12. december 2019

19-Radioavisen: 56 sek. om anti-terror i Munkebo mv. – 56 sek. om overgreb mod muslimer i Myanmar

Jeg kan ikke være ved en pc døgnet rundt, og i går var jeg nødt til at høre 19-Radioavisen for at holde mig opdateret. Det var tre minutter af mit liv, jeg aldrig får igen. 56 sekunder om anholdelserne, ikke et ord om Islam, selvom motivet havde været kendt det meste af eftermiddagen. For at føje spot til skade, så afsluttedes nyhedsudsendelsen med et ligeledes 56 sekunders indslag om overgreb mod det muslimsk mindretal i Myanmar. Her blev trådene til Islam trukket i første sætning. Sydøstasiatisk minoritetspolitik er i journalistisk henseende på niveau med juleterror mod danskere. Indslaget kan høres på DR.dk.

Radioavisen, 19.00: Her er Radioavisen. Politiet og Politiets Efterretningstjeneste slog i dag til flere steder i landet gor at forhindre et terrorangreb… vi ved ikke hvor gamle de er eller hvilken nationalitet de er.

Myanmars leder Aung San Suu Kyi forsvarede i dag militæret imod anklager om folkedrab mod landets muslimske mindretal Rohingyaerne… men hun er mange gange blevet opfordret til at tage afstand fra overgrebet på Rohingyaerne. Så er vi nået frem til…

(Radioavis-baseret kritik af Pernille Vermund, EB.dk, 12. december 2019)

Oploadet Kl. 11:17 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106645/trackback

19 Comments »

 1. Til sovende Paul og lign.:
  Ikke alle terrorister er moslems – men alle moslems er terrorister.
  (eller er det omvendt?)

  DDR-propagandasenderen er drevet og redigeret af satanister.

  Kommentar by Iznogut — 12. december 2019 @ 11:24

 2. Paul: Et særdeles dumt spørgsmål, som ikke kræver noget svar.!

  Røde Sjownalister får deres Waterloo en dag.

  Kommentar by Charles Nielsen — 12. december 2019 @ 11:33

 3. I gårsdagens Deadline på DR2 brugte man ligeledes en stor del af sendetiden på de stakkels forfulgte muhammedanere i Burma.

  Den venstreradikale “journalist” Lotte Kaarsholm havde inviteret tre yngre venstreekstremistiske kvindelige “eksperter” i studiet herunder den obligatoriske fra RUC.

  De var alle rørende enige om, at det var en “forbrydelse mod menneskeheden”.

  På samme tidspunkt havde politiet indstillet togdriften mellem Hundige og Solrød, da man ransagede en lejlighed i den islamistiske ghetto Gersagerparken i Greve…

  Kommentar by Revisoren — 12. december 2019 @ 11:36

 4. DDR “glemmer” at redegøre for jihadist-Rohingaernes terror. Tænk at buddisterne, som er verdens fredeligste folk – er nødt til at værge for sig for at overleve jihadist-Rohingaernes terror (vi har lige set 20 jihad-terror-anholdelser i Danmark ).

  Vi andre er “sitting ducks” og venter blot på at blive overtaget. They are here !

  DDR tror alle er søde, lige og små danskere inde i hovedet, men blodrøde DDR, tænk hvis alle havde FORTIET nationalsocialisternes DRAB (6 millioner jøder !!!!).

  Kommentar by h.nielsen — 12. december 2019 @ 12:03

 5. Intet om moslems i London el. New York?
  Ikke så underligt, at danskerne snork sover. Et juletræ (moslems hader julen) koster 300 dollars per fod i demonrat-run New York.

  Læs:
  https://clarionproject.org/nyc-muslim-patrol-bullying-reported/?utm_source=Clarion+Project+Newsletter&utm_campaign=ab684208b5-EMAIL_CAMPAIGN_2019_12_10_12_00&utm_medium=email&utm_term=0_60abb35148-ab684208b5-6639513&mc_cid=ab684208b5&mc_eid=4e574a31b0

  Kommentar by Iznogut — 12. december 2019 @ 12:04

 6. “Terror kan vel begaas af alle??” Jovist, det KAN den da, saa lad nu endeligt ikke dit verdenssyn komme i vejen for de altoverskyggende kendsgerninger.
  Og ellers, Radiovisen som man kender den og ikke forventer noget specielt af…

  Kommentar by krassisten — 12. december 2019 @ 12:09

 7. En mandag aften på DR1 for 14 dage siden:

  Vi er et ekstremt racistisk land. Altså hvis vi spørger en af de 12.000 tamiler som er blandt de bedst integrerede etniske grupper i Danmark. Det fik jeg at vide i ‘Indefra’ med Anders Agger.

  DR Nyheder kl. 21.30 fortalte i et indslag på 8 min om kinesiske genopdragelseslejre i indslaget ‘Kina hjernevasker og torturerer muslimske mindretal’.

  Deadline viste et klip med Hillary Clinton hvor hun bruger meget grimme ord om højreorienterede.

  Klippet med Hillary Clinton var indledningen til selve indslaget med emnet. “Følelser som ubehag eller væmmelse er en dækkende beskrivelse af, hvordan en hel del venstreorienterede ser på højreorienterede”

  Og som rosinen i pølseenden så var der også en ‘teaser’ om et af næste uges programmer hvor “Puk Damsgaard og Suzanne Brøgger rejser gennem Syrien på DR1 og P1”.

  Kommentar by JR — 12. december 2019 @ 12:15

 8. https://www.theguardian.com/world/2019/dec/11/aung-san-suu-kyi-tells-icj-myanmar-genocide-claims-factually-misleading

  “The troubles in Rakhine state … go back into past centuries and have been particularly severe. ARSA has received weapons and explosives-training from Afghan and Pakistani militants.”

  Aung San Suu Kyi said an initial phase of violence began in October 2016 when ARSA attacked police stations near the border with Bangladesh. “This led to the deaths of nine police officers and more than 100 civilians as well as the theft of 68 weapons and thousands of rounds of ammunition.”
  – Aung San Suu Kyi

  ARSA nyder tilsyneladende stor opbakning fra den muslimske befolkning. Ligesom andre steder kan de gemme sig blandt en sympatisk befolkning, det er derfor bekæmpelsen bliver så voldsom.

  Anklagen om overtrædelse af menneskerettighederne er bragt for FN af Gambia. Ja Gambia, på vegne af OIC.

  “Christopher Staker, a London-based barrister at 39 Essex Chambers also appearing for Myanmar, alleged Gambia was not the true driving force behind the claim but the Organisation of Islamic Cooperation (OIC) of which Gambia is only one member.”

  Hvorfor er det Gambia der anklager, ville det ikke give mere mening hvis det var fx Bangladesh? Prøv at kigge på kortet, Gambia må være det muslimske land der ligger allerlængst væk fra Myanmar.
  Jeg synes det virker mærkeligt.

  Kommentar by Realist2 — 12. december 2019 @ 12:22

 9. Deadline igår havde ikke meget om den danske terrorsag. Derimod fyldte Rhodingaerne i Myanmar mere end halvdelen af udsendelsen. Det var et led i DR’s sædvanlige bagatellisering af den muslimske terror og sidestilling af denne med påstået forfølgelse af muslimer. Når man tænker på den ballade muslimske mindretal laver i andre asiatiske lande som f. eks. Thailand, Sri Lanca, Bali, Indien, kan man godt forstå Myanmars befolkning i deres modvilje mod det muslimske mindretal, som oprindelig er hjemmehørende i Bangladesh. Man kan vel godt forstå at de ønsker dem sendt hjem til Bangladesh.

  Kommentar by JC — 12. december 2019 @ 12:43

 10. Luk det røde lort.

  Kommentar by Ewing — 12. december 2019 @ 12:58

 11. Aaah de her terrorister, det er jo bare folk som dig og mig. Er der for øvrigt nogen der har fulgt med i hvordan vinderen af vild med dans har det? Vi venter spændt på en opdatering

  Kommentar by redneck — 12. december 2019 @ 13:18

 12. Myanmar har vist vejen

  Kommentar by jesper — 12. december 2019 @ 13:28

 13. Nu vi taler om Rohingiyanerne,jeg har fulgt utallige udsendelser om hvor svaert de har det og angribende Aung San hendes billede altid nederste hjoerne paa sendefladen,men aldtrig et pip af hvad hun har at sige, saa noget maa der vaere galt det er da lidt underligt skulle hun ikke have lov at svare igen,der skal meget til a fyre en buddhist op,saa noget maa der vaere galt

  Kommentar by dunk — 12. december 2019 @ 13:36

 14. Indien tager imod flygtninge fra Pakistan, Bangladesh og Afghanistan, men ikke hvis de er muslimer.

  Norske statsbaner Vy, tidl. NSB indfører nye uniformer, herunder hijab model til kvinderne.

  Kommentar by k.m. — 12. december 2019 @ 14:05

 15. Kære Paul almindelig sansynlighedsregning måske, hvis ikke de er muslimer så er de venstreekstremister!

  Hvorfor skal vi belemres med tendentiøse og ubegavede journalister? Det er mig en gåde at de kan arbejde på en skatteyder finansieret nyhedsudsendelse! Det lyder som Enhedslistens propaganda kanal!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. december 2019 @ 14:12

 16. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 12. december 2019 @ 16:26

 17. P1 og Deadline er så forudsigelige og spild af tid. Igen er det muhammedanerne, der er ofrene. Ingen taler om hvad de har gjort ved budhisterne i Myanmar eller hvad de gør ved de kristne i Mellemøsten. Danmarxistiske radio sætter kikkerten for det blinde øje.

  Kommentar by popeye — 12. december 2019 @ 18:06

 18. Vi ved ikke hvem det er, men Vi VED hvem det er.

  Det hedder erfaring og det er selvfølgelig det grundlag Pernille Vermund udtaler sig på. Hvis “Folke”tinget havde handlet på den erfaring for 30 år siden ville vi ikke stå i en situation hvor vi er nødt til at hente islamiske terrorister i hobetal i dag.

  Alle der ikke vil følge deres erfaringer har eller får blod på deres ellers så rene hænder!

  Kommentar by Santor — 12. december 2019 @ 18:49

 19. Det er utroligt at man bliver nødt til at frekventere de u afhængige, frie net medier, hvis man vil holde sig a jour med hvad der sker rundt omkring.
  Jeg har det sådan, at hver gang en sådan ransagning finder sted, er der muslimer indblandet i det.
  Jo, den politiske korrekthed har gode kår i MSM.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 14. december 2019 @ 05:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper