10. januar 2020

Løkkegaard deler klima-alarmisme: “Det er en illustration af noget – ikke en dokumentation af noget.”

Morten Løkkegaards Australien-billede giver ikke ‘et videnskabeligt retvisende billede af brandkatastrofens omfang’, men det er ikke fake news, fordi det er ‘et smukt billede’ som siger noget om ‘omfanget af de her brande’. Forklaringen giver givetvis mening for Løkkegaard selv. Det er på sin vis et større problem.

En fin artikel set hos Berlingske – ‘Jeg er målløs’: Morten Løkkegaard formidler manipuleret billede af Australiens skovbrande.

“‘Så smuk kan en katastrofe tage sig ud – på afstand. Naturen har taget magten…«

Sådan skriver Venstres store stemmesluger i Europa-Parlamentet, Morten Løkkegaard, på Facebook hen over et dramatisk og satellitagtigt billede, der giver indtryk af, at enorme områder af det ganske Australien står i flammer eller gløder som lava.

I en kommentar i sit opslag tilføjer Løkkegaard, at ‘det er en NASA-visualisering af brandene.’

Billedet er imidlertid manipuleret, og der er ikke tale om en officiel NASA-visualisering… Billedet giver med andre ord ikke et videnskabeligt retvisende billede af brandkatastrofens omfang, det er ikke taget på afstand – altså fra en satellit…

‘Jeg er fuldstændig målløs over, at folk fjerner fokus fra det, som det drejer sig om. Jeg valgte billedet, fordi det er et interessant billede. Ikke fordi det viser det, det viser, men fordi det er i kontrast til alle de der billeder af døde dyr, storbrande og ting i flammer. Det var simpelthen bare et smukt billede, som samtidig sagde noget om omfanget af de her brande og intet andet.‘”

(Morten Løkkegaard på Facebook, 6. januar 2020; NB: Let redigeret)

“For mig er det ikke en diskussion om fake news. Det er en illustration af noget – ikke en dokumentation af noget, så det ændrer ikke en pind.” (Morten Løkkegaard)

Oploadet Kl. 01:35 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107274/trackback

22 Comments »

 1. “Løkkegaard deler klima-alarmisme” Det som almindelige mennesker kalder Fake News.

  Kommentar by Piphans — 10. januar 2020 @ 01:54

 2. Det kan også være Rasmus Paludans skyld. Han kan meget nemt have inspireret nogen til at udføre en Koranafbrænding, der er gået helt galt. Rusland og Iran har muligvis også en rolle. Vi må hellere få Saudi-Arabien, Qatar og andre shariastater med i NATO og sælge endnu flere amerikanske våben.

  Kommentar by Fascist — 10. januar 2020 @ 01:56

 3. Hvem er det nu lige vi kender,som går rundt og begår ildspåsættelser?

  Kommentar by Nielsen — 10. januar 2020 @ 03:50

 4. For det første så er der dømt 24 personer for ildspåsættelse, 25 andre er sigtet for ildspåsættelse, oveni mistænkes 50 andre også for ildspåsættelse af Australiens natur, sammenlagt drejer det sig om 100 personer, Discovery sendte fornylig en aldrende natur udsendelse om skovbrande i Australien som er naturlig forekommende, når olien i eukalyptus træerne bliver varmet op så eksplodere træerne og sender ildkugler videre i skovene, så Morten Løkkegaard spreder fake news og burde udstilles på torvet i en gabestok hvorpå der hænger en pind til fri afbenyttelse, han kan også trække sig fra sit embede og sige undskyld, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. januar 2020 @ 03:51

 5. > Fascist
  Hvad er der galt med amerikanske våben? Går en koranafbrænding helt galt? Eller går et eksperiment -altså en tælling- helt gal? Du kludrer for meget,og Piphans har bedre tunge!

  Kommentar by Nielsen — 10. januar 2020 @ 03:54

 6. Morten Løkkegaard har været en fejl lige siden fødslen; og måske lå han bare i en vugge, som en anden skifting, et produkt af urene orgier og djævletilbedelse.
  Alt hvad den foretager sig er at bane vejen for Antikrist!

  Kommentar by Hul igennem? — 10. januar 2020 @ 04:20

 7. En journalist som lyver. Næh – nu har jeg aldrig…

  Kommentar by Iznogut — 10. januar 2020 @ 06:19

 8. Morten Løkkegaard kører på arbejde i sin elektriske tesla og har lige monteret solenergi på sommerhuset og huset og køleskabet er fyldt med kaninfoder importeret fra 10 forskellige lande, uuuh et forsøg på at være miljøbevidst. Han er ikke andet end hvad teenage ungerne siger at han skal være. Hvis man ikke går rundt og pløjer sit jordlod i bare tæer og lever i en jordhule, så skal man bare hold kæft om klimaet.

  Kommentar by Flaskeposten — 10. januar 2020 @ 06:46

 9. Han snakker og snakker, men fake news er det!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. januar 2020 @ 08:55

 10. Og sådanne idioter (politikere) har man til at lede land og befolkning.
  Folk vil tilsyneladende bedrages.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 10. januar 2020 @ 09:20

 11. Karl Marx lever, Jesus lever, Elvis lever, John Lennon, Che Guevara lever….
  Det er en illustration af noget – ikke en dokumentation af noget!

  Kommentar by A-mad — 10. januar 2020 @ 09:26

 12. Klima er blevet FN, IPCC og korrupte regeringers effektive hjernevask.
  Millioner af voksne lokkes til at tro på en kæmpe løgn

  Kommentar by k.m. — 10. januar 2020 @ 11:57

 13. Morten Løkkegaard er en klaphat, og vil aldrig blive klogere.

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 10. januar 2020 @ 12:01

 14. Jeg tror ikke på den med ildspåsættelse. Der tales om store ildkugler, der kommer som lyn, og det var sådan een, der dræbte en far og dennes 29 årige søn den anden dag. De forsøgte at redde deres hjem, men blev altså dræbt. Det er over 14 mio hektarer , der nu er ødelagt, og over 1 milliard dyr siges at være udryddet. Jeg vil tro, at mange australiere bliver nødt til at flytte til andre lande. Klimatosserne ævler om, at Australien eksporterer kul, men det kan selvsagt ikke starte bushfires! De ævler konstant om kul og bushfires på CNN og BBC. Idioter. Her ser man nogle af de overlevende dyr, som mennesker redder. https://youtu.be/LsiD5tB9yrc

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 10. januar 2020 @ 13:18

 15. Er der andre end mig, der har hørt følgende:

  Miljøforkæmperne har direkte større skyld i Australiens nuværende situation, end dem de anklager for at skade miljøet. Blandt andet fordi de har haft “held” med at forbyde præventive afbrændinger. Det er pudsigt, at hvis man sammenligner temperatur- og nedbørsniveauer med tidligere år, er der ikke nævneværdig forskel og temperaturerne er tilmed lavere i år end mange tidligere år. Men en afgørende forskel fra tidligere år til i år er netop forbudet mod præventiv afbrænding – et tiltag, der er lavet for at skåne miljøet.

  Det virker nogenlunde således:

  1. Præventiv afbrænding har som formål at reducere mængden af brændstof (flora) som potentielt kan nære en storbrand.
  2. Vinduet i form af tid hvor man kan afbrænde præventivt er blevet kortere, primært på grund af mindre nedbør.
  3. Når man så afbrænder i det kortere vindue giver det mere røg i atmosfæren og virker mere voldsomt på den uinformerede iagttager.
  4. Den uinformerede iagttager kræver derfor, at de præventive afbrændinger reduceres yderligere.
  5. Resultatet er, at storbrande har endnu mere brændstof (udtørret flora) til næring og som konsekvens deraf, breder sig hurtigere og bliver mere omfangsrige.

  https://www.abc.net.au/news/2018-09-13/is-the-prescribed-burn-window-closing-in-australia/10236048

  Med andre ord er en stor del af forklaringen på hvorfor storbrandene er mere voldsomme i år, at uinformerede miljø-forkæmpere har haft “held” med at reducere en allerede presset præventiv afbrændings-strategi.

  I deres uinformerede iver efter at redde miljøet og vildtlevende dyr har de uden at være klar over det gjort situationen værre.

  Hvis nogen skulle være i tvivl: uvidenhed og især handlinger på baggrund af uvidenhed kan have katastrofale følgevirkninger.

  Kommentar by Quark — 10. januar 2020 @ 13:33

 16. Noget tilsvarende skete i øvrigt i Californien i 2018, og som bekendt hærgede i 2018 en af de værste storbrande i netop Californien. Lovgivernes effekt på præventiv afbrænding har været:

  * Højere krav til certificering
  * Højere udgifter til certificering
  * Større hensyn til “områdets oprindelig flora-type” som ikke længere må “ændres” betydeligt ved fx afbrænding, rydning etc.
  * Højere udgifter til luftkvalitets-overvågning
  * Større restriktioner fx ift hensyn til lufttrafik
  * Ingen føderal kompensation til lokale autoriteter ifm de højere udgifter; de er overladt til dem selv og henvises til at udskrive større regninger (læs: højere skat)

  Vedtaget i 2018. Omfanget af storbrande forværret i 2018.

  https://leginfo.legislature.ca.gov/faces/billCompareClient.xhtml?bill_id=201720180SB1260

  Kommentar by Quark — 10. januar 2020 @ 14:01

 17. Morten Messerschmidt. Den store taber. Hans Mor var SFér. Ja, jeg har heller ikke stemt på SF siden 1980.Så fik han det bedste valg nogensinde. Og så gik han ned i EU og gjorde det som alle folk havde stemt på ham for at være imod. Nu tager han DF ind i klimapolitikken.Som ordfører.Der er sgu ikke noget ivejen med temperaturerne. Den nye klimalov er sindsyg.

  Kommentar by Ole Larsen — 10. januar 2020 @ 15:38

 18. Morten Løkkegård er et stort fjols.
  Det har hele tiden og til alle tider været stor brande.
  Også før mennesket kunne skide på jorden.

  Naturen er ikke færdig med at svinge ind på et helt stabilt leje, men dyrene og menneskene kan leve på jorden.
  Indsvingningen har taget Millioner af år.

  Så Morten Løkkegård og alle de andre Klimatosser. old nu Kæft.

  Kommentar by Charles — 10. januar 2020 @ 16:43

 19. Støt, Stem Stram Kurs

  Kommentar by Charles — 11. januar 2020 @ 00:50

 20. For mig er der ingen tvivl, de fleste brande er påsatte af højst sandsynligvis ‘I ved nok hvem’. Bliver det offentligt kendt faktum for australierne, bliver der først ballade, desværre forsøger myndigheder og massemedier jo konstant at dække over disse udskud (formentlig nu pålagt dem). Ingen australske unge kunne jo finde på den slags, selv en voksen pyroman ville formentlig forstå hvor alvorlig en sådan handling er. Men ikke disse uønskede og indavlede voldelige ‘menneskelige’ undermålere, hvis ondskab og manglende intelligens er på så skræmmende og bekymrende primitivt lavt niveau. Hvornår er nok egentlig nok, hvor meget skal de unævnelige destruere før de tages i nakken og kyles ud af landene, kan folk virkelig ikke se hvad der er i gang. Den helt store destruktion og befolkningsudskiftning, som om verden derved skulle blive bedre eller klogere, mon ikke den bliver det stik modsatte.

  Kommentar by LarsB — 11. januar 2020 @ 17:22

 21. Morten Løkkegaard = Morten Østergaard

  Kommentar by Revisoren — 11. januar 2020 @ 18:15

 22. Hvad angår brandstiftelse:

  “Police in the state have taken legal action against a 159 people.

  Among them are 53 people who allegedly failed to comply with a total fire ban and 47 people who threw away a lit cigarette.”

  https://www.thesun.co.uk/news/10693625/australia-bushfires-180-arson-arrests/

  @LarsB – slå lige koldt vand i blodet og undersøg sagen før du giver en specifik gruppe skylden. Når Australien siger “arson” er det ikke altid lig med en psykopat, der render rundt med en dunk benzin og forsætligt sætter ild til alt, der kan brænde.

  Kommentar by Quark — 12. januar 2020 @ 13:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper