13. december 2019

Mere om terrorsag: 29-årig gambianer (Munkebo), gift med integrationskonsulent i Odense Kommune

Der dukker løbende nyt op om onsdagens terror-anholdelser, og anholdelsen af en terrormistænkt på en gård i Munkebo er en historie i sig selv. Først vidste gårdejeren intet om noget, men senere indrømmede han, at den anholdte var hans svigersøn, en 29-årig mand fra Gambia, der kom til Danmark for seks år siden. Datteren var i medierne for ti år siden, da hun havde fundet et smuthul i reglerne der gjorde det muligt for hende at at få familiesammenført sin daværende ugandiske mand. Privat er hun socialrådgiver i Odense Kommune, sågar i ‘Integrationsenheden’. Den ugandiske eks-mand bor nu i Vejle.

(Den anholdte gambianer ‘DK’, og hans danske socialrådgiver-kone)

“Han er en stille og rolig fyr; en genert fyr, som altid har talt godt med dem, som han kender. Og så er han en familiemand, som er mega god med sine børn – og vores børn.” (Nær ven til 29-årige ‘DK’, TV2 Fyn, 12. december 2019)

Diverse.

“De tre, der sigtes for at fremstille bomber, er to mænd på 21 år, som er mellemøstlige af udseende og en kvinde på 38 år. Kvinden var iført niqab og handsker… De fem, der sigtes for at have fremskaffet sig pistoler, er i alderen 19 til 28 år. Der er tale om en 26-årig mand iklædt ternet skjorte, en 25-årig mand iklædt sort trøje og sort vest samt en kvinde på 28 år, der bar en sort klædedragt og sort slør. De resterende to var en mand på 19 år med langt skæg og stribet polotrøje og en 24-årig mand med halvlangt krøllet hår…” (TV2, 12. december 2019)

“Sigtelsen mod de tre vedrører to perioder. Først skal de i månederne op til 18. april i år have forsøgt at skaffe sprængstoffer og komponenter til TATP, som også kendes som ‘Satans mor’. Forsøget skal være fortsat i en ny periode fra 4. oktober og frem til anholdelsen onsdag.” (Fyens.dk, 12. december 2019)

“En af de sigtede i den omfattende terrorsag har ifølge DR Nyheders oplysninger tæt forbindelse til kendte danske syrienkrigere. Den unge mand, der er i 20’erne, blev anholdt under politiets aktion i går. Han er i dag blevet sigtet for at have forsøgt at finansiere og købe pistoler, lyddæmpere og ammunition for at begå terror på et ukendt sted i Danmark eller udlandet. Han er netop blevet fremstillet i grundlovsforhør sammen med fire andre. Her fremtrådte han smilende med mørkt fuldskæg… Ifølge DR Nyheders oplysninger har han tidligere været en del af den islamistiske gruppe Milatu Ibrahim.” (DR, 12. december 2019)

“Manden, som TV 2 har talt med, ønsker at være anonym af hensyn til sin families sikkerhed. … Datterens værelse blev ransaget, hun blev lagt i håndjern og derefter kørt væk af politiet. Selvom han undrer sig over politiets voldsomme fremfærd, vidste han godt, at hans datter kom i kredse med en meget konservativ fortolkning af islam. … Han mener, at datteren mødte sin mand i et religiøst miljø i en moske på Nørrebro i København, hvor datteren er kommet igennem flere år. – Hun er blevet hjernevasket. Det er en lukket gruppe, der er meget fanatisk, og der er mange piger, som kommer der. Her finder flere af dem mænd, som de bliver gift med. De accepterer ikke andre grupper, og de må ikke have andre venner.” (TV2, 12. december 2019)

“Kvinden har boet her i et halvt års tid, og hun formentligt i den periode er konverteret til Islam. ‘Da hun flyttede herud, der var hun ikke muslim – det kan jeg sige med sikkerhed, det var hun ikke. Det er så noget hun er blevet efterfølgende’.” (TV Midtvest, 12. december 2019)

Oploadet Kl. 02:00 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106678/trackback

24 Comments »

 1. Islam har som bekendt intet med islam at gøre. For de masochister, der så det rædselsfulde program ‘Debatten’ på DR2 i går, stod den evigt hændervridende bekymrede Pernille Skipper fra Tosselisten (når hun altså ikke lige strittede med sin pegefinger, hun får ufatteligt megen tale fra værtens side…) og hævdede, at terrorisme intet havde med islam at gøre.
  Ved siden af hende stod en muslimsk skægabe, vistnok fra SF, som ikke kunne forstå, at han i lufthavne altid blev vinket til kontrol. Et godt råd: Fjern dit muslimske fuldskæg.
  I programmet var den sædvanlige rastafarineger på plads: Altid med vidt spredte ben og korslagte arme.
  Den stort set eneste fornuftige var naturligvis Pernille Vermund.

  Til emnet mener jeg faktisk, jeg har mødt et par af de anholdte, nemlig den 38-årige kvinde i fuld mundering, der er ikke tale om burka med gitter for øjnene eller niqab med en sprække til øjnene, men om en heldækkende dragt inkl. lange sorte handsker. Hun er dansk konvertit og boede dengang i Husum eller Herlev eller omegn og var altid sammen med sin mand, en rødblond dansk konvertit med et ynkeligt fipskæg.

  Sådan set kun ærgerligt, at muslimerne ikke nåede at sprænge sig selv i luften med TATP. Det var dét, der kostede Lort Dukajev benet på hotellet for en del år siden.

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. december 2019 @ 08:07

 2. Det er den samme melodi, der spilles igen og igen. Han er en rigtig god ven, nabo, kollega. Og medierne er de første til at viderebringe billedet af disse fanatiske personer som nogle i virkeligheden søde og rare mennesker. Men de folk, der var tæt på Hitler, sagde jo også, at han var en rigtig rar og hyggelig person, det samme kan siges om rigtig mange andre, der er inficeret af dødsensfarlige ismer. Medierne har et kæmpe ansvar for, at billedet af islam som en helt igennem korrumperet og korrumperende ideologi, sløres. Kan journalister stilles til regnskab? Føj

  Kommentar by piusXII — 13. december 2019 @ 08:07

 3. Kan den der tyskertøs sådan importere negermænd på samlebånd?

  Kommentar by BB — 13. december 2019 @ 08:11

 4. #2, som denne fra TV2: “De ni sigtede ligner ved første øjekast helt almindelige mennesker, og de har tilsyneladende også ganske almindelige job.”

  En flok perkere beskrevet som “helt almindelige mennesker” i Danmark 2019.

  https://www.tv2nord.dk/terroraktion/tv2s-krimireporter-om-terrorsigtede-en-af-dem-ejer-en-koereskole-en-anden-et

  Fra næste artikel: “Kvinderne var i burka, og de mellemøstligt udseende mænd i slutningen af 20’erne havde langt, sort skæg og gik altid i traditionelle kjortler.”
  Samme “helt almindelige mennesker” som i retsbygningen?

  “De så anderledes ud, men de opførte sig altid pænt og venligt, fortæller Michael Madsen, der ofte mødte dem i opgangen.

  »Jeg hilste altid på dem, og de holdt pænt døren for mig, når jeg kom hjem med indkøbsposer i hånden,« fortæller han.

  De talte dansk og var på mange måde helt almindelige naboer.”

  ht tps://www.bt.dk/krimi/nabo-hilste-paa-personerne-i-ransaget-lejlighed-de-holdt-paent-doeren-for-en

  Ja, for må da endelig ikke dømme folk på deres ydre. Hvorfor kommer jeg til at tænke på den propagandavideo, som den ene af de halaslagtede tøser i Marokko havde på sin facebookside?

  ht tps://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Smo0Tf3lb9c&feature=emb_logo

  Hvid mand ond. Fuldskægsmuslim i kjoltel god.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. december 2019 @ 08:37

 5. Debatten på DDR2 omhandlede terror-sagen med de 22 anholdte over HELE landet. Pernille Skipper som altid parat til at påpege at der også er terror fra højrefløjen, men hun glemte at NÆVNE: ROTE ARME FRAKTION, Blekingegadebanden, der samlede ind til at støtte terrororganisationen og i dag ville blive anset som en terrororganisation, de voldsparate ANTIFA (som Trump overvejer at få stemplet som en terrororganisation og lidt mere globalt; HITLER og MUSSOLINI kom direkte ud af de socialistiske grupperinger og som den vigtigste tyran Stalin). VENSTREFLØJENS terror og regimer er svære at overgå. Desuden andre kommunistiske regimer og PFLP og FARC mmm. Mærkeligt at Pernille Skipper glemte at nævne dem.

  Kommentar by h.nielsen — 13. december 2019 @ 09:29

 6. > h.nielsen 09:29

  RAF fik våbentræning hos pestilenserne fra PFLP, Blekingegadebanden samlede ind til samme PFLP og førte et jødekartotek. Tæskeholdene fra AFA og SUF i København har en årelang tradition for at samarbejde med muslimerne ved terror mod politiet og afbrænding af Nørrebro.
  Hitler&Co. havde et glimrende forhold til Stormuftien af Jerusalem.

  Alt sammen fordi pestilenserne hader jøder. Og det er som bekendt rigtig synd for pestilenserne, så meget, at Danmark ved Udlændingeloven af 1983 fik nærmest fri indvandring af pestilensere, der har en glimrende reproduktionsevne og derfor har beriget Danmark lige siden med uhyggelige kriminalitetsrater, især i den personfarlige kriminalitet.

  Både Pernille Skipper og Stormufti Østergaard holder vældig meget af muslimsk migration.

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. december 2019 @ 09:53

 7. Så en socialrådgiver med lyst til neger pik er skyld i denne terrorist er i Danmark?

  Kommentar by redneck — 13. december 2019 @ 10:10

 8. Føj for en ulækker smatso af en feltmadras.

  Hun skulle have haft fjappen limet sammen med sekundlim så snart det blev klart hvor hendes sygelige lyster bar hen.

  Kommentar by Træt — 13. december 2019 @ 10:16

 9. Feltmadras i anden potens

  Kommentar by Træt — 13. december 2019 @ 10:25

 10. […] også Mere om terrorsag: 29-årig gambianer (Munkebo), gift med integrationskonsulent i Odense Kommune Stor antiterroraktion i Danmark – adresser ransaget over hele […]

  Pingback by Syv ud af ni formodede terrorister er udlændinge; fra Mellemøsten og Afrika – Free Speech Blog — 13. december 2019 @ 10:36

 11. Integrationsmadras.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. december 2019 @ 10:37

 12. Så har endnu en omvandrende kolostomipose til sæd, sørget for at sætte Danskernes liv i fare – føj! Hun bør hænges ud med navn og billede, så folk kan se hvilken afskyelig satan hun er.

  Kommentar by Elvadatter — 13. december 2019 @ 11:29

 13. Vidste ikke der var krig i Gambia…
  Der er tilsyneladende krig overalt, undtagen i Danmark…

  Kommentar by Fascist — 13. december 2019 @ 12:19

 14. Underligt det er tilladt at bære Niquab i en Dansk retssal?

  Må man også komme i fedtmule kostume?

  Kommentar by redneck — 13. december 2019 @ 13:50

 15. Jeg kan se, at hendes første “mand”fra Uganda fik ophold i Danmark fordi han havde passet hund i Sverige i 3.måneder. DF var i 2008 rasende over sagen og mente loven var sat ud af kraft.

  Kommentar by CCC — 13. december 2019 @ 13:59

 16. Det er da pisse romantisk det her!

  Kan i ikke se det? En dansk tøs føler sig lidt marginaliseret blandt alle de andre. Endelig finder hun en mand der behandler hende som den prinsesse hun er og hun vil gå i døden for ham.
  Før hun ved af det brygger hun sprængstoffer sammen og planlægger at myrde mænd, kvinder og børn. Til døden skiller dem ad, ligesom på film.
  Romantisk!

  Hvor sygt er det ikke lige. Og hjernevasket eller ej, er der ingen stopklods i de her mennesker?

  Kommentar by Realist2 — 13. december 2019 @ 15:04

 17. De er altid “meget søde” indtil de synes at de er mange nok! Islamister er altid fjender.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. december 2019 @ 18:37

 18. 3) Ja. De har kunnet i eks 2008. DF støttede daværende regering med at indføre kædeindvandring ved giftemål. Opholdstid indtil permanent ophold blev nedsat til 3 år. Helle Thorning strammede efterfølgende op til 5 år. – En ordning som er blevet udnyttet særdeles hensynsløst af vietnamesere og tyrkere.— Uden et aktivistisk “Holger Danske” er befolkningsudskiftningen af etniske danskere en realitet.

  Kommentar by dansker — 13. december 2019 @ 23:15

 19. Mullah-Østergaard (B) og hans terrorister.

  Kommentar by Iznogut — 14. december 2019 @ 00:38

 20. Der er i højeste grad grund til at kontrollere muhammedanere, da mange af dem skjuler potentiale til at begå terror. De virker, udadtil fredelige, hjælpsomme og venlige, men tag ikke fejl, det er en falsk facade, som vi bør vogte os for.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 14. december 2019 @ 04:51

 21. […] (Mere om Khader-klanen her)Se også Mere om terrorsag: 29-årig gambianer (Munkebo), gift med integrationskonsulent i Odense Kommune […]

  Pingback by Naser Khaders bror og nevø kender terrorsigtet islamisk bombemand – Free Speech Blog — 14. december 2019 @ 12:08

 22. Tænk på at hun som socialrådgiver uddeler vores surt opsparede skattekroner!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. december 2019 @ 15:35

 23. Terror-Omar var som bekendt til fredagsbøn i Al-Faruq moskéen på Nørrebronx dagen før han angreb Krudttønden, og skød og dræbte Finn Nørgaard og Dan Uzan.

  Ufatteligt at alle disse rottereder til moskéer ikke er jævnet med jorden for længe siden…

  Kommentar by Revisoren — 14. december 2019 @ 15:51

 24. Socialrådgiver? Hvor er de glasklare personlige forbindelse til TV2 og Fyens Stfttidende..?
  Før vi ser os om er hun også tidligere blowjobber på islammedierne.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. februar 2021 @ 18:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper