3. januar 2020

S.J. Damm: “Det ville klæde venstrefløjen også at… adressere de usunde strømninger i egen baghave”

Den yderste venstrefløj står ikke stærkt i disse år, men det virker ikke usandsynligt at tidens klima-radikalisering gøder jorden for kommende rød/grøn terror. Klima-hysteriet har naturligvis også ‘handlingsgenererende effekter’, for nu at bruge den retorik ekstremismeforskere plejer at angribe indvandringsmodstandere med. Socialdemokraterne er et højrefløjsparti for de sortklædte rødgardister.

Kommentar af Søren Jacobsen Damm i Berlingske – Tidsånden er mørkerød: Bliver 2020 året, hvor vi får en dansk udgave af Rote Armee Fraktion? (kræver login).

“En snigende totalitarisme fra socialdemokraterne og en tiltagende voldsparathed på den radikale venstrefløj spreder sig til flere af samfundets grundlæggende institutioner og ud i vores politiske samtale og tegner et foruroligende billede af et samfund på en rød deroute. …

Skal man anvende lidt lommesociologi på de socialistiske ‘narrestreger’, må venstrefløjens selvbestaltede moralske ret til at anvende vold og vandalisme mod sine opponenter skyldes en udemokratisk forestilling om, at éns politiske position er så selvindlysende god, at den ikke behøves at forsvares, eller at man ikke engang sætter spørgmålstegn ved den. Derfor ses vold også som et legitimt modsvar mod politiske modstandere, selv når disse udelukkende opererer inden for de demokratiske spillerregler.

… Det er netop den store fare ved denne tankegang, at ‘den gode sag’ transcenderer individdet. Står et individ i vejen, må vedkommende fjernes, trues, undergraves eller nedværdiges. Her udleves det totalitære.

Og mens banderne presser forretningsindehavere for ‘beskyttelsespenge«’, presser de venstreorienterede bevægelser som for eksempel Konfront samtidig beboere, der tillader sig at adressere problemerne med blandt andet indvandrerbanderne, ud af selvsamme kvarterer. Her er tale om en perfekt symbiose af nyttige idioter og terror mod samfundets grundpræmisser.

Selv samme sataniske symbiose, som den radikale venstrefløj med sin ideologiske og moralske falliterklæring har ageret jordmoder for, anvendes nu så behændigt, af blandt andet socialdemokraterne som en grund til at indføre mere overvågning og kontrol af den almene borger.

Der snakkes meget om faren fra det yderste spektrum af højrefløjen – hvilket er et bæst, man aldrig må slippe blikket fra – men man er nødt til at have et øje på begge flanker. Det totalitære kan altid komme fra begge fløje. Det ville klæde venstrefløjen også at se mere indad og adressere de usunde strømninger i egen baghave, inden de skærer sig ned imellem alle os, der tror på demokratiet – og gerne inden tidsånden fremmaner endnu en Blekingegadebande eller en ny Rote Armee Fraktion.”

(Venstreradikal mødeterror under Scandza-møde i København, 12. oktober 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107084/trackback

5 Comments »

 1. I et land, hvor lov og ret er fundamentet, burde venstrefløjens kampgruppe og besætterne fra iSlams sørgelige ørkenhuller ikke færdes færdes frit blandt civiliserede borgere.

  Kommentar by Iznogut — 3. januar 2020 @ 02:26

 2. Fremragende og præcis analyse. Sådan er det. Venstrefløjserne har altid ret. De kender sandheden fra den gamle bog. For dem er den gamle bog ikke Koranen, men Kapitalen. Deraf udspringer sandheden. Sådan har det været i 100 år. Da de socialistiske stater i øst brød sammen, rejste de socialisterne sig af asken og snart forener de sig med den anden gamle bogs tilhængere. Derefter vil post-marxister og post-muhammedanere sammen regere Danmark og Europa og derfra vil de så erobre resten af den verden, der endnu ikke tror på én af de to gamle bøger. Verdens revolutionen lykkedes endelig styret af fredens religion. Fred på jord.

  Kommentar by A-mad — 3. januar 2020 @ 08:51

 3. I 2009 læste jeg en skriv fra FBI der meget nøjagtigt udpegede dyre værns aktivister og klimatosser ( de brugte et andet ord ) som de kommende terrorister som de ville holde øje med.

  I mine øjne var der et meget klarere billede af at det var venstrefløjen som sådan og at de forskellige grupperinger blot var et skalkeskjul for deres voldelige aktiviteter. Jeg tror nok at jeg fik ret.

  venstrefløjen vil bruge enhver middel til at sætte sig på magten og den magt er lige så religiøs som de religiøse og dermed lige så dogmatisk og menneskefjendsk at hitler ikke engang var toppen af isbjerget.

  Vi HAR set hvad venstrefløjen vil med magten og det er ikke noget kønt syn!

  Kommentar by Santor — 3. januar 2020 @ 09:50

 4. “Der snakkes meget om faren fra det yderste spektrum af højrefløjen – hvilket er et bæst, man aldrig må slippe blikket fra – men man er nødt til at have et øje på begge flanker. Det totalitære kan altid komme fra begge fløje.”

  Ja der snakkes meget om “faren” fra det yderste højre – dog har jeg historisk svært ved at se eksempler derpå.
  Thi det yderste højre (anarkisme) har intet med det totalitære at gøre.
  Og de eneste historiske eksempler jeg her i farten kan komme på – ja de kommer alle fra venstrefløjen. Og sjovt nok eller tragisk om man vil – ja så kommer alle tilfælde af politisk vold m.m. da også i dag fra venstrefløjen.
  Desværre honorere det offentlige samme idet man fra den side støtter denne politiske vold og intimiteter med økonomisk støtte samt faciliteter.

  Kommentar by Erik Øhle — 3. januar 2020 @ 20:55

 5. Den detroniserede folketingskandidat for Gøglerpartiet, Henrik Marstal, forsøger med et forkølet indlæg på B.dk at imødegå ovennævnte artikel.

  Den erklærede feminist fremkommer dog ikke med ét eneste argument, men nøjes med at trække det sædvanlige offerkort, og skynder sig dernæst, at fremhæve truslen fra den onde højrefløj.

  Skal man grine eller græde?

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2020 @ 21:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper