7. januar 2020

Tommy Robinson kommer til København, 18. januar 2020

Tommy Robinson meldte afbud til Mosbjerg Folkefest 2018, men han har sagt ja til at modtage Sappho-prisen 2019 på Christiansborg lørdag den 18. januar. Her kan man høre manden, hvis navn er for farlig for Facebook. Billetter kan bookes her.

(Grafik: Trykkefrihed.dk)

Oploadet Kl. 12:48 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107188/trackback

35 Comments »

 1. Støt Tommy Robinson og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by IngenMuslimeriVoresGader — 7. januar 2020 @ 14:10

 2. Er Christiansborg det sidste/eneste sted man kan mødes uden at blive afbrudt af venstrefløjens mødeterror?

  Kommentar by k. m. — 7. januar 2020 @ 14:11

 3. Jeg møder op derinde og støtter TR, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli Due — 7. januar 2020 @ 14:11

 4. Hjertelig tak til Tommy Robinson for hans indsats. Han har en TR-tv kanal, som vist stadigvæk kan findes på youtube. Er der nogen der har fortjent prisen er det ham.

  Kommentar by Michael Unna — 7. januar 2020 @ 14:19

 5. Boycutter Tommy Robinson, fordi han er et coke-vrag der fører folk bag lyset. Han samlede ind til en dokumentar om “Muslimernes voldtægts-bander”, men endte med at bruge dem på en film om jøder. Som om de ikke får nok opmærksomhed i pressen.

  Graver man lidt videre Tommys Robinsons ageren, så viser det også at han bruger sin position til at formidle fordækte lån, for en person der hedder Deborah Rothschild.

  Den største skandale i det her er dog at Vartov bukker under for venstreradikales trusler om vold og at myndighederne tilsyneladende ikke vil gøre noget ved det, andet end at stikke hovedet i busken.

  Kommentar by Dennis — 7. januar 2020 @ 14:20

 6. 14:11 Venstrefløjen er iflg sidste valghandling 98,2% af jer skide danskere

  Kommentar by Stevie — 7. januar 2020 @ 14:53

 7. Stevie
  Ja, der er ikke mange tilbage man kan stole på

  Kommentar by k. m. — 7. januar 2020 @ 15:24

 8. Jeg går selvfølgelig ud fra at 5. er et ekstremt udtryk for sort humor.

  Det mínder mig lidt om det samme (humoristiske) hundepavlovske mønster som (den ekstreme?) Venstrefløj har i sit reaktionsmønster der gør at de kan bruges af hvem som helst.
  F.eks- Islam er en usekulær diktatorreligion, som undertrykker kvinder, homoseksuelle, og alle andre som tænker anderledes end dem, og protestere blot fordi de dødsdømmer forfattere etc etc…..Men dem der protestere over Islam er bare -Højreradikale- (racister facister højre ekstremister)….Nåh ja så er Islam jo god nok til Venstrefløjen og lad os hakke, chikanere, og voldstrue dem som er imod Islam….de er jo højreekstremister.
  Kim Ill Sung er en nordkoreansk diktator, som lader sit land sulte og har et af de værste tankeregimer i verden….Men dem som protestere over Kim Ill Sung er jo bare -Højreradikale- (racister, facister højre ekstremister)…Nåh ja så er Kim Ill Sung……_ gentages fra øverste linie.
  Nazismen-NationalSocialismen- er en ideologi, som Hitler repressenterede og som myrdede Jøder og andre i Konzentrationslejre, som ikke passede ind i hans raceteoretiske regime….Men dem som protestere over Nazismen er jo bare – Højreradikale- …(samme som ovenfor) :-) :-) :-).

  Typisk for Venstrefløjens tanketomme flokmentalitet :-) :-) :-). Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. januar 2020 @ 15:40

 9. Dennis, ja det har mildest talt været skuffende at opleve, at TR er sprunget ud som dedikeret zionist. Men det ændrer ikke ved, at han har sat fokus på de såkaldte grooming-sager, i en grad som MSM ikke kommer i nærheden af. Og med store personlige risici. Jeg vil huske ham for det, og ignorere ham og hans virke, indtil han begynder at foretage sig noget fornuftigt igen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. januar 2020 @ 15:43

 10. Jeg ville sådan ønske jeg kunne presse en nybagt varm brun stamme ned i halsen på Tommy Robinson så hans søde lille engelske ansigt vil skrige “Stop, stop, jeg kan ikke mere daddy!”

  Kommentar by A. Nus — 7. januar 2020 @ 15:47

 11. #8 Michael Unna, dette er ikke sort humor:

  “Han samlede ind til en dokumentar om “Muslimernes voldtægts-bander”, men endte med at bruge dem på en film om jøder. Som om de ikke får nok opmærksomhed i pressen. ”

  Filmen hedder Shalom, og det er noget forbandet svineri, at bede om penge til ét formål, og så bruge dem på noget andet. Snyd og humbug. Det er som at donere penge til dyrenes beskyttelse, og så konstatere at de gik til at opføre et kosherslageri.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. januar 2020 @ 15:49

 12. Har ikke set filmen, der tales om, men hvis Satan-Soros er udstillet i den, så ingen løftede bryn herfra.

  Tommy Robinson har fortjent en anerkendelse for sit utrættelige arbejde mod besætterne fra ørkenens lortehuller.

  Kommentar by Iznogut — 7. januar 2020 @ 16:00

 13. Et godt eksempel er Thaddeus Russell i Inside Story på UTube for hvad der foregår pt. på universiteterne!

  Kommentar by Moth — 7. januar 2020 @ 16:03

 14. 11# Det prisværdigt det Tommy har foretaget sig, men når han via den position han har opnået for at være folkets stemme, misbruger den til at udnytte folk i sådan en grad som det er foregået, både med lån og indsamlinger, så skal han ikke hyldes.

  Han har sørget for lån til fattige mennesker, som blev endnu mere forgældet.

  Han har indsamlet penge fra fattige mennesker, så han kunne bruge dem til en agenda, de slet ikke er interesseret i.

  Kommentar by Dennis — 7. januar 2020 @ 16:04

 15. 16:00 Alle os fra For Frihed husker, da han stod foran Palads og støttede vores ædle formål med vores demonstration: Repatriering af alle muslimer uden undtagelse og arrestation af alle ledende socialister, som inviterede dem.

  Kommentar by Stevie — 7. januar 2020 @ 17:16

 16. godt. og fu”’ jeg ikke kan deltage.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 7. januar 2020 @ 18:08

 17. #11
  Tommy Robinson har fortjent en anerkendelse for sit utrættelige arbejde mod besætterne fra ørkenens lortehuller.

  Som Stannis Baratheon sagde, så udvisker dine gode gerninger ikke de slette, og vice versa.

  Og så er Robinson i øvrigt ikke imod masseindvandring, han er ikke engang imod islam. Han er imod “islamister”.

  Giv ham jeres shekels!

  Kommentar by Erling — 7. januar 2020 @ 18:16

 18. OT og dog:

  I dag er det præcis 5 år siden, at repræsentanter for fredens religion udførte det blodige terrorangreb på det franske satiremagasin Charlie Hebdo.

  Det bliver naturligvis ikke nævnt med ét eneste ord på hverken DDR eller TV2 Fake News.

  Men til gengæld har man fundet plads på DR2 til en norsk serie om Utøya…

  Kommentar by Revisoren — 7. januar 2020 @ 18:25

 19. 18:16 Der er ingen af os vestlige patrioter, som har noget imod det jødiske folk, såvidt jeg har forstået er der en international mafia, som hedder socialisterne, som utrætteligt forfølger det jødiske folk.

  Du kan se det ud af, at socialisterne jo var nazisterne, som også forfulgte det jødiske folk. Socialisterne har også altid en række trolle ude i de forskellige debatfora, som altid sår tvivl om patrioternes frihedskamp ved at kalde dem jødeelskere og lignende.

  Alle gode patrioter bliver automatisk døbt jøder, af de psykopatiske socialister og deres medløbere og allierede, de muslimske sataner

  Kommentar by Stevie — 7. januar 2020 @ 18:32

 20. -6-Stevie
  Så NB og DF er venstrefløy? Tror vel ikke att våre venner på Nørrebro er enige.
  87% er selvfølgelig også et skremmende høyt tall.

  Kommentar by Oslo/Norge — 7. januar 2020 @ 18:53

 21. #17 Erling, det skrev jeg jo også i #9.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. januar 2020 @ 19:39

 22. 18:53 At folk er for dumme til at forstå situationen, ændrer jo ikke på kendsgerningerne.

  Kommentar by Stevie — 7. januar 2020 @ 20:07

 23. Why is violent antisemitism on the rise? Rebel at No Hate, No Fear rally in Brooklyn | David Menzies
  Rebel News
  https://www.youtube.com/watch?v=yP8Wg8usdQo

  Kommentar by Stevie — 7. januar 2020 @ 20:13

 24. 20:07
  Hvis jeg var dansk så hadde jeg selv stemt på Stram Kurs, som (minst) 63093 dansker gjorde.
  Tror at jeg forstår din holdning, DF og NB har politikk som vil sinke og utsette islamiseringen og den demografiske katastrofen,men ikke forhindre den.
  …og der har du nok rett,om jeg liker det eller ikke.

  Kommentar by Oslo/Norge — 7. januar 2020 @ 20:21

 25. Jeg anerkender også TR for hans arbejde ift pakistanske “Grooming-Gangs” i England og jeg tror også at han er blevet uretfærdigt behandlet af både myndigheder og presse.

  TR har mange gange klaget over at venstrefløjen kalder ham “racist”, “islamofob” etc. Derfor er det også utrolig skuffende at TR i flere videoer selv kalder andre for lignende betegnelser, som er opfundet for at tilsvine og udskamme folk af europæisk herkomst.

  TR er imod Islamister, men derudover har han desværre IKKE noget imod multi-kultur og han kæmper således IKKE imod at europæerne bliver udskiftet med afrikanere og andre ikke-vestlige folk.

  Kommentar by Jens Larsen — 7. januar 2020 @ 21:45

 26. 21:45 Tommy har stillet livet på spil da det var allerfarligst. Det kunne han kun gøre ved altid at tale i et 100% politisk korrekt sprog, forstået på den måde, at han altid har måtte tage forbehold for at sige det mindste, som kunne bruges til at plukke ud og sætte sammen på en sådan måde, at han kunne fremstilles som en person der hader andre haplo-grupper kun fordi de er denne haplo-gruppe.

  Desuden er han vokset op i et multikulturelt London, hvor multikulturen allerede havde placeret alle haplo-grupper i et sådant rod, så der altid findes masser af undtagelser for disse gruppers underliggende krig. Pga dets mange kolonier har England haft indvandring længere end os andre og sammenlignet med muslimerne står de øvrige 3. verdens-grupper ud, som om de er et mindre problem, hvad de dybest set selvfølgelig ikke er, da man som folk ikke har nogen fordel af at fylde sin nation op med fremmede folkeslag.

  Tommy har stillet sit liv på spil og ageret spydspids imod angrebet på den hvide race, men andre må følge ham og komme frem til de indgreb, politikker og synspunkter, som er rationelle i forhold til den virkelighed, som endnu ikke er afdækket og forstået af majoriteten af vores egne.

  Kommentar by Stevie — 7. januar 2020 @ 22:11

 27. Stevie: “… ageret spydspids imod angrebet på den hvide race”

  Hvis du kan give bare ét eneste eksempel på, a TR kæmper for den hvide race, så vil jeg meget gerne se det. Jeg har set mange eksempler på, at han har talt positivt om multietnicitet, og den eneste ikke-hvide befolkningsgruppe, som han specifikt har været kritisk over for, er muslimerne.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. januar 2020 @ 22:30

 28. Den (i Danmark bosiddende) englænder og tidligere “Tommy Robinson”-supporter Dionne Miller (aka “Secret Sources”) har en del interessant info om “Tommy Robinson”, men der er ikke plads til kritik af TR i TR-bevægelsen, så hun bliver svinet til af nuværende TR-tilhængere.

  Kommentar by Jens Larsen — 7. januar 2020 @ 22:37

 29. Stevie: “… ageret spydspids imod angrebet på den hvide race”

  Jeg har aldrig set TR udtale noget positivt om “den hvide race” – gider du poste et par links?

  Kommentar by Jens Larsen — 7. januar 2020 @ 22:40

 30. Tommy har større nosser end samtlige uriaspost læsere til sammen….

  Kommentar by redneck — 7. januar 2020 @ 23:18

 31. Tommy Robinson fortjener hæder og ære.
  https://www.youtube.com/watch?v=bCR1DeQmzF4

  Kommentar by Iznogut — 7. januar 2020 @ 23:23

 32. Jo, angrebet er på den hvide race, dvs alle vestlige folkeslag, som har haft et kollektivt imod deres befolkninger siden 50erne, sikkert meget tidligere, da verdenskrigene jo også lugter af angreb på hvide som helhed. Centralbankernes oprettelse tyder også på et langt tidligere komplot, som alle burde have gennemskuet forlængst, men alle glemmer alle de utroværdigheder parnasset står for allerede, og alle glemmer at medierne taler lodret løgn op og ned af stolper, og alle glemmer alle de spørgsmål, de aldrig kan få svar på, alt det som ikke hænger sammen, i den måde vi regeres overalt i den vestlige verden, og hvor meget korruption og forbrydelse som allerede er blotlagt, fordi de fleste sikkert ikke rigtig har orienteret sig, og ikke forstår ret meget af sammenhængene, selvom det hele er mere gennemskueligt end nogensinde.

  Tommy har bare taget fat i et lille hjørne af hele dette angreb og ageret imod en af de absurditeter, som skriger af uretfærdighed imod de principper, vi postuleres at regeres under.

  Sandheden er at topledelserne rundt omkring i verden alle er en stor mafia, som griner deres røv i laser over, at det er lykkedes dem at få befolkningerne til at acceptere, så absurd en måde at blive regeret på, hvor alt stort set er baseret på løgn og kriminelt diktatur og magtmisbrug.

  Kommentar by Stevie — 8. januar 2020 @ 00:00

 33. 22:40 Jeg har nok set mere Tommy end dig, bl.a. er han blevet interviewet af Alex, var vist næsten vært derinde, mener han var stand-in et par gange, og han har haft sine egne kanaler. Der er blevet slettet så meget i tidens løb på internettet gennmem censuren, og jeg samler ikke på videoer på mine harddiske, jeg opretholder heller ikke linkarkiver for mig selv, og jeg hjælper ikke folk, som ikke virker til at være på min side med at finde information, men Tommy følger, som du kan sige dig selv ud fra, hvad jeg lige skrev ovenfor, Alex, som har fremført disse ting, og det er en del af modbevægelsens samlede tankegods.

  Kommentar by Stevie — 8. januar 2020 @ 00:08

 34. Invitation af fremmede fjendtlige folkeslag er jo blot del og hersk på gadeplan, nøjagtigt som favoriseringen af kvinderne, bøsserne og nu transerne – altsammen med det formål, at borgerne bekæmper hinanden, i stedet for at gøre samlet front mod herskerne, som driver gæk med dem i deres komplet meningsløse politikker, og aldrig tilstedeværende samfundssind, moral eller ansvarsfølelse for deres embede.

  De laver selv krigene imod disse folkeslag, og derefter inviterer de dem alle her til som “flygtninge” og i forvejen var de fjender i årtusinder. Der var ikke kommet en eneste ind i Europa, hvis ikke de fik lov af magten i vores stater, hvis ikke de havde givet dem tilladelse og stempler i opholdstilladelser og pas osv osv, men alligvel tror i, at det ikke er et fjendtligt anslag mod jer begået af magten?

  Såvidt jeg kan se er der ikke andre forklaringer end at ledelserne i samfundene er befolkningernes fjender.

  Kommentar by Stevie — 8. januar 2020 @ 00:40

 35. Altså Hudfarve er noget naturen bestemmer i forhold til hvor stærk solen er. Den er nedfældet i menneskers pigment, i arveanlægget i forhold til Solens styrke. Hvid farve er bedre til at absorbere solens stråler, der hvor sollyset er svagt, og bruge det til at danne D vitamin. Sort farve beskytter bedre…etc etc etc. Det er tåbeligt at tale om race her.
  Tommy Robinson er en frihedshelt i UK, især overfor alle de piger der har levet i slavelignende vilkår under især Pakistanske groominggrupper.
  At man er født ind i en religion, kan man selvfølgelig ikke gøre for. Men Islam er og bliver en -usekulær diktatorreligion (med dens Førerprofet ideal)-. Hans modstand imod Islams kultur og indflydelse er det bedste der er sket for friheden, og han er en Winston Churchill ære værdig. Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2020 @ 09:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper