6. december 2019

Brian Arly Jacobsen: ‘Den typiske antijødiske person’ er en mand der ’stemmer på et parti i blå blok’

Helt som forventet malkes et enkeltstående tilfælde af nazistisk gravskænding ud i det absurde. “Selvom Islam jo aldrig var sådan specielt antisemitisk”, lød det eksempelvis fra professor emeritus Morten Thing, i et længere P1-indslag sidste torsdag om kristen antisemitisme. Kommentar af religionssociolog Brian Arly Jacobsen på Religion.dk – Hvem vil ikke have jøder som naboer?

“Antisemitisme er igen et aktuelt emne i offentligheden. … I Den Danske Værdiundersøgelse fra 2017 (offentliggjort 2019) er der et spørgsmål, der måler social distance mellem udvalgte befolkningsgrupper og danskerne generelt, nemlig spørgsmålet ‘Hvilke af disse grupper, vil du ikke have som nabo?’ Idéen er, at jo længere social distance et individ ønsker til en udvalgt gruppe, jo mindre tolerant er man overfor denne gruppe. Det er altså en måde at operationalisere spørgsmålet om tolerance på. En af de grupper, som der spørges ind til, er jøder.

… Den typiske antijødiske person i Danmark i dag er ifølge værdiundersøgelsen en mand, stemmer på et parti i blå blok, har ingen, kort uddannelse eller en erhvervsuddannelse og bor typisk i landområder, landsbyer, mindre byer og/eller mellemstore byer i Danmark. Alder er svært at sige noget præcist om på grund af de lave tal i undersøgelsen for gruppen af danskere, der ikke ønsker jøder som naboer. Det er naturligvis sat på spidsen og nuanceringer er vigtige.

… Opdeler man gruppen, der ikke vil have jøder som nabo, fordelt på politiske blokke, viser det sig, at 28 procent tilhører rød blok (A, B, F, Å og Ø), mens 68 procent tilhører blå blok (C, D, I, O og V). Fire procent stemmer blankt. Der er altså en signifikant blå tendens blandt de antijødiske personer i undersøgelsen.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106517/trackback

45 Comments »

 1. FUCK DE LØGNERE, det er simpelthen utroligt hvad de får lov at slippe afsted med!!! Her er et udpluk af hvad koranen siger om jøderne, så man må spørge sig selv hvem det egentlig er som betaler de “eksperter” for at lyve og manipulere så groft! https://www.thereligionofpeace.com/pages/articles/quran-hate.aspx

  Jødehaderne bor sgu ikke på landet og stemmer på blå blok bortset fra et par enkelte idioter i randers, de bor i tusindvis i storbyerne og stemmer på enhedslisten og de radikale! Og de manipulerende møgsvin ved det, det er rendyrket politisk damage control og camouflage af holdningerne hos venstrefløjens nye importerede kernevælgere de er ude i.

  Kommentar by Per — 6. december 2019 @ 01:17

 2. Sig mig Brian Arly Jacobsen hvorfor tror du at det står svært bevæbnet politi ud for Synagogen og andre jødiske institutioner. Det er ikke fordi de er bange for nogle forvirrede drenge fra Randers! Det er måske af anden grund.
  Gad vide om dette også er en løgn, på linje med løgnen i politiken om at Rasmus Paludan prædikede jødehad på årsdagen for krystalnatten! Han gjorde netop det modsatte! Dette sagt uden at være tilhænger af Stram Kurs. Men det er utroligt vigtigt at få Politiken udstillet, det er dem, som trykker fake news!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. december 2019 @ 01:19

 3. Erik Reinhardt har opstillet en måde at måle om man er jødehadende, nemlig hvis man usagligt kun kritiserer Israels etniske udrensning af palæstinensere uden at kritisere de arabiske landes udrensning af jøder:

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/debatindlaeg/er-du-antisemitisk-her-er-en-simpel-proeve

  Kommentar by perhag — 6. december 2019 @ 01:52

 4. Det er jo løgn og latin. Socialister har altid hadet jøder fordi de har et andet ståsted end socialismen. Nøjagtig som socialister hader nationalister, religiøse, kapitalister osv osv. Du må kun have et ståsted, nemlig socialismen. Alle andre tilhørsforhold vil socialister have udryddet.

  Kommentar by Gregers — 6. december 2019 @ 02:45

 5. Sociologer opfinder de problemer deres fortsatte beskæftigelse er afhængig af, det er der ikke noget nyt i, og eksemplerne er legio.
  Det eneste det kræver for at få sin tese anerkendt, er at to andre sociologer med de samme holdninger blåstempler studiet, lige meget hvor grebet ud af den blå luft og ensidigt anskuet materialet end måtte være.
  Derefter kan man i ro og mag fremlægge resultatet, for de efterhånden konsekvent uvidende politikere der ikke ved bedre, hvorefter de så udformer love baseret på luftkastellerne, indtil en anden sociolog nogle år efter “beviser” det modsatte.

  Der var engang hvor en højere akademisk uddannelse stod for noget. Nu minder det mest af alt om et uddrag fra Holberg’s Erasmus Montanus, når man endelig gider sætte sig ned og diskutere med disse så “oplyste” individer.

  Kommentar by Kimski — 6. december 2019 @ 04:05

 6. Et fantastisk ledsagende foto der viser hvordan man skaber illusioner der dækker over hvorledes virkeligheden egentlig er.

  At forbedre detaljer,
  er det bedste middel,
  til at skjule det faktum,
  at alt er forkert.

  Kommentar by Henning Jensen — 6. december 2019 @ 04:59

 7. Danmarks radio igen. Gad vide hvor længe de kan få lov til at fylde danskerne med sponsoreret løgn.

  Kommentar by Hagmann — 6. december 2019 @ 05:46

 8. Husk nu folkens: det var jøder der “opfandt” kommunismen og installerede den hvilket har betydet 100 mio. døde de sidste 100 år. Det er ikke sort/hvidt.

  Kommentar by Torsten — 6. december 2019 @ 06:40

 9. #8 Torsten
  Stemmer du på et blåt parti?

  Spøg til side. Jeg kender altså ingen i min omgangskreds der ikke kan lide jøder, og der er mange blå her i Jylland.
  Til gengæld er det slet skjult jødehad blandt de muslimer jeg møder. Små skjulte gasovns jokes, jøde bruges som skældsord osv. osv.
  Og når de kritiserer er det aldrig Israel, det er altid “jøder” der nævnes.

  Jeg tror ikke på de tal der, hvorfor skulle man ikke gide at bo ved siden af en jøde? Hvem oplever problemer?

  Kommentar by Realist2 — 6. december 2019 @ 07:37

 10. Hvor mange muslimer har svaret på spørgeskemaet? Nok ikke ret mange. Ergo er undersøgelsen uden relevans.

  Kommentar by Holger_Danske — 6. december 2019 @ 10:00

 11. Det hjernedøde ævl synes jeg de skal fortælle ude på Nørrebro, Gellerupparken, og Vollsmose :-) :-) :-). Hvem tror på DR undersøgelser længere? Gad vide hvorfor ingen arabiske regimer har diplomatisk forbindelse til Israel osv osv osv. Dernæst vil jeg ikke glemme dengang Tommy Robinson var i Århus sammen med SIAD, hvor Mølleparken var overrendt med Venstreorienterede Radikale ekstremister, som alle råbte nazisme og racisme efter dem som hyldede det Israelske flag etc etc etc. Støt SIAD. God fredag. God weekend . God jul. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. december 2019 @ 10:16

 12. Churchill: “Jeg tror kun på de statistikke jeg selv har forfalsket.”

  Er der nogen der også har undret sig over PISA undersøgelsen, de har palpret om i denne uge?
  Det er lidt i stil med ovenstående.

  https://resett.no/2019/12/05/pisa-hvorfor-forteller-du-ikke-sannheten-jan-tore-sanner/

  Kommentar by Hodja — 6. december 2019 @ 10:22

 13. Det tager ikke mere end Ca. 1 minut at bevise at professor emeritus Morten Thing tager så grundigt fejl at han burde miste sit professorat. Om det er løgn, ondskabsfuldhed eller blot dovenskab, er for så vidt ligegyldigt.

  Metode : Indled en samtale med en vilkårlig muslim og sig at jøderne har ret til Israel.

  Effekt : Et raseri udbrud der strækker sig fra råben, spytten, kasten med forhåndenværende objekter eller direkte legemsbeskadigelse.

  Den samme metode kan bruges i mødet med venstreradikale og det meste af venstrefløjen dog med en langt mindre risiko for legemsbeskadigelse.

  Det kan observeres direkte og eksperimentet kan gentages med nøjagtigt samme resultat, igen og igen.

  Kommentar by Santor — 6. december 2019 @ 10:33

 14. Nej, Brian. Den typiske anti-jødiske person er en person, der stemmer på Labour: https://www.haaretz.com/world-news/.premium-zio-scum-leaked-labour-document-reveals-dozens-of-anti-semitic-incidents-1.8227077

  Nynazisterne støtter Corbyn. ‘Nuff said.

  Kommentar by Quark — 6. december 2019 @ 10:34

 15. @ 10 Der kom en dag

  Beria var jøde, og man mener at Lenins mor var jøde. Her til orientering fra Den Store Hukommelse:

  Den jødiske indflydelse på den tidlige kommunisme, maxisme, bolshevisme.

  Det var jøderne, der viste russerne vejen til internationale, og de kæmpede under jødedommens symbol, den 5-kantede stjerne, der er blevet proletariatets symbol. Af de 31 hovedmænd, som ledte den kommunistiske revolution, var de 29 jøder. De to andre var russeren Lenin og tyskeren von Schultze. Af samtlige 545 politiske ledere var de 447 af jødisk herkomst, dvs. 83 pct. ! For at skjule deres rette herkomst, antog næsten alle de revolutionære ledere russiske navne:

  Moses Hess (1812-1875), tysk-jødisk filosof, ophavsmand til zionismen og socialismen.

  Theodor Herzl (1860-1904), grundlagde den zionistiske bevægelse.

  Karl Max (1818-1883), (søn af jøden Hirschel Levi), barnebarn af en rabbiner, dicipel af Hess. Udgav 1848 ”Det kommunistiske partis manifest,”og skrev med Friedrich Engels ”Das Kapital.”

  Wladimir Uljanov (Lenin) 1870-1924, hvis mor var jøde og hendes far hed Israel (Moses) Blank. Lenins ældste datter Anna Ulyanova skrev til Stalin, at deres morfar konverterede til kristendendommen.
  Lenin var selv gift med en jødinde, Nadezhda Krupskaya. Omstyrtede zardømmet i Rusland 1917, der var indledningen til det største myrderi i verdenshistorien af egne borgere.

  Leon/Leo Trotsky (f. Lev Davidovich Bronstein) 1879-1940, en af Lenins nærmeste medarbejdere, måtte senere flygte til Mexico, hvor han blev myrdet. Hans søster Olga Bronstein var officer i det hemmelige sovjetiske politi Tjekaen.

  Josef Stalin var ikke selv jøde, men det var alle hans 3 koner.
  1. Ekaterina Svanidze.
  2. Kadya Allevijah.
  3. Rosa Kaganovich.

  Lavrentij Pavlovitj Beria (1899-1953), chef for det hemmelige politi, og skyld i ufattelige lidelser.

  Moses Solomonovitch Uritzky, første chef for Tjekaen + det hemmelige politi NKVD.

  Grigory Zinoviev/Sinowjew (f. Hirsch Apffelbaum), f.1883, sad i det syv mands store Politbureau, sammen med jøderne Leo Trotzki og Grigori Sokolnikow.

  Lev Kamenjew (f. Rosenfeld) var en kommunistisk leder, sad i det syv mand store politbereau.

  Yakov (Jakob) Moses Sverdlov, f.1885 arrangerede mordet på den russiske zarfamilie, og jøden Chaimowitz Jurowski dræbte personligt familien.

  Lazar Moiseyevich Kaganovich (1893-1991) kaldet ”Jern-Lazar”, medlem af politbureau og præsidium fra 1922-1957. Ansvarlig for mordet på over 20 millioner kristne ukrainske og russiske bønder (”Holodomor”) mellem 1932-1933 sammen med Genrich Jagoda.
  Hans søster Rosa Kaganovich var Josef Stalins tredje kone.

  Ilya Ehrenburg, sovjetisk propagandaminister under WW II.

  På s.79 i Gulag Øhavet II (den engelske udgave ”Gulag Archipelago II) findes billeder af de ledende organisatorer af den største dræbermaskine som historien endnu har set. Det er: Aaron Soltz, Jakov Rappoport, Lazar Kogan, Matvei Berman, Genrich Jagoda (Jagoda står for ”Yehuda=Jøden), Naftalij Frenkel, alle 6 er jøder.
  I 1934 var 38.5 % af de ledende poster i den russiske sikkerhedstjeneste, besat af jøder.

  Aaron Soltz (1872-1945), gammel bolchevik og politiker.

  Jakov Davidovich Rappoport, ledende indenfor Gulag dødslejrene.

  Lazar Kogan, chef for kz-lejrene og direktorat 6.

  Leonid Reichman (Raikman), leder af NKVDs special departement

  Matvei Davidovich Berman (1898-1939), stod i spidsen for Gulag lejrene fra 1932-1937.

  Genrich Grigorjewitsch Jagoda/Yagoda (1891-1938), chef for det hemmelige politi NKVD, udførte Stalins kollektiviseringsordrer og ansvarlig for mindst 20 millioner menneskers død, sammen med Lazar Kaganovich. Den største jødiske morder i det 20. århundrede.

  Naftaly Aronovich Fremkel (1883-1960), tjekist, medlem af det hemmelige politi, stod for organiseringen af arbejdet i Gulag. Af Alexander Soljinitsin kaldt for ”en tyrkisk jøde født i Konstantinobel.”

  Bogdanow (Silberstein)
  Goldmann (Gorew)
  Krackmann (Sagarski)
  Fürstenberg (Ganezki)
  Helphant (Parvus)

  __________________________________________________________________

  Bela Kun (Cohn), født Adalbert Cohn (1886-1938), Ungarn.

  Apro Antal (1913-1994), ungarnsk kommunistisk politiker.

  Peter Gabor født Benjamin Eisenberger (1906-1993), ungarnsk kommunistisk politiker.

  György Aczel født Henrik Appel (1917-1991), ungarnsk kommunistisk politiker.

  Rosa Luxenburg (1871-1919), Tyskland, påvirket af Karl Max.

  Karl Liebknecht (1871-1919), stod for den marxistiske socialisme i Tyskland sammen med Rosa L. De dannede i 1919 Spartacus-gruppen, der var en kampgruppe indenfor det tyske kommunistiske parti.

  Herbert Aphteker (1915-2003), Amerika, chefteoretiker for det amerikanske kommunistparti, maxist + politisk aktivist.

  Emma Goldman (1869-1940), USA, anarkist

  Kommentar by der Adler — 6. december 2019 @ 10:38

 16. Billedet må være en illustration til den gamle sang, “Her går det godt fru kammertjenerinde”.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 6. december 2019 @ 10:41

 17. Fru Kammerherreinde – skal der selvfølgelig stå. Det er jo kammertjeneren, der ringer.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 6. december 2019 @ 10:48

 18. > de kæmpede under jødedommens symbol, den 5-kantede stjerne

  Hvis man kan tælle, så er der 6 takker på jødestjernen. Men ellers godt forsøgt.

  Kommentar by Quark — 6. december 2019 @ 11:07

 19. @ Adler — 6. december 2019 @ 10:38

  Spørgsmålet må vel være hvor mange af dem der var praktiserende jøder?

  Din påstand om at de “skjulte” deres jødiske navne ved at tage navne forandring giver anledning til at spørge – Fra hvem? Russerne har en lang historie med pogromer.

  Og, så er der selvfølgelig spørgsmålet om de “kæmpede” for den kommunistiske sag fordi de var jøder eller fordi de var kommunister?

  Kommentar by Santor — 6. december 2019 @ 11:11

 20. Quark
  Var det, det eneste du formåede at tilbagevise, at stjernen har 6 kanter og ikke 5. Ynkeligt.

  Kommentar by Jan Huus — 6. december 2019 @ 11:25

 21. @ 20 Santor

  Jeg påstår ikke noget, jeg fremlægger kendsgerninger. Men det må da vække til eftertanke, at der i den tidlige kommunisme/bolchevisme er mange af jødisk herkomst i de øverste lag. Tjek Lazar Moiseyevich Kaganovich (1893-1991) kaldet ”Jern-Lazar”, han var værre end H.Himmler, og det siger ikke så lidt.

  I Danmark har vi set flere eksempler på, at jødiske medborgere går forrest, når det gælder om at få islam til landet. Bortset fra halvhjernerne fra Randers, så kommer chikanen og hvad deraf følger, fra islams “lystige” svende.

  Kommentar by der Adler — 6. december 2019 @ 11:27

 22. Ja, en DF´ er ikke – Danmarks mest Israelvenlige parti

  Kommentar by BB — 6. december 2019 @ 11:28

 23. @Adler — 6. december 2019 @ 11:27

  “For at skjule deres rette herkomst” må vel siges at være en påstand!

  Udover det svarer du ikke på mine spørgsmål. Det har du selvfølgelig ret til at lade være med men spørgsmålene står stadig!

  @ Jan Huus — 6. december 2019 @ 11:25

  Det er sgu da hele forskellen, din spade. Det er netop ikke en seks-takket Davidsstjerne men en fem-takket kommunistisk stjerne.

  Kommentar by Santor — 6. december 2019 @ 11:41

 24. Professor emeritus Morten Thing er fra RUC og derfor ganske utroværdig.
  Alt til højre for kommunisterne i Enhedslisten skal kritiseres hvis du vil have gods og guld og ære hos RUC

  Kommentar by Anonym — 6. december 2019 @ 12:00

 25. Hvis vi går tilbage til Roden i kristendommen, og sætter den i forhold til Jødedommen, som den nedstammer fra så er Kristendommen et opgør med den rigide Jødiske lovreligion. Jødeodmmens love er praktisk i forhold til den Jødiske stamme og fra dengang den skulle overleve i ørkenen, med revalisering om græsgange i forhold til andre normader. Det er især Lukas Evangeliet og Markus evangeliet vi skal have fat i. Lukas er det eneste evangelie som går helt i dybden med Jesus Fødsel. Set med Jødiske briller må logikken vel være. Alle Jøder/kristne er vel Guds børn, hvis de tror på Gud som altings skaber. DVS inklusiv alle dem som tror. Men læg mærke til den skjulte gåde, og som dengang måtte have været et Jødisk diskussionsområde. Ifølge Moseloven skal utroskab og hor (ligesom i Islam) straffes med Døden via stenning. Her skal siges at Islam jo er opstået efter både Kristendommen og Jødedommen. Den er langt mere stram, diktatorisk autoritær end den farisæriske Jødedom.
  Men det skjulte paradoks som kristne ikke lægger mærke til er. Josef er jo ikke Far til Jesus. KAN ET BARN SOM ER UNDFANGET UDENFOR , DET SOM FARISÆRERE NOK VIL KALDE GUDS LOV, VÆRE GUDS BARN? Ifølge Jesus siger han selv, at de to vigtigste bud i loven er. -Elsk din næste, SOM DIG SELV (det sidste glemmer de kristne ofte)- og Elsk Gud af hele dit hjerte og sjæl-. Det skulle opfylde eller overflødiggøre alle de andre bud. I følge Markus kap 2 imod slutningen siger han- Sabbathen (streng lov) blev til for menneskenes skyld. Menneskene ikke til for Sabbathens skyld-. Direkte betyder det. -Loven blev til for menneskenes skyld. Menneskene ikke til for lovens skyld-. Derigennem skilte kristendommen sig ud fra Jødedommen som en kærlighedserklæring til Menneskene-(Hvilket blev et direkte tilbageslag i Islam) hvilket jeg også direkte tolker Helligånden som at være. Kærlighed. Det er også den direkte forskel på Kristendommen og de to andre religioner. Kærligheden. Glædelig jul og godt nytår.

  mvkh Michael Unna (Holder nok pause til efter nytår eller mere) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 6. december 2019 @ 12:04

 26. > Kommentar by Jan Huus — 6. december 2019 @ 11:25

  Det er altså en ret central del af Der Adlers argument, at kommunisterne kæmpede under et banner med jødestjerne. Det øvrige er stort set kun et associationstrick (konen var jøde, faren var jøde, osv.) men Davidsstjernen vs den kommunistiske stjerne er så eklatant en fejltagelse, at den helt naturligt sætter resten af Der Adlers indlæg i et temmelig dårligt lys.

  Folk, der ikke har styr på selv de mest banale historiske fakta, bør man nok ikke lytte alt for meget til.

  (antisemitisme er der, DESVÆRRE, rigtig meget af her i UP kommentarsporet. Har du ikke bemærket det?)

  Kommentar by Quark — 6. december 2019 @ 12:31

 27. > Kommentar by Der kom en dag — 6. december 2019 @ 12:29

  Lur mig om ikke, hvis man går dig på klingen, at du alligevel mener NOGLE dele af GT stadig er sandhed og gyldige.

  Lur mig, om det ikke udelukkende er de moralske forskrifter, du PERSONLIGT er uenig i er “gode” og “moralske”, der gælder. Og resten ser du formentlig som sande, men formuleret som allegorier og metaforer.

  Altså pick-and-choose kristendom, af samme variant som de fleste uovervejede, uoplyste kristne bekender sig til.

  PS: Hvis du mener dette om kristendommen, accepterer du så også islamisk Nashk/tafir som resolution på interne selvmodsigelser i koranen? Det gør jeg personligt ikke, ligesom jeg heller ikke adskiller GT fra kristendom. Men hvis du ikke gør, kan vi godt få den tanke, at du blot er en hykler.

  Kommentar by Quark — 6. december 2019 @ 12:37

 28. Rettelse, “er uenig i er “gode” og “moralske”, der gælder” skulle have været “er uenig i er “gode” og “moralske”, der IKKE gælder”.

  Kommentar by Quark — 6. december 2019 @ 12:38

 29. Det er utroligt så mange kræfter DR altid skal bruge på at bagatellisere og relativere de problemer muslimernes indtog i vores samfund skaber. Således også muslimernes notoriske jødehad, som blomstrer over hele nordvesteuropa. De bruger det gamle trick med at sige: “Jamen sådan gør de andre også, og de er værre”, med henblik på at tale muslimernes jødehad ned til et ubetydeligt fænomen. Det er og bliver muslimernes forfølgelse af jøder der er problemet i vores samfund idag, og ikke en lille håndfuld nynazister.

  Hvorfor skal vi finde os i at blive misinformeret for vore egne skattepenge.

  Kommentar by JC — 6. december 2019 @ 13:46

 30. Er det jødiske drenge der laver terror, ballade i bybilledet, overfalder folk og har bander.

  Kommentar by LarsB — 6. december 2019 @ 15:55

 31. Nu har jeg set den taktik flere gange, man tager noget af mindre betydning og ophøjere det til præmissen, skyder den ned og kalder resten for løgn.
  Alt imens man den tid ikke forholder sig til substansen, det er på venstrefløjen man plejere at se den taktik blive brugt.

  Kommentar by Jan Huus — 6. december 2019 @ 16:10

 32. Undersøgelsen Brian Arly bruger tallene fra er sikkert repræsentativ for oprindelige danskere, men antallet som ikke ønsker jøder som naboer er så lille, 55 ud af de 3362 adspurgte at det ikke giver den store mening at underopdele de 55 efter andre kriterier.

  Undersøgelsen inviterer desuden besvarerne bange for at blive kaldt racister til at påstå de intet har imod en fremmed nabo. Der burde som kontrol siges at der nu placeres en nabo af den type de netop havde accepteret, hvorefter en del nok havde fortrudt deres tilsagn.

  Blandt de 3362 vil så mange ikke have følgende som naboer:

  jøder 55
  homoseksuelle 77
  person af anden race 101
  indvandrere/fremmedarbejdere 280
  muslimer 411
  romaer 1255

  Kommentar by perhag — 6. december 2019 @ 16:40

 33. @ perhag — 6. december 2019 @ 16:40

  Godt fundet.

  Hvis det er de tal religionssociolog Brian Arly Jacobsen bruger så er han ude i en enorm omgang cherry-picking!

  Kommentar by Santor — 6. december 2019 @ 20:18

 34. Anne Frank døde af tyfus, hvis jeg husker ret. Altså pga mangel af zyklon b, ikke pga af det.

  Kommentar by Ravn — 6. december 2019 @ 21:15

 35. > Kommentar by Jan Huus — 6. december 2019 @ 16:10

  “Nu har jeg set den taktik flere gange, man tager noget af mindre betydning og ophøjere det til præmissen, skyder den ned og kalder resten for løgn.”

  Jeg har ikke kaldt resten for løgn. Jeg har kaldt det for et overvejende associationstrick, hvad det i mange tilfælde af det opremsede, er. Hvis du mener associationstrick og motivationsanalyser er “substans” så dig om om det. Hvis du mener eklatante fejltagelser ikke har nogen indvirkning på det skrevne, så dig om det.

  At du mener en så eklatant fejltagelse som Davidsstjerne vs kommunistisk bare skal ses gennem fingre med, siger en del om hvad du er villig til at acceptere, hvis blot konklusionen passer med din egen (antisemittiske) observans.

  Kommentar by Quark — 7. december 2019 @ 09:24

 36. Jeg kan se at han baserer sine udtalelser på 25 personer.

  Kommentar by Winged Hussar — 7. december 2019 @ 09:32

 37. #35 Jan Huus
  Og nu har vi set jeres taktik. I svarer altid undvigende på kritiske spørgsmål, hvis i svarer overhovedet, hvis! Jeg har ikke formået at få ÉT eneste brugbart svar ud af jer. Det eneste i kan er at poste lange lister med historiske personer, der måske/måske ikke er af jødisk observans eller arv, et jødisk klingende navn, om det var flere generationer siden familien var, er nok til at tælle med i jeres teori. Associations trick.
  I får empirien til at passe med teorien, ikke teorien til empirien.
  I har aldrig defineret hvad det egentligt vil sige at være jøde? Er det troen, eller slægten? Det virker til at være smeltet sammen for jer, “jøde” er gået hen i begrebsverdenen som noget dårligt.
  I har ikke nogen sammenhængende teori om hvad jøderne vil, og endnu værre, hvorfor de vil det? Betyder motiv ikke noget for jer?
  Nogle gange er Donald Trump jøde, andre gange er det impeachment demokraterne der er jøder? What!?
  I antager at den store befolkningsudskiftning er af jødisk ophav, selvom at den vil gå hårdest ud over dem selv. Igen manglende motiv.

  Jeg konfronterede dig engang angående motivet de skulle have. Du blev sur og skrev at det havde du/i sandelig besvaret og at det havde i skrevet om på UP i mange år efterhånden. Jamen fint! Så læser jeg da bare lige alle kommentarerne 10 år bagud for lige at forstå dine sarte teori. Du kan ikke engang svare på et simpelt spørgsmål. Så er teorien nok ikke så god hva?

  “If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough.” – Albert Einstein

  I bedste fald er i venstreorienterede trolls. I værste fald så mener i faktisk hvad i skriver.

  Kommentar by Realist2 — 7. december 2019 @ 10:06

 38. Et lille udvalg af citater, fra Den Store Hukommelse:

  ”Vi har trængt os ind overalt. Vi er ødelæggere. Vi er uroskabere. Vi er den dybere årsag til ikke alene den sidste store krig, men til næsten alle krige. Og det er hovedsalig os, disse krige kommer til gode.”
  (Sagt af jøden Marcus Eli Ravage i ”The Century Magazine” nr.3, januar 1928)

  ”Man må betragte jøderne som en nation i nationen. Jeg skulle i alt fald for en bestemt tid ville unddrage dem retten til at udlåne mod hypotek. Man kunne forbyde dem handel, fordi de vanærer den ved åger, og erklære deres allerede afsluttede forretninger for ugyldige som bedrageriske. De er larver og græshopper, som hærger Frankrig.”
  (Kejser Napoleon I)

  ”Alle fremragende mennesker har været Antisemitter: Tacitus, Pascal, Voltaire, Herder, Goethe, Kant, Jean Paul, Schopenhauer, Grillparzer, Wagner m.fl., fordi de så klarere og fordi de forstod Jøderne bedre end andre.”
  (Jøden Otto Weininger i ”Geschlecht und Charakter”)

  ”De ser aldrig en intellektuel Gæring i Europa, i hvilken Jøden ikke staar bag eller har Del. De første jesuitter var Jøder, og det mægtige mystiske russiske Diplomati, som satte Skræk i Vesteuropa, var organiseret og i Væsentlighed udført af Jøder. Den tyske revolution (1848) er udklækket af Jøder.”
  (Den jødiske advokat Benjamin Disraeli, adlet under navnet Lord Beaconsfield, i 1874 Englands premierminister).

  “Antisemitisme er blot den modstand, der skabes i ikke-jøden af jøderne. Jøderne trives med undertrykkelse og den modstand de evindeligt har mødt i verden … den grundlæggende årsag er deres behov for fjender, som de skaber for at bevare solidariteten.”
  ( Albert Einstein)

  ”Selv herhjemme, hvor Jøderne aldrig har naaet en saa dominerende Stilling som i de mellemeuropæiske Lande, har man i de senere Aar bemærket deres uheldige Egenskaber. Der er mange Jøder, der har vist sig at være gode danske Mænd, der er utallige Jøder, som stille og hæderligt passer deres Dont uden at gaa nogen for nær – men der er ogsaa paafaldende mange Jøder, som paa lidet tiltalende Maade er blevet Frontfigurer i Svindelaffærer og maaske ikke mindst i de uappetitlige Pornografi-og Fosterdrabsaffærer, som er forekommet i de senere Aar. Ogsaa inden for dansk Forretningsliv optræder der Jøder, hvis Metoder ikke er nogen Pryd for Standen.
  Men det, som vi herhjemme har set af Jødernes uheldige Sider, er kun en svag afglans af deres Virke i de mellemeuropæiske og østeuropæiske Lande. Ogsaa der maa man naturligvis gøre Undtagelser for de utallige Jøder, der opfylder ethvert rimeligt etisk Krav og derfor staar i en skærende Modsætning til de Racefæller, som har ført an i det tvivlsomme Forretningsliv, i den tvivlsomme Forlystelsesindustri og maaske navnlig i de politiske Bevægelser yderst til venstre. Det var ikke Russere, men Jøder med russiske Navne, som druknede Rusland i Blod. Det var ikke en Ungarer, men en Jøde, som ledede den kortvarige, men blodige Raadsreplublik i Budapest. Det var ikke en Tysker, men en Jøde, som paa samme Maade gjorde München til et Slagtehus.
  Vi ved, at Titusinder af Jøder fordømmer de jødiske Forretningshajer, de jødiske Pornografispekulanter og de jødiske Terroister. Men alligevel kan det ikke benægtes, at de Erfaringer, som Tyskerne – som mange andre Fastlands-Folk – har gjort med hensyn til Jøderne, danner en vis Basis for deres følelser. Man kan indrømme Tyskland, at det har Ret til at skille sig af med sine Jøder.”
  (Jyllands-Posten´s chefredaktør den 15. november 1938- seks dage efter ”Rigskrystalnatten”).

  ”… Jeg mener, at der er en opblussen af antisemitisme, fordi Europa på nuværende tidspunkt endnu ikke har lært at være multikulturelt. Vi (jøder) skal være en del af fødselsveerne i denne transformation – som nødvendigvis må finde sted. Europa vil ikke fortsætte som det monolitiske samfund, De engang var i det sidste århundrede. Jøder skal være i centrum af dette.
  Det er en stor forandring for Europa at stå igennem. De skifter nu til multikulturel tilstand, og jøder vil blive ildeset på grund af vores ledende rolle. Men uden denne ledende rolle og uden denne transformation vil Europa ikke overleve.”
  (Barbara Lerner Spectre/Paideia Instituttet i Sverige i 2010)

  ”Min pointe var at Jøderne langt hen ad vejen havde nogle af de samme synspunkter som Nazisterne havde. Generelt har det været sådan at Jøderne ned gennem historien, uanset hvor de har slået sig ned, har haft et anstrengt forhold til opgivelserne. Kunne der tænkes at der er noget i jødiske folks holdninger og adfærd, som bidrog til disse holdninger og spændinger? Jøderne har altid været mestre i at gøre sig selv til ofre. Inden for psykologien opererer man med et begreb som hedder passiv aggressivitet, og det er nok meget rammende for den jødiske kultur.”
  (Rolf Jackson, (Alternativet), Ekstra Bladet ”bagside”, 1. marts 2016)

  Jøden Arthur Henriques (1878-1958) skriver i en åben erklæring i „Den store Socialdemokrat“:
  „Som Jøde har jeg et Element mere i mit Væsen end andre Danske, og det ønsker jeg at bevare.“
  Og jøden, forfatteren Henri Nathansen (1868-1944) har endnu skarpere draget et skel mellem det jødiske element og det danske folk, som har givet ham husly og ligeberettigelse, idet han hånende har betegnet os som: „Et fordummet Folk i et Land, der er forladt af alle Guder, et Folk født af Trælle og snadrende Kvinder.“

  ”Efter krigen, efter afslutningen på det store arbejde, som da
  var blevet udført i gasovnene, hvor Hitler tilberedte verdens
  jøder et bestemmelsessted, så at beretningerne om disse tyske bedrifter var lige ved at få himlen omkring Gud selv til at
  revne, så syntes Stalin, at nu var det på tide, at han
  smøgede ærmerne op og gik i kast med denne opgave, så at
  det battede. Han forhastede sig ikke mere end sædvanligt,
  det var, ligesom om han prøvede sig frem med en ny
  opfindelse, man ikke tidligere havde haft kendskab til i
  verden. Han beordrede, at toneangivende jøder skulle
  indfanges, hvor de blev fundet, og sættes i fængsel… Men
  hele dette folkehygiejniske arbejde var kun på et begyndertrin
  hos Den store Sol”.
  (Halldor Laxness: En digters opgør (1963).

  ”Vor Race har fornylig givet verden en fjerde Profet, men denne Profet har to Ansigter og to Navne. Det ene Navn er Rotschild, alle Kapitalisters Leder, det andet er Karl Max, deres Apostel som vil forvirre og forhekse jer. Se hvilket uhørt Forræderi, der er udøvet mod alle Verdens Arbejdere.”
  (”Jødisk Tidsskrift”- 1929).

  ”På grund af sit jødiske blod, var han (Georg Brandes) uden pietet for, og samhørighed med, landets fortid.”
  (Søren Krarup-1960)

  En meget succesrig jødeadvokat har lige købt en splinterny Ferrari og parkerer lige ude foran sit kontor, så alle kan se hans fine bil. Da han åbner døren for at stige ud, kommer der en lastbil i fuld fart og smadrer venstre fordør totalt.
  Jøden går helt amok, tager sin mobiltelefon og ringer 112. En betjent ankommer straks, men før han når at stille nogen spørgsmål til jøden, begynder jøden at skrige og kæfte op om sin smadrede Ferrari, og hvor forfærdeligt det hele er. Da jøden endelig falder til ro, ryster betjenten på hovedet og siger: ”Det er sgu ufatteligt hvor materialistiske I jøder er! I er så fokuserede på jeres ejendele, at I ikke opfatter andre ting.””Hvordan kan du dog sige sådan noget?”, siger jøden. Betjenten: ”Har du ikke opdaget at din arm er revet af fra albuen og nedefter! Det må være sket, da lastbilen ramte dig.”
  ”AAAAAAAHHHHHH!!!! Hvor er mit Rolex!!!”

  Kommentar by der Adler — 7. december 2019 @ 16:13

 39. @ Adler — 7. december 2019 @ 16:13

  Det kaldes “Hearsay”.

  Sagen er at jøder er mere intelligente end de fleste og de kommer selvfølgelig til at influere resten af de mennesker de omgås.

  Jeg har en teori om, Hvorfor. Det handler om disciplin og nødvendighed. Noget som de fleste aldrig har haft brug for, for at overleve!

  Kommentar by Santor — 7. december 2019 @ 20:16

 40. Santor det variere meget, nogen steder er de på en 22 plads, andre steder er de ikke så dumme, der kan man finde dem på en 12 plads, men man kan også finde dem på en 42 plads over world intelligence ranking.

  https://www.worlddata.info/iq-by-country.php

  Kommentar by Jan Huus — 7. december 2019 @ 20:51

 41. Som præsten sagde til de forargede: “For at bekæmpe synden, er man nød til at kende til synden”.

  Jeg fremdrager bare meget lidt af det, der er sagt og skrevet. Og det fremdragne er ikke lig med noget jeg sympatiserer med.

  Kommentar by der Adler — 7. december 2019 @ 21:19

 42. Nu er tråden her komplet med både antisemitisme og jøde-vittigheder. Utroligt at det kan degenerere på den måde.

  Kommentar by Quark — 7. december 2019 @ 21:56

 43. #46 Quark
  Jeps, og jeg har stadig ikke fået svar på mine flere år gamle spørgsmål. Til gengæld har der Adler postet endnu en skide tekstmur, i mangel på argumenter. Plus en joke. Suk.

  Hvad synes du om det her Jan Huus?
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_Nobel_laureates

  Kommentar by Realist2 — 7. december 2019 @ 23:15

 44. Realist2

  Europæer har også fået Nobel Priser, men det er jo ikke ensbetydende med at vi er de mest intelligente i verden, den rekord besidder asiaterne stadigvæk.

  Kommentar by Jan Huus — 7. december 2019 @ 23:39

 45. #44 Jan Huus
  20 % af nobelpriserne fordelt på 0,2 procent af menneskeheden. Det er meget.

  Kommentar by Realist2 — 8. december 2019 @ 11:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper