18. december 2019

Skotland: ‘It’s ok to be white’ bekymrer antiracister, “… disgusting to know that people think like this”

‘Antiracisme’ er i årtier brugt som rambuk for erodering af den borgerlige nationalstat, og selvom klagen virker absurd, så det tilsyneladende vigtigt for politikere at tage afstand. Ja, faktisk så undersøger politiet om budskabet er lovligt. Som det lød fra obersten i ‘Full Metal Jacket’ (1987): “We’ve gotta try to keep our heads until this peace craze blows over.” Fra BBC News – Perth city centre ‘It’s ok to be white’ stickers condemned.

“Scotland’s deputy first minister has condemned the appearance of stickers bearing the slogan ‘It’s ok to be white’ in Perth city centre. The stickers were posted on lampposts and drainpipes throughout the city at the weekend.

John Swinney, who is also MSP for Perthshire North, said the ‘atrocious’ stickers had ‘no place in Perth or any other part of our country.‘ Police Scotland said it was ‘currently looking into the matter.’

Posting on Twitter, Mr Swinney said: ‘We must stand together to resist this unacceptable material.’

… Local group Perth Against Racism said it has been contacted by local people who said the appearance of the stickers had made them feel unsafe.

One person told the group: ‘I am certainly worried now for my daughters who are not white but are from Perth.

‘It’s sickening and disgusting to know that people think like this.’

(Foto: ‘Perth Against Racism’ på Facebook, 16. December 2019)

Oploadet Kl. 00:11 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106774/trackback

16 Comments »

 1. Ja “nogen” har åbenbart en interesse i at gøre det uacceptabelt at være hvid, i.e. europæer. Hvordan gør man det? Jo man ændrer normerne i samfundet og stigmatiserer holdninger der går imod de normer man ønsker at indføre.
  I bør gøre klogt i at sætte Jer ind i konformitet – se evt. Salomon Asch’ forsøg på youtube – og ‘labeling theory’ – læs evt. Howard Beckers bog ‘Outsiders’.

  Kommentar by John Sorensen — 18. december 2019 @ 00:28

 2. De brune lugter.
  Der sker er mægtig overforbrug af spraydåser, med en masse Co2 til følge.
  De overfede kebabruller skulle vaske sig. Fy Fahn.

  Kommentar by Charles Nielsen — 18. december 2019 @ 00:52

 3. Men er det nu “okay” at være europæer? Jeg er ikke så sikker på den pæne, iSLAMkritiske, dellefløj vil holde af, vi bliver bevidste om, hvem vi er. Så hellere globalisme og transkønnede børn.

  Kommentar by Børge-Muhammed Hansen — 18. december 2019 @ 02:00

 4. Jeg er træt af det fis, lad samfundet ramle ned om ørerne på os alle sammen, lad de gale religiøse mennesker komme hertil i tusindvis, og lad os få dommedagen de alle er så skrupliderlige for skal ske.

  Kommentar by Draugr — 18. december 2019 @ 02:04

 5. Skriv “it’s OK to be black” på nettet, og få i titusindvis af positive kommentarer.

  Skriv “it’s OK to be white” på nettet, og få i titusindvis af negative kommentarer…

  Hvorfor ?, man bestemmer jo ikke selv sin hudfarve og herkomst, men det gælder tilsyneladende kun, hvis man har alt andet en en hvid hudfarve..

  Kommentar by Christian Sørensen — 18. december 2019 @ 02:14

 6. Hvis, It’s okay to be white, skal fordømmes, så må det modsatte jo være tilfældet.
  It’s not okay to be white?

  Mullah-Østergaard (B) er klar med skosværten. Black face.

  Kommentar by Iznogut — 18. december 2019 @ 02:57

 7. Det kunne være fantastisk, hvis det var en del af et såkaldt socialt eksperiment,hvor folkene bag så satte skilte op, hvor der stod “It is okay to be black” den efterfølgende dag.

  Det ville udstille hele hykleriet. “It is okay to be white” betyder ikke, at det ikke OGSÅ er okay at være sort, men bare antydningen af en normalisering af det at være en heteroseksuel hvid mand, skal åbenbart kriminaliseres nu. Forestil jer, hvordan en “Straight Pride”-parade ville blive modtaget i København. Et regelsæt for nogle. Et andet regelsæt for andre.

  Alle “priviligier” ved at være en hvid heteroseksuel mand skal fjernes, så de kommer til at tilhøre alle minoriteter

  Kommentar by Larsen — 18. december 2019 @ 04:09

 8. Hvad ville de røde, brune, sorte gøre, hvis ikke de hvide fodrede og beklædte, husede dem.

  Kommentar by Anonym — 18. december 2019 @ 07:51

 9. Det er også helt iorden, at ønske sig en hvid jul.

  Kommentar by Karsten Lund — 18. december 2019 @ 07:51

 10. It’s not OK to be White. Må være konklusionen? De antiracister går efter de oprindelige europæiske folkeslags strube. Det ved enhver. De skal underlægges og opsluges af de nye sydlige folkeslag.

  Alle folkeslag er racister, når det handler om at sondere og iagttage og finde ud af hvem man er, det er helt grundlæggende.

  Noget andet er, om man fører en racistisk politik. Det gør man jo, hvis man siger, at en ny fremmed race skal have særlige privilegier, f.eks. ved at få rettigheder fra dag 1 i et nyt land til at frame sin anderledes hudfarve, som et særligt kendetegn og hensyntagen, ja endda fejring. På den måde må man sige, at racismen er blevet globalt rettet mod de hvide, der jo ligesom alle de tilvandrede foretrækker at bevare sig selv

  Man fører ikke en racistisk politik ved at beskytte sit land og sin kultur. At de fremmede er brune, sorte eller gule er en sekundær position.

  Mordet og klapjagten på de oprindelige europæere er i høj grad racisme!! Rotherham, voldtægter, brande, skyderier, same same: et folk vil overmande et andet. Forskellen fra tidligere er, at vi har fået en kulturel og politisk overklasse, der har budt det velkommen ved at smække døren op på vid gab. Tænk på hvordan man forfulgte Ninn-Hansen i sin tid? De konservative har mistet sig selv. Glistrup skulle i fængsel og knækkes.

  Magthaverne er selvfølgelig bange for de europæiske folkeslags stigende selvbevidsthed,

  Kommentar by Uno — 18. december 2019 @ 07:51

 11. Sommetider føler jeg, at jeg sidder i “The New Theatre”, og på scenen udspiller sig et surrealistisk teaterstykke.

  Kommentar by Ole Madsen — 18. december 2019 @ 08:28

 12. Hvis der er nogen der er ansvarlige for en fremtidig racekrig i Europa, så er det antiracisterne. De har i årevis brugt racismebeskyldninger som et våben til at lukke munden på den del af befolkningen der ønsker at opretholde vores kultur intakt og redde landet fra at blive invaderet og overtaget af strømme af fjendtlige hadere af den europæiske, hvide kultur.

  Kommentar by JC — 18. december 2019 @ 10:35

 13. Alt kan koges ned til ét ord: Misundelse. Ja, det er den hvide kristne mand, der står bag stort set alt godt i denne verden. Opfindelser, demokrati, frihedsrettigheder, ja alt, hvad vi kan lide. Og det ved alle. Selvfølgelig har der været grusomme begivenheder også i vestens historie, hvad venstrefløjen ikke er sen til at påpege, men uden vesten henlå vi stadig i mørke. Betyder det, at sorte og brune er mindre værd? Nej, alle mennesker er lige meget værd, men venstrefløjen og minoriteterne kan ikke bære den historiske virkelighed, at det er den hvide mand, der har drevet udviklingen fremad, så nu vil de have hævn.

  Kommentar by piusXII — 18. december 2019 @ 11:30

 14. P. Andersen, jeg er enig med dig, men det er for mig ikke hudfarven, der afgør, hvordan man er som menneske. Hvid, sort, brun alt er lige godt. Det er det indre, der må tælle, og hvordan man er over for andre.

  Kommentar by piusXII — 18. december 2019 @ 11:54

 15. Hvis man virkelig vil sætte gryden i kog skulle man skrive “It´s AllRight to be White”. Så kommer selv de mest hashtung venstretosser ud af hullerne!

  ;)

  Kommentar by Santor — 18. december 2019 @ 14:36

 16. Jeg kender en skotte,der hedder Mc Arin Han sejler en dejlig sø… Scotland Yard er sgu ikke hvad de har været. Der er påfaldende mange politisager i europæiske lande gående ud på at finde ud af lovligheden af at yttre sig.

  Kommentar by Nielsen — 19. december 2019 @ 04:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper