3. december 2019

Tendensiøs begrebsforvirring i MSM: Islamisk Stat er højrefløj, nationalsocialisme er højreekstremt…

Sidste onsdag blev Islamisk Stat omtalt som en form for ‘højrefløj’ på DR1, og man kan helt uproblematisk bruge begrebet ‘højrefløj’ synonymt med ondskab. Efter de væltede jødiske gravsten på en kirkegård i Randers, som erklærede nationalsocialister formentligt står bag, så er der nu atter kommet fokus på problemet med ‘højreekstremisme’. Alt kan bruges, intet er for småt. Hærværk, klistermærker og ord på nettet dokumenterer voldsparatheden…

Radio4 har gennemset alt billedmateriale, redechefen i Den Nordiske Modstandsbevægelse, Jacob Vullum Andersen, har slået op på sin åbne VK-profil, og ifølge Schaumburg-Müller er det førnævnte billede bare et af flere, som strafbart ifølge straffelovens såkaldte racismeparagraf. Blandt de strafbare billeder er racistiske vittigheder, ’memes’, grafikker om jøder…” (Dan Grønbech, Radio4, 28. november 2019)

DR har gennemsøgt det lækkede data og har identificeret mindst ti danske brugere ved hjælp af IP-adresser og beskeder skrevet på dansk. De fleste af brugernes identiteter er ukendte og kun en enkelt af de brugere, DR har kontaktet, har svaret på henvendelserne. … Chris Holmsted Larsen mener, der er grund til bekymring…” (DR Online, 7. november 2019)

Ny rapport fra TrygFonden og CERTA beskriver, hvordan højreekstreme budskaber og miljøer styrkes, og tidligere PET-chef advarer imod, at det netop er de højreekstreme grupper, vi som samfund bør rette blikket imod. Udfordringen er, at nogle få personer er ‘ekstremt radikaliserede og voldsparate’, siger forsker.” (Berlingske, 2. december 2019)

(DR insinuerer at Islamisk Stats ideologi er højreorienteret)

“Her findes et ligeså kompromisløst kvindesyn som i al-Hol-fangelejen, men hvis IS-kvinderne tilhører en fanatisk religiøs højrefløj, udlever kvinderne her et stærkt venstreorienteret projekt.” (Speak, Puk inviterer, DR1, 27. november 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106411/trackback

12 Comments »

 1. Hvis journalister og andre gerne vil overvåge hvad danske nazister skriver, så kunne de bare stoppe knægtelsen af ytringsfriheden på de i Danmark udbredte amerikanske nettjenester oprettet af DARPA. Ellers skulle der eksistere nogle ukendte militante danske nazister, som kun bruger det mørke internet.

  Berlingskes historie handler tilsyneladende om danske nazister i et voldsparat netværk med bombeopskrifter, men det er netop ikke et dansk netværk men internationalt, hvor der ikke foreligger noget om at de danske deltagere har planer om at samle bomber.

  Kommentar by perhag — 3. december 2019 @ 00:44

 2. Det er egentlig komisk. Alt det som Venstrefløjens hundehoveder ikke kan argumentere for , hvad drejer sig om, eller argumentere imod, er enten Højreekstremt eller facistisk elelr racistisk. Totalt tomme skældsord uden indholdsbegreb. Totalt hjernedød kritik. Hverken IS eller NationalSocialisterne har noget med højrefløjen eller Venstrefløjen for den sags skyld. Det hedder nationalSocialisterne- så alt i alt er Nazisterne af Socialistisk observans. Islam har intet med højre eller Venstre at gøre, men er en – totalitær usekulær diktatorreligion med et såkaldt Profetideal (Førerideal)- men da Venstrefløjen og MSM ikke gider eller vil eller tør forholde sig til Konkret fakta om begreberne, så er alt de tomhjernet er imod- bare højreekstremistisk- (Idiotisk moral og etik med tomhjernet højreekstremisme, som tomt skældsord) :-) :-) :-). Støt SIAD. God jul. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. december 2019 @ 07:14

 3. (DR er af enøjet observans…boykot dem).

  Kommentar by Michael Unna — 3. december 2019 @ 07:15

 4. Venstre- og højrefløjen er oprindeligt et vestligt politisk begreb, som i dag er forældet, men venstrefløjen holder fortsat fast i begrebet som en primitiv identitetsmarkør for de gode (dem selv) mod de onde (højrefløjen) og de meget onde (den ekstreme højrefløj).

  Når venstrefløjen bruger et sådant begreb uden for Vestens begrebsverden, som f.eks. om stridende islamiske grupper, kaldes det etnocentrisme.

  Det er derfor en gang forvirring, at venstrefløjen, der selv opfatter sig som kulturrelativister, her begår etnocentrisme.

  Kommentar by traveler — 3. december 2019 @ 07:55

 5. Socialisten Hitler må le..

  Kommentar by Hul igennem? — 3. december 2019 @ 09:01

 6. ..Når selv socialnazisterne på DR tåger rundt i begrebsforvirringen..

  Så vil socialnazisten Johanne Schmidt- kaste barnet ud med badevandet og socialnazisterne i alle de andre landsdækkende tiggerorganisationer vride sig nok en gang for pengenes skyld.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. december 2019 @ 09:06

 7. DR er bloddryppende RØDT og facistisk/marxistisk. Nu siger Blair at Labour i England er overtaget af den leninistiske /marxistiske fløj personificeret af Jeremy Corbyn, så det sker overalt.

  Her til morgen på DR på P1:den røde reporter var i Birmingham. Han så intet farligt ved den revolutionære marxist/leninist Corbyn, men benævnte højrefløjen som ortodoks !!
  DR ser altid en anledning at udnævne højrefløjen til et eller andet ekstremt ! (INDOKTRINERING AF VÆRSTE SKUFFE), men en revolutionær marxist /leninist som Corbyn får ingen ekstreme benævnelser. På samme måde er ENHEDSLISTEN beskyttet i DANMARK !!!

  Kommentar by H.nielsen — 3. december 2019 @ 09:15

 8. Efter i aare vis at have loejet om alt og alle ,kan jeg godt se det kan vaere svaert nu ,at hitte rundt i begreberne,og finde en grimasse der kan passe

  Kommentar by dunk — 3. december 2019 @ 10:29

 9. Venstrefløjserne ser altid rødt og føler blindt had til dem, der ikke er venstreorienterede. De har brug for fjendebilleder og skaber dem hele tiden. De har for længst sluppet håndtaget i virkeligheden og nu lever de kun for at føle had. De statsejede medier, DR og TV2 fodrer dem hver dag med nye hadeobjekter.
  Jeg frygter at det ender galt. Det er set før. Bl.a med studentermarxismen efter 1968 og for snart 100 år siden med studenternazismen på de tyske universiteter i 1930’erne.

  Kommentar by A-mad — 3. december 2019 @ 10:46

 10. Det har altid undret mig, hvorfor folk, der ser sig selv som hørende til det rød-grønne segment, er så lidt parate til at ændre synspunkt. Det virker i helt overvældende grad som om, at det er vigtigere for dem at høre til de rigtige end at kæmpe for sandheden og retfærdigheden. Det, som den forfærdelige højrefløj har sagt i så mange år, er nu ved at blive til virkelighed. Men venstrefløjen synes stadig, det er vigtigere at tage afstand fra den forfærdelig højrefløj frem for at tage afstand fra islam, for så risikerer venstrefløjen at tabe ansigt. Og det er måske der, hunden ligger begravet. Det gælder for alt i verden om at holde fast i selvbilledet af, at man er et bedre menneske end andre. Venstrefløjsmennesker har brug for højrefløjen til at fremhæve sig selv, og om så højrefløjen har nok så meget ret, det er fuldkomment irrelevant for det rød-grønne segment.

  Kommentar by piusXII — 3. december 2019 @ 11:09

 11. I morgendagens program på DR1 har den lille islamofile Puk Damsgaard inviteret den venstreradikale “komiker” Simon Juul til Libanon, hvor han blandt andet skal lave mad til migranter i en flygtningelejr.

  Husk stor brækspand!

  Kommentar by Revisoren — 3. december 2019 @ 13:19

 12. Islam er også arabisk ultraborgerlighed, så hvad er problemet? En af mine største måbekonstateringer er stadig, at venstrefløjen stadig ikke har opdaget dette faktum.

  Kommentar by Jacques — 4. december 2019 @ 14:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper