29. december 2019

Postbud Søren Lørup: “Det, der ryster mig mest, er, at de bevidst prøver at lemlæste uskyldige…”

Urolighederne fortsætter i flere af landets islamiserede områder, og politiets magtesløshed udstilles dagligt ikke bare på Nørrebro, men også i Århus V, hvor en patruljevogn blev ‘beskudt med bomberør’, og i Holbæk. hvor politiet og en indsatsleders bil blev ‘beskudt med fyrværkeri’.

Den den udøvende magt ikke kan beskytte sig selv, så styrer ‘den arabiske gade’. Alternativets Unge vil forbyde ‘traditionen’ med fyrværkeri, så ‘fulde mennesker’ ikke skaber problemer for klimaet, men det ligger i det liberale demokratis DNA, at løsningen er mere appeasement: Udvidede fritidsklubtilbud mellem jul og nytår, høflig påmindelse om det elementære koblet med retorisk afstandtagen. Etaten fejllæser. Dominér araberne eller bliv domineret af araberne.

TV2 Nyhederne har talt med en maskeret ung (araber), der ikke ser problemet: “Folk skal jo bare lade være med at gå derhen, hvor der bliver skudt.” Bemærk i den sammenhæng at samtlige offer- og vidneberetninger kommer fra danskere. Det være sig Line fra Nordjylland, WHO-ansatte Anita, biblioteksbetjenten Peter og postbudet Søren Lørup- Det var fuldstændig vanvittigt, siger cyklist, der var centimeter fra at blive ramt af raket.

“Efter eksplosionen stod han af cyklen, mens forbipasserende kom løbende hen til ham. De var overbeviste om, at den havde ramt ham, forklarer han.

– Jeg er heldigvis sluppet fuldstændig for skader. Heller ikke min hørelse er blevet påvirket. Bortset fra det er jeg utrolig rystet, fortæller Søren Lørup. …

Stemningen på Nørrebro var kortvarig rolig, da han torsdag aften fortsatte sin cykeltur på Nørrebro. Men efter han havde passeret Nørrebros Runddel, kunne han endnu en gang se fyrværkeri. …

– Jeg valgte at køre ned ad en sidevej. Hvis jeg havde fortsat og var kørt ind i det inferno, så havde jeg ikke været uskadt i dag. Det var fuldstændig vanvittigt, fortæller Søren Lørup. …

– Det, der ryster mig mest, er, at de bevidst prøver at lemlæste uskyldige mennesker, der tilfældigvis opholder sig på Nørrebro. Det er i den grad rystende, siger Søren Lørup.”

(Alternativets Unge på Facebook, 27. december 2019; NB: Let redigeret)

“Socialdemokratiet og Enhedslisten mener, at udvidede fritidsklubtilbud mellem jul og nytår kan være en vej frem. Lukkede klubber kan åbne, og åbne klubber kan have længere åbningstider. – De (unge, red.) skal holde op med det der. Vi har brug for, at de har noget at lave mellem jul og nytår. Noget mere meningsfuldt. Det er tit sådan, at når fritidsklubberne har lukket, så kan vi have et problem. Og det er tidligere set, at vi har løst sådanne problemer med at opgradere fritidsaktiviteterne. Det må vi snakke om i udvalget, siger Gorm Anker Gunnarsen (EL), der er medlem af Børne- og Ungdomsudvalget i København Kommune.” (TV2 Lorry, 27. december 2019)

“Vi kørte patrulje, og bliver så beskudt med bomberør. Derfra, hvor vi bliver beskudt, retter vi henvendelse og taler med de personer, der er til stede, men vi kan ikke bevise hvem, der har affyret bomberøret, men røret er rykket i tre stykker… Så vi kunne ikke sigte nogen, men jeg kan slå fast, at vi har foragt for de gerningsmænd, som beskyder beredskaberne og almindelige borgere med fyrværkeri. Det er usædvanligt dårligt stil.” (Lars Bisgaard, vagtchef ved Østjyllands Politi om angreb ved Kappelvænget, Århus, EB.dk)

“Opfordring fra politiet. Kære forældre, når I nu har købt fyrværkeri til jeres børn og unge, så vær venlig at fortælle dem, at de ikke skal skyde det af, imod nogle.” (Østjyllands Politi på Twitter, 28. december 2019)

Oploadet Kl. 16:26 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107009/trackback

38 Comments »

 1. Danskerne stemte jo for dette. Hvorfor klage de så ?

  Kommentar by Ewing — 29. december 2019 @ 16:30

 2. Få nu udryddet de perkere, er der aldrig nogen der har tænkt sig at rejse sig op for fanden?

  Kommentar by Stevie — 29. december 2019 @ 16:34

 3. Ewing — 29. december 2019 @ 16:30
  100% enig.
  DF blev mere end halveret og NB fik to procent.
  Danskerne vil det her!

  Kommentar by Hagmann — 29. december 2019 @ 16:36

 4. Ikke muslimer er aldrig “uskyldige”, ville de skriftkloge vide. Men hvem er det i dag ?

  Kommentar by BB — 29. december 2019 @ 16:36

 5. Når muhamedanere affyrer fyrværkeri på farlig vis, er der to handlemuligheder:

  1. Forbyd fyrværkeri for alle overalt.
  2. Forbyd muhamedanere.

  Kommentar by Bastardo — 29. december 2019 @ 16:46

 6. “Det er tidligere set at fritidstilbud har løst sådanne problemer” – what? hvornår tidligere? Hvorfor bliver han ikke bedt om at dokumentere sådanne påstande..

  Kommentar by nej — 29. december 2019 @ 16:53

 7. -Hagmann- 16:36

  Ja, men hvorfor ? Af hvilken grund ?

  Kommentar by Ewing — 29. december 2019 @ 17:04

 8. Det der mest er problemet med venligboerne er, at de mangler erfaringerne fra at have arbejdet eller opholdt sig i de arabiske lande i en årrække, uden for turistfælderne. At “de bevidst prøver at lemlæste uskyldige” får mig ikke engang til at løfte et øjenbryn, for det har været dagligdag for mig før i tiden.

  De her mennesker er opfostret med vold, deres samfund er gennemsyret af vold fordi ‘Inshallah’, og de respekterer kun den stærkeste’s ret. De fleste af de ting de foretager sig heroppe, ville have kostet dem livet uden diskussion hvor de kommer fra, bare for virkeligt at understrege forskellen.

  Vores chancer for at overleve som civilisation stiger proportionelt med hvor hurtigt vi accepterer disse enkle fakta, så vi kan lige så godt få det lært, fordi muslimerne ændrer sig ikke. Det magter de simpelthen ikke.

  Kommentar by Kimski — 29. december 2019 @ 17:30

 9. Politiet har jo erfaring med at perkere og ild ikke går sammen

  Mange af dem har desuden en ekstrem forkærlighed for ild.

  Området er beboet af arabere, og at det er en gruppe statsløse palæstinensere, der sætter dagsordenen i forbindelse med kriminaliteten i området. Mange af dem, som lokalpolitiet har med at gøre, er tillige svagt begavede. Områdets skolepsykologer har endog karakteriseret nogle af de unge som værende på “sinkestadiet”, sådan som det hedder i fagsproget.

  Fagpersoner i Odense Kommune, som DANSK POLITI har talt med, siger samstemmende, at omsorgssvigt, manglende stimulation og følgerne af fætter-kusine-ægteskaber er hovedårsagerne til, at flere af områdets unge er småt begavede…

  – De her unge har et lavt ordforråd, de er impulsstyrede og ikke konsekvens-orienterede, og derfor er de meget svære at nå ind til. De har simpelthen ikke de redskaber, der skal til for at diskutere.

  http://www.uriasposten.net/archives/7914

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 29. december 2019 @ 17:47

 10. Hold kæft hvor er politiet nogle vatpikke. Hvis ikke de ved hvem der affyrede røret skal de da anholde alle i stedet for at lade alle gå fri….det går kun for brune gerningsmænd

  Kommentar by redneck — 29. december 2019 @ 17:54

 11. Kommentar by Jørgen Nielsen — 29. december 2019 @ 17:47.

  Det hjælper bestemt heller ikke, at de allerede i 5-års alderen er to år bagefter de jævnaldrene danske børn, når det kommer til empati-tester. Guderne må vide hvor slemt det er, når de når 20-års alderen og fremefter.

  Det er sgu’ ikke for sjov, at jeg i stigende grad omtaler dem som Orker, selv om Morlocker også ligger lige for..

  Kommentar by Kimski — 29. december 2019 @ 18:15

 12. Lad os se det i øjnene. Det er borgerkrig. Der er hundredevis af eksempler på bilafbrændinger, bål, voldelige overfald og voldtægter, vanvidskørsel i det man med et latterligt ord kalder ‘muskelbiler’, grupper der i flok smadrer butiksruder og forbipasserende i mindretal osv. De fleste har oplevet det ved selvsyn, selvom de ikke selv er blevet ramt. Det bliver sikkert værre og der er ikke noget vi kan gøre ved det. Andet end at låse døren med ekstra låse og blive inde om natten og aldrig færdes ude alene. Det har de fleste så i stort omfang allerede lært. Nu kommer så peberspray osv i brug som personlig sikkerhed, hvis man er nødt til at gå ud efter mørkets frembrud.

  Kommentar by A-mad — 29. december 2019 @ 19:07

 13. Det er ren nemesis at det er mest offentlig ansatte hvide Danskere der mærker Allahs svøbe da de stemmer for mere uhæmmet indvandring af indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, at privat ansatte der har prøvet at arbejde med disse underudviklede personer også stemmer for mere vold i gaderne og mindre velfærd er gyseligt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. december 2019 @ 20:16

 14. Video > 0:38 > “Allahu akbar”

  https://localeyes.dk/a140836-1234-se-optagelserne-politiet-beskudt-med-fyrvaerkeri-holbaek/

  Kommentar by Fascist — 29. december 2019 @ 20:20

 15. Forbyd fyrværkeri eller forbyd muhammedanere. Same shit i Porno Mettes perspektiv. Hun blev født dum som en dør,og var derfor den mest delvskrevne til at repræsentere danskere.

  Kommentar by Nielsen — 29. december 2019 @ 20:48

 16. Vi mangler lige et par Breiviker med et par snibere i vinduerne og på tagene i denne satans bydel.
  Hvis det skete, ville det få en brat ende, og der blev stille.
  Men samtidig ville der gå panik i det københavnske Shariapoliti, og hele det røde slæng der er i tinget.

  Kommentar by Charles Nielsen — 29. december 2019 @ 21:29

 17. Jeggentager mi kommentar fra OT her:
  https://stiften.dk/artikel/%C3%B8stjysk-indsatsleder-om-fyrv%C3%A6rkeriangreb-vi-m%C3%A5-overveje-om-vi-overhovedet-t%C3%B8r-inds%C3%A6tte-brandfolk

  Brian Arendtsen fra Østjysk Brandvæsen:
  “- Jeg vil virkelig opfordre til, at forældre og andre med relation til de unge mennesker prøver at få dem til at forstå, hvad konsekvensen kan være for det område, de bor i. Hvis vi ikke kan komme frem til en containerbrand, så kan den brede sig til en bygning, og så er det altså deres forældres lejlighed, der pludselig brænder”

  Brian Arendtsens opfordring er da et, ynkeligt, naivt, forsøg på hjælp i arbejdet, i og med at både forældre og andre af jihad-kandidaternes respekt-relaterede personer, med største sandsynlighed, har deres liv forankret i iSlam, hvor den adfærd anses som ære for både familien, klanen og Ahahahalaen.
  End ikke risikoen for, at forældrenes lejlighed går op i flammer, vil kunne rykke forældrene til formaninger over for deres afkom, idet dette også vil være at betragte, som et ærebevis i den iSlamiske kontekst.

  Der vil IKKE kunne indtræffe tålelige tilstande, i vestlig forstand, hvorend den islamiske invasion har plantet sig, her som i andre lande, for det vil stemple dem som vantro blandt hver andre, med alt hvad dette indebære: “et evigt liv i helvede” og ligeså blandt egne i det nuværende liv.

  Der er KUN et at gøre: Forbyd islam i Danmark!

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. december 2019 @ 22:13

 18. Åh hvor er det dog ulideligt, tror EL. og Socialdemokraterne virkeligt selv på at arabiske unge mænd holder op med at skyde krudt af, hvis fritidscentret holder åbent mellem jul og nytår. Det er da så himmelråbende naivt og ubegavet, at det kun udstiller deres totale afmagt! Man skulle tro at det var Morten Østergaard der havde sagt det! Det eneste det sludder viser, er at hele venstrefløjens multikulturelle og multietniske forsøg er slået fuldstændigt fejl, og de ved det. De forsøger bare med alle midler at klamre sig til sagen. Sagen som ethvert selvstændigt tænkende menneske kan se er kørt helt i grøften!
  Godt nytår og pas på jer selv og jeres familie, det er farligt derude!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. december 2019 @ 23:37

 19. Nå godt så… Satanist-dukkerne er ikke helt tilfredse med berigelsen? Multi-kulti er ikke helt så fedt endda?

  Monstro vilde tigre i Jylland er bedre end ulve?

  Kommentar by Iznogut — 30. december 2019 @ 01:05

 20. […] (Mere om fyrværkeri-chikanen på Nørrebro her)Se også Postbud Søren Lørup: “Det, der ryster mig mest, er, at de bevidst prøver at lemlæste uskyldige… […]

  Pingback by Fætter til IS-terrorist nedtoner fyrværkeri-angreb: “Det jo bare Nørrebro” – Free Speech Blog — 30. december 2019 @ 10:45

 21. Lovgiv således, at der kan gives større bøder til forældre til børn og unge under 18 år, hvis de tages i at fyre fyrværkeri af imod mennesker eller bygninger, hvor der kan opstå fare. Gerne en bøde på kr. 5.000,- første gang.
  Dernæst så lovgiv om, at der på Nørrebro og andre ghettoområder ikke må affyres fyrværkeri overhovedet.
  Endelig, så giv politiet den nødvendige magt til at kunne stoppe dette vanvid.

  Kommentar by Erik Skifter — 30. december 2019 @ 12:10

 22. Jeg husker en væmmelig episode for ca 3 år siden, hvor jeg sammen med et familiemedlem kørte hjem fra nytårsaften, ind mod København ad motorvejen. En sort Mercedes kørte hasarderet i overhalingssporet, og vinduet blev rullet ned og en raket affyret på tværs over i vores bane! Det var ekstremt at se, og det havde været sjovere, hvis den var eksploderet inde i deres bil! Familiemedlemmet, som førte bilen, var rasende, for raketten kunne have ramt vores bil. Der er nogle fællestræk, som muhammedanere har, om det så er Irak, Syrien, Gaza eller Paris, Malmø og København: de elsker at fyre bomber og raketter af, at lemlæste mennesker og ødelægge ting omkring sig. Er det genetisk, eller er det mon deres ideologi 🤔 Begge! Kææææmpe fejl, at vi tog disse afstumpede og lavintelligente voldsorgaster ind i Europa! Lige nu øver de sig bare, det håber jeg, at politikerne husker på. Forældrene opildner dem til vold mod vantro, så spar de mange milliarder i åndssvage indsatser mod disse galninge. Smid dem hellere 20 år op til Grønland, og lad dem skovle sne!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 30. december 2019 @ 12:16

 23. 21 – nej, Erik, lad dem endelig udfolde sig i deres religions og ytringsfrihed på Nørrebro, for ellers rykker de bare til andre områder. Tværtimod burde Nørrebro spærres af, så ordentlige danskere ikke af vanvare kan forvilde sig ind i dette reservat med vilde dyr.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 30. december 2019 @ 12:19

 24. Man burde simpelthen forbyde de der koranslag!

  Kommentar by Erik Balle Povlsen — 30. december 2019 @ 13:10

 25. Ber til guderne at en af de nyadelige får sprængt et legeme af, det er vidst det eneste gode der kan komme ud af al det snak med fyrværkerkrig.

  Kommentar by Draugr — 30. december 2019 @ 13:38

 26. Saa kalder man igen paa forbud. !!
  Hvad med at forlange ansvar, og straffe, haardt!, hvis det ikke vises?
  Man kan naturligvis forbyde alt!, men saa er der jo ikke meget at leve for. Hvis alle skal behandles, saa selv den mest aandsvage ikke skal stilles til ansvar, saa har man jo faktisk tabt, inden man overhovedet faar begyndt!.

  Kommentar by g wiltek — 30. december 2019 @ 14:59

 27. https://ekstrabladet.dk/112/kvinde-med-baby-beskudt-med-fyrvaerkeri-jeg-har-aldrig-vaeret-saa-bange/7936929

  Herlev. Her hyggede de sig med at beskyde en mor der havde sin 9-måneders baby på armen, og en hund i snor. Samme område, hvor et par “svenske” somaliere holdt skydeøvelser med AK47 for nogle måneder siden.

  ht tps://ekstrabladet.dk/112/affyrede-fyrvaerkeri-mod-pige-paa-14-aar/7937164

  Frederikssund, Lyngby og Kokkedal…

  Muslimer opfører sig som muslimer uanset hvor de opholder sig.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. december 2019 @ 17:41

 28. En af de sjældne gange jeg er enig med Alternativet, men befolkningen virker slet ikke klar til det skridt endnu, det kan dog sagtens komme en dag. Indtil da, bør det kun være lovligt at fyre af d. 31. og 1.

  Kommentar by LarsB — 30. december 2019 @ 19:48

 29. LarsB, den ikke-muslimske del af befolkningen har faktisk et ret fornuftigt forhold til fyrværkeri – selv efter indtagelse af alkohol. Antallet af alvorlige fyrværkeriskader er lavt i sammenligning med mængden af krudt, der bliver fyret af – og generelt faldende gennem en del år, på trods af at fyrværkeriet er blevet væsentligt kraftigere, og der bliver solgt mere for hvert år.

  Skal vi absolut have forbud mod noget, der larmer og forårsager alvorlige personskader, så lad os begynde med motorcykler. Fandens til spektakel hele sommerhalvåret! Og hvad koster det ikke vores samfund at skulle lappe flæskenakkerne sammen igen, og bekoste genoptræning etc. fordi de har gjort det til en livsstil at pisse på deres omgivelser?

  “… og ikke mindst på klimaet.”
  Idioterne kan, som sædvanlig, ikke kende forskel på klima og forurening. Fyrværkeri er noget svineri, men påvirker det klimaet? Det bliver vist et spørgsmål om tro – ligesom alt andet fra den side.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. december 2019 @ 20:27

 30. https://www.bt.dk/krimi/politiet-mener-at-have-fundet-fyrvaerkeri-fra-kaempetyveri

  Vollsmose. Fyrværkeri for 200.000 opbevaret i et kælderrum.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. december 2019 @ 20:56

 31. https://www.bt.dk/fodbold/unge-stormer-fodboldbane-politiet-rykker-ud

  Kommentar by P — 30. december 2019 @ 21:59

 32. I orden at forbyde det for vores sikkerheds skyld for at ramme islamisterne; lad dem aldrig mere ikke stå udenfor “Wiens mure” men virkeligheden er at de allerede er i landet, bruger vores fornøjelser og levevis imod os, de vender “kanonerne” imod os selv!

  Kommentar by Moth — 31. december 2019 @ 00:08

 33. Apropos postbud Søren Lørup så har jeg en teori om, at Jesper Langballe og hans søn Christian Langballe blev gjort syge af noget, som blev sendt dem med posten.
  Jeg kan ikke komme det nærmere her, men der er måske andre læsere af bloggen, der kan bidrage med oplysninger.
  Også Søren Krarups datter Marie Krarup er ramt, mens hans anden datter og Søren Krarup selv underligt nok er gået ram fordi, hvilket eventuelt kan hænge sammen med andre “ritualer” i forbindelse med afhentning og åbning af post.
  Nogle mennesker sprætter jo f.eks. deres post op med en kniv, så de ikke kommer i direkte berøring med limen i konvolutten.
  Kim Møller – kunne du eventuelt undersøge det nærmere – hvis du har noget med Langballe- og Krarup-familierne at gøre?

  Kommentar by Hans — 31. december 2019 @ 00:22

 34. #33 Den anden af Søren Krarups døtre, som jeg hentyder til, der ikke er blevet ramt af giften eller “lorten”, er: Katrine Winkel Holm.

  Kommentar by Hans — 31. december 2019 @ 00:31

 35. Er politikerne på galeanstalten Christiansborg nogle uduelige skvadderhoveder? Ja det er de rent faktisk. Arabien har erklæret den øvrige verden krig for mange flere end 1000 år ssiden. Er det gået op for amøberne på tinge? Nej. En Martin Henriksen fra et gennemgående socialistisk parti,som løgnagtigt fra starten af,erklærede at islam er problemet,kan ikke kende forskel på af og ad. En statsmedister i kjole som udgør eneste forskel på hende og svinet fra Nyhavn (tidligere Græsted) sætter fart i familiesammenføringer og asylyilkendegivelser. En støtte til disse galninge,Mullah Østergård,mænger sig med skadedyrene overalt i smudsbladene og aviserne. De vil simpelthen have at vores land skal ødelægges. De er en flok usle landsforrædere alle til hobe.

  Kommentar by Nielsen — 31. december 2019 @ 06:14

 36. Enig med #1 – men et skræmmende flertal forstår ikke sammenhængen mellem det X de sætter og den situation de befinder sig i.

  Kommentar by Bilka — 31. december 2019 @ 12:22

 37. Det er jo i alle byer.
  https://amtsavisen.dk/artikel/politiet-bombarderet-med-anmeldelser-om-nyt%C3%A5rsl%C3%B8jer-10-15-unge-sk%C3%B8d-mod-alt-og-alle-p%C3%A5-gl-jennumvej

  Kommentar by P — 31. december 2019 @ 12:32

 38. Jesper Langballe var en troende mand, og talte meget om pest. Han talte om, at Islam er en pest, ikke at muslimer er en pest, som Birthe Rønn Hornbech fejlagtigt citerede ham for at skulle have sagt.
  Han blev jo meget syg i sine seneste år og døde, da han var i 70’erne.
  Jeg tror simpelthen, at der var nogle, som gav ham noget “pest”, eller i hvert fald noget, der var giftigt.
  Og at det var hans “underbevidsthed” for ikke at sige “Helligånden”, som han jo selv troede på, der fortalte ham med hans egne ord, når han brugte benævnelsen “pest”, at nogen havde forgiftet ham.
  Det må i så fald have været tungetale, som han jo også troede på, som stærkt troende præst. Helligånden er det Jesus siger kommer efter ham til Pinsen.
  Nogen hører fuldemandssnak, andre hører nogen tale til sig.

  Kommentar by Hans — 2. januar 2020 @ 00:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper