8. januar 2020

Profesor emeritus: “… den globale opvarmning er menneskeskabt, men det er sket ved manipulation”

SF Ungdoms politiske brug af de igangværende skovbrande i Australien er ‘fake news’ i sin oprindelige betydning, men løgnen er sanktioneret af Thunberg & Co., og adskiller sig ikke væsentligt fra dækningen på TV2 News eller Radio4. En del af skovbrandene vurderes at være påsatte, og pudsigt nok, så hedder de første to sigtede ifølge Daily Telegraph Fadi og Abraham Zreika.

Kronikken herunder er skrevet af Johannes Krüger, professor emeritus ved Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning. Stort set alle der renser luften med dokumentation der går imod mediediskursen er forhenværende, et godt indicium på at sandheden er blevet en karrieredræber. Fra JP.dk – Hedebølgen i Australien er en katastrofe – men den er ikke usædvanlig (kræver login).

“Disse såkaldte administrative justeringer har sammen med etableringen af de nye vejrstationer skabt en kunstig stigning i antallet af dage med maksimumtemperaturer på 40 grader eller derover. Med disse justeringer er det årlige antal ekstremt varme dage for de 60 oprindelige vejrstationer steget frem til i dag med 9 procent, og med godt 27 procent, når de 52 nye stationer inddrages i beregningen.

Alene for perioden 1977-1996 viser de 52 nye vejrstationer alene godt 37 procent flere ekstremt varme dage end de oprindelige 60 stationer i samme periode. For den samlede periode 1910-2017 har BOM’s justeringer skabt en stigning i maksimumtemperaturen på næsten 29 procent og en stigning i minimumtemperaturen på godt 19 procent, mens middeltemperaturen er steget med 23 procent.

Disse justeringer er ukendt for offentligheden i Australien og for nyhedsmedierne verden over. BOM’s justeringer har således skabt forholdsmæssigt flere ekstraordinært varme dage i nyere tid end tidligere og har dermed afkølet fortiden i Australien så meget, så australierne og hele omverdenen har fået den opfattelse, at det er blevet meget varmere i Australien. En justering, som virkelig er til at få øje på, gælder for vejrstationen nær den lille australske by Rutherglen i delstaten Victoria, hvor de faktisk målte data for årets minimumtemperaturer for perioden 1913-2013 viser en svag afkøling på 0,35 grader på 100 år. Men efter en gennemgribende justering, hvor alle temperaturer før 1973 er gjort koldere, er tendensen i stedet blevet en opvarmning på 1,73 grader på 100 år.

Hedebølgen i Australien er altså ikke enestående, når vi ser på de faktisk målte temperaturer på de oprindelige 60 vejrstationer, som var gældende fra 1910 til 2011. Og ser vi længere tilbage, var det lige så varmt om ikke varmere i januar 1896, og det var endda på et tidspunkt, hvor den lille istid nærmede sig sin afslutning. Faktisk var det i den måned så varmt, at hundredvis af mennesker døde. Aviserne kunne berette om folk, som faldt døde om på gader og jernbanestationer, og om fugle, der faldt døde ned fra træerne, mens katastrofetog fragtede folk i hundredvis fra lavlandet til mere kølige egne oppe i bjergene.

Den pågældende justering har bidraget i omegnen af 0,3 grader til FN’s klimapanel IPCC’s postulerede globale opvarmning på 0,7-0,8 grader i løbet af 1900-tallet. På den måde kan man med god grund sige, at en stor del af den globale opvarmning er menneskeskabt, men det er sket ved manipulation.

(SF Ungdom på Facebook, 6. januar 2020; NB: Let redigeret)

Oploadet Kl. 02:23 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107203/trackback

19 Comments »

 1. Der har været hedebølger, temperaturstigninger samt skov- og naturbrande i millioner af år. Nu skal vi heller ikke give Rasmus Paludan og Trump æren for mere.

  Kommentar by Fascist — 8. januar 2020 @ 02:44

 2. Det er da særdeles påfaldende, at det Australske politi, anholder 2 personer, som hhv. hedder Fadi og Abraham, for de tilsyneladende påsatte brande, som de første.
  Det der på godt Dansk, hedder godt politiarbejde. På den anden side kan man sige, i hvilke kulturer er det mest sandsynligt at dette med bål og brand forekommer.

  Kommentar by Jsch. — 8. januar 2020 @ 03:55

 3. “Western civilization has no idea that it is entrusted with the enormous responsibility of saving humanity. This is much more important than saving endangered species and more essential than stopping climate change, because if Islam wins, all such Western efforts will cease, because they are not Islamic values. The West must never be tolerant of an intolerant ideology that seeks to destroy it. Western countries must trust and use their basic “survival instincts” to neutralize an enemy made up of jihadist killer robots. The West can go down in history as the civilization that saved the world and gave our children a brighter future, or it can be remembered for having revived and prolonged the life of the most morbidly dysfunctional ideology that humanity has ever
  seen.”

  The Dark Side of Revolutions in the Middle East – “The Devil We Don’t Know” – Nonie Darwish

  Kommentar by Kimski — 8. januar 2020 @ 04:41

 4. 200 anholdelser og politiundersøgelser af “unge” mennesker i Australien. Ildspåsættelser over hele øen.
  Skove er misligholdte som i Californien, hvor satanisterne også elsker at brænde alt af. Rene brandfælder.

  Kommentar by Iznogut — 8. januar 2020 @ 05:24

 5. Johannes Krüger, professor emeritus er jo lige netop den slags Eksperter klimatosserne IKKE tør diskutere med. Klimatosserne VED at de bliver fejet til side når de kommer med deres tåbelige påstande overfor en Ekspert der ikke er til fals for popularitet.

  Det værste er at vores beslutningstagere heller ikke tør lytte til folk som Johannes Krüger, professor emeritus fordi de tror at det kommer til at koste dem stemmer og de er ikke interesseret i at se deres eksistensgrundlag begynder at skride hvis de modsiger klimatosserne.

  Kommentar by Santor — 8. januar 2020 @ 07:26

 6. Hvis præsten har et problem kan han altid justere lidt på udlægningen af historien.

  Kommentar by Nielsen — 8. januar 2020 @ 07:53

 7. Det er svært at sige. Men enkelte klimatologer mener at det på 98 procent af jorden er sket en stigning i opvarmninen i gennemsnit på en 100 årig periode på 1,5 procent.
  Nuvel. Mennesket er det eneste dyr der laver ild via afbrænding af træ for at overleve. Iltproducerende plante, som ved afbrænding afgiver CO2 (som lægger sig som en dyne i atmosfæren, hvis naturen ikke returnere den til egen cyklus) Det har helt sikkert ikke gjort en forskel for 10000 års tid siden, hvor klodens befolkningstal vel ikke oversteg cirka 500000 til 1 millioner, I dag er vi 8 milliarder.

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2020 @ 08:55

 8. Islamisk stat opfordrer muslimer til at starte skovbrande i Vesten…

  https://www.foxnews.com/world/isis-terror-network-wildfire-us-europe-threat-media-outlet

  Kommentar by Ignoranten — 8. januar 2020 @ 10:41

 9. Rekordhøj eller ej, så har skovbrande selvfølgelig kun meget lidt at gøre med høje temperaturer, som medierne elsker at fortælle. Underforstået – et resultat af global opvarmning. I øvrigt er der de fleste steder i Australiens kystområder, hvor de alvorligste brand er, kun 25-35 graders varme. Men det afgørende er, at når dødt kvas først er helt tørt, så tørrer det jo ikke yderligere, fordi det er meget varmt. Der skal en gnist til for at antænde det. Men de meget kraftige vinde, et kendt og tilbagevendende fænomen, har til gengæld gjort brandene til uoverskuelige katastrofer. Men det har jo heller ikke noget med global opvarmning at gøre.

  Og som i Californien har miljøfreaks fået ændret lovgivningen, så man ikke længere må fjerne dødt kvas og væltede træer fra skovområderne, ligesom man heller ikke må foretage præventive afbrændinger om foråret (når skovbunden er fugtig), som man altid tidligere har gjort. Det er selve opskriften på katastrofer.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 8. januar 2020 @ 11:19

 10. Skovbrande er mere reglen end undtagelsen i det tørre Sydeuropa om sommeren. Det er ikke et nyt fænomen. Jeg husker fra min første rejse til Sydfrankrig i 1970, hvordan vesthimlen var oplyst af et uhyggeligt rødt skær fra en stor skovbrand. Overalt var der også dengang advarselsskilte og forbud mod rygning i naturen.

  Det nye er nok antallet af skovbrande, som er steget i vestlige lande. Sabotage begået af islamister er en nærliggende mulighed. Det er en nem form for hverdagsterror og svær at afsløre. Jeg synes ikke man hører så meget om skovbrande i muslimske lande, som f. eks. det knastørre Tyrkiet eller andre varme lande. Det er der måske en god forklaring på?

  Kommentar by JC — 8. januar 2020 @ 11:26

 11. Hørte tilfældigvis her til morgen i bilen (P1) Nils Smedegaard Andersen udtale sig om klimaet – Det lykkedes (den vistnok begavede mand) at få rodet alle denne verdens ulykker sammen i en stor pærevælling: Således rovdrift på naturresurser, afbrænding/opdyrkning af regnskov, drab på biodiversitet, overbefolkning, osv. osv. – Og, suprise, al elendigheden skyldes naturligvis klimaet, CO2 udledning i særdeleshed.

  Må jeg foreslå mangemillionæren Nils Smedegaard Andersen, frem for at bruge tid på at please de rødglødende journalister i DR, i stedet at opsøge nogle af verdens fattigste befolkninger (flere milliarder) i Indien og Afrika; de vil sikkert være lydhøre overfor Smedegaard Andersen ideer om, at de skal lægge ryg til et endnu mere elendigt liv; sådan at Smedegaard & Co, kan bryste sig over at være verdensredere! – Ikke sandt hr. Smedegaard?

  Kommentar by T. Flodur — 8. januar 2020 @ 11:37

 12. Fra Breitbart, London January, 6, 2020

  Police in five Australian states have begun investigations into alleged arsonists responsible for helping fuel the deadly bushfires that have wracked the country this summer.

  On Monday, police in NSW reported they had already caught 24 alleged firebugs accused of deliberately lighting bushfires in a catastrophic season that has so far killed 18 people in the country’s most populous state.

  Police revealed 103 of the destructive fires that tore through parts of Queensland since September were deliberately lit. Figures obtained by news agency AAP and reported by the Brisbane Times reveal police had dealt with 98 people – 31 adults and 67 juveniles – for deliberately setting fires.

  Overall, across Australia police arrested 183 people for lighting bushfires across Queensland, NSW, Victoria, South Australia and Tasmania in the past few months.

  Dr Paul Read, co-director of the National Centre for Research in Bushfire and Arson, said the great majority of bushfires are deliberately lit by “cunning, furtive and versatile criminals,” reports ABC News.

  “About 85 per cent are related to human activity, 13 per cent confirmed arson and 37 per cent suspected arson,” he said. “The remainder are usually due to reckless fire lighting or even just children playing with fire.”

  Kommentar by Henrik Wegmann — 8. januar 2020 @ 11:56

 13. Husker at den gamle afdankede kommunist Villy Søvndal også gerne ville fremstå grøn og frelst for nogle år siden.

  Tossen havde bare lige glemt den detalje, at han selv kørte rundt i en gammel udslidt Rover, der sviner mere end en mindre dansk provinsby…

  Kommentar by Revisoren — 8. januar 2020 @ 12:31

 14. ISIS har på et tidspunkt anbefalet deres terroristsympatisører at antænde skovbrande som et led i islamisk jihad. Men på DR og TV2 News har jeg aldrig hørt, at det måske kunne være en medvirkende årsag til de mange skovbrande i Californien, Sverige og nu Australien.

  Kommentar by Ole Madsen — 8. januar 2020 @ 12:32

 15. ht tps://snaphanen.dk/2019/04/24/flygtninge-anlaegger-markbrande/
  ht tps://www.dr.dk/nyheder/udland/svensk-politi-efterforsker-15-brande-som-pasat
  ht tps://www.berlingske.dk/internationalt/mistanken-breder-sig-graeske-skovbrande-kan-vaere-paasat

  I slutningen af august 2018 var der registreret 422 skovbrande i en tysk delstat, som kun er halvt så stor som Danmark – Brandenburg.

  ht tps://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10827153/stor-skovbrand-naer-berlin-er-stadig-ikke-slukket-militaeret-er-sat-ind-for-at-hjaelpe/

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. januar 2020 @ 13:02

 16. #9 Henrik: “Og som i Californien har miljøfreaks fået ændret lovgivningen”

  Lige præcis. Så er grunden til næste katastrofe ligesom anlagt.

  Mentaliteten synes at være den samme som i Dansk Naturfredningsforening, hvor man finder de helt utilstedeligt at bremse Vesterhavets erosion af kysten med store sten. Så må folk bare miste deres huse. Hensynet til naturen er for dem blevet en syg religion, hvor virkeligheden betragtes som irrelevant, indtil konsekvenserne ikke kan ignoreres – og så kræver fanatikerne bare mere af det samme.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. januar 2020 @ 13:23

 17. Ved at læse overskriften troede jeg lige det drejede sig om det virkeligt farlige ved menneskeskabte klimaændringer som beskrevet af Dane Wigington og på dansk af Anders Bruun Laursen.

  At der er snydt med temperaturdata er en gammel nyhed afsløret for 10 år siden i Climategate, på dansk især redegjort for af Frank Lansner .

  Kommentar by perhag — 8. januar 2020 @ 15:15

 18. “er en gammel nyhed” og alligevel bliver NASA/Goddard Institute ved med at gøre det. De ved udmærket godt, at MSM aldrig stiller kritiske spørgsmål.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. januar 2020 @ 15:18

 19. Efter den forrige voldsomme skovbrand kom derefter en lille notits i avisen som ingen bemærkede hvor de dømte var “to pyromaner”!

  Kommentar by Moth — 8. januar 2020 @ 18:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper