30. november 2019

Univalg: Borgerlige og socialdemokratiske plakater hærges – ‘Hvorfor være racist, når du kan tie stille’

Det siger alt om den kulturmarxismens dominans på danske universiteter, at den onde højrefløj der skal hetzes ud af det offentlige rum på Københavns Universitet, nu også inkluderer socialdemokratiske Frit Forum. Klistermærkerne der er sat på valgplakater fra Konservative Studerende er fra Socialistisk Ungdomsfront, og som det fremgår af artiklen, så mener kønsaktivisterne slet ikke at modpartens valgslogans er legitime. Om tyve år er nogle af dem medievante forskere indenfor køn, klima, integration, racisme, terror mv.

Fra Uniavisen – Må man rive valgplakater ned, hvis de støder nogen?

“Frit Forum og Konservative Studerende har slået pjalterne sammen og går til valg med et næsten identisk valgprogram og slogans som ‘Nej tak til krænkelsesparathed’ og ‘Nej tak til identitetspolitik’ og ‘Beskyt den akademiske frihed’.

De slogans hænger på valgplakater rundt omkring på Københavns Universitet og de har mødt kritik fra både studerende og de anonyme afsendere af en stor side på Instagram, der har bragt opfordringer til at modarbejde eller helt rive foreningernes plakater ned.

En humaniora-studerende, Jais Kjær Larsen, har i ugen for universitetsvalget oprettet en Facebook-gruppe under navnet ‘Inkluderende miljø på KU’, som på mindre end et døgn fik mere end 70 medlemmer. Den skal modarbejde det, han kalder ‘den normative diskurs, der florerer på Københavns Universitet,’ herunder det, der kommer til udtryk i valgplakaterne fra de borgerlige studerende og Frit Forum.

‘Jeg synes det er problematisk, at den privilegieblinde tone har fået så stor en indflydelse på Københavns Universitet,’ skriver Jais Kjær Larsen til Uniavisen.

Ifølge studenterforeningerne Frit Forum og Konservative Studerende er adskillige valgplakater forsvundet eller blevet udsat for hærværk. En anonym person har fx sat et klistermærke på spidskandidaten fra Frit Forum Frederikke Gjerløff Werthers plakat med teksten ‘Hvorfor være racist, når du kan tie stille’.

Kandidat for Konservative Studerende og hovedbestyrelsesmedlem for Liberal Alliance Ungdom Carl Andersen har tidligere kritiseret dét han kaldte ‘kønsaktivisme« og ‘krænkelseskultur’ på universitetet. I et facebookopslag drager han en linje til censur i Sovjetunionen, og han henviser til instagram-siden ‘krænkelseskulturellememes’, der har postet opfordringer til at nedtage plakater fra Frit Forum og Konservative Studerende til sidens over 11.000 følgere.

(Set på Instagram: “Nogen der kan hjælpe med at hive plakater ned på KU?”)

Oploadet Kl. 11:05 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106356/trackback

20 Comments »

 1. Finder disse “aandsfyrster/inder” ikke dette udemokratisk og excluderende kraenkende osv

  Kommentar by dunk — 30. november 2019 @ 11:29

 2. Måske tiden er inde til igen at aflive nogle kommende diktatorer og mafiosoer? Eksilering i Nordgrønland, udkig fra Ertholmene, rengøring på Livø?
  Under alle omstændigheder er det nu, de skal registreres i arkivet som potentielle statsfjender og berigelseskriminelle.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. november 2019 @ 11:50

 3. Ja kollektivisterr har det med at lukke munden på folk der mener de ikke skal bruge andre folks penge.

  Kommentar by Nielsen — 30. november 2019 @ 12:31

 4. Lidt OT, men i går havde man inviteret den venstreradikale voldspsykopat René Karpantschof i Deadline på DR2, for at promovere hans nye bog…

  Kommentar by Revisoren — 30. november 2019 @ 13:01

 5. Kims forudsigelser om kønsaktivisternes fretidige curriculum rammer plet.

  Kommentar by Ole Madsen — 30. november 2019 @ 14:18

 6. Skulle de der “studerende” ikke sidde med klarinetten dybt begravet i deres studier, i stedet for at rende rundt og gøre sig til for folketingets fascistiske partier, AKA venstrefløjen?

  Kommentar by Santor — 30. november 2019 @ 14:36

 7. “Klistermærket med racismebeskyldningen stammer fra Socialistisk Ungdomsfront (SUF). En talsperson fra foreningen oplyser dog skriftligt, at det ikke er SUF’s politik at klistre mærker på plakater, men at mærkerne ligger frit fremme, blandt andet i Ungdomshuset og Folkets Hus.”

  Den er altså også værd at fremhæve den her. Altså højrefløjen skal stå til regnskab for hvert et lille host på deres side, men venstrefløjen kan ikke forventes at holde styr på deres bøller forstås. Mødeterror, politisk vold, ikke engang hærværk kan de stilles til regnskab for. Suk.

  Det er ooopad bakke med de her mennesker. Og de er kujoner!

  Kommentar by Realist2 — 30. november 2019 @ 14:43

 8. Det minder betænkeligt om de nazistiske studerendes hetz og chikane mod ikke-nazistiske studenter og lærere i 1930’erne, som i sig selv minder om de marxistiske studenters hetz og chikane mod ikke-marxistiske studenter og lærere på universiteterne efter 1968. Desværre lykkedes begge. Vil det lykkes igen?

  Kommentar by A-mad — 30. november 2019 @ 16:38

 9. SA i vores dage..

  Kommentar by Hul igennem? — 30. november 2019 @ 17:17

 10. Det må løbe koldt ned ad ryggen på lærere og elever på jurastudiet.

  Her ser de opfordring til politisk forfølgelse, og knægtelse af ytringsfrihed.

  Hvordan påvirker det kommende forsvarsadvokater, måske endda dommere i by og landsret?

  Der må sgu sidde nogen med en mærkelig smag i munden i kantinen.

  Kommentar by k.m. — 30. november 2019 @ 17:28

 11. ‘Nej tak til identitetspolitik’

  Med andre ord: Vi er også enormt inkluderende!
  Og lige præcis den mentalitet bliver jeres – og vores alles – undergang. Når man ikke vil forsvare danskheden og vores nordeuropæiske gener, så bliver de andre ved med at fylde mere og mere. Så er det kun et spørgmål om tid, før vi er en minoritet, og vi kan bestemt IKKE forvente at de pludselig bliver tolerante og inkluderende i forhold til os. Det er en kulturel og etnisk selvmordskurs.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. november 2019 @ 17:31

 12. @ Hr. Snusk — 30. november 2019 @ 17:31

  Aner du ikke en lillebitte forskel på din opfattelse af “identitet” og så venstrefløjens?

  Kommentar by Santor — 30. november 2019 @ 17:38

 13. Jo Santor. Ligesom vi patriotiske danskere har en anden identitet end f.eks. globalisterne og muslimerne.

  Ingen nazibeskyldninger idag?

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. november 2019 @ 17:41

 14. Der er kontanthjælp og så er der kontanthjælp de luxe. Det er ikke erhvervslivet, der ansætter disse “akademikere”…

  Kommentar by Fascist — 30. november 2019 @ 17:59

 15. @ Hr. Snusk — 30. november 2019 @ 17:41

  Man er ikke nazist blot fordi man modsiger globalismen og muslimer, men når man konstant bringer jøderne, som de uroskabende, ind i sine kommentarer, hvor de som regel intet har at gøre, så bør man kikke lidt ned ad sine bukser for at se om man evt. har svinet sig selv til.

  Kommentar by Santor — 30. november 2019 @ 22:29

 16. Der er sket en infantilisering på venstrefløjen de seneste mange år. Alt det her med snowflakes, safe spaces, trigger warnings – og vigtigheden af at skabe trygge og inkluderende miljøer helt uden krænkelser.

  Det her er børnevoksne. Forkælede umodne udviklingshæmmede børnevoksne. Deres mentale alder svarer ikke til deres fysiske alder. Og vi er for alvor fucked, hvis den her type mennesker klarer sig godt på vore universiteter.

  Er der en voksen til stede på KU? I ledelsen?

  Kommentar by BE — 1. december 2019 @ 00:00

 17. >Santor
  Du spurgte mig andetsteds om jeg er gammel skolelærer. Det finder jeg ingen grund til at svare på. Men jeg kan sige så meget til dig,at jeg holder meget af det danske sprog. Såvel det skrevne som det talte. Hvilket også har bevirket,at jeg er blevet betydelig mere indadvendt på mine ældre dage. Jeg udholder simpelthen ikke alt det vrøvl der sendes rundt i luften nu om dage. I dagens anledning,opfordrer jeg dig til at genhøre Mc Einars Det’ jul det’ cool,som sikkert stadig er at finde på googles censurside jutuub. Men søg hellere først på alternative medier.

  Kommentar by Nielsen — 1. december 2019 @ 06:26

 18. Nielsen — 1. december 2019 @ 06:26

  Ok Nielsen, så du er bare anal, det er forresten in at være introvert nu om dage så du ville gøre dig godt i selskab med de unge idag ;)

  I øvrigt laver du selv stave og forståelses fejl i det du skriver.

  God Jul!

  Kommentar by Santor — 1. december 2019 @ 12:16

 19. […] (Mere om Naser Khaders terroristfamilie her)Se også Univalg: Borgerlige og socialdemokratiske plakater hærges – ‘Hvorfor være racist, når du kan … […]

  Pingback by Naser Khader vil kysse med “racist” fra Nye Borgerlige – Free Speech Blog — 1. december 2019 @ 13:40

 20. @ Santor
  Det holder jeg mig for civiliseret til at tage til genmæle over.

  Kommentar by Nielsen — 1. december 2019 @ 14:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper