13. januar 2020

Ingen anholdelser i hærværkssag: “Der var hundredvis af vidner, og der var ikke mindst politiet selv.”

På live-streaming foretaget af Dagbladet Arbejderen kunne man se, at politiet var talstærkt tilstede, og uden tvivl må have overværet hærværksaktionen. En opfølgende historie fra Finans.dk – Nul anholdelser i stor stilladssag.

“Der var flere videooptagelser i danske medier. Der var hundredvis af vidner, og der var ikke mindst politiet selv. Det sker til trods for en stor del af de tilstedeværende stod i arbejdstøj med firmanavn på ryggen.

Til Weekendavisen i dag lyder begrundelsen, at det vil ikke hjælpe noget at spørge nogen om noget:

‘Københavns Politis vurdering er, at det på nuværende tidspunkt i efterforskningen ikke vil gavne at kontakte ejerne af stilladsvirksomhederne eller Stilladsklubben, da det højst sandsynligt ikke kan bidrage til at identificere individuelle personer.'”

(Væltet stillads, Lundtoftegade, København; Foto: Alex Vanopslagh, se evt. I & II)

Oploadet Kl. 12:34 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107335/trackback

10 Comments »

 1. Det er åbenbart en generelt trend her på tærsklen til 20’erne: Offentligt ansatte bestemmer i stigende grad selv om det er umagen værd at lave deres arbejde.

  Skat synes det er for besværligt at kontrollere store udenlandske momsrefusioner, så de koncenerer sig i stedet om hr Nielsens kørselsfradrag.

  Socialstyrelsen gider ikke kontrollere medarbejderne der udbetaler sociale ydelser, så de kan selv bestemme om de vil overføre til dem selv eller klienterne.

  Forsvarets bygningstjeneste gider heller ikke lave intern revision på deres indkøbere, så de kan møblere huset med ph lamper og bygge ud på forsvarets regning.

  Politi-toppen er ganske vist højt kvalificerede kvinder, alligevel har de brug for en hær af konsulenter. Og kvinderne i toppen har tilfældigvis en række veninder der er konsulenter, så de får lige et par ekstra jobs ingen ved hvad går ud på, udover det koster 3-4 millioner pr konsulent. Da politidamen så opdages fyres hun og får en trøstepræmie på 1,4millioner kroner

  Danmark…et af verdens mindst korrupte lande

  Kommentar by redneck — 13. januar 2020 @ 12:42

 2. Gad vide, hvor Snaphanens computer er.

  Kommentar by Fascist — 13. januar 2020 @ 15:46

 3. Nåh ja ja, kender en der har haft indbrud for et par måneder siden, politiet kommer ud, dagen efter et brev i e-boks om at sagen er henlagt. De gider ikke engang at prøve. System Danmark er en joke der koster kassen.

  Kommentar by Flaskeposten — 13. januar 2020 @ 17:57

 4. Politiet har opgivet at være politi. De har i stedet for VALGT at være stikirend drenge, for de kræfter der ønsker det danske folk udskiftet med arabere og negre.

  Kommentar by Danskeren — 13. januar 2020 @ 18:02

 5. Nu må ikke være helt urimelige mod politiet. Til en natur demonstration i Kronjylland lykkedes det da politiet and anholde godt 30 mennesker. Tror mange var pensionister og mon ikke alle var over 50 år.

  Og der var jo også ham den etniske dansker i Sønderjylland som fik en straksdom for noget fyrværkeriaffyring.

  Hvis bare vi udvider statistikkerne til også at vise ppm , og justerer lidt på skalaerne, så ser det vel ganske pænt ud.

  Kommentar by Gregers — 13. januar 2020 @ 18:47

 6. Politiet støtter naturligvis naturligvis deres egne landsmænd- her stilladsarbejderne – i kampen mod de destruktive følger af masseinvandringen. På tide at alle danske arbejdere følger deres eksempel. De udenlandske arbejdere er hentet hertil af grådige, afstumpede, nationalt illoyale nyhipokapitalister. – Kun deres betalte medielakajer giver dem support.

  Kommentar by dansker — 13. januar 2020 @ 21:42

 7. #6 dansker
  3F betragter jeg som en del af venstrefløjen, så jeg tror ikke de er en del af løsningen.
  Iøvrigt går det også ud over almindelige danskere, der ikke er med i deres “klub”.

  Kommentar by Realist2 — 13. januar 2020 @ 22:11

 8. Det er i sådanne sager at en minister SKAL træde i karakter og sende sin departementschef afsted som stik i rend dreng, med besked til politidirektøren om at hvis ikke der har været folk inde til afhøring inden ugen er omme og der er sket arrestationer og tiltale for hærværk indenfor en måned, så får politiet en ny ledelse.

  Politimesteren bedes også redegøre for hvorfor der ikke blev foretaget arrestationer på stedet, eller startet en embedsmandssag da det udefra ser ud til at indsatslederen ikke har gjort sit job.

  Kommentar by Allan — 14. januar 2020 @ 07:16

 9. Løndumping
  Kommer til DIT fag før eller siden

  Kommentar by Træt — 14. januar 2020 @ 08:12

 10. Luk de såkaldte fagforeninger!

  Kommentar by Revisoren — 14. januar 2020 @ 23:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper