13. december 2019

Mr. Andersson: Den yderste venstrefløj har ingen problemer med Blekingegadebandens ‘tavse kujoner’

Jeg bruger normalt kun ‘enablere’ om tavse muslimer, men man kunne fint bruge samme begreb om den yderste venstrefløjs mange sympatisører. Ingen fjende til venstre, så at sige. Mikkel Andersson gengiver en velkendt historie i Berlingske – De venstreekstremes tavse kujoner fra Blekingegade.

“Der er i Danmark to mennesker, som med sikkerhed kunne fortælle, hvem der trykkede på aftrækkeren den novemberdag i 1988. Det er Torkil Lauesen og Jan Weimann – sidstnævnte har senere skiftet navn til Jan Jakobsen – der begge deltog i røveriet. …

Selvom både Lauesen og Weimann/Jakobsen lejlighedsvis har pippet op med forsøg på apologi for deres støtte til den palæstinensiske organisation PFLP (der sidst gjorde sig bemærket ved at anvende en teenager til et terrorangreb mod israelske handlende i 2004) og sågar skrevet en nekrolog for Niels Jørgensen, har de intet sagt om morderens identitet.

Det er intet problem på den yderste venstrefløj.. Torkil Lauesen har, siden han kom ud af fængslet, været feteret foredragsholder og aktivist-inspirator og haft sin gang i venstrefløjshøjborge som Ungdomshuset og Solidaritetshuset, hvor generationer har nydt godt af hans brogede erfaringer.

Søreme om Lauesen ikke efter endt afsoning fik et dejligt job som fuldmægtig i Københavns Kommune, der var så passende til lige netop den røveridømte terrorsympatisør, at den tidligere DKPer og daværende SFer, som ansatte Lauesen, slet ikke så grund til at slå stillingen op. Heldigt for ham. Senest er Lauesen så blevet skribent for det nye venstreradikale webmedie Konfront.”

Oploadet Kl. 12:27 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106597/trackback

15 Comments »

 1. Partners in crime. Man har let ved at forstå dem,men de ender med at have det dårligere med dem selv. Kollektivister ender altid med at måtte indrømme egne dumheder.

  Kommentar by Nielsen — 13. december 2019 @ 12:34

 2. Det manglende opgør med rød-nazisterne: kommunisterne, har været fatalt for Danmark

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. december 2019 @ 12:44

 3. Netop. Det manglende opgør med kommunisterne har sat sig som en prop i systemet der bliver svær at spule ud men det skal nok komme.

  Det syge skæres fra og over tid vil Danmark blive hel igen!

  Kommentar by Santor — 13. december 2019 @ 13:05

 4. De tre hårdest dømte, 10 år i 1991, blev prøveløsladt i 1995, ca. 4½ år efter dommen. Fantastisk retssystem…

  Deres og resten af gruppens røverier blev brugt til at finansiere den pestilensiske terrorgruppe PFLP.

  Til almindelig adspredelse kan man på drtv se dokumentaren ‘Husker du 2007’. Til glæde for de fleste kan man se det såkaldte ungdomshus blive ryddet, men derefter blev store dele af København terroriseret, biler blev brændt af osv. Indtil den uduelige Overborgmester og hendes røde regime på rådhuset forærede terroristerne et nyt…

  Læg mærke til underlægningsmusikken, noget af den – gentaget flere gange – en parafrase over nummeret ‘Nylonvinden’ af Røde Mor. Jo-jo, DDR ved nok, hvordan man manipulerer.

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. december 2019 @ 15:52

 5. Man læser af og til, at Danmark er et af Verdens mindst korrupte lande. Man kan vist ikke sige, at Danmark er et af Verdens mindst nepotistiske lande.

  Kommentar by Ole Madsen — 13. december 2019 @ 16:56

 6. Så sent som i går mente demagog 1, TVMellemøsten2, at Corbyn og Labour måske ville vinde..?
  De er stadig langt fra vinduet, men det har de selvfølgelig været lige siden Jørgen Schleimann ikke var der mere, og ekstrapenge vil de også have?

  Kommentar by Hul igennem? — 13. december 2019 @ 18:12

 7. Undskyld! Postet forkert..

  Kommentar by Hul igennem? — 13. december 2019 @ 18:13

 8. Datidens flertalspolitikere tog med fløjlshandsker på hele gruppen af “autonome” og uvidende venstrekommunistsammenrend , fordi de skulle bruge dem til at terrorisere den demokratiske opposition mod udlændingeloven af 1983.– Glem aldrig den sammenhæng.

  Kommentar by dansker — 13. december 2019 @ 18:23

 9. […] Se også Mikkel Andersson: Den yderste venstrefløj har ingen problemer med Blekingegadebandens ‘tavse kujo… […]

  Pingback by Når virkeligheden overhaler den politiske korrekte journalistik indenom – Free Speech Blog — 13. december 2019 @ 20:19

 10. Min foragt for de mennesker og deres gerninger – samt fejhed for ikke at turde stå til ansvar for deres handlinger – kan ikke beskrives med ord!!!

  Kommentar by Realist — 13. december 2019 @ 22:32

 11. Typisk for venstrefløjen, jo større forbrydelser, jo højere agtelse. Forstå det, hvem der kan.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 14. december 2019 @ 04:38

 12. De er nemlig partners in crime, og derfor har venstrefløjen stort set frit spil. De har ideologien til fælles, socialisme. Den helt store synder er Socialdemokratiet, som i selve sit idégrundlag er inficeret af socialismen. Derfor har der aldrig fra Socialdemokratiets side lydt en sønderlemmende kritik af de autonome og den vold, som er så naturlig en del af socialismen, netop fordi Socialdemokratiet selv i sin kerne har indoptaget den socialistiske tankegang om, at vesten og kolonialismen er skyld i alverdens ulykker. Derfor ser vi, at Socialdemokratiet giver efter for ondskaben og forærer “de unge” et Ungdomshus. Kujonismen på venstrefløjen kan holdes i live, fordi netop Socialdemokratiet ingen rygrad har. Venstrefløjen inkl. Socialdemokratiet har slet ikke blik for den åndelige kamp i mennesket, mellem godt og ondt, som kristendommen sætter ord på. Den kristne forståelse af synden, at det onde har mulighed for at gro i alle mennesker, er dybest set fremmed for Socialdemokratiet. De vil ikke erkende, at de også har mulighed for at være onde. I stedet projiceres alverdens ondskab over på “de rige”, “den hvide mand”, “den vestlige verden”. De har simpelthen ikke blik for deres egen ondskab på venstrefløjen, og det gælder fra den yderste venstrefløj til Socialdemokratiet og efterhånden langt ind Venstre. Det gælder medierne, djøferne, den såkaldte elite. De er alle blinde for deres egen ondskab, og derfor fokuserer de altid på højrefløjen som de onde, mens de selv er gode inkl. de autonomes vold, der på en eller anden måde kan undskyldes.

  Kommentar by piusXII — 14. december 2019 @ 08:44

 13. I Tyskland vil en ex-DDR-Stasi agent smide skoene ind hos Die Linke. Kein Problem

  https://www.spiegel.de/politik/deutschland/thueringen-ex-stasi-spitzel-will-linken-geschaeftsfuehrer-werden-mathias-guenther-a-1300642.html

  Kommentar by Limewoody — 14. december 2019 @ 08:55

 14. #3 Santor
  Dejligt at høre at opgøret med kommunisterne vil komme.
  Hvor tror du selv at opgøret vil komme fra? Regeringen? Folketinget? Politiet? Domstolene? Medierne? Skoler og universiteter? Eller et af de andre områder hvor venstrefløjen heller ikke har nogen indflydelse?

  Kommentar by bjarne binee — 14. december 2019 @ 12:59

 15. @ bjarne binee — 14. december 2019 @ 12:59

  Vides ikke med sikkerhed, men jeg kan komme på mindst to scenarier.

  1. “Folket” vil over tid stemme dem ud men det kræver interesse i andet end en selv.

  2. Nogle “folk” bliver trætte af at vente og starter selv på en måde som de selv vælger.

  Tidshorisonten er meget flydende. PET og venstrefløjen ( specielt den ydre ) VED at det er et par af de muligheder der er i spil og derfor er “højrefløjen” som sådan jaget vildt!

  Kommentar by Santor — 15. december 2019 @ 21:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper