24. december 2019

Koranklods-hadegaver i Århus: “Du kan opleve ‘julegaverne’ og få taget et billede med Mr. Safe Snow”

Mens en universitær humanist dekonstruerede juletraditioner på Radio4, kørte jeg ind til midtbyen for at tage nogle billeder af den i medierne omtalte terrorsikring på Rådhuspladsen. Hadegaverne var gudskelov fjernet. Producenten ‘Kibo Sikring’ har lavet en lille reklamevideo, hvor de spørger tilfældige danskere om deres syn på de julepyntede Koranklodser. De er hyggelige, søde, fine, lækre, geniale, og med en teenagepiges ord ‘megasmart’.

Islam er ‘gaven der bliver ved med at give’, men det ville være rart hvis kommende generationer ikke knuselskede det nye normale. Generation Identitærs ‘Oplev Julen før Terrorsikring’-happening er lige på kornet. Brosten og hestevogne kan erstattes af asfalt og elbiler, men dybfølt tryghed kan ikke erstattes med julepyntede vandtanke og ‘Snemanden Mr. Safe snow’ i hvidmalet beton.

Jeg holder igen i år jul med mine børn hos ekskonen, og de to næste dage er der julefrokoster hos den nære familie. Glædelig jul derude!

(Mobil terrorsikring, Rådhuspladsen, Århus, december 2019; Foto: Facebook)

“For at bidrage til den glade julestemning har vi nemlig pakket vores Commercial Barriers ind i gavepapir. Commercial Barrier er en hastighedsnedsættende foranstaltning specielt udviklet med henblik på reklame. Alle på Rådhuspladsen var da også begejstrede for det nye initiativ, og grundet det smarte og indbydende design blev ‘julegaverne’ desuden flittigt benyttet som borde. Snemanden Mr. Safe Snow, som har samme funktion som Commercial Barrier, var også en attraktion i sig selv. Mange, store som små, flokkedes nemlig om snemanden for at få taget billeder med ham. Du kan opleve ‘julegaverne’ og få taget et billede med Mr. Safe Snow på Rådhuspladsen t.o.m. den 7. december 2019. Sikring behøver nemlig ikke altid at ligne sikring. (Kibo Sikring)

Oploadet Kl. 15:44 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106925/trackback

14 Comments »

 1. Glaedelig Jul fra Beograd

  Kommentar by NormandyDane — 24. december 2019 @ 15:54

 2. Hør hvad ham til sidst i videoen siger, er det satire?? Og samtlige af dem stemmer for mere af årsagen til at de skjulte betonklodser som deres kyllingehjerner ikke opdagede står der til næste valg, fordi “mangfoldighed”…

  Fuck det her land og god jul, jeg ønsker mig en permanent opholdstilladelse til australien næste år.

  Kommentar by Per — 24. december 2019 @ 16:09

 3. PS, giv generation identitær nogle støttekroner for den aktion i linket, også så de kan lave flere i det næste år. Når folk er SÅ snotdumme som dem i videoen er det i høj grad nødvendigt hvis de hjernedøde zombier skal råbes op.

  Kommentar by Per — 24. december 2019 @ 16:13

 4. Disse koranklodser, hvad enten de er klædt ud som gaver eller snemænd, er jo intet værd, hvis en terrorist klæder sig ud som julemand, og til fods drager ind i menneskemylderet med kniv og pistol i gavesækken.
  Glædelig jul.

  Kommentar by Henning Jensen — 24. december 2019 @ 16:25

 5. Hvorfor skal vi 1% af danskerne redde de 99%, der alligevel ikke vil reddes og hellere vil dø for en terrorists hånd end stemme DF.

  Glædelig jul

  Kommentar by Kratossen — 24. december 2019 @ 16:50

 6. Grundet musvinen har vi fået betonkunst i KBH.

  Kommentar by Jp — 24. december 2019 @ 18:38

 7. Ville det ike vaere bedre at fjerne aarsagen til opstillingen af disse klodser og saa er det billigere

  Kommentar by dunk — 25. december 2019 @ 00:21

 8. Jeg oversætter lige:

  Vi har lukket en ret stor gruppe voldelige, religiøse fanatikere ind i vores ellers så fredelige land. Disse mennesker hader os så meget, at de vil slå os ihjel, fx ved at meje os ned med biler og lastbiler.

  I stedet for at smide vores fjender ud af landet, som tænkende mennesker normalt ville gøre, så gemmer vi os bag nogle grimme betonklodser.
  Disse klodser er nu blevet pyntet til jul, så nu er vi bare mega-glade. Og man skal jo ikke skære alle over én kam, vel?

  Kommentar by Jern Henrik — 25. december 2019 @ 06:27

 9. 8 saadan kan det jo ogsaa siges, God Jul og Godt Nytaar

  Kommentar by dunk — 25. december 2019 @ 07:48

 10. Der er for nuværende 1 kommentar til videoen på YouTube og den er heldigvis helt på højde med virkeligheden Jeg tillader mig at bringe den her i sin helhed da den lige så godt kunne være skrevet af mig.

  “Det er dybt beskæmmende, at de “almindelige” danskere tilsyneladende er så hjernevaskede, at de smilende og med positive ord omtaler disse koranklodser… den nye normal er åbenbart, at vi – pga årtiers fejlslagen immigrationspolitik – nu skal til at terrorsikre alle offentlige steder…aht de evigt krænkede…de unævnelige I ved…og så skal man Gudhjælpemig lægge ører til disse totalt blæste danskere, der synes det er “hyggeligt”.”

  Kommentar by Santor — 25. december 2019 @ 12:56

 11. Jamen det er vel Koranklodser der skal beskytte os imod bl.a Perkiske Muhammedanere som har fået religiøs psykopatiske inspirationer fra Deres Islamiske tro (overfor Vantro)……Men sådanne kommentarer kommer vel ikke i DR :-). God jul og godt nytår. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 25. december 2019 @ 13:28

 12. Enten er folk ualmindeligt naive, og det frygter jeg er tilfældet, eller også er de bare høflige og gerne vil sige noget pænt, det er det jeg håber. Det er jo jul!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. december 2019 @ 16:36

 13. https://ekstrabladet.dk/112/brandfolk-beskudt-med-raketter/7932635

  Kommentar by Anonym — 25. december 2019 @ 20:02

 14. KOranklodser i julegaveindpakning, opstillet foran politikkeres arbejdaplads, er vel, ret at bedømme, en udstilling af politikkernes angst?
  – både for følgerne af årtiers knæfald for iSlam-invasionen og for den trussel muSlimerne nu udgør i vort land* og for lands egne borgeres udskamning af den politik der fortsat føres

  -> politikkerne befæster deres arbejdsplads mod iSlams pligt over for vantro og skjuler det med julegaveindpakning (som holdkæftbolsje til lands egne borgere*) mens de bekvemt bosæter sig i/lader sig befragte til og fra iSlamfrie beboelsesområeder.

  * alt mens lands egne borgre, må hytte sit og frygte for sit og sines liv, lemer og førelighed i åbent rum, for at kunne leve det liv, vi har indgået samfundskontrakt for og som politikerne ernæres ved.

  Hvad med nye, politisk korrekte, tiltag, som f.eks. at iSlampro politikkerne pakkes ind som julegaver, med kors og sløjfe på toppen, og danner espalier mellem iSlamtunge beboelser og hver en iSlambefængt bygning, så m´Slimerne beskyttes, mod at færdes blandt vi vantro?
  – så gjorde de sig sq da i det mindste nyttige, over for egen politik!

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. december 2019 @ 23:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper