27. december 2019

‘Fyrværkerigale unge’ beskyder politi, bus, ‘alt og alle’ – ‘Alt med en puls på Nørrebro er i risikozonen’

Ifølge loven er det først tilladt at affyre fyrværkeri fra dags dato, men det er selvfølgelig ikke en lov der i praksis kan håndhæves, og da slet ikke på multikulturelle Nørrebro. Retsordfører Kristian Hegaard har lige været på TV2 News for at forklare, at politiets magtesløshed skyldes den unødvendige grænsekontrol, men han er radikal, og hermed inhabil i disse spørgsmål. Pressefotos har flere illustrative videoer om ‘fyrværkerikrigen’ på Nørrebro mv., hvad eksempelvis inkluderer angreb på bus og taxi, angreb med bomberør mod politiindsatsleder og civil politi.

Bemærk at politiet forklarer de manglende sigtelser med at da de pågældende overtrådte maskeringsforbuddet. Fra BT – Fyrværkeri-krig på Nørrebro: De skyder på alt og alle.

“Som du kan se i videoen ovenfor har der lige været en større forsamling unge mennesker, der har skudt massivt med fyrværkeri mod hinanden på Nørrebro.

Mere præcist drejer det sig om området omkring den Røde Plads, Mjølnerparken og Esromgade, og de fyrværkerigale unge og deres håndtering af samme bekymrer vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Stormer. …

De unge derude, de skyder efter alt og alle med romerlys og bomberør, og det skaber jo en utryghed hos borgerne i området, så vi bliver nødt til at gøre et eller andet, men det er en ulige kamp, og ligeså snart vi forsvinder igen, så starter det jo forfra,’ siger han.

I forbindelse med optøjerne fortæller Henrik Stormer også, at der er blevet skudt med fyrværkeri efter betjentene…”

(TV2 News, 27. december 2019)

“Unge løber frem og tilbage på gaden og fyrer af, selvom politiet er i området, og de kaster fyrværkeri mod hinanden og mod bygninger… De er tydeligvis helt ligeglade med, om folk kommer til skade. (Øjenvidne til BT, 26. december 2019)

“… jeg har oplevet flere unge skyde med kanonrør mod bygninger herude, også mod den bygning jeg bor i. Det er forløbet hele måneden, men det er først nu, at det er gået ud over nogen.” (Øjenvidne om en Helsingør-episode til Ekstra Bladet, 26. december 2019)

“Flere steder på Nørrebro i København blev der torsdag aften skudt med fyrværkeri mod busser, taxaer og personer. Det oplyser vagtchef Henrik Stormer ved Københavns Politi. – Det ser voldsomt ud. De skyder efter hinanden, og de skyder efter forbipasserende, fodgængere og biler. Jeg er lige ved at sige, at alt med en puls på Nørrebro er i risikozonen, sagde Henrik Stormer…” TV2 Nyhederne, 26. december 2019)

“Vi har ikke sigtet nogen for anvendelse af fyrværkeri uden for den lovlige periode (27. december til 1. januar, red.), da det simpelthen var umuligt for os, idet de alle sammen løb mørkklædte rundt med hætter trukket ned over ansigterne.” (BT, 27. december 2019)

Oploadet Kl. 10:31 af Kim Møller — Direkte link78 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106979/trackback

78 Comments »

 1. Da politiet i Danmark kun består af dialog betjente bør politikerne indsætte den hårdeste armeret militær ind mod de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende landsskadelige terrorister, fange dem og internerer dem i arbejdslejrer til de kan deporteres tilbage til deres taberlande, borgerne skal ikke finde sig i at politikerne tillader lav IQ ernes terrorhandlinger, politikerne bør træde i karakter omgående i stedet for at sidde i snapsetinget for at æde og drikke som den romerske elite, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. december 2019 @ 10:45

 2. @ #1. emmagad:
  Sludder! – Kom i hu, at ved valget stemte 96% af befolkningen på partier, der ææælsker kulturberigerne – på Nørrebro sikkert 100%. De sidder velsagtens nu og nyyyder de kære kæleperkeres udfoldelser i fulde drag. Honi soit qui mal y pense!

  Kommentar by Voldposten — 27. december 2019 @ 11:23

 3. Jeg hørte om det i radioavisen og vanen (og narrativ) tro var indslaget renset for islam-relatering.

  Journa-halsene må have fået meget viskelæder i julegave, og som bekendt så visker den der lyver.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 27. december 2019 @ 11:33

 4. Ind med Paludan og UD med Astrid Kragh
  Denne demokratifornægtende tumpe har ikke noget at gøre på tinge, med den indstilling hun har til andre partier. FY Fahn.

  Kommentar by Charles Nielsen — 27. december 2019 @ 11:37

 5. Man kan da umuligt beskylde folketingspartierne,og dermed de 179 uansvarlige tumper,for at have frembragt den situation. Vel?

  Kommentar by Nielsen — 27. december 2019 @ 11:52

 6. Det er kun fredelige løjer. Når disse ”grupperinger” er vrede, så skyder de med skarpt.

  Kommentar by Henning Jensen — 27. december 2019 @ 11:56

 7. Con Sensuel
  Og kedeligt at læse alle jer fremmedefjendske skrive herinde skære alle udlændinge over samme karm, til dig dit fede grise flæske hoved, start med selv at vis du har respekt for andre uanset hudfarve og fat at hvis du ikke anerkender deres Land Feks Palæstina hvordan kan du så forvente at de respekterer dit, vores, mit Danmark vi alle ambassadører for vores eget land så tal ordentligt når du bruger mit land i din mund.

  Jeps, ganske rigtig perkeren mener at det er vores egen skyld og svare man igen, er man en tastaturkriger.

  Kommentar by Jan Huus — 27. december 2019 @ 11:59

 8. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/raser-mod-fyrvaerkeri-boeller-spaer-dem-inde-til-efter-nytaar/7933961

  Kommentar by Jan Huus — 27. december 2019 @ 11:59

 9. Politiet har kapituleret. Jungleloven hersker på Nørrebro. Væn jer til det!

  Kommentar by Crass Børsting — 27. december 2019 @ 12:01

 10. Nogle forventer at politiet kan stoppe dette fænomen på Nørrebro. Det er selvfølgelig naivt at tro eller håbe på, at politiet kan dette. Fordi politiet i mange år ikke har haft magten til at gøre det. Nørrebro er tabt for evigt og har deres helt egne love og regler, bestemt af den største befolkningsgruppe i kvarteret.
  Vi vil se flere boligområder i fremtiden, hvor politiet vil stå uden magt.
  I Sverige har de i øjeblikket 62 boligområder i landet, hvor politiet reelt ikke har magten. Inden længe vil vort naboland komme i en undtagelsestilstand, ligesom Frankrig.
  Danmark er på vej i en lignende tilstand, sammen med rigtig mange andre vest-europæiske lande.
  Østeuropa vil i fremtiden være det trygge og attraktive sted i Europa, fordi de for længe siden har forudset hvilke problemer der følger med en ukontrolleret muslimsk indvandring.

  Kommentar by Erik Skifter — 27. december 2019 @ 12:01

 11. På det glade Nørrebro
  bli’r det nytår, kan du tro:
  Fest og knald og røde flammer;
  lad os se, hvem skuddet rammer.
  Knald og bang, som vi ka’ li’et;
  op i røven med politiet.

  Kommentar by Crass Børsting — 27. december 2019 @ 12:04

 12. De øver sig jo, og klædte som isis i sort, kan politiet ‘jo ikke gøre noget’, for overvågning og identitet-bestemmelse via teknologi du’r åbenbart kun, når det er højreorienterede og småbitte trafikforseelser. Hvad mon de kaster med næste år? Det er psykopater, og der er ikke noget at stille op. Kun straf.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 27. december 2019 @ 12:13

 13. Lad os håbe Nørrebro brænder ned til grunden sammen med alle idioterne fanget derinde, det ville da være en festlighed op til nytåret. Politiet er for latterlige til deres opgave, de tør ikke sætte nogen grænse og gøre det nødvendige der skal til. Hvor mange liv skal ødelægges for jeres latterlige multikulturs projekt? https://ekstrabladet.dk/112/kvinde-faar-spraengt-haand-i-stykker-paa-noerrebro/7907615

  Kommentar by Kim — 27. december 2019 @ 12:18

 14. Fyrværkeri i dag
  Qassam raketter imorgen

  Kommentar by jan — 27. december 2019 @ 12:20

 15. Hvad fanden. Hører i tv at kina har opdragelses lejre. Vi ender nok snart i en sådan alligevel.
  Obey islam.

  Kommentar by Anonym — 27. december 2019 @ 12:29

 16. Ps: jeg får åbenbart ret i min antagelse, nemlig at Erdogan vil åbne for sluserne og lade 3 mio ‘flygtninge’ spurte ind i Europa. Vi får aldrig Danmark tilbage, og man kan blot håbe på, at de skide politikere har sørget for at give ophold til kurdere og kristne, for det er de eneste, som vil kunne kæmpe mod det muhammedanske rakkerpak.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 27. december 2019 @ 12:41

 17. Kun perkere har lov til at sige sandheden

  »Det er unge drenge med indvandrerbaggrund. Jeg ved, at der er en berøringsangst, og at man ikke må sige det. Men det er dem – og kun dem – der står bag urolighederne.«

  Så kontant er udmeldingen fra folketingspolitiker Lars Aslan Rasmussen fra Socialdemokratiet.

  »Jeg har en far fra Tyrkiet, så jeg tør godt sige det uden at frygte at blive kaldt racist. Der er en etnisk slagside her, og den er nødvendig at tale om.«

  https://www.bt.dk/krimi/s-politiker-det-er-kun-en-gruppe-der-staar-bag-uroligheder-paa-noerrebro

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 27. december 2019 @ 12:45

 18. Islamisterne øver sig i borgerkrig i Islamisk Stat-danmark, mens vi die dumme grisedänen gemmer os i vores latterlige lorte samtalekøkkener mens vi ofre vores børn til islam.

  Kommentar by Piphans — 27. december 2019 @ 12:45

 19. Politiet kan rigtig give den gas overfor hvide danskere, men nyadelen bliver behandlet med fløjelshandsker. Man mister respekten for politet.

  Kommentar by Johnson — 27. december 2019 @ 12:50

 20. I starten af denne video kan man se de ristede, som politiet har anholdt – og efterfølgende løsladt …

  https://www.bt.dk/krimi/fyrvaerkeri-vanvid-politiet-forventer-nye-uroligheder-fredag

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 27. december 2019 @ 12:57

 21. Og Pernille Skipper fodrer vel ænder i sin grønne økogårdhave på Nørrebronx, mens hendes kernevælgere jager de sidste vantro på flugt…

  Kommentar by Revisoren — 27. december 2019 @ 13:00

 22. Ro på, Nørrebronx…snart er det forbi og I kan atter slappe af og lade som om alt er i orden, så er der kun et år til det sker igen. Et helt år med ny indbildning om fredelige forhold. Det er lidt som tyskere, der under krigen boede ved siden af KZ-lejre og lod som ingenting. Danske væmmeligboere, moderne værnemagere og andre kapitulerende på Nørrebronx gør det samme, kigger væk fra det ubehagelige der i dag kulturberiger dem og deres boligområde. I ville det jo sådan, advarsler var der ellers nok af.

  Kommentar by LarsB — 27. december 2019 @ 13:01

 23. Når badekarret løber over, så skal man lukke for vandet, før det giver mening at tørre op på gulvet. Tilsvarende er man bliver nødt til at standse tilstrømningen af perkere ved grænsen, før det rigtigt giver mening at rydde op i ghettoerne. Men det kan det jo være svært at forstå, når man er radigal.

  Kommentar by Hertz — 27. december 2019 @ 13:05

 24. #Con Sensuel
  Hudfarve er ikke emnet. Få dig et dansk navn.

  Kommentar by Michael Nielsen — 27. december 2019 @ 13:06

 25. Ud med berigerne. Døde eller levende. UD!

  Kommentar by Michael Nielsen — 27. december 2019 @ 13:09

 26. Det er vel terrorangreb!

  Kommentar by Moth — 27. december 2019 @ 13:19

 27. Jørgen Nielsen — 27. december 2019 @ 12:57

  En hvid mand har skrevet nogle ord på nettet, de ord høre under paragraf 266, politiet møder op mandens bopæl for at anholde ham, hive ham ind på stationen og tage hans DNA, strafferamme 2 år.

  Indvandrer, skyde raketter efter forbipasserende, Politiet, Brandvæsnet, de bliver kortvarigt tilbageholdt og frigivet igen, de bliver ikke anholdt, de bliver ikke taget med ind på stationen og for ikke fortaget DNA udskrabning, strafferamme 8 år.

  Hvad er forskellen? Hudfarven.

  Kommentar by Jan Huus — 27. december 2019 @ 13:24

 28. Jeg forstår ikke den store opstandelse, hvis man har mellemøstlig indvandring, så følger mellemøstlige tilstande.

  Jeg afventer blot det kritiske interview med Pernille Skipper og resten af venstrefløjen, men det er nok for meget forlangt af et venstreorienteret og statsfinansieret MSM.

  Kommentar by Jens — 27. december 2019 @ 13:26

 29. De radikale, har ødelagt Danmark.

  Kommentar by Ewing — 27. december 2019 @ 13:28

 30. […] Se også ‘Fyrværkerigale unge’ beskyder politi, bus, ‘alt og alle’ – ‘Alt med en puls på Nørre… […]

  Pingback by Nørrebro: Enhedslisten er en del af problemet … ikke en del af løsningen – Free Speech Blog — 27. december 2019 @ 13:39

 31. #23 Jan Huus – jeps

  Kommentar by Johnson — 27. december 2019 @ 13:53

 32. De øver sig vel bare til den totale overtagelse.

  Kommentar by Anonym — 27. december 2019 @ 14:17

 33. Ah, det er jo bare drengestreger, som de tidligere højtplacerede betjente i Københavns Politi, Per ‘lyserød’ Nielsen og talsmanden Flemming Steen Munch (nu Venstre-politiker) konsekvent udtalte.

  Så vidt jeg har forstået fra MSM forsøger politiet sig nu frem med dialog. Det skal nok blive godt….

  Forslag: Der må ikke sælges fyrværkeri i DK før den 31. december. Ja, jeg kender indvendingerne: De skaffer det jo bare ulovligt.
  Javist, men så giver både tidligere affyring samt maskering politiet så rigelig lejlighed til at gribe ind.

  Kling&Klang, Knold&Tot (det er hovedparten af styrken), Dupont&Dupond samt alle andre dialogpolitifjolser har jeg forlængst mistet tilliden til.

  Løsning: Meget stor mur omkring Nørrebro + Nordvest, ingen udgang og måske nedkastning af livsnødvendige forsyninger i ghettoen, herunder bacon og leverpostej, take it or leave it, ghettoneger!

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. december 2019 @ 15:11

 34. …og så kan fjolserne for min skyld slå hinanden i smadder inden for murene, og tag bare de røde danske tosser med ved samme lejlighed.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. december 2019 @ 15:13

 35. Det er surrealistisk at se Nørrebro forvandlet til Mogadishu. Men jeg har nu ikke så ondt af de hvide venstreorienterede venligboere, der har slået sig ned på Nørrebro. De har nogle “udfordringer”, men smager jo blot konsekvensen af deres rummelighed.

  Kommentar by JC — 27. december 2019 @ 15:18

 36. Trotskisten Pernille Skipper (hit med brækposen, når jeg ser hende på tv) har i øvrigt kommenteret: “Det er jo ikke så vildt som jeg har set de sidste par år”.

  Hun bor jo også lidt derfra i et luksuskollektiv. Og har juleferie som resten af Dolketinget.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. december 2019 @ 15:24

 37. Det var da en dejlig nyhed at slutte året af med: multikulturens største fans får også en lille del af multikulti-gaven, der bare bliver ved med at give. Vidunderligt!:)

  Læg i øvrigt mærke til, hvad Politiet siger: “Vi har ikke sigtet nogen for anvendelse af fyrværkeri uden for den lovlige periode (…)” Okay, så det er det, der er problemet, og ikke at de forvolder fare for andre menneskers liv og førelighed. Godt at vide, at Politiet altid går efter den forseelse med den laveste strafferamme.

  Kommentar by R. W. Emerson — 27. december 2019 @ 15:41

 38. Det ender selvfølgelig som i Berlin og Malmø – rene krigsscener. De ædle vilde tager også skarpe våben med på gaden og fyrer dem af her og der. Danmark er bare lidt bagud endnu. Naive danskerne skal SE, hvor slemt det bliver, inden de 40 år for sent stemmer imod det. Jeg er kommet i alvorlig tvivl om, hvor mange danskere der mon egner sig til at lave i et stærkt amputeret demokrati, bare med den smule ansvar de nu har. Nyår på Möllevången i Malmö
  https://www.youtube.com/watch?v=d1KzCa7E7hk&fbclid=IwAR1kQs3Yeqtgkxb298U6CGFyGpK5YJ8AHdJVgp49xxoJRmp2itc60tPfuG4

  Kommentar by Snaphanen — 27. december 2019 @ 16:06

 39. Man skal bare løbe rundt med en hættetrøje trukket godt ned om hovedet, så ingen kan se hvem man er, ak så sker der ikke noget. Ja politiet kan ikke rigtig anholde nogen? Sig mig hvad sker der for politiet, er der så mange muslimer ansat der nu?

  Kommentar by IES — 27. december 2019 @ 16:35

 40. Hvornår forstår de hykleriske politikere, at dette er en form for hverdags-jihad, ingen danskere kunne finde på at gøre dette mod deres medborgere, men utaknemmelige kulturelt uintegrerbare muslimer kan åbenbart. Fyrværkeri er sprængstof, dvs. det er drabsforsøg når man retter det mod andre, vi har med voldelige psykopater at gøre der ikke kan kureres, de skal i fængsel og derefter fratages statsborgerskabet fordi – præcis som IS idioter i Syrien – vender de samfundet ryggen og melder sig ud. Lad dem få den rigtige gave; af med passet og ud. Det lyder måske useriøst men hvad er alternativet og løsningen, at beholde dem er ihvertfald ikke, integrationen har fejlet i årtier og en voksende fødekæde til problemet gør det kun sværere.

  Kommentar by LarsB — 27. december 2019 @ 16:36

 41. Så kører det igen.. perkerne gik med kniv, knive blev forbudt.. perkerne gik med kasket, kasketter blev forbudt.. perkerne gik med burka, masker blev forbudt.. perkerne misbruger fyrværkeri, hvad mon der sker??
  Også tak til dem for terrorlove og videoovervågning og vagter alle steder.

  Kommentar by Zatopek — 27. december 2019 @ 16:40

 42. Politiet = ordensmagten… FNIS. Ingen orden og ingen magt.
  Det er egentlig morsomt.

  Kommentar by Danskeren — 27. december 2019 @ 16:57

 43. Jeg tror næsten, at jeg vil gøre vold på min anstændighed, tage et par kvalmestillende tabletter og så lukke op for DR’s TVA(mmestue) kl. 18.30 blot for at se sjovernalisterne, Bonnichsen, Skipper-pigebarnet, dialogoverbetjenten og diverse assorterede ‘eksperter’ slå krøller på tungen for ikke at nævne sagens kerne.

  Kommentar by Voldposten — 27. december 2019 @ 17:09

 44. #34 LarsB hverdags-Jihad er et godt ord. Ødelæg det danske land indefra hver dag med hærværk, tyveri, økonomisk svindel, vold, drab og parasitiske parallelsamfund. Så svinder danskernes tillid til hinanden og til samfundet. Enkeltvis bedyrer de at de havnede i dårligt selskab men egentlig helst vil være mønsterborgere.

  Kommentar by Zatopek — 27. december 2019 @ 17:13

 45. Det er umuligt for islamister at komme over IQ gabet til normale mennesker..

  Kommentar by Hul igennem? — 27. december 2019 @ 17:22

 46. #35
  Præcis!

  Kommentar by Hul igennem? — 27. december 2019 @ 17:23

 47. Voldposten (36) fin beskrivelse af etablissementets reaktioner, som alle er udtryk for det samme, nemlig magtesløshed. Den lille kæle-krokodille, som de har opflasket, er blevet stor nok til selv at kravle ud af badekarret.

  Kommentar by JMR HH Jr — 27. december 2019 @ 18:02

 48. Kommentar by Henrik Petersen — 27. december 2019 @ 15:24.

  Her i huset omtales Skipper konsekvent som ‘Danser med Ænder’, efter opslaget på hendes sociale medier under Paludan balladen på Nørrebro.

  Vi ser næsten frem til hvilke undskyldninger hun vælger at diske op med, hver gang hendes multikultur fantasier lider endnu et knæk, og heller ikke denne gang skuffede hun: “Det er jo ikke så vildt som jeg har set de sidste par år”, siger jo alt hvad man behøver at vide, om hendes evne til at lære af sine fejltagelser. Man fristes jo til at undre sig over, hvordan pigebarnet har formået at overleve så længe, Darwin faktoren taget i betragtning..?

  Kommentar by Hul igennem? — 27. december 2019 @ 17:22.

  Nu følger der også et måleligt tab af empati og impulskontrol med indavlen, så muligheden for at nogen kommer alvorligt til skade, betragtes jo som højdemålet af underholdning. Før Youtube gik helt amok med den politiske korrekthed, kunne man forholdsvist nemt finde deciderede kavalkader, indeholdende eksempler på alskens raffinerede udslag af ekstrem dyremishandling, der pudsigt nok alle sammen havde deres udspring i de arabiske lande.

  Kommentar by Kimski — 27. december 2019 @ 18:04

 49. Det gir bonuspoint, hvis man rammer en vantro hund med fyrværkeri.

  Minder mig og engang for ikke så mange år siden hvor jeg kom kørende ad Nørrebrogade. Foran mig kørte en høj kassevogn med et par eksemplarer af nyadelen i, det var regnvej og der lå store vandpytter hvor vejbanen mødte cykelstien. Pludselig slog varevognen et målbevidst slag ud til højre så den kunne køre gennem en kæmpe vandpyt og dermed overdænge et danske kærestepar der cyklede på cykelstien. De blev ramte af adskellige liter vand og blev totalt gennemblødte. Jeg fulgte efter adelen til Gulbergsgade og fik min anelse bekræftet da jeg kørte forbi, de var i fantastisk humør.

  Kommentar by Johnson — 27. december 2019 @ 18:30

 50. Ask Rostrup spørger politiet hvem de unge er. Han svarer to gange undvigende at det “bare” er lokale. Ingen etnicitet

  Kommentar by k. m. — 27. december 2019 @ 18:42

 51. DDR Tv-avisen 18:30:

  Politiet kom nærmest med udtrykket ‘utilpassede unge fra området’. Politiet vil opsøge familierne incl. ‘de unge’ og tale med dem.

  Der er nu ikke noget som dialog, det virker jo altid……

  Dream on, politifjolser.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. december 2019 @ 18:47

 52. Der kunne jo nemt affyres et par Jagtgevær, uden at der lægges mærket til det.
  Så er der et par Gedekneppere mindre.
  Morten mellemøsten er med i det.

  Kommentar by Charles Nielsen — 27. december 2019 @ 18:53

 53. NU bliver beboerne på Nørrebro da for alvor vrede! På OS racister! Der gør sådan, at “de unge” skyder med fyrværkeri! Dette vil for alvor give Enhedslisten, Det Radikale Venstre, og Alternativet vind i sejlene!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 27. december 2019 @ 19:20

 54. Udmeldingerne fra politiet er uhyggeligt bovlamme. Har vi ingen suverænitet længere?

  Kommentar by Uno — 27. december 2019 @ 19:24

 55. Ingen etnicitet på TV2. De ved det, men siger det ikke. LATTERLIGT.

  Kommentar by Ewing — 27. december 2019 @ 19:25

 56. Har en pervers drøm om finskytte-reder på udvalgte hustage på Nørrebro. Så kunne man afregne ved kasse 1 som kendetegnes i mange shithole-lande. Vestlig lovgivning fordre jo at man har respekt for sine medmennesker og ønsker at være en del af det omgivende samfund. Dette opfylder en alt for stor del af de tilvandrede ikke. Og de forpester resten af samfundet med deres mentalitet.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 27. december 2019 @ 19:26

 57. Politiet er til grin…hvad hjælper en straf ramme på 8år når ingen fangede og dømmes?

  Kommentar by redneck — 27. december 2019 @ 19:29

 58. DDR Tv-avisen 18:30:

  Da Rosa Lund tonede frem som en af de første, vidste jeg bare at det nok skulle blive underholdende.
  Helt utroligt, hvor effektivt nyheder på DDR er blevet: Denne gang tog det under 5 minutter, før min idioti-kapacitet var fuldstændigt dækket ind for hele 2020.

  Kommentar by Kimski — 27. december 2019 @ 19:32

 59. Og Sharia-Jeppe og Kramme-Charlotte fra dialog-politiet var vel udstationeret på Nørrebronx for at holde muhammedanernes krudt tørt?

  Kommentar by Revisoren — 27. december 2019 @ 20:17

 60. Unge mennesker? Så mangler vi bare at få at vide hvilke unge mennesker? Men selvfølgelig de bærer maske!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. december 2019 @ 20:22

 61. […] Stemningsbilleder fra Nørrebro. Se også ‘Fyrværkerigale unge’ beskyder politi, bus, ‘alt og alle’ – ‘Alt med en puls på Nørre… Daniel Lingren fra Berlingske om Nedim […]

  Pingback by Hassan Preisler efter fyrværkerichikane på Nørrebro: Jeg er ved at kaste håndklædet i ringen og flytte – Free Speech Blog — 27. december 2019 @ 20:49

 62. selvfølgelig kunne politiet fange dem, hvis de altså ville.

  Kommentar by Stevie — 27. december 2019 @ 21:12

 63. 54. Uno
  Det er det som Rasmus Paludan siger: Det er Shariapoliti, der tager om indavler med fløjlshandsker.
  Der mangles lige et par Breiviker på tagene og i vinduerne, så den lusede indavl kan forstå hvad det drejer sig om.
  Sker det, går det lorte politi i panik, og de røde partier skider en snemand.

  Kommentar by Charles Nielsen — 27. december 2019 @ 21:13

 64. 59 – ja, det er godt nok de største 10-12 årige, jeg har set! Journalisten på TV2 fortalte, at der var drenge på 10-12 år. Det er mærkeligt, at panserne ikke kan finde ud af at skyde 20 gummikugler i hvert af de perkerben!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 27. december 2019 @ 21:17

 65. Storebror Sverige viser hvordan det skal gøres:

  https://ekstrabladet.dk/112/to-saaret-ved-eksplosion-i-boligblok-i-sverige/7934914

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. december 2019 @ 21:52

 66. Et afledt spørgsmål til Københavns Borgerrepræsentation:

  Er der taget hånd om handicappede i eget hjem, der med kørestol/rollator nu ikke “bare lige” kan hente en “take away” nede om hjørnet, eller nå sikkert gennem gaderne fra S-tog og hjem?

  Med det serviceniveau der, altovervejende, er kendt, inden for handicaphjælp under servicelovens paragraffer, over det ganske land, må jeg grue for de ramte, der først skal igennem en ny visitation (med klagemulighed op til 6-12/14 måneder), inden de kan få anden mulighed, for færdiglavet aftensmad!

  Somme tider er det direkte kvalmende at høre, hvor store problemer/utryghed kulturberigelserne giver ganske robuste og handlings-mobile, landsegne, medborgere, i bedste alder og selvstændighed, når de beklager deres del af berigelserne, som rystende og indgribende i deres hverdag, uden at nogen, bare på et tidspunkt, tænker på de medborgere (ældre/handicappede), der må vælge mellem, at risikere distancen med kørestol/rollator eller nøjedes med frokostens 3 flade, indtil der bliver bevilliget hjælp til aftensmad/ledsagelse.

  FY for den lede, hvor rystende egocentrisk, den indvandrepro vnstrefløj agerer, når det, som de har valgt/sat X ved, viser HVAD de har sat kryds ved!

  Tilgiv mig, men jeg kan KUN ønske dem tillyke med stemmevalget og på det dybeste sende mine medlidende tanker til dem (ældre og handicappede), som venstrefløjen (her anført af handicaporganisationerne, pleje og hjælpepersonale) vildledte til, endelig ikke at stemme på SK!!

  Befri vildledte ældre/handicappede, sæt “berliner”mur om de kulturberigende områder i landet og lad os skide en hund i, hvad/hvordan de forskellige fraktioner, vil klare sig, i deres, ideologiske, selvvalgte og selvdefinerede “vores gader”!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. december 2019 @ 23:05

 67. Aberne fra Mellemøsten gør vel bare de de er bedst til. Det samme kan man sige om den røde og liberale kroniske 5. kolonne. Det der er allermest kvalmende, er at høre på hipposvinenes løgne.

  Kommentar by Bilka — 27. december 2019 @ 23:12

 68. “Vi har ikke anholdt nogen for blufærdighedskrænkelse da de allesammen rendte rundt med bar røv”.

  Kling-Klang fra DJØF-mafiaen er sgu latterlig at høre på.

  Kommentar by Iznogut — 27. december 2019 @ 23:35

 69. Endnu et uhyggeligt bevis på at voldsmonopolet skrider!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. december 2019 @ 23:37

 70. Det er en del af politikernes strategi om at gøre os alle til ofre og afhængige af en stat, som intet kan – på den måde undergraves vores eksistens. Da borgerkrigen er en realitet uden, at nogen stiller op på vores side.

  Politiet lader som om de overbebyrdes af omstændighederne, og borgerne vænnes dermed til at kunne blive ofre i den verserende kaotiske situation.

  Kommentar by Stevie — 28. december 2019 @ 00:05

 71. https://ekstrabladet.dk/112/patrulje-beskudt-med-bomberoer-vi-har-foragt-for-de-gerningsmaend/7935102

  Kommentar by Anonym — 28. december 2019 @ 08:56

 72. Alle veje ind og ud af Nørrebro skal forsynes med koranklodser, så bilister ikke uforvarende kan havne i partisanernes krydsild.
  Det skylder samfundet.

  Kommentar by Bastardo — 28. december 2019 @ 09:57

 73. # 58 “DDR Tv-avisen 18:30”. DDR-Nyheder, suverænt ord.

  Kommentar by Michael Nielsen — 28. december 2019 @ 13:44

 74. 28.12.2019
  Det er ikke kun på Nørrebro i København, at skødesløse krudtkarle går amok med nytårsfyrværkeri.
  https://ekstrabladet.dk/112/patrulje-beskudt-med-bomberoer-vi-har-foragt-for-de-gerningsmaend/7935102

  Så perkerne skyder også efter politiet i Århus. Politiet gør intet. Sigter ingen. Lars Bisgaard, vagtchef ved Østjyllands Politi udtaler,

  “…Så vi kunne ikke sigte nogen, men jeg kan slå fast, at vi har foragt for de gerningsmænd, som beskyder beredskaberne og almindelige borgere med fyrværkeri. Det er usædvanligt dårligt stil, siger vagtchefen.”

  Se, hvad de fleste af jer stadigvæk ikke er klar over, men som jeg desværre er klar over, er at politiet ikke gør perkerne noget, før perkerne slår en betjent ihjel. Årsagen er det hemmelige og meget tætte samarbejde, som politiet har haft, med de muslimske beriger klaner, i kriminaliteten med det engelske navn, Gang Stalking. Dette samarbejde har været ført, primært mod danske mænd og teenagere, der af den ene eller anden grund, er blevet stemplet som enten pædofile, eller seksuelle monstre.

  Samarbejdet har kørt i mindst 10 år. Sandsynligvis i 20, måske længere tid end det?

  Har du tid og lyst, så søg på efter mystiske dødsfald blandt danske mænd, i Thailand og Spanien. Dødsfald, der til dato er uopklaret.

  Toppen af Dansk Folkeparti er en del af dette samarbejde. Så nu ved i hvorfor at Tulle ikke kunne lide magten, da vælgerne forærede den til ham på et sølvfad. For den magt betød tårnhøje forventninger til udsendelserne. Forventninger han af logiske årsager, aldrig kommer til at kunne indfri.

  Så, kort sagt, både politiet og dele af folketinget, er i de muslimske klaners greb.

  Farlig viden.

  Kommentar by Michael Nielsen — 28. december 2019 @ 13:57

 75. Hvor godtfolk er kommer godtfolk til. Fabelagtig god reklame for Multikulti harmoni. Hvorfor Jøder og andre end muhammedanere flygter fra stedet er jo ikke til at forstå..(sort Humor)…Støt SIAD. Godt nytår.mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. december 2019 @ 20:33

 76. Lovens lange arm kommer vist på overarbejde, den kommende nytårsnat… Selve Fandens yngel er jo lukket ind i landet, af forræderiske politikere og naive vælgere.

  Kommentar by LarsB — 28. december 2019 @ 21:23

 77. 29. Dec 2019 09:56:06 – Brøndby Strand
  Brandmand beskudt med fyrværkeri – ramt i ansigtet
  https://denkorteavis.dk/ritzau/?ritzau_id=d85305845b3b99eb1e1c079dfe5a2d63

  Ingen sigtelser. Så, tja, det var vel nok ærgerligt. Og trods al den masseovervågning der er sat op, så er politiet stadigvæk helt uden spor. Dette til trods for, at der også blev skudt med bomberør, imod en politibetjent.

  Med hensyn til min kommentar fra i går, kommentar nummer 73, om morder-samarbejdet mellem klanerne, politiet og politikerne, så blev jeg vist advaret – i Århus, i går aftes, af en perker i en lille sort, Audi? Kørte forbi mig gentagne gange, og råbte ud af sit vindue; pas på ikke at gå over stregen. To andre biler med perkere, bande typer, kørte efterfølgende forbi.

  Kommentar by Michael Nielsen — 29. december 2019 @ 11:54

 78. Sohrabilarki var en af dem. 160983-3013

  Kommentar by Class — 1. januar 2020 @ 21:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper