16. januar 2020

Emilie Meng-drab (2016): Politiet har indhentet dna-prøver fra omk. ti unge mænd bosat på Motalavej

Det er nogle år siden Emilie Meng blev fundet dræbt i en sø, men efterforskningen foregår stadig. Hun blev sidst set ved Korsør Station, og politiet mener hun er gået ad ‘Kodakstien’ hjem – en vej der fører direkte til Motalavej-ghettoen. BT følger historien til dørs – Politiet jagter dna-profiler i belastet boligområde i Emilie Meng-sag

“Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har for alvor rettet kikkerten mod det sociale boligområde Motalavej i Korsør i jagten på nye spor i Emilie Meng-sagen.

Inden for de seneste seks måneder er en lang række unge mennesker i og omkring boligområdet blevet indkaldt for at afgive vidneforklaring i drabssagen. Under afhøringerne er de indkaldte blevet pålagt at aflægge en dna-prøve.

‘Mine klienter blev oplyst, at hvis de ikke gjorde det frivilligt, ville politiet skaffe en dommerkendelse…,’ siger forsvarsadvokat Kim Krarup.

Ifølge B.T.s oplysninger er det inden for det seneste halve år, at politiet har intensiveret deres fokus på Motalavej, og at de i denne periode har hevet omkring 10 mand ind for at afgive både forklaring og en dna-prøve.

(‘Kodakstien’ ved Korsør St. der fører til Motalavej-ghettoen; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 23:11 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107433/trackback

38 Comments »

 1. Fordomme er en naturlig reaktion på gentagne mønstre……

  Kommentar by FrafaldenModerat — 16. januar 2020 @ 23:28

 2. 10 mænd fra Motalavej… Hvorfor ikke kvinder? Sig det dog som det er; Efterforskningen tyder på, at hun er blevet gennemkneppet, dræbt og dumpet af en liderlig araber, der havde 10 minutters fornøjelse med en vantro dum dansk blondineluder. Det er jo det, politiet siger her.

  Med forbehold for, at min computer bliver ransaget nu, fordi jeg har krænket nogen med en meddelelse.

  Kommentar by Fascist — 16. januar 2020 @ 23:39

 3. Nogen er modige og heldige – Det Danmark du kender

  “17-årig bed voldtægtsmand i lemmet

  En håndfuld mørklødede mænds forsøg på at voldtage en 17-årig nordjysk pige endte for den enes vedkommende med et solidt tandsæt i kønsdelene.

  Overfaldet skete i følge anmeldelsen onsdag 5. oktober kort før midnat i Thisted, hvor en fem-seks mænd med mørk hudfarve ifølge kvinden kidnappede hende på åben gade og tvang hende ind i en kassevogn.

  Hun blev trukket ind bagi kassevognen, hvor der var to plastikstole.

  Bed i fyrens penis
  Mændene holdt den 17-årige fast og forsøgte at krænke hende seksuelt. Samtidig tvang de hende til at udføre oralsex på en af mændene.

  Det skulle vise at være en risikabel strategi. For pludselig satte hun tænderne i mandens penis og bed godt til. I den tumult, som straks opstod, lykkedes det offeret at stikke af.

  Overfaldet minder om en anden hændelse mandag i denne uge ved Ravnkilde mellem Aalborg og Hobro, hvor tre mørklødede mænd midt på dagen forsøgte at trække en 18-årig kvinde ind i en bil efter at have slået hende.

  Også i dette tilfælde lykkedes det offeret at stikke af.”

  https://ekstrabladet.dk/112/17-aarig-bed-voldtaegtsmand-i-lemmet/6347236

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 16. januar 2020 @ 23:40

 4. Man kunne få den tanke at man har fundet noget DNA der kan forbindes med hendes morder ,og at det DNA har sin oprindelse i mellemøsten.

  Det fatale sten-angreb fra broen i Odense er heller ikke opklaret ,selvom man vistnok også her fandt dna.
  https://www.tv2fyn.dk/stenkast-fra-broer/ar-efter-stenkast-nellis-drabsmand-fortsat-pa-fri-fod

  Selv en simpel beskrivelse af gerningsmændenes oprindelse ud fra DNAen i Odense kunne måske have hjulpet eventuelle vidner…det virker som om man ikke ønskede den vinkel

  Politisk korrekthed fremfor fangede forbrydere?

  Kommentar by jan — 17. januar 2020 @ 00:59

 5. Red Danmark, fyr Kling og Klang aka de danske dhimmistrissere.

  Kommentar by Piphans — 17. januar 2020 @ 01:17

 6. Kommentar by jan — 17. januar 2020 @ 00:59:
  Selv en simpel beskrivelse af gerningsmændenes oprindelse ud fra DNAen i Odense kunne måske have hjulpet eventuelle vidner…det virker som om man ikke ønskede den vinkel

  Nej, nej, nej, den slags ønsker MSM ikke at viderebringe, da det kan slå skår i befolkningsudskiftningen

  Kommentar by Anonym — 17. januar 2020 @ 06:52

 7. og det tog politiet at komme til den konklusion?

  Når men, bedre sent end aldrig.

  Kommentar by Santor — 17. januar 2020 @ 09:15

 8. Politiet er splittet imellem deres faglige stolthed der ønsker at opklare forbrydelsen og deres politisk korrekthed der forbyder blot at tænke tanken det var en perkers værk.

  Og mens man gladeligt advarer trafikanter på twitter hvis der er tabt en stol på motorvejen viger man tilbage fra det åbentlyse: At advare alle utildækkede kvinder mod potentielle voldtægter fra perkernes side

  Kommentar by redneck — 17. januar 2020 @ 09:17

 9. De politifolk der har givet ordren til at kikkerten nu rettes mod nyadelen skal fyres hurtigere end en tår kaffe kan skylle citronmånen ned, vi vil ikke se den form for fremmedhad i vort land.

  Kommentar by Johnson — 17. januar 2020 @ 10:00

 10. Hvorfor er der kun afhørt 10 personer, der burde afhøres 100 men politiet har måske ikke tid, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 17. januar 2020 @ 10:12

 11. Burde været gjort for længst, lidt uhyggelig at overse sådan et område.

  Kommentar by Moth — 17. januar 2020 @ 10:14

 12. Burde DNA-registrerer hele banden, mødre, kusiner, søskende, bedstemødre, ALLE – med moderne DNA-teknik kan man finde den skyldiges familiemedlemmer – Fætter-voldtægt selv er sikkert tilbage i Mogadishu, Bagdad, Kabul, Cairo, …

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 17. januar 2020 @ 11:05

 13. En danskers liv er intet værd idag, alle vantro skal dø, fri jagt, fri summarisk henrettelse. Problemet er ikke den voldsforgudende invasion, men det lille lortede bundkorrupte statsapparat, der skider på al lov og ret, beskytter mordere og nægter at sende dem ad helvede til, ud af landet. Enten lovlig eller også ud, een chance. Og feministerne i dk er totalt latterlige til grin… Som kvinde, har jeg lyst til at lave en antifeministisk forening, bare for at bevare min værdighed… Men så bliver jeg jo bare slået ihjel..hmm, men når invasionen har ranet mine sidste penge, så bliver jeg det jo alligevel… Ære være emilie meng, en af krigens ofre.. Direkte forårsaget af de røde supersvin.

  Kommentar by Gaflen — 17. januar 2020 @ 12:32

 14. Set med forbryderens øjne vil det være svært i Danmark at finde to mere velegnede gerningssteder til den pågældende forbrydelse. Hvilket tyder på overvejelse og planlægning, og ikke på tilfældigheder.

  Kommentar by Søren — 17. januar 2020 @ 14:33

 15. Umiddelbart bare tænker jeg mest psycho-dansker om gerningsmanden, men alle sten skal naturligvis vendes.

  Kommentar by Johnson — 17. januar 2020 @ 15:08

 16. Kunne det være endt…..
  https://www.bt.dk/samfund/10-aarig-pige-antastet-ved-busstoppested-jeg-har-graedt-og-raabt

  Kommentar by P — 17. januar 2020 @ 16:43

 17. Og hvorfor tror du så det, Johnson?

  Kommentar by Træt — 17. januar 2020 @ 17:15

 18. Det er såmænd ikke, fordi man behøver at lede længe efter klaphatte hos dansk politi. Meeen Kim Kliver ligger ret højt på listen over disse, og Midt- og Vestsjællands Politi står næppe til en pris for solidt politiarbejde.
  Emilie Meng var i dagevis, ifølge selvsamme politikreds og politiinspektør, nok blot på en smuttur til København…

  DR har lavet en glimrende doku-serie om sagen (søg på ‘Emilie Meng’), hvor DR blandt andet kunne afsløre en række overvågningskameraer på den sandsynlige vej fra gerningssted til søen.
  Overvågningskameraer, som politiet ikke havde undersøgt, og optagelserne er – som de skal ifølge reglerne – forlængst slettede.

  Temmelig belastende for politikredsen og inspektøren, at selv DR er i stand til at finde frem til materiale, som politiet forlængst på eget initiativ burde have sikret for efterhånden meget længe siden. Ret usandsynligt, at en så relativt gammel sag nogensinde bliver opklaret.

  Måske blot mig, men jeg savner et rejsehold, for min skyld kan man gerne kalde det en Task Force, af uhildede og dygtige efterforskere uden forankring i lokal dialogkaffe og citronmåner?

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. januar 2020 @ 17:55

 19. Sorry for tidligere indlæg: Det var Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi. Faktuel fejl fra min side. Hermed rettet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. januar 2020 @ 18:03

 20. https://www.bt.dk/samfund/10-aarig-pige-antastet-ved-busstoppested-jeg-har-graedt-og-raabt

  “En engelsktalende mørk mand kommer og sætter sig ved siden af hende, hvorefter han begynder at snakke om sex med hende og spørger hende, om hun ikke vil med ham hjem”

  Og så denne perle fra politiets såkaldte kommunikationsrådgiver:
  “… at vi har med en psykisk syg person at gøre, eller der kan have været en misforståelse mellem manden og pigen”

  Forbandede idiot!

  “Vi har fået et signalment og er opmærksomme på at kigge efter personen, men ellers har vi ikke så meget at gå ud fra. Vi vil derfor opfordre til, at man kontakter os så hurtigt som muligt, hvis nogen opfører sig krænkende”

  Jamen, så giv os dog det signalement, din ækle landsforræder!

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. januar 2020 @ 20:23

 21. En sagde Motalavej til mig for længe siden. Jeg havde glemt det igen. Det var for oplagt, og politiet havde vel da for Søren også kigget den vej?

  Vi kan jo intet vide, endnu!! Men vi ved én ting, og det er, at de dækker ofte hinanden på en hermetisk lukket måde. Og at danske betjente er bange for at gå tæt på indvandrere.

  Uanset hvad, håber jeg de fanger svinet.

  Kommentar by Uno — 17. januar 2020 @ 20:40

 22. > Uno 20:40
  Hvis du ser doku-serien, vil du vide, at der nærmest ikke er nogen grænser for, hvad politiet ikke har undersøgt.
  Har politiet endelig undersøgt noget, er det sket laaaang tid efter, at det var relevant.
  Og enhver ved, at jo længere tid der går, desto mindre er sandsynligheden for at finde noget.

  Men den daværende efterforskningsleder var åbenbart på ferie. De andre havde travlt med citronmånerne….Det kaldes prioritering.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. januar 2020 @ 21:07

 23. Kommentar by Henrik Petersen — 17. januar 2020 @ 21:07

  Så længe morderen ikke er dømt, har de ikke undersøgt nok.

  Politiet tager ikke ud og tager fingeraftryk af 10 mænd i en bestemt ejendom, uden at have et grundlag.

  Først og fremmest kan vi allerede udfra at det kun er mænd konstatetere, at der er sket seksuelt misbrug af den stakkels Emilie. Hun var sådan en god pige og et ordentligt menneske, at sagen har forarget mange – mere end drabssager “normalt” gør. Uskylden stråler nærmest ud af hende, når man ser hende i øjnene på billeder og læser om, hvordan hun gik i kirke. Hvilken teenager gør ellers det i dag?

  Motalavej er naturligvis heller ikke nogen tilfældighed. Faktum er, at politiets efterforskning pt. peger i retning af en pervers racefremmed kriminel mandsperson. Jeg siger ikke, at nogen er dømt endnu – men det er åbenlyst i den retning, at politiets efterforskning pt. peger.

  Kommentar by Fascist — 17. januar 2020 @ 21:14

 24. Der står at en udviklingshæmmet ha udpeget drengene og har hende skrige. Det var meget kort tid efter at hun forsvandt.

  Kommentar by Martin Olsen — 17. januar 2020 @ 22:10

 25. Man kan næsten kun tro at politiet har fået besked om at sinke efterforskningen. Kan det være et insider job? En højtrangeret samfundsstøtte der ikke kunne styre sig? Eller er det de sædvanlige “unge” der har været på spil?

  Kommentar by redneck — 17. januar 2020 @ 22:20

 26. Sjakalerne fra Mullah-Østergaard (B) vælgerskare kidnappede en ung pige, mishandlede hende i dagevis og smed hendes myrdede krop i en sø.

  Det Danmark vi kender.

  Kommentar by Iznogut — 17. januar 2020 @ 23:22

 27. 3 mand var i færd med at tømme et køretøj for diesel. Politiet kom straks og hapsede den ene med det samme. De 2 andre var i skjul i mørket, men ordensmagten sendte straks en drone med infrarødt kamera i luften og kort efter var alle tre storkriminelle anholdt.
  Succes.
  Et svimlende tab af dyrebar dieselolie blev forhindret af hurtig, resolut og retfærdighedssøgende ordenspoliti.

  Kommentar by Iznogut — 17. januar 2020 @ 23:29

 28. Englands ungdom er smadret af pædofile pakistanere, hvem er det i Mohammedanmark?

  Kommentar by Piphans — 18. januar 2020 @ 00:16

 29. @26 Iznogut
  Det var garanteret en strisser bil de var ved at tømme, eller også var det danske pensionister som ikke havde råd til at købe benzin, for hvis det havde været perkere var strisserne stukket af.

  Kommentar by Piphans — 18. januar 2020 @ 01:07

 30. Drengene tog hende siger vidne til muligt Emilie Meng-skrig

  Inden Emilie Meng nåede ind i viadukten under motorvejen, blev hun efter alt at dømme tvunget ind i en bil af en eller flere gerningsmænd. Angiveligt en lys Hyundai personbil, som er filmet på Korsør Station. Fra bostedet øverst i blokken, der ses bag motorvejen, hørte en udviklingshæmmet skrig fra en pige og et højt »hallo«. Nyt er det, at han også sagde »Drengene tog hende«

  »Drengene« betyder unge mænd fra Motalavej. Politiet har afhørt og bedt om DNA-prøve fra en halv snes unge fra og omkring Motalavej. Politiet vil ikke oplyse, om der findes DNA-spor i sagen eller om nogen er sigtet. Politidirektør Lars Harvest siger, at efterforskningen er en af de største nogensinde. Han håber på et gennembrud.

  https://sn.dk/Slagelse/Drengene-tog-hende-siger-vidne-til-muligt-Emilie-Meng-skrig/artikel/905038

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. januar 2020 @ 01:49

 31. “Drengene tog hende”

  Nogen der véd, hvornår politiet fik den information?

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. januar 2020 @ 02:47

 32. > Hr. Snusk 02:47

  Politiet har vel undersøgt dén information med dets vanlige lynhurtige og grundige efterforskning. Ca. 1½ år efter drabet, gætter jeg på.

  Men sandsynligvis har bostedet meddelt politiet dette et par dage efter pigens forsvinden. Men politiet holdt jo ferie og – vi kender alle klagesangen – mangler ressourcer.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. januar 2020 @ 08:43

 33. 16 Træt, jeg tænker bare et hvis det var dem eller en af dem var hun bare blevet efterladt på gerningsstedet.

  Tænk hvis det ér der gerningsmanden/mændene skal findes, så burde helvedet sgu’ da bryde løs. “drengene tog hende” shit…

  Kommentar by Johnson — 18. januar 2020 @ 09:33

 34. Slagelse der ligger tæt på Korsør er ligeledes en stinkende sump fyldt til randen med negre, indavlede muhammedanere og islamiserede ghettoer.

  Jeg vil gerne vædde et årsabonnement på Politiken, at gerningsmanden aldrig bliver fundet…

  Kommentar by Revisoren — 18. januar 2020 @ 11:51

 35. Det var en glimrende dokumentar som DR lavede og skræmmende hvor amatøragtigt politiet har ageret. Absolut rystende. For morens skyld håber jeg inderligt at gerningsmanden bliver fundet. Morens liv er ødelagt men det må være en lille lindring og måske en mulighed for at komme videre hvis gerningsmanden findes.

  Kommentar by PiusXll — 18. januar 2020 @ 18:58

 36. GRIB DOG TIL VAABEN NU.
  Hvorfor bliver I ved med at finde jer i det ?

  Kommentar by Holger D. — 19. januar 2020 @ 02:25

 37. – Det var drengene, der tog hende.
  Sådan fortalte en udviklingshæmmet mandlig beboer på et bosted til politiet samme dag, som den dræbte Emilie Meng forsvandt.

  Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis fungerende politidirektør, Lars Harvest, bekræfter overfor TV 2 vidnets udsagn, men understreger, at det ikke er ny viden for politiet.

  Han har tidligere fortalt i DR’s dokumentar om Emilie Meng-sagen, at han den søndag morgen fra sin altan hørte en pige skrige og højt sige ”hallo”.

  Det havde han sagt til politiet, men han fortalte altså også, at ”drengene tog hende”.

  https://nyheder.tv2.dk/krimi/2020-01-17-unge-maend-bedt-om-at-aflaegge-dna-proeve-i-emilie-meng-sagen

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. januar 2020 @ 13:41

 38. Har også set DR’s doc om Emilie Meng sagen, politiets håndtering har været værre end amatøragtig. Vigtige videooptagelser kan være gået tabt fordi de var over 30 dage om at rette henvendelse og optagelserne derfor er blevet slettet.

  Kommentar by Johnson — 19. januar 2020 @ 14:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper