15. december 2019

M. Grenaa Giessing: Corbyn tabte på grund af højreorienteret mediehetz, postulater om antisemitisme

Markus Grenaa Giessing plejer at skrive apologetiske tekster om socialistiske regimer i kommunistiske Arbejderen, og i henseende er der naturligvis afradikaliserende, at han bruger tid på at forsvare Labours Hamas-sympatisør Jeremy Corbyn. Kommentar set hos Ræson – Mediernes smædekampagne mod Corbyn var afgørende for Labours katastrofale valgnederlag.

“… I løbet af Corbyns tid som leder har han været offer for en uværdig bagvaskelse i den britiske presse. Han er blandt andet blevet anklaget for at være antisemit, en sovjetisk spion og terroristernes ven, uden at medierne har fremlagt beviser for disse injurierende påstande. Og der kan ikke herske megen tvivl om, at mediernes allestedsnærværende smædekampagne mod Corbyn har været medvirkede til Labours forfærdelige valg.

Dagen før det seneste britiske valg i 2017 opfordrede The Sun briterne til at stemme på De Konservative og kaldte i den sammenhæng Corbyn for ‘terroristernes ven’, ‘fagforeningernes marionetdukke’ og en ‘marxistisk ekstremist’, hvis politik ville lede landet mod ‘ekstrem fattigdom’.

Mediemogulen Rupert Murdoch ejer mange britiske medier, herunder The Sun, og den redaktionelle linje er domineret af hans særdeles højreorienterede overbevisninger og støtte til Brexit. Derfor er det heller ikke overraskende, at hans medieimperium leder smædekampagnen mod Corbyn. …

Også herhjemme har flere medier smædet Corbyn, hvilket blot bevidner, at kampagnen mod den nu afgående partileder er så massiv, at den er gået over grænser. … Jyllands Posten begræder i en lederartikel fra 2018 Corbyns ’så åbenlyst antisemitiske sympatier’ og kalder ham for ‘en del af en europæisk, antisemitisk tendens’. Ligesom Wivel henleder JP opmærksomheden på, at Corbyn sympatiserer med terrorister, hvilket er åbenlyst forkert.

… Britiske jøders oplevelse af stigende antisemitisme bør ikke underkendes – det er bare svært at finde belæg for i statistikkerne. Og der er intet, der tyder på, at Corbyn er medskyldig i fænomenet, endsige at han selv er antisemit. … De grundløse postulater…

(Jeremy Corbyn lægger krans på ‘Martyrs of Palestine’ i Tunis, 2014; Fotos: Channel4 FactCheck)

(Jeremy Corbyn til højre for Maher al-Taher, leder af PFLP, der måneden senere myrdede fire rabbinere)

(Jeremy Corbyn deltager i bøn for ‘martyrene’; Foto: Daily Mail)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106716/trackback

24 Comments »

 1. Er der ikke en vis lighed rent fysisk mellem Corbyn og Morten Mellemøstergaard?

  Kommentar by piusXII — 15. december 2019 @ 15:35

 2. Synes ikke saerligt vel orienteret

  Kommentar by dunk — 15. december 2019 @ 15:39

 3. Det kan i hvert fald ikke være på grund af DR eller TV2, at Corbyn tabte.

  Kommentar by Ole Madsen — 15. december 2019 @ 15:44

 4. Ups. Caught in the act 😆😆😆

  Kommentar by DDRerdød — 15. december 2019 @ 16:00

 5. Han er færdig, og det er godt.

  Kommentar by Ewing — 15. december 2019 @ 16:19

 6. GENIALT – desværre er MGG sandsynligvis bevis-resistent – ellers havde han nok ikke været ved Arbejderen.

  Kommentar by John — 15. december 2019 @ 16:20

 7. Du er lidt af en tumpe M. Grenaa Giessing.
  Jeremy Corbyn tabte stort fordi han var kommunist.

  Kommentar by Charles Nielsen — 15. december 2019 @ 16:20

 8. Hvorfor skal medierne altid finde på absurde undskyldninger for hvorfor netop deres favorit ikke lige vandt. I bund og grund mener de, at det altid er fordi folket er dumt og lader sig narre af fake news.

  Det kan aldrig være dem selv der tager fejl fordi de ikke er i sync med befolkningen, ligesom de adelige der også engang levede i deres egen lille virkelighed(fantasiverden)

  Kommentar by Kratossen — 15. december 2019 @ 16:25

 9. Konform standardundskylning for eukofobister.– Bladet “arbejderen” er næppe ideologisk kommunistisk, snarere ” ikke af denne verden ” eller venstreliberaltradigalt.

  Kommentar by dansker — 15. december 2019 @ 16:45

 10. Konform standardundskylning for eukofobister.– Bladet ” arbejderen ” er næppe ideologisk kommunistisk. Snarere ” Ikke af denne verden ” eller venstreliberaltradigalt.

  Kommentar by dansker — 15. december 2019 @ 16:49

 11. http://www.uriasposten.net/archives/24985

  “Hamas er en befrielsesorganisation og ikke en terrororganisation, lyder det fra den folkesocialistiske lejr.

  Således har Fathi El-Abed, der ved valgene til EU-Parlamentet i 2009 var opstillet for SF, flere gange været ude og forsvare Hamas’ ret til at sende raketter og mortérgranater ind over den israelske civilbefolkning, ligesom Villy Søvndal under Boykot Israel-kampagnen i 2008 var medunderskriver af en erklæring, der begræd tabet af en “god revolutionær kammerat”, nemlig PFLP-terroristen og massemorderen George Habash”

  Kom straks til at tænke på vores tidligere udenrigsminister Villy Søvndal

  Kommentar by Henrik Sass på ..ash — 15. december 2019 @ 17:04

 12. Nu er det jo ikke hetz eller bagvaskelse hvis man blot rapportere fakta og undlader spekulationer og nulhjerne-konklusioner.

  Lidt ligesom journalisme burde være men ikke er!

  Kommentar by Santor — 15. december 2019 @ 17:53

 13. Kommunister der boller sammen, de holder sammen..

  Kommentar by Hul igennem? — 15. december 2019 @ 18:42

 14. Knald i hætten. Hamas’ ‘martyrer’ var terrorister. Deres ‘befrielse’ i Gaza går jo også rigtig godt: Ud fra et højhus med deres brødre fra Fatah og på med burkaen for kvinder. Eller et terroristbælte, i MSM kaldet selvmordsbælte.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. december 2019 @ 18:57

 15. Corbyn tabte på grund af hans ubehagelige væsen. <sådan er det bare,som Anker Jørgensen'er altid vil tabe.

  Kommentar by Nielsen — 15. december 2019 @ 20:28

 16. Man skulle tro at Corbyn var eenægget tvilling med Mogens Lykketoft: samme usympatiske hovenhed, pladderkommunisme, antisemitisme, leflen for islam og total mangel på situationsfornemmelse. Begge fik da også kørt deres partier i sænk…

  Kommentar by Voldposten — 15. december 2019 @ 20:52

 17. 16. Voldposten
  Ja der er en del at glædes over.
  Vi har Stram Kurs. Og dette parti skal nok komme op at stå, trods Astrid Kragh´s ihærdighed, i at forsinke sk’s vælgererklæringer.

  Kommentar by Charles Nielsen — 15. december 2019 @ 21:26

 18. Wow, jeg anede ikke at corbyn ligefrem begravede terrorister og bad på islamisk. Måske den venstreradikale markus burde spørge sig selv hvorfor jeg ikke har læst noget om det i dansk presse før nu hvor uriasposten skriver om det, men selvkritik er nok for meget forlangt af de venstreradikale miljøer som forlængst har allieret sig med de værste kræfter på jorden. Modbydelige møgsvin.

  Kommentar by Per — 15. december 2019 @ 21:36

 19. Monstro ikke at det var Russia-Russia-Russia som da Killery tabte?

  Slå op under dårlige tabere og der står: Svovlende kommunist-socialister

  Kommentar by Iznogut — 16. december 2019 @ 01:38

 20. I Danmark havde han været medlem af Enhedslisten. Fuldstændig som Pernille Skipper er han erklæret trotskist. Det var Trotsky som udtalte at revolution er borgerkrig!
  Man må kunne konkluderer at når Pernille Skipper er trotskist og tilhænger af revolution, så er hun også også tilhænger af borgerkrig!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. december 2019 @ 06:58

 21. Corbyn tabte fordi han ville gentage hvad der skete ved den anden Russiske revolution i oktober 1917, hvor “de røde” stjal “de hvides” i marts 1917.
  Labour er blevet infiltreret af en aktivistbevægelse – Momentum, som styrer hele partiet indefra.
  Momentum har bragt Corbyn i front som leder.
  Corbyn har senest erkendt nederlaget, men beskylder presse og højrefløjen for katastrofen.
  Han vil trække sig tilbage, på en af ham valgt dato, vilket vil sige at Momentum hiver i trådene for at få en lige så marxistisk efterfølger.
  Fagforeningsledere er ikke særlig begejstret for den udvikling, for deres politiske tilhørsforhold er ødelagt af en flok fanatiske aktivister.
  I øvrigt var det valgprogram, som labour/momentum gik til valg på,
  at nationalisere virksomheder-jernbaner, fri internet og mange andre udgiftskrævende ønsker.
  Når de blev spurgt om financieringen, så skulle skatteyderne til at betale en hel del mere i skat – desuden havde labour/momentum indgået en aftale med SNP i Skotland om at de ville støtte at Corbyn blev valgt til statsminister, for til gengæld at få en afstemning om Skotlands selvstændighed.
  Desuden havde labour/momentum og SNP indgået en strategisk valgsamarbejde sammen med liberale. Det resulterede i at den liberale leder ikke blev valgt til parlamentet, men hendes mandat blev overtaget af SNP.
  Denne beretning har jeg fra at følge valget, samt debatterne i underhuset, samt læse hvad der bliver beskrevet i bladenes læserdebat sider.
  Den hjemlige dækning af hvad der sker i UK er under al kritik, og er så enøjet socialistisk – hør bare Ulla Terkelsen på tv2.
  Hun var i studiet med bl.a. to dansktalende i england bosiddende, som overhovedet ikke fik den taletid, som deres indsigt berettigede til, men blev helt løbet over ende af Ulla Terkelsen.
  I øvrigt har Corbyn henvendt sig til EU for at få hjælp til at få Brexit aflyst, hvad jeg vil karakterisere som landsforræderi.
  Labour har siden afstemningen om Brexit sagt at de ville acceptere afstemningen, men har i mellemtiden gjort alt for at sabotere den, så hvor er det demokratiske så henne.
  Labour har overtaget parlamentet da flere konservative gik over til dem. Der er bl.a. vedtaget en lov(indenfor få timer) der siger at EU ikke må forlades uden en aftale.
  Labour har i al den tid himlet op om et valg, men da de fik magten over parlamentet, så ville de ikke have et valg.
  Valget er kun kommet i stand, fordi labour måtte erkende at nu kunne de ikke trække den længere, og så stemte de for et valg.

  Kommentar by Jyden — 16. december 2019 @ 11:11

 22. Er kommunisten Markus Grenaa i familie med den venstreradikale terrorist Lars Grenaa?

  Det var som bekendt Lars Grenaa, der overfaldt Fogh og Per Stig Møller med maling på Christiansborg efter instruks fra terroristen Pernille Rosenkrantz Theil…

  Kommentar by Revisoren — 16. december 2019 @ 12:07

 23. Heldigvis vandt de konservative sejr. Jeg håber på brexit, senest den 31. januar. Jeg har hørt Jeremy Corbyns tordentaler og har fundet dem tæmmeligt frastødende. Brexit, må Danmark blive næste land.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 16. december 2019 @ 17:58

 24. Han er næppe antisemit, bare interesseret i at fiske stemmer hos en langt større gruppe, der endda er voksende.

  Kommentar by Al P — 16. december 2019 @ 21:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper