7. januar 2020

J.P. Yazdani om iransk terror-general: “Han repræsenterede.. Irans evne til at sætte sin vilje igennem”

Radio4-værten Jens Philip Yazdani fik kvalme over det danske landshold under VM, skammer sig over dannebrog, men forsvarer omvendt terror-generalen Soleimani og Den Islamiske Republik Iran. Yazdanis far flygtede fra Khomeinis Iran i 1980’erne, men hadet til demokratiske USA er tilsyneladende større end til Khomeinis efterfølgere. Det kan godt være han har et dansk pas, men det er ganske enkelt umuligt at betragte ham som dansker. Yazdani kommenterer hos Jyllands-Posten – Danmark bør fordømme USA’s aggression mod Iran.

“I kølvandet på USA’s likvidering af den iranske general, Qassem Soleimani, har Danmarks udenrigsminister, ligesom de tyske, franske og engelske regeringsledere, ensidigt været ude med en fordømmelse af Iran. Men det er forfejlet, for kilden til den nuværende – og hidtil uhørte – eskalering er entydigt USA.

… Aggressoren er USA. … Målet? At dominere Iran for at dominere Mellemøsten. Hvorfor? Fordi USA er en imperialistisk nation, der insisterer på total indflydelse og eftergivenhed, hvor end den kræver det.

Og Iran har vist sig som en regional stormagt, der er i stand til at udfordre USA’s krav om at herske over Mellemøsten. Derfor må Iran bremses – koste, hvad det vil.

Og derfor dræbte USA netop Soleimani. Han repræsenterede nemlig Irans evne til at sætte sin vilje igennem i hele Mellemøsten, fra Irak, over Syrien, til Libanon – og i Yemen. Soleimani var symbolet på dét, USA ikke kunne forene sig med eller finde acceptabelt. At USA ikke er det eneste land, der evner at øve indflydelse.

Jeg begræder ikke, at Soleimani er død. Men… Og derfor bør Danmark – og vores europæiske venner – fordømme USA’s aggression mod Iran.”

(Et par kommentarer af Ehsan Ta på Facebook, 4. januar 2020)

“Hvorfor skal jeg prise det land, der pisser på mig og mine? … Uhyggeligt nok var det nemmere at få gejsten frem, da Iran spillede sine kampe til årets VM… Jeg havde nemmere, helt intuitivt og umiddelbart, ved at holde med et land, hvis jord mine fødder knap har betrådt og hvis sprog, jeg ikke taler, end med det land, hvor jeg er født, opvokset og bor; end med mit eget land.” (Jens Philip Yazdani, 25. juli 2018)

“I dag flager Danmark for sine soldater, der har været udsendt på internationale missioner. Og i dag skammer jeg mig over Dannebrog.” (Jens Philip Yazdani, 5. september 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107171/trackback

27 Comments »

 1. Soleimani har lige så lidt at gøre i Irak som USA og Danmark. Og lige så lidt, som Yazdani har at gøre i Danmark. Problem solved.

  Kommentar by Fascist — 7. januar 2020 @ 03:52

 2. Irans vrede over attentatet på deres topterrorist virker noget dobbeltmoralsk, når man husker, at Iran selv har flere snigmordsgrupper, som fx. den der gjorde det nødvendigt at lukke landet ned i september 2018:
  http://fyens.dk/artikel/eu-lande-enes-om-iran-sanktioner-efter-attentatplan-i-danmark-2019-1-7(8)

  Kommentar by Hertz — 7. januar 2020 @ 04:30

 3. Yazdani tager hver gang det ledige standpunkt.
  Måske er der en grund til at det er (var?) ledigt?

  Kommentar by Hema — 7. januar 2020 @ 04:58

 4. Iran. Det land der ikke har stået noget efter ISIS, hvad homoseksuelle og Kivndeundertrykkelse angår. Se filmen “The Stonning” om Catherine Mulligans liv. Som efter revolutionen har stået for det mest modbydelige man kan tilbyde friheden og mennesker. Vi har modtaget flere tusind flygtninge derfra, hvoraf vi er blevet advaret af bl.a Farshad Khogli og andre. Under krigen imod Irak i 80 erne brugte de -børneselvmordssoldater-(Plastic nøgle til paradis- forældrene fik et køleskab)-. Dette modbydelige regime har i FN direkte talt om at udryde Israel, hvilket burde ifølge FN,s love have medført udsmidning af FN. Hvilket ikke skete. Hvad i alverden skal man tage dette omverdens Taqyiaa (løgne land) alvorligt for andet end vold og terror og undertrykkelse? Hvorfor stole på det land over en tøddel? Flot angreb af USA (Trumf). Hurra for det. Burde være sønderbombet der hvor man mener de har med udvikling af A-våben at gøre. Trist det ikke er sket endnu (vil nok uden blusel sammenligne det med Naziregimet i forrige årtusind). Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. januar 2020 @ 08:09

 5. Derudover er Irak allerede mere eller mindre en Iransk vasalstat, efter Saddam Husseins fald. Man kan ikke skabe Demokrati i et muhammedansk dommineret land (Især ikke vantro), og Shiaerne er i flertal, hvilket af Saddam Hussein blev undertry.kt med magt, da hans klan tilhørte Sunnimuslimer (der er en minoritet i Irak. Derfor opstod ISIS, da han blev væltet).

  Kommentar by Michael Unna — 7. januar 2020 @ 08:14

 6. Endnu et klassisk eksempel på at integration ikke kan lade sig gøre. . . .hverken i første generation, anden generation, tredje generation osv. . .

  Kommentar by Kenny — 7. januar 2020 @ 09:40

 7. Medierne undlader at fortælle sandheden om terroristlederen Qasem Soleimani. Derfor nedenfor mit resumé af noget af den aktuelle baggrund amerikanernes særdeles heldige og veludførte likvidering af Qassem Soleimani.

  MSM og Morten Østergård/de Radikale og de øvrige venstrefløjsere støtter selvfølgelig den muslimske terroristleder.

  I Canada truede politiet David Menzies fra The Rebel med straf, hvis han fortsætter med at kalde Qassem Soleimani for terrorist:”Rebel News mission specialist David Menzies attended a vigil by pro-Iran extremists for Rebel News mission specialist David Menzies attended a vigil by pro-Iran extremists for Qassem Soleimani, the Iranian terrorist general. Toronto police repeatedly told David that he could not call Soleimani a terrorist, and physically pushed him away from covering the protest. (klip fra Hodjanernes blog)

  Quds Force er en enhed i Irans Revolutionary Guards (IRGC), der er oprettet til at udføre utraditionel krigsførelse og efterretningsaktiviteter og er ansvarlig for udenlnske operationer. Den blev ledet af generalmajor Qasem Soleimani. (Wiki)

  (BBC) Tusinder såret eller tilbageholdt ‘
  Iranske sygehuse udsender opfordringer til befolkningen om at give. Det giver indtryk af, at tusinder er blevet såret under regimets nedkæmpelse af demonstranterne.
  Personale på hospitaler har fortalt BBC persisk, at sikkerhedsofficerer kommer til hospitaler for at se efter sårede demonstranter. En læge sagde, at officererne fjernede bandager på sårede for at kontrollere, om de dækkede skudsår og arresterede alle, der havde dem.
  Myndighederne sagde fredag, at omkring 100 “ledere, topfolk og menige i uroen” er blevet arresteret af revolutions garden (IRGC, der var ledet af generalmajor af nu afdøde Qasem Soleimani). Men kilder inde i Iran har fortalt BBC Persisk, at antallet af tilbageholdte er i tusinder.
  I nogle byer er militære kaserner, sportshaller og skoler omdannet til interneringslejre. En video fra en person, der bor i et højhus i nærheden af en skole, synes at vise fanger, der blev mishandlet af sikkerhedsstyrkerne. BBC Persian, som er forbudt i Iran, var alligevel i stand til at komme i kontakt telefonisk og på andre måder med borgerjournalister, aktivister og andre betroede kilder rundt om i Iran.
  På trods af myndighederne, der advarede folk om, at det at udsende videooptagelser af uroen var en kriminel handling, modtog BBC optagelser fra byer over hele landet. Videoerne viste demonstranterne, der rettede deres vrede mod symboler på regeringen, de gejstlige/mullaherne, sikkerhedsstyrkerne samt banker og benzinstationer. Protestdemonstrationerne 2019-20 er forekommet i flere byer over hele Iran. Oprindeligt pga en stigning på 50% –200% i brændstofpriserne, men derefter som en protest mod Irans regering og den øverste leder Ali Khamenei.
  Protesterne blev hurtigt til voldelige oprør og oprør med den iranske regering. Den iranske myndigheders forsøgte at hemmeligholde protesterne bla. med en landsdækkende internetlukning, og ifølge Amnesty international ved at regeringstropper skyder demonstranter ihjel fra hustage, helikoptere og tæt på med maskingeværer. Ifølge iranere, som rapporteret af New York Times, hentede regeringsstyrker ligene af de døde demonstranter og transporterede dem væk for at skjule omfanget af dræbte og demonstrationernes voldsomme omfang . Amnesty International skrev, at myndighederne truede familierne til de myrdede demonstranter fra at tale med medierne eller holde begravelse for deres døde sønner i demonstrationerne.
  For at blokere for deling af oplysninger om protesterne og de mange hundrede dræbte demonstranter på sociale medieplatforme, blokerede regeringen internettet i hele landet (Wiki)

  Kommentar by A-mad — 7. januar 2020 @ 11:09

 8. 35 subjekter er trampet ihjel ved subjektets begravelse….det går godt i Irans med hævn……(siger lidt om mentaliteten)

  Kommentar by Michael Unna — 7. januar 2020 @ 11:40

 9. Yasdani, du skal da ikke finde dig i noget fra Danmark og danskerne!
  Rejs dog hjem til Ayatollaherne og tag lige din far med!
  Så spare vi nemlig at forsørge jer resten af livet.
  Tak for besøget! men den frie verden kunne I ikke kaperer I jeres tomme kranier!
  SIAD! Stem NB! Støt SK! Ud af EU/FN! Direkte Demokrati NU!
  P.

  Kommentar by Piotr — 7. januar 2020 @ 11:50

 10. J.P. Yazdani, en af de første psykopater som skal tvangsudvises.

  Kommentar by Piphans — 7. januar 2020 @ 12:02

 11. De to iranere må gerne beholde feltmadrassen, når de rejser hjem

  Kommentar by Træt — 7. januar 2020 @ 12:20

 12. Farvel og tak. Husk at få hævet repatrieringshjælpen.

  Kommentar by Bastardo — 7. januar 2020 @ 12:28

 13. Og den ekstreme venstrefløj støtter op på fb:

  Erik Storrud
  Fedt skrevet Jens. Lidt nødvendigt perspektiv!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 7. januar 2020 @ 13:00

 14. Jeg skammer mig over Yazdaniog DR. At hans forældre som har fået asyl, retter han sin vrede på frihedens forkæmper nr 1 USA, beviser ham som en skamplet på asylsystemet. Må Yazdani blive fyret og tranporteret til …..Helvede.

  Kommentar by Michael Unna — 7. januar 2020 @ 14:17

 15. Yasdanis mor er en dansk feltmadras og væmligso

  Kommentar by Træt — 7. januar 2020 @ 15:18

 16. Ramadan-radioen slår aldrig fejl. Altid på fjendens side.
  En terrorist og hans følge er elimineret i IRAK … på fersk gerning. Hvordan i luften kan det være et “angreb på terrorstaten IRAN?

  Luk Ramadan-radioen og lad landets fjender betale for deres propaganda selv.

  Kommentar by Iznogut — 7. januar 2020 @ 16:11

 17. Jens Philip Yazdani, hvis du begynder at pakke nu, så kan du nå flyveren til Teheran i morgen!

  Lufthansa (economy) afg. CPH onsdage den 8. januar 2020 kl. 10.00 – Mellemlanding i Frankfurt – Ankomst IKA (Imam Khomeini International Airport) 21.05 – God tur!

  Kommentar by T. Flodur — 7. januar 2020 @ 17:30

 18. I kan ønske, at Yazdani og alle de andre femtekolonne islamister rejser hjem, til I bliver blå i hovedet, men hjemme i Mudderhytistan får man ikke gratis penge af staten hver måned, så det gør de ikke. Der skal andre metoder til…

  Kommentar by Hertz — 7. januar 2020 @ 17:57

 19. Tror ikke Yazdani kender ordsproget “bid ikke den hånd der fodrer dig”…

  Kommentar by Kenny — 7. januar 2020 @ 18:35

 20. Den kulturradikale Radio4 er finansieret af blandt andre Roskildefestivalen.

  Det fascistoide styre i Iran har som bekendt finansieret en moské (kaserne) på Nørrebronx, og er måske også blandt investorerne i Radio4?

  Kommentar by Revisoren — 7. januar 2020 @ 18:41

 21. Yazdani: En ko der bliver født i en hestestald, bliver ved med at være en ko og kan aldrig blive en hest.

  Kommentar by popeye — 7. januar 2020 @ 18:50

 22. “Uhyggeligt nok var det nemmere at få gejsten frem, da Iran spillede sine kampe til årets VM… Jeg havde nemmere, helt intuitivt og umiddelbart, ved at holde med et land, hvis jord mine fødder knap har betrådt og hvis sprog, jeg ikke taler, end med det land, hvor jeg er født, opvokset og bor; end med mit eget land.”

  Det er efter min opfattelse, utrolig positivt at han faktisk her åbent erkender at man IKKE bliver medlem af den danske Nation ved at være født her, have dansk pas eller tale sproget. En Nation er et folk forbundet via slægtskab, ikke via officielle papirer.

  Kommentar by Jens Larsen — 7. januar 2020 @ 21:55

 23. #21: popeye: “Yazdani: En ko der bliver født i en hestestald, bliver ved med at være en ko og kan aldrig blive en hest.”

  Præcis, og han har jo fuldstændig ret! Koen kan aldrig blive til en hest.

  #6: kenny skrev: Endnu et klassisk eksempel på at integration ikke kan lade sig gøre. . . .hverken i første generation, anden generation, tredje generation osv. . .

  Enig! Glem alt om såkaldt “integration” eller “assimilation” – vi ønsker ikke at blive udskiftet med fremmede!

  Kommentar by Jens Larsen — 7. januar 2020 @ 22:00

 24. Jeg er især glad for, at Asger Åmund er enig med mig (eller måske er det omvendt) i, at Præsident Donald Trump sørgede for, at Qasem Soleimani blev elimineret (likvideret, vil nogle sige).

  Kommentar by Ole Madsen — 7. januar 2020 @ 23:45

 25. Muslimerne i Danmark er altid loyale over for deres islamiske oprindelsesland, som de eller deres forældre er “flygtet” fra. Det demonstrerer med al ønskelig tydelighed at de ikke er reelle flygtninge, men medlemmer af den invasionsstyrke, som i sidste ende skal erobre Europa for Islam. Det gør de i samarbejde med den forrædderiske venstrefløj, der altid holder med den vestlige verdens fjender. Som i Iran i shahens sidste dage, hjælper venstrefløjen i Europa islamiseringen på vej.

  Kommentar by JC — 8. januar 2020 @ 11:01

 26. Et Ukrainsk rutefly er styrtet ned ved Teheran i nat, samtidig med at et iransk missilangreb mod amerikanske baser i Irak var igang. Kan det virkelig være tilfældigt? Mon ikke Iranerne har kludret i det og har ramt flyet med sine raketter. Eller troet at flyet var et amerikansk observationsfly. Der er nok en grund til at samtlige luftfartsselskaber nu har stoppet flyvning i Iransk territorium. Allah er åbenbart ikke på Irans side.

  Kommentar by JC — 8. januar 2020 @ 11:09

 27. Hey Yazdani,

  Vær dog en mand, og tag ned og meld dig under fanerne i den iranske hær.

  Her kan du kæmpe mod de onde korsfarere og zionister, og ikke bare sidde i et dejligt lunt radiostudie med blødt brød og caffe latte…

  Kommentar by Revisoren — 8. januar 2020 @ 21:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper