15. januar 2020

Indvandring koster, fortolket: “… stort sparepotentiale ved at øge jobindsatsen over for ikke-vestlige”

Klassisk fokusflytning, for man ville jo ikke være rigtig fagskoler journalist, hvis man blot fortalte at indvandringen årligt koster skatteyderne i Helsingør Kommune hele 31.000.000 kroner. Fra Helsingør Dagblad – Helsingør kan spare 31 millioner ved at få indvandrere i job.

“Hvis andelen af ikke-vestlige indvandrere på offentlig forsørgelse kom i job på niveau med landsgennemsnittet, ville Helsingør Kommune spare 31,4 millioner kroner i ydelsesudgifter om året, viser ny rapport.

Beskæftigelse: Der er et stort sparepotentiale ved at øge jobindsatsen over for ikke-vestlige indvandrere.

(Helsingør Dagblad, 14. januar 2020)

Oploadet Kl. 00:10 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107385/trackback

11 Comments »

 1. Den er go med dem. Disse hunde vil ikke arbejde, lad Paludan tage sig af dem. YT

  Kommentar by Charles — 15. januar 2020 @ 00:35

 2. Skatteyderne er til grin over for systemet, 40 års forgæves kamp mod indvandrerne på kontanthjælp beviser at systemet ikke magter udfordringerne med de utilpassede kriminelle lav IQ personer der har gjort dele af Danmark til no gow zoner for myndighederne, som tingene står i dag vil intet ske med de utilpassede som oveni købet skaber en masse arbejdspladser i det offentlige, to år uden arbejde eller en fængselsdom så er det ud af landet det vil løse noget af problemet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. januar 2020 @ 00:43

 3. Fact:
  8 ud af 10 kontanthjælpsmodtagere med børn er ikke-vestlige.

  Kommentar by Fascist — 15. januar 2020 @ 01:01

 4. De 31 mio. er jo kun det, der kunne spares i understøttelse. Oveni kommer så udgifter fra multikultiernes andre velsignelser som tosprogsundervisning, højere kriminalitetsfrekvens, kvindehjem, højere sygelighed blandt de indavlede, osv. osv.

  I øvrigt er Helsingør dobbelt ramt af både indvandrere fra MENAP-landene og en større sigøjnerkoloni.

  Kommentar by Hertz — 15. januar 2020 @ 05:55

 5. De glemmer at fortælle det koster 25 millioner kroner, at få 15 personer i arbejde, det glemmer de lige at fortælle danskerne. Så hvis Helsingør kommunen bruger én milliard kroner om året på indvandrere, men spare 31 millioner kroner, hvad er så tjent?

  Og som årene går kommer der flere og flere indvandrere til, så den besparelse udligner nok sig selv i sidste ende. Hvis du sparer de 31 millioner, men udgifterne bare stiger og stiger, så spare du i realiteten ikke noget.

  Kommentar by Jan Huus — 15. januar 2020 @ 05:57

 6. Alle nasserøvene (social-økonomiske flygtninge som de oprigtigt er) skal ikke i arbejde. De skal have besked om at rejse hjem, dvs. repatrieres, om så det skal gøres med magt.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 15. januar 2020 @ 09:54

 7. “Få indvandrere i job”. ÅÅÅÅHHHNEJ-ikke nu igen.
  Det er som at kaste perler for SVIN.

  Kommentar by Bastardo — 15. januar 2020 @ 11:11

 8. Helsingør har som bekendt en “konservativ” borgmester.

  Fnis.

  Kommentar by Revisoren — 15. januar 2020 @ 11:51

 9. Danmark kan spare 100 millioner på beskyttelse af Rasmus Paludan ved at sende muslimerne hjem og smide venstreekstremisterne i fængsel …

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 15. januar 2020 @ 20:53

 10. Beskæftigelse: Der er et stort sparepotentiale ved at øge jobindsatsen over for ikke-vestlige indvandrere.“

  Der er et endnu større sparepotentiale ved at sende dem hjem.

  Kommentar by T. H. — 15. januar 2020 @ 20:56

 11. Husk .- Danskerne har en demokratisk, humanistisk ret til at være fri for luksusimmigranter af alle slags i deres vuggestuer,børnehaver,skoler,fritidsklubber,foreninger og specielt påarbejdspladserne. Det er det essentielle. Så stop den tudekiks om arbejdsløse udlændinge. Ja 10)T.H. formulerer, udbasunerer den sandhed alle ihærdigt må realiserer. — I øvrigt er manglen på danske JO COXER ekstrem,- utilgivelig ekstrem

  Kommentar by dansker — 15. januar 2020 @ 23:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper