3. december 2019

Tyskland: Rapper henretter AFD-politikere i musikvideo, “Gauland wird geköpft, Weidel aufgeschlitzt..”

Vi lever i en verden, hvor man ikke kan må skrive ‘Tommy Robinson’ på Facebook, men en tysk rapper uden videre kan lægge en video på Youtube, hvor han henretter tre AFD-politikere. Tarek Ebéné er solo i ‘Nach wie vor’, men er normalt en del af trioen K.I.Z, der ofte er politiske. Fra MD.de – Brutales Musikvideo: Rapper Tarek tötet drei AfD-Politiker.

“Der Berliner Rapper Tarek Ebéné, der Teil der umstrittenen Band K.I.Z. ist, hat Freitagnacht ein brutales Video zu seiner neuen Solosingle ‘Nach wie vor’ bei Youtube hochgeladen. Auch wenn der Text eher harmlos daherkommt, sind die Bilder dazu umso heftiger und definitiv nichts für schwache Nerven. Sehen Sie hier das Video.

Der Clip spielt im Jahr 2021. Tarek wird von Bodyguards durch wütende Fans geschleust, bis er in einem loftähnlichen Gebäude landet. Dort trifft er auf drei Personen, die ihn bereits erwarten. Es ist offensichtlich, dass die drei den AfD-Politikern Alice Weidel, Alexander Gauland und Björn Höcke nachempfunden sind. Vor allem Weidel ist täuschend gut getroffen. Was dann folgt, ist ein unappetitliches Gemetzel wie aus einem Splatterfilm. Gauland wird geköpft, Weidel aufgeschlitzt und Höcke kriegt einen Wurfstern in die Stirn.

Noch hat keiner der betroffenen AfD-Politiker auf den brutalen Clip reagiert.”

(Tarek K.I.Z., Nach wie vor, 2019; Fotos: Youtube)

Oploadet Kl. 12:39 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106442/trackback

23 Comments »

 1. »Og Muhammed sagde også til sine disciple: ”Når I kommer til et af de vantros lande – og med vantro forstod han jøder og kristne, for andet kendte han ikke til – skal I indsmigre jer, lyve og bedrage for at gøre jer afholdte og populære. Først når I er stærke nok, erklærer vi jihad, hellig krig.”

  Den dag vil alle danskere blive stranguleret og deres knogler stablet op ude ved Roskildevej. For det er alfa og omega i muhamedanismen at slå vantro ihjel.«

  Mogens Glistrup

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 3. december 2019 @ 13:13

 2. Og i Danmark blev stakkels Bertel Haarder slagtet offentligt, blot fordi han skrev lidt humoristisk om Enhedslistens bunkepul i en julesang…

  Kommentar by Revisoren — 3. december 2019 @ 13:39

 3. Rap-Rap. Skal ties ihjel.

  Kommentar by Bastardo — 3. december 2019 @ 13:48

 4. *Jørgen Nielsen
  Da Glistrup forudså det, rystede alle på hovedet og han blev generelt grinet af!
  I dag er vi ca. 20 år efter svenskerne og i Sverige er de skyldige holdt op med at grine og ingen tør ryste på hovedet længere, de må lige sikre sig at hovedet stadigt sidder fast.!
  I samtlige lande hvor islam er kommet i flertal, er det gået gået den oprindelige kristne, jødiske, buddhistiske eller hinduistiske befolkning ilde!
  I Mellemøsten ser vi i dag at de oprindelige kristne folkeslag er tæt på at være udryddet, noget MSM overhovedet ikke beskæftiger sig med, vi kunne jo støde muslimerne i Danmark og så ved vi godt hvad der sker! Folkemordet på Yazidierne var så groft, at de simpelthen var nødt til at beskæftige sig med det, men i følge MSM var det kun et udslag af nogle få radikaliserede! Det er behændigt gemt væk, så det taler vi ikke om, for vi kunne jo støde herboende muslimer og om nogle år er det glemt, for som Adolf Hitler sagde i forbindelse med jødeudryddelsen, hvem husker Armenerne.
  Intet tyder på at vi lærer af historien, men hvordan kan vi også det når historien er redigeret?

  Kommentar by Den Nervøse — 3. december 2019 @ 14:03

 5. Når man tænker på de seneste begivenheder,synes det at dhimmistrisserne har mere travlt med at holde konservative inde,end at holde fremmede ude;hvilket de desværre aldrig har kunnet.

  Kommentar by Nielsen — 3. december 2019 @ 14:37

 6. Rap: Det har intet med musik at gøre. Det er en raplende flom af hadefulde ukvemsord mod anderledestroende og -tænkende, til akkompagnement af en computeriseret, ensformigt dunkende maskinel rytme. En form for “musik” der er udviklet i New York ghettoer af frustrerede sorte der ikke gider udføre ærligt arbejde svarende til deres kvalifikationer, men hellere vil tjene penge på kriminalitet. Den har naturligvis klangbund i de nordeuropæiske ghettoer blandt åndfællerne til de oprindelige skabere.

  Kommentar by JC — 3. december 2019 @ 14:56

 7. Brune mennesker, især venstreorienterede brune mennesker er virkelig voldelige. MEGET mere end vi blegere individer.

  Hvilket uden problemer forklarer, hvorfor deres hjemlande ser ud, som de gør (lortelande).

  Der synes simpelthen at være en direkte (lineær? ekspotentiel?) sammenhæng mellem mængden af pigment i huden og ekstremt voldelig adfærd (voldtægt, mord, væbnede røverier).

  Alle tilgængelige statistikker bekræfter dette, men det er selvfølgelig tabu kategori 1.

  Kommentar by Jern Henrik — 3. december 2019 @ 16:31

 8. *Der kom en dag
  I Sverige er der ca. 25% muslimer i Danmark er det ca.12,5% hvis jeg tillader mig at gå ud fra at der er 700.000
  Så muligvis har du ret, det kommer til at gå hurtigere end jeg skriver, men helt så hurtigt, som du skriver tror jeg dog ikke det kommer til at gå! Vi kommer rigtigt nok til at få en del problemer over broen, men vi får ikke en fordobling at antallet på 2-3 år.
  Jeg er ikke voldsomt bekymret på egne vegne, men meget bekymret på mine børns vegne, specielt da vi har piger! Jeg er voldsomt bekymret på mine forhåbentligt kommende børnebørns vegne og generationerne derefter tør jeg slet ikke tænke på!
  Men en ting er jeg sikker på og det er, at mod århundredets slutning, muligvis langt før, da sidder de sidste lyshårede med blå øjne og forbander vores generation! Vi havde alt og vi smed det hele uansvarligt på gulvet! Vi burde skamme os!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. december 2019 @ 16:42

 9. At 10.
  Hvis der var nogen “personligheder”, der kunne tænke ud over deres næsetip og længere end til i morgen, ville befolkningsudskiftningen blive taget alvorligt.

  Jeg sidder lige og ser NEWS & Co. Her går snakken lystigt om, hvor kloge paneldeltagerne selv er, og hvor dum og blond Trump er, og om det mon er rigtigt, at han har en lille tissemand. (Karrikeret, men I forstår det nok).

  Kommentar by Bastardo — 3. december 2019 @ 17:47

 10. Helt i tråd med vores hjemvendte Syrien kriger der skød til måls efter danske politiker billeder

  Kommentar by redneck — 3. december 2019 @ 17:51

 11. Der er altid plads til en psykopat mere paa den floej, lader det til…

  Kommentar by krassisten — 3. december 2019 @ 18:05

 12. Ja, den danske rapper Nikoline fik også sine 15 minutters berømmelse, da hun skød til måls med maskinpistol efter flere danske toppolitikere i sin klamme musikvideo “Flertallet er dumme”…

  Kommentar by Revisoren — 3. december 2019 @ 18:13

 13. Dette må vel bety at de også ønsker livet av alle AfD sine velgere….som etterhvert har blitt millioner av mennesker.
  Virkelig noe å reflektere over.

  Kommentar by Oslo/Norge — 3. december 2019 @ 19:09

 14. Well Youtube går ind for ytringsfrihed. De fremviser også TR TV, og man bliver ikke cencureret for at søge efter Tommy Robinson. Vi må bare håbe at Politikerne generalt i Tyskland fra højre til venstre tager afstand fra dette modbydeligperverse indslag fra en idiot-rapper.

  Kommentar by Michael Unna — 3. december 2019 @ 19:13

 15. Jeg har rapporteret videoen til YT som opfordring til terrorisme med teksten.
  In this video by K.I.Z. he is seen murdering three german politicians in a very explicit way. As his political views are the opposite of the three victims in the video, this could easily be seen as an incitement to terrorism.
  Ikke at der sker en skid.

  Kommentar by Hagmann — 3. december 2019 @ 19:51

 16. Enig. Videoen indeholder eksplicitte mordtrusler og halshugning er en ISIS reference, ren opfordring til vold og terror.

  Kommentar by Zatopek — 3. december 2019 @ 20:11

 17. Det er svært at argumentere mod AFD,
  her en af de bedste kanaler:
  https://www.youtube.com/channel/UCVH7_5qzjTuQFGzCbP7AKDw

  Kommentar by Peter Buch — 3. december 2019 @ 21:36

 18. Kan det mon komme in under hate speech?,i medierne

  Kommentar by dunk — 3. december 2019 @ 23:11

 19. Tydeligvis en islamist, hvis ageren selvfølgelig vil blive ignoreret af pressen og alle landsskadelige massemedier.

  Kommentar by LarsB — 3. december 2019 @ 23:51

 20. Breaking News:

  Den forhenværende bankassistent og forhenværende kronprins i Venstre, Kristian Jensen, skal skilles fra sin kone efter 21 års ægteskab.

  Den tidligere finans- skatte- og udenrigsminister har dog allerede haft held på kødmarkedet, og fundet et nyt offer.

  Den “heldige” kvinde er såmænd ingen ringere end den semikendte sangerinde Pernille Rosendahl.

  Måske Kristian Jensen vil prøve lykken i musikbranchen efter sin kuldsejlede politiske “karriere”?

  Kommentar by Revisoren — 4. december 2019 @ 06:18

 21. Hjertelig tak til Peter Buch 19) for hans indslag.

  Æret være Ole Hasselbalch minde (Se citater igennem tiden på DenDanskeForenings hjemmeside). God onsdag. God jul. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. december 2019 @ 10:54

 22. Det ville ikke være det værste hvis Tarek Ebene spillede hovedperson som AFD politiker i en snuff movie.

  Kommentar by Nielsen — 4. december 2019 @ 18:12

 23. Der Youtube veruebt normaleweise zensur auf seine seiten, aber ich verstehe nicht warum eine solche person ueber diese seite “tanzen ” kann.
  Ich finde dass der AfD das einzige ehrliche partei in Deutchsland ist.
  So ist es leider!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 4. december 2019 @ 20:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper