30. november 2019

Endnu et dødeligt terrorangreb på London Bridge: 28-årige Usman Khan, terrordømt paki’er på udgang

Det kan godt være at jihadismeforsker Thomas Renard og tidligere PET-chef Hans-Jørgen Bonnichsen ikke mener de her personer, behøver ‘opholde sig i Europa for at udgøre en sikkerhedstrussel’, men det det er nu engang nemmere at knivstikke tilfældige ikke-muslimer, hvis de lever og færdes på samme breddegrad.

Fredag myrdede 28-årige Usman Khan to og sårede tre, da han på London Bridge angreb tilfældige forbipasserende med en kniv. Pakistaneren blev i 2012 dømt for terror, som en del af en gruppe der planlagde at bombe London Stock Exchange, den amerikanske ambassade og daværende London-borgmester Boris Johnsons hjem. Han blev som bekendt efterfulgt af den nuværende Sadiq Khan, manden bag udtrykket ‘Part and parcel of living in a great global city’. Flere detaljer om U. Khans terror hos Telegraph – London Bridge terror attack: Who was Usman Khan? What we know about suspect.

“Usman Khan murdered two people and injured at least three more in the attack on London Bridge on Friday. But he was not unknown to police. In 2012, Khan became a convicted terrorist for his role in the Stock Exchange plot, a planned scheme for a Christmas bomb attack on the London Stock Exchange, the American embassy and the home of Boris Johnson, who was then the Mayor of London.

… police confirmed last night that Khan, 28, from Staffordshire, had been freed from prison on an electronic tag.

Khan was wearing a fake suicide vest when he attended the Learning Together criminal justice conference at Fishmongers’ Hall on London Bridge. He than began stabbing fellow delegates with two large knives.

The killer is thought to have attended the morning session, taking part in various workshops, in which he described his experiences as a prisoner, before launching his deadly attack without warning just before 2pm.”

(28-årige Usman Khan på London Bridge, hvor andre muslimer myrdede syv i 2017)

Oploadet Kl. 17:53 af Kim Møller — Direkte link76 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106376/trackback

76 Comments »

 1. Han så Rasmus Paludans had på YouTube og blev tvunget til at handle. Hvis Uriasposten, Rasmus Paludan og højrefløjens had ikke fandtes, ville han have været på arbejde som hjertelæge i London lige nu.

  Kommentar by Fascist — 30. november 2019 @ 17:57

 2. Om Learning Together: “The design and delivery of Learning Together has been informed by criminological and educational theory – what we know about stigma, marginalisation and the role of intergroup contact in reducing prejudice…”

  Endnu en succeshistorie.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. november 2019 @ 18:03

 3. https://www.cctl.cam.ac.uk/tlif/learning-together/details

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. november 2019 @ 18:03

 4. Det er 300% sikkert de hvides skyld. Hvide er ondskabsfulde, racistiske og hjælper overhovedet ikke indsivende indvandrere, giver u-landshjælp, nødhjælp og prøver sker ikke på at få Mellemøsten til ikke at dræbe hinanden. Hvad helvede laver vi i øvrigt dernede. Byg en MUR !!!ikke brug for olien!!

  Kommentar by H. Nielsen — 30. november 2019 @ 18:04

 5. Hele episoden viser hvor bundløst naive Europas politikere er.
  Hvis han var fængslet Danmark ville han have fået en betydelig korte straf og være løsladt længe før og overfænget med alle velfærdsstatens goder, psykologhjælp, jobparathedskurser, fysioterapi, gratis tandlæge, sagsbehandlere, socialrådgivere, et lille rækkehus og så var det os der var blevet ofre.
  De enste helte var nogle civile, en med en narhvale tand, en med en skumslukker og en med en kuffert! Samt et yderst velfungerende politi, der var på stedet på 3 minutter og skød gerningsmanden på stedet.

  Kommentar by Den Nervøse — 30. november 2019 @ 18:14

 6. D røde elsker muslimer.

  Kommentar by Ewing — 30. november 2019 @ 18:14

 7. DE røde elsker muslimer. ( undskyld )

  Kommentar by Ewing — 30. november 2019 @ 18:15

 8. Her er video af tre modige mænd, der resolut går til angreb på mOhammads abe – den ene har en narhval-tand!!! Det lyder jo godt nok noget specielt. . https://www.bt.dk/krimi/boris-johnson-kritiserer-proeveloesladelse-af-terrorist

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 30. november 2019 @ 18:29

 9. Hvad skal vi vædde? Endnu een af mOhammads aber?? En 35 årig – med lidt ‘kulør’ i huden – knivstak tre børn. Sandt, som Churchill sagde: islam in a man is like rabies in a dog! https://www.bt.dk/udland/mand-anholdt-for-knivangreb-paa-tre-saarede-teenagere-i-haag

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 30. november 2019 @ 18:34

 10. De øvrige deltagere til konferencen må have været Zinke Gestampo-typer, så det er vel nærmest medskyldige, der blev ramt?

  Kommentar by Træt — 30. november 2019 @ 19:02

 11. Vor tidsalders store konflikt tæller trods alt relativt meget få dødsofre i forhold til tidligere konflikter i Europa, som fik langt mindre langsigtede konsekvenser. Et andet paradoks er, at en type som Londons borgmester Khan, der selvsagt bekæmper terror, som ødelægger hans projekt, jo gør langt mere for afeuropæiseringen af Vestens tidligere hovedstad end disse omvandrende enmandshære, der som den fredelige sameksistens’ spielverderbere næsten er eneste årsag til, at den bredere offentlighed i det mindste glimtvis vågner op til skepsis imod befolkningsudskiftningen. Hvis alle muhamedanere bare legede fredelige kursister, ville (næsten) ingen opdage faren, før de var mange nok.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 30. november 2019 @ 19:05

 12. Hr. Buhl, jeg tror at en del af de toneangivende muslimer har fattet, at de skal holde lav profil i bare nogle få år endnu. Antallet af terroranslag er ikke steget proportionelt med antallet af muslimer. Men vi så, ved seneste folketingsvalg, at imamerne beordrede deres menigheder til at stemme på skadedyrene i Rad V og Enhedslisten. Tiden er på deres side.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. november 2019 @ 19:15

 13. “Part and parcel of living in a big city” eller noget i den retning. Var det ikke London’s paki-burgermeister Khan der gav saadan noget aevl fra sig sidst det gik galt? Kommer forresten min engelsklaerer paa gymnasiet i hu. Han gjorde et stort nummer ud af noget der dengang blev kaldt “paki-bashing” (sidst i 70’erne) Kunne dengang ikke se hvad problemet var; maa idag konstantere at det beklageligvis ikke var nok til at bremse tilvandringen fra det shithole…

  Kommentar by krassisten — 30. november 2019 @ 19:16

 14. Skam faa mig, der burde staa: konstatere…

  Kommentar by krassisten — 30. november 2019 @ 19:18

 15. Pernille Skipper fik sprøjteorgasme da hun hørte om terrorangrebet.

  Kommentar by Johnson — 30. november 2019 @ 19:22

 16. Fint billede. Giver en god følelse af retfærdighed.

  Kommentar by Gregers — 30. november 2019 @ 19:26

 17. Sadiq Khans reaktion på drabene?

  “Diversity is our biggest strength”

  https://m.youtube.com/watch?v=erwTNgvc9ZA

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. november 2019 @ 20:17

 18. Der er ikke noget om episoden i haag?
  https://www.bt.dk/udland/islamisk-stat-tager-skylden-for-knivangreb-i-london

  Kommentar by Anonym — 30. november 2019 @ 20:37

 19. Der har været noget i københavn, men kan være mange årsager.
  https://www.bt.dk/krimi/mand-anholdt-for-knivstikkeri-paa-stroeget-i-koebenhavn

  Kommentar by P — 30. november 2019 @ 20:39

 20. https://gellerreport.com/2019/11/australia-im-going-to-cut-heads-off-muslim-threatened-police-magistrate-in-sydney.html/. Og dem her vil visse politikere gerne invitere til Danmark til en ‘retfærdig rettergang’!?? Vi ledes af mennesker, der er dummere end dum!! Der er så vildt mange historier om onde mohammedanere , at man ikke kan følge med. . Men nåh, der er jo Bagedysten, og døren er låst, slikskålen fyldt op. Ikk??

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 30. november 2019 @ 20:44

 21. # Der kom en dag: Helt klart. Langt størstedelen af europæerne vil opleve at (ud)dø fredeligt, men der vil være forholdsvis langt større collateral damage sammenlignet med direkte voldsofre end hidtil set i historiske konflikter. Det er der allerede nu. Terrorangreb er kun den synlige del af isbjerget og objektivt en af de mindst farlige (for det store “heldige” flertal), men nu engang også en af de få dele, de fleste klart kan se. Så når folk er vækket af blodet og bragene, bør man ikke forsømme lejligheden til at skitsere det større perspektiv.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 30. november 2019 @ 20:58

 22. Navnebroder til borgmesteren. Jo-jo.

  Kommentar by Bastardo — 30. november 2019 @ 21:14

 23. Sadiq Khan er muslim, han lyver hurtigere end hesten Ibrahim i Morten Korcks film

  Kommentar by k. m. — 30. november 2019 @ 21:19

 24. Lyver hurtigere end hesten render

  Kommentar by k. m. — 30. november 2019 @ 21:20

 25. Skal den bro ikke snart døbes Sharia Bridge?

  Kommentar by Flaskeposten — 30. november 2019 @ 21:20

 26. Pakistan har verdensrekorden i indavl, hvilket oftest giver sig udtryk i ørernes meget lave og ukurante placering på hovedet, som det også var tilfældet med Usman Khan. Det er generelt en god idé lige at være ekstra opmærksom omkring individer med dette kendetegn, da der også relativt ofte følger en lang række skizofrene sindslidelser med i bagagen.

  Tju-hej, hvor det går…Who’s next?

  Kommentar by Kimski — 30. november 2019 @ 22:00

 27. I det mindste fik de slået svinet Khan ihjel så slipper Englænderne for årelange retssager med dertil hørende islamisk og venstreorienteret skrigen og hylen om retfærdighed. Ydermere slippe Englænderne for at brødføde svinet Khan resten af hans usle liv.

  Ansvaret for de myrdede står den Engelske regering for endskønt de aldrig vil vedkende sig det!

  Kommentar by Santor — 30. november 2019 @ 22:18

 28. Corbyn https://www.youtube.com/watch?v=Jo3wQzYlNqM&t=9s

  Kommentar by Johnson — 30. november 2019 @ 22:37

 29. Det er sikkert nogle racister der har tvunget ham til at holde kniven og så løbet ind i den med vilje for at sætte muslimer i dårligt lys. Eller også konverterede han til kristendom lige inden der skete et uheld. Det er nok de mest plausible forklaringer.

  Kommentar by NulTolerance — 30. november 2019 @ 22:37

 30. Bare rolig folkens. Sadiq Khan forsikrer os at terrorisme er en del af livet i London.
  Welcome to londonistan med Blair og Corbyn på scenen
  Almindelige englændere må desværre stå i baggrunden.

  Kommentar by Nielsen — 30. november 2019 @ 22:46

 31. Build a wall,deport them all

  Kommentar by Nielsen — 30. november 2019 @ 23:05

 32. Udelukkende massive fratagelser af statsborgerskab og hjemsendelser en masse kan redde Europa, hvis borgerkrigene skal forhindres. Intet andet gør det, dette er uløseligt på andre måder, slut med spildte milliarder til dialogkaffe og den slags gøgl, disse folk må og skal retur. Glistrup havde jo ret, disse tåber er generelt set for overtroiske og ophidsede til et fritgående liv i Vesten. Alt vi har bygget op her står på spil, hvis dette ikke løses og det kan det kun ved at få dem ud igen, bliver de her er det skruen uden ende. Alternativet er evige kulturelle konflikter, det kan ikke accepteres af nogen anstændige og ansvarlige, hverken vælgere eller politikere.

  Kommentar by LarsB — 1. december 2019 @ 00:03

 33. Der er beviseligt over 250 millioner islamister i verden så hvorfor fanden vælger psykopat muslimerne den skide lortebro i stedet for dette sted 55.6762° N, 12.5805° E hvor det i det mindste kunne gøre noget gavn- LORTELAND.
  Æret været Sankt Glistrups minde.
  Stram Kurs minimum 90 mandater eller undergang.

  Kommentar by Piphans — 1. december 2019 @ 00:12

 34. Selvfølgelig får man nu vendt det hele på hovedet.
  Drabsmanden bliver naturligvis gjort til et offer, fordi staklen ikke havde fået “hjælp fra de britiske myndigheder til at blive afradikaliseret.”
  https://www.dr.dk/nyheder/udland/advokat-london-terrorist-bad-om-hjaelp-til-afradikalisering-i-faengslet

  Kommentar by Henning Jensen — 1. december 2019 @ 02:01

 35. Kynisk… Endnu en ikke-nyhed fra reality showet islamsuger. Mon ikke der kommer masser af julemyrderier? I dk, vil islamradikale venstre konvertere hele dk.. Suk

  Kommentar by Gaflen — 1. december 2019 @ 02:08

 36. Enig Henning, det er rigtig islamlogik at vesten skal betale for afislamisering, når en taber er ved at blive psykotisk af sin egen religion! Hvofor indlægger de ikke bare sig selv?

  Kommentar by Gaflen — 1. december 2019 @ 02:12

 37. På en måde er det jo en indrømmelse at islam reelt ikke er en lovreligion, men faktisk en psykisk sygdom, haha. Snart kommer der måske medicin mod islamitis..

  Kommentar by Gaflen — 1. december 2019 @ 02:17

 38. Idag er der 24 dage til jesusfesten. Husk at dyrke jule sjov og glæde, drop det sure, find på nyt. Den vil måske blive forbudt. God juletid. Jul lige i fjæset på inva.

  Kommentar by Gaflen — 1. december 2019 @ 02:26

 39. En død mu-slime er en god mu-slime. Muhammed-Østergaard (B)ønsker den slags barbarer i det danske samfund.
  Satanisterne elsker deres politiker-dukker. De får, hvad de betaler for.
  I Holland var der også en knivsvingende barbarer løs bland civiliserede mennesker.

  Kommentar by Iznogut — 1. december 2019 @ 02:37

 40. Tony Blair opfordrede til yderlige indvandring, bare for at generer de Konservative! Det har han selv indrømmet. Han forestillede sig at han på den måde importerede labourvælgere! Han glemte bare at han derved generede en masse oprindelige labourvælgere, som så nu stemmer Konservativt! I processen har han så lige ødelagt et land! Et land som vi beundrede for sin civilisation! Må englænderne finde en passende straf til ham!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. december 2019 @ 05:07

 41. Hvad var det Skt. Glistrup sagde om muslimer?

  Kommentar by Nielsen — 1. december 2019 @ 06:10

 42. At de vil slå os ihjel og overtage landet?

  Indtil de bliver mange nok, foregår opkrævningen af jizya sådan lidt tildfældigt:

  https://www.lokalavisen.dk/112/2019-11-30/Kvinde-udsat-for-voldsomt-gader%C3%B8veri-Du-f%C3%A5r-t%C3%A6sk-hvis-du-ikke-giver-os-tasken-6710073.html

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. december 2019 @ 07:09

 43. #36 Henning Jensen
  Ynkelig artikel! Hold da kæft. Ynkelig advokat, ynkelige myndigheder der slipper ham fri og nu ynkelige DR der knap nok kan lægge to og to sammen:

  Hvis han virkelig var begyndt at stille spørgsmålstegn ved Islamisk Stat og hans opfattelse af Islam ….. Hvorfor fanden begår han så et terror angreb? Mon ikke det var noget han sagde for at komme fri? Jesus Kristus folk er dumme.
  Alternativt er det bare noget advokaten siger for at vaske sine beskidte blodstænkte hænder.

  Kommentar by Realist2 — 1. december 2019 @ 07:51

 44. @ 43 Nielsen — 1. december 2019 @ 06:10

  Skt. Glistrup skrev bl.a. følgende om muslimer/Islam:

  https://fremskridtdk.wordpress.com/2012/08/22/muhamedanerfrit-omrade/

  Kommentar by Karsten Lund — 1. december 2019 @ 08:03

 45. Bare for god ordens skyld. Hentet fra Den Store Hukommelse:

  Koranen dikterer, at islam
  skal udbredes gennem troskrig. Intet i Koranen kan diskuteres, alt skal tages bogstaveligt, i og med at det er dikteret af gud (Allah) til hans udvalgte profet (Muhammed).
  Islam er ikke roden til alt ondt her på jorden. Men det er rimelig tæt på.

  Gerningsmændene til diverse skændelsgerninger, lyder navne som: Abdi, Abdul, Ahmed, Alaa, Ali, Amir, Bhostan, Fadi, Ferhat, Firat, Hassan, Hussain, Ibrahim, Jamil, Khalid, Liban, Mahmud, Milad, Muhammed, Murat, Nazar, Nidal, Omar, Rachid, Ramzi, Said, Shahid, Walid, Youssef. Alle hjernedøde muslimer. Ikke alle muslimer er terroister, men så godt som alle terroister efter 1970 er muslimer!
  Her nogle eksempler på kameldrivernes ugerninger (meget ufuldstændig), mange flere kan nævnes:

  Zürich/Schweitz (21.12.1970), Swissair Flight 330 kapret af PFLP, 47 døde.
  Jordan ”Sorte September” (6.9.1970), 4 fly kapret af muslimer/PFLP.
  Tel Aviv/Israel (6.11.1970), Fatah sprænger 2 bomber, 1 dræbt + 24 sårede.
  Terroristerne (gruppen Sorte September) ved Sommer-OL (1972) i München var muslimer, 12 israelske sportsfolk dræbt.
  The Air France Flight 139 kapret af muslimer (27.7.1976), Entebbe lufthavn/Uganda.
  Israel (11.03.1978), den palæstinensiske terroist Dalal al-Mughrabi var med i en gruppe på 11, der myrdede 38 civile, bl.a. 13 børn.
  Abadan/Iran (19.8.1978), biografen Rex stukket i brand af militante islamister, 422 dræbte.
  Den amerikanske ambassade i Iran (4.11.1979) blev overfaldet og besat af militante muslimer, og holdt diplomaterne som gidsler i over 400 dage..
  Den amerikanske ambassede i Beirut (18.4.1983) blev bombet af muslimer.
  “Beirut Marine Barracks”/Libanon (23.10.1983), 241 amerikanske + 58 franske soldater dræbt, bombemændene var muslimer/Hizbollah.
  Paris Marks & Spencer Shop/Paris/Frankrig (23.2.1985), 1 dræbt +18 sårede af Hizbollah.
  Cinema Rivoli/Paris/Frankrig (8.3.1985), 18 sårede af Hizbollah.
  Orient Airlines-El Al/synagogen i Krystalgade/København (22.7.1985) angribes af muslimer.
  Air India fly 182 over Atlanterhavet (23.7.1985) fra Montreal til Delhi, 329 dræbt
  Achille Lauro krydstogtskibet blev kapret (7.10.1985) af muslimer.
  Air Fly 648 Athen-Cairo blev kapret (25.11.1985) af Abu Nidal-gruppen, 61 dræbt, mange ved ”befrielsen” foretaget af ægyptiske kommandosoldater.
  Pan-Am flight 73 (5.9.1986) blev bombet af muslimer.
  GB/Skotland/Lockerbie (21.12.1988) Pan Am fly-103, 259 dræbt-passagerer + besætning + 11 civile skotter, udført af muslimer fra Libyen.
  Sri Lanka (11.6.1990), De Tamilske Tigre dræbte 74 ubevæbnede politifolk.
  World Trade Center (26.2.1993), 6 døde og mere end 1000 sårede. Bagmændene lød navne som: Abdul, Ahmed,Khalid, Mahmud, Mohammed, Nidal, Ramzi !!
  Mombai/Indien (12.3.1993), bilbombe sprang under kælderen på den indiske børs, 257 dræbte.
  Det Jødiske Kulturcenter i Buenos Aires (1994) hvor 85 blev dræbt.
  Aarhus/Følle Strand/Danmark (05.01.1994), 31-årig dansk kvinde dræbt af sin kæreste (Kenya).
  Dizengofff Square/Tel Aviv (oktober 1994), 21 mennesker dræbt ved udløsning af selvmorderbælte fra en Hamas-terroist.
  Riyadh/Saudi-Arabien (13.11.1995), bilbombe bliver bragt til eksplosion ved de saudiske sikkerhedsstyrker, 7 dræbes + mindst60 dræbes.
  Lajpat Nagar/New Delhi (maj 1996), 13 dræbt af muslim fra Kashmir.
  Khobar/Dahran/Saudi-Arabien (25.06.1996), lastbil fyldt med sprængstof knuser bygning på den amerikanske base, 19 amerikanske soldater dræbes + 386 såres.
  “Beirut Marine Barracks” bombemændene var muslimer.
  Luxor/Egypten (19.11.1997), 67 turister dræbt af muslimske terroister.
  Den amerikanske ambassede i Kenya (07.08.1998) og i Dar-es-Salaam/Tanzania blev bombet af muslimer, 213 dræbt + over 5.000 såret, (al-Qaeda).
  Moskva, Buynaksk, Volgodonsk/Rusland (september 1999), en serie bomber sprang i byerne, og 292 dræbt.
  USS Cole (12.10.2000) angrebet af muslimer, 17 dræbte + 38 sårede.
  11. september (2001) WTC/New York/Pentagon/Washington, 2.977 dræbt, flykaprerne var muslimer.
  ”The Beltway Snipers” (oktober 2000) var muslimer, mindst 10 dræbt.
  WTC – 11.09.2001, 2.996 dræbt + mindst 6.000 sårede.
  Jerusalem/Israel (27.1.2002), 2 dræbt + 140 sårede af Fatah.
  Haifa/Israel (31.3.2002), 15 dræbt + mere end 40 sårede af Hamas.
  ”The Shoe Bomber” (22.12.2001) American Airlines from Paris-Miami var muslim.
  Djerba/Tunesien (11.04.2002), lastbil bringes til sprængning udenfor en synagoge, 21 dræbes, af dem var 14 tyske turister.
  Hilversum/Amsterdam/Holland (6.5.2002), politiken Pim Fortuyn skudt på åben gade.
  Karachi/Pakistan (08.05.2002), en selvmordsbus kører ind i en anden bus, 14 dræbes, af dem 11 franskmænd + 23 såret.
  Yemen (06.10.2002), fransk olietanker angribes, 1 dræbt.
  Natklub på Bali/Indonesien (12.10.2002) angrebet, 202 dræbt + mindst 300 sårede.
  Dubrovka-Teatret i Moskva/Rusland (23.10.2002) blev angrebet af muslimer, 129 gidsler dræbt.
  Kuta Beach/Bali/Indonesien (12.10.2002), 202 dræbt (heraf 3 danske piger) dræbt af muslimer.
  Mombassa/Kenya (28.11.2002), Jødisk ejet hotel angrebet, 18 dræbt, senere affyres missiler mod et israelsk fly, som forfejler deres mål.
  Central Bus Station/Tel Aviv/Israel (5.1.2003), 25 døde og over 100 sårede ved to selvmordsbomber af folk fra Al-Aqsa Martyr Brigaden.
  Haifa/Israel (5.3.2003), 18 dræbt og 53 sårede ved selvmordsbombe F Hamas.
  Riyadh/Saudiarabien (12.05.2003), boligkvarter for vesterlændinge bliver selvmordsangrebet, 35 dræbt + 194 kvæstet.
  Casablanca/Marokko (16. 05. 2003), 14 selvmordere udløste deres bombere (belgiske konsulat/jødisk center/ en restaurant/et hotel, 45 dræbt + mindst 100 såret, udført af terrorgruppen Salafia Jihadia, bånd til al-Qaeda.
  Znamenskoye/Rusland (12.5.2003), 62 dræbt og over 200 sårede ved tre selvmordsbombere.
  Jakarta/Indonesien (05.08.2003), bilbombe dræber 12 + sårer 150 ved Hotel Mariot.
  Istanbul/Tyrkiet (12.-20.11.2003), en serie angreb på jødiske synagoger + britiske institutioner dræber 63 + sårer mange hundrede.
  Stavropol/Rusland (5.12.2003), 47 dræbt og mere end 170 sårede af selvmordsbomber på tog.
  Erbil/Irak (01.02.2004), selvmordsangreb mod kurdiske partier dræber 105 mennesker.
  Atocha/Madrid/Spanien (11.03.2004), bomber i tog dræber 191 + sårer næsten 2.000.
  Khobar/Dahran/Saudiarabien (29.-30.05.2004), en serie bonbeangreb og en gidseltagning dræber 22 og sårer mindst 25-mange udlændinge.
  Bagdad/Irak (24.06.2004), en serie bombeangreb på irakisk politi dræber mindst 100 og sårer 300 nord og syd for Bagdad.
  Skolebørnene i Beslan/Rusland (1.9.2004), hvor 344 dræbes, heraf 186 børn af muslimer.
  Djarkata/Indonesien (09.09.2004), Australiens ambassade bombet, dræber 9 og mindst 180 såret.
  Amsterdam/Holland (2.11.2004), Theo van Gogh dræbt af muslim (Mohammed Bouyeri), der efterfølgende sagde: ”Jeg handlede udelukkende på vegne af min religion.”
  Lissabon/portugal (juni 2005), ca.500 unge muslimer angreb indfødte gæster på strand.
  London Underground (7.7.2005) blev 4 steder bombet af muslimer, 52 døde + mindst 700 sårede.
  Jimbaran + Kuta/Indonesien (1.10.2005), 23 dræbt af Jemaah Islamiah.
  Amman/Jordan (9.11.2005). Radisson SAS-hotellet terrorbombet, 60 døde.
  Doda distrikt/Yammu/Kashmir) 30.04.2006), 35 hinduer dræbt.
  Paris/Frankrig (sept./okt. 2006), borgerkrigsligende tilstande i muslimske forstæder, afbrænding, hærværk og vold.
  Mosul/Irak (14.8.2007), 4 selvmordsbomber dræbte 796, målet var kurderne.
  Indien/Mumbai-angrebene (2008) blev foretaget af muslimer (166 døde).
  Marriot Hotel/Islamabad/Pakistan 2008, 54 dræbt af muslimer.
  Killeen/Fort Hood/Texas (15.11.2009), 13 sovende soldater myrdet i Allahs navn.
  ”The Underway Bomber” (juledag 2009) forsøgte sprængning af fly.
  Aarhus/Danamrk (2.1.2010), somalisk tumpe forsøger at dræbe tegneren Kurt Westergaard.
  Srinagar/Indien (7.1.2010), 6 dræbt + 8 sårede af Lashkar-e-Taiba.
  Bagdad/Irak (4.4.2010), 42 dræbt og 224 sårede ved selvmordsbombe.Anbar/Bagdad/Irak (23.4.2010), 85 dræbt + mindst 145 sårede ved bombe.
  Bagdad/Irak (7.7.2010), mindst 70 dræbte + over 400 sårede ved selvmordsbombe.
  Mohmand-området/Pakistan (9.7.2010), 105 dræbt + mindst 120 sårede ved selvmordsbombe.
  Afganistan (8.8.2010), 8 vestlige læger + 2 sygeplejersker henrettet, de havde en bibel på sig.
  Mogadishu/Somali (25.8.2010), 30 dræbt af muslimer.
  Hotel Jørgensen/v.Nørreport (10.9.2010), bombe sprang før tid, af en muslim.
  Stockholm/Sverige (11.12.2010), 1 dræbt + 2 sårede-selvmordsbombe i Stockholm, foretaget af en såkaldt velintegreret muslim. Hans efterladte trusselbrev var en slags testamente, med bl.a. følgende ordlyd: ”I Guds, den barmhjertiges navn. Nu har den islamiske stat opfyldt hvad den lovede jer. Vi findes nu her i Europa og i Sverige. Vi er virkelighed. Vi er intet påfund.”
  Alexandria/Egypten (1.1.20111), 21 koptere dræbt og 83 sårede.
  Cafe Argana/Marrakesh/Marokko (april 2011), to trykkogere bragt til sprængning, 17 dræbt.
  Cairo/Egypten (11.10.2011), 26 koptere dræbt og mindst 213 sårede.
  Teheran/Iran (29.11.2011), britiske ambassade angrebet med benzinbomber og raseret.
  Det amerikanske konsulat i Benghazi/Libyen (11.9.2012), 4 dræbt af muslimer.
  Frederiksberg/Danmark (5.2.2013), attentat på forfatteren + journalisten Lars Hedegaard i sit hjem, forsøgt udført af en muslim.
  Woolwich/London/England (22.5.2013), soldaten Lee Rigby fra Royal Regiment of Fusiliers, slagtet udenfor sin kaserne med kødøkse og kniv af to muslimer (Michael Adebolajo + Michael Adebowale).
  USA/Boston Marathon (2013), 3 dræbt, 260 hårdt kvæstede af 2 muslimske brødre.
  Westgate/Nairobi/Kenya (21.9.2013), 67 dræbt + mange sårede af al-Shabaab.
  Handelsgade i Bagdad/Irak (12.10.2013), 13 dræbt + mindst 32 sårede efter bilbombe.
  Det Jødiske Museum i Bruxelles (2014) angrebet af muslim (4 dræbte)Northwest Toulose/ den jødiske skole Ozar Hatorar angribes, 4 jødes dræbes af en muslim.
  Marokko/Atlasbjergene (24.09.2014), en fransk bjergguide Hervé Gourdel henrettet af IS ved halshugning.
  Kadhimiyah budel/Bagdad/Irak (11.10.2014), 15 dræbt + mindst 32 sårede ved selvmordsangreb.
  Peshawar/Pakistan-mindst 132 skole børn dræbt af Pakistansk Taliban på en militær skole.
  Charlie Hebdo/ Paris (7.1.2015), 11 dræbt, 11 sårede af muslimer + 5 dræbte fra det jødiske Deli-marked.
  Krudttønden på Østerbro, 1 dræbt og 3 sårede (14.2.2015) af en muslim
  Synagogen i København (15.2.2015), 1 dræbt og 2 sårede, af en muslim
  Grand-Bassam/Elfenbenskysten (14.3.2015), 18 dræbt og 26 sårede ved terrorangreb af al-Qaeda.
  Det tunesiske nationalmuseum (18.3.2015), 19 dræbte, 38 sårede af muslimer
  Moske i Sana/Yemen (18.3.2015), mindst 126 dræbt, mindst 260 sårede af andre muslimer.
  Gulshan-e-Iqbal/Lahore/Punjab-provinsen/Pakistan (27.3.2015), 52 dræbt, 150 sårede ved selvmordsbombe udført af Taliban mod kristne, flest kvinder + børn.
  Universitetet i Garissa/Kenya (2.april 2015), 152 dræbt + 79 sårede.
  Sadr City/Bagdad/Irak (11.05.2016), 52 dræbt + mindst 80 sårede ved bonbe angreb.
  Sirte/Etiopien, 34 kristne dræbt af IS på stranden nær Sirte.
  Port El kautaoui/Sousse/Tunis (26.06.2015), masseskyderi på hotel, 38 dræbt og 40 sårede.
  Lyon/Frankrig (26.6.2015), en IS-sympatisør halshugger en mand.
  Suruc/Tyrkiet (20.7.2015), 33 dræbt, fortrinsvis kurdere.
  Frankrig (21.8.2015), i toget mellem Amsterdam-Paris skyder en mand med en automatriffel, men overmandes.
  To bomber dræbte 103 muslimer i Ankara (10 oktober 2015), dræbt af andre muslimer (IS? eller magthaverne).
  Sinai/Ægypten (31.10.2015), russisk fly A321 terrorbombet, 229 personer dræbt.
  Beirut/Libanon (okt.2015), 44 dræbt ved en terrorbombe (IS).
  Paris (13.11.2015), mindst 130 dræbt + ca.350 såret ved selvmordsbomber (IS).
  Bamako/Mali (19.11.2015), 27 dræbt på Hotel Radisson.
  Moske angrebet i Yola/Nigeria, 27 dræbt, 97 sårede, dræbt af Boko Harem, før denne var en moske i Maiduguri (hovedstad i delstaten Borno), her blev 28 dræbt (Boko Harem).
  San Bernardino/Californien (03.12.2015), 14 dræbte, 21 kvæstede af et muslimsk ægtepar.
  Paris/Frankrig (7.1.2016), en IS-sympatisør angriber en politistation men dræbes af politiet.
  Istanbul nær Den Blå Moske + Haga Sophia/Tyrkiet (12.1.2016), 12 dræbte turister og 22 sårede, udført af muslimer/IS.
  Gnanvill ris/Frankrig (13.06.2016), politiægtepar fik skåret struben over af muslim for øjnene af deres lille søn.
  Jarkata/Indonesien (13.01.2016), 7 dræbt af muslimer/IS.
  Ouagadougou/Burkina Faso (13.01.2016), 23 dræbt af muslimer (Al-Qaeda).
  Mölndal/Sverige (14.01.2016), 22-årig svensk kvinde myrdet med kniv af en 15-årig muslim.
  Universitet i Charsadda/Pakistan (19.1.2016), mindst 30 dræbt af muslimer (Taleban).
  Cizre/Sirnak/Tyrkiet (28.-29.01.2016), tyrkere mod kurdere (PKK), mellem 170-660 dræbt.
  FN-militær lejr/Mali (12.02.2016), 2 dræbt og 30 sårede, dræbt af militante islamister.
  Bilbombe i Ankara (17.02.2016), 28-30 dræbt og endnu flere sårede (60?), TAK (Kurdistans Frihedsfalke) /PKK tog ansvaret.
  Diyarbakir/Tyrkiet (18.02.2016), militærkonvoj ramt af bombe, 6 soldater dræbt.
  Ben Guerdane/Tunesien (7.3.2016), 13 militærfolk og 7 civile dræbt , da islamister angreb en kaserne tæt på Libyen.
  Kizilay/Ankara/Tyrkiet (13.3.2016), 37 dræbt og mindst 125 sårede, dræbt af PKK/TAK ifølge tyrkiske myndigheder.
  Istiklal Street/Istanbul (19.3.2016), 3-4 dræbte + mindst 36 sårede.
  Zaventem lufthavn/Bruxelles/Belgien (22.3.2016).
  Maalbeek metro-station/Bruxelles/Belgien (22.3.2016), 35 dræbte, mindst 300 personer sårede ved de to angreb.
  Pakistan (27.03.2016), 74 kristne + over 400 sårede ved selvmordsbompe, en taleban relateret gruppe har taget ansvaret.
  al-Asriya/Bagdad/Irak, 41 dræbte og mindst 105 sårede ved selvmordsangreb.
  Kabul/Afghanistan (19.4.2016), Taleban dræber 28 og sårer mindst 320 ved selvmordsangreb.
  Nord for Bagdad/Irak 08.06.2016), 30 dræbt og ca.52 sårede ved en shiamuslimsk helligdom.
  Orlando/Florida/USA (12.6.2016), muslim dræber 50 og sårer 53 på en bar.
  Magnaville/Frankrig (13.6.2016), muslim dræber et politi ægtepar.
  al-Qaa/Libanon (27.6.2016), muslim dræber 4 kristne ved selvmordsangreb.
  Atatürk-Lufthavn/Istanbul (29.6.2016), 41 dræbt og 239 sårede, Islamisk Stat?
  Cafeen Holy Artisan Bakery/Dhaka/Bangladesh (2.7.2016), 20 dræbt af islamister.
  Karrada/Bagdad (3.7.2016), mindst 200 dræbt af IS?
  Promenade des Anglais/Nice/Frankrig (14.7.2016), 84 dræbt + 202 sårede under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Würzburg/Bayern/Tyskland (18.7.2016), 17-årig amok i regional tog med kniv + økse, sårer 5 de 3 alvorligt under råbet ”Allahu Akhbar.”.
  Indkøbscenteret Olympia/München/Tyskland (22.7.2016), iraner dræber 9 og sårer 27.
  Kabul/Afghanistan 23.7.2016), 80 dræbt og 231 sårede ved tre selvmords angreb.
  Ansbach/Bayern/Tyskland (24.7.2016), 1 død + 12 sårede af 27-årig afvist asylansøger fra Syrien.
  Reutlingen/Stuttgart/Tyskland (24.7.2016), kvinde dræbt med machette.
  Saint-Etienne-du-Rouvroy/Rouen/Frankrig (26.7.2016), 84-årig katolsk præst fik under gudstjeneste skåret halsen over af to muslimer, medens der blev råbt ”Allahu akbar.”
  Istanbul/Tyrkiet (28.07.2016), 47 dræbt ved bombeangreb.
  Quetta/Baluchistan/Pakistan (8.8.2016), 70 dræbt af selvmordsbombe (Taliban).
  Kabul/Afghanistan (08.08.2016), mindst 40 politikadetter + civile dræbt.
  Malmø, Stockholm, Norrköping, Gøteborg og andre svenske byer (uge 33/2016), biler sat i brand i indvandrerkvarterer. I første halvdel af 2016 sat ild til 2.027 køretøjer.
  Elazig/Tyrkiet (18.8.2016), tre bombeangreb mod politi/militær, mindst 10 dræbte og over 200 sårede.
  Cizre/Sirnak-provinsen/Tyrkiet (26.8.2016), bilbombe mod politistation, dræbte mindst 11 og sårede 78.
  Aden/Yemen (29.8.2016), 45 dræbt ved selvmordsbombe.
  Kabul/Afghanistan 05.09.2016), dobbelt selvmordsangrev dræber 24 og indst 91 sårede.
  Manhattan/New York (17.9.2016), 29 sårede af bombe (amerikansk statsborger af afghansk herkomst.
  Sct.Clouds/Minnesota/USA (17.09.2016), somalisk mand amok i et indkøbscenter med kniv, 10 personer sårede han, medens han råbte ”Allah.”
  La Grande Borne/Viry-Chatillon/S-for Paris/Frankrig (08.10.2016), 15 unge muslimer angreb 2 franske betjente med brandbomber, medens de sad i deres tjenestebil, begge alvorligt forbrændt.
  Freiburg/Tyskland (16.10.2016), 19-årig tysk kvinde myrdet af en afghaner
  Den amerikanske Bagram-base/Afghanistan (12.11.2016), 4 amerikanere dræbt og 16 sårede ved selvmordsbombe af Taleban.
  Grænseposter mellem Burma og Bangladesh (13.10.2016) angrebet af muslimske oprørere, 9 politifolk dræbt.
  Kabul/Afghanistan (21.11.2016), mindst 32 dræbt i moske ved selvmordsbombe af Taleban.
  Mogadishu/Somalia (26.11.2016), 10 dræbt af en bilbombe.
  Istanbul/Tyrkiet (10.12.2016), 38 dræbt og mindst 155 dræbt ved Vodafone Arena af PKA.
  Kairo/Egypten (10.12.2016), 27 dræbt, og 65 sårede ved den koptiske al-Boutroseya- Kirke af IS.
  Kairo/Egypten (11.12.2016), vejsidebombe dræber 6 betjente og sårer 3.
  Istanbul/Tyrkiet (19.12.2016), den russiske ambassadør skudt af en muslim.
  Breitscheidplatz/Berlin (19.12.2016), bil ført af tunesisk ”flygtning”, kørt ind i julemarked som i Nice, 12 døde og 48 sårede.
  Istanbul/Tyrkiet (01.01.2017) skudmassakre på natklubben Reina, 39 dræbt og mindst 68 sårede.
  Jerusalem/Israel (08.01.2017), palæstinenser kørt ind i en gruppe soldater, 4 dræbt mindst 17 sårede.
  Melbourne/Australien (19.01.2017), car-jihad under råbet ”Allahu akbar”, 3 døde, 25 sårede.
  Mogadishu/Somalia (25.01.2017), bilbombe dræber 28 + sårer mindst 43.
  Sehwan/Sindh-provinsen/Pakistan (16.2.2017), 72 personer dræbt ved helligdom for islamisk sufisme-IS taget ansvaret.
  N-Pakistan (21.2.2017), 7 dræbt + 15 sårede ved et tredobbelt selvmordsangreb af pakistansk Taleban.
  Lahore/Pakistan (23.2.2017), 5 dræbt og mindst 15 sårede på det lokale marked ved eksplosion.
  Militær hospital i Kabul/Afghanistan (8.3.2017), 49 dræbt og 63 sårede af IS.
  Gamle bydel i Damaskus/Syrien (11.03.2017), 44 dræbt ved to bomber /vejside/og selvmords.
  Damaskus/Syrien (15.03.2017), mindst 30 dræbt ved et dobbelt selvmordsangreb i Justitspaladset.
  Orly lufthavnen/Paris/Frankrig (18.03.2017), skyderi i lufthavn af muslimsk terroist.
  Westminster Bridge + Parlamentet/London/England (22.03.2017), 4 dræbt og mindst 20 kvæstet ved skyderi og påkørsel med bil.
  Metrostation i Sankt Petersborg/Rusland (03.04.2017), 14 dræbt + mindst 50 sårede ved selvmords bombe .
  Åhléns Varehus/Stockholm/Sverige (07.04.2017) påkørsel ind i menneskemængde, 5 dræbt + mindst 8 sårede.
  Koptisk kirke/Alexandra/Egypten (09.04.2017), 11 dræbt + og mindst 33 sårede ved selvmordsbombe.
  Mar Girgis kirken/Tanta/Egypten (09.04.2017), 25 dræbt + mindst 60 sårede ved selvmordsbombe.
  Aleppo/Syrien (15.04.2017), mindst 126 dræbt (heraf 68 børn) ved selvmordsangreb.
  Fresno/Californien/USA (19.04.2017), 3 dræbt + 1 såret efter skud under råbet ”Allahu Akbar.”
  Champs Elyées/Paris/Frankrig (20.04.2017), 1 betjent dræbt + 2 alvorligt sårede efter skuddrama.
  Afghanistan (21.04.2017), over 140 dræbt på militærbase af Taleban.
  Kabul/Afghanistan (03.05.2017), 8 dræbt 3 sårede ved selvmordsangreb mod NATO-personel.
  Manchester Arena/England (22.05.2017), 22 dræbte + 59 sårede ved selvmordsangreb af jihadisten Salman Abedi.
  Marawi/Filippinerne (23.05.2017) hundredevis af muslimske terroister (IS) angriber byen.
  Minya-Provinsen/ægypten (26.05.2017), 28 dræbt + mindst 22 sårede koptere ved angreb på bus.
  Kabul/Afghanistan (31.05.2017), 150 dræbt, over 460 sårede ved bilbombe i ambassade-kvarteret.
  London Bridge/London/England (03.06.2017), 7 dræbt og 48 sårede ved selvmordsangreb.
  Musayab/Irak (09.06.2017), 30 dræbt og 35 sårede efter selvmordsbombebælte på marked (IS).
  Mogadishu/Somalia (15.06.2017), 19 dræbt af al-Shabab.
  Hurghada/Egypten (14.07.2017), 2 dræbt + 4 sårede.
  Edeka-supermarked/Hamborg/Tyskland (28.07.2017), 1 dræbt og flere sårede efter knivstik under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Hamborg/Tyskland (04.08.2017), 1 dræbt + 7 sårede med kniv i supermarked af palæstinenser.
  Konstanz/Tyskland (06.08.2017), 1 dræbt + flere sårede, da en iraker med en maskinpistol skød ind i en natklub.
  Sydøstlige Nigeria (06.08.2017), 11 kirkegængere dræbt + 18 sårede.
  Paris/Frankrig (09.08.2017), 6 soldater forsøgt kørt ned, 3 sårede alvorligt.
  Maiduguri/Kenya (15.08.2017), 27 dræbt + 83 sårede ved selvmordsangreb (Boko Harem).
  La Rambla/Barcelona/Spanien (17.08.2017), 13 dræbte + mindst 100 sårede.
  Turku/Finland (18.08.2017), 2 dræbt + 6 sårede ved knivstikkeri under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Surgut/Rusland (19.08.2017), 7 personer såret heraf 2 alvorligt efter knivstikkeri.
  Helmand/Afghanistan (23.08.2017), 5 dræbt + 38 sårede (mange børn) af Taliban.
  Myanmar og Bangladesh (25.08.2017), angreb af muslimske terroister på 30 grænseposter og en militærforlægning, mange dræbt.
  Kabul/Afghanisten (26.08.2017), 20 dræbt + mindst 50 sårede af Taliban.
  N-Cameroun (25.08.2017), 11 dræbt + 8 kidnappet samt 50 huse brændt ned af Boko Harem.
  NØ-Nigeria (01.09.2017), 18 knivdræbt af Boko Harem.
  London/England (15.09.2017), bombe i Metro, 30 sårede.
  Marseilles/frankrig (01.10.2017), 2 knivdræbt under råbet “Allahu Akhbar.”
  Cairo/Egypten (14.10.2017), koptisk biskop dræbt af knivstik.
  Mogadissio/Somalia (14.10.2017), 358 dræbt og over 100 sårede af bomber.
  Kandahar/Afghanistan (18.10.2017), politi-og efterretningschefer dræbt + 2 amerikanere såret.
  Kabul/Afghanistan (20.10.2017), 39 dræbt ved selvmordsbombe.
  Ghor-provinsen/Afghanistan (20.10.2017), 20 dræbte + 10 sårede ved moske angreb.
  Kabul/Afghanistan (21.10.2017), 15 rekrutter dræbt ved selvmordsangreb.
  Kabul/Afghanistan (27.01.2018), 63 dræbt og 163 sårede ved bombeangreb.
  Tyskland (12.03.2018), 17-årig ung kvinde myrdet med 14 knivstk af sin afghanske kæreste.
  Vadsø/Finmark/Norge (14.07.2018), 18-årig norsk mand knivdræbt af afgansk asylansøger.
  Lübeck/Tyskland (20.07.2018), 14 buspassagere dolket af iraner.
  Toronto/Canada (23.07.2018), pakistaner dræbt en 8-årig og 18-år.
  Ahvaz/Iran (22.09.2018), 29 dræbt + mindst 70 sårede ved skudsalver fra terrororganisationen ASMLA, deraf mange soldater.
  Afghanistan (15.10.2018), over 20 soldater dræbt af Taleban i det N-Afghanistan.
  Holbæk/Danmark (05.10.2017), syrer påkører dansk mand overlagt på en tankstation.
  La Defency-byggeriet/Paris/Frankrig (05.12.2018), Den irske lærer John Dowling fra Leonardo da Vinci universitetet knivdræbt af pakistaner.
  Strasbourg/Frankrig (11.12.2018), 4 dræbt + 12 sårede efter skyderi på julemarked.
  Ilbil/Atlasbjergene/Marrakech/Marokko (fundet 17.12.2018), en dansk og en norsk ung kvinde slagtet med kniv, hals skåret over, af IS-sympatisører, medens de råbte: ”dette er hævn for vore brødre i Hajin.” Hajin, var en af Islamisk Stats’s sidste højborge i Syrien, der netop er generobret af syriske regerings styrker.
  Klosterkirke Maria Immaculata/Strebersdorf/Wien/Østrig (27.12.2018), 1 klosterbroder dræbt + 5 sårede.
  Giza/Egypten (28.12.2018), 4 turister dræbt + 11 sårede ved vejside bombe.
  Amberg/Bayern/Tyskland (31.12.2018), 12 etniske tyskere kvæstet i et voldsorgie foretaget af 4 asylansøgere.
  Manchester tog station/England (31.12.2018), 3 tilfældige mennesker dolket af muslim under råbet ”Allahu akbar” (Allah er størst).
  Schophol lufthavn/Holland (31.12.2018), under råbet ”Allahu akbar” truede en muslim med at sprænge en bombe.
  Gothersgade/København/Danmark (01.01.2019), 19-årig ung mand umotiveret knivdræbt med 4 stik, og 3 sårede, af en formentlig muslim.
  Floddalen øst for Eufrat/Syrien (06.01.2019), 23 dræbt ved selvmordsangreb.
  Amstetten/Østrig (08.01.2019), 40-årig kvinde myrdet af tyrker.
  Bad Kreuznach/Tyskland (11.01.2019), afghansk asylansøger knivstikker gravid kvinde, barnet dræbt, kvinden alvorligt såret.
  Jena/Tyskland (11.01.2019), 87-årig tysk kvinde dræbt af afghansk asylansøger.
  Wiener Neustadt/Østrig (13.01.2019), 16-årig pige myrdet af syrer.
  Westland/Naiobri/Kenya (15.01.2019), terrorangreb på hotellet DusitD2, 21 dræbt + 28 sårede.
  Østrig (15.01.2019), 21-årig etioper knivdræbt af sin bror.
  Manbij/Nord-Syrien (16.01.2019), 16 dræbt, iblandt 4 amerikanske soldater, IS stod bag.
  Oslo/Norge (18.01.2019), 25-årig norsk kvinde i respirstor, knivstukket af islamterroist.
  Maidan Wardak/Afghanistan (21.01.2019), over 100 mennesker dræbt (soldater), og mange sårede af Taliban.
  Tulln/Østrig (21.01.2019), 32-årig kvinde stukket ned af makedonier.
  NØ-Nigeria (28.01.2019), 60 mennesker dræbt af Boko Harem.
  Nürnberg/Tyskland (ultimo januar 2019), 3 drenge skubbet ned foran et ankommende tog, af migranter fra Tyrkiet + Grækenland, de to af drengene dræbt.
  Dornbirn/Voralberg/Østrig (07.02.2019), mand i socialforvaltning knivdræbt af 34-årig tyrkisk-kurder.
  Amarenda/Tripura/Indien (05.02.2019), 20 indiske soldater dræbt + 4 sårede.
  Maiduguri/NØ-Nigeria (16.02.2019), 11 dræbt i moske af Boko Haram.
  Østerbro/Danmark (07.03.2019), 81-årig dansk kvinde dræbt af 26-årig afrikaner (Sudaneser), senere viste det sig, at han har dræbt yderligere 2, en 83-kvinde den 07.02. og en 80-årig mand den 02.03.2019.
  Kajuru/Nigeria (9.-10.03.2019), 32 kristne dræbt af radikale muslimer. CBN News rapporterede i 2017, at hundredevis af kristne i Nigeria var dræbt af hyrdefolket Fulani. Ifølge Global Terroism Index, har Fulanihyrderne dræbt over 60.000 siden 2001.
  Worms/Tyskland (10.03.2019), 21-årig tysk kvinde knivdræbt af tunesisk asylansøger under råbet ”Allahu akbar.”
  Cabo Delgado provinsen/Mosambique (14.03.2019), 13 dræbt af islamister og mindst 200 dræbt siden oktober 2017.
  Centrale Mali (17.03.2019), 16 soldater dræbt af jihadister med bånd til al-Qaeda.
  Utrecht/Holland (18.03.2019), 3 døde og adskellige såret (5?) efter skyderi af tyrkisk mand.
  Mogadishu/Somalia (23.03.2019), 5 dræbt i en regeringsbygning af al-Shabaab.
  Burkina Faso (april 2019), 62 dræbt af terroister.
  Kabul/Afghanistan (20.04.2019), 7 dræbt ved angreb på Informationsministeriet.
  Sri Lanka/Colombo (21.04.2019), mindst 359 dræbt + over 600 kvæstet ved bombeangreb i kirker og luksushoteller.
  Kuda/NØ-Nigeria (29.04.2019), 21 kristne dræbt af Boko Haram.
  Sinai-Halvøen/Egypten (05.06.2019), 8 politi-og militærfolk dræbt ved check points.
  Burkino Faso (maj 2019), 4 kristne dræbt under en katolsk søndagsgustjeneste.
  Arbinda/Burkina Faso (09.06.2019), 19 dræbt og 13 sårede af muslimske terroister.
  Namentenga-provins/Burkina Faso (10.06.2019), 10 dræbt af terroister.
  Centrale Mali (17.06.2019), 62 dræbt af terroister.
  Belehede/Burkina Faso (19.06.2019), 17 dræbt under natligt angreb af terroister.
  Tunis (27.06.2019), 1 dræbt flere sårede ved 2 selvmordsangreb.
  Kabul/Afghanistan (01.07.2019), 11 dræbt + 105 sårede ved Talebans selvmordsangreb.
  Kismayo/Somalia (13.07.2019), 26 dræbt i angreb på hotel af al-Shabaab.
  Voerde/Tyskland (20.07.2019), 34-årig mor + hendes 13-årige søn skubbet ud foran et tog af en serber, begge dræbt.
  Rom/Italien (26.07.2019), betjent umotiveret knivdræbt af 2 nordafrikanere.
  Frankfurt/Tyskland (29.07.2019), 40-årig mor og hendes 13-årige søn skubbet ud foran et IC-tog af nordafrikaner, sønnen dræbt og moderen kvæstet.
  Kabul/Afghanistan (29.07.2019), bombeangreb hvor 20 blev dræbt + mindst 50 sårede.
  Cairo/Ægypten (05.08.2019), 20 dræbte og mindst 47 sårede af bilbombe.
  Kabul/Afghanistan (07.08.2019), 14 dræbte + mindst 145 sårede efter bilbompe ved politistation.
  Kabul (i Dubai City)/Afghanistan (17.08.2019, 63 dræbt og mindst 182 sårede af Islamisk Stat.
  Lyon/Frankrig (31.08.2019), afghaner dræbt en og sårede 9.
  Kabul/Afghanistan (05.09.2019), 10 dræbt + 45 sårede ved bilbombe i ambassade kvarter.
  Burkina Faso (08.09.2019), mindst 29 dræbt og mange sårede i to bombeangreb i N del af landet.
  Kabul/Afghanistan (17.09.2019), 48 dræbt og mange sårede efter to bombeangreb.
  Politihovedkvarteret/Paris/Frankrig (03.10.2019), ansat dræber 4 politifolk med kniv og sårer to, den ene alvorligt.
  Bizerte/Tunis (14.10.2019), fransk turist dræbt af muslimsk ekstremist.
  Nangarhar-provinsen/Haska Mina-distriktet/Afghanisten (18.10.2019), mindst 32 dræbt + 55 sårede ved bombeangreb under fredagsbøn i moske.
  Limburg/hessen/Tyskland (25.10.2019), tunesisk mand dræbte sin kone med 5 øksehug i halsen.
  I sidste uge af oktober 2019 blev 76 regeringssoldater dræbt i Afghanistan, ifølge New York Times.
  Ban Tung Sadao/Thailand (05.11.2019), 15 dræbt og 4 sårede ved håndgranater og automatvåben.
  Jerash/Jordan (06.11.2019), fire turister stukket ned med kniv, flere alvorligt såret.
  London Bridge/England (29.11.2019), 2 knivdræbt + 3 sårede af muslim.
  Haag/Holland (29.11.2019), flere sårede i forretningsgade (Grote Markstraat).

  Siden 2001:
  2002: 667 muslimske angreb i 23 lande, 3.149 dræbt + 6.055 sårede.
  2003: 870 muslimske angreb i 33 lande, 3.279 dræbt + 6.706 sårede.
  2004: 1.115 muslimske angreb i 37 lande, 7.109 dræbt + 14.558 sårede.
  2005: 1.863 muslimske angreb i 38 lande, 7.648 dræbt + 12.864 sårede.
  2006: 2.778 muslimske angreb i 42 lande, 15.225 dræbte + 19.484 sårede.
  2007: 3.096 muslimske angreb i 45 lande, 20.495 dræbt + 27.317 sårede.
  2008: 2.207 muslimske angreb i 42 lande, 10.717 dræbt + 17.803 sårede.
  2009: 2.131 muslimske angreb i 40 lande, 9.172 dræbte + 18.612 sårede.
  2010: 2.034 muslimske angreb i 48 lande, 9.258 dræbte + 17.462 sårede.
  2011: 1.997 muslimske angreb i 57 lande, 9.097 dræbte + 16.926 sårede.
  2012: 2.484 muslimske angreb i 58 lande, 11.557 dræbte + 20.272 sårede.
  2013: 2.833 muslimske angreb i 48 lande, 16.797 dræbte + 29.596 sårede.
  2014: 3.008 muslimske angreb i 55 lande, 32.845 dræbte + 27.530 sårede.
  2015: 2.890 muslimske angreb i 53 lande, 27.641 dræbte + 26.169 sårede.
  2016: 2.498 muslimske angreb i 59 lande, 21.413 dræbte + 26.730 sårede.
  2017: 2.045 muslimske angreb i 61 lande, 16.387 dræbte + 14.362 sårede.
  2018: 1.980 muslimske angreb i 55 lande, 11.777 dræbte + 11.483 sårede.
  I alt: 36.496 angreb, 233.566 dræbte + 296.126 sårede
  (
  https://thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?=2002).

  Fortsæt selv listen, jeg orker det ikke. Faktisk er alle begreber negative og jeg kan ikke på stående fod finde blot ét begreb, som er positivt ladet i forbindelse med muslimerne. Måske kan nogle hjælpe?
  Det er sådanne grupperinger vi risikerer at få til landet, når magthaverne tilsyneladende ikke vil sætte ind med magtmidler, når horder af velfærdsmigranter søger til Danmark, og næsten fra dag et kan få sociale ydelser, som burde være forbeholdt vores ældre medborgere, der for manges vedkommende har knoklet et langt liv på arbejdsmarkedet.
  Frugterne der skulle høstes bliver konverteret til nedskæringer og besparelser. Jeg kan ikke rigtig forstå det, for politikerne har i årevis fortalt os, at antallet ikke betød noget, og at attentaterne og terroreren intet har med islam at gøre.!
  University of Marylands Global Terroism Database oplyser i øvrigt, at fra 1970-2015 er 344.823
  mennesker dræbt i terrorangreb.
  En rapport udgivet af Storbritanniens tidligere premierminister Tony Blairs tænketank Institut for global forandring viser, at der alene i 2017 blev begået 7.841 islamiske terrorangreb i 48 forskellige lande. Det svarer til 21 om dagen.
  84.000 mennesker blev ifølge tænketanken dræbt i de mange religiøst motiverede angreb dét år. Se endvidere Europol´s årlige EU Terrorism Situation and Trend report (Te-Sat).
  Ifølge den afganske præsident Ashraf Ghani, har mindst 45.000 medlemmer af de afghanske sikkerhedsstyrker mistet livet siden 2014!
  Myndighederne har siden 2017 hemmeligholdt, hvor mange soldater og politibetjente der bliver dræbt. Men antallet er steget med 5 pct. i forhold til sidste år (2018), ifølge en ny rapport fra SIGAR, so monitorerer krigen for den amerikanske kongres. (Weekendavisen nr.45, 1.sek.s.12/08. nov. 2019).

  Kommentar by der Adler — 1. december 2019 @ 08:07

 46. Haag ikke terror…
  https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-11-30-tre-unge-saret-af-knivstikker-pa-indkobsgade-i-haag

  Kommentar by P — 1. december 2019 @ 10:04

 47. Tak Ørn (der adler) og glædelig december måned til dig.

  Kommentar by Nieldsen — 1. december 2019 @ 10:28

 48. Mon ikke muhamedaneren sidder i helvedet nu og klynker Oh it’ s hard to be a Snittermand? (fra The Julekalender)

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 1. december 2019 @ 10:53

 49. Den gamle afdankede marxist og jødehader Jeremy Corbyn har nu mistet en af sine trofaste kernevælgere…

  Kommentar by Revisoren — 1. december 2019 @ 10:57

 50. Hvad er Ålternativet?

  Kommentar by Hul igennem? — 1. december 2019 @ 11:03

 51. Frank Jensen og Bonnichsen vil afvise der Adlers liste over muslimske terrorangreb som ‘fake news’. De vil påstå, at langt de fleste ‘hændelser’ skyldes højreorienterede hvide mørkemænd med tilknytning til nazistiske netværk. Og det vil MSM og flertallet af politikerne nikke anerkendende til.

  Kommentar by Ole Madsen — 1. december 2019 @ 11:14

 52. @ 47 der Adler. Pokkers til arbejde, respekt herfra. Og lige den lekture der skal til for ikke at lade 1.advent blive alt for idyllisk. Nu vil hylekoret og graedekonerne paa det venstre overdrev, plus alle kirkesvindlerne og de oevrige radigale som trold af en aeske (eller snarere som Pavlov’s hunde)komme farende og deklarere at dette for intet er at regne mod den slemme hoejrefloejs skaendige angreb paa menneskeheden. Burde vaere obligatorisk laesning paa alt over boernehave-niveau. Naah nej, saa bliver en paen del af folketinget jo ekskluderet…

  Kommentar by krassisten — 1. december 2019 @ 11:28

 53. Politikere og journalister er én dynge lort!

  Kommentar by Nielsen — 1. december 2019 @ 11:31

 54. Journalister og politikere er den samme dynge lort.

  Kommentar by Nielsen — 1. december 2019 @ 11:34

 55. […] (Mere om den lukkede pølsevogn på Brønshøj Torv her)Se også Endnu et dødeligt terrorangreb på London Bridge: 28-årige Usman Khan, terrordømt pakistaner på … […]

  Pingback by Hvem hader julen? Københavnsk juletræ udsat for hærværk. – Free Speech Blog — 1. december 2019 @ 12:40

 56. Kim Møller

  Helt uafhængigt af indlæggets indhold vil jeg anbefale dig ikke at bruge betegnelsen “paki”, der på engelsk svarer til “perker”. Dit princip er jo netop, at fakta taler for sig selv. Skældsord trækker kun ned.

  Jeg går ud fra at du blot af magelighed har villet forkorte “pakistaner” uden at tænke over implikationerne? Men det har altså sådanne, som du er bedst tjent uden.

  Kommentar by Sådan er det jo — 1. december 2019 @ 13:04

 57. Til 58

  Jeg ved godt, at du skrev “paki’er” og ikke “paki”, men synes alligevel at det ligner en fordanskning af sidstnævnte nok til, at jeg ville vælge at undgå det.

  Kommentar by Sådan er det jo — 1. december 2019 @ 13:06

 58. Hvor er det egentlig et utroligt smukt billede af den gennemhullede muhammedaner liggende på den kolde asfalt.

  Det minder om det ligeledes smukke billede af den gennemhullede Omar El-Hussein liggende på den kolde asfalt på Nørrebronx…

  Kommentar by Revisoren — 1. december 2019 @ 13:48

 59. @ 49 Nielsen
  @ 54 krassisten
  @ 57 Der kom en dag

  TAK

  Kommentar by der Adler — 1. december 2019 @ 14:25

 60. Usa….
  https://ekstrabladet.dk/112/skyderi-i-stor-amerikansk-by-11-personer-skudt/7896609

  Kommentar by P — 1. december 2019 @ 14:37

 61. https://www.buzzfeed.com/amphtml/ikrd/london-bridge-attack-jack-merritt?__twitter_impression=true

  :)

  Kommentar by Tøhø — 1. december 2019 @ 14:48

 62. #61 Tøhø, en lærer udtalte om den dræbte jurastuderende:

  “The warmest heart, always with time for anyone. Completely irreplaceable — I will mourn his loss greatly and honour his memory.”

  Det med “completely irreplacable” har vores politikere, EU-toppen og FN-galningene vist en anden mening om. Ikke uden grund, at den såkaldte Marrakech-aftale også kaldes UN Pact on Replacement Migration. At udskifte os hvide europæere med muslimer og vilde negre er jo netop planen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. december 2019 @ 15:16

 63. – Sådan er det jo

  Overskriften skal helst være en fuld linje, aldrig to. Skulle det støde herboende pakistanere, så lever jeg med det.

  Kommentar by Kim Møller — 1. december 2019 @ 15:39

 64. en døde død forrædere og en død terrosist,, skål:)

  Kommentar by Anonym — 1. december 2019 @ 15:54

 65. to døde forrædere ,og en død terrorist ,, skål

  Kommentar by morten — 1. december 2019 @ 15:56

 66. jeg klapper i hændrene endnu,,to døde forrædere og en død terrorist skål…så skal der bare dø 2 millioner eu borger til ,, så vågner de måske op:)

  Kommentar by morten — 1. december 2019 @ 16:01

 67. klapper i hændrene ,to døde forrædere, og en ret troende muslim,,skåål:)
  så skal der bare dø 2 millioner eu borger mere,, så vågner de måske op:)

  Kommentar by morten — 1. december 2019 @ 16:03

 68. * anonym og morten
  Fordrukkent sludder!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. december 2019 @ 21:45

 69. Offerets syn på terroristen:

  “Mr Merritt believed that Khan’s apparent redemption was a powerful case study of how a life could be changed for the better, but it now appears his rehabilitation was a sham intended to hide his murderous intentions.” Kilde: Daily mail

  Det er ikke nogen glædelig begivenhed på nogen måde. Men når det er sagt, så kan jeg ikke beklage er offeret er at finde blandt de tossegode.

  Denne Kahn har jo kørt alle de velmenende fjolser rundt i manegen. Fjolser som systemet er fuldt af både i Danmark og UK. Unge Merritt var helt åbenlyst selv en af dem.

  Han nåede ikke at indse sin egen naivitet inden det blev for sent, hvilket naturligvis er sørgeligt. Men han er ikke kun offer for en syg religion. Han er også et offer for sin egen og den øvrige venstrefløjs uendelige godtroenhed.

  Kommentar by Kalle Kuffar — 1. december 2019 @ 22:17

 70. #47 Adler denne er lige tikket ind: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/y30KWR/man-gripen-for-mordforsok-efter-bildad-mot-idrottshall

  Kommentar by Roskilde — 1. december 2019 @ 22:29

 71. #71 Roskilde, klikkede på linket og blev mødt af en reklame, hvor en kvinde med overskæg skal sælge budskabet “Stöd kampen mot prostatacancer”

  https://www.mustaschkampen.se/

  Den overgår de så på deres egen hjemmeside med to kvinder med overskæg…

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. december 2019 @ 03:13

 72. “Universitetsstuderende Jack Meritt og den terrordømte Usman Khan arbejdede sammen om rehabilitering, indtil Khan dræbte Merritt med en kniv.”
  https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-12-01-terror-i-london-aktivist-blev-draebt-af-moensterfange
  Jamen der er bare en indre logik i lortet.

  Kommentar by River — 2. december 2019 @ 05:40

 73. Her oplyser David Wood om den islamiske lære som understøtter jihadterroren i London. Danske journalister kunne lære en del her, hvis de ellers ville og måtte for loge-parnasset:

  https://youtu.be/5G0ZgGT7Nh4

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 2. december 2019 @ 06:51

 74. […] (Mere om Elvir Abaz her)Se også Endnu et dødeligt terrorangreb på London Bridge: 28-årige Usman Khan, terrordømt pakistaner på … […]

  Pingback by Fyns Politi går amok: Muslimsk betjent vil have Naser Khader sendt hjem til Syrien – Free Speech Blog — 2. december 2019 @ 08:35

 75. Endnu et i rækken af “enkeltstående tilfælde”.

  Dansk MSM har allerede mistet interessen for “hændelsen”, og ofrene nævnes stort set ikke…

  Kommentar by Revisoren — 2. december 2019 @ 11:10

 76. https://ekstrabladet.dk/112/flere-ramt-af-bil-i-storbritannien-12-aarig-doed/7898731

  Vist kun et trafik uheld

  Kommentar by P — 3. december 2019 @ 06:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper