9. januar 2020

EB angriber S-statsminister fra venstre: Hun mener ikke man er fattig, hvis man har mere end 20k/md

Det er godt med kritisk journalistik, men angrebsvinklen er altid fra venstre, også når statsministeren er socialdemokrat. Den statsstøttede journalistisk i velfærds-Danmark er reelt spil til et mål. Fra EB.dk – Fup i Mettes fattig-video.

“… I videoen læser den tidligere formand for Børnerådet Per Larsen en række udsagn op for de unge. Og de bliver bedt om at gå to skridt frem, hvis de eksempelvis ‘kan få hjælp til lektierne derhjemme’, eller hvis de ‘aldrig har være flov over at vise dit hjem frem for venner’.

Og nede for enden af sportshallen står Mette Frederiksen i højhælede støvler på halgulvet klar til at hjælpe de svageste unge med at klare sig bedre i livet.

Blandt andet gør Mette Frederiksen sig til talsmand for at hjælpe de unge, der har ‘følt sig fattige’.

Ikke desto mindre har statsministeren tidligere fra Folketingets talerstol understreget, at man i hendes øjne ikke er ‘reelt fattig’, hvis en børnefamilie har over 20.000 kroner til sig selv om måneden.

(Socialdemokraterne på Twitter, 2. januar 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107255/trackback

7 Comments »

 1. Mette er jo bare endnu en tomhjernet gås. Alene ovenstående billede er kvalmende. SE MIG, JEG ER GOD. Og så går hun videre og fortsætter med at omdanne et engang homogent, velfungerende, velstående og trygt land, til et multikulturelt helvede, hvor alle skal være lige fattige og lige dumme.

  Kommentar by Danskeren — 9. januar 2020 @ 07:38

 2. Mette Frederiksen eller Jacob Elleman så er Danskerne stadigvæk fortabte alt drukner i klima debat og fattigdom samt dårlige uddannelser hullet de er stagneret i bliver dybere og dybere mens skatter og afgifter stiger uhæmmet til skade for landet men til glæde for politikere, embedsmænd samt ligegyldige ekspert udvalg, gid de ville lade være med at trætte Danskerne med Afrikas fattigdom og Mellem Østens krige, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. januar 2020 @ 09:45

 3. Verdens dummeste folk har valgt verdens dummeste snylter som statsminister.
  Tillykke til dumskerne og Mette Fjolseriksen.

  Kommentar by Piphans — 9. januar 2020 @ 09:55

 4. Porno-Mette har scoret,så det er en fin reklame for hende,at stifte vekendtskab med selve bolden. Er der ikke et træ i nærheden,hun kan klatre opi? Hun ligner da mere og mere en bavian fra zoologisk have.

  Kommentar by Nielsen — 9. januar 2020 @ 11:49

 5. […] … man ånder lettet op over, at vi trods alt “kun” har utilpassede migranter med fyrværkeri og ‘bomberør’ i gaderne.Se også EB angriber S-statsminister fra venstre: Hun mener ikke, at man er fattig, hvis man har mere end 20.… […]

  Pingback by Det er lige før … – Free Speech Blog — 9. januar 2020 @ 18:08

 6. @ PIPhans! jeg plejer at kalde dem “die dumme dänen”
  ja totalt ufattelig dumhed blandt vælgerne, at de lader sig snyde af MeTTe FUSK! og hendes korrupte sammensvorne.
  Hvad skete der med Arne? er han død? hvad skete der med minimums-nomeringer i børneinstitutioner?

  Det bliver 4 år uden der bliver rykket et komma, kun skatter& afgifter stiger, således begunstiger Regimet sine egne, kolbøtter, embedsmænd/kællinger og alle dJøferne, samt koner, kærster& elskerinder!

  Landet synker ned i yderligere fattigdom og specielt børnefamilier må løbe endnu hurtigere

  Og “die dumme dänen” betaler deres skat med glæde! IDIOTER! vi er rige lad os være dumme&dovne! og det er “die dumme dänen” den ondelynemig! IDIOTER!
  SIAD! Støt SK! Stem NB! Støt GI! Direkte Demokrati NU! Ud af EU&FN!
  P.

  Kommentar by Piotr — 9. januar 2020 @ 23:26

 7. Den såkaldte chefredaktør Poul Madsen på Ekstra Bladet er som bekendt tidligere medlem af Dansk Kommunistisk Ungdom i Esbjerg.

  Ekstra Bladet modtager hvert år 17.500.000 kroner i statsstøtte fra skatteyderne hvortil kommer momsfritagelse.

  Mon Pølle Madsen sover godt om natten ved tanken om, at en del af hans millionløn desuden er betalt af unge handlede kvinder, der må sprede ben døgnet rundt?

  Kommentar by Revisoren — 11. januar 2020 @ 22:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper