3. december 2019

Irakiske Zahraa fandt en dansk kæreste: ‘Danskerluder’, “Du skal voldtages og skæres i småstykker.”

26-årige Zahraa Al Kaabi er en af hovedpersonerne i DR-serien ‘Mor, han er dansker‘, og det er ikke småting hun må gå igennem fordi hun foretrækker at date danske mænd. Interview på DR.dk – ‘Jeg oplever tit, at muslimske piger synes, at jeg er verdens største luder’.

“26-årige Zahraa bliver ofte fortalt, at de ting, hun foretager sig, er imod islam. Som de fleste andre unge går hun nemlig ofte i byen med sine veninder – og så vil hun gerne giftes med en dansk mand.

Zahraa har modtaget dødstrusler for at stå frem med sit liv og sine meninger, og hun har mødt muslimske kvinder, der synes, at hun er ‘verdens største luder’, som hun siger det.

Det er haram, hvis du finder en dansk mand, men det er mere haram, hvis dine forældre slår hånden af dig, siger Zahraa og opfordrer andre som sig selv til at følge hjertet.”

(Zahraa Al Kaabi om trusler hun har modtaget)

“Zahraa havde en dansk kæreste og undrede sig over, hvorfor folk kiggede mærkeligt på dem – især andre muslimske kvinder. … – Jeg oplever tit, at piger med anden etnisk baggrund synes, at jeg er verdens største luder, fordi jeg lever på en anden måde. … – Det er ofte kvinder, der sladrer om andre kvinder, og så har manden magten. Så kan de sige: ‘Hende der er luder, hende kan du ikke gifte dig med’.”

Oploadet Kl. 00:50 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106419/trackback

21 Comments »

 1. Selvfølgelig hjælper de danske medsøstre hende i hendes kamp om frihed.

  Kommentar by P — 3. december 2019 @ 06:25

 2. Om 26-årige Zahraa bliver der her ovenover fortalt, at “Som de fleste andre unge går hun nemlig ofte i byen med sine veninder.”
  Personlig færdes jeg sikkert ikke de rigtige steder, men der hvor jeg kommer, ses ingen muslimske kvinder efter mørkets frembrud.
  Kunne det tænkes at det er en historie der er “pyntet lidt på”?

  Kommentar by Henning Jensen — 3. december 2019 @ 07:04

 3. Man kan ikke tale om integration før, der er lige så mange muslimske kvinder, der er kærester eller er gift med unge danske kristne eller ateistiske mænd, som der er danske kvinder, der er kærester eller gift med muslimske mænd og det kommer ikke til at ske!
  Et tegn på erobring har gennem hele historien været at erobreren, mere eller mindre brutalt, har taget de erobredes kvinder! Det er det vi ser nu! Mange muslimske unge mænd har i en periode danske piger fra underklassen som kærester og vi ser voldtægtstallene stige, fuldstændigt som vi så det i Sverige, da indvandringen der var på vores nuværende niveau! Det er en trist fremtid danske kvinder går i møde!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. december 2019 @ 07:18

 4. “Jeg oplever tit, at piger med anden etnisk baggrund synes, at jeg er verdens største luder,…”

  Der er noget “Ræven og rønnebærrene” over det. Det uopnåelige er også værdiløst. Og noget “gøre en dyd af nødvendigheden”.

  Jeg tænker at de fleste muslimske kvinder i Danmark i en meget ung alder overvejer deres amourøse fremtid. Og at de færreste har modet og viljen til at gå en anden vej end den, der allerede er lagt ud for dem.

  Så Zahraa Al Kaabi og hendes beslutninger, mod og vilje virker som en rød klud. En provokation. Og reaktionen er da også voldsommere, end hvis de skulle kigges på, hvad brødre og fætre foretager sig.

  Kommentar by BE — 3. december 2019 @ 08:04

 5. Magten over kvinder er en central del af islams ekspansionsstrategi. Det er kvinderne der føder de børn, der skal blive nye, rettroende muslimer. Og de skal helst føde mange. For at de børnene skal blive muslimer er det nødvendigt at faderen er muslim. Så derfor er kravet om at en datter gifter sig med en muslim logisk. Kun i enkelte tilfælde ses det at en muslimsk kvinde gifter sig med en etnisk europæer, men så kræver det at denne konverterer. Derimod kan en søn få lov til at gifte sig med en vantro. Børnene bliver jo alligevel muslimer.

  Vore dumme, uvidende politikere og embedsmænd kendet intet til islam og dens erobringsstrategi, baseret på vold og kvindeundertrykkelse. Ej heller de stupide feminister.

  Kommentar by JC — 3. december 2019 @ 08:38

 6. Ballade når kneppekvæget finder andre tyre..

  Kommentar by Hul igennem? — 3. december 2019 @ 09:00

 7. ‘Muslim’ er ikke en religiøs bekendelse, men en identitet, og muslimer vil erobre kvinders seksualitet. De muslimskfødte kvinders vrede skyldes, at nogle iblandt dem tør udleve de drømme, de vrede kvinder selv har, men ikke tør se i øjnene. Det er en primitiv, men normal, reaktion.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. december 2019 @ 09:12

 8. Men det er jo fredens religion ….

  Stakkels tøs!

  Kommentar by Realist2 — 3. december 2019 @ 09:55

 9. Venstrefløjen har godt styr på hvad der er op og ned i sådan en sag, hvor det nye herrefolk skal behages mest muligt, så mon ikke hun nu skal beskyldes for at være nazist/racist/muslimhader, blot fordi hun som brun siger det forkerte?

  Kommentar by NulTolerance — 3. december 2019 @ 10:37

 10. – Hvorfor hedder hun Zahraa Al Kaabi og ikke Sara?
  – Hvorfor har hun et eller andet primitivt, dybt uciviliseret og middelalderligt beklædning på hovedet?

  Hvis jeg tog til Afghanistan for at integrere mig, så ville jeg nok ikke fortsætte med at hedde Anders Hansen og gå i jeans.

  Kommentar by Fascist — 3. december 2019 @ 11:16

 11. I den nye finanslov er der afsat yderligere penge til kvoteflygtninge, så vanviddet med importen af islamister fortsætter, de er uintergrerbare og udemokratiske, mange af dem vil havne i fængsel og udrejsecentre, når man læser Zahraas problemer med at gå i byen så forstår man ikke politikernes fortsatte import af affaldet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. december 2019 @ 11:38

 12. Den røde regering har netop forhandlet en ny finanslov igennem, der blandt andet indeholder ekstra millioner til terrororganisationen KVINFO og LGBT Danmark.

  Derudover afsættes der millioner til modtagelse af nye kvoteflygtninge, og besparelser på “kulturen” rulles tilbage.

  Alle de røde kernevælgere skal smøres…

  Kommentar by Revisoren — 3. december 2019 @ 13:36

 13. Hvordan vil regeringen sikre sig at de såkaldte kvoteflygtninge har et potentiale for at kunne integreres? Burde det ikke være et udvælgelseskriterium. Det har de sikkert ikke bekymret sig om. Bare de kan finde nogen det er tilstrækkeligt synd for, så kan de udvælges til at komme i slaraffenland. Dvs. de allersvageste (som Enhedslisten udtrykker det), analfabeter, uuddannede, krigstraumatiserede, syge, arveligt belastede børn, enker efter dræbte jihadister med mange uforsørgede børn. Personer som man på forhånd kan regne ud, aldrig vil blive integrerede, men derimod blive lette ofre for islamisk radikalisering. Regeringen kommer til at fungere som rekruteringsagent for fremtidens jihadister.

  Kommentar by JC — 3. december 2019 @ 15:24

 14. Øøøh Kvinfo, hvorfor skal denne noget bizarre organisation på Finansloven? Hvornår har den senest udført noget konstruktivt? Muligvis i 1995 eller noget.

  LGBT-tosserne får jo nu kronprinsessen som fortaler, det skal nok blive smukt. Hvorfor fanden denne grotesk lille minoritet skal tilføres midler og omtale, er mig en gåde.

  Men tillykke til kronprinsesseparret for at opløse kongehuset indefra. Personligt kommer jeg ikke til at savne det. Dog synd for ‘Se og Hør’ samt ‘Billedbladet’, hvis de nævnte tidsskrifter stadig eksisterer.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. december 2019 @ 15:49

 15. […] (Mere om Naser Khaders radikaliserede familie her)Se også Irakiske Zahraa Al Kaabi fandt en dansk kæreste: ‘Danskerluder’, “Du skal voldtages og skære… […]

  Pingback by Nye Borgerlige ‘s folketingskandidat om Naser Khader: En lusket muslim i fåreklæder – Free Speech Blog — 3. december 2019 @ 16:57

 16. # Henrik P.

  Den forhenværende direktør i KVINFO, Nina Groes, er som bekendt gift med sundhedsminister Magnus Heunicke, så der er vel bare tale om god gammeldags socialdemokratisk nepotisme og kammerateri?

  Kommentar by Revisoren — 3. december 2019 @ 17:48

 17. Kommentar by Henrik Petersen — 3. december 2019 @ 15:49.

  De feministiske organisationer i Vesten har modtaget ufattelige summer i finansiel støtte fra deres respektive regeringer og diverse corporations de sidste 60 år, fordi de har været essentielle i opløsningen af kernefamilien, den skattemæssige dobbelt-taksering af husholdningerne, statens varetagelse (og indoktrinering) af børnene, samt promoveringen af overforbrugskulturen.
  Feminismen har været en billiard-forretning meget meget længe, ‘because she deserves it’…

  Kommentar by Kimski — 3. december 2019 @ 20:28

 18. I saw Lord Pearson in the UK last week declare that the 10 largest English county divisions would be more than 50% Muslim by 2031. Europe is well and truly done. Meanwhile they wax hysteric, endlessly, on the climate. And bankrupt their economies dealing with a Potemkin issue.
  Fra kommentar på Gates of vienna.
  https://www.youtube.com/watch?v=6wmw1pE_3Jg

  Kommentar by Peter Buch — 3. december 2019 @ 20:40

 19. Og venstrefløjen lukker som altid øjne og ører for virkeligheden ved islamiseringen, kvinde- og frihedskampen er i dag totalt glemt på den røde fløj.

  Kommentar by LarsB — 3. december 2019 @ 23:50

 20. Desværre er Zahraa lige så naiv som hendes danske veninder. Hun ifører sig tørklæde, samtidig med hun prøver at leve som en dansk pige. Det er en slags personlig statement og signalering af sin frihed til at være muslim på egne betingelser. Hvilket er en umulighed. Grunden til at hun kan vove eksperimentet er ikke det muslimske samfund, men det danske. Det muslimske samfund kan være mindre restriktivt, men det er altid klar til at fjerne frihedsrettigheder, for at beskytte sig selv.

  Kommentar by Uno — 4. december 2019 @ 07:50

 21. I stedet for at håne Zahraa, burde man beundre hende for hendes mod til at stå frem på den måde. Man taler tit om “dansk racisme” rettet imod muhamedanere, men muhamedanske familier retter selv deres racisme imod os ved at forbyde deres piger at gifte sig med danskere. Men det generer ikke den danske venstrefløj, tværtimod.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 4. december 2019 @ 22:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper