stærk og solidarisk omfordelingsøkonomi.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 2. december 2019 @ 00:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper