3. december 2019

Kbhn: 3F-organiserede stilladsarbejdere vælter 6-etagers stillads ned over skurvogne med arbejdere

Jeg har netop set Martin Scorsese The Irishman, der fortæller historien om Frank Sheeran (Robert de Niro), der gør karriere i mafiaen, tæt tilknyttet fagforeningslederen Jimmy Hoffa. På hans første arbejdsdag hos ‘Teamsters’ orkestrerer han, at en række taxier skubbes i havnen. Scenen minder mig en del om Danmark anno 2019.

Stilladsarbejderne hører til de mest venstreorienterede faggrupper herhjemme, og det er ikke unormalt at se kommunister i toppen af hierarkiet. Berlingske fortæller, at Stilladsarbejdernes Landsklub længe har aktioneret imod (udenlandske) stilladsarbejdere på en byggeplads i Lundtoftegade, og de fredag havde arrangeret en fredelig demonstration. Formelt er der intet at komme efter…

Men det fortælles ikke, at næstformanden for Stilladsarbejdernes Landsklub hedder John Ekebjærg-Jakobsen, en kendt venstreradikal, der tidligere har forsvaret hærværk mod stilladser med: “Sådan nogle metoder kan være nødvendige”. Han er helt på linje med sin formand Jacob Jespersen, der i en beslægtet sag tidligere på året truede: “I stilladsbranchen er fagforeningsvalget ikke frit.” Kasseren Lars Emanuel sidder i landsledelsen for Kommunistisk Parti i Danmark.

Fra Berlingske – Se videoen: Demonstranter vælter kæmpe stillads på Nørrebro.

“- Derefter gik der ikke længe, før demonstranterne bevægede sig væk fra benzintanken og hen ad Lundtoftegade mod stilladsarbejdet. Politiet var mødt talstærkt op foran byggepladsen, og det blev hurtigt til verbale sammenstød mellem demonstranter og politi. De udenlandske arbejdere var på det tidspunkt stadigt samlet på byggepladsen.

demonstranterne vælter et hegn om mod byggepladsen, og der bliver kastet sten ind mod byggepladsen.

Omkring klokken halv ti kravlede en flok demonstranter op på det seks etager høje stillads og begyndte at løsne det fra den ufærdige mur, som holdt stilladset. Til sidst er alle forbindelser til muren løsnet. …

Arbejderne inde på pladsen havde barrikaderet sig inde i fire skurvogne på byggepladsen.

‘VÆK!’ råbte flere af demonstranterne ude på pladsen, før det seks etager høje stillads væltede ned over byggepladsen og de fire skurvogne, hvor arbejderne på byggepladsen stadigt sad i. Stilladset ramte desuden en varevogn, som fik smadret taget og vinduerne.”

(Væltet stillads, Lundtoftegade, København; Foto: Alex Vanopslagh)

“En stor flok stilladsarbejdere forsvandt et stykke tid fra området. Ingen ville sige, hvad de lavede, men et stykke fra byggepladsen lå der lidt senere en Porsche Cayenne vendt på hovedet. Flere øjenvidner fortalte, at bilen blev væltet rundt af en flok mænd.” (EB.dk, 2. december 2019)

Oploadet Kl. 11:40 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106434/trackback

33 Comments »

 1. Mærkeligt med arbejdsmarkedet. På alle andre områder skal der være konkurrence. Hmmm…!

  Kommentar by NotaBene — 3. december 2019 @ 11:48

 2. Kollektivister ER syge i deres hoveder. Og socialister er de ondeste sataner man kan opdrive.

  Kommentar by Nielsen — 3. december 2019 @ 11:48

 3. 3F burde ved lov tvangsopløses og overgå til statsligt kontrol og lederne af 3F skal forbydes at involvere sig i fagforenings arbejde, de udfører livsfarlig hærværk mod uskyldige mennesker, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. december 2019 @ 11:52

 4. Hvad lavede Politiet?

  Kommentar by Fascist — 3. december 2019 @ 11:54

 5. > 4
  Nemt spørgsmål, – ingenting!

  Kommentar by NotaBene — 3. december 2019 @ 11:58

 6. “3F burde ved lov tvangsopløses og overgå til statsligt kontrol”

  Bare rolig. FH er allerede i lommen på Socialdemokratiet. Hele LO-bevægelsen er en falsk simuleret fagforening, som altid har været i lommen på regeringen. Det er totalt ligegyldige ingentingssager, de bliver holdt beskæftiget med. Eksempelvis denne, hvor vi ikke engang kender konflikten. Formentlig er den, at to mænd har fået 10 kroner for lidt i løn eller ikke har været medlemmer. Hvorfor ikke tage rigtige faglige konflikter? Eksempelvis de hundredevis af perkercafeer i hele Storkøbenhavn, der har illegale nepaliesere ansat som opvaskere, og som giver deres timelønnede ungarbejdere 100 kroner i timen, imens de svindler og bedrager med moms og skat og hvidvasker alle bandernes penge.

  Nåh nej, det ville jo være en rigtig fagligt relevant kamp for arbejderklassen, og denne ønsker regimet og FH/LO ikke. De vil meget hellere tage ligegyldige ikke-kampe med en bagagekollega eller en eller anden ligegyldig fisk i et hav for show.

  Kommentar by Fascist — 3. december 2019 @ 11:59

 7. >4
  grænsekontrol ifølge de røde.

  Kommentar by Erik — 3. december 2019 @ 12:07

 8. Det har intet med en faglig aktion at gøre! Det er ikke en overenskomstmæssig aktion!
  Det er hærværk og de sætter andres liv i fare!
  Nogen må have mobiloptagelser og kommunisterne må holdes personligt ansvarlige!
  Men gætter jeg rigtigt, sker det ikke!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. december 2019 @ 12:31

 9. Luk de såkaldte fagforeninger!

  Som en start kunne man fjerne fradragsret for kontingenter, så vi andre ikke er tvunget til at medfinansiere disse røde pamperforetagender…

  Kommentar by Revisoren — 3. december 2019 @ 13:24

 10. John Ekebjærg-Jacobsen (dengang John Jacobsen) var i en årrække formand for Stilladsarbejdernes Landsklub. Og stærk involveret i den danske støttegruppe for terrorgruppen FARC i Colombia, kokainkartellernes paradis.
  Terrorgruppen ophørte for nogle år siden deres aktiviteter, der er nok også flere penge i at være lejesoldater i kokainindustrien.

  Så vidt jeg husker, blev flere i støttegruppen dømt, herunder – igen frit efter hukommelsen – pølsevognsejeren på hjørnet af Blegdamsvej/Tagensvej.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. december 2019 @ 13:29

 11. 3F har jo en trofast støtte og tidligere medarbejder i regeringen, nemlig beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard Thomsen, hvis samlever, Sara Vad Sørensen, såmænd er særlig rådgiver i statsministeriet. Så der er ikke noget at komme efter!
  Er der vel?

  Kommentar by ino — 3. december 2019 @ 14:44

 12. Set kaldes boomerangeffekten. Når man lukker alt for mange mennesker ind giver det problemer for dem i bunden. Skift alle journalisterne ud med negre, muslimer og østeuropæere, så går man i handlingsmode.

  Kommentar by River — 3. december 2019 @ 16:53

 13. Politiet viste også dit sande ansigt….talte om dialog

  Kommentar by redneck — 3. december 2019 @ 17:50

 14. Bravo.– Endelige danskere som udretter aktivt nødværge.– DF svigtede katastrofalt ved ikke at kræve Schengenaftalen ud til folkeafstemning.- Politiet skal afgjort ikke løfte samarbejdsarven fra den sidste tyskerkrig.- Ros til danske arbejderes nationale selvforsvar. Håber flere følger efter i aktivt forsvar mod invasive arter.

  Kommentar by dansker — 3. december 2019 @ 18:20

 15. Jeg gad godt lige høre 3F’s holdning til sikkerheden på den byggeplads!
  Nårh nej det var 3F selv der væltede et 6 meter højt stillads ned over skurvogne med mennesker i.
  Meld dig ind i 3F…. eller vi smadrer dig!

  Kommentar by Realist2 — 3. december 2019 @ 18:31

 16. -15-
  Du er ironisk?
  Disse folka er marxister og dermed forpliktet til å mene at arbeiderklassen ikke har noe fedreland, på tross av at det er vi (?) som mest trenger et fedreland.
  -16-
  Ikke 6 meter, men 6 etasjer.
  Nær 20 meter altså.

  Kommentar by Oslo/Norge — 3. december 2019 @ 19:01

 17. (Beklager jeg ikke kunne finde en bedre tråd til denne tilkendegivelse, men et sted skal det skrives)

  Ole Hasselbalch er stillet sovet ind. Nyheden står på DenDanskeForenings hjemmeside. Han har været en af de største Nationale helte vi har haft, siden han fra 1986 i dagblads annoncer støttede Søren Krarup, og med hjertet kæmpede for Danmark, sagligt og præcist med Pennen som våben.

  Æret være hans minde.

  (For ungdommen der ikke kender ham er der på DDF,s hjemmeside og youtube en del minder).

  Støt DenDanskeForening.dk mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. december 2019 @ 19:07

 18. Jeg er ganske enkelt chokeret over at læse om den racisme og fremmedhad, som åbenbart er udbredt blandt københavnske stilladsarbejdere.

  Er de da ikke klar over, hvilke storartede kompetencer de udenlandske arbejdere beriger Danmark med. Vi må altså til at vende os til udenlandske arbejdere og det troede jeg ellers var en selvfølge blandt kommunister.

  Ironi kam forekomme :)
  _________________________________________________________________

  Æret være Ole Hasselbalchs minde og tak for dit meget store og nyttige arbejde.

  T. H.

  Kommentar by T. H. — 3. december 2019 @ 19:25

 19. 18 Michael Unna: Helt enig. Ole Hasselbalch var en kæmpe kapacitet der aldrig fik den anerkendelse han har fortjent.
  Han var en af de forreste i kampen for at advare mod det samfundsnedbrud vi er på vej til.
  Må han få evig fred.

  Kommentar by Islambert — 3. december 2019 @ 20:17

 20. I TV avisen på DR TV1 så jeg 1830 et interview med en pamper fra 3 F. Denne pamper udtalte, oven i købet uden at blinke, følgende: Det har intet med 3F at gøre når 3F medlemmer tager fri fra arbejdet for således at møde op på omtalte byggeplads hvor formålet klart var hærværk osv. osv. osv. Man har tidligere set stilladsarbejdere udøve vold og hærværk, dette uden nogen griber ind.
  i går aftes kunne man i TV avisen se en stilladsarbejder der var nervøs for løndumpning – fair nok. Jeg undrede mig dog over følgende udtalelse fra pågældende: Løntryk betyder at jeg ikke kan leve af den løn jeg nu modtager – hmmmm. Mon dog???

  Kommentar by UTROLIGT. — 3. december 2019 @ 20:36

 21. Det er vel ikke så galt, at danske arbejdere kræver, at Danmark er dansk hjemland og stedet, hvor danske regler udformes og er gældende?

  Vi er vel danskere? Ikke liberalister eller noget andet “ideologisk”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. december 2019 @ 20:58

 22. Ole Hasselbalch – RIP. Du var en blændende dygtig hhv. skarpsindig jurist, en sober debattør og meget andet.
  I diverse debatter vil din stemme blive savnet

  Kommentar by UTROLIGT. — 3. december 2019 @ 21:02

 23. Hvor er kuffertministeren- Den flyvende Kuffert- aka “beskæftigelsesministeren? Dette er mafia.. Det er ikke sådan danske arbejderes rettigheder skal sikres- de sikres bedre ved at stilladsarbejderne bekæmper islamparasitters nassehærgen.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. december 2019 @ 21:44

 24. Det er sgu tragikomisk, at de marxistiske stilladsarbejdere med vold og terror vil holde østarbejdere ude af landet, mens de samtidig støtter de selvsamme partier ( Enhedslisten, SF o.s.v.) i Folketinget, der ønsker at masseimportere uintegrerbare migranter i tusindvis fra Afrika og Mellemøsten.

  Kommentar by Revisoren — 4. december 2019 @ 05:19

 25. Ødelagt porsche, brændte biler, smadret fødderne,angteb. Overskrift i aviserne. Og der skriges om udenlandsk arbejdakraft. Nationalsocialistisk arbejderbevægelse slår til.

  Kommentar by P — 4. december 2019 @ 06:28

 26. Jeg har intet imod den enkelte polak, men vi danskere bliver ikke mere velstillede af at timelønnen udhules ved at udenlandske arbejdere underbyder os på arbejde der udføres her i landet.

  Kommentar by Træt — 4. december 2019 @ 06:46

 27. 18. Michael Unna. Tak for info.

  Kommentar by River — 4. december 2019 @ 10:44

 28. Hvor mange var det nu der blev anholdt i Lille Vildmose i oktober ? Det var 33 mennesker. I virkeligheden er det ligegyldigt hvad de blev anholdt for, men kig på billederne og personerne.

  Og kig så på hvor mange der blev anholdt i kbh, på trods af en meget større politistyrke og muligheden for at mobilisere mange betjente.

  Så bare vær voldelig nok, så tør politiet ikke røre dig. Eller nærmere Jer, for er du alene skal de nok få dig ned med nakken.

  Kommentar by Gregers — 4. december 2019 @ 12:07

 29. Synes for en gangs skyld, at KM rammer helt forbi skiven.

  Fordi nogle af fagforeningens medlemmer er kommunister eller venstreorienterede er vel ikke det samme som, at den sag de kæmper for er uberettiget?

  Sagen er da tværtimod ligetil, nemlig ulovligt arbejde udført af et endnu et østeuropæisk firma.

  Uanset deres politiske ståsted mener jeg derfor, at disse folk kæmper danskernes sag.

  I forhold til hærværket hører det også med, at et par af stilladsarbejdernes kolleger dagen før blev overfaldet af et tæskehold, da de var i gang med at videodokumentere det ulovlige arbejde.

  At myndighederne “har været på besøg” og “ikke fandt noget galt” giver jeg ikke meget for. Det er almindelig kendt, at politi og andre myndigheder ikke gider spilde tid på den slags sager, med mindre der er håndfaste beviser. Og disse er altså ret svære at skaffe, hvis man kun kommer forbi et par gange i dagtimerne.

  Og sidst, men ikke mindst:
  Flere her mener, at de “såkaldte fagforeninger” skal nedlægges (fordi nogle af medlemmerne er venstreorienterede??). Er d’herrer alle enten lensbaroner, selvstændige eller fuldtidsmodtagere af overførselsindkomster? Eller får I selv løn, der er forhandlet med udgangspunkt i en overenskomst? Hvis det sidste er tilfældet, så synes jeg , at vi straks skal opsige jeres overenskomst og sende jeres job i udbud, så lille Wang fra Kina kan overtage det til den kvarte løn.

  Kommentar by Holger_Danske — 4. december 2019 @ 13:27

 30. Hvis alle fagforeninger for de ufaglærte var lige så langt fremme i skoene som stilladsarbejderne, så ville der stadig være mulighed for danskere for at få jobs på vaskerier, lagre o.l., som mange af os har taget i kortere eller længere perioder.

  Virksomhedsejerne er jo skruppelløse, og vil selvfølgelig hellere have yngre polakker, hvor fleksibilitet altid er noget der kommer arbejdsgiveren til gode, men aldrig går den anden vej.

  Kommentar by Træt — 4. december 2019 @ 17:42

 31. Hvordan kan det tillades at et fagforbund opfører sig sådan?.
  Jeg husker fra dengang jeg selv var i arbejde hvordan fanatiske Sid, ere udøvede vold imod de, som ikke ville være medlem af forbundet. SiD, i dag 3F. Jeg var, som tidligere aktiv i Folkebevægelsen for Frie Fagforeninger selv vidne til mange af disse optrin.
  Jeg var selv tvunget til at være medlem af SiD på min arbejdsplads.
  Folkebevægelsen for Frie Fagforeninger var sammen med bl.a. Danmarks frie Fagforening med til, i 2006 at få afskaffet eksklusivbestemmelserne på det private arbejdsmarked ved dom ved Den Europæiske Menneskerets Domstol i Strasbourg, men man hører nu og da stadigvæk at dette ikke bliver overholdt på det danske arbejdsmarked i dag. Tværtimod. Forlanger flere arbejdsgivere stadigvæk medlemskab af 3F for alle deres medarbejdere skønt det er ulovligt.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 4. december 2019 @ 21:23

 32. Nogle fagforeninger lever i fortiden. Forstenet Fossil Forbund er et af dem.
  Over en bred kam er venstrefløjen modstandere af at familiemedlemmer kan arve firmaer og formuer, på trods af at det som regel er med til at fastholde arbejdspladser og værdier i Danmark.
  Men nogle fagforeninger fremturer altid med historien om at fagforeningerne var med til at forme det moderne Danmark… Ja, og hvad så ? Det var da for helvede ikke jer pampere, men nogle helt andre mennesker som udgjorde fagforeningen dengang. Så hvis børnebørn ikke må arve bedstefars formue, så må i fandme heller ikke arve fagforeningens betydning for Danmarks udvikling.

  Kommentar by Gregers — 4. december 2019 @ 22:45

 33. https://arbejderen.dk/fagligt/byggefag-mistænker-kriminelle-kræfter-stå-bag-overfald

  Kommentar by anno — 4. december 2019 @ 22:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper