20. december 2019

Michael Dyrby om Trump: “… på plussiden tæller så mange resultater, at han kan blive genvalgt.”

Det er sjældent der skrives noget positivt om Trump i de danske medier, men ‘impeachment’-processen og mediedækningen af samme ændrer ikke på det åbenlyse. Trump står til genvalg. Befriende ærlig leder af Michael Dyrby i BT Metro – Donald Trump forsvinder ikke (19. december 2019, s. 24)

“Det kan være vanskeligt for danske vælgere at forstå, hvorfor Trump er så populær, at han sandsynligvis bliver genvalgt. Især hvis man læser danske medier. Trump er på mange parametre forfærdelig. Han lyver…

Der er en anden side af Donald Trump og hans politik, som vi sjældent reflekterer over eller respekterer. Trump har fra starten gået op imod sine allierede i Nato. Det var ikke nødvendigvis elegant, for det bragte usikkerhed om alliancen, men han formåede alligevel at få de europæiske lande til at øge deres forsvarsbudgetter. Det er en gammel aftale, at landene skal betale to procent af BNP. Det gjorde meget få Natolande tidligere. Danmark har de seneste 20 år skåret i Forsvaret og aldrig overvejet, om der skulle bruges de to procent. Nu investeres der fornuftigt nok overalt – ikke mindst i Danmark. Lad os bare indrømme, det var ikke sket uden Trump.

Donald Trump er i handelskrig med Kina. Det var helt utænkeligt tidligere, skønt Kina, siden de blev optaget i verdenshandelsorganisationen, WTO, har brudt de aftaler, som de indgik ved optagelsen. Kina er så småt ved at rette ind. Det var ikke sket, hvis ikke Trump havde indledt en konfrontation med dem.

USA oplever i øjeblikket et vækst- og jobboom. Der skabes arbejdspladser som aldrig før, og det begunstiger i særlig grad de fattigste. De har dermed fået en ny mulighed på jobmarkedet, der i sig selv kan løfte deres levevilkår, og der er flere positive effekter af Trumps politik.

… Han kan være svær at tage alvorlig for os, men det er nødvendigt, for på plussiden tæller så mange resultater, at han kan blive genvalgt. Donald Trump forsvinder ikke.”

Oploadet Kl. 13:45 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106849/trackback

39 Comments »

 1. Trump er det bedste, der er sket for verden i mange år.
  Hans største fortjeneste er, at den infantile ukritiske hyldest til globalisme, endeligt har fået et modspil.

  Kommentar by Sussi — 20. december 2019 @ 14:08

 2. “Trump er på mange parametre forfærdelig. Han lyver…”

  Han lyver! Uha, det er der jo ingen andre politikere som gør …

  Kommentar by Jens Larsen — 20. december 2019 @ 14:11

 3. Hvis vi ser bort fra en massiv negativ mediedækning, hvorfor skulle det så være svært at tage en folkevalgt Præsident alvorligt, som:

  Taler, så alle kan forstå det – og mener, hvad han siger
  Efter bedste evne prøver at opfylde sine valgløfter
  Tager den amerikanske Grundlov alvorligt
  Som bekæmper anti-demokratiske kræfter (drain the swamp)
  Sætter sit eget lands og borgers interesser over andres
  Har skabt betydelig økonomisk fremgang
  Har øget beskæftigelsen i USA markant
  Hæmmer Kommunistkinas globale politiske og militære ambitioner
  Forsvarer Europas frihed trods europæisk svigt
  Tør tale klimavanviddets ypperstepræster midt imod

  Listen er lang. Svær at tage alvorligt? Han repræsenterer vel stort set alt det, som vi mangler i Europa.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 20. december 2019 @ 14:22

 4. I Østeuropa, hvor det er en dyd at beskytte folk og nation, kan de godt lide Trump. Hvis danskerne forstod, hvad han rent faktisk udretter, ville de også synes om det. Men det ville kræve, at danskerne fik deres oplysninger fra andre kilder end de tvangsfinansierede statsmedier.

  Kommentar by Crass Børsting — 20. december 2019 @ 14:50

 5. Præsident Donald J. Trump sikrer verdensfreden. Den eneste krig som foregår er bekæmpelsen af korrupte politikere, som er satanisternes dukker.
  Verdens ældste pædofil-ring med paven i spidsen står for fald. De ringe spreder sig i de øverste lag i alle samfund.

  PædoWood er en samling elitære satanister med få undtagelser. Mon Ole Henriksen kan fortælle en saftig historie om sit California?

  Kommentar by Iznogut — 20. december 2019 @ 15:13

 6. Han er især forhadt blandt journalister, ikke mindst i DK. Det skyldes at republikanske præsidenter altid er upopulære i Danmark. Dernæst at han hudfletter de venstreorienterede medier og deres politiserende dagsorden. Uselvstændige mennesker der kun får deres informationer fra DR, bryder sig selvfølgelig ikke om Trump.

  DR har meget travlt med ustandseligt at fremhæve at han har dårlige meningsmålinger. Men har han det i forhold til sine rivaler? Det er tvivlsomt. Hans dårlige meningsmålinger skyldes at alle politikere med god grund får dårlige meningsmålinger i disse år. Kun ved at sammenligne med fortidige skikkelser, står han dårligt.

  Kommentar by JC — 20. december 2019 @ 15:16

 7. Måske vil journalisterne efterhånden indse deres fejlanalyser og politiske bias? Man har jo lov at håbe?

  Hørte/læste for et par dage siden den altid skarpe og visionære Steve Bannon sige, at det Republikanske Parti i USA er blevet arbejdernes parti.

  1/3 af både sorte og hispanics siger de vil stemme på Trump ved næste præsidentvalg.

  Arbejdsløsheden blandt sorte har som bekendt aldrig været så lav som under præsident Trump.

  De store amerikanske aktieindeks sætter for tiden nye rekorder. Investorerne ignorerer impeachment afstemningen i Repræsentanternes Hus, ligesom flertallet af amerikanerne, der i stedet nyder fremgangen under præsident Trump.

  Kommentar by A-mad — 20. december 2019 @ 15:24

 8. Virkeligheden betyder noget. Når folk, der ikke stemte på Trump, kan se at han rent faktisk holder hvad han lover så ser de en ærlig “politiker” der spiller med åbne kort overfor vælgerne og det kan folk godt lide.

  USAs politiske elite hader ham fordi han får gang i ting som de selv har nusset omkring med uden resultater og derfor mener sig afsløret, hvilket er korrekt, i manglende gennemslagskraft og solid dovenskab.

  Nu står hans så til 4 år mere, alle ved det og de kan ikke gøre noget ved det, andet end deres små nålestik og det piner dem mere end det piner Trump.

  Kommentar by Santor — 20. december 2019 @ 16:05

 9. Putin var også ret god de første fire år…

  Kommentar by Zatopek — 20. december 2019 @ 16:18

 10. Lige nu pågår der en kamp mellem socialisterne, der forsøger at finde nyt stemmekvæg blandt økoprogressive, muslimer, feminister, minoriteter, djøffere, globalister, journalister, mediefolk og så fornuften, som Trump repræsenterer, hvilket mange arbejdere heldigvis er ved at indse. Vi må håbe fornuften vinder. Det er allerhelvedes vigtigt, ellers kan det ende i krig og kaos. Det er slet ikke utænkeligt. Mange spørger sig selv, hvordan 1. verdenskrig i den grad kunne rasere en hel verden og en hel generation. Kunne de da ikke se, hvor tåbeligt det var at smadre verden, som de kendte? Men vi er ikke bedre i dag. Vi har importeret millioner af muslimer og umærkeligt er vi ved at smadre verden. Det er ikke mindre gådefuldt end 1. verdenskrigs opståen. Læren er, mennesket bliver ikke klogere eller bedre, og slet ikke når de i selvgodhed glemmer Gud.

  Kommentar by piusXII — 20. december 2019 @ 16:26

 11. Trump er selve livet!

  Kommentar by Johnson — 20. december 2019 @ 16:28

 12. For konsensusdanskere er det svært, at forestille sig det gennempolitiserede USA.
  Selv domstole/dommere er politiske organer.
  Mange af personerne, der er dømt i forbindelse med Muellerundersøgelsen er dømt som følge af procesmæssige forhold, en enkelt (Manafort) pga. gamle skatteforhold.
  Ingen er dømt for “collusion”.
  Baggrunden for undersøgelsen var det såkaldte Steeldossier, som justitsministeriets interne vagthund Michael Horowitch, har fastslået var et svindeldokument, bestilt og betalt af Hillarys organisation. Dette var FBI, James Comey m. fl. helt klar over.
  Med andre ord, hele den såkaldte Muellerundersøgelse var et forsøg på statskup.
  Det lykkedes ikke. Derfor kører det ynkelige impeachment forsøg.
  Trump er en eksistentiel trussel mod hele det demokratiske parti og dele af det republikanske.
  De har en velbegrundet frygt for, at han afslører den altomfattende korruption.
  Biden er kun toppen af isbjerget.
  I øvrigt ville Biden være en ønskemodstander for Trump.

  Kommentar by Sussi — 20. december 2019 @ 16:45

 13. Line in Rasmussen Fup and Blair Phony The Donald wants their support. Hayden says it is necessary,and he is ready to blow up… ehh,what was it now.

  Kommentar by Nielsen — 20. december 2019 @ 17:19

 14. @2
  “Trump er på mange parametre forfærdelig. Han lyver…”

  Der er forskel på løgne og løgne:

  Når Trump lyver, er det ligesom den gamle søulk, der pynter på historierne af rent psykisk overskud og humor. Almindeligt socialiserede mennesker forstår let hans kreationer og humor og finder dem ganske underholdende og ganske ufarlige.

  Hans politiske modstandere – og navlig dem der lider af trump derangement syndrome – er derimod i sjældent grad humorforladte og nærmest associalt påståelige. Det må kræve en højere uddannelse på et marxistisk humanistisk universitet eller en kulturradikal tankegang at ende som et så firkantet og robotagtigt dummerhoved. Når sådanne typer lyver, og det gør de, er det af ondskabsfuldhed og psykisk underskud. Det er løgne lige modsat Trumps. Som det der impeachment-teater som Demokraterne opfører for tiden – påståeligt, firkantet, løgnagtigt og ondskabsfuldt.

  Kommentar by traveler — 20. december 2019 @ 18:02

 15. Enig piusXII 16:26, når du skriver “Lige nu pågår der en kamp mellem socialisterne, der forsøger at finde nyt stemmekvæg blandt økoprogressive, muslimer, feminister, minoriteter, djøffere, globalister, journalister, mediefolk og så fornuften, som Trump repræsenterer, hvilket mange arbejdere heldigvis er ved at indse”

  Ja, og det var også derfor Trump vandt præsidentposten i 2016. Arbejderne stemte på Trump. Det er en ny amerikansk revolution, som også vil nå Europa og Danmark. Boris Johnson og Brexit er kun begyndelsen, men Europa er desværre altid 10 år efter trenden i USA.

  De nye online nyhedsmedier har brudt mediemonopolernes magt. Det vil fortsætte, selvom EU og folketinget vha lovgivning mod online nyheder forsøger at stoppe den uundgåelige udvikling.
  Pamperne vil dø og sumpen vil blive drænet!

  Kommentar by A-mad — 20. december 2019 @ 19:13

 16. Haha Trump holdet har bare de bedste meme’s. Og den bedste humor.

  Jeg tror demokraterne taber vælgere udelukkende på at være tørre og humorforladte typer.

  Kommentar by Realist2 — 20. december 2019 @ 19:18

 17. Hvad med msm medierne, der igenem årtier har løjet for befolkningen og bildt den ind at indvandring sydfra var en berigelse? Det har været den største løgn i mands minde.

  De humorforladte medier påstår også at Boris Johnson er en løgner, f. eks. fordi han har påstået at EU ville forbyde lyserøde flamingoer. Sandheden var at EU vile forbyde det røde farvestof der tilsættes bl. a. flamingo foder, der gør fjerene lyserøde. Sådan kan man pille deres beskyldninger fra hinanden, og nå frem til at de nævnte politikere ikke lyver mere end andre politikere. Lidt retorisk overdrivelse må være tilladt hvis politikere ikke skal være dødkedelige at høre på.

  Kommentar by JC — 20. december 2019 @ 19:19

 18. Der er da godtnok mange kloge bemærkninger heriblandt. Som amerikaner ville jeg bare sige, at det står klart at der findes dansker som forstå Trump fænomenet, men der er bare for få der gør. Løft hovedet, frisk mod.

  Kommentar by jdm — 20. december 2019 @ 19:25

 19. Vil lige reklamere for Ole Hasselbalch bog, som han skrev færdig lige inden han døde “Det frie ord” fra DenDanskeForenings forlag. Æret være hans minde. En meget Stor Dansker er gået bort. God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. december 2019 @ 19:33

 20. @ piusXII — 20. december 2019 @ 16:26

  “Læren er, mennesket bliver ikke klogere eller bedre, og slet ikke når de i selvgodhed glemmer Gud.”

  Hvad er det for en gud du snakker om? allah, chivas regal, Øl, ham der får vulkanerne til at koge over eller en af de tusindvis andre guder??

  Kommentar by Santor — 20. december 2019 @ 20:08

 21. Da jeg var ung, blev jeg af de danske medier og den herskende magtelite manipuleret med en venstreorienteret propaganda. Jeg hørte og læste, at Ronald Regan var en skydegal cowboy, som det var farligt at overlade magten over hele verden. Han kunne finde på at trykke på atom-knappen – kunne han. Demokraterne i USA kæmpede med et indædt had imod deres præsident, dog ikke så groft man ser lige nu imod Donald Trump. Jeg troede på det man manipulerede mig med – den gang. Jeg troede at Donald Trump var en risiko for hele verdensfreden, fordi det havde pressen i hele verden overbevist mig om.
  Ronald Regan blev den som gik forrest med at bryde den kolde krig. Han var den som løste knuden med at få Øst- og Vesttyskland forenet og sikrede freden i Europa. Ronald Regan er i dag den mest betydningsfulde præsident USA har haft i nyere tid.
  Den venstreorienterede presse har nu udspillet sin rolle ved deres kampagne imod Trump. En mindre og mindre del af befolkningen vælger at tro på pressen. De vælger at tænke selv og selv undersøge fakta. De har mistet tilliden til den stærkt venstreorienterede presse.

  Kommentar by Erik Skifter — 20. december 2019 @ 20:47

 22. Alle ved at USA er boomtown nummer et i de sidste 100 år efter at Trump kom til. Ingen løgn kan dække over Trump’s geniale succes og hans tordnende valgsejr i fremtiden. Trump har allerede ændret verden markant og der kommer meget mere fra den kant i de næste minimum 4 år. Som alle kan sige sig selv indvarsler Trump truther-samfundets totale sejr og tilbagevenden til traditioner og nationalisme og et opgør med alle forræderne, et backlash, som sikkert kommer til at vare minimum 50 år!!!

  Kommentar by Stevie — 20. december 2019 @ 20:51

 23. Det politiske establishment har løjet for vælgerne dagligt i årtier, intet nyt i det, men først når Trump (antageligt) gør det opdager folk denne virkelighed åbenbart. lol Folk er så snotdumme at små hvide løgne pludselig forarger dem, så tilvænnet magtelitens årelange snyderier er de, at det blot viser og afslører hvordan verden har snorksovet i årevis. Så denne åbenbaring kan vi også takke Trump for, at elitens evige løgne nu er udstillet. Løgnene (fra landenes dybe stater) der styrer verdens gang, har folk vænnet sig til, dette er den nye erkendelse for alle og den gør så vildt ondt på dem at de hellere må hade Trump, sådan som det gamle system fortæller dem de skal. lol Danskerne er bare ufattelig naive og småborgerlige autoritetstro i det helt ekstreme, men den nye verden der er opstået med Trump er kommet for at blive, der er ingen vej tilbage til de gamle onde tider. Alle kommende præsidenter bliver målt efter ham, han viser os hvordan medier og presse lyver og fordækker historier, som forlængede arme og håndlangere for den dybe stats virksomhed. Ingen kan længere undsige sig disse realiteter, uskylden er taget endegyldigt og løgnenes labyrint flovt udstillet. Selv som eks-præsident en dag, vil have ikke tie stille men lave overskrifter og holde skurkene i skak. Samme opgave har i Danmark f.eks. Nye Borgerlige og Stram Kurs, ægthed i politik ved folk trods alt godt hvad er nu, dvs. de gamle dages politikeres tid er døende.

  Kommentar by LarsB — 20. december 2019 @ 20:59

 24. #20 Santor, det er den kristne Gud jeg taler om. Lige så vel som der ikke findes ét eneste velfungerende muslimsk land så har der heller aldrig fandtes ét eneste velfungerende gudløst samfund. Se alle de ateistiske socialistiske stater der bekæmpede kirken og kristendommen..alle ender de i total kollaps. Og man kan sige at det er noget i samme stil, der sker i Vesteuropa nu. Man har glemt sin oprindelse i kristendommen og byder fuldkomment historieløst islam inden for. Uden tro på den kristne Gud går et samfund i opløsning netop fordi kristendommen sikrer frihed og sand menneskeværd.

  Kommentar by piusXll — 20. december 2019 @ 22:15

 25. 23. LarsB
  Ja lad os endelig blive fri for de gamle levebrødspolitikere og al den snak i pressen om Trump han er da trods alt demokratisk valgt og skal nok blive det endnu engang.
  Gid vi havde sådan en her som statsminister en som ikke lover og lover og bryder alt hvad hun lovede bare hun får magten Det er på tide vi alle bakker op om Nye Borgerlige og Rasmus Paludan.

  Kommentar by Holger Danske — 20. december 2019 @ 22:31

 26. Trump leverer,det er ligesom ikke saa godt

  Kommentar by dunk — 21. december 2019 @ 01:04

 27. Det er stadig Sumpen som sidder på de fleste af styreapparaterne i Washington. Prøv bare at se på hvordan de har behandlet ikke-forbrydere som Flynn og Stone.

  Censuren på de sociale medier i USA er stadig mere åbenlyst ensrettende, fordi Den Dybe Stat er i problemer og Google og Facebook er under kontrol af DARPA.

  Mangeartede former for valgsnyd er tidligere afprøvet og vil antagelig blive brugt i et omfang nok til at lade Hillary Clinton vinde præsidentvalget i 2020, hvis hun stiller op. Illegale indvandrere køres rundt til flere valgsteder, Facebook opfordrer demokratiske vælgere til at stemme, stemmemaskiner ejet af Soros-kontrollerede selskaber har en indlagt mulighed for at snyde elektronisk, Election Guard er under fuld kontrol af Trump-modstandere.

  Kommentar by perhag — 21. december 2019 @ 02:44

 28. Løkke-Fonden og Co. (bankass. Jensen) er stille lusket af. Gucci-Heksen og CoryDong ligeså.
  Samme mønster ses i USA, hvor svindlere og bedragere fyres, træder tilbage eller dør.
  Især dem som ligger inde med fakta om satanisterne bliver pludselig syge og dør. Falder ned med fly og helikopere og dør. Hænger sig selv eller skyder sig selv i ryggen – og dør.

  Men, medierne messer stadig om Orange-man lyver og er russisk agent, som kun vandt fordi russerne hjalp ham.
  Sjovt nok er det ikke lykkedes hoben af løgnemedier at finde blot en lille håndfuld af amerikanere som erklærer – jep, den er god nok – russerne fik mig til at stemme på Donald J. Trump.

  BREXIT sker den 31. januar 2020. EU-satanisterne kan ikke gøre en skid. Donald J. Trump sikrer Englands sikkerhed i alle aspekter. Hvis ikke socialistkammeraterne var købt og betalt af satanisterne og kontrolleret af satanisternes operatører i embedsværket, så kunne Danmark vel følge England ud, når nu det var begrundelsen for, at vi overhovedet kom ind i den satans klub fra starten af.

  Norge har aldrig svigtet sin nationale identitet og placeret ledelsen af landet i Bruxelles, hos satans kabale.

  Kommentar by Iznogut — 21. december 2019 @ 06:16

 29. Hvis man ikke følger med ved kilden er man ofte i vildrede. Link til virkeligheden – We are the News.

  https://qmap.pub/

  Kommentar by Iznogut — 21. december 2019 @ 06:28

 30. Stevie — 20. december 2019 @ 20:51
  Jeg håber du får ret…men tror desværre Danmark, Sverige, Frankrig, Tyskland har nået point og No Return Inden det sker for os

  Kommentar by redneck — 21. december 2019 @ 09:39

 31. Iznogut — 21. december 2019 @ 06:16
  På trods af Norge står udenfor EU har de alligevel formet at transformere deres hovedstad om til en nordlig udgave af en mellemøstlig storby. Hvor negeren regerer og hvide kvinder voldtages og hvide mænd stikkes ned Satan er ikke kun EU. Satan er det lag der vokser fem når et land bofor velstående og redde andre

  Kommentar by redneck — 21. december 2019 @ 09:44

 32. Man må håbe han bruger de gode tider til at gøre noget seriøst ved den kolossalt store statsgæld – og afhængighed til Kina – de har.

  Kommentar by na — 21. december 2019 @ 09:47

 33. Rigsretsagen mod Trump har 2 årsager:

  1. Demokraterne hader Trump.

  2. Demokraterne kan ikke besejre Trump.

  Kommentar by kenneth — 21. december 2019 @ 10:08

 34. Medier og politiserende “eksperter” er fulde af løgn. Uheldigvis for dem er der blandt mediebrugerne nogle der har en god hukommelse. Et halvt år før det amerikanske præsidentvalg forsøgte de at bilde folk ind at Trump havde ødelagt det Republikanske parti, som efter deres mening var under nedsmeltning. Var det uvidenhed, ønsketænkning eller holdningsbearbejdning? Nok en blanding.

  Nu er der stor skadefryd blandt medierne over rigsretssagen mod Trump. I stedet for skulle de beskæftige sig lidt med det syge Demokratiske parti. Det er øjensynligt dybt splittet og frustreret over at det ikke ikke har nogen præsidentkandidater der matcher Trump. Det er i en desparat situation, som giver sig udslag i at de med lys og lygte leder efter et halmstrå de kan hænge en rigsretssag op på. Først Ruslandssagen, og nu Ukrainesagen.

  Rigsretssagen er en skamplet på det amerikanske demokrati, og afslører det som en dysfunktionel “swamp”, som Trump siger.

  Kommentar by JC — 21. december 2019 @ 11:19

 35. Trump bliver genvalgt. Det er lige så sikkert som amen i kirken.

  Kommentar by Holger_Danske — 21. december 2019 @ 16:18

 36. Redneck – Norge har korrupte politikere og satanist operatører i embedsværket. På ingen tid kan de ændre deres landsskadelige politik til landets og befolkningens bedste, uden EU-satanisterne kan gøre en skid.
  Der sker hurtigere end vi forventer i takt med, at satans kabale smuldrer.

  Dark to light.

  Kommentar by Iznogut — 22. december 2019 @ 01:50

 37. Impeachment.
  1. Because we lost in 2016
  2. Because we will lose in 2020.

  Best regards
  Demonkkkrat Party.

  Kommentar by Iznogut — 22. december 2019 @ 01:52

 38. na – gælden er i dollars. FED er fjenden. Gold standard is the cure.

  Kommentar by Iznogut — 22. december 2019 @ 01:57

 39. Michael Dyrby – er det ikke tossen der rundsendte dick-pics til de kvindelige journalister på TV2 Fake News, og blev fyret?

  Kommentar by Revisoren — 22. december 2019 @ 11:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper