1. december 2019

Mathilde Anhøj, Radio4-vært, Enhedslisten: ‘Stærk statsmagt, fri indvandring, tårnhøje sociale ydelser’

Jeg lærte at leve med Radio24syv, men det bliver nok umuligt med Radio4. Politisk er den ikke værre, men der sludres mere og målgruppen er bare ikke min. Jeg troede værterne i ‘Vennetjenesten’ var unge, men det viser sig at de to kvindelige værter mødte hinanden i en mødregruppe, og den ene ligefrem er 34 år gammel. De udsatte mig blandt andet for smalltalk om ‘Den store bagedyst’, ‘tarotkort’ og ‘astrologi’. Mathilde Anhøj sympatisører ikke bare med, men er ligefrem medlem af Enhedslisten. ‘Fri indvandring’, ja tak.

Mathilde Anhøj, Radio4: Jeg skrev ‘Kære Venstres Ungdom. Jeg har fornyligt via en personlighedstest med to venner fundet ud af, at jeg inderst inde var knap så solidarisk og fællesskabsorienterede, som jeg gik og troede. Faktisk var jeg den af os der var mest individ- og personligt frihedsorienteret, og konsekvensen var at jeg skulle anmode om medlemskab i Venstres Ungdom. Jeg er i skrivende stund medlem af Enhedslisten, og er i tvivl om at det er lovligt at være medlem af mere end et parti. Men jeg tænkte, at når I nu er et ungdomsparti, var der måske knap så strikse regler for medlemskab. Jeg ser frem til at høre fra Jer, om der er plads til et medlem på 34 år, som tror på stærk statsmagt, fri indvandring, tårnhøje sociale ydelser og endnu højere skatter. Bedste hilsener Mathilde Anhøj.

Herefter var der magasinet ‘Talentlab’. Emnet var tre indvandrere og deres fest imod Rasmus Paludan, afholdt under Stram Kurs’ besøg i Urbanplanen tidligere på året. Moderen til den ene advarede sønnen, da hun var bange for at han skulle blive overfaldet af ‘racister’. Jeg opgav efter 35 minutter…

(Berlingskes omtale af fest imod Rasmus Paludan, 18. April 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106373/trackback

35 Comments »

 1. Radio og tv er tidspilde. Rasmus Paludan er en visionær politiker.

  Kommentar by Nielsen — 1. december 2019 @ 11:26

 2. Jeg er lidt imponeret over at du holdt 35 min. Jeg slukkede efter bare 6-7 min. Magen til ubegavet japperi og navlepilleri skal man lede længe efter!
  Der mangler i den grad en radiokanal for ikke socialistiske, tænkende og begavede mennesker!

  Mange unge, og lidt ældre, er medlem af Enhedslisten, udelukkende fordi, det er man nu, når man bor i brokvarterene i København eller det centrale Aarhus. Nogle få sætter sig så ind i hvad Enhedslistens program egentligt går ud på og opdager at det er benhård Kommunisme. Alt overtages af det offentlige og tilbage har du kun din tandbørste! Enhedslisten repræsenterer det man har prøvet i 40 lande, uden at det nogensinde har ført til andet en fattigdom og tyranni. Kommunismen i diverse afarter har slået langt flere mennesker ihjel end nogen anden ideologi. Der er intet progressivt ved Enhedslisten kun dogmatisme og ensretning!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. december 2019 @ 12:03

 3. Skingrende skør trunte.
  Hun minder meget om Angela Merkel

  Kommentar by k.m. — 1. december 2019 @ 13:12

 4. Jeg har hørt et varter af elendigheden. Det var RIGELIGT

  Kommentar by BB — 1. december 2019 @ 13:17

 5. Vi betaler for det reb, vi skal hænges i. Og vi betaler for de pludrehøns, som skal få os til at blive ved med at betale.

  Det varer ikke evigt. Enten bliver vi hængt, eller også går vi til modstand.

  Kommentar by Crass Børsting — 1. december 2019 @ 13:24

 6. Lukningen af 24/7 er og bliver en katastrofe. “Tak” til DF og det inkompetente og bedrageriske Radionævn.

  Kommentar by Zatopek — 1. december 2019 @ 13:59

 7. SSSK

  Kommentar by Johnson — 1. december 2019 @ 14:03

 8. Direktøren for Radio4 hedder Anne-Marie Dohm, og hun har tidligere været en af de utallige direktører i den røde løgnefabrik Danmarks Radio.

  Radio4 er således bare en kulturmarxistisk provinsudgave af DR…

  Kommentar by Revisoren — 1. december 2019 @ 14:11

 9. Spild af tid og penge.

  Kommentar by Hul igennem? — 1. december 2019 @ 14:49

 10. Jeg har også forsøgt at lytte til den nye Radio4, men ligesom den heldigvis forgangne 24/7, så er det ulideligt at lytte til et så dårligt talt dansk, i noget det skal forestille at være en “tale-radio”.
  Denne endeløse række af æææ…, og øøø…, og ååå…, som de fleste sætninger er “pumpet” op med, får hurtigt een til at slukke for “kanalen”. Det er rent ud sagt uudholdeligt at lytte til.
  Alle disse højrøde, og brune Radikale elitære, kan end ikke tale et nogenlunde flydende dansk!
  Ikke engang på mit lokale værtshus, sent før lukketid, er talesproget så ringe!

  Kommentar by Henning Jensen — 1. december 2019 @ 14:49

 11. Helt enig i det elendige sprog som især unge piger taler. I gamle dage ville man kalde det “affekteret”, hvis man stadig anvender ordet lyder det i dag som “affektsered”. Ulideligt at lytte til.

  Kommentar by ino — 1. december 2019 @ 14:56

 12. ino, jeg kom til at bevæge mig ind på det lokale bibliotek for nylig. Der kom et par danske teenagere og satte sig ved en computer, satte noget hiphop på ved max lydstyrke, og så gik snakken højlydt med “fucking, fucking, jeg sværger” og så noget mere “fucking”. Så jeg satte mig et andet sted. Så blev deres perkerdansk afløst af et møde mellem en venligbo og hans brune kæleperkere, mens en flok arabiske fødemaskiner sørgede for underholdningen på den anden side af den reol, som jeg havde sat mig ved.

  Ak ja. Jeg husker da biblioteket var et sted, hvor der var fred og ro, og tale var lavmælt.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. december 2019 @ 16:10

 13. Mathilde går sikkert også ind for fri voldtægt og medfølgende stening. Men pyt, 98% af vælgerne er enige med hende.
  Jeg må bare, som modstander af vold, drab, undertrykkelse, jødehad, socialt nas og indførelse af diktatur og censur, se mig selv som en anormalitet .

  Kommentar by Lider af danskhed — 1. december 2019 @ 16:39

 14. Det er en meget slem tid vi lever i, det bliver værre og værre, vi kommer aldrig til at få det Danmark vi havde før 80erne, de unge har ikke oplevet andet end det der sker idag. Så støt” Generation Identitær”, og kæmp, sig til alle de dumme danskere hvad du mener, vi skal ikke holde kæft længere.

  Kommentar by IES — 1. december 2019 @ 16:49

 15. Hr. Snusk — @ 16:10
  Citat: “Jeg husker da biblioteket var et sted, hvor der var fred og ro, og tale var lavmælt.”
  Jeg håber at dette er et emne der fremover bliver “taget op”. Her er virkeligt et stort kulturelt problem, som der burde gås i dybden med.
  Jeg bruger stadig, og har brugt meget, biblioteker i stort omfang i forbindelse med slægts og teater og lokalhistorie, og jeg fornemmer tydeligt at det offentlige bibliotekspersonale er begyndt “at tage parti” til fordel for de indhyllede tørklædeklædte, og imod etniske danskere.
  Jeg er f.eks. på Køge Bibliotek blevet henvist til en tørklædeklædt bibliotekar i forbindelse med et spørgsmål om teaterhistorie på Amager i begyndelsen af 1900-tallet. Da jeg, i erkendelse af det fuldstændig tåbelige i henvisningen, alligevel ikke gik hen til den tørklædeklædte bibliotekar, som sikkert var/er sikkert fra Mellemøsten, og rådspurgte hende om noget som hun helt forudsigeligt overhovedet intet vidste noget om, fik jeg nogle meget tydelige bebrejdende, og særdeles ondskabsfulde blikke, fra det øvrige bibliotekspersonale.
  Almindelige, ja selv usædvanlig svagtbegavede, ville selvfølgelig spørge sig selv om, at hvad i alverden kunne en indvandret muslimsk indhyllet bibliotekar vide om lokal teaterhistorie i Danmark omkring år 1900
  Men de brune Radikale har sikker en forklaring?

  Kommentar by Henning Jensen — 1. december 2019 @ 17:08

 16. Zatopek, du var åbenbart tilfreds med at 24-7 var 5% anti-multikulti i modsætning til (D)DR’s 0%?

  24-7 var alibiet for at de statsstøttede medier var alsidige.

  Kommentar by Træt — 1. december 2019 @ 18:44

 17. Og hvad var det lige for resten nogle forrædere der fik bevilget skattekroner til løgnemedierne? Jo det var såmænd blandt andre Dansk Folkeparti.

  Kommentar by Nielsen — 1. december 2019 @ 20:34

 18. Der må være voldsomt mange “værter”, “medie-personligheder”, “kultur-personligheder”, “eksperter”, og radio- og TV-folk i almindelighed, der er glade for, at Danmark er så lille et sprogområde.

  Det burde man ligesom lige tænke over. De skal jo også leve.

  Kommentar by Bastardo — 1. december 2019 @ 21:00

 19. Globalist -marxisterne ved ikke, at de danser efter Kinas og Mellemøstens pibe og planlagte svækkelse af Vesten.

  De må glæde sig til total overvågning, ingen retsstat og stening som svar på et “retssystem”!

  Kommentar by H. Nielsen — 1. december 2019 @ 21:49

 20. Det viser hvor nært Venstres *Ungdom er Enhedslisten.

  Kommentar by Peter Buch — 1. december 2019 @ 22:11

 21. Hun kan tale med om astrologi og tarotkort, og er i tvivl, om det er lovligt at være medlem af to partier, hvad det selvfølgeligt ikke er. Men uden viden om virkeligheden er det selvfølgeligt også nemmere at tilslutte sig Einheitslistens partiprogram, hvorfor de røde i årevis selvfølgeligt har forsøgt at destruere al undervisning fra folkeskolen og opefter.

  Kommentar by Hertz — 1. december 2019 @ 22:11

 22. …ulovligt at være medlem af to partier… skulle der have stået.

  Kommentar by Hertz — 1. december 2019 @ 22:12

 23. Zatopek — 1. december 2019 @ 13:59 skrev: “Lukningen af 24/7 er og bliver en katastrofe.”

  Hvorfor? Mainstream-medier er spild af tid for etniske danskere …

  Kommentar by Jens Larsen — 2. december 2019 @ 01:18

 24. 34 aar ??ikke engang senmoden

  Kommentar by dunk — 2. december 2019 @ 02:56

 25. Hvor kan man købe en narhval- tand ? Den kan være den nye beskyttelse, hvis tårespray forbydes.

  Eller vil staten gerne vi er forsvarsløse “Sitting ducks” ??

  .

  Kommentar by H. Nielsen — 2. december 2019 @ 07:27

 26. Black Friday i København var virkelig Black Friday.
  Alle indvandrere var iklædt sorte gevanter og sorte tørklæder ude for at bruge overførselsindkomsterne ! Og de havde alle barnevogne med ( splinternye)!!

  Kommentar by H. Nielsen — 2. december 2019 @ 07:29

 27. Det er korrekt, at springet fra Venstres Ungdom til Enhedslisten er ganske kort.

  Som bekendt var den lille yndige kommunist Pernille Skipper medlem af VU inden hun konverterede til Enhedslisten…

  Kommentar by Revisoren — 2. december 2019 @ 08:39

 28. Breaking news: De er ikke gået amok som de plejer.

  Kommentar by NulTolerance — 2. december 2019 @ 09:38

 29. Politisk bliver jeg mere og mere tilhænger af oplyst enevælde; fjolser som hende her, er der sgu blevet for mange af..

  Kommentar by Hul igennem? — 2. december 2019 @ 09:43

 30. Hvornår går det op for dumskerne det humanistiske socialistiske tankesæt ender i selvdestruktion?…

  Kommentar by Jp — 2. december 2019 @ 10:25

 31. Man kan undre sig over at staten skal bruge penge på sådan en feministisk knævreradio på ugebladsniveau. Public Service burde vel være oplysende radio, med det formål at udvide lytternes horisont og gøre dem i stand til at tage del i demokratiet på kvalificeret grundlag. Formålet er nok at få listet noget politisk holdningsmanipulation ind i pladeren om tilsyneladende ligegyldige emner.

  Kommentar by JC — 2. december 2019 @ 11:19

 32. > 15: De fysiske biblioteker har nok indledt en overlevelseskamp. Flere og flere kan nøjes med at låne e-bøger og lyd-bøger over nettet. De gammeldags digitale medier som DVD-er og CD-er er på vej ud. Mere specielle fysiske bøger kan man bestille og afhente. Så biblioteker er snart overflødige. Derfor forsøger de at overleve som varmestuer for hjemløse og lektiecafeer for AEH ungdom, der lettere kan “slå sig løs” her end derhjemme i storfamilien.

  Kommentar by JC — 2. december 2019 @ 11:31

 33. Jeg har ikke hørt så meget som et sekund af Radio4 og kommer heller aldrig til det. Kanalen er for mig lige så irrelevant som Danmarx Ramadanradio, TV2-NEWS og Radio 24/7. Imidlertid fatter jeg ikke, at der blandt Uriaspostens bidragydere åbenbart findes flere personer (eller er det bare den samme der kalder sig noget forskelligt?) der betragter det som en katastrofe at 24/7 lukkede. LIUder man af masochistiske tilbøjeligheder, så er der vel andre måder at få dækket sine behov på.

  Kommentar by bjarne binee — 2. december 2019 @ 15:31

 34. @ 34.
  Du mener radio Billed Bladet?
  Følelsesporno hele vejen rundt.

  Kommentar by UTROLIGT. — 2. december 2019 @ 20:07

 35. Både i Radio24syv og Radio4 er det svært at spore nogen politisk forskel fra DRs konsekvent venstreorienterede og globalististiske linje.

  Radio24syv havde i det mindste nogle programmer mindre autoritetstro i forhold til indoktrineringen på Journalisthøjskolen. Eksempelvis var Knud Romer Jørgensen ganske god til at tale Roma midt imod i Romerriget, selv om han personlig er venstredrejet i mange spørgsmål. Det var også lærerigt at lytte til hans lige så oprørske onkel Ib Romer Jørgensen på Radio Romer, selv om han nærmest måtte betegnes som en blanding af kommunist og kulturradikal.

  Kommentar by perhag — 3. december 2019 @ 00:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper