10. januar 2020

Aminali om racisme fra ikke-vestlige udlændinge: ”Den ene af dem sagde… ‘Ja, dig, skrid hjem til Iran’

“Start i egne cirkler.”, lød kommentaren fra Stine Bosse på Twitter. Om hun mener herboende iranere, medlemmer af De Konservative eller ‘fucking perkere’, står hen i det uvisse. Glimrende klumme af den modige socialrådgiver Ali Aminali i Berlingske.- ‘Hej, Ali, skrid hjem til Iran og bliv hængt, dit svin’ (kræver login).

“Der stod jeg. Fastfrosset midt på Bilkas parkeringsplads den sidste dag i 2019 med knaldperler i den ene hånd og Alexander, min tre-årige søn, i den anden.

Jeg havde netop hørt en lys og skingrende stemme med en udenlandsk accent råbe efter mig. Jeg vendte mig om og kunne se en gruppe ikke-vestlige unge stå og grine, mens de kiggede på mig og min søn.

Den ene af dem sagde, med stolthed i stemmen ‘Ja, dig, skrid hjem til Iran’. Hans venner var lidt mere tilbageholdende denne gang. De grinte i hvert fald ikke. Jeg sagde ærligt talt ikke noget til dem. I stedet løftede jeg Alexander op og gik roligt videre hen til vores bil. Min søn gik med det samme i gang med at pille ved radioen, som om intet var hændt, og jeg sad i et par sekunder og kiggede ud i det blå.

Nu er dette ikke noget nyt, og det sker relativt ofte. …

Jeg har ofte tænkt på, hvorfor den form for diskriminerende opførsel i højere grad accepteres af de organisationer og meningsdannere, som ellers kæmper imod racisme. Måske skyldes det, at de muligvis mener, at racistiske udtalelser fra og mellem ikke-vestlige ikke er det samme, da man ikke kan være racist og en minoritet på samme tid. Jeg ved det ærlig talt ikke, men jeg er træt af det.”

(Ali Aminali i Berlingske, 8. januar 2020)

Oploadet Kl. 10:04 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107284/trackback

20 Comments »

 1. Venstrefløjen og de kulturradikale har så travlt med at udslynge racismebeskyldninger mod deres modstandere på højrefløjen. Sandheden er at det egentlige racismeproblem findes blandt vores nydanske “medborgere”. De er racister overfor deres naive danske velgørere, og kunne om at lade deres døtre gifte sig med urene vantro. Men deres religiøse had (den gældende racismedefinition omfatter jo også religion) retter sig i lige så høj grad mod andre indvandrere med anden tro end det de opfatter som den rette lære.

  Kommentar by JC — 10. januar 2020 @ 10:59

 2. Altså de har jo lært det af den idiotnaive Venstrefløj, som pr pavloske reaktion altid har råbt det imod alle dem som ikke hylder Deres Multikultisharia kultur, som de løgnfuldt fylder alle med trods virkelighedens selvskabte Ghettoer og frihedshaderne og demokrati haderne blandt de shariahyldende muslimer, som jeg kalder Muhammedanere. Så Venstrefløjens naivistisk jordfjerne idealer og skældsord, har smittet af på de shariaopdragene nobrains børn, som har lært nogle skældsord imod dem som går ind for frihed.

  Kommentar by Michael Unna — 10. januar 2020 @ 10:59

 3. Rettelse: …kunne ikke drømme om at lade deres døtre gifte sig med urene vantro.

  Kommentar by JC — 10. januar 2020 @ 11:01

 4. Stine Tosse er den mest uduelige ekspert inden for alle områder alligevel har hun taletid i alle statsstøttede medier, på lige fod med Stine Tosse gives der taletid til standup klovne og afdankede politikere aka Mogens Lykketid der udtaler at der bliver ikke fred på jord før præsidenten i Washington er fjernet fra posten, der er så mange eksperter der har så mange intetsigende på hjertet at alle er ligeglade med deres meninger der aldrig drejer sig om fakta, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. januar 2020 @ 11:23

 5. Jeg er enig med Kim Mølller; det er en tosset verden.

  Kommentar by JingoismStarlord — 10. januar 2020 @ 11:37

 6. De er verdens mest racistiske lande:

  “Mellemøsten og Asien er mere racistiske end vestlige lande, skriver Washington Post

  Blandt de mindst racistiske lande figurer vores skandinaviske naboer Norge og Sverige samt de nordamerikanske lande Canada og USA.”

  Læg mærke til, at Poul Madsen gemmer artiklen under:

  “Verden på vrangen”

  Det er lige noget, der forstyrrer de rettroendes verdensbillede af den “racistiske hvide mand”!

  https://ekstrabladet.dk/vrangen/article4426731.ece

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. januar 2020 @ 12:26

 7. Spild ikke tiden på venstrefløjsernes propaganda. Flere af dem er uddannet på partiskoler i både Rostock i DDR og i Moskva i Sovjetunionen.

  I dag er nogle af dem ansat som propagandister i medierne og som spindoktorer og informationsmedarbejdere i centraladministrationen og i den offentlige forvaltning (ofte forklædt som journalister). Mange i den røde propagandasender, DR.

  Et godt eksempel? “TV-avisens nye chef Naja Nielsen: “Jeg var engageret ungkommunist, medlem af DKU”. Og du havnede på partiskole i Moskva? »Jeg var engageret ungkommunist, medlem af DKU og med i ledelsen, ret meget hang det sammen med mit arbejde i gymnasieorganisationen. Og jeg kom på partiskole et halvt år i Moskva« http://www.uriasposten.net/archives/10075

  (Herunder klip fra Sproget.dk)
  Der er noget, der hedder “plusord” dvs et positivt ladet ord; betegnelse for et fænomen som de fleste har en positiv indstilling til.
  Og der er noget, der hedder minusord dvs et negativt ladet ord; betegnelse for et fænomen som de fleste har et negativt forhold til.
  Der er et overforbrug af disse to ordtyper i propaganda*

  *Propaganda er et systematisk forsøg på at påvirke folk ved at kommunikere bestemte holdninger, vinkler og perspektiver. Det bruges især om politiske og religiøse idéer. Ordet kommer af latin propagare = udplante, udbrede, “det, der bør udbredes”. Propaganda benyttes til at præsentere et budskab som den hele og fulde sandhed, mens den i virkeligheden har en skjult dagsorden. Det kendes fra reklamer. Propaganda kan udnytte følelser som angst, had, glæde og stolthed.”(wiki)

  Kommentar by A-mad — 10. januar 2020 @ 12:42

 8. Venstrefløjen elsker at omdefinere ting, og det er præcis det, der er sket med “racisme”. I venstrefløjens hjerner er racisme lig med “fordomme + magt” og dermed kan man ikke være racist, hvis man ikke har “magt” over andre (læs: er en minoritet – for i venstrefløjs-regi er “magt” udelukkende deponeret hos majoriteten, uanset hvor mange særprivilegier minoriteterne har. Det er udelukkende antallet, der betyder noget).

  Læg i øvrigt mærke til, at “magt” er fuldstændig centralt for venstrefløjen. Og deres magt betyder samtidig tvang – magten skal bruges til at tvinge andre, til at ramme laveste fællesnævner, til at bestemme hvad andre må og skal mene. Det samme gælder feminismen og seksualitets-aktivisterne.

  Stol aldrig på en venstreorienteret, der taler om magt. Deres højeste ønske er at bruge denne magt imod folk, der ikke er enige med dem.

  Kommentar by Quark — 10. januar 2020 @ 12:53

 9. Racisme? Det er da noget de hvide har patent på!

  Kommentar by redneck — 10. januar 2020 @ 14:17

 10. Nyhed på QXL, en fed griner.

  http://www.qxl.dk/pris/antikviteter-kunst/malerier/tryk/aarets-nytaarstorsk-2019-karikatur-af-rasmus-paludan/v/an825718436/

  Pengene går i Partikassen. Så der er ingen tvivl om hvem der er Nytårstorsken

  Kommentar by Charles — 10. januar 2020 @ 14:28

 11. Ali Aminali er desværre en af de utallige karriere-konservative der er god til at sniksnakke om småting, men som nægter at tackle de helt store spørgsmål. – Vil Ali være med til at stoppe eller reversere befolkningsudskiftningen? Nej. Hans retorik er dermed blot et forsøg på at score billige point. De findes desværre i hobetal.

  Kommentar by Morten/Realisten — 10. januar 2020 @ 15:45

 12. Nemlig rigtigt: by nr. 10—- Hver eneste der er af fremmede herkomst der også er udsat for racistisk tilråb og oplevelser af enhver art, kan alligevel ikke se hvorfor vi etniske danskere kæmper for vort land og islam er den største trussel. Derfor tro jeg dem ikke.

  Kommentar by IES — 10. januar 2020 @ 17:33

 13. Ali Aminali er bare endnu en af de uinviterede, anmasende fremmede der skulle have et spark i r…., så han først landede der hvor han hører hjemme.

  Kommentar by Danskeren — 10. januar 2020 @ 17:45

 14. Kun revolution kan redde os nu. Aldrig har løgnen og forræderiet været tydeligere, og aldrig har det været mere til grin, at regne med at nogen af vores ledere nogensinde kommer til at stå til ansvar for alle deres forbrydelser. At den etablerede magt skulle lystre eller endnu mere usandsynligt skulle straffe sig selv er omsonst at tro på, og bevist til overmål, at det aldrig vil ske.

  Alle vores ledere støtter op om, at Islam og os andre skal leve sammen indtil, vi har slået hinanden ihjel. Ingen har tænkt sig at redde os indfødte borgere, det skal man nok begynde at forstå, og begynde at handle efter.

  Kommentar by Stevie — 10. januar 2020 @ 18:45

 15. Stevie — 10. januar 2020 @ 18:45:

  Meget a pro pro, tier MSM om realiteterne:

  https://da.gatestoneinstitute.org/15407/kristne-halshugget-julen

  og politikerne fra de nu genvalgte partier i folketinget, tillige med en hobe af farisæiske præster og biskobber i den danske folkekirke, løber hjernedøde/angste med på Journalistisk Venstreforbunds agenda

  – må de, alle som e´n!, stå forrest på listen, til iSlammets pligt, til at efterkomme Koranens påbud:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. januar 2020 @ 21:58

 16. I følge venstrefløjen kan du kun være racist hvis du er hvid!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. januar 2020 @ 09:44

 17. > Danskeren 17:45
  Ja selvfølgelig. Men de fa….. istanpulere eller hvad de har været,skulle dda have haft det for længe længe siden. Politikerne holdt danskerne for nar,da de påstod,at gæstearbejderne skulle rejse hjem igen,når der ikke var mere arbejde. i stedet er vi blevet tvunget til at forsørge dem i stor stil gennem blandt andet førtidspensioner og andre tåbelige påhit. Og alle de danskere,der uberettiget modtager førtidspension,skulle tage sig selv i kraven,og se at komme ud af det.

  Kommentar by Nielsen — 11. januar 2020 @ 09:50

 18. Et temmelig godt og realistisk bud er, at den aktive modstandskamp der utvivlsomt vil komme i Europa en dag, pga. den muslimske masseindvandring (startet af forræderiske politikere og andre magthavere), vil får IRAs kamp i Irland til at ligne den rene skovtur…

  Kommentar by LarsB — 11. januar 2020 @ 17:08

 19. Den iranske debattør Nima Zamani har i dag et indlæg på eb.dk, hvor han opfordrer alle koran-tro iranere i Danmark til at rejse hjem til præstestyret i Iran, hvor de åbenlyst må føle sig bedre hjemme.

  Kritikken fra Zamani klinger dog noget hult, når han samtidig betegner alle andre islamkritikere inklusive hædersmanden Paludan som “højreekstremister”…

  Kommentar by Revisoren — 12. januar 2020 @ 21:29

 20. Man har for længst besluttet sig for, hvem der er gerningsmand, og hvem der er offer, når det drejer sig om racisme herhjemme og over hele vesten.
  Og muslimerne – visse af dem, i hvert fald – er jo ifølge denne vinkel dobbelt offer, oftest anset for at være “farvet”, hvilket er en minoritet, og som nævnt muslim, som også repræsenterer en minoritet, i hvert fald i Danmark, og i hvert fald indtil videre.
  Derfor ville det være kontraproduktivt for dette vedtagne narrativ, at offeret opfører sig nøjagtigt som den påståede gerningsmand, for så kunne skyldfordelingen måske blive genstand for tvivl…?

  Kommentar by Henrik Larsen — 13. januar 2020 @ 09:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper