28. december 2019

Folkekirke-‘juleafslutning’ med imam Baig: “Det er den samme person, vi taler om. Han er en profet…”

Skolerne årlige julegudstjeneste er flere steder erstattet af en ‘juleafslutning’, og den omtalte gudstjeneste der fandt sted i Kristkirken på Enghave Plads kaldes for ‘Christmas gathering’. ‘Julesammenkomst’ omtalt hos Kristeligt Dagblad – Præst og imam holdt juleafslutning sammen: ‘Der er mange ligheder’ (kræver login).

“Sognepræsten Mette Gramstrup byder børnene velkommen.’Så laver vi den bedste juleafslutning i hele verden, ikke også? Fordi i dag er vi nemlig to. Vi er nemlig mig, og så er der Naveed,’ siger hun.

Det er ganske rigtigt ikke en helt almindelig juleafslutning, for ud over Mette Gramstrup er imam Naveed Baig også til stede i dag. De skal fortælle eleverne om, hvordan Jesus kom til verden, som historien udspiller sig i henholdsvis kristen og muslimsk kontekst. …

‘Det er vigtigt, at vi møder hinanden med respekt, når vi har religiøse fejringer,’ siger han og fortæller om, hvad Koranen siger om Jesu fødsel.

Gud har en plan med Jesus. Han blev født af Jomfru Maria. Han var en ren mand, han er en profet i islam,’ siger han blandt andet og slutter:

Så I kan se, at der er mange ligheder. Det er den samme person, vi taler om. Han er en profet, han er elsket af Gud, og det er ham, som i Koranen hyldes som en budbringer for Gud,’ slutter han.Herefter spørger præsten, om han vil være med til at bede, og de taler om, hvad de fælles kan bede for.”

(Mette Gramstrup og Naveed Baig i ‘Kristkirken på Enghave Plads’, 17. december 2019)

Oploadet Kl. 09:04 af Kim Møller — Direkte link140 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106998/trackback

140 Comments »

 1. Se deres falske smil, mens de konkurrerer om de uskyldige sjæle.
  Og så giver det fravær, hvis man ikke møder op.

  Kommentar by Bastardo — 28. december 2019 @ 09:13

 2. Hun ligner en stereotypisk batikheks.
  Da jeg meldte mig ud af folkekirken blev jeg ringet op af min lokale præst, som gerne ville have en samtale om det. Jeg sagde rent ud, at jeg som kristen dansker ikke vil støtte, at folkekirken lefler for islam. Skuffelsen var til at høre, men han forstod mig nu godt.

  Kommentar by P — 28. december 2019 @ 09:37

 3. Endnu en grund til at melde sig ud af folkekirken…

  Gør det….jeg gjorde for 5 år siden og nyde det hver dag

  Kommentar by redneck — 28. december 2019 @ 09:38

 4. Kommentar by redneck — 28. december 2019 @ 09:38

  Har også fået medlt mig ud, og bestemt ikke fortrudt. Jeg gjordet det mest pga julehjælp til muslimer som folkekirken også har taget del i. Her er endnu en grund.

  Kommentar by kenneth — 28. december 2019 @ 09:51

 5. Man skulle tro at præster af alle mennesker bedst forstod at kristendom og islam er to helt forskellige ting. Men det er nok en af de professioner, der er hårdest ramt af den radigale syge.

  Kommentar by Hertz — 28. december 2019 @ 09:55

 6. Islam har selvfølgelig LIDT med kristendommen at gøre, eftersom at den er stykket sammen af tyvstjælerier fra mange religioner, som fandtes før den. Så ankommer islam i 700 tallet, og erklærer sig selv for “den endelige, sande religion” og begynder at gå fysisk løs på de andre.

  Islam er en parasit, der æder sine værtsfolk. Derfor er islamiske samfund parasitære og voldelige.

  Kommentar by BB — 28. december 2019 @ 09:58

 7. Forstår ikke. Som barn holder man op med at tro på julemanden, påskehare, tandfeen og statsminister.
  Hvorfor tror nogle stadig på de fantasi væsner, jesus muhammed?

  Kommentar by Anonym — 28. december 2019 @ 10:01

 8. Jeg vil ikke drømme om at forlade kristendommen, men det betyder så også at jeg ikke har noget at gøre i den danske folkekirke.
  Det er skrækkelig at se hvordan landets biskopper, det store flertal af folkekirkens præster samt avisen “Tværreligiøst Dagblad”, det tidligere “Kristeligt Dagblad” lefler for islam.

  Kommentar by bjarne binee — 28. december 2019 @ 10:29

 9. Juleafslutning?? Det hedder vel vinterfest….

  Meldte mig ud af Islamisk Pleaser-Forening (Folkekirken) i 90’erne af årsager, som andre ovenfor også nævner.

  Sådan en fez skal jeg også have til fastelavn, øh ramadan-fest.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. december 2019 @ 10:40

 10. Præsten Mette Gramstrup har taget “Satan” til sig, Man må sige hun hoppede på den, og det gør alle ubegavede desværre.
  Allah = Satan, for Allah er forklædt i guds billede.

  Kommentar by Charles Nielsen — 28. december 2019 @ 10:43

 11. Som præst skal du missionerer, dvs. få anderledes troende eller ikke troende til at blive Kristen. Det har jeg svært ved at se at hun gør!
  Hvis så bare Islam var en religion, men den er langt overvejende en totalitær ideologi, med leveregler for stort set alle livets forhold! Vel at mærke leveregler tilpasset en ekspansiv fascistoid ideologi opfundet for 1400 år siden!
  Forskellen mellen Kristendommen og Islam ses tydeligst ved Islams stening af utro kvinder og så kristus lad den rene kaste den første sten!
  Tag ikke fejl, der er begået frygtelige forbrydelser i Kristendommens navn, men det er af folk som ikke har forstået det skrevne, i Koranen står det sort på hvidt at vantro skal myrdes! Vi har haft vores renæssance, hvor vi på mange måder lægger afstand til det gamle testamente, mens man i Islam tager alt bogstavstro og derved bliver en voldelig og retrograd ideologi!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. december 2019 @ 10:46

 12. Burde hun som praest ikke have en bedre forstaaelse af forskelle og uligheder,mmht kristendom og islam,og skulle hun ikke som praest vaere en forkynder af den kristne laere,det er sgu indviklet det her.

  Kommentar by dunk — 28. december 2019 @ 11:08

 13. Den såkaldte nationalkonservative fløj tilbeder jo osse denne profet, eller tror i det mindste på den nogenlunde) samme hjernedøde gedeknepperhistorie fra Mellemøsten.

  Kommentar by Bilka — 28. december 2019 @ 11:11

 14. Hvorfor er hvide kvinder så nemme at indoktrinere?

  1) Feminismens løgn om frihed gennem lønslaveri.
  2) Marxismens utopier, trods talløse eksempler på at det altid ender i folkemord.
  3) Islam som fredens religion, trods dens voldelige undertrykkelse af kvinder.

  Hvis bare 50% af de hvide kvinder havde stemt imod disse koncepter, ville de aldrig have fået et ben til jorden, i et moderne civiliseret samfund.

  Har Islam ret med hensyn til kvinder?

  Kommentar by Kimski — 28. december 2019 @ 11:14

 15. Jeg er glad for, at jeg for mange år siden meldte mig ud af den latterlige og venstresnoet såkaldte Folkekirke, bemandet af snotdumme præster som ovennævnte Mette Gramstrup. Dumheden og naiviteten lyser ud af hende. Aner hun intet om, hvad islam står for? Aner hun ikke, at kristne i de fleste muslimske dominerende lande er en forfulgt gruppe, som man bare kan slagte.
  Hun skulle stilles op af en pæl i Ryvangen.

  Kommentar by der Adler — 28. december 2019 @ 11:14

 16. Der er brug for en ny reformation eller rettere en ny modreformation for at komme tilbage til de antikke kilder (filologisk sét er Islam bedrag), trist at en sognepræst opfører sig som et gummistempel, biskoppen burde skride ind, det står i bekendelses grundlaget at man fordømmer “muhamedanerne”. Flere og flere danskere bliver enten romersk katolske eller frikirkefolk eller buddhister (i virkeligheden evangelierne på de samme fortællinger og lignelser såsom Lotus Sutraen), hvad enten om man til det ene eller andet.

  Kommentar by Moth — 28. december 2019 @ 11:43

 17. @14
  Islam har klart ret i forhold til kvinder. Det er i hvert fald min erfaring.

  – Kvinder tænker med hjertet og det er sjældent rationelt.

  – Kvinder der tænker logisk, er ofte iskolde / beregnende / ondskabsfulde væsner.

  Katastroferne begynder når ovenstående bliver ledere, politikere eller journalister.

  Prøv at tænke på hvor mange af de kvinder du kender, der ikke falder i ovenstående kategorier.

  Kommentar by Bilka — 28. december 2019 @ 11:46

 18. Kommentar by Bilka — 28. december 2019 @ 11:11.

  Jeg tror nu nok at de fleste fornuftige mennesker er klar over, hvad der sker med den menneskelige hjerne, når man af stammen påtvinges et længere eksil i et ørkenområde, fordi man er en gemen tyveknægt.

  Først begynder vandmanglen at spille puds med éns opfattelse af virkeligheden, det vil sige man begynder at hallucinere, for derefter totalt at miste sit hold på virkeligheden.
  Dernæst tvinger isolationen én til at komme op med en plan, der gør at man kan blive taget til nåde af stammen igen.

  Så mangler man faktisk kun et folkefærd der er så tilpas tilbagestående, at de køber de vanvittige udmattelses-fantasier man har haft, og, bingo! så er man inde i varmen igen, og mangler egentlig kun at opretholde illusionen om at “gud” har talt til én.

  Og det er faktisk ikke særligt svært, hvis bare man taler til menneskets mørkeste drifter, og derefter fortæller dem at “gud” har sagt, at der er frit valg på alle hylder.

  Kommentar by Kimski — 28. december 2019 @ 11:54

 19. Med til helhedsbilledet af Kristkirken hører også de to regnbuefarvede dialogbænke, som står ud til Enghave Plads.

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. december 2019 @ 12:11

 20. Hun ligner Joy Mogensen.

  Morgenhår og fjoget grin, sammen med djævlen i Guds hus.

  Kommentar by k.m. — 28. december 2019 @ 12:51

 21. Det er bestemt ikke den samme person der er tale om. Den ene er blot en profet, den anden er guds søn og menneskehedens frelser.
  Hvis det er den samme person, hvorfor hører man så aldrig om Jesus i Islam? Og hvorfor følger de ikke hans lære, som vi har lært i kristendommen?

  Fordi det ikke er den samme.

  Kommentar by Realist2 — 28. december 2019 @ 12:54

 22. Og mens i diskutere om det er jesus eller muHAMed der er nummer et så kan det hele afsluttes med en enkel beslutning.

  Luk folkekirken og lad folk passe deres “religion” hjemme hos dem selv, på linje med jeres seksualitet, og lad resten af menneskeheden i fred med jeres ævl.

  Jul er en Gammel-Nordisk tradition som igen er overtaget fra endnu ældre traditioner og har intet med hverken kristendommen eller islam at gøre.

  Hold kæft og lad os andre i fred!

  Kommentar by Santor — 28. december 2019 @ 13:29

 23. Kommentar by Realist2 — 28. december 2019 @ 12:54.

  Hele påstanden om at det skulle være det samme, indikerer en åbenlys mangel på viden fra Mette Gramstrups side. Idéen skrider øjeblikkeligt i svinget, når hun overhovedet anerkender Muhammed som en profet, fordi hun nægter at se realistisk på hvad han var: En vanvittig pædofil, morder, og tyv, der blev forgiftet af den kvinde han tvang til at gifte sig med ham, efter at han slog hendes familie ihjel.

  Selv som menneske betragtet, hørte han til på bunden af sølle eksistenser, og er kun et forbillede for folk der i forvejen aspirerer til at blive psykopater.

  Kommentar by Kimski — 28. december 2019 @ 13:39

 24. Folkekirkens præster er forpligtet til at forkynde evangeliet loyalt over for kirkens bekendelsesgrundlag. Folkekirkens præsteløfte indholder: “… at jeg efter evne vil modarbejde misbrug af nådens hellige midler og bekæmpe sådanne lærdomme, som strider mod folkekirkens trosbekendelse..”, der som bekendt er at bekende sig til den treenige Gud.

  Det strider mod folkekirkens trosbekendelse at betragte Jesus som en profet som andre profeter (og underordnet Muhammed), men mange integrationsivrige præster, godhedsapostle mv. er ivrige efter at udbrede tidens multikulturelle fællestro, at jødedom, kristendom og islam og andre er udtryk for en fælles guddommelighed, fordi de har det fromme håb, at tror man på noget fælles, vil det fremme målet om fred og fordragelighed.

  Men intet tyder på, at kristnes håbefulde udbredelse af den multikulturelle guddom vil mindske spændingerne og skabe fred. Tværtimod underminerer det kristendommen og styrker islam.

  Kommentar by traveler — 28. december 2019 @ 14:11

 25. Der er helt tydeligt en grund til, at Bibelen forbyder kvinder at være præster! Jesus sagde, at man ikke kan tjene to herrer, og så er der trosbekendelsen: “Vi forsager djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen.” Hun bør fyres af biskoppen. Denne kvindelige præst kan jeg kun advare mod, for hun er ikke af sandhed, for “hvad har mørket med lyset at gøre”, og “skik jer ikke lige med denne verden”. Til jer, som har meldt jer ud af folkekirken, så forstår jeg jer på en måde godt, for der er meget få troende præster, men de findes altså. Jesus advarer og siger, at djævelen kommer som en ulv i fåreklæder, og i den sidste tid vil mange blive ført vild fra den kristne tro, og mange falske profeter vil fremstå.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 28. december 2019 @ 14:12

 26. Med alt det bavl, som medierne har dyrket på højtryk om den på alle måder så forfærdelige og forkerte og problematiske jul, så er det egentlig meget sjovt, at alle jeg kender i miles omkreds og deres afkom med er komplet upåvirkede og har holdt nøjagtig den samme slags jul som sidste år og som de kender. Og sådan gentager medieshowet sig år efter år.

  Kommentar by traveler — 28. december 2019 @ 14:21

 27. Der myrdes nu 140.000 kristne hvert år, primært i muhammedanerlande, og den kvindelige ‘præst’ burde måske læse denne artikel, som blev bragt af flere medier, fx FOX news, og her the Independent. “900,000 Christians martyred between 2005 and 2015”! Ikke-kristne må også spørge sig selv, hvorfor mørkets kræfter så gerne vil udrydde kristne . . Fordi de er ‘verdens lys’, som Jesus siger, men der er desværre ikke mange kristne i vesten længere. Endnu en falsk profet er paven i Rom! Katolikker tilbeder ‘sculls and bones’, og de er for mange år siden gået i samarbejde m islam.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 28. december 2019 @ 14:27

 28. Her er linket. Glemte at sætte det ind https://www.google.dk/amp/s/www.independent.co.uk/news/christians-killed-martyred-900000-last-decade-africa-boko-haram-al-shabaab-study-of-global-a7526226.html%3famp

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 28. december 2019 @ 14:28

 29. Nej hvor hun stråler som en sol den lille præstinde.

  Kommentar by Johnson — 28. december 2019 @ 14:48

 30. @Løsriv Jylland!
  Der udspiller sig en allegorisk kamp mellem den brutale magt og den ærlig afmagt. Af ukendte årsager opfindes den mest ondskabfulde og psykopatiske profet ever ledsaget af en skrift og biografi fyldt med hadefuld og onde ordrer om magt og overgreb, og det sættes op imod den mest kærlige religion, der dyrker tilgivelse, ærlighed og frihed, men også erkender menneskets svaghed og afmægtighed. Og så prædiker præsterne fejt og for fredens skyld at det ene kan være lige så godt som det andet.

  Kommentar by traveler — 28. december 2019 @ 14:56

 31. Naar endeligt der engang bliver flertal af kvindelige imamer, der forkyder de glade budskaber om Muhammedine og hendes utraettelige virke for fred og kaerlighed paa jord, kan der skimtes haab og naade for de vantro. Men heller ikke et sekund foer…

  Kommentar by krassisten — 28. december 2019 @ 15:14

 32. Det billede siger ALT om hvorfor folkekirken er væk om et par generationer. Vi blev ikke overtaget af islam, vi forærede dem hele lortet med et stort smil!

  Koranen 5:51: “i der tror, tag ikke jøder og kristne som venner”.

  Kommentar by Per — 28. december 2019 @ 15:18

 33. DETTE ER VIRKELIGHEDEN, SOM MAN SKAL FORHOLDE SIG TIL:

  Efter ethvert muslimsk terrorangreb, kommer omkvædet fra såkaldte politikere: ”Det har intet med islam at gøre” eller ”Islam er blevet voldtaget.” Må jeg foreslå, at politikerne går til kilden, altså skodbogen koranen, og læser følgende passager: 2:120, 2:191-192, 3:28, 3:62, 3:110, 3:131, 3:152, 4:89-90, 4:101, 4:161, 5:51, 5:53 9:5, 9:30, 9:123, 9:73, 12:29, 22:19-22, 33:27, 33:64, 47:36, 48:13, 48:17, 76:4, 98:6.
  De militante bruger terror og krig, men begge dele har samme formål, at gøre europæerne til mindretal i deres egne lande. Her er det værd at bide mærke i, at Koranen har en ca.80-90 ord hvor de vantro bliver truet med døden og alskens andre lidelser. I hele koranen bliver betegnelsen ”vantro” brugt 348 gange .
  Islam er en bogreligion og undertrykkelsesreligion, og det første ord i i Muhammeds åbenbaring lyder således: ”LÆS !”
  Lige fra starten til slutning kommanderes der lydighed og underkastelse. Det giver en glimrende grobund for fanatisme, hvor det at tænke selv, bliver sat ud af kraft. Koranen dikterer, at islam
  skal udbredes gennem troskrig. Intet i Koranen kan diskuteres, alt skal tages bogstaveligt, i og med at det er dikteret af gud (Allah) til hans udvalgte profet (Muhammed).
  Islam er ikke roden til alt ondt her på jorden. Men det er rimelig tæt på.

  Gerningsmændene til diverse skændelsgerninger, lyder navne som: Abdi, Abdul, Ahmed, Alaa, Ali, Amir, Bhostan, Fadi, Ferhat, Firat, Hassan, Hussain, Ibrahim, Jamil, Khalid, Liban, Mahmud, Milad, Muhammed, Murat, Nazar, Nidal, Omar, Rachid, Ramzi, Said, Shahid, Walid, Youssef. Alle hjernedøde muslimer. Ikke alle muslimer er terroister, men så godt som alle terroister efter 1970 er muslimer!
  Her nogle eksempler på kameldrivernes ugerninger (meget ufuldstændig), mange flere kan nævnes:

  Zürich/Schweitz (21.12.1970), Swissair Flight 330 kapret af PFLP, 47 døde.
  Jordan ”Sorte September” (6.9.1970), 4 fly kapret af muslimer/PFLP.
  Tel Aviv/Israel (6.11.1970), Fatah sprænger 2 bomber, 1 dræbt + 24 sårede.
  Terroristerne (gruppen Sorte September) ved Sommer-OL (1972) i München var muslimer, 12 israelske sportsfolk dræbt.
  The Air France Flight 139 kapret af muslimer (27.7.1976), Entebbe lufthavn/Uganda.
  Israel (11.03.1978), den palæstinensiske terroist Dalal al-Mughrabi var med i en gruppe på 11, der myrdede 38 civile, bl.a. 13 børn.
  Abadan/Iran (19.8.1978), biografen Rex stukket i brand af militante islamister, 422 dræbte.
  Den amerikanske ambassade i Iran (4.11.1979) blev overfaldet og besat af militante muslimer, og holdt diplomaterne som gidsler i over 400 dage..
  Den amerikanske ambassede i Beirut (18.4.1983) blev bombet af muslimer.
  “Beirut Marine Barracks”/Libanon (23.10.1983), 241 amerikanske + 58 franske soldater dræbt, bombemændene var muslimer/Hizbollah.
  Paris Marks & Spencer Shop/Paris/Frankrig (23.2.1985), 1 dræbt +18 sårede af Hizbollah.
  Cinema Rivoli/Paris/Frankrig (8.3.1985), 18 sårede af Hizbollah.
  Orient Airlines-El Al/synagogen i Krystalgade/København (22.7.1985) angribes af muslimer.
  Air India fly 182 over Atlanterhavet (23.7.1985) fra Montreal til Delhi, 329 dræbt
  Achille Lauro krydstogtskibet blev kapret (7.10.1985) af muslimer.
  Air Fly 648 Athen-Cairo blev kapret (25.11.1985) af Abu Nidal-gruppen, 61 dræbt, mange ved ”befrielsen” foretaget af ægyptiske kommandosoldater.
  Pan-Am flight 73 (5.9.1986) blev bombet af muslimer.
  GB/Skotland/Lockerbie (21.12.1988) Pan Am fly-103, 259 dræbt-passagerer + besætning + 11 civile skotter, udført af muslimer fra Libyen.
  Sri Lanka (11.6.1990), De Tamilske Tigre dræbte 74 ubevæbnede politifolk.
  World Trade Center (26.2.1993), 6 døde og mere end 1000 sårede. Bagmændene lød navne som: Abdul, Ahmed,Khalid, Mahmud, Mohammed, Nidal, Ramzi !!
  Mombai/Indien (12.3.1993), bilbombe sprang under kælderen på den indiske børs, 257 dræbte.
  Det Jødiske Kulturcenter i Buenos Aires (1994) hvor 85 blev dræbt.
  Aarhus/Følle Strand/Danmark (05.01.1994), 31-årig dansk kvinde dræbt af sin kæreste (Kenya).
  Dizengofff Square/Tel Aviv (oktober 1994), 21 mennesker dræbt ved udløsning af selvmorderbælte fra en Hamas-terroist.
  Riyadh/Saudi-Arabien (13.11.1995), bilbombe bliver bragt til eksplosion ved de saudiske sikkerhedsstyrker, 7 dræbes + mindst60 dræbes.
  Lajpat Nagar/New Delhi (maj 1996), 13 dræbt af muslim fra Kashmir.
  Khobar/Dahran/Saudi-Arabien (25.06.1996), lastbil fyldt med sprængstof knuser bygning på den amerikanske base, 19 amerikanske soldater dræbes + 386 såres.
  “Beirut Marine Barracks” bombemændene var muslimer.
  Luxor/Egypten (19.11.1997), 67 turister dræbt af muslimske terroister.
  Den amerikanske ambassede i Kenya (07.08.1998) og i Dar-es-Salaam/Tanzania blev bombet af muslimer, 213 dræbt + over 5.000 såret, (al-Qaeda).
  Moskva, Buynaksk, Volgodonsk/Rusland (september 1999), en serie bomber sprang i byerne, og 292 dræbt.
  USS Cole (12.10.2000) angrebet af muslimer, 17 dræbte + 38 sårede.
  11. september (2001) WTC/New York/Pentagon/Washington, 2.977 dræbt, flykaprerne var muslimer.
  ”The Beltway Snipers” (oktober 2000) var muslimer, mindst 10 dræbt.
  WTC – 11.09.2001, 2.996 dræbt + mindst 6.000 sårede.
  Jerusalem/Israel (27.1.2002), 2 dræbt + 140 sårede af Fatah.
  Haifa/Israel (31.3.2002), 15 dræbt + mere end 40 sårede af Hamas.
  ”The Shoe Bomber” (22.12.2001) American Airlines from Paris-Miami var muslim.
  Djerba/Tunesien (11.04.2002), lastbil bringes til sprængning udenfor en synagoge, 21 dræbes, af dem var 14 tyske turister.
  Hilversum/Amsterdam/Holland (6.5.2002), politiken Pim Fortuyn skudt på åben gade.
  Karachi/Pakistan (08.05.2002), en selvmordsbus kører ind i en anden bus, 14 dræbes, af dem 11 franskmænd + 23 såret.
  Yemen (06.10.2002), fransk olietanker angribes, 1 dræbt.
  Natklub på Bali/Indonesien (12.10.2002) angrebet, 202 dræbt + mindst 300 sårede.
  Dubrovka-Teatret i Moskva/Rusland (23.10.2002) blev angrebet af muslimer, 129 gidsler dræbt.
  Kuta Beach/Bali/Indonesien (12.10.2002), 202 dræbt (heraf 3 danske piger) dræbt af muslimer.
  Mombassa/Kenya (28.11.2002), Jødisk ejet hotel angrebet, 18 dræbt, senere affyres missiler mod et israelsk fly, som forfejler deres mål.
  Central Bus Station/Tel Aviv/Israel (5.1.2003), 25 døde og over 100 sårede ved to selvmordsbomber af folk fra Al-Aqsa Martyr Brigaden.
  Haifa/Israel (5.3.2003), 18 dræbt og 53 sårede ved selvmordsbombe F Hamas.
  Riyadh/Saudiarabien (12.05.2003), boligkvarter for vesterlændinge bliver selvmordsangrebet, 35 dræbt + 194 kvæstet.
  Casablanca/Marokko (16. 05. 2003), 14 selvmordere udløste deres bombere (belgiske konsulat/jødisk center/ en restaurant/et hotel, 45 dræbt + mindst 100 såret, udført af terrorgruppen Salafia Jihadia, bånd til al-Qaeda.
  Znamenskoye/Rusland (12.5.2003), 62 dræbt og over 200 sårede ved tre selvmordsbombere.
  Jakarta/Indonesien (05.08.2003), bilbombe dræber 12 + sårer 150 ved Hotel Mariot.
  Istanbul/Tyrkiet (12.-20.11.2003), en serie angreb på jødiske synagoger + britiske institutioner dræber 63 + sårer mange hundrede.
  Stavropol/Rusland (5.12.2003), 47 dræbt og mere end 170 sårede af selvmordsbomber på tog.
  Erbil/Irak (01.02.2004), selvmordsangreb mod kurdiske partier dræber 105 mennesker.
  Atocha/Madrid/Spanien (11.03.2004), bomber i tog dræber 191 + sårer næsten 2.000.
  Khobar/Dahran/Saudiarabien (29.-30.05.2004), en serie bonbeangreb og en gidseltagning dræber 22 og sårer mindst 25-mange udlændinge.
  Bagdad/Irak (24.06.2004), en serie bombeangreb på irakisk politi dræber mindst 100 og sårer 300 nord og syd for Bagdad.
  Skolebørnene i Beslan/Rusland (1.9.2004), hvor 344 dræbes, heraf 186 børn af muslimer.
  Djarkata/Indonesien (09.09.2004), Australiens ambassade bombet, dræber 9 og mindst 180 såret.
  Amsterdam/Holland (2.11.2004), Theo van Gogh dræbt af muslim (Mohammed Bouyeri), der efterfølgende sagde: ”Jeg handlede udelukkende på vegne af min religion.”
  Lissabon/portugal (juni 2005), ca.500 unge muslimer angreb indfødte gæster på strand.
  London Underground (7.7.2005) blev 4 steder bombet af muslimer, 52 døde + mindst 700 sårede.
  Jimbaran + Kuta/Indonesien (1.10.2005), 23 dræbt af Jemaah Islamiah.
  Amman/Jordan (9.11.2005). Radisson SAS-hotellet terrorbombet, 60 døde.
  Doda distrikt/Yammu/Kashmir) 30.04.2006), 35 hinduer dræbt.
  Paris/Frankrig (sept./okt. 2006), borgerkrigsligende tilstande i muslimske forstæder, afbrænding, hærværk og vold.
  Mosul/Irak (14.8.2007), 4 selvmordsbomber dræbte 796, målet var kurderne.
  Indien/Mumbai-angrebene (2008) blev foretaget af muslimer (166 døde).
  Islamabad/Pakistan (02.06.2008), 6 dræbt og mindst 24 sårede ved selvmordsangreb (bilbombe) ved den danske ambassade.
  Marriot Hotel/Islamabad/Pakistan 2008, 54 dræbt af muslimer.
  Killeen/Fort Hood/Texas (15.11.2009), 13 sovende soldater myrdet i Allahs navn.
  ”The Underway Bomber” (juledag 2009) forsøgte sprængning af fly.
  Aarhus/Danamrk (2.1.2010), somalisk tumpe forsøger at dræbe tegneren Kurt Westergaard.
  Srinagar/Indien (7.1.2010), 6 dræbt + 8 sårede af Lashkar-e-Taiba.
  Bagdad/Irak (4.4.2010), 42 dræbt og 224 sårede ved selvmordsbombe.Anbar/Bagdad/Irak (23.4.2010), 85 dræbt + mindst 145 sårede ved bombe.
  Bagdad/Irak (7.7.2010), mindst 70 dræbte + over 400 sårede ved selvmordsbombe.
  Mohmand-området/Pakistan (9.7.2010), 105 dræbt + mindst 120 sårede ved selvmordsbombe.
  Afganistan (8.8.2010), 8 vestlige læger + 2 sygeplejersker henrettet, de havde en bibel på sig.
  Mogadishu/Somali (25.8.2010), 30 dræbt af muslimer.
  Hotel Jørgensen/v.Nørreport (10.9.2010), bombe sprang før tid, af en muslim.
  Stockholm/Sverige (11.12.2010), 1 dræbt + 2 sårede-selvmordsbombe i Stockholm, foretaget af en såkaldt velintegreret muslim. Hans efterladte trusselbrev var en slags testamente, med bl.a. følgende ordlyd: ”I Guds, den barmhjertiges navn. Nu har den islamiske stat opfyldt hvad den lovede jer. Vi findes nu her i Europa og i Sverige. Vi er virkelighed. Vi er intet påfund.”
  Alexandria/Egypten (1.1.20111), 21 koptere dræbt og 83 sårede.
  Cafe Argana/Marrakesh/Marokko (april 2011), to trykkogere bragt til sprængning, 17 dræbt.
  Cairo/Egypten (11.10.2011), 26 koptere dræbt og mindst 213 sårede.
  Teheran/Iran (29.11.2011), britiske ambassade angrebet med benzinbomber og raseret.
  Det amerikanske konsulat i Benghazi/Libyen (11.9.2012), 4 dræbt af muslimer.
  Frederiksberg/Danmark (5.2.2013), attentat på forfatteren + journalisten Lars Hedegaard i sit hjem, forsøgt udført af en muslim.
  Woolwich/London/England (22.5.2013), soldaten Lee Rigby fra Royal Regiment of Fusiliers, slagtet udenfor sin kaserne med kødøkse og kniv af to muslimer (Michael Adebolajo + Michael Adebowale).
  USA/Boston Marathon (2013), 3 dræbt, 260 hårdt kvæstede af 2 muslimske brødre.
  Westgate/Nairobi/Kenya (21.9.2013), 67 dræbt + mange sårede af al-Shabaab.
  Handelsgade i Bagdad/Irak (12.10.2013), 13 dræbt + mindst 32 sårede efter bilbombe.
  Det Jødiske Museum i Bruxelles (2014) angrebet af muslim (4 dræbte)Northwest Toulose/ den jødiske skole Ozar Hatorar angribes, 4 jødes dræbes af en muslim.
  Marokko/Atlasbjergene (24.09.2014), en fransk bjergguide Hervé Gourdel henrettet af IS ved halshugning.
  Kadhimiyah by/Bagdad/Irak (11.10.2014), 15 dræbt + mindst 32 sårede ved selvmordsangreb.
  Peshawar/Pakistan-mindst 132 skole børn dræbt af Pakistansk Taliban på en militær skole.
  Kehilat Bnei Torah synagoge/Jerusalem/Israel (18.11.2014), to palæstinensere fra PFLP myrder 4 rabbinere med knive/økser/skydevåben.
  Charlie Hebdo/ Paris (7.1.2015), 11 dræbt, 11 sårede af muslimer + 5 dræbte fra det jødiske Deli-marked.
  Krudttønden på Østerbro, 1 dræbt og 3 sårede (14.2.2015) af en muslim
  Synagogen i København (15.2.2015), 1 dræbt og 2 sårede, af en muslim
  Grand-Bassam/Elfenbenskysten (14.3.2015), 18 dræbt og 26 sårede ved terrorangreb af al-Qaeda.
  Det tunesiske nationalmuseum (18.3.2015), 19 dræbte, 38 sårede af muslimer
  Moske i Sana/Yemen (18.3.2015), mindst 126 dræbt, mindst 260 sårede af andre muslimer.
  Gulshan-e-Iqbal/Lahore/Punjab-provinsen/Pakistan (27.3.2015), 52 dræbt, 150 sårede ved selvmordsbombe udført af Taliban mod kristne, flest kvinder + børn.
  Universitetet i Garissa/Kenya (2.april 2015), 152 dræbt + 79 sårede.
  Sadr City/Bagdad/Irak (11.05.2016), 52 dræbt + mindst 80 sårede ved bonbe angreb.
  Sirte/Etiopien, 34 kristne dræbt af IS på stranden nær Sirte.
  Port El kautaoui/Sousse/Tunis (26.06.2015), masseskyderi på hotel, 38 dræbt og 40 sårede.
  Lyon/Frankrig (26.6.2015), en IS-sympatisør halshugger en mand.
  Suruc/Tyrkiet (20.7.2015), 33 dræbt, fortrinsvis kurdere.
  Frankrig (21.8.2015), i toget mellem Amsterdam-Paris skyder en mand med en automatriffel, men overmandes.
  To bomber dræbte 103 muslimer i Ankara (10 oktober 2015), dræbt af andre muslimer (IS? eller magthaverne).
  Sinai/Ægypten (31.10.2015), russisk fly A321 terrorbombet, 229 personer dræbt.
  Burj al-Barajneh/Beirut/Libanon (12.11.2015), 81 dræbt ved en terrorbombe (IS) og mindst 181 sårede.
  Paris (13.11.2015), mindst 130 dræbt + ca.350 såret ved selvmordsbomber (IS).
  Bamako/Mali (19.11.2015), 27 dræbt på Hotel Radisson.
  Moske angrebet i Yola/Nigeria, 27 dræbt, 97 sårede, dræbt af Boko Harem, før denne var en moske i Maiduguri (hovedstad i delstaten Borno), her blev 28 dræbt (Boko Harem).
  San Bernardino/Californien (03.12.2015), 14 dræbte, 21 kvæstede af et muslimsk ægtepar.
  Paris/Frankrig (7.1.2016), en IS-sympatisør angriber en politistation men dræbes af politiet.
  Istanbul nær Den Blå Moske + Haga Sophia/Tyrkiet (12.1.2016), 12 dræbte turister og 22 sårede, udført af muslimer/IS.
  Gnanvill ris/Frankrig (13.06.2016), politiægtepar fik skåret struben over af muslim for øjnene af deres lille søn.
  Jarkata/Indonesien (13.01.2016), 7 dræbt af muslimer/IS.
  Ouagadougou/Burkina Faso (13.01.2016), 23 dræbt af muslimer (Al-Qaeda).
  Mölndal/Sverige (14.01.2016), 22-årig svensk kvinde myrdet med kniv af en 15-årig muslim.
  Universitet i Charsadda/Pakistan (19.1.2016), mindst 30 dræbt af muslimer (Taleban).
  Cizre/Sirnak/Tyrkiet (28.-29.01.2016), tyrkere mod kurdere (PKK), mellem 170-660 dræbt.
  FN-militær lejr/Mali (12.02.2016), 2 dræbt og 30 sårede, dræbt af militante islamister.
  Bilbombe i Ankara (17.02.2016), 28-30 dræbt og endnu flere sårede (60?), TAK (Kurdistans Frihedsfalke) /PKK tog ansvaret.
  Diyarbakir/Tyrkiet (18.02.2016), militærkonvoj ramt af bombe, 6 soldater dræbt.
  Ben Guerdane/Tunesien (7.3.2016), 13 militærfolk og 7 civile dræbt , da islamister angreb en kaserne tæt på Libyen.
  Kizilay/Ankara/Tyrkiet (13.3.2016), 37 dræbt og mindst 125 sårede, dræbt af PKK/TAK ifølge tyrkiske myndigheder.
  Istiklal Street/Istanbul (19.3.2016), 3-4 dræbte + mindst 36 sårede.
  Zaventem lufthavn/Bruxelles/Belgien (22.3.2016).
  Maalbeek metro-station/Bruxelles/Belgien (22.3.2016), 35 dræbte, mindst 300 personer sårede ved de to angreb.
  Pakistan (27.03.2016), 74 kristne + over 400 sårede ved selvmordsbompe, en taleban relateret gruppe har taget ansvaret.
  al-Asriya/Bagdad/Irak, 41 dræbte og mindst 105 sårede ved selvmordsangreb.
  Kabul/Afghanistan (19.4.2016), Taleban dræber 28 og sårer mindst 320 ved selvmordsangreb.
  Nord for Bagdad/Irak 08.06.2016), 30 dræbt og ca.52 sårede ved en shiamuslimsk helligdom.
  Orlando/Florida/USA (12.6.2016), muslim dræber 50 og sårer 53 på en bar.
  Magnaville/Frankrig (13.6.2016), muslim dræber et politi ægtepar.
  al-Qaa/Libanon (27.6.2016), muslim dræber 4 kristne ved selvmordsangreb.
  Atatürk-Lufthavn/Istanbul (29.6.2016), 41 dræbt og 239 sårede, Islamisk Stat?
  Cafeen Holy Artisan Bakery/Dhaka/Bangladesh (2.7.2016), 20 dræbt af islamister.
  Karrada/Bagdad (3.7.2016), mindst 200 dræbt af IS?
  Promenade des Anglais/Nice/Frankrig (14.7.2016), 84 dræbt + 202 sårede under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Würzburg/Bayern/Tyskland (18.7.2016), 17-årig amok i regional tog med kniv + økse, sårer 5 de 3 alvorligt under råbet ”Allahu Akhbar.”.
  Indkøbscenteret Olympia/München/Tyskland (22.7.2016), iraner dræber 9 og sårer 27.
  Kabul/Afghanistan 23.7.2016), 80 dræbt og 231 sårede ved tre selvmords angreb.
  Ansbach/Bayern/Tyskland (24.7.2016), 1 død + 12 sårede af 27-årig afvist asylansøger fra Syrien.
  Reutlingen/Stuttgart/Tyskland (24.7.2016), kvinde dræbt med machette.
  Saint-Etienne-du-Rouvroy/Rouen/Frankrig (26.7.2016), 84-årig katolsk præst fik under gudstjeneste skåret halsen over af to muslimer, medens der blev råbt ”Allahu akbar.”
  Istanbul/Tyrkiet (28.07.2016), 47 dræbt ved bombeangreb.
  Quetta/Baluchistan/Pakistan (8.8.2016), 70 dræbt af selvmordsbombe (Taliban).
  Kabul/Afghanistan (08.08.2016), mindst 40 politikadetter + civile dræbt.
  Malmø, Stockholm, Norrköping, Gøteborg og andre svenske byer (uge 33/2016), biler sat i brand i indvandrerkvarterer. I første halvdel af 2016 sat ild til 2.027 køretøjer.
  Elazig/Tyrkiet (18.8.2016), tre bombeangreb mod politi/militær, mindst 10 dræbte og over 200 sårede.
  Cizre/Sirnak-provinsen/Tyrkiet (26.8.2016), bilbombe mod politistation, dræbte mindst 11 og sårede 78.
  Aden/Yemen (29.8.2016), 45 dræbt ved selvmordsbombe.
  Kabul/Afghanistan 05.09.2016), dobbelt selvmordsangrev dræber 24 og indst 91 sårede.
  Manhattan/New York (17.9.2016), 29 sårede af bombe (amerikansk statsborger af afghansk herkomst.
  Sct.Clouds/Minnesota/USA (17.09.2016), somalisk mand amok i et indkøbscenter med kniv, 10 personer sårede han, medens han råbte ”Allah.”
  La Grande Borne/Viry-Chatillon/S-for Paris/Frankrig (08.10.2016), 15 unge muslimer angreb 2 franske betjente med brandbomber, medens de sad i deres tjenestebil, begge alvorligt forbrændt.
  Freiburg/Tyskland (16.10.2016), 19-årig tysk kvinde myrdet af en afghaner
  Den amerikanske Bagram-base/Afghanistan (12.11.2016), 4 amerikanere dræbt og 16 sårede ved selvmordsbombe af Taleban.
  Grænseposter mellem Burma og Bangladesh (13.10.2016) angrebet af muslimske oprørere, 9 politifolk dræbt.
  Kabul/Afghanistan (21.11.2016), mindst 32 dræbt i moske ved selvmordsbombe af Taleban.
  Mogadishu/Somalia (26.11.2016), 10 dræbt af en bilbombe.
  Istanbul/Tyrkiet (10.12.2016), 38 dræbt og mindst 155 dræbt ved Vodafone Arena af PKA.
  Kairo/Egypten (10.12.2016), 27 dræbt, og 65 sårede ved den koptiske al-Boutroseya- Kirke af IS.
  Kairo/Egypten (11.12.2016), vejsidebombe dræber 6 betjente og sårer 3.
  Istanbul/Tyrkiet (19.12.2016), den russiske ambassadør skudt af en muslim.
  Breitscheidplatz/Berlin (19.12.2016), bil ført af tunesisk ”flygtning”, kørt ind i julemarked som i Nice, 12 døde og 48 sårede.
  Istanbul/Tyrkiet (01.01.2017) skudmassakre på natklubben Reina, 39 dræbt og mindst 68 sårede.
  Jerusalem/Israel (08.01.2017), palæstinenser kørt ind i en gruppe soldater, 4 dræbt mindst 17 sårede.
  Melbourne/Australien (19.01.2017), car-jihad under råbet ”Allahu akbar”, 3 døde, 25 sårede.
  Mogadishu/Somalia (25.01.2017), bilbombe dræber 28 + sårer mindst 43.
  Sehwan/Sindh-provinsen/Pakistan (16.2.2017), 72 personer dræbt ved helligdom for islamisk sufisme-IS taget ansvaret.
  N-Pakistan (21.2.2017), 7 dræbt + 15 sårede ved et tredobbelt selvmordsangreb af pakistansk Taleban.
  Lahore/Pakistan (23.2.2017), 5 dræbt og mindst 15 sårede på det lokale marked ved eksplosion.
  Militær hospital i Kabul/Afghanistan (8.3.2017), 49 dræbt og 63 sårede af IS.
  Gamle bydel i Damaskus/Syrien (11.03.2017), 44 dræbt ved to bomber /vejside/og selvmords.
  Damaskus/Syrien (15.03.2017), mindst 30 dræbt ved et dobbelt selvmordsangreb i Justitspaladset.
  Orly lufthavnen/Paris/Frankrig (18.03.2017), skyderi i lufthavn af muslimsk terroist.
  Westminster Bridge + Parlamentet/London/England (22.03.2017), 4 dræbt og mindst 20 kvæstet ved skyderi og påkørsel med bil.
  Metrostation i Sankt Petersborg/Rusland (03.04.2017), 14 dræbt + mindst 50 sårede ved selvmords bombe .
  Åhléns Varehus/Stockholm/Sverige (07.04.2017) påkørsel ind i menneskemængde, 5 dræbt + mindst 8 sårede.
  Koptisk kirke/Alexandra/Egypten (09.04.2017), 11 dræbt + og mindst 33 sårede ved selvmordsbombe.
  Mar Girgis kirken/Tanta/Egypten (09.04.2017), 25 dræbt + mindst 60 sårede ved selvmordsbombe.
  Aleppo/Syrien (15.04.2017), mindst 126 dræbt (heraf 68 børn) ved selvmordsangreb.
  Fresno/Californien/USA (19.04.2017), 3 dræbt + 1 såret efter skud under råbet ”Allahu Akbar.”
  Champs Elyées/Paris/Frankrig (20.04.2017), 1 betjent dræbt + 2 alvorligt sårede efter skuddrama.
  Afghanistan (21.04.2017), over 140 dræbt på militærbase af Taleban.
  Kabul/Afghanistan (03.05.2017), 8 dræbt 3 sårede ved selvmordsangreb mod NATO-personel.
  Manchester Arena/England (22.05.2017), 22 dræbte + 59 sårede ved selvmordsangreb af jihadisten Salman Abedi.
  Marawi/Filippinerne (23.05.2017) hundredevis af muslimske terroister (IS) angriber byen.
  Minya-Provinsen/ægypten (26.05.2017), 28 dræbt + mindst 22 sårede koptere ved angreb på bus.
  Kabul/Afghanistan (31.05.2017), 150 dræbt, over 460 sårede ved bilbombe i ambassade-kvarteret.
  London Bridge/London/England (03.06.2017), 7 dræbt og 48 sårede ved selvmordsangreb.
  Musayab/Irak (09.06.2017), 30 dræbt og 35 sårede efter selvmordsbombebælte på marked (IS).
  Mogadishu/Somalia (15.06.2017), 19 dræbt af al-Shabab.
  Hurghada/Egypten (14.07.2017), 2 dræbt + 4 sårede.
  Edeka-supermarked/Hamborg/Tyskland (28.07.2017), 1 dræbt og flere sårede efter knivstik under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Hamborg/Tyskland (04.08.2017), 1 dræbt + 7 sårede med kniv i supermarked af palæstinenser.
  Konstanz/Tyskland (06.08.2017), 1 dræbt + flere sårede, da en iraker med en maskinpistol skød ind i en natklub.
  Sydøstlige Nigeria (06.08.2017), 11 kirkegængere dræbt + 18 sårede.
  Paris/Frankrig (09.08.2017), 6 soldater forsøgt kørt ned, 3 sårede alvorligt.
  Maiduguri/Kenya (15.08.2017), 27 dræbt + 83 sårede ved selvmordsangreb (Boko Harem).
  La Rambla/Barcelona/Spanien (17.08.2017), 13 dræbte + mindst 100 sårede.
  Turku/Finland (18.08.2017), 2 dræbt + 6 sårede ved knivstikkeri under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Surgut/Rusland (19.08.2017), 7 personer såret heraf 2 alvorligt efter knivstikkeri.
  Helmand/Afghanistan (23.08.2017), 5 dræbt + 38 sårede (mange børn) af Taliban.
  Myanmar og Bangladesh (25.08.2017), angreb af muslimske terroister på 30 grænseposter og en militærforlægning, mange dræbt.
  Kabul/Afghanisten (26.08.2017), 20 dræbt + mindst 50 sårede af Taliban.
  N-Cameroun (25.08.2017), 11 dræbt + 8 kidnappet samt 50 huse brændt ned af Boko Harem.
  NØ-Nigeria (01.09.2017), 18 knivdræbt af Boko Harem.
  London/England (15.09.2017), bombe i Metro, 30 sårede.
  Marseilles/frankrig (01.10.2017), 2 knivdræbt under råbet “Allahu Akhbar.”
  Cairo/Egypten (14.10.2017), koptisk biskop dræbt af knivstik.
  Mogadissio/Somalia (14.10.2017), 358 dræbt og over 100 sårede af bomber.
  Kandahar/Afghanistan (18.10.2017), politi-og efterretningschefer dræbt + 2 amerikanere såret.
  Kabul/Afghanistan (20.10.2017), 39 dræbt ved selvmordsbombe.
  Ghor-provinsen/Afghanistan (20.10.2017), 20 dræbte + 10 sårede ved moske angreb.
  Kabul/Afghanistan (21.10.2017), 15 rekrutter dræbt ved selvmordsangreb.
  Kabul/Afghanistan (27.01.2018), 63 dræbt og 163 sårede ved bombeangreb.
  Tyskland (12.03.2018), 17-årig ung kvinde myrdet med 14 knivstk af sin afghanske kæreste.
  Vadsø/Finmark/Norge (14.07.2018), 18-årig norsk mand knivdræbt af afgansk asylansøger.
  Lübeck/Tyskland (20.07.2018), 14 buspassagere dolket af iraner.
  Toronto/Canada (23.07.2018), pakistaner dræbt en 8-årig og 18-år.
  Ahvaz/Iran (22.09.2018), 29 dræbt + mindst 70 sårede ved skudsalver fra terrororganisationen ASMLA, deraf mange soldater.
  Afghanistan (15.10.2018), over 20 soldater dræbt af Taleban i det N-Afghanistan.
  Holbæk/Danmark (05.10.2017), syrer påkører dansk mand overlagt på en tankstation.
  La Defency-byggeriet/Paris/Frankrig (05.12.2018), Den irske lærer John Dowling fra Leonardo da Vinci universitetet knivdræbt af pakistaner.
  Strasbourg/Frankrig (11.12.2018), 4 dræbt + 12 sårede efter skyderi på julemarked.
  Ilbil/Atlasbjergene/Marrakech/Marokko (fundet 17.12.2018), en dansk og en norsk ung kvinde slagtet med kniv, hals skåret over, af IS-sympatisører, medens de råbte: ”dette er hævn for vore brødre i Hajin.” Hajin, var en af Islamisk Stats’s sidste højborge i Syrien, der netop er generobret af syriske regerings styrker.
  Klosterkirke Maria Immaculata/Strebersdorf/Wien/Østrig (27.12.2018), 1 klosterbroder dræbt + 5 sårede.
  Giza/Egypten (28.12.2018), 4 turister dræbt + 11 sårede ved vejside bombe.
  Amberg/Bayern/Tyskland (31.12.2018), 12 etniske tyskere kvæstet i et voldsorgie foretaget af 4 asylansøgere.
  Manchester tog station/England (31.12.2018), 3 tilfældige mennesker dolket af muslim under råbet ”Allahu akbar” (Allah er størst).
  Schophol lufthavn/Holland (31.12.2018), under råbet ”Allahu akbar” truede en muslim med at sprænge en bombe.
  Gothersgade/København/Danmark (01.01.2019), 19-årig ung mand umotiveret knivdræbt med 4 stik, og 3 sårede, af en formentlig muslim.
  Floddalen øst for Eufrat/Syrien (06.01.2019), 23 dræbt ved selvmordsangreb.
  Amstetten/Østrig (08.01.2019), 40-årig kvinde myrdet af tyrker.
  Bad Kreuznach/Tyskland (11.01.2019), afghansk asylansøger knivstikker gravid kvinde, barnet dræbt, kvinden alvorligt såret.
  Jena/Tyskland (11.01.2019), 87-årig tysk kvinde dræbt af afghansk asylansøger.
  Wiener Neustadt/Østrig (13.01.2019), 16-årig pige myrdet af syrer.
  Westland/Naiobri/Kenya (15.01.2019), terrorangreb på hotellet DusitD2, 21 dræbt + 28 sårede.
  Østrig (15.01.2019), 21-årig etioper knivdræbt af sin bror.
  Manbij/Nord-Syrien (16.01.2019), 16 dræbt, iblandt 4 amerikanske soldater, IS stod bag.
  Oslo/Norge (18.01.2019), 25-årig norsk kvinde i respirstor, knivstukket af islamterroist.
  Maidan Wardak/Afghanistan (21.01.2019), over 100 mennesker dræbt (soldater), og mange sårede af Taliban.
  Tulln/Østrig (21.01.2019), 32-årig kvinde stukket ned af makedonier.
  NØ-Nigeria (28.01.2019), 60 mennesker dræbt af Boko Harem.
  Nürnberg/Tyskland (ultimo januar 2019), 3 drenge skubbet ned foran et ankommende tog, af migranter fra Tyrkiet + Grækenland, de to af drengene dræbt.
  Dornbirn/Voralberg/Østrig (07.02.2019), mand i socialforvaltning knivdræbt af 34-årig tyrkisk-kurder.
  Amarenda/Tripura/Indien (05.02.2019), 20 indiske soldater dræbt + 4 sårede.
  Maiduguri/NØ-Nigeria (16.02.2019), 11 dræbt i moske af Boko Haram.
  Østerbro/Danmark (07.03.2019), 81-årig dansk kvinde dræbt af 26-årig afrikaner (Sudaneser), senere viste det sig, at han har dræbt yderligere 2, en 83-kvinde den 07.02. og en 80-årig mand den 02.03.2019.
  Kajuru/Nigeria (9.-10.03.2019), 32 kristne dræbt af radikale muslimer. CBN News rapporterede i 2017, at hundredevis af kristne i Nigeria var dræbt af hyrdefolket Fulani. Ifølge Global Terroism Index, har Fulanihyrderne dræbt over 60.000 siden 2001.
  Worms/Tyskland (10.03.2019), 21-årig tysk kvinde knivdræbt af tunesisk asylansøger under råbet ”Allahu akbar.”
  Cabo Delgado provinsen/Mosambique (14.03.2019), 13 dræbt af islamister og mindst 200 dræbt siden oktober 2017.
  Centrale Mali (17.03.2019), 16 soldater dræbt af jihadister med bånd til al-Qaeda.
  Utrecht/Holland (18.03.2019), 3 døde og adskellige såret (5?) efter skyderi af tyrkisk mand.
  Mogadishu/Somalia (23.03.2019), 5 dræbt i en regeringsbygning af al-Shabaab.
  Burkina Faso (april 2019), 62 dræbt af terroister.
  Kabul/Afghanistan (20.04.2019), 7 dræbt ved angreb på Informationsministeriet.
  Sri Lanka/Colombo (21.04.2019), mindst 359 dræbt + over 600 kvæstet ved bombeangreb i kirker og luksushoteller.
  Kuda/NØ-Nigeria (29.04.2019), 21 kristne dræbt af Boko Haram.
  Sinai-Halvøen/Egypten (05.06.2019), 8 politi-og militærfolk dræbt ved check points.
  Burkino Faso (maj 2019), 4 kristne dræbt under en katolsk søndagsgustjeneste.
  Arbinda/Burkina Faso (09.06.2019), 19 dræbt og 13 sårede af muslimske terroister.
  Namentenga-provins/Burkina Faso (10.06.2019), 10 dræbt af terroister.
  Centrale Mali (17.06.2019), 62 dræbt af terroister.
  Belehede/Burkina Faso (19.06.2019), 17 dræbt under natligt angreb af terroister.
  Tunis (27.06.2019), 1 dræbt flere sårede ved 2 selvmordsangreb.
  Kabul/Afghanistan (01.07.2019), 11 dræbt + 105 sårede ved Talebans selvmordsangreb.
  Kismayo/Somalia (13.07.2019), 26 dræbt i angreb på hotel af al-Shabaab.
  Voerde/Tyskland (20.07.2019), 34-årig mor + hendes 13-årige søn skubbet ud foran et tog af en serber, begge dræbt.
  Rom/Italien (26.07.2019), betjent umotiveret knivdræbt af 2 nordafrikanere.
  Frankfurt/Tyskland (29.07.2019), 40-årig mor og hendes 13-årige søn skubbet ud foran et IC-tog af nordafrikaner, sønnen dræbt og moderen kvæstet.
  Kabul/Afghanistan (29.07.2019), bombeangreb hvor 20 blev dræbt + mindst 50 sårede.
  Cairo/Ægypten (05.08.2019), 20 dræbte og mindst 47 sårede af bilbombe.
  Kabul/Afghanistan (07.08.2019), 14 dræbte + mindst 145 sårede efter bilbompe ved politistation.
  Kabul (i Dubai City)/Afghanistan (17.08.2019, 63 dræbt og mindst 182 sårede af Islamisk Stat.
  Lyon/Frankrig (31.08.2019), afghaner dræbt en og sårede 9.
  Kabul/Afghanistan (05.09.2019), 10 dræbt + 45 sårede ved bilbombe i ambassade kvarter.
  Burkina Faso (08.09.2019), mindst 29 dræbt og mange sårede i to bombeangreb i N del af landet.
  Kabul/Afghanistan (17.09.2019), 48 dræbt og mange sårede efter to bombeangreb.
  Politihovedkvarteret/Paris/Frankrig (03.10.2019), ansat dræber 4 politifolk med kniv og sårer to, den ene alvorligt.
  Bizerte/Tunis (14.10.2019), fransk turist dræbt af muslimsk ekstremist.
  Nangarhar-provinsen/Haska Mina-distriktet/Afghanisten (18.10.2019), mindst 32 dræbt + 55 sårede ved bombeangreb under fredagsbøn i moske.
  Limburg/Hessen/Tyskland (25.10.2019), tunesisk mand dræbte sin kone med 5 øksehug i halsen.
  I sidste uge af oktober 2019 blev 76 regeringssoldater dræbt i Afghanistan, ifølge New York Times.
  Ban Tung Sadao/Thailand (05.11.2019), 15 dræbt og 4 sårede ved håndgranater og automatvåben.
  Jerash/Jordan (06.11.2019), fire turister stukket ned med kniv, flere alvorligt såret.
  Amys Park/England (27.11.2019), 17-årige Jodie Chesney umotiveret knivdræbt af afrikaner.
  London Bridge/England (29.11.2019), 2 knivdræbt + 3 sårede af muslim.
  Haag/Holland (29.11.2019), flere sårede i forretningsgade (Grote Markstraat).
  Hantoukoura/Burkina Faso (01.12.2019), 14 dræbt og mange sårede under protestantisk gudstjeneste.
  Sahel-regionen/Niger (09.12.2019), militærbase angrebet af IS, over 70 soldater dræbt.
  Pensacola-basen/Florida/USA (06.12.2019), saudiarabisk officer dræber 3 amerikanske soldater på basen.
  Augsburg/Bayern/Tyskland (06.12.2019), tysk brandmand på aftentur slået ned og dræbt af indvandrer, med statsborgerskab i Tyrkiet + Libanon.
  Gislaved/Sverige (14.12.2019), 60-årig svensker stukket ned af 3 ”kulturberigere” med machete-ligende knive, da han ville forhindre et røveri.
  MERE END 1000 KRISTNE DRÆBT I NIGERIA I 2019, se The Christian Post/Saterday, December 14/2019.
  Mogadishu/Somalia (27.12.2019), mindst 73 dræbt og mindst 54 sårede ved en lastbilbombe.

  Siden 2001:
  2002: 667 muslimske angreb i 23 lande, 3.149 dræbt + 6.055 sårede.
  2003: 870 muslimske angreb i 33 lande, 3.279 dræbt + 6.706 sårede.
  2004: 1.115 muslimske angreb i 37 lande, 7.109 dræbt + 14.558 sårede.
  2005: 1.863 muslimske angreb i 38 lande, 7.648 dræbt + 12.864 sårede.
  2006: 2.778 muslimske angreb i 42 lande, 15.225 dræbte + 19.484 sårede.
  2007: 3.096 muslimske angreb i 45 lande, 20.495 dræbt + 27.317 sårede.
  2008: 2.207 muslimske angreb i 42 lande, 10.717 dræbt + 17.803 sårede.
  2009: 2.131 muslimske angreb i 40 lande, 9.172 dræbte + 18.612 sårede.
  2010: 2.034 muslimske angreb i 48 lande, 9.258 dræbte + 17.462 sårede.
  2011: 1.997 muslimske angreb i 57 lande, 9.097 dræbte + 16.926 sårede.
  2012: 2.484 muslimske angreb i 58 lande, 11.557 dræbte + 20.272 sårede.
  2013: 2.833 muslimske angreb i 48 lande, 16.797 dræbte + 29.596 sårede.
  2014: 3.008 muslimske angreb i 55 lande, 32.845 dræbte + 27.530 sårede.
  2015: 2.890 muslimske angreb i 53 lande, 27.641 dræbte + 26.169 sårede.
  2016: 2.498 muslimske angreb i 59 lande, 21.413 dræbte + 26.730 sårede.
  2017: 2.045 muslimske angreb i 61 lande, 16.387 dræbte + 14.362 sårede.
  2018: 1.980 muslimske angreb i 55 lande, 11.777 dræbte + 11.483 sårede.
  I alt: 36.496 angreb, 233.566 dræbte + 296.126 sårede
  (
  https://thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?=2002).

  Fortsæt selv listen, jeg orker det ikke. Faktisk er alle begreber negative og jeg kan ikke på stående fod finde blot ét begreb, som er positivt ladet i forbindelse med muslimerne. Måske kan nogle hjælpe?
  Det er sådanne grupperinger vi risikerer at få til landet, når magthaverne tilsyneladende ikke vil sætte ind med magtmidler, når horder af velfærdsmigranter søger til Danmark, og næsten fra dag et kan få sociale ydelser, som burde være forbeholdt vores ældre medborgere, der for manges vedkommende har knoklet et langt liv på arbejdsmarkedet.
  Frugterne der skulle høstes bliver konverteret til nedskæringer og besparelser. Jeg kan ikke rigtig forstå det, for politikerne har i årevis fortalt os, at antallet ikke betød noget, og at attentaterne og terroreren intet har med islam at gøre.!
  University of Marylands Global Terroism Database oplyser i øvrigt, at fra 1970-2015 er 344.823
  mennesker dræbt i terrorangreb.
  En rapport udgivet af Storbritanniens tidligere premierminister Tony Blairs tænketank Institut for global forandring viser, at der alene i 2017 blev begået 7.841 islamiske terrorangreb i 48 forskellige lande. Det svarer til 21 om dagen.
  84.000 mennesker blev ifølge tænketanken dræbt i de mange religiøst motiverede angreb dét år. Se endvidere Europol´s årlige EU Terrorism Situation and Trend report (Te-Sat).
  Ifølge den afganske præsident Ashraf Ghani, har mindst 45.000 medlemmer af de afghanske sikkerhedsstyrker mistet livet siden 2014!
  Myndighederne har siden 2017 hemmeligholdt, hvor mange soldater og politibetjente der bliver dræbt. Men antallet er steget med 5 pct. i forhold til sidste år (2018), ifølge en ny rapport fra SIGAR, so monitorerer krigen for den amerikanske kongres. (Weekendavisen nr.45, 1.sek.s.12/08. nov. 2019).

  Kommentar by der Adler — 28. december 2019 @ 15:33

 34. Tak til der Adler for en prisværdig á-jour-ført journal over krigshandlinger i den 3. verdenskrig (eller 4., vil nogle sige). 1. verdenskrig var en skyttegravskrig, 2. verdenskrig var for en stor del en fly- og tankkrig, 3. verdenskrig er en terrorkrig, der udkæmpes af 5. kolonner midt iblandt os.

  Kommentar by Ole Madsen — 28. december 2019 @ 15:50

 35. På JP får Henrik Højlund ordentlig på frakken med sit blogindlæg ‘Deltag i oprøret mod ateismen – i teori og praksis. Bed Fadervor..’

  Man burde vel minde om, at religionsfrihed er ikke noget, som er kommet til verden i det rene tomrum. Der kræves de nødvendige rammer: Når kristendommens symbol er, at Jesus dingler afmægtigt på korset, så symboliserer det, at magten (og loven) adskilles fra troen igennem Jesus, hvorefter mennesket sættes fri fra magten og kan f.eks. sige ‘enhver er salig i sin tro’ og kan frit være troende, agnostiker eller ateist. Det er en selvfølge blandt de oprindelige i vestlige lande. I islamske lande blandt muslimer er det lige modsat, da krigsherren Muhammed står for, at magten, (sharia)loven og troen er fast sammentømret, og mennesker skal underkastes magtens tro, ellers betragtes de som vantro.

  Som en kommentar til bloggen lyder “Ateister angriber hyppigst kristendommen da dette er en gratis omgang det er sjældent set at ateister angriber islam”, så er det det tragiske, at ateister foretrækker at angribe de forkerte fjender – de kristne.

  Kommentar by traveler — 28. december 2019 @ 15:54

 36. Kirken ligger et halvt stenkast fra hvor Mads og Nanna fik Juletæsk. Gudskelov hjalp det og Nanna er nu venligbo.

  Kommentar by Johnson — 28. december 2019 @ 16:15

 37. Heksen Mette Gramstrup lukker facismen ind i kirken.
  Hun er i hvertfald ikke kristen på nogen måde.
  Gad vide om hun er macochist og ønsker en rigtig omgang underkastelse og kvindefornedring ?

  Kommentar by Oppenheimer fan — 28. december 2019 @ 16:16

 38. Han er ikke en profet i kristendommen, han er Guds søn.
  Muslimer anser kristne for at være vantro polyteister for deres tro på treenigheden.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 28. december 2019 @ 16:49

 39. Præst: »Det er helt klart et problem, når Gud omtales som far men ikke omtales som mor« https://politiken.dk/video/art6223948/%C2%BBDet-er-helt-klart-et-problem-n%C3%A5r-Gud-omtales-som-far-men-ikke-omtales-som-mor%C2%AB

  Kommentar by BB — 28. december 2019 @ 16:55

 40. BB — 28. december 2019 @ 16:55

  Som flere også nævner hun er ikke troende, hun har bare arbejde i et præsteembede.

  Så skabte Gud mennesket efter sit eget billede, efter Guds billede skabte han ham; mand og kvinde skabte han dem.

  23 „Ja!” udbrød Adam. „Det er knogler af mine knogler og kød af mit kød! Hun skal hedde kvinde, for hun er taget ud af manden.

  Kommentar by Jan Huus — 28. december 2019 @ 17:08

 41. Terror eller….
  https://ekstrabladet.dk/112/mand-anholdt-for-at-kaste-salmiakspiritus-paa-togpassagerer/7935539

  Kommentar by Anonym — 28. december 2019 @ 17:12

 42. Islams raske svende
  https://www.lokalavisen.dk/112/2019-12-28/-Fire-m%C3%A6nd-tilb%C3%B8d-kvinde-lift-ved-busstoppested-De-ville-hende-intet-godt-6982415.html

  Kommentar by k. m. — 28. december 2019 @ 17:51

 43. Fra Den Store Hukommelse:

  ”Der er tale om en følagtig flygtningepolitik, i den forstand, at man på Christiansborg først og fremmest laver den så restriktiv af frygt for at skræmme vælgerne yderligere til højre. Det er forfærdeligt, at det er sådan, men vi ser det gang på gang. Socialdemokratiet er utrolig bange for højrefløjen. Lovgiverne og politikerne som helhed kører en ren defensiv linje i deres flygtningepolitik, de går ikke offensivt ud og forsøger at præge folks holdninger positivt i forhold til flygtningene, men afspejler passivt og defensivt deres fornemmelse af en negativ holdning i befolkningen.”
  (Marianne Christiansen, præst, ”Faklen” 11.april 1999, i et interview med Jens Jørgen Bolvig og Mariannne Christiansen, var gift med tidligere MF (B) Henrik Svane, se ham).

  ”At være parat til at bryde loven, når det er et samvittighedsspørgsmål, er jo ikke det, der udgør faren. Aldrig at bryde loven er langt farligere ens altid at overholde den, for så nærmer vi os diktaturet, hvor loven er hellig, og alle blindt parerer ordrer. Det har for mig at se været vigtigt, at Bork Hansen gik til offentligheden, fordi det sætter et nyt lys på den uanstændig smålighed i samfundets behandling af flygtninge.”
  (Marianne Christiansen, præst, ”Faklen” 11. april 1999).

  ”Vi, der alle er aktive i den danske folkekirke, ved, at det er muligt for muslimer og kristne at leve fredeligt side om side samtidig med, vi er i mission.
  Det er derfor beskæmmende for os at opleve, at stærke politiske kræfter i Haderslev modarbejder det muslimske trossamfunds ønsker om at opføre en moske i den udformning det ønsker.”
  (Marianne Christiansen, biskop i Haderslev sammen med 25 andre præster i ”Åbent brev fra kirkefolk til kommune om moske,” Kristeligt Dagblad 13.2.2014 og Haderslev Lokal Avis 25.2.2014. Se Henrik Svane).
  Ved Nytårsgudtjeneste årsskifte til 2016 i Haderslev Domkirke, havde biskoppen inviteret muslimen Imam, Kassem Ali Rashid til at udlægge teksten! Det samme skete for få år siden i Christianskirken på Christianshavn, arrangeret af sognepræst Flemming Pless.

  ”Måske er det særligt det muslimske tørklæde, som anses som problematisk? Hvis det er tilfældet, vil jeg bede Regionsrådet overveje nøje, om man virkelig vil være med til at fortælle vores unge muslimske kvinder, at de er uønskede i sygeplejen og omsorgen for andre mennesker.”
  (Marianne Christiansen, biskop for Haderslev Stift i Jydske Vestkysten 04.04.2017).

  ”Jeg har en niqab liggende inde i klædeskabet. Et sort slør med en åbning til øjnene. Måske kan den om kort tid gøre mig til kriminel. Jeg købte den i Qatar, hvor vi besøgte min daværende mands søn, som arbejdede dér for Mærsk, og hvor mange kvinder går rundt med sådan en (hvad der dog ikke har fået Danmark til at afbryde handelsforbindelserne endnu).
  (Marianne Christiansen, biskop for Haderslev Stift i Fyens Stifttidende 07.02.2018 og Den Korte Avis 15.02.2018).

  ”Danmark bliver multietnisk, og det er godt det samme:”
  (Henrik Svane, radikal politiker, Weekendavisen, 14.01.2000, gift med Haderslev stifts biskop Marianne Christiansen, se denne).

  ”Fremtidens største udfordring handler ikke om-på længere sigt i hvert fald-hvorvidt udlændinge skal integreres i Danmark, men om hvorvidt Danmark integreres i verden. Danmark har fornyet sig gennem den inspiration, der er kommet fra andre kulturer. Og det gør ikke spor, fordi det afgørende er ikke at bevare den såkaldte danskhed (for hvad er det?), men at fastholde grundlaget for velfærdsstaten, og det er ikke betinget af sprog, hudfarve, etnisk baggrund osv men af solidaritet-med verden.”
  (Henrik Svane, radikal politiker, Kristeligt Dagblad, 20.01.2000.

  ”I stedet for at slå på hvor mange vi kan forhindre i at komme hertil, burde vi se på, hvor mange vi kan hjælpe. Asyldebatten er præget af en snigende kynisme, hvor vi s er på flygtninge som nogle tal, der bare vil tage noget fra os.
  Flygtninge er ikke bare brikker, vi kan flytte rundt med. Flygtninge er mennesker. Vi har lejret os selv ind i en kulturkamp, hvor muslimer bliver lagt for had. Jeg håber, vi kan finde rum til dem. Vi er et rigt land.”
  (Peter Skov-Jakobsen, biskop i København, Berlingske Tidende i ”Nationalt” 1.sek. s.8-9, 26.11. 2014).

  ” Vi går som givet ud fra, at muslimer er ikke-fungerende samfundsborgere, men det passer jo ikke.”
  (Peter Skov-Jakobsen, biskop i København, Jyllands-Posten ”Sagt og Skrevet” 27.11.2014, s.2).

  ”Vi ved, hvad det betyder at samles på steder, hvor skønheden og sandheden er i centrum, og hvor sprog og tradition kan få tid at udfolde sig.”
  (Peter Skov-Jakobsen, biskop i København, ved indvielse 20.06.2014 af moskeen i Rovsingsgade/København. Set i ”Kirken i København (www.kirkeikbh.dk), og Jyllandsposten 01.10.2016 ”Debat” s.26.

  ”Kristne er ikke bedre end muslimer. Terror kan begås af mennesker fra alle religioner. Der er et voldspotentiale i alle religioner. Jeg kan ikke sætte lighedstegn mellem terror og islam. Det er ikke islam. Vi må godt lade vor rationalitet sætte spørgsmålstegn ved, hvorvidt det er muslimer eller blot nogen, som hævder, at være det.”
  (Peter Skov-Jakobsen, biskop i København, til TV2/Play 12.04.2017 og Uriasposten 15.04.2017).

  ” Det vil sige, at hele den italesættelse af, at Israel har ret til at forsvare sig selv, den bliver vi nød til at holde op med. En besættelsesmagt har ingen ret til at forsvare sig selv. Sådan er det rent lovmæssigt, statsligt. Og derfor så er Hamsas heller ikke nogen terrorbevægelse. Hamas er en frihedskæmperbevægelse.”
  (Ulla Sandbæk, sognepræst, kandidat for Alternativet, i Det Røde felt 15.3.2015 og Uriasposten 17.3.2015).

  ” Nu er de jo sunnier i Syrien, så det er ikke det sorte islam. Det er derimod det meget moderate islam, og de flygter jo netop fra IS, som er det sorte islam, så der er ingen grund til at tro, at de er de ”sorte”. De har den blide fortolkning af islam.”
  (Ulla Sandbæk, sognepræst, MF for Alternativet (Å) i Deadline 13.3.2016 og Uriasposten 14.3.2016).

  ” Jeg mener ikke de har ret til statsborgerskab. Jeg mener vi bør tildele dem et statsborgerskab, når de kommer for at blive her i landet. Vi ved at de ikke kan vende tilbage til Syrien. Vi ved at de kommer til at leve hele deres liv i Danmark. Hvorfor skal de så leve som andenrangsborgere i Danmark, fordi de ikke kan opfylde en statsborgerskabsprøve, og fordi de ikke kan lære dansk på et tilstrækkeligt ordentligt grundlag. Jeg mener ikke man skal gøre sig fortjent til at være dansk. Der er ingen forskel på om man er født her eller kommet hertil, hvis man bor her.
  (Ulla Sandbæk, tidligere sognepræst, MF for Alternativet (Å) i Folketinget 3.5.2016 ang. Førstebehandling af ”Meddelelse af indfødsret” og Uriasposten 4.5.2016.

  ” For mig er det nok, at man vil Danmark. Hvorfor skal jeg have fortrinsstilling, fordi jeg er født i Danmark?
  (Ulla Sandbæk, tidligere præst, MF for Alternativet, i Jyllands-Posten ”Indblik” 28.5.2016 s.16-17.).

  “Jeg er lodret uenig i Mai Mercados (MM) påstand om, at kristendom skulle være bedre end islam. Hvad er højest? Et tordenskrald eller Rundetårn ? ”
  (Flemming Pless, sognepræst i Christianskirken, (A), påsken 2015), se MM artikel i Berlingske E-Avis 2.4.2015.

  ”I de samme minutter valgte sortklædte mænd flere steder i Paris at udløse bomber og skyde sagesløse mennesker ned. En trist og tragisk begivenhed der viser os, at der mere end nogensinde før er brug for, at vi alle arbejder på at udvikle vores kulturelle intelligens så ”dem” og ”os” bliver transformeret til et ”vi”.
  (Pia Ploug Kirkegaard, sogne-og migrationspræst i Aalborg Stift, i Jyllands-Posten ”Vi er alle migranter,” 25.11.2015, netop hjemvendt fra Kirkernes Verdensråd i Geneve).

  ”Som biskop har jeg ofte sagt til præster, at de skal turde have en tydeligere politisk kant i deres prædikener, så det ikke bare bliver noget, man kan antyde mellem linjerne. Især de præster fra en ikke-borgerlig fløj.”
  (Kjeld Holm, pensioneret biskop i Kristeligt Dagblad 08.11.2019 og Uriasposten 16.11.2019).

  ”Det er da fuldstændig ligegyldigt, hvordan det går i Danmark fremover, det er ikke vores problem.”
  (Leif Bork Hansen, præst, TV-interview 2000.

  ” Vi må derfor ikke mindst som præster og teologer være med til at støtte muslimerne i dette opgør. Vi må være med til at forsvare islam som religion, og sikre muslimerne den samme religionsfrihed, som vi ellers påberåber os, vi har.
  Hvis vi på grund af de nuværende kaotiske situation, som ikke mindst hænger sammen med frygten for islam, lader muslimer og islam i stikken, så gør vi ikke alene flertallet af muslimer uret, men krænker også vores egen frihedstradition.”
  (Peter Grønlykke, præst ved Sct. Maria kirken i Sønderborg, i Weekendavisen ”opinion” s.15, nr.42, 21.oktober 2016).

  ”Det er meget vigtigt at få skabt grobund for, at mainstream islam får et synligt udtryk i dansk kultur. En dansk udgave af islam med danske prædikanter vil være en fordel for muslimernes liv og bidrag til dansk kultur og samfund.”
  (Anders Gadegaard, domprovst ved Vor Frue Kirke i København, http/www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/529008 og ”der var et yndigt land,” s.159 note 202 af Mogens Camre, Ole Hasselbalch, Lars Hedegaard).

  I en prædiken fra 30.12.2001 (i Vor Frue Kirke) sammenlignede AG den israelske hærs handlinger over for palæstinenserne med ”barnemordet i Betlehem,” som det fremstilles i Biblen.
  (Anders Gadegaard, domprovst i København, i Information 02.01.2002 og i Berlingske Tidende ”Opinion/Groft Sagt s.28, 21.11.2019 af Bent Blüdnikow).

  ” Vi forstår simpelthen ikke hinanden. Det vil tage generationer. Vi skal være opmærksomme på, at vi forlanger, at muslimerne skal aflægge sig deres kultur og påtage sig vores. De vil selfølgelig også afsætte deres kulturelle mærker på vores kultur.”
  (Niels Jørgen Cappelørn, cand.theol, direktør for Søren Kirkegaard Forskningscentret, Kristeligt Dagblad 31.10.2001 i anledning af biskop Jan Lindhardts udtalelse om, at der er en religionskrig mellem islam og kristendom).

  ” Vi skal tage os sammen til at lave noget med hinanden, altså det er faktisk indskrevet i Lissabon-Traktaten at sådan nogle ting også skal løses med solidaritet som fortegn… De her mennesker, altså rigtig mange af dem, skal flygte, de har ikke noget alternativ, ikke nogen overlevelsesmuligheder næsten hvis de bliver i de her lande som er brudt sammen. De kan ikke være der. Jordan, Libanon, Tyrkiet faktisk, kan ikke tage flere. Og Libyen er en sammenbraset stat, og vi ser jo de flygter alligevel – jeg ved ikke hvad det er for en underlig retorik?… De bliver jo ved med at komme, selvom de drukner i krasselige mængder.”
  (Margrete Auken, (SF), MEP, præst, 24syv Morgen 20.4.2015 om bådflygtninge).

  ”Det er meget dumt af Løkke at blive ved med at påstå, afstemningen intet har med asylsamarbejdet at gøre. Man behøver ikke være særlig intelligent for at opdage, at det er fup. Det er destabiliserende for ja-kampagnen, for folk kan høre, det ikke passer.”
  (Margrethe Auken, (SF), præst, medlem af Europa-Parlamentet, i anledning af folkeafstemningen om afskaffelse af retsforbeholdet. På hendes valgplakat for SF – ”sammen om hjælpen til flygtninge, dit JA hjælper den 3. december).

  Et udpluk af islams nyttige idioter i Folkekirken: Anders Gadegaard (Domprovst ved Vor Frue Kirke/København), Lissi Rasmussen (stiftpræst for etniske minoriteter), Ivan Larsen (præst ved Sct.Stefans Kirke/Nørrebro), Per Ramsdal (præst ved Brorsons Kirke/Nørrebro), Peter Friis-Nielsen (præst ved Risberg Kirke/Hvidovre), Flemming Pless (præst ved Christians Kirke/Christianshavn), Kjeld Holm (Biskop i Aarhus), Leif Borch Hansen (præst ved Lyngby Kirke), Kim Eriksen (domprovst i Haderslev), Marianne Christiansen (biskop/Haderslev Stift).
  Mange danske præster/biskopper ligger nærmest åndeligt i ske med islam.
  Mange præster prædiker og handler efter den gemytlige Vartovskristendom, tolerance overfor islam, rummelighed og inkludering af næsten alle synspunkter, i stedet for at være offensiv og tro mod forkyndelsen. Vel egentlig et brud med/på dekorum!
  Altså et brud med det præsteløfte de gav ved deres indvielse/indsættelse i embede.

  Babysalmesang, dukke-dåb-, frugtbarheds/fertilitets-, mande-, rock- og spaghetti-halmballegudstjenester, ja sågar gejstelig velsignelse af bæveren i Klosterhede Plantage og tømmermænds-gudtjenester, for ikke at tale om pilgrimsvandringer og retræter. Og i Roskilde eksperimenterer man med ”det bæredygtige alterbord.”
  Der er efterhånden ved at gå hat og briller i mange præsters udøvelse af evangeliet, og de reducerer sig selv til en flok gøjlere, der lefler for tidsånden. Ingen af de danske biskoper er dr.theol., men blandt præsteskabet mange miljømagikere og socialpietister, der prædiker tolerance, godhed og grøn kirke før kristendom.

  Kommentar by der Adler — 28. december 2019 @ 17:52

 44. Ja Mette Gramstrup burde få sin stilling som præst i folkekirken opsagt. Men desværre er Københavns biskop: Peter Skov-Jacobsen ligeså slem til at lefle for muslimer, han har i en stor kronik kaldt danskere, der er bekymret for indvandringen for “Grumme mennesker”, så vi er oppe imod en sørgelig flok pro-muslimer i den danske folkekirke.

  Kommentar by IES — 28. december 2019 @ 18:00

 45. Godt skrevet, der Adler og Traveler, m.fl.

  Jeg kom til at tænke på Luther, og han er værd at læse, fx “Jesu Afskedstale”, men også “Godbidder – Citater fra Martin Luthers frimodige tale omkring middagsbordet” af Jacob Ørsted.
  Her er nogle ting, som Luther sagde om kvinder, ikke citater fra de nævnte bøger:

  ”Gud har skabt manden med brede skuldre og smalle hofter, så han kan bære sit kloge hoved. Kvinderne har fået smalle skuldre og brede hofter og numser, så de kan blive hjemme, sidde stille, opdrage børnene og give dem mad!”
  Bordtaler, 1531

  ”Kvinderne savner legemsstyrke og forstandsevner. Manglen på legemskræfter må man tåle, fordi mændene skal forsørge dem. Forstand ville vi ønske, de havde, men vi må bære deres måde at være på med fornuft.”
  Bordtaler, 1531

  ”Aldrig er der guddommelig tilladelse til, at en kvinde regerer. Det kan rigtignok forekomme, at hun indsættes i kongens sted og konstitueres som konge, men da har hun altid et senat af højtstående mænd, hvis rådgivning styrer det hele.”
  Annotationes in Ecclesiasten, 1532

  ”Hvem kan holde tal på alle de naragtige, latterlige, meningsløse og overtroiske sager, som dette godtroende køn bedriver? De har det fra deres stammoder Eva, det at de lader sig bedrage og gøre til nar.”
  Decem praecepta Wittenbergensi praedicta populo, 1518

  Denne er fra “godbidder” – “Der er ingen dragt, der klæder kvinden dårligere end den at ville være klog!”

  “Det, som kommer ind gennem en kvindes ører, kommer hurtigt ud gennem hendes mund. Derfor skal man kun fortælle en hemmelighed til en død kvinde.”

  Martin Luther var jo fantastisk, og gad vide hvad han ville have sagt, hvis han kunne se vores antikristelige statskirker (dog ikke alle, nogle er sanddru) og latterlige kvindelige præster?! Se bare, hvor lidt kristentro, der i dag findes i Vesten, og det skyldes bl.a., at man har indsat kvinder i en funktion som præster. Og se, hvordan mange lande simpelthen synker ned i moradset, fordi kvinder er blevet indsat i regeringer og parlamenter, se Frankrig (styres af en dreng, der styres af sin gamle kone; Paris har kvindelig borgmester; Sverige styres af tøsedrenge og kællinger, og det samme gør Danmark). Vi styres af latterlige kællinger, og nogle skal endog forestille at kunne prædike Guds ord!!?? De kunne ligeså godt holde en enetale til deres urtepot med karse derhjemme – det ville være lige så opbyggeligt!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 28. december 2019 @ 19:18

 46. Adler efterspørger gode ting ved muslimerne, der er et par stykker (som er tilsvarende dårlige for os andre):

  1: De har et bedre sammenhold indbyrdes, hvilket gør dem stærkere som gruppe.
  2: De går aldrig på kompromis med deres værdier, hvilket vi kunne lære temmelig meget af.

  Især det sidste er grundlæggende hovedproblemet her, for alt hvad du nævner om konsekvenserne af islam i europa, er udelukkende et problem fordi vi fortsætter med at lade det være et problem.

  Det billede i artiklen her siger alt, og burde gemmes til evig tid i historiebøgerne når fremtidens forskere spørger hvordan europæerne uddøde så hurtigt. Vi blev ikke erobret eller overmandet, vi lagde os fladt ned og forærede hele lortet væk med et stort smil i en psykotisk mangdoldigheds-rus, indoktrineret gennem årtier af globalister der havde en interesse i at udvande os som folk så de kunne kontrollere den store grå masse der blev tilbage når alle kulturelle forskelle er udvisket. Ikke dermed sagt at alle bliver ens, tværtimod vil der være mere splid imellem flere små grupperinger end nogensinde før, og dermed er målet nået gennem den gamle krigstrategi kaldet “del og hersk”.

  Kort sagt: De splitter os (med indførslen af islam) for at herske over os. syntes du stadig at muslimer er det største problem?

  Kommentar by Per — 28. december 2019 @ 19:41

 47. Op i røven med den danske folkekirke og dens sindssyge ansatte. De fucking svansede lortelandsforrædere er ikke værd at samle på.

  Kommentar by Stevie — 28. december 2019 @ 19:42

 48. “”Mangfoldigheds-rus” skulle der stå, men pointen gik vel igennem alligevel.

  Kommentar by Per — 28. december 2019 @ 19:43

 49. Hele den offentlige sektors ansatte er lige til at lukke op og skide i

  Kommentar by Stevie — 28. december 2019 @ 19:44

 50. Nyttig idiot, er hvad hun er.

  Kommentar by Ewing — 28. december 2019 @ 20:26

 51. Jeg beder jer ydmygst -på trods en flok forrædderiske præster for Deres religion, -om at blive i Folkekirken (Der er præster som også går imod denne forræderiske strømning). Den eneste grund til at jeg beder jer om det er- Paragraf 4 i grundloven- som er med til at forhindre at De allerværste islamiske hoveder (Hitz Buth Tahir etc) ikke kan eller vil underskrive grundloven, hvis de bliver valgt ind. Rent strategi. Hvad kristendommen angår kan man tydeligt i -Lukas evg- se og forstå – at Jesus bliver undfanget udenfor Moseloven, med dens drakoniske dødstraf for -Hor eller Prostitution-, som Islam har taget til sig og underbygget, værre end Farisærene gjorde. Maria kunne selvfølgelig også være blevet voldtaget, men i Islam skal der jo 4 vidner til at underbygge det, og så var hun vel alligevel blevet dømt for Hor, som f.eks Cathrine Mulligan blev i Iran, hvor den autentisk inspirede film- The Stonning- blev skabt. At Josef Gifter sig med Maria (Alligevel) kan vel skyldes Kærligheden, som Helligånden vel repressentere. Jesus siger Indirekte i Markus evg Kap 2 imod slutningen -Loven (Sabbathen- som var streng lov i yderste konsekvens dødsstraf)-er til for menneskenes skyld. Menneskene ikke til for Lovens skyld. At en præst lirer en forloren fejheds harmoni af med en Imam, hen over hovedet på alle de kristne der bliver forfulgt eller er døde, fordi de tror på en kærlighedsreligion, og fortsætter hen over alle de kvinder der er døde eller alle de selv og medmords bomber der er en dessideret livsfjendsk ondskab, som kan udtrykkes med ordene- Had din næste som dig selv- siger lidt om hende og De biskopper som bakker op. Lad det ikke gå ud over Folkekirken og paragraf 4 i Grundloven som helhed. Derfor beder jeg jer ydmygst. Bliv i Folkekirken (eller meld jer ind). Støt SIAD. Godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. december 2019 @ 20:29

 52. @ 47 Per

  Din udlægning er helt korrekt. Når 28% af danskerne syntes at muslimerne er et problem, og at de burde fjernes fra dansk grund (undersøgelse fra okt.2019 af Mandag Morgen og You Gov), hvordan skal man så vende udviklingen?
  Oplysning? Væbnet modstand? Civil ulydighed? Emigrere?

  Kommentar by der Adler — 28. december 2019 @ 21:07

 53. Religion blev sandsynligvis opfundet som afledning i tidernes morgen, bort fra hvad der formentlig var den egentlige kilde til menneskehedens kreation, folk var simpelthen for dumme til at vide bedre dengang og alt for mange har endnu ikke gennemskuet teaterstykket…

  Kommentar by LarsB — 28. december 2019 @ 21:10

 54. De ligner partners in crime.

  Den ene bør sparkes hjem til sandkassen, den anden f.eks. til nyttejob som røvtørrer i en dansk vuggestue, med mødetid kl. 6.:30. Og med smil på læben selvfølgelig!

  Kommentar by Uno — 28. december 2019 @ 21:28

 55. LarsB og flere: “Således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv. For Gud sendte ikke sin søn til verden for at dømme verden, men for at verden skal frelses ved ham”. Johs. 3,16-17

  Vi har alle en sjæl, og det ved de fleste dybest set godt. Vi kan ikke dø, men vore sjæle vil leve videre, enten i Himmel eller i helvede.

  De fleste danske folkekirker er så falske, at de nærmest vaccinerer folk mod at kunne tro på Jesus Kristus, som det Eneste Håb fra en evig fortabelse i Helvedets mørke og ild!

  Hør denne prædiken af David Wilkerson, som oprettede Times Square Church i New York (i dag har de Carter Conlon, som også er en god præst – se ham ugentligt på youtube, TimesSquareChurch), hvor mange prostituerede, narkomaner og bandemedlemmer (og almindeligt godtfolk) blev/fortsat bliver kristne og reddet fra den visse død på de hårde gader i New York. Nicky Cruz er et af eksemplerne på det, og det blev der lavet en film om engang i 1970’erne.

  Sådan her taler næsten ingen danske præster længere, og disse falske præster vil få en hård dom.

  https://www.youtube.com/watch?v=_vZwn9Vfn2g – HELL! WHAT IS IT? AND WHO’S GOING THERE??

  Hvem ved, hvor mange dage, måneder, eller blot timer, der er tilbage af dette jordiske liv?? Helt unge mennesker bliver smadret og dør i trafikken hver dag, folk får cancer, hjertestop, myrdes osv osv. Ingen har sagt, at vi skal leve, til vi bliver 70 eller 80…Og hvad er det antal år mod en hel evighed??….NADA!

  Jesus sagde (Matthæus 11.28): “Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile. Tag mit åg på jer, og lær af mig, for jeg er sagtmodig og ydmyg af hjertet, så skal I finde hvile for jeres sjæle. For mit åg er godt, og min byrde er let.”

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 28. december 2019 @ 21:38

 56. #34 Adler, listen mangler angrebet på den israelske ambassade i Buenos Aires i 1992. 29 døde.

  Kommentar by Johnson — 28. december 2019 @ 22:08

 57. Præstinden er som sådan et symbol på tidens forfald. Der er ikke mere at kæmpe for, vi har alle de ipads og tvkanaler vi kan ønske os og ingen sulter uanset om man gider at arbejde eller ej.

  Derfor er der ingen kamp mere, og derfor ingen brug for soldater eller rigtige præster. Så i stedet tager man en lille funktionær og gør hende til præst. Uden kald og uden mission, udover at invitere “fjenden”med til juleprædiken.

  Lavede Lars Larsen tv-reklamer sammen med Bilka eller Biva? Nej vel?

  Kommentar by redneck — 28. december 2019 @ 22:22

 58. Her er Nicky Cruz, som gik fra at være grusom bandeleder i Bronx til at blive kristen, takket være David Wilkerson. Vild historie. https://www.youtube.com/watch?v=5dNDGIqR5oU

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 28. december 2019 @ 22:31

 59. Tak igen til der Adler!
  og jeg tilslutter mig Michael Unnas henstilling, for hvis prostituerende/fariæsriske præster og biskopper får folk til at forlade den danske folkekirke*, er hele grundlaget for vor berettigelse, fra kultur over tro og til demokrati og vor Grundlov, væk, og dermed er iSlammets bestialske hensigter med os, den barske realitet, for vi har da ingen anden grundlovsretgivende modstand, at kæmpe med.
  * omend vi boykotter den så længe

  At præster/biskopper, som Mette Gramstrup, prostituerer sig på denne måde , for iSlam, med folkekirkens medlemmer som gidsler, er en skændsel, som fortjener tomme kirkebænke i hver en berørt kirke. Men at kirkebænkene er tomme, kan ikke berettige, at det kristne gundelement stryges af vor Grundlov, når vi stadig er nok, der støtter om om vor eneste mulige trunf: Medlemsskab af den danske folkekirke!, thi vi har ingen anden mulighed, for at håndhæve vor kristne tro/kulurarv og dermed hele vor ….. / grundlovssikrede eksistens og dermed vor ret i eget land.
  – andre kan måske formulere det bedre og skal være hjertelig velkommen til det.

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. december 2019 @ 22:31

 60. Batik-heksen som i denne sammenhæng kaldes præst kan sikkert ikke forklare treenigheden, når den barbarer påstår sådan noget vrøvl om Gud og Jesus.
  Hvad fanden laver en bøddel for barbarernes krigsideologi i den danske folkekirke?

  Satanisterne hygger sig.

  Kommentar by Iznogut — 29. december 2019 @ 00:45

 61. @Adler: De 28% (som egentlig var flere da mange svarede “ved ikke” og dermed ikke direkte nej) kunne jo bare tage den overbevisning med i stemmeboksen næste gang, men danskere er generelt angste ubegavede får der gør som resten af flokken når det kommer til stykket. Men bliver man voldelig skaber man martyrer, så der er nok ikke andet at gøre end at vente på at tilstrækkeligt mange er blevet overfaldet, voldtaget, eller dræbt af mangfoldigheden til at de resterende vågner op, som det så småt er ved at ske i sverige nu.

  Humanister forstår desværre kun konsekvenserne af deres egen politik når den har skadet tilstrækkeligt mange mennesker..

  Kommentar by Per — 29. december 2019 @ 01:22

 62. @ 57 Johnson

  Takker for oplysningen, er blevet indføjet i DSH. Det foregik 17.03., med 29 dræbte + 242 sårede.

  I 1994 var der så atter et angreb på et israelsk kulturhus i Buenos Aires

  Kommentar by der Adler — 29. december 2019 @ 06:21

 63. Apropos afslutning…
  https://ekstrabladet.dk/112/fem-stukket-ned-i-rabbiners-hjem-i-new-york/7936140

  Kommentar by P — 29. december 2019 @ 07:06

 64. Folkekirken er en batikfarvet hippieklub. Men man kan melde sig ud… endnu.

  Kommentar by Flaskeposten — 29. december 2019 @ 07:45

 65. Læs her om muhamedanerens meritter:

  https://www.document.dk/2019/12/19/folkekirken-inviterer-imam-der-spreder-doedtrusler/

  Kommentar by Bastardo — 29. december 2019 @ 08:46

 66. Den kvindelige ceremonimester mette gramstrup er, som de fleste andre kvinder, (af begge køn) som er ansat i den danske folkekirke ulve i fåreklæder.
  Man skal ikke have læst ret meget i biblen, før det står tindrende klart.
  Men det er en meget dårlig ide at melde sig ud af folkekirken, det er det vores modstandere hele tiden har haft som mål.
  Der er flere her i kommentarsporet som er kommet med gode begrundelser for at blive.
  Meld jer ind hvis I ikke allerede er medlemmer. Stil op til menighedsrådsvalg, og giv fjenden modstand. Støt op om de præster der trods alt er, de kæmper en brav kamp og hvis vi ikke er der står de alene.
  OG der er fantastiske præster derude. Ring til dem og aftal et møde hvis du er i tvivl om deres holdning, det kan faktisk lade sig gøre at rykke deres holdninger. Som en af dem sagde da jeg talte med ham : det du siger anfægter mig. Jeg tog emnet op om præster og andre der sidder på sikker afstand af problemerne og lader deres mindre godt stillede landsmænd betale prisen for “godheden”. Samme præst sagde også da jeg tog emnet om muhammedanske imamer i den danske folkekirke op : det kommer ikke til at ske i min kirke.
  De ansatte præster og ceremonimestre er faktisk forpligtede til at lægge øre til menighedens medlemmer, når disse henvender sig.
  Jeg har talt med flere lige fra dem som gik i selvsving og skældte mig ud, til dem der nølende måtte give mig ret.
  Og så er der altså dem som er nationaltsindede, dem må vi ikke svigte.

  Kommentar by Danskeren — 29. december 2019 @ 09:34

 67. Danskeren – enig! Faktisk ved jeg, at et pænt stort antal danske præster uofficielle møder, hvor der fx tales om . . . gæt selv! Pga de feltmadrasser og nazister m.fl, der læser med her, så kan jeg ikke skrive det direkte. Men lad os sige det sådant, at det ikke er de ugudelige, antikristelige og nazistiske ‘præster’, dem, som horer med fjenden. Heller ikke de antikristelige svansepræster; det turde sige sig selv. Til Adler: https://gellerreport.com/2019/12/new-york-stabbing-multiple-people-stabbed-in-synagogue-saturday-night.html/ det er hele tiden, det sker, og i Esajas og Jeremias står der, at Gud vil sætte kroge i jødernes kæber og trække dem hjem til DERES land, Israel. “De skal komme flyvende, som duer til dueslag” (i endetiden) – det står i enten Esajas eller Jeremias, og det er da noget af et syn at have fået for ca 3.000 år siden! Det sker i disse år.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 29. december 2019 @ 09:46

 68. Det er rigtigt!
  Støt op om Folkekirken, kun du selv kan gøre noget aktivt, det er dig der skal kæmpe imod fjolser og forræddere.
  Selv meldte jeg mig ind igen, da jeg blev klogere, efter ungdommens overmodige manglende selvkritik.
  Folkekirken er den eneste institution der holder ritualerne dåb, konfirmation, ægteskab, begravelse- mange har stået m kofjæs på, da de opdagede at der IKKE er orgelmusik og stearinlys og prædiken for ikkemedlemmer..
  Det er også et udtryk for dansk kultur, som man skal støtte og være en del af.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. december 2019 @ 09:47

 69. I islam er mennesket ikke, som i kristendommen, skabt i Guds billede, men som en ’slave’, der skal adlyde Allah og efterligne Muhammed ved at efterleve shariaen. Allah har skabt mennesket, for at det skal tjene ham. Ganske enkelt. Der er ikke en kærlighedsrelation, men en herre-slave relation mellem Allah og den troende.
  Derfor er Allah lig med Satan, som er forklædt som GUD.!

  … Den kristne knæler for Guds alter i kærlighed – af fri vilje. Muslimen underkaster sig Allah i frygt – af tvang. Det handler ikke bare om en gradsforskel: At kristendommen er lidt bedre end islam. Nej, kristendom er tro – islam er ikke en religion men en ideologi. I islam er der ikke noget at tro, men noget at rette sig efter. Muslimen er kun ansvarlig for at overholde en række love og regler, som ideologien foreskriver. Derved bliver muslimen fri for ansvaret – også når han tæver sin kone, når han dyrker sex med mindreårige, når han tager sit eget og andre menneskers liv i Satan’s navn.“

  xxxxxxxx———xxxxxxxxx
  Jesus advarede vi kristne, da han sagde: “Sådan har jeg talt til jer, for at I ikke skal falde fra. De skal udelukke jer af synagogerne, ja, der kommer en tid, da enhver, som slår jer ihjel, skal mene, at han derved tjener Gud. Og det skal de gøre, fordi de hverken har kendt Faderen eller mig. Men sådan har jeg talt til jer, for at I, når den tid kommer, skal huske på, at jeg har sagt det til jer. – Johannesevangeliet 16:1-4

  De onde muslimer, som tjener Satan, mener, at de tjener ‘gud’. For vi kristne og for jøderne er ét af de 10 Bud netop, at vi IKKE må slå ihjel, og det undrer mig, at noget menneske overhovedet kan føle trang til at følge en så åbenlys ondskab!? Det undrer mig, at der findes én muslim på jord; noget så ondt, kan man sige sig selv, må komme fra Helvedes dyb!

  Kommentar by Charles Nielsen — 29. december 2019 @ 11:09

 70. Her er en god jule hilsen, som indeholder budskabet om vores Konge og Messias, Jesus Kristus.

  https://www.trunews.com/stream/why-did-the-angels-sing-peace-on-earth-2019

  Kommentar by Jan Huus — 29. december 2019 @ 11:25

 71. Kære venner der her bakker op om folkekirken. Jeg respekterer det fuldt ud, men jeg syntes det er hykleri, når jeg ikke er troende. Jeg er ikke i besiddelse af den gave det er at tro. Er døbt, men har ikke konfirmeret min dåb, og udmeldelse da jeg var 18 år.

  Min store interesse er genealogi, og jeg nyder de gamle kirker i landskabet, og tænker, her er de (mine aner) døbt-viet og begravet fra. Hvis kirken ellers er åben, smutter jeg altid indenfor og går en runde på kirkegården.
  Men ind i kirken igen med den flok venstreorienterede og muslim elskende sortkjoler og for nogles vedkommende ikke troende, det gør jeg ikke. Det ville være blasfemi.

  Du avles af to, du fødes af en og du dør alene!

  Kommentar by der Adler — 29. december 2019 @ 12:06

 72. I kampen mod Islamismen er Folkekirken nok et af de sidste foretagender hvor jeg vil investere min tillid og mine penge, alt henset til mine børnebørns fremtid!

  Kommentar by T. Flodur — 29. december 2019 @ 12:41

 73. Kristendommen er det værn i loven imod Islam, som gør at vi undgår at få de værste Islamiske hoveder i Folketinget. De vil aldrig kunne underskrive Grundloven med Paragraf 4. Ja der er meget Metafysik i kristendommen. Jeg har skrevet de tidligere tråde. Men altså.Bag om Metafysikken. Hvis vi tager udgangspunkt i år 0. Så er det Jødedommen vi skal forholde os til. Følg Lukas evg fra starten. Jesus er undfanget udenfor den Jødiske lov. Kan en person som er undfanget udenfor den Jødiske lov være – Guds søn- . Sagen som Jøde er jo denne. Hvis man tror på Gud som altings skaber så er man jo indirekte Guds datter og SØN. Men kan man være det, hvis man er undfanget uden for Guds lov. Ja som Jesus siger i Markus evg kap 2 imod slutningen- “(Sabbathen-meget streng lov i farisæisk øjne)-Loven- blev til for Menneskenes skyld. Menneskene ikke til for Lovens skyld.” Læg mærke til at Jesus i samtlige EVG. prøver at reformere den strenge Farisæiske lovreligion i Jødedommen. Det ender med at han bliver dødsdømt for Blasfemi (Følg Kaifas i Lukas evg…..Du siger det selv). Helligånden er Kærlighedsånden som får Josef til at Gifte sig med Maria på trods af at det ikke er ham der er biologisk far til barnet. Hor, Prostitution (Hellig tre konger?), eller Voldtægt er underordnet i den sammenhæng. Jesus er Guds søn fordi Loven er til for Menneskenes skyld i kærlighed til livet. Hvis loven var til for Guds skyld- som i Islam- kunne han dengang ikke være Guds søn.
  Derfor beder jeg ydmygst igen. Bliv i Folkekirken (ellers bliver det lidt som den lignelse, om den urene ånd der bliver drevet ud af et hus, men vender tilbage igen med 5 andre, hvor det sidste skal blive værre end det første :-) :-) :-)). Støt SIAD. Godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. december 2019 @ 12:55

 74. der Adler — 29. december 2019 @ 12:06

  Romans 10:9
  9 If you declare with your mouth, “Jesus is Lord,” and believe in your heart that God raised him from the dead, you will be saved.

  Det er ikke en gave at tro, som sådan, hvis du giver Gud tillid og åbner dit hjerte, så vil Gud også gengælde.

  Det var det der skete med mig, jeg satte mig ned en dag og bad en bøn, i bønnen spurgte jeg Gud om Jesus Kristus ville komme ind i mit liv og være mit lys. jeg bad synderens forladelse og tilkendegav at jeg var en synder og jeg bevidnede med min mund at Jesus Kristus er Guds søn, Gud i Menneskelig skikkelse, som kom til jorden for at tage vores synder på sig, døde og genopstod 3 dage efter og sidder ved Guds højrehånd.
  Jesus Kristus ypperstepræst for os, han sidder og mæler mellem Gud og os,

  Det skete ikke på dagen, jeg kan ikke huske om det var et par dage sener eller uger, men en dag kunne jeg mærke noget tungt blive løftet fra mine skuldre, jeg følte en lettelse jeg aldrig havde følt før i mit liv, jeg læste biblen og begyndte at læse den flere gange og mere og mere blev åbenbaret for mig. Når du virkelig kommer til tro, jeg lover dig, du er ikke det mindste i tvivl om at vor almægtig fader, vor skaber, eksistere.

  Bekend dine synder

  Omvend dig fra / af dine synder

  Bed Jesus Kristus om at tilgive dig for dine synder

  Bed synderens bøn

  Bed Jesus Kristus ind i dit hjerte

  Bekend offentligt at Jesus er Kristus (Kristus betyde den udvalgte/Messias)

  Gør Jesus Kristus til Herre for dit liv

  Blive døbt

  Tro på Jesus Kristus

  https://www.gotquestions.org/Dansk/synderens-bon.html

  Kommentar by Jan Huus — 29. december 2019 @ 13:01

 75. Og man ævler videre om Mellemøst-religionerne. Semitternes hjernevask er komplet, helt ud på højrefløjen.

  Kommentar by Bilka — 29. december 2019 @ 13:09

 76. Jan huus
  Når Ozlem Cekic kan skrive under på Grundloven og blive medlem af Folketinget, kan alle andre også. Det er da bare en underskrift-en løgn, for at stå som demokrat, noget hun aldrig bliver.

  Kommentar by k. m. — 29. december 2019 @ 13:11

 77. Undskyld, min#76 er til Michael unna

  Kommentar by k. m. — 29. december 2019 @ 13:13

 78. Naser Khader også….og lægen fra SF. Ozlem Cekic er kvinde- derfor vil hun nok løsrive sig fra sine rødder så godt som muligt, bevares der findes Tayqiaa (løgn), og der findes også muslimer, som er Født ind i Islam uden at kende den eller som ønsker at tage den alvorligt.- Hjertelig tak for det-. Men vi undgår indtil videre Hard Core Islam. Det gør vi ikke uden paragraf 4.

  Kommentar by Michael Unna — 29. december 2019 @ 13:21

 79. Ozlem Cekic bliver aldrig hverken dansker eller demokrat, det har hun bevist med sin opførsel

  Kommentar by k. m. — 29. december 2019 @ 13:39

 80. Aldrig havde jeg troet, at Uriasposten skulle udvikle sig til en højprofileret puritansk søndagsskole – Nu må I sgu se at blive ædru drenge ;-)

  Kommentar by T. Flodur — 29. december 2019 @ 13:45

 81. 74- Michael Unna! Støtter dig fuldt ud med at folk skal blive i folkekirken, ellers bliver det meget værre, det er bedre at kæmpe og råbe højst når præster i den danske folkekirke hylder muslimerne. Skriv læserbreve og fortæl rundt omkring hvad der foregår.

  Kommentar by IES — 29. december 2019 @ 14:12

 82. # 80 Kommentar by T. Flodur
  Hvem siger at kristendom er puritansk ?
  Det var KRISTNE, hvide hetrosexuelle MÆND der skabte vores civilisation, og de vil være de eneste der kan opretholde den.
  Det var kristne der grundlagde universiteterne og dermed videnskaberne, og byggede de fantastiske katedraler i europa. Det var kristne der knuste de muhammedanske invasionshære der i 1500 og 1600 tallet forsøgte at invadere europa.

  OG, hvis vi skal gå sejrrige ud af denne kamp er vi nødt til at have allierede. Dem finder vi vesteuropæere kun i wisegrad landene.
  OG der er de helt klare i spyttet !
  Deres hele fundament er kristendom. Lyt til Orban. Nogle af de mest uforbeholdne udsagn om kristne værdier i valgkampen er kommet fra den ungarske regeringsleder, som to dage før valget under et valgmøde i Slovenien erklærede, at EU-parlamentsvalget handlede om ”bevaringen af Europas kristne værdier og Europas identitet”. Det samme er tilfældet med Polen, Den 25 november 2015 marsjerte titusener på titusener av patriotiske kristne polakker i tog for å verne nasjonen mot det de mener er et forsøk på en muslimsk invasjon av Europa. “Lovet være vår Herre Jesus Kristus.” I følge mange var det den største marsj i polsk historie. “Mine kjære, i dag vil kirkens og vårt hjemlands fiender bli rasende når de ser den armeen av patrioter. Budskapet fra marsjen til muslimene og venstrevridde var klinkende klart: Her er Jesus Herre -så kom dere ut!”. Italiens Salvini er lige så klar i spyttet.
  Er der nogen der kan forestille sig at vi kan komme til dem som asatroende, ateister, hinduer eller noget som helst andet end kristne og forvente at vi kan finde våbenfæller i vores kamp ?

  Kommentar by Danskeren — 29. december 2019 @ 15:18

 83. Her er en anden witch, som er ligeså populær som alle kællingerne i verden, der rager til sig imens mændene render rundt og spiller idioter og lader sig destruere, som de har gjort i det her kællingesamfund i over 50 år, istedet for at pløkke de skide kællinger
  https://www.youtube.com/watch?v=TnD0eQz6ABI

  Kommentar by Stevie — 29. december 2019 @ 16:04

 84. Danskeren — 15:18

  Ovenstående var fremsat med et stort glimt i øjet (Uriasposten som søndagsskole, gosh!) – Men vi stopper her, for når man diskuterer med religiøse typer, så ender det altid, som i altid, med, at I slår en oven i hovedet med jeres religion, og den finte hopper jeg sgu ikke på!

  Kommentar by T. Flodur — 29. december 2019 @ 16:39

 85. Folkekirken kan ikke bruges til en skid, det er de mest syge latterlige bøssede synspunkter der florerer derinde. Det er ikke andet end offentligt ansatte der rager en løn til sig for intet at lave

  Kommentar by Stevie — 29. december 2019 @ 16:54

 86. Kommentar by Danskeren — 29. december 2019 @ 09:34.

  Fuldstændigt enig! De fleste ting i livet starter med “selv’et”. Hvis man ikke selv gør noget, så har man mistet retten til at beklage sig, men, mere vigtigt, der kommer ikke nogen og gør tingene for én. Så enkelt er det faktisk.

  Derudover synes jeg det er ret opløftende at læse, hvor mange der har forstået, at der er nogle mindstekrav der følger med i at vælge side. Personligt har jeg fundet et sølvkors frem fra gemmerne, som jeg ikke har båret i årevis, og skulle det ind imellem smutte uden for trøjen, så bliver det heller ikke gemt væk igen, men får lov at hænge der som et budskab til andre, men specielt til muslimerne.

  Det er ikke det store samfundsomvæltende bidrag til kampen at gøre dette som et enkelt individ, men hvis alle indfødte danskere gjorde det samme, så bliver det pludseligt et ganske andet og mere alvorligt signal om, at ‘hertil og ikke længere går den’, for et folkefærd der netop er så puritanske i deres tro, som T.Flodur spøgefuldt påpeger at trådens kommentatorer forekommer.

  Jeg er nok i bund og grund ret pragmatisk indstillet i hele denne diskussion: Jeg er kristen, fordi de moralske retningslinier for det meste er baseret på sund fornuft, hvis man vil et sammenhængende samfund, og i sidste ende er det hele baseret på mit eget frie valg.

  I det mindste forlanger min gud ikke, at jeg skal kravle rundt på gulvet som en slave, fem gange om dagen, mens jeg har røven på manden foran oppe i hovedet. Sådan en gud virker sgu’ ikke specielt venligt indstillet over for dem der tilbeder ham, ærligt talt.

  Kommentar by Kimski — 29. december 2019 @ 17:06

 87. 17:06 Virker ikke ligefrem som om de kristne har noget at komme op med til at forsvare dem selv med.

  Egentlig burde de jo stille en hær op og påbegynde oprydningen og modangrebet imod den truende invasion og underkastelse, oprydningen og udskiftningen af hele standen af “socialistiske” (læs satanisk fascistiske) politikere og fascistiske institutioner, love, regler, cirkulærer, bekendtgørelser, skatter, direktiver og psykopatiske principper og synspunkter og total stjernehjernedød psykopatisk løgn og forræderi – Men hvad der ligger i kortene er en masse pludder-sludder til alle blive skøre i bolden om at høre på deres evindelige fedtspilleri og hængen et kors om halsen til jorden går under eller til de selv endegyldigt har mistet alle muligheder for at agere og gøre modstand.

  Tror i virkelig at fordi i hænger et kors om halsen og kvækker lidt i de undertrykte og upåagtede alternative medier, at det gør en skid forskel???

  Nu har vi set på resultatet af staten og dens sataniske principper og diktaturet under EU og IMF og UN osv osv i mere end et halvt århundrede. Den store diskrimination mod først mændene, så imod de etniske vesterlændinge, så imod de heteroseksuelle, siden alle grundlæggende strukturer, som familie og ejendom, forsvar og sund fornuft og imod sandheden selv og al gængs moral???

  Hvad skulle nogensinde udspille den fascistiske logestyrede lortestat, med over halvdelen af den arbejdende del af befolkningen som troende væbnere til det syge system?

  Sandheden er at hele lortet rager langt over 90% af befolkningen og at de udelukkende tænker på at pille i deres egene navle og maksimere deres egen indkomst. Hvad der er rigtigt og hvad der er forkert er virkelig ingens fokus. Alle lever bare for deres eget lille lorteliv

  Kommentar by Stevie — 29. december 2019 @ 17:22

 88. Dertil vil jeg bare tilføje, at den største skade der er sket på vesten er opvæksten af evigt svanset afkom af enlige mødre

  Kommentar by Stevie — 29. december 2019 @ 17:28

 89. 13:01 Jan Huus, hvis du nogensinde havde læst biblen, så ville du også vide, at der er intet du kan gøre, der gør nogen forskel. Kun Gud ved, hvad Gud tænker, og kun Gud kan gøre nogen forskel.

  Kommentar by Stevie — 29. december 2019 @ 17:38

 90. https://ekstrabladet.dk/112/uhyggeligt-knivangreb-i-new-york-terrorisme/7936561

  Kommentar by P — 29. december 2019 @ 17:55

 91. @Stevie

  Vi kristne ved godt vore dage er talte, vi kan forsinke tidens gang, men vi kan ikke stoppe den profeti som udfolder sig lige nu. Gud har kontrollen, men satan er prinsen af denne verden.

  Jeg gør ikke folk parate til at kæmpe, jeg prøver at frelse sjæle så, så mange mennesker kan bliver reddet på dommedagen, næste gang Jesus Kristus kommer, er med sværd og dom.

  36 „Mit rige er ikke af denne verden,” svarede Jesus. „Havde jeg ønsket at oprette et jordisk rige, så ville mine disciple have kæmpet for, at jeg ikke skulle blive fanget af de jødiske ledere.”

  4 Derefter så jeg en masse troner, og nogle, der satte sig på tronerne.[a] De fik magt til at afsige domme. Jeg så også sjælene af alle dem, som var blevet henrettet, fordi de havde været tro over for Jesus og havde holdt fast ved Guds ord. De havde ikke bøjet sig i hyldest til uhyret eller dets statue, og de havde ikke taget imod uhyrets mærke på panden eller hånden. De blev nu levende for at regere sammen med Kristus i 1000 år.

  Matthæus 10:32
  32 De, der åbent og offentligt vedkender sig mig, vil jeg også åbent vedkende mig over for min Far i Himlen. 33 Men de, der offentligt nægter at kendes ved mig, vil jeg heller ikke kendes ved over for min Far i Himlen.
  34 At jeg er kommet til denne jord, betyder ikke, at der fra nu af er fred og ingen fare. Nej, der vil blive splid, helt ind i familiens inderkreds, som der står skrevet:
  35
  ‚En søn vil vende sig imod sin far,
  en datter gøre oprør imod sin mor,
  en svigerdatter imod sin svigermor.
  36
  Man får sin egen familie til fjender.’[b]
  37 Den, der elsker sin far eller mor mere end mig, er ikke værdig til at være min discipel. Og den, der elsker sin søn eller datter mere end mig, er ikke værdig til at følge mig. 38 Den, der ikke er villig til at give afkald på sit eget liv[c] for at følge mig, er mig ikke værd. 39 Den, der klamrer sig til livet her på jorden, vil miste det evige liv. Men den, der er parat til at give afkald på sit jordiske liv for min skyld, skal leve for evigt.

  Kommentar by Jan Huus — 29. december 2019 @ 17:55

 92. Kommentar by Stevie — 29. december 2019 @ 17:22.

  “Virker ikke ligefrem som om de kristne har noget at komme op med til at forsvare dem selv med.”

  Jeg kan desværre kun give dig ret. Der kommer ikke til at ske noget, så længe vi er fragmenterede som vi er: Den ene halvdel bøjer af på alle krav fra invasionen, og den anden halvdel er delt op i to lejre, hvoraf den ene allerede har givet op, eller sidder med hænderne i skødet og venter på at “nogen” skal gøre noget, og den anden halvdel står og hopper på stedet og tænker ‘hvorfor går vi ikke bare i gang, politiet har jo allerede mistet voldsmonopolet?’.

  For den sidstnævnte overordnede halvdel ville netop religionen måske virke som det naturlige samlingspunkt? Man kan jo diskutere andet end religion, når man mødes i kirken, hvilket modstandsfolkene under Anden Verdenskrig jo altså også var klar over…

  Kommentar by Stevie — 29. december 2019 @ 17:28.

  100% enig. Ingen anden nyere idelogi har været så destruktiv for de vestlige landes sammenhængskraft som netop feminismen, og det er også derfor den har haft den karakter den har haft, specielt siden 60’erne.

  Det har nemlig været dens ENESTE formål, efter at kvinders rettigheder blev stadfæstet ved lov, og det har både vores regeringer og de store selskaber også været fuldstændigt klar over, når de har støttet ideologien finansielt. “A house divided against itself cannot stand”, som Lincoln sagde det, og resultatet burde i dag være åbenlyst for flertallet, men desværre…

  Kommentar by Kimski — 29. december 2019 @ 17:59

 93. Det tog 300 år at få tæmmet kristendommen. “Oplysningstiden” kaldes det. En meget rammende betegnelse – og ikke just flatterende for denne religion.

  Nu synes en del af kristendommens præsteskab åbenbart at mene, at vejen tilbage til bare noget af fordums magt og dominans går gennem en form for fællesskab med en anden middelalderlige, mellemøstlige religion, islam. Et enkelt blik på de kristnes skæbne i de arabiske lande burde eller have fortalt dem, hvor tåbelig denne strategi er.

  Et fællesskab med muslimer er ganske enkelt en umulighed. For kristne og for alle andre kulturer. Har man først erkendt dette, så kan der ikke være nogen tvivl om, hvad der skal ske med de for tiden herboende muslimer.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 29. december 2019 @ 18:29

 94. # 92 by Kimski
  “A house divided against itself cannot stand” er et citat fra biblen Marcus 3;25
  OG til alle de der skælder ud på kristentroen feks. “Virker ikke ligefrem som om de kristne har noget at komme op med til at forsvare dem selv med.”
  JO det er lige præcis det de har !! Se på wisegradlandene som jo NETOP forstår at holde fjenden ude, fordi de har en fælles tro og dermed står samlede. Grunden til at vi her i vesten IKKE kan forsvare os er at vi er blevet afkristnet.
  Det lader til at der er nogen der ikke har forstået at religion ER krig.
  Faktisk var feks. tidehverv kendt for at være et sted hvor modstandsbevægelsen altid kunne søge ly i kampens hede. OG feks.var Søren Krarups far som var tidehvervspræst, eftersøgt af tyskerne og måtte gå under jorden Og hvad med feks.Kaj Munk ?
  Havde danmark været et kristent land havde islam aldrig fået et ben til jorden her.
  Dengang europa var kristent fik muhamedanerne tæsk hver gang de prøvede at erobre os, nu er den røde løber rullet ud for dem, af humanisterne som jo i bund og grund er ateister som hader kristendommen.
  ““A house divided against itself cannot stand”, DERFOR, stå sammen i kampen for det gode og sande.

  Kommentar by Danskeren — 29. december 2019 @ 18:37

 95. 18:37 Kristen er nogen man bliver døbt og konfirmeret ind i, og hvis de kristne mener at kristendom består at tom liturgi og blødsøden afvæbnende smilen til alle de fremmødte og evig accept af alt der er ikke-kristent, så har man intet at bruge kristendom til

  Kommentar by Stevie — 29. december 2019 @ 18:43

 96. @Stevie

  Det er så forenklet det du siger, du forstår slet ikke essensen af kristendommen.
  At sige man ikke har brug for kristendommen, er lige med at man ikke har brug for Jesu Kristus, hvis du ikke har Kristus, så har du heller ikke Gud. Og i sidste ende så er du ikke frelst.

  Kommentar by Jan Huus — 29. december 2019 @ 19:25

 97. Dem som er født ind i den- modbydelige- religion, som Islam er (Usekulær diktatorreligion med en Profetfører diktator, som ideal), kan selvfølgelig ikke gøre for det. De værste er dem som samarbejder med dem, og Dem som tager det de er født ind i alvorligt.
  Jeg kan da f.eks have større respekt og tillid til Naser Khader end Uffe Ellemann Jensen, eller Lars Løkke Rasmussen.
  Kristendommen danner den menneskekærlige moral og etik, som er grundlaget og som muliggøre vores civilisation. Hospitaler, Kampen imod Slaveriet o.a ting er Kristendommens fortjeneste. Dem som blindt kritisere kristendommen (på trods af den bevares har meget hykleri igennem historien) aner ikke hvad alternativet kunne være. Bortset fra Buddhismen eller Jainismen tror jeg ikke vi kan finde en ligeså menneskekærlig religion. Støt SIAD og DDL. Godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. december 2019 @ 19:41

 98. (Kristendommen mere flagrende dogmatik ligger i dens evighedsdiskusion om hvor meget man skulle tage med fra det -Det gamle testamente- og hvordan man skulle tolke 4 forskellige evangelier, i forhold til hinanden etc etc etc. Men alt i alt har den altid fået kærlighedsetiken frem i Den Evangelsk Lutherske del. Bevares den Katolske kirke har ikke gjort det let. Derimod ser jeg -underligt- nok et håb fremover igennem Den Russisk, Græske og den generalt Ortodokse kirke fra Østen. I Vesteuropa er den evangelsk lutherske kirke havnet i opløsende blød ligegyldighed)

  Kommentar by Michael Unna — 29. december 2019 @ 19:46

 99. Flot skrevet 82. fuldstændig enig :-)

  Kommentar by Michael Unna — 29. december 2019 @ 19:48

 100. 19:25 Man har ikke en brug for en kristendom, som ikke forsvarer og kæmper for kristendommen, det er det eneste, jeg siger. En kristendom, som ikke med næb og klør vil forsvare sig selv og sine proselytter er nul og en skid værd.

  Det er klart, at den egentlige kristendom findes inde i den troende selv, men nu er det dens institutioner vi taler om, går jeg ud fra? Dens præsteembeder, dens kirkeskat, dens tomme kirker og dens uduelige kommunistiske latterlige radikale pseudokristne præster, deres Grundtvig og Tidehvervs latterligheder, hele dens pk-befængte udlægning af troen og skriften, deres inderligt ligegyldige aktiviteter i deres homoinficerede kirkerum osv osv.

  Folkekirken er ikke andet end en afbildning af det samfund, som opretholder lokaler til dens tomme liturgi.

  Kommentar by Stevie — 29. december 2019 @ 20:36

 101. Bare lige et spørgsmål:

  Hvis vi som etniske danskere, kristen/ateist/aser/spaghettig/…, vil have islam forbudt/stoppet i Danmark og ikke vil holde Grundlovens paragraffer/§67 i hævd for det, hvormed skal vi da få stoppet islam i Danmark?
  Er der andre paragraffer i Grundloven vi kan bruge?
  Hvilke andre muligheder er der?

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. december 2019 @ 22:06

 102. Forvirret kvindemenneske i seng med fjenden. Tjekkede et par videoer med hende, og hun bryder helt åbenlyst præsteløftet ved at tage afstand fra evangeliet på flere punkter – og byde satans blændværk (islam) indenfor. De fleste frikirker og valgmenigheder er bibeltro, og der findes fortsat enkelte gode kirker inden for folkekirken (i reglen de mest velbesøgte – ofte baseret på Tidehverv og IM). Jesus sagde: »Tag i agt for de falske profeter, der kommer til jer i fåreklæder, men indeni er glubske ulve. På deres frugter kan I kende dem.« (Matt. 7, 15). Godt nytår. Husk at gå i kirke – og vælge den med omhu!

  Kommentar by Hansen — 29. december 2019 @ 23:29

 103. Til 30: Kristendommen er højt hævet over at forsvare noget som helst i tidens polemik. Kristus sejrede ikke som præsident eller krigsherre, men som et afvist spædbarn i en krybbe. I min kirke er vi mindst 400 hver søndag, og folk sidder i vindueskarmene. Vi taler om Christianskirken i Aarhus, og her forkyndes evangeliet – inklusive den med Guds og kejserens.

  Kommentar by Hansen — 30. december 2019 @ 01:50

 104. @ 100 Stevie

  Fuldstændig korrekt.
  Jeg er helt på det rene med, at kristendommen er grundlaget for vores europæiske kultur. Men jeg syntes ærlig talt, at det er gået ned af bakke.
  Men den måde kristendommens forkyndere (præster, biskopper i DK) gang på gang går islams ærinde, og nærmest ligger i ske med fjenden (islam), sådanne forrrædere har jeg intet til overs for. Dem der skulle forkynde det “glade” budskab,er blevet usselrygge i korrekthedens tjeneste, og skraber og bukker for en ideologi, der ikke ønsker at give kristne noget råderum, snarere tværtimod.

  Kommentar by der Adler — 30. december 2019 @ 08:53

 105. # 103 by Hansen
  Det vil sige at du mener at kristendommen er fuldstændig holdningsløs ?
  Hvad mener du om tempelrensningen hvor Jesus med en svøbe ( tyk hamperebsknippel ) pryglede vekselerene ud af templet og sparkede deres borde omkuld så mønter og andet fløj gennem luften ?
  Eller at øvrigheden er givet sværet for at straffe de utilrettelige ?
  Mener du virkelig at Jesus sidder ophøjet i sin himmel og overhovedet ikke har nogen mening om det der sker her i den fysiske verden ?
  Mener du heller ikke at Jesus ville forsvare den kristne lære fremfor feks. islam ?

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2019 @ 11:34

 106. Rettelse : SVÆRDET .

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2019 @ 11:35

 107. Der er brug for “en tempelrensning” for denne vandale handling, brug skriften for pokker og smid dem ud for “denne vederstyggelighed”; tænk tilbage på året 1530 og den augsburgske bekendelse…….

  Kommentar by Moth — 30. december 2019 @ 11:35

 108. # 105 by Hansen
  Eller du mener altså heller ikke at Jesus tog skarp afstand fre feks. farisæerne ? Hvad med udtrykkene : øgleunger og kalkede grave ?
  Det er jo det rene og skære overgearede nonsens det du skriver.
  Det at der er mange besøgende i den kirke du nævner er jo overhovedet ikke nogen garanti for at det er den sande lære der bliver forkyndt.
  Der er også mange muhammedanere til fredagsbøn i moskeen i Århus.

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2019 @ 11:57

 109. @Stevie

  Gud hviler ikke i noget der er lavet med menneskerhænder, hvis troen på Jesu Kristi ikke er stærkere end det, hvis troen er bundet op på religiøse institutioner, så er det gode frø sået, på sand og ikke funderet på klippegrund, hvor meget er ens tro så værd?

  Jeg kom ikke til tro igennem kirken, jeg har aldrig være i kirke undtagen til begravelse, barnedåb, konfirmation. Og en enkelt gang da jeg var spejder.
  Gud forlangte ikke noget temple, men david ville bygge ham et til hyldest for gud.

  Apostelenes gerninger 7:48-50
  48 Dog, den Højeste bor ikke i Huse gjorte med Hænder, som Profeten siger: 49 “Himmelen er min Trone, og Jorden mine Fødders Skammel, hvad Hus ville I bygge mig? siger Herren, eller hvilket er min Hviles Sted? 50 Har ikke min Hånd gjort alt dette?”

  Kommentar by Jan huus — 30. december 2019 @ 14:52

 110. Ja kære læser, som jeg havde forudset, så rabler det nu fuldstændigt for flere af skribenterne herinde på Uriasposten. Hvis man fordrer den religiøse svinehund så går den fuldstændigt fra forstanden i skingert raseri – Yabba Dabba Doo!

  Kommentar by T. Flodur — 30. december 2019 @ 15:50

 111. 110 Flodur

  Vores kultur hviler solidt på Oplysningstiden. Troede jeg.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 30. december 2019 @ 16:47

 112. # 110 by T. Flodur
  OG ? Uenigheder om læren er vel ikke så mærkelig. Hvad mener du med “rabler” Er du ikke uening om alle mulige som feks. politik, børneopdragelse ect. med andre mennesker ? Er det også et udtryk “skingert raseri” og for at det rabler for dig ? Hvorfor bryder du ud i skadefryd, hvis ikke fordi du hader kristendommen.
  Kan du komme med et alternativ til en fælles tro, den tro som tidligere har besejret islam, som løsning på de enorme problemer vi står over for ?
  Hvorfor tror du at det er så vigtigt for socialismen i alle dens afskygninger at bekæmpe kristentroen ?
  Kom selv med et bud på løsningen, vi venter spændt.

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2019 @ 16:51

 113. # 110 by Henrik Wegmann
  Og hvordan synes du så at vores kultur har det ? Er den stærk nok til at overvinde de enorme problemer vi har med multikultur og islam ? Jeg ved godt hvem jeg ville sætte mine penge på, hvis jeg skulle spille på hvem der står bedst rustet. Vesteuropa med dens oplysningstid, eller wisegradlandnene med deres kristentro.

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2019 @ 17:22

 114. Som vi ser, og ikke uventet, slugte Danskeren hele den (110) udlagte madding; han sidder nu med krog, forfang og et pænt stykke af linen langt nede i halsen – Er der flere som melder sig?

  Kommentar by T. Flodur — 30. december 2019 @ 18:30

 115. Henrik Wegmann — 16:47

  Du kan være ganske rolig Henrik; læren fra Oplysningstiden holder. Vi taler om universelle menneskerettigheder, ytringsfrihed, forsamlingsfrihed, osv. osv. – Læren fra Oplysningstiden er en vinder; vær aldrig i tvivl!

  Kommentar by T. Flodur — 30. december 2019 @ 18:47

 116. # 114 by T. Flodur
  Vi venter stadig spændte på at du kommer med et alternativ til kristendommen.
  Nååee, ikke.
  Du er vejet og fundet for let.
  Lad du trygt.os voksne om at anvise løsninger på problemerne.

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2019 @ 18:54

 117. #115 by T. Flodur
  Menneskerettighederne er en religion der bliver den vestlige kristne civilisations undergang, hvis ikke vi vender tilbage til virkeligheden.
  Hvordan synes du iøvrigt det går i vesteuropa med “oplysningstid” contra det kristne østeuropa ( wisegradlandene ?

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2019 @ 18:59

 118. # 114 by T. Flodur
  Vi venter stadig spændte på at du kommer med et alternativ til kristendommen.
  Nåe, ikke.
  Lad du trygt os voksne anvise løsninger på problemer som du tydeligvis ikke aner hvad du skal stille op med.

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2019 @ 19:02

 119. # 115 Henrik Wegmann
  Hvordan synes du at det går i vesteuropa med deres “oplysningstid”, contra wisegradlandene med kristendom ?

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2019 @ 19:07

 120. # 114 T. Flodur
  Vi venter stadig spændte på at du kommer med et alternativ til kristendommen.
  Nåe,ikke.
  Overlad du det trygt til os voksne, at anvise løsninger på problemer, som du tydeligvis ikke aner hvad du skal stille op med.

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2019 @ 19:40

 121. # 115 T. Flodur
  Hvordan synes du iøvrigt det går med vesteuropa med deres “oplysningstid” contra wisegradlandene med deres kristendom.
  NÅÅee, det kan du heller ikke svare på.

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2019 @ 19:45

 122. Vi ser nu Danskeren gå helt amok! – I ovenstående skriverier, fører han helt frivilligt, som i helt frivilligt, et klokkerent bevis for min påstand: “Hvis man fordrer den religiøse svinehund så går den fuldstændigt fra forstanden i skingert raseri” – Henset til min påstand kunne jeg ikke ønske mig et bedre kronvidne!

  Kommentar by T. Flodur — 30. december 2019 @ 20:10

 123. # 118 T. Flodur
  Jamen dog lille ven. Vi venter stadig spændte på at du kommer med et alternativ til kristendommen.

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2019 @ 20:17

 124. Flodur. “Vi taler om universelle menneskerettigheder”

  Ja, og når du så kombinerer dem med kristendommens bud, om at hjælpe dem som er i nød, så får du tsunamien, der vælter ind over Europa. Vi har et religiøst påbud om at hjælpe, og de universelle menneskerettigheder ligestiller enhver neger eller araber med os mennesker.

  Der er brug for en tredje vej. Udgangspunktet skal både være etnisk og kulturelt. Alle er ikke lige meget værd.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. december 2019 @ 21:04

 125. Hr. Snusk — 21:04

  “Der er brug for en tredje vej” Helt enig! – Hvad de universelle menneskerettigheder angår, så ser jeg ikke disse som et religiøst fænomen, faktisk tværtom! – At religiøst/politiske grupperinger skamridder disse rettigheder, som påskud, til at stjæle anden mands ejendom, skal selvfølgelig bekæmpes med alle midler!

  Nå, min tid er gået. Væsentlige opgaver står for døren; jeg skal, blandt andre ting, i gang med at fremstille en citronfromage til min familie til festlighederne i morgen – Fruen er begyndt at være urolig, og hende er jeg mere bange for, end jeg er bange for ikke at svare Uriaspostens skribenter – Sorry!

  Kommentar by T. Flodur — 30. december 2019 @ 21:53

 126. #120 Hr. Snusk

  Det er ganske interresant at læse ligningen om den barmhjertige samaritan. Det er som bekendt derpå hele næstekærligheds begrebet hviler
  .
  Deraf fremgår tydeligt at samaritanen SELV betalte hver en krone det kostede at hjælpe den nødstedte !! Han tørrede ikke regningen for sin “godhed”af på andre. Hvis man gør det er man en farisæeer, det var som bekendt farisæeerne der slog Jesus ihjel.
  Iøvrigt fremgår det også at ens næste er den der hjælper en !!

  Prøv selv at læse beretningen. Den trækker tæppet fuldstændigt tæppet væk under godhedsindustrien og menneskerettighederne.

  Helt grotesk bliver det når ateister og humanister i tide og utide henviser til næstekærlighedsbegrebet. De mener at biblen er humbug og har ALDRIG, som i ALDRIG læst beretningen om den barmhjertige samaritan.

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2019 @ 22:01

 127. “Iøvrigt fremgår det også at ens næste er den der hjælper en !!”

  Så prøv at læse ligningen igen. Samaritaneren har ikke selv fået hjælp af den tilskadekomne, og får det heller ikke. Han hjælper uden forventning om at modtage noget til gengæld.

  “Han tørrede ikke regningen for sin “godhed”af på andre.”

  Sandt nok. Han levede i en verden, hvor der ikke var fælles regler og fælles fodslag.
  Der har ikke, i Danmark, været flere guder og flere regler på samme tid, for forskellige befolkningsgrupper i århundreder, så vi har, som kristent samfund, gjort samaritanerens egenrådige handling til et fælles anliggende. Og indtil for nylig, ville det jo netop også kun have været vores nærmeste, som ville ligge os til byrde.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. december 2019 @ 22:38

 128. T. Flodur fremkommer flere gange med, at kommentatorene under netop denne blog går helt amok.
  Jeg ser kun en som går amok (T. Flodur), imod en lang række af seriøse kommentarer, svar og meningsudvekslinger, om et ganske centralt tema, som bestemt ikke er uvæsentligt i dagens Danmark og i hvor, at vor grundlæggende værdier er/skal? være forankret/hvorfra/hvordan vi kommer videre.
  Det lader til, at T. Flodur er meget imod denne debat/blog, det må så være T. Flodurs sag! Jeg takker for de mange interessante kommentarer her og det glæder mig, at blogtemaet har givet andledning til en af UPs længste og dybt overvejede kommentarspor.
  Det viser, at temaet bestemt er af stor vigtighed, uanset T. Flodurs, subjektive/interesse konfliktfyldte?, ærgelser.

  Tak til Kim, for at bringe et så fundamentalt tema til debat -> det rører stærkt ved rødderne i og omkring vor kultur og vore værdier og:
  Jeg mangler stadig alternative bud, på at få sat en stopper for islam, hvis det ikke netop skulle være udfra de før nævnte pargraffer i Den Danske Grundlov, som vel ingen vil benægte vigtigheden af?

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. december 2019 @ 23:09

 129. M.S.: “det rører stærkt ved rødderne i og omkring vor kultur og vore værdier”

  Netop. Jeg er ikke selv troende, men det vil været meget snævertsynet, ikke at prøve at forstå den særlige udgave af kristendommen, som vi har formet igennem mange generationer.

  De første tre af de ti bud giver ikke meget mening for en ikke-religiøs. De følgende syv er grundlæggende de sunde værdier, som Danmark blev bygget på, og som de fleste af os lever efter. At de værdier ikke er universelle, bliver meget tydeligt når muhammed og mwungunga kommer til landet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. december 2019 @ 23:26

 130. Jesus bliver spurgt: hvem er min næste. Han fortæller så om den barmhjertige samaritan.
  Den barmhjertige samaritaner er – ved siden af Den fortabte søn – nok den kendteste af Jesus’ mange lignelser.

  – Optakten til lignelsen er, at en farisæer – for at stille Jesus på en prøve – spørger om, hvad han skal gøre for at arve evigt liv?

  – Jesus svarer med et modspørgsmål: Hvad står der i loven? (loven= jødernes gamle love som er nedfældet i Toraen, som vi i kristendommen kender som de fem Mosebøger i Det gamle Testamente)

  – Den lovkyndige farisæer svarer med det dobbelte kærlighedsbud: Du skal elske Gud og du skal elske din næste.

  – Jesus anerkender svaret med ordene: Du har svaret rigtigt – gør det, så skal du leve.

  – Men farisæeren spørger videre: hvem er så min næste?

  Som svar på det spørgsmål fortæller Jesus lignelsen om manden, der bliver overfaldet af røvere. En præst og en tempeltjener går begge forbi den sårede, mens samaritaneren hjælper ham. Samaritanerne var en befolkningsgruppe, som den jødiske majoritet så ned på.

  – Efter fortællingen spørger Jesus farisæeren Hvem af de tre, synes du, var en næste for ham, der faldt i røvernes hænder?

  Jesus tvister her spørgsmålet om, hvem næsten er. For farisæeren har spurgt ”Hvem er min næste? i betydningen ”Hvem skal jeg vise barmhjertighed? Og hvem har jeg ansvar for?”. Men Jesus drejer spørgsmålet til betydningen: ”Hvem viste sig at være en næste for ham, der havde brug for hjælp”? Perspektivet skifter fra hjælperen til den, der blev hjulpet.

  – Farisæeren svarer: ”Han, som viste ham barmhjertighed.”
  Altså er min næste ham som hjælper IKKE ham som har behov for hjælp.

  At gøre det et fælles anliggende har gjordt det til er rettighed.
  Med menneskerettighederne og diverse konventioner er DET en katastrofe.
  Kristendom er altid en personlig fordring. Det er der forskellen ligger på humanisme/menneskerettigheder og kristendom. Humanisme/menneskerettigheder er godhed på andres vegne for andres penge. Kristendom er godhed på egne vegne for egne penge.
  Biblens definition på farisærisme er jo bla. De binder tunge byrder sammen og lægger på andres skuldre, selv vil de ikke bære dem.

  Som du rigtigt påpeger “indtil for nylig, ville det jo netop også kun have været vores nærmeste, som ville ligge os til byrde” og det var til at leve med, det er det bare ikke længere, for nu er det ikke kun vore nærmeste, men hele verden.
  Det har wisegradlandene sagt nej til, og det burde vi selvfølgelig også gøre.

  Kommentar by Danskeren — 31. december 2019 @ 00:14

 131. Hr. Snusk — 30. december 2019 @ 23:26:
  Fin præcision! Tak!

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. december 2019 @ 00:47

 132. Nu er jeg ikke den kyndigste i bibelsjistorie,men jeg vil mene at nogen har udledt,at Jeesus inden hans korsfæstelse -tør ikke sige hvor lang tid- gik ind i et et tempel og væltede bordene. Jeg ser det som en reaktion på falskmøntneri,som foregår den dag i dag i meget stor stil. Læs evt. The Constitution,som utvetydigt påpeger,at kun guld og sølv kan være gyldige penge. Nu jeg er vågnet i et filosofisk hjørne,synes jeg også,at Jesus’ korsfæstelse minder en hel del om bålbrændingen af diverse “kættere” som hævdede horrible fakta,som at jorden er rund og at solen ikke drejer om jorden. Nutidens kættere skal såmænd bare stille spørgsmålstegn ved klimakirkens ypperstepræstinde mongol-Greta for at blive udelukket fra deltagelse i parnassets kommunikationsplatforme.
  Man fristes til at påkalde Buster Larsens Magda.

  Kommentar by Nielsen — 31. december 2019 @ 04:00

 133. Her på årets sidste dag, vil jeg ønske Kim Møller og alle læserne og deltagerne i debatten incl. Flodur ,et godt nytår.

  Gud velsigne Danmark.

  Kommentar by Danskeren — 31. december 2019 @ 09:58

 134. – Du skal elske din næste. SOM DIG SELV- siger det dobbelte kærlighedsbud- i moseloven. DVS Du skal også elske dig selv. Du skal ikke smadre dig selv for at dræbe så mange som muligt, ved at bruge et passagerfly som missil (f.eks).

  Man skal heller ikke hjælpe nogen, som vil gøre ondt for en selv eller ens næste i fremtidige generationer (Børn og børnebørn). Det er det dobbelte kærlighedsbud (kræver også lidt egoisme, til sig selv :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 31. december 2019 @ 10:19

 135. Støt SIAD. Godt nytår….til mig selv:-) og min næste :-) .

  Kommentar by Michael Unna — 31. december 2019 @ 10:20

 136. Danskeren — 09:58

  Jo tak og i lige måde – Vi må, i det nye år, prøve at få dig overbevist om, at der ikke sidder en gammel mand med hvidt skæg oppe i himlen og styrer hele menageriet ;-)

  Kommentar by T. Flodur — 31. december 2019 @ 11:06

 137. Det er højst sandsynligt gamle mænd på Sinaibjerget. Der er tale om. Når Moses går op i skyen for vejledning.

  “Elsk din næste- SOM DIG SELV” EVG. Lukas kap 10 vers 27.
  3 Mosebog kap 19-vers 18.

  Husk også at elsk dig selv (Elsk dem der hjælper dig. Ikke dem som er fjender af dig liv. Mand kan godt vende den anden kind til, men ikke ryggen når man får et sværd i maven). Støt SIAD. Godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 31. december 2019 @ 13:40

 138. Jeg foreslår at der laves en indsamling til fordel for en pris til Mette Gramstrups ære.
  Prisen kan passende være 30 sølvpenge.

  Kommentar by Nissen — 31. december 2019 @ 18:01

 139. GRIB TIL VAABEN

  Kommentar by Holger D. — 1. januar 2020 @ 02:48

 140. Naveed Baig er en fantastisk imam; han gør det vildt godt. Flere af hans kaliber, tak!

  Kommentar by Danmarks Lys — 3. januar 2020 @ 19:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper