12. december 2019

LGBT-forening vil forbyde ‘omdannelsesterapi’: Køn, en social konstruktion… der ikke må konstrueres

Først bilder man folk ind at køn er en social konstruktion, dernæst kæmper man for at ulovliggøre frivillig terapi i forhold til samme. Der er ingen grund til at lefle for LGBT-segmentet, for de bliver ikke tilfredse, før det unormale blive normale. En historie fra DR.dk – Det norske Storting skal stemme om terapi, der ‘kurerer’ homoseksualitet.

“Storbritannien har forbudt det, Tyskland vil forbyde det, og nu skal det norske Storting også tage stilling til det. ‘Homoterapi’ eller omdannelsesterapi på dansk.

Begrebet dækker over samtaler med en terapeut med det formål at få unge homoseksuelle for at reorientere deres seksualitet, altså at gøre dem heteroseksuelle eller ‘normale’ igen. Det er humlen i omdannelsesterapi.

… I forbindelse med afstemningen i Stortinget i Norge har DR Nyheder forsøgt at finde nogle, der vil udtale sig for og imod omdannelsesterapi i Danmark. Det var let nok at finde kritikere:

– Man giver folk fornemmelse af, at det at være homoseksuel eller biseksuel er forkert, noget man skal skamme sig over, siger Susanne Branner Jespersen, forperson, LGBT+ Foreningen. …

I hvert fald mener LGBT+ Foreningen, at muligheden for den slags terapi slet ikke burde eksistere.

– Vi støtter om et forbud i Danmark, siger Susanne Branner Jespersen…”

(Judith Butler, en af queer-ideologiens filosoffer)

Oploadet Kl. 01:41 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106641/trackback

25 Comments »

 1. Er hun ikke fløjspiller på kvindehåndboldlandsholdet? Så må hun sgu ind på stregen.

  Syge mennesker.

  Kommentar by Iznogut — 12. december 2019 @ 02:48

 2. Desværre er den personlige frihed under pres, og censuren tilsvarende for opadgående.
  Ethvert frivilligt kursus bør være tilladt, uanset om man synes det er gavnligt eller ej.

  Kommentar by Zatopek — 12. december 2019 @ 04:41

 3. Det er som med Islam, man tillader ikke nogen bryder ud af sekten.

  I DR serien “En ny begyndelse”, bliver en af rollerne, en homoseksuel indlagt på en anstalt og udsat for elektrochok og andre behandlinger for at få ham væk fra de afvigende tanker.
  Førhen blev de betragtet som syge, og der er måske en biologisk forklaring på fænomenet. Ud fra evolutions synspunkt er det i hvert fald dræbende for artens videreførelse at to af samme køn finder sammen i forsøg på at danne familie. Her rykker grænsen for etik og videnskab hele tiden i takt med mere og mere forrykte krav.

  Kommentar by k.m. — 12. december 2019 @ 07:52

 4. Der må ikke findes terapi, der hjælper til at være i stand til at skabe børn på normal vis. I stedet handler vi med æg, sæd, embryorer, børn på kryds og tværs af hele verden.

  For at understøtte tanken om køn som social konstruktion!!

  Kommentar by Uno — 12. december 2019 @ 08:11

 5. Enig med k.m. i at LGBT+ har stærke ligheder med en sekt.
  Ulykkelige individer inviteres til gruppekram og varm kakao for sponsorpenge, og opfordres til gradvis mere selvskade og opofrelse for den vigtige sag. Skyggesiderne og ofrene holdes skjult, der findes kun frelste og lykkelige konvertitter.

  Jeg kan fint acceptere bøsser, lesbiske, biseksuelle og transvestitter. Det er deres valg og lyst. Men jeg er mod hormonbehandliger og operationer. Læger skal redde liv og helbrede syge, de skal ikke medvirke til lemlæstelse eller hormonbehandling af en rask krop.

  Læs i øvrigt dette tilbud fra Rigshospitalet, jeg synes det er rædselsvækkende og tragisk.
  https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/julianemarie/gynaekologisk-klinik/undersoegelse-og-behandling/sygdomme-og-behandling/Sider/transseksualitet-og-koensidentitet.aspx

  Kommentar by Zatopek — 12. december 2019 @ 09:00

 6. Judith Butler plakaten får mig til at tænke på den der film der vist nok kom i detter år: UN and I. Fn og Nato for den sags skyld ,er lige så meget terrororganisationer som IS eller Antifa.

  Kommentar by Nielsen — 12. december 2019 @ 10:01

 7. Jeg har lyst til at være provokerende og fortsætte hvor en nu bannet skribent slap

  Kommunister og feminister smadrer alt hvad der er normalt, og som altid er det hårdtarbejdende borgere der betaler for at nassere i alle afskygninger kan drive deres spil.

  I stedet for at læger spilder tid på at lemlæste børns krop med diverse religiøse omskæringer, burde de sættes til at operere nyrepatienter som venter på en ny nyre i årevis. Vi opfordres til at melde os i donorregistret – men til hvad nytte når sygehuse mangler penge og personale til vigtige operationer ?

  I radioen kan man høre at en del kvinder foretrækker at være barnløse. Man gav et eksempel på en kvinde der lod sig sterilisere.

  Hvis mange danske kvinder tager den ide op, bliver det jo lettere for indvandrere at blive i flertal, og dermed skubbe den etnisk danske befolkning væk.

  Kommentar by k.m. — 12. december 2019 @ 10:02

 8. FN og undskylder at et r kom på “dette”

  Kommentar by Nielsen — 12. december 2019 @ 10:04

 9. Paradoksalt at de, der mener køn ikke har noget med biologi at gøre, hele tiden vender tilbage til biologi. Som i citatet af Judith Butler øverst.
  Det er en slags anti-biologi bevægelse ligesom ‘The Flat Earth Society’ der tror, at Jorden er flad og vil have astronomien tilbage før Kopernikus (1473-1543).
  Det har de jo lov til, men vi andre har også lov til ikke at tage dem alvorligt.

  Kommentar by A-mad — 12. december 2019 @ 10:28

 10. Der er noget der tyder på at teorien om køn som social konstruktion er fuldstændig tåbelig og latterlig.

  Feministerne vil ikke acceptere de genetiske forskelle mellem mænd og kvinder. De er skizofrene. På den ene side omfavner de den muslimske religion, der har det mest gammeldags syn på mands- og kvinderoller. På den anden side accepterer de ikke de ikke, at der er to biologiske køn.

  Kommentar by JC — 12. december 2019 @ 10:33

 11. Nogle mennesker er indespærrede hvaler!
  I deres hjerte er de hvaler! Hjælp hvalmenneskerne til at frigøre deres indre hval- giv 10 millioner til hvaloperation og hvalterapi, Astrid Krag er et kendt hvalmenneske, der kæmper for at frisætte sin indre flyderhval.
  Flyderhvaler er enormt følsomme væsener, der altid bliver misforståede, deres store appetit er tit en hæmsko for dem, de burde kun æde krill, og flyde lykkeligt rundt i deres eget spæk, isoleret fra alle de utilfredse onde mennesker, der hele tiden stiller uoverstigelige krav om arbejde og omtanke; den slags gør flyderhvalen meget ulykkelig, ja det gør.
  Støt Dansk Flyderhvalsforening – og direktøren er selvfølgelig den kendte kommunistiske flyderhval Rosa Lund – som kæmper for alle miskendte flyderhvaler – kom til foredrag i aften hvor Bwalay Sørensen vil bu bu bubu om spæk og spækhuggere..

  Kommentar by Hul igennem? — 12. december 2019 @ 10:35

 12. Hvis udviklingen fortsætter, kommer vi en dag ind i Huxley’s fagre nye verden, hvor børn må fremstilles på statslige laboratorier i reagensglas. Hvis altså den vestlige verden skal overleve.

  Kommentar by JC — 12. december 2019 @ 10:37

 13. 11. Hul igennem? Meget interessant teori om flyderhvaler. Det giver Bwalya Sørensens tilværelse, i det dybt racistiske Danmark, en helt ny mening.

  Hun arbejder simpelthen uselvisk hårdt med at blive så hamrende FED som muligt for at være en værdig (vægtig) ny direktør for Flyderhvalernes Forening.

  Og jeg som troede, at hun bare var en fed velfærds nasser og neger kværulant?

  Jeg undskylder herved og donerer flere penge til foreningen!

  Kommentar by MKM — 12. december 2019 @ 11:16

 14. Det er det, Californien har forbudt, og de forsøgte for noget tid siden at forbyde Bibelen, for omvendelsesterapien er mest succesfuld, når det er i kristent regi. Måske er det ikke så mærkeligt, at den stat er ved at brænde op, og opioid krisen kræver mange dødsofre; folk ligger og dør på gaderne i San fransisco og LA. Mange flytter fra staten. Min pointe er, at når folk vender Gud ryggen, så går det totalt galt. I virkeligheden er det med forbud blot en del af forfølgelsen af kristne, som også i vesten er ved at få momentum.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. december 2019 @ 13:49

 15. Zatopek – 09.00. Ja, du har ret. Se denne meget omtalte sag fra Texas, hvor en djævelsk ond mor, en børnelæge!, vil have sin 7 årige til at blive pige! Faderen kæmper en kamp for, at hun ikke vil gennemføre hormonbehandling, for efter sigende er een indsprøjtning nok til, at drengens kønsorganer så aldrig vil blive normale, men forblive på barne stadiet. Det her er en meget omtalt, mareridtsagtig sag. Den er super uhyggelig! https://youtu.be/3Ily46yZzsA

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. december 2019 @ 14:02

 16. # Zatopek, 09:00: Tak for link til Rigshospitalets vejledning til patienter med seksualitetsforstyrrelser. Og iøvrigt tak til de kommentatorer, der bringer nye informationer som supplement til det, Kim Møller graver frem.

  Kommentar by Ole Madsen — 12. december 2019 @ 14:05

 17. Nå, men hele LGBT-segmentet, metoo-kællingerne og “anti-racisterne” kan da glæde sig over, at den nykårede Miss Universe 2019 som bekendt er en kulsort somali-neger fra Sydafrika…

  Kommentar by Revisoren — 12. december 2019 @ 14:40

 18. Revisoren – 😂 det har du ret i.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. december 2019 @ 16:35

 19. Dem, der promoverer løgnen om lykke og skift af køn, burde se denne godt lavede dokumentar af RT America. De laver nogle afsindigt gode indslag om de ting, som medierne ellers ikke fortæller om, fx AI og 5G. Her er det ulykkelige skæbner, som er gået igennem kastration osv. https://youtu.be/-pxxBQm114k

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. december 2019 @ 16:38

 20. Og, atter en gang vil, de selvudnævnte, antifascisterne gøre EN FRIVILLIG ting forbudt. Folk kan sgu da gøre hvad de vil så længe det sker på frivilligt basis, ikke skader andre og det i øvrigt sker for egne midler. Kan ikke komme andre ved.

  Af en folk antifascister at være, er de da ganske Fascistiske i deres tankegang!

  Kommentar by Santor — 12. december 2019 @ 19:41

 21. I retsvæsenet findes en forsvarer og en anklager, for at belyse begge sider af en sag, og argumentere for og imod. Men hvad angår kønsskifte bliver det ulovligt at søge rådgivning og terapi både for og imod. Dermed udleverer man sårbare mennesker til ensidig rådgivning hos LGBT+ sekten og deres slagtere på Rigshospitalet.

  Kommentar by Zatopek — 12. december 2019 @ 23:18

 22. Aktivister siger, at køn er en social konstruktion, samtidig med at de kæmper for at gøre køn til en biologisk konstruktion – konstrueret af læger, hvis Vorherres biologiske konstruktion forkastes. Forstå det hvem der kan.

  Kommentar by traveler — 12. december 2019 @ 23:42

 23. > Løsriv Jylland! 13:49
  Jeg er ikke sikker på at det går galt fordi vi vender gud ryggen. Det er snarere fordi vi vender Danmark ryggen. Mht Kalifornien,tror jeg det primært er elselskaberne,som sætter det i brand. Jeg er sikker på at mange boende i staten udmærket har forstået grundloven. Det har liberals muligvis også i enkeltte tilfælde. Men de vælger at skide den en hatfuld. Som flertallet af kongressen i øvrigt også gør. Inklusiv Commander in Chief.

  Kommentar by Nielsen — 13. december 2019 @ 02:15

 24. Jeg har en lille historie fra Japan, som siger noget om konfrontationen mellem nymarxistisk identitetspolitik og sund japansk identitetsforståelse.
  Vi elsker alle sushi ikke? Og Japan har selvfølgelig verdens bedste sushi kokke. Det ved Michelin guiden også. Derfor har de nu i 10 år givet prisen ”verdens bedste sushi kok” til en bestemt japaner. Jeg har ikke lige hans navn. Men i år får han ikke længere den pris på grund af hans åbenhjertige svar på et spørgsmål om, hvorfor det næsten kun er mænd, der er sushi kokke.
  Han svarede, at grunden er to ting, som er karakteristisk for kvinder. Det første er, at kvinder almindeligvis har varmere hænder end mænd, og der er meget håndarbejde i faget. Det andet er, at kvinders smag sans ændres en smule under i menstruationsperioden.
  Se sådan noget må man sandelig ikke sige, selv om det er biologisk verificerbart. Hele vor kulturpolitik er blevet genneminficeret af politisk korrekthed. at selv videnskabelige fakta ikke kan nævnes. ”A benægter fakta!”

  Kommentar by Tim Pallis — 13. december 2019 @ 05:23

 25. #24 Tim Pallis, klokkeklart eksempel.

  I øvrigt har man nu fundet dele af samfundets tabte manddom skyllet op på en strand :-)

  https://www.theguardian.com/us-news/2019/dec/12/penis-fish-fat-inkeeper-worms-california-beach

  Kommentar by Zatopek — 13. december 2019 @ 08:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper