5. januar 2020

Pinlig stråmand i Berlingske: “Den påstand, at indvandrere avler som rotter, er det rene og skære vås.”

‘Det er ikke bevist, at ydelsesniveauet har effekt på tilstrømningen af indvandrere’, skrev migrationsforsker Liv Bjerre forleden i Dagbladet Information, der glædeligt giver spalteplads til aktivistforskere fra det røde overdrev.

Borgerlige Berlingske har en anden vinkel, men er ligeså langt fra skiven. Først opstiller man en klokkeklar stråmand (‘muslimer yngler som rotter’), som man så lader en RUC-forsker undsige. Der er mere sandhed i Rokokoposten, og spørgsmålet om befolkningsudskiftning skydes jo netop ikke ned med konkrete tal. Hvis danskere får 1,75 børn i snit og ikke-vestlige indvandrere får ‘lidt over to’, så bliver der færre af os og flere af dem. Man kan diskutere hastighed og skæringsdato, men udskiftningen er en realitet.

Håbløs holdningsmassage i Berlingske – Er det danske folk ved at blive skiftet ud? ‘At indvandrere avler som rotter, er det rene og skære vås’.

“… kan man overhovedet tale om en sådan udskiftning? Berlingske har forhørt sig hos Henrik Toft Jensen, der er lektor emeritus og demografiforsker ved Roskilde Universitet.

Han indleder med at påpege, at indvandringen fra ikkevestlige lande er steget de senere år, og den er også steget mere end en tilsvarende udvandring. …selv om andelen af nyfødte, der har en mor med udenlandsk baggrund, er steget markant det seneste årti, er der samtidig sket en normalisering af indvandrerne og efterkommernes fertilitet – også kendt som fødselsraten.

Hvor der i 1997 var enorm forskel på, hvor mange børn kvinder af ikkevestlig og dansk oprindelse fik, ligger fødselsraten nu næsten på samme niveau uanset etnicitet: Kvinder af dansk oprindelse fik i 2017 i gennemsnit 1,75 barn. Ikkevestlige efterkommere fik lidt flere, mens indvandrere fik lidt over to børn i gennemsnit.

‘Kvinder fra ikkevestlige lande får stort set lige så mange børn som kvinder med dansk oprindelse. Den påstand, at indvandrere avler som rotter, er det rene og skære vås. Det er i hvert fald ikke derfra, at befolkningsudskiftningen kommer,’ siger Henrik Toft Jensen.

… Jeg mener ikke, at man kan tale om den store udskiftning. Hvis indvandringsmønstret fortsætter som de seneste fire år, vil der ske en stigning i antallet af indvandrere og efterkommere fra ikkevestlige lande, og krige i Mellemøsten kan også få tallet op, men der skal skrues voldsomt på en masse forskellige parametre, før det kan ses endnu mere tydeligt i befolkningssammensætningen,’ siger Henrik Toft Jensen.”

(Berlingske.dk, 5. januar 2020; Indsat: Rokokoposten, 27. marts 2013)

“Prøver man at lovgive sig ud af problemerne, er der en sort historisk regel, der bekræfter os i, at rotterne altid kommer op igennem nye huller, hvis vi tildækker de gamle. Fundamentalismen i enhver form i Danmark skal indhegnes ved fælles hjælp og bekæmpes i en åben, kritisk og direkte dialog i dagslys.” (Poul Nyrup Rasmussen, 2005)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107136/trackback

39 Comments »

 1. Benægt, benægt, benægt – indtil den dag, hvor det ikke længere kan benægtes.

  Komiske Ali har ikke levet forgæves!

  Kommentar by Quark — 5. januar 2020 @ 18:05

 2. Et vigtigt – og desværre ofte overset – element her er, at indvandrerne får børn tidligere. Dvs generationerne er kortere

  Kommentar by Serberen — 5. januar 2020 @ 18:13

 3. “Kvinder af dansk oprindelse fik i 2017 i gennemsnit 1,75 barn” læg mærke til, at det er 2017-tal og derfor ikke har taget højde for den korrektion, DST udkom med for ganske kort tid siden, som netop vedrører begrebet “dansk oprindelse”. Tallet for danskere er derfor nødvendigvis endnu lavere – og tallet for efterkommere nødvendigvis højere.

  Når det statistiske materiale er defekt, så bliver konklusionerne det også.

  Kommentar by Quark — 5. januar 2020 @ 18:16

 4. Har da set familie med 10 børn. Pigerne i total kebab. Gang det op med børnepenge. Bare tag dem i bussen. En ved siden af, en i klapvogn og en til bagning.

  Kommentar by P — 5. januar 2020 @ 18:26

 5. ‘Det er ikke bevist, at ydelsesniveauet har effekt på tilstrømningen af indvandrere’,

  Liste over fredelige lande uden krig, herunder adskillige EU-medlemmer, som enhver migrant skal passere før denne når norden:

  Enten:
  – Tyrkiet
  – Bulgarien
  – Rumænien
  – Ungarn
  – Slovakiet
  – Tjekkiet

  Eller:
  – Grækenland
  – Serbien
  – Bosnien
  – Kroatien
  – Slovenien

  Gad vide hvad integrationsydelsen, kontanthjælpen, SUen, boligsikringen og førtidspensionen er i de fredelige muslimske mellemstationer Bosnien og Tyrkiet.

  I 90erne ofrede danske soldater livet for muslimernes ret til Bosnien, men det er selvfølgelig ikke godt nok. Mere vil have mere. De vil have det hele.

  Det står klart og tydeligt i Koranen. Profeten var helt klar i spyttet. Islams sorte halshuggende krigsfaner skal først erstattes med Kalifatets hvide faner, når kalifatet omfatter hele verden og der ingen vantro er tilbage. 51 erklærede muslimske stater er ikke nok.

  Kommentar by Fascist — 5. januar 2020 @ 18:39

 6. Lige nu i TV-avisen på DDR:

  En yngre kvindelig migrant fra Iran bosat i smørhullet Danmark kommenterer Trumps likvidering af en iransk terrorist:

  “Jeg frygter det er starten på tredje verdenskrig – desværre…”

  Hvad fanden bestiller migranten i Danmark, når hun åbenlyst savner præstestyret så voldsomt?

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2020 @ 18:47

 7. Selvfølgelig avler indvandrerne ikke som rotter. En hun-rotte kan per år bringe op til 5 kuld unger af 7 unger per kuld til verden. Altså 35 rotteunger per år. Det er milevidt fra hvad selv en rigtigt brunstig muhammedaner med flerkoneri og det hele kan præstere ;)

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 5. januar 2020 @ 18:57

 8. Kun idioter tror på det vås.

  Kommentar by Ewing — 5. januar 2020 @ 19:15

 9. Så vidt jeg husker er Glistrup den eneste betydelige person der nogensinde har sagt det, og han blev dømt og det er vel næppe nok til at gøre det til en “almindelig” frase blandt Danskerne.

  Altså stort minus ( igen ) til berlingske : Organet til højere oplysning – host host!

  Kommentar by Santor — 5. januar 2020 @ 19:18

 10. # Santor

  Det er retteligt de kulturradikales menighedsblad Politiken, der uden antydningen af ironi kalder sig selv for “Organet for den højeste oplysning.”

  Som bekendt hedder den ene chefredaktør på Berlingske Mette Østergaard, og hun har netop en tvivlsom fortid på Politiken…

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2020 @ 19:34

 11. Det vigtigste tal er, som Serberen skriver ovenfor, hvornår får perkerpigerne deres første barn?

  Mit bud er gennemsnitligt 15 år tidligere end de danske og de dermed kulturkompatible.

  Den danske kvinde bliver bedstemor som godt/langt over 60-årig, mens den tilhyllede perkerkvinde er godt under 50 når børnebørnene kommer.

  Kommentar by Træt — 5. januar 2020 @ 19:37

 12. #6 Revisoren
  Selvom man er flygtet fra det totalitære styre i Iran ønsker man ikke en ny krig i Mellemøsten. Krig er det værste, der findes, det kan enhver ikke-idiot indse.
  I øvrigt kan jeg heller ikke forstå hun er havnet i Danmark, men siden hun er her, så ved hun nok mere om Iran end de fleste andre.

  Kommentar by Zatopek — 5. januar 2020 @ 19:42

 13. # Zatopek

  Savner du Modkraft.dk?

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2020 @ 19:53

 14. For 2 år siden tiltrådte Mette Østergaard en chefredaktør stilling ved Berlingske. Hun kom fra en stilling som journalistisk chefredaktør ved TV2-NEWS, kanalen der om muligt er endnu mere venstreorienteret og kulturradikal end DR/Danmarks Ramadanradio. Før TV2-NEWS var MØ politisk redaktør på Politiken.
  I en normal verden burde denne baggrund være diskvalificerende, men på Berlingske var det åbenbart netop hvad man efterspurgte.
  Allerede inden ansættelsen af MØ havde Berlingske bevæget sig hen imod noget der mere var “Politiken Light” end “Berlingske Tidende”, men efter ansættelsen af MØ er avisen tæt ved at være “Pilestræde udgaven af Politiken” på samme måde som den tidligere Jyllandsposten er blevet “Politiken Vest” eller “Aarhusudgaven af Politiken”

  Kommentar by bjarne binee — 5. januar 2020 @ 19:55

 15. “Andelen af indvandrere i Danmark er stigende, det er indiskutabelt… Så den udskiftning, der er tale om, ja, den er der jo, hvis vi måler det på historikken.’

  Henrik Toft Jensen, DR Deadline juni 2019

  http://www.uriasposten.net/archives/102300

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 5. januar 2020 @ 20:00

 16. Fertiliteten for de uintegrerbare grupper er jo enorm høj:

  Danmark: 1,74
  Pakistan: 3,066
  Somalia: 3,104
  Syrien: 3,849

  Læg mærke til, at de klamme syriske mænd sørger for, at fertiliteten for syriske piger i alderen 15-19 er over 23 gange højere end for danske piger.

  https://www.dst.dk/Site/Dst/Udgivelser/GetPubFile.aspx?id=29445&sid=indv2018

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 5. januar 2020 @ 20:11

 17. Folk der er uddannet på RUC skal man aldrig lytte til.

  Kommentar by Flaskeposten — 5. januar 2020 @ 21:04

 18. Hvad fanden laver Berlingske på den galej? At indkalde en ex”forsker” fra RUC som sandhedsvidne ville i gamle dage være fyringsgrund. Jeg er glad for at jeg ikke længere – gennem mange år – er abonnent. Berlingske er ligesom Weekendavisen blevet media non grata i mit hus.

  Kommentar by ino — 5. januar 2020 @ 21:36

 19. Det er selvfølgelig vigtigt at fokusere på invasionen (Ikke-Vestlig Indvandring), men det er ligeså vigtigt at fokusere på de personer og grupper, som tillader/opmuntrer/tilskynder invasionen, herunder navnlig danske politikere.

  Kommentar by Jens Larsen — 5. januar 2020 @ 22:03

 20. Ekstremisterne vil gøre alt for at benægte, at islam er noget lort og vil modsat gøre alt for at vise, at kristendommen ikke er bedre end andre religioner. Det er den underliggende præmis hver eneste gang vi ser journalister vinkle historier om indvandring. Journalister er ekstreme og ekstremt feje. Tænk om de turde skrive det åbenlyse, at intet muslimsk land kan generere frihed, fred og velstand ligesom heller intet socialistisk har kunnet gøre det. Det kan kun lande med rod i kristendommen, men det får man aldrig en fej hund af en journalist til at indrømme. Men de etablerede medier som er ekstreme alle sammen og fuldkommen konsensusprægede går en stille men sikker død i møde fordi løgnen ikke kan leve i længden og til sidst er de så langt overhalet af virkeligheden at vi kun kan grine af tosserne.

  Kommentar by piusXll — 5. januar 2020 @ 22:23

 21. Er du sikker på at den/det ikke hedder Livløs Pære og ikke Liv Bjerre.
  Berlingske er blot endnu et dumsk Fake News medie som er fuld af lort og løgn samt et brændede had til almindelige danskere.
  Stram Kurs 90 mandater eller undergang samt statuer af Sankt Glistrup på alle offentlige pladser i Danmark.

  Derudover fængsel til alle medlemmer af den nuværende samt alle tidligere regeringer fra anden verdenskrig og frem til nu.

  Kommentar by Piphans — 5. januar 2020 @ 22:54

 22. Undskyld hvis det er alt for off-topic.
  Maskeret politi beskytter Soleimani tilhængere med vold og trusler. Jeg er desværre ikke sikker på om det er i Mohammedanmark eller Islamisk Stat-canada, men der er nok ikke den store forskel alligevel.
  https://www.youtube.com/watch?v=BVWMR_NDMj8

  Kommentar by Piphans — 5. januar 2020 @ 23:30

 23. Her ser man forklaringen på avisernes faldende oplagstal.

  Kommentar by kenneth — 6. januar 2020 @ 00:03

 24. Kommentar by Piphans — 5. januar 2020 @ 23:30

  Mette frederiksen er jo også fanget i et dillema herhjemme.

  Skal hun gå imod Trump og dermed vise at DK ikke længere er allieret med USA, men tværtimod støtter op omkring en islamisk terrorstat.

  Skal hun støtte op omkring Trump og så risikere at alle de muslimske vælgere som hendes parti må basere fremtidige valgsejre på nu fordufter til de radikale og Ø.

  Kommentar by kenneth — 6. januar 2020 @ 00:07

 25. VÅS?
  Lad os regne på tallene, vi opstiller nogle forudsætninger 1: Befolkningstallet i Danmark er ca. 5,5 mio. 2: Der er, i følge nye opgørelser ca. 1 mio. muslimer i Danmark.
  Dvs. at der 4,5 mio. danskere i dag, ved en fødselsrate på 1,75 vil vi blive til lidt over 3,0 mio. i løbet af 3 generationer!
  Den 1 mio. muslimer bliver ved en fødselsrate på 2,2 til 1,33 mio. på 3 generationer.
  Dvs. om 3 generationer vil muslimerne udgør 31% af befolkningen.
  Nu er det således at muslimer føder børn langt tidligere en danskere omkring 20 års alderen, mens vi føder børn omkring 30 års alderen, det betyder at muslimerne har 4 generationer hvor vi har 3 og så vil de blive til 1,46 mio. altså i virkeligheden ca. 32,5% af befolkningen.
  Vi skal huske at mine beregninger forudsætter at alt yderligere indvandring sættes til 0; og det er næppe sandsynligt.
  Vi skal også huske at der er stor forskel på fødselsraterne på de forskellige indvandregrupper og de indvandregrupper der er mest kostbare for samfundet, er dem med den absolut højeste fødselsrate!
  Når indvandrene bliver så mange, vil de også få politisk indflydelse og vil presse politikerne til at åbne op for yderlige indvandring, og så kan tallene komme til at se helt anderledes ud!
  VÅS?

  Kommentar by Den Nervøse — 6. januar 2020 @ 00:10

 26. Hvis danskerne får 1,75 barn i gennemsnit, mens indvandrerne får mere end 2 børn i gennemsnit, betyder det at den danske befolkningsandel vil falde mens indvandrerandelen vil stige. Resultater er at indvandrerprocenten vil stige alene af denne grund.

  Uheldigvis dækker tallene også over store forskelle for de forskellige indvandrergrupper. De sværest integrerbare, som f. eks. somaliere, får betydeligt flere end 2 børn. Hertil kommer at indvandrerne får børn tidligere end danskere. En kortere generationstid medfører i sig selv en større befolkningsvækst.

  Men kan man i det hele taget stole på disse fertilitetstal? Er de mon ikke tvivsomme (især hvis tallene er politisk manipulerede tal fra RUC)? Hverken anden eller tredie generations indvandrerne er færdige med at få børn.

  Fortsat indvandring af ikke-vestlige og de mange familiesammenføringer vil yderligere sætte skub i befolkningsudskiftningen. Hvis man ser på tilvæksten af ikke-vestlige over en 30 årig periode, ser det i hvert fald ud som om der er tale om en eksponentiel vækst i denne gruppe med en fordoblingstid på 15-20 år.

  Kommentar by JC — 6. januar 2020 @ 00:37

 27. @24 kenneth,
  Hæhæ…interessant spørgsmål.
  Men jeg holder en hund på at hun vælger ministervederlaget og taburetten sammen med islamisterne fremfor Trump, danskerne og Danmark.

  Kommentar by Piphans — 6. januar 2020 @ 00:51

 28. M.h.t. De såkaldte indvandere og fødselstal. Så tror jeg det får, en meget brat ende. Det vil sandsynligvis tage lidt længere tid, end ønskeligt.

  Når det går op for 68’ generationens børn, den såkaldte (curlings-generation) hvilke personlige omkostninger den forfejlede invasion af kulturer der ligger milevidt fra den Nordiske koster, så ender det ikke blot med hjemsendelser, men med tvangsudvisninger.

  Det er helt ude i hampen, når vi i dag udstyrer de invasive arter, med en økonomisk base, der nede i sandkassen gør, at de kan leve som Konger og Baroner, når de selvvalgt ønsker at returnere.

  Her i dag så jeg en udsendelse, i DR tv, der fik mig til at tabe ører og mund, ikke over det jeg blev informeret om, men at DR bragte informationen.
  Det var om den tilsyneladende vellykkede indvandring i Nova Scotia (Canada).

  Åbenbart et muslimfrit integrationsprojekt. Men der blev så også stillet helt åbenlyse og rimelige krav til indvandrerne. Kunne være vores børneminister skulle kigge den vej.

  Kommentar by Jsch. — 6. januar 2020 @ 04:53

 29. Revolutionen har travlt. Eurabia-satanisternes glaspalads i Bruxelles kollapser inden længe. Erhvervslivet mangler arbejdskraft og betaler i dyre domme for fantasternes utopi – mangfoldighed og inklusion.

  Hvem skal nu betale?
  Sorry, mullah-hammed og Ali – vi har ikke råd til at lege med længere.
  Tak for besøget.

  Kommentar by Iznogut — 6. januar 2020 @ 06:36

 30. Hvis vi ikke kan bekrige dem, kan vi overbefolke dem!
  Aytollahen

  Kommentar by P — 6. januar 2020 @ 07:28

 31. Se også kommentar #57 i denne tråd: http://www.uriasposten.net/archives/107113#comments

  Kommentar by Realist — 6. januar 2020 @ 07:35

 32. Tyrkere hører hjemme i Tyrkiet, somaliere hører hjemme i Somalia, pakier hører hjemme i Pakistan.. og ja sådan er det hele vejen- og husk at nassere hører hjemme i nasserland.. og det er heller ikke her!
  Skulle der være enkelte ældre her på bloggen, der ikke har set udlændinge for fuld yallahudblæsning, så kan Stram Kurs’ mange dokumentationsvideoer på youtube nemt ses..

  Kommentar by Hul igennem? — 6. januar 2020 @ 08:00

 33. @ Santor — 5. januar 2020 @ 19:18

  Salig dyrlæge Riemann fra Fremskridtspartiet var faktisk den første der blev dømt for at overtræde racismeparagraffen (§ 266b).

  Dette skete pba. en artikel fra 1980, der bærer overskriften “Assimilation eller permission”

  I denne fremragende artikel skrev Riemann bl.a.:

  “I Tyskland – ligesom i Danmark – er fødselstallet i løbet af 70´erne gået ned med ca. 35 pct., men befolkningstallet holdes oppe af fremmed indvandring. Man lader sig langsomt, men sikkert fortrænge i sit eget land, og det er farligt. Det går måske endda hurtigere, idet de ”fremmedes” fødselstal er fire gange så højt!”

  Selv om artiklen snart kan fejre fyrre års jubilæum, så er den stadig højaktuel, og jeg anbefaler alle, der ikke har læst den før at gøre det.
  Interesserede kan bruge nedennævnte link:
  https://fremskridtdk.wordpress.com/2009/04/03/assimilation-eller-permission/

  Kommentar by Karsten Lund — 6. januar 2020 @ 08:35

 34. Mulig forklaring.

  Der er en spændende artikel i Berlingeren i dag om spioner under Den Kolde Krig: https://www.berlingske.dk/europa/et-slide-afsloerede-dem-her-er-de-polske-spioner-i-danmark

  Her står en mulig forklaring på, hvorfor det i visse kredse var “in” at spionere for Østblokken eller udtrykke sympati for samme: “Især i 1950erne kunne kommunismen være et opportunt og salonfähigt valg for kunstnere og opinionsdannere, og »teatermanden« kunne sagtens have forestillet sig – som Gasztold indikerede – at spionage for Polen og kommunismen ville hjælpe ham frem”

  Prøv at udskifte Polen med Islam og kommunisme med islamisme – og vi ser nøjagtig de samme tendenser i de selv samme kredse. Tankevækkende og rystende.

  Kommentar by Realist — 6. januar 2020 @ 08:43

 35. Berlingske er—- Politiken i Pilestræde. Hvor sørgeligt det end kan være efterhånden.

  Kommentar by IES — 6. januar 2020 @ 11:43

 36. #34
  Præcis!

  Kommentar by Hul igennem? — 6. januar 2020 @ 13:05

 37. De skøjter udenom på deres kunstløberskøjter, men som bekendt ligger Djævlen i detaljen.

  Jeg så én, der ganske troværdigt fortalte om muslismke indvandrere, han kendte, der – efter at have været i Italien og et par andre lande – havde valgt Danmark, fordi det var bedst for deres mentalt retarderede søn. Jeg tror det var et klogt valg.

  Gentagne fætter-kusine ægteskaber i mellemøsten forklarer, hvorfor halvdelen af børnene i dag på danske hjem for retarderede børn er børn af muslimer. De har mere end dobbelt så stor forekomst af retarderede børn pga fætter-kusine ægteskaber i generationer. Det er et medicinsk faktum. De nyder så godt af vores institutioner for retarderede børn.

  Kommentar by A-mad — 6. januar 2020 @ 18:56

 38. A propos her et glimrende blogindlæg fra tallenes mester Morten Uhrskov om den igangværende befolkningsudskiftnings realiteter.
  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE11857430/danmarks-statistik-undergraver-vores-adgang-til-information-om-indvandringens-konsekvenser-100000-flere-ikkevestlige-end-hidtil-oplyst/

  Svaret er #RemigrationNu og vi kan ligesågodt starte med udanske Jens Martin Yazdani der i dette skizofrene blogindlæg gør sig stærk for at Danmark ligesom korrupte Tyskland og Frankrig skal fordømme at Trump fik terrorfyrsten Suleimani fjernet fra jordens overflade.
  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/jensphilipyazdani/ECE11859478/danmark-boer-fordoemme-usas-aggression-mod-iran/

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 6. januar 2020 @ 23:57

 39. Tak til Karsten Lund og Revisoren for korrektionen

  Kommentar by Santor — 9. januar 2020 @ 22:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper