14. december 2019

Katrine Winkel Holm om utroskab: “Det er ikke ‘fucking fantastisk’, det er bare troløst og sølle.”

God kommentar af Katrine Winkel Holm i Jyllands-Posten – Nej, det er ikke ‘fucking fantastisk’, at Kristian Jensen opløser sin familie.

“‘Jeg synes, det er fucking fantastisk.’ Så yndefuldt lød det, da min ærede blogger-kollega Anna Thygesen offentligt hyldede Venstres tidligere næstformand, Kristian Jensen, fordi han er begyndt at danne par med den hippe sangerinde Pernille Rosendahl og derfor er gået fra sin kone.

Hvad er det egentligt, der er fantastisk? At en ægtemand er sin kone utro, forlader hende og på den måde smadrer den familie, de sammen har bygget op over flere årtier?

… Kristian Jensen gjorde sig selv til eksponent for kulten, da han (helt unødvendigt) begyndte at begrunde sine skilsmisseønsker offentligt. Han fik det til at lyde som om det nærmest var hans pligt at forlade hustruen…

Én ting er imidlertid, at tingene går galt, og folk ender med at blive skilt. Det er sørgeligt, men hører jo med, når det nu er en falden og uperfekt verden vi lever i. Noget andet er, når man ophøjer utroskaben til noget beundringsværdigt, noget ‘fucking fantastisk’. Så siger vi goddag til kynismen, hjerteløsheden – jungleloven.

De frigjorte vil selvfølgelig altid påstå, at man er en sur og snerpet, halvkatolsk moralist, når man kan mene noget sådant. Men det handler jo ikke om, hvad folk synes; det handler jo altid om den anden. Det er anden, man er tro overfor. Det er den anden, man har lovet troskab, man træder på, når man er utro. Ens næste.

Det er ikke ‘fucking fantastisk’, det er bare troløst og sølle..

Oploadet Kl. 16:58 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106702/trackback

11 Comments »

 1. Fuldstændig enig med KWH.

  Kommentar by Johnson — 14. december 2019 @ 17:05

 2. Jeg synes den mest forpligtende faktor om man har børn sammen.
  Hvad man derudover skylder hinanden som par kan være et kompliceret regnskab.
  Jeg er selv på mit første ægteskab, har været sammen med kvinden i tyve år, og aldrig været utro. Jeg gider ikke rod i tingene og at splitte min familie. Der findes mange andre slags sjov og glæde end fremmed fjams.

  Kommentar by Zatopek — 14. december 2019 @ 17:19

 3. Omvendt scorede Kristian Jensen en ny kvinde der ser væsentligt bedre ud end den gamle. Det kunne jo anspore gifte kvinder til at holde sig i form, fånop i deres udseende og i der hele taget ikke tage skaffe dyret for givet

  Kommentar by redneck — 14. december 2019 @ 17:21

 4. En julegave.– SVINEPEST-svinepest,svinepest.- Hos Danish Crown er c 33% af de ansatte udlændinge.Hos svineproducenterne c 50%.- Her går befolkningsudskiftningen af etniske danskere stærkest.- Tag på vildsvinejagt i et land med svinepest. Og bring det til Danmark. Tag svampe,klude,plastikposer og plastikhandsker med. DET KALDES NØDVÆRGE ELLER SELVFORSVAR. Eller blot sund fornuft. – De nævnte udlændinge sender hvert år 8-9 mia ud ad landet. Samtidig andrager deres årlige samfundstræk c 10 mia. Dertil FÅR producenterne GRATIS 5-6 mia i statsstøtte og indkøber soya,maskiner osv fra udlandet for 5-6 mia.Stop det vanvid med svinepet.– Svinepest til Dk = kommentatorhelte

  Kommentar by dansker — 14. december 2019 @ 17:22

 5. “Kulten” anser det jo nærmest som den ultimative feministiske hædersorden, at have mindst én skilsmisse i rygsækken. At resultatet ofte er en flok unger, der ender med at være så dysfunktionelle, at de ikke magter at blive en del af samfundet på normal vis, betyder åbenbart mindre.

  Kommentar by Kimski — 14. december 2019 @ 17:32

 6. Har den skabsradikale træmand mon fået så mange penge af Soros at han blev interessant for den nye kvinde?

  Kommentar by Træt — 14. december 2019 @ 17:45

 7. Så fandt hr. Jensen kvinden,
  sibyllen, sangerinden;
  nu synger de i kor
  om troløshed og hor.

  Kommentar by Crass Børsting — 14. december 2019 @ 17:58

 8. Crass Børsting — 14. december 2019 @ 17:58

  Det digt får du aldrig igennem til Svikmøllen ;-)

  Den er hel gal med moralen i Danmark. Det hele drejer sig om her og nu ekstase.

  Roms forfald om igen.

  Kommentar by tavsen — 14. december 2019 @ 18:21

 9. Spændende vinkel Træt.

  Kommentar by Lider af danskhed — 14. december 2019 @ 19:51

 10. Hvorfor er der kun Kristian Jensen folk langer ud efter?
  Hvad med Pernille Rosenberg? Hun vidste han var en gift mand, og at han havde børn. Hun vidste at han havde været gift i mange år. Alligevel lægger hun an på og går i seng med ham og stiller ovenikøbet ham stolen for døren, for at han skal forlade sin familie. Samvittighedsløst har hun ødelagt en familie. Hun mener at hendes liderlighed er grund nok til at splitte en familie.Hun er uden moral eller samvittighed. Hun har opført sig som den billige luder hun er. Der er et ordsprog der hedder: “If they can do it with you – they can do it to you”. Lad os se hvor længe det forhold holder, når spændingen har lagt sig.

  Kommentar by Elvadatter — 15. december 2019 @ 10:11

 11. Life is Life. Get over it!

  @ Elvadatter — 15. december 2019 @ 10:11

  Fin pointe med hensyn til “skylden”, den må nødvendigvis være 50/50 eller måske 33/33/33 og den sidste % må tilegnes vejret eller noget.

  Kommentar by Santor — 15. december 2019 @ 14:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper