13. januar 2020

Venstreradikale planlægger mødeterror under Tommy Robinson-arr.: ‘Husk – De skal også hjem igen !’

Det siger alt om Facebook, at Trykkefrihedsselskabet ikke (på tekst) kan nævne Tommy Robinson i invitationen til et møde med ham på Christiansborg, mens en gruppe mere eller mindre militante venstreradikale organisationer med Projekt ‘AFA’ Antifa i spidsen åbent kan bruge Facebook til at mobilisere mod sammme.

‘No Pegida DK’ er en del af arrangementet, og gider ikke engang sløre det anti-demokratiske udgangspunkt. Sikkerhed først, men om muligt, så dokumenter chikanen. Jeg har plads nok på serveren…

“Kom til demoen, find sammen og være kreative for at vise jeres modstand mod racisternes arrangement. Husk – De skal også hjem igen ! (‘No Pegida DK’, 11. januar 2020)

(‘No Pegida DK’ på Facebook, 11. januar 2020)

“Trykkefrihedsselskabet har inviteret den kendte racist Tommy Robinson for at overrække ham en pris på Christiansborg. … Trykkefrihedsselskabet overrækker ham prisen, da han er blevet mål for omfattende censur på Facebook og andre store internetplatforme. Facebook censurerer opslag, der opildner til had mod befolkningsgrupper, og det gælder også opslag, der støtter Tommy Robinson. Censuren har medført, at Tommy Robinson har fået en martyrrolle og derfor hyldes på højrefløjen i hele Europa.

… Mødet vil uden tvivl tiltrække højreradikale fra For Frihed, Generation Identitær og mange andre grupperinger. Derfor mødes vi i Rigsdagsgården ved Christiansborg den 18. januar klokken 13:00 for at demonstrere imod deres arrangement. Her vil vi sammen stå med bannere og råbe af og overdøve Tommy Robinson og Trykkefrihedsselskabet, når de ankommer.” (Projekt Antifa, Socialistisk IUngdomsfront, No Pegida DK, Black Lives Matter mfl.)

Oploadet Kl. 12:55 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107339/trackback

29 Comments »

 1. Er der ikke nogen der kan forklare disse antifa typer der kun er 4 racer,kaukasisk-mongoloid asiatisk-sort negroid-australoid,og det er jo ikke dem TR er imod,han er imod et sygt system der hjemsoeger Europa,med det formaal at oedelaegge det ,og foroevrigt er godt paa vej.Samtidigt, er det muligt at disse kontinuerligt voldelige personer kunne ovetales til at kigge i en historiebog og se hvordan det gaar socialister og alle de andre “ister” under islamisk styre,som de nu laener sig opad,selvom de har beton mellem oerene,saa maa da selvopholdsdriften give et lille signal

  Kommentar by dunk — 13. januar 2020 @ 14:32

 2. Venstrefascister fra alle lande forener Eder!

  Kommentar by -Peter Wang — 13. januar 2020 @ 14:32

 3. Venstrefascister fra alle lande forener Eder!

  Kommentar by Peter Wang — 13. januar 2020 @ 14:34

 4. Venstrefløjen facister når de er værst. Deres perverse selvforståelse høre ikke hjemme i et Demokrati. Heldigvis skal de først ind på Christiansborg, inden de kan ødelægge mødet. Det kommer de ikke. Støt SIAD.God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. januar 2020 @ 14:48

 5. Afskaf kontanthjælp, SU og førtidspension.

  Problem med “fuldtidsaktivister” løst.

  Kommentar by Fascist — 13. januar 2020 @ 15:45

 6. #4 Nej, så gør de bare over til organiseret kriminalitet for at oprethold “kampen” ligesom RAF, IRA, ETA og andre.

  Kommentar by Odo — 13. januar 2020 @ 16:22

 7. De venstreradikale ‘AFA’ Antifa m.fl, der planlægger mødeterror under Trykkefriheds selskabets Tommy Robinson arrangementet i Folketinget, burde selvfølgelig straks anholdes og bures inde i hvert fald så længe Tommy Robinson er i landet.

  Alene det at de venstreradikale/‘AFA’/Antifa var i stand til at stoppe Trykkefrihedsselskabets planlagte møde* i Vartov**, der ligger lige i centrum af København med Rådhuset som nærmeste nabo, burde få politiet til at reagere med anholdelser, hvis de røde terrorister møder op for at fortsætter deres mødeterror.

  Den 9. Januar var Identitær inviteret til paneldebat i indre by men det stoppede Antifa.

  *”Antifas trusler og voldsparathed får konsekvenser for Trykkefrihedsselskabets møde om Generation Identitær
  Et super interessant og aktuelt debatmøde, åbent for alle og nærmest en sindbillede på den danske tradition, hvor demokrati, folkeoplysning og foreningsliv går op i en højere enhed. What´s not to like, kunne man man spørge. Det spørgsmål har det venstreekstreme tæskehold Antifa desværre igen-igen svaret antidemokratisk og voldsparat på Ingen, der har oplevet Antifas såkaldte demoer kan være i tvivl om, hvad det betyder: forstyrrelse af den offentlige orden i almindelighed og truende adfærd, fysisk intimidering og voldsparathed i forhold til mødedeltagerne i særdeleshed. Det er således normen, at det kræver et voldsomt træk på politiets ressourcer at holde Antifa stangen for at kunne gennemføre de lovlige møder og demonstrationer, som tæskeholdet prøver at forhindre.

  TFS:”Således også denne gang, hvor PET allerede før jul kontaktede os for at lade os vide, at de var opmærksomme på, at Antifa ville ”aktionere” mod vores møde, og at politiet derfor ville være til stede. Men ikke engang politiets tilstedeværelse er længere tilstrækkeligt til at skabe tryghed, når Antifa truer: Vartov har nemlig annulleret vores aftale med henvisning til force majeure fordi de ikke kan tage ansvaret for, at afholde mødet i deres lokaler.”

  **”Vartovs gård er blevet et af de grønne og rolige steder i København at søge ind kun få meter fra Rådhuspladsen, hvor det hele summer. Det gør Vartov kendt som et særligt, herligt byrum midt i København. Men endnu mere kendt er Vartov for at være det sted, hvor N.F.S. Grundtvig var præst i 33 år. I det mest usle og lurvede præsteembede i København.
  Hvorfor havnede Grundtvig netop her?” (klip fra Grundtvig.dk)

  Grundtvig? Goddag mand økseskaft!

  Kommentar by A-mad — 13. januar 2020 @ 16:57

 8. ANTIFA har jo vundet når det eneste sted man kan holde møde er på Christiansborg

  Og lur mig om det ikke kun er nogle bestemte der har de pivilegie at få lov på Christiansborg, Scandza Forum får ikke lov, de for langt ude til højre.

  Kommentar by Dennis — 13. januar 2020 @ 17:09

 9. Kan du ikke få med at de her organisationer støtter op om det?

  𝐃𝐞𝐦𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐚𝐧𝐛𝐞𝐟𝐚𝐥𝐞𝐭 𝐚𝐟
  Fællesinitiativet mod Racisme og Diskrimination
  Close the Camps DK
  No Pegida DK
  Black Lives Matter Denmark
  Stop Diskrimination
  Børnemagt
  Socialistisk Ungdomsfront – SUF
  Asylret
  basta
  Marronage
  Revolutionære Socialister
  Horserød-Stutthof foreningen
  Ord har konsekvenser

  Kommentar by Dennis — 13. januar 2020 @ 17:24

 10. Hvem gider dog spilde sit liv på at kæmpe mod disse grupperinger. Man gør dem nærmest en tjeneste ved at kæmpe imod og give deres døde sjæle noget at brænde ved. Magthaverne glæder sig over en evig del-og-hersk situation som aldrig vil løse sig..Os der har det naturlige forhold til folk og fædreland har big-tech, medier, de toneangivende intellektuelle, i høj grad politi og domstole og de fleste yngre kvinder, venstreekstreme zombiehorder imod os OG vi risikerer vold og at få ødelagt vores liv hvis vi møder op og støtter. GLEM det! Der må da være grænser for hvor meget til grin man skal være. Lær russisk eller polsk og drag til et land og et folk der har en fremtid.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 13. januar 2020 @ 17:31

 11. …Men respekt for alle hædersmand der kæmper på trods.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 13. januar 2020 @ 18:20

 12. Til fodboldkampe kan politiet godt finde ud af at pacificere uromagere inden kampstart og indtil fodboldkampen er slut.
  Kan man ikke få politiet til at “lege” at det er en fodboldkamp…??
  Det er simpelthen skandaløst ud over alle grænser at en sådan flok idioter kan spolere et lovligt møde..
  Hvordan kan ordensmagten acceptere at noget sådant sker..??

  Kommentar by frank mathiesen — 13. januar 2020 @ 18:47

 13. Jeg forstår ikke, hvorfor de røde tilsyneladende godt må skrive “Tommy Robinson” på fjæsbogen uden censur? Får man en særlig licens til det, hvis man er venstreorienteret og voldsparat nok?

  Kommentar by Hertz — 13. januar 2020 @ 18:53

 14. Hvis myndighederne ikke kan beskytte borgerne mod intimidering, hærværk og voldelige overfald, når de bruger deres grundlovssikrede ytringsfrihed, holder de op med at bruge den. Det er den tilstand, vi nu støt og roligt er på vej ind i. Færre og færre ønsker at stå frem og med navn og ansigt give udtryk for deres mening. De frygter for dem selv og deres families ve og vel. Det gør jeg selv. Jeg holder mig væk og undgår såvidt muligt at blive identificerbar. Sådan ender demokratiet måske i Danmark.

  Så meget mere grund er der til at have respekt for og ære de ofte unge mennesker, der i dag sætter deres liv på spil ved at demonstrere mod diktatoren i Iran. Der er allerede nogle af disse demonstranter i Iran, der nu er blevet myrdet af revolutionsgarden*.
  https://youtu.be/rUa7fquYxis
  https://youtu.be/ZOIUGxUlluY

  Under demonstrationerne i Iran i oktober-november, der startede pga en mere end fordobling af benzin-og olie priserne kun to måneder før jul, blev det anslået, at op mod 1000 demonstranter blev myrdet af revolutionsgardens maskingeværer og snigskytter og mange flere såret.

  Revolutionsgardister trængte ind og undersøgte indlagte på sygehuse og hvis de havde forbinding, fjernede de forbindingen og hvis de havde skudhul, blev de arresteret og ført bort.

  *”Die Quds-Einheit oder Qods-Brigaden (persisch نیروی قدس, DMG Nīrū-ye Quds, auch Qods-Pasdaran oder Sepahe-Qods genannt; der Name wird von der arabischen Bezeichnung für Jerusalem al-Quds abgeleitet) ist die Eliteeinheit der iranischen Revolutionsgarden (Pasdaran) für exterritoriale Operationen.[1][2] Sie wurde Anfang der 1990er Jahre auf Grundlage bestehender Kräfte aufgestellt, um eine weltweite Islamische Revolution zu führen (im Rahmen des Revolutionsexports). Erster Kommandeur der Einheit war Brigadegeneral Ahmad Vahidi, der zuvor die Abteilung Nachrichtenwesen der Pasdaran geleitet hatte. Sie wurde von Qasem Soleimani kommandiert.” (klip fra wiki)

  Kommentar by A-mad — 13. januar 2020 @ 19:52

 15. Fra den yderste kyst — 17:31

  Du har så afgjort en pointe – Alligevel har jeg (som mangeårig medlem af trykkefrihedsselskabet) tænkt mig at møde op; måske ikke så meget på grund af Tommy, men så i det mindste, for at vise de tapre få, som kæmper for ytringsfriheden, min respekt!?

  Kommentar by T. Flodur — 13. januar 2020 @ 19:58

 16. T.Flodur
  At møde op er selvfølgelig det rigtige at gøre. Jeg er blot til tider så uendelig skuffet over, hvor stor en del af det danske folk der er råddent. Der er andre folk hvor det er de ventreradikale der skal passe på med at lufte deres syge ideer på gaden….

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 13. januar 2020 @ 20:06

 17. Giv de autonome en røvfuld de aldrig glemmer og lad dem kravle hjem.

  Kommentar by Nielsen — 13. januar 2020 @ 20:28

 18. Så vidt jeg ved hører chikane under terrorlovgivningen og kan give op til 6 års fængsel.

  afa lægger ikke skjul på at de vil chikanere arrangementet så for Københavns Politi må det være en “Clear Cut” sag at arrestere alle der dukker op maskeret.

  Bliver spændende at se hvordan de har tænkt sig at håndtere den tilrettelagte chikane!

  Kommentar by Santor — 13. januar 2020 @ 21:44

 19. “Husk at de skal også hjem igjen”
  Klar oppfordring til voldelige handlinger, og de litt mindre voldelige vil følge etter deg og skrike “rasistfascistnazist” hele veien hjem, så står de vel utenfor hjemmet ditt og skriker hele natten…

  Hvis noen såkalte antifascister selv ble utsatt for aksjoner av denne typen ville dette nok bli hovedoppslag i gammelmedia, de ville muligens brukt korrekte utrykk også, nemlig personforfølgelse og meningsterror.

  Kommentar by Oslo/Norge — 13. januar 2020 @ 22:16

 20. Som ved, venstreorienteret, tilladelse til m´sLimsk hyldest af ekstrem-terroristen Soleimani på Rådhuspladens i København og her venstrefløjens aggressioner mod arrangement med Tommy Robinson, kan jeg kun konkludere:
  De isme-hyldende har kronede dage, på menig, egen-omsorgs-fulde, danskeres samfunds- og familie mæssige ansvarsfølelses regning!

  Ja, jeg er efterhånden ved at være så træt af “elitens” (for KOranen OGSÅ vantro vesterlændinge!) leflen for iSlamisme, at jeg af og til, nu, tager mig selv i, at ønske, at iSlamtilbederne endelig måtte få moralske skrupler over for KOranens påbud og INDSE, hvem der virkelig må stå højest på listen over vantro; Nemlig dem, som så ihærdigt forsøger sig, som “humanistisk” vantro, at snige sig ind som venner!

  Men med iSlamisternes Lav-IQ varer det nok en tid endnu, inden at de fatter, at venstrefløjens “venskab” ikke er en skid bedre en iSlamismens: “vi agerer for vores og taqiya er vores varemærke”

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. januar 2020 @ 22:44

 21. Anmeld No Pegia til Facebook for chikane og trusler

  http://tinyurl.com/wn5qy2l

  Kommentar by BB — 13. januar 2020 @ 22:48

 22. Gaab, så lige her til aften halvsovende fra sofaen den der DR-udsendelse om hypnosemorderen, der dræbte to bankmedarbejdere under et bankrøveri på Nørrebro i 1951.

  Morderen havde været i Schalburgkorpset og Hipo-korpset og hans medkumpan og mulige hypnotisør var fra Waffen-SS. Minsandten om ikke de to uforbedrelige ærkenazister begik bankrøveriet for at støtte organisationen Dansk Nationalkommunistisk Parti.

  Det bringer igen igen fokus på, at nazismen og kommunismen var og er ideologiske tvillinger på venstrefløjen, og dagens voldsdyrkende Antifa er som snydt ud af datidens Hipo-korps.

  Kommentar by traveler — 13. januar 2020 @ 23:32

 23. Siden 70-erne har det været kotyme at journalister skelnede mellem en illegal, voldelig gren af en bevægelse og den lovlige politiske gren af samme bevægelse (f. eks. PLO og Sein Fein i Irland). Hvordan man kan holde de to grene adskildte, forstår jeg ikke rigtigt. Det var vel som en slags journalistisk legitimering af den voldelige gren.

  At Enhedslistens militante gren AFA bekæmper tilhængere af ytringsfrihed kan jo ikke undre. Islam og venstrefløjen arbejder sammen om at ødelægge det danske samfund, den foragtelige danskhed og den forhadte kapitalisme. De har en slags midlertidigt interessefællesskab og er hinandens nyttige idioter. Islamisterne vil nok vinde før venstrefløjen,og så vil det ikke se godt ud for de tåbelige kommunister.

  Kommentar by JC — 14. januar 2020 @ 00:23

 24. De er sgu for morsomme, disse afsindige røde landsforrædere, hvor var de da iranere hyldede en gal massemorder forleden. I øvrigt er Robinson ikke racist, derimod har han afsløret pakistanske racister i England… Ikke et kvæk om det selvfølgelig, fra den hykeriske og fascistiske tabende venstrefløj.

  Kommentar by LarsB — 14. januar 2020 @ 00:37

 25. Til forlængelse af traveler — 13. januar 2020 @ 23:32:

  https://www.document.dk/2020/01/13/fake-news-dr-bringer-falske-tal-for-iranske-terror-sympatisoerer/

  – så må jeg have hørt “12 fremmødte” på TV2 kl. 19, hvilket passede fint med livebillederne af fremmødte iSlamister.

  Men igen: hvilken tåkrummende MSM dækning/-eksponering/-promovering af iSlamistiske bestialiteter, i bedste sendetid, for forsvarsløse, tvangsindlagte, licensbetaleres regning?

  Hmm; Hvordan mon Journalistisk Venstreforbund får taklet et indslag på tv om nærværende blogtema?/kvæles i eget …, ved ikke at kunne?
  – en Julius-tegning fra chefredaktør-lokalerne i det mindste?

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. januar 2020 @ 05:55

 26. Tommy Robinson har bekæmpet Islamisk indflydelse, og han var manden som sørgede for at de 1300-1400 engelske piger, fra fattige ressourcesvage familier, som blev voldtaget af hovedsagelig Pakistanske “Grooming gangs” og slavemæssigt sexmisbrugt, Det blev mediemæssigt også dokummenteret i medier, og Domstolene blev nødt til at tage det op, takket være ham, kom det i mediernes søgelys. Han er blevet forbudt på Facebook, og pressen har været efter ham, siden den tid, fordi han afslørede Den offentlige fejhed i UK, som lod det ske med undskyldninger om racisme og andet forlorent pladder. Han er en hædersmand, som er Winston Churchill værdig.
  Den perverterede del af Venstrefløjen som facistisk vil undertrykke ytringsfriheden, har virkelig meget at skamme sig over. Føj for en lede. Jeg vil aldrig nogensinde mere kunne se mig i selskab med dem (undskyld min dumnaivistiske ungdom). Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2020 @ 09:10

 27. Snart bliver vores samfund som Iran i dag? Efter revolutionen med antifa som Quds Revolutions Garde?->

  “Efter at det iranske regime først benægtede og derefter til sidst indrømmede, at det havde skudt et ukrainsk passagerfly ned, der dræbte alle 176 mennesker ombord, brød der protester mod regeringen ud i Teheran og i andre iranske byer. Titusinder deltog. demonstranterne risikerer deres liv ved at demonstrere mod regeringen og Irans øverste leder Ayatollah Ali Khamenei.
  ”Khamenei er en morder!” Råbte nogen af demonstranterne. Andre råbte slogans som ”Død over løgnerne!”, ”Død over diktatoren!”/” Du har ingen skam i livet! ” Uanset om der var nogen national enighed efter den amerikanske likvidering af generalmajor Qassim Soleimani, er den nu væk. Faktisk så man demonstranter rive billeder ned af Soleimani. Selv nogle af de mest konservative i Iran, der generelt støtter regimet, er kritiske over for, hvordan regeringen har håndteret nedskydningen af flyet.
  Sikkerhedspoliti, politifolk i civil og medlemmerne af den Islamiske Revolutions Garde dvs Quds styrken, har været ude i fuldtalligt for at holde tingene under kontrol. Politiet arresterede endda den britiske ambassadør i Iran, Rob Macaire, der deltog i sørgehøjtideligheden for flyofrene. Irans vicepolitiske udenrigsminister Abbas Araghchi beskrev ambassadør Macaire som “en ukendt udlænding i en ulovlig forsamling”. Han måtte senere bekræfte ambassadørens identitet og han blev frigivet. Den engelske udenrigsminister, Dominic Raab, fordømte anholdelsen af sin ambassadør Macaire og kaldte det “en åbenlys overtrædelse af international lov.”
  Det iranske regime har tidligere været brutalt over for egne borgere, som turde protestere mod regeringen. En blodig nedkæmpelse af demonstranter i slutningen af sidste år resulterede i så mange som 1000 døde og sårede og fængslede af i tusindvis flere. Præsident Trump advarede Irans ledere om denne gang at vise tilbageholdenhed. Han tweetede:
  “To the leaders of Iran – DO NOT KILL YOUR PROTESTERS. Thousands have already been killed or imprisoned by you, and the World is watching. More importantly, the USA is watching. Turn your internet back on and let reporters roam free! Stop the killing of your great Iranian people!”
  (Klip redigeret og oversat fra FRONTPAGEMAG 13. january 2020. Iranian People Vs. The Mullahs.“Death to liars!” – “Death to the dictator!”)

  Kommentar by A-mad — 14. januar 2020 @ 10:54

 28. https://www.amazon.com/Cant-We-Talk-About-This/dp/B078YD5KNS

  Kommentar by Peter Buch — 15. januar 2020 @ 21:18

 29. Jo, venstrefløjens halvhjerner har altid vist deres “frisind”??!! overfor andre, når man bare man er enige med dem.
  Facebook, jeg har aldrig haft noget med dem at gøre, og har heller ikke tænkt mig dette i fremtiden.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 15. januar 2020 @ 21:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper