16. januar 2020

Enhedslisten-aktivist frikendt i landsretten, men ikke i Partiet: “.. voldtægt slipper man let afsted med”

Selvom man som højreblogger nyder den yderste venstrefløjs selvmål, så virker det som den rigtige afslutning på sagen. Selvom manden er pure frikendt i Østre Landsret, så vil han dog altid være skyldig i partikammeraternes øjne. Processen er hans straf for dårlig dømmekraft, men ret beset burde sagen også få konsekvenser for anmelderne. Fra TV2 Lorry – 31-årig mand frifundet for voldtægt i borgmesters seng.

Østre Landsret frifinder en 31-årig mand for at have voldtaget kvinde i teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsens (EL) seng. Det skriver Ritzau. …

Han var også tiltalt for blufærdighedskrænkelse ved at have taget på Ninna Hedeager Olsen, der også lå i sengen. Det blev han også frifundet for. …

Under retssagen er det kommet frem, at den 31-årige som følge af sagen har mistet sit arbejde. Før sagen brugte han meget af sin fritid på politisk arbejde i Enhedslisten, men det er han også stoppet med.”

(Enhedslisten-politiker Anne Mette Omø Carlsen, Facebook, 16. januar 2020; Foto: FSB)

“Ja voldtægt slipper man let afsted med i Danmark” (Anne Mette Omø Carlsen, Enhedslisten)

Oploadet Kl. 23:48 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107442/trackback

34 Comments »

 1. Domstole er bedst, når de gør som centralkomiteen og politburoet siger.

  Kommentar by Fascist — 17. januar 2020 @ 00:16

 2. Borgmesteren ville selv gerne kneppes, ligeledes hendes veninde.
  Læs Bertel Hårders julesang. anno 2019.

  Kommentar by Charles — 17. januar 2020 @ 00:17

 3. Altså! at en domstol tager dette seriøst….WTF!
  Nina fik ikke noget p.., men det gjore veninden og Nina kunne måske mærke at veninden følte det var underligt!

  Good Lord, men det sagde hun i byretten. Nina følte sig forsmået og så måtte det være voldtægt!

  3 skæve og høje kommunist kælliger var linet til et gruppeknald i Nina´s dobbeltseng, men da partikammerat og bollevenen havde bollet veninden, lå Nina og ventede på sin tur, men bollevennen faldt i søvn også kunne NIna ikke sove.

  Nå hvad kan vi så lære af det? jo, bland aldrig sex og alkohol!
  Kan vi ikke få Bertel Bims til at skrive sang til on denne “skandale”?
  Fri mig fra feministiske kommunister. P.

  Kommentar by Piotr — 17. januar 2020 @ 00:35

 4. Burde sådan en afgørelse ikke automatisk afstedkomme, at Skat kiggede nærmere på de penge Ninna Hedeager Olsens har hævet under sin 3 måneders “sygemelding”?

  Ved samme lejlighed kunne man jo også undersøge, hvor meget hun har tjent sort, som servitrice på den kro hvor hun arbejdede, mens hun angiveligt var for “traumatiseret” til at passe sit job som borgmester?

  Jeg mener, nu hvor domsafsigelsen ikke øjeblikkeligt udløser sigtelser for falsk voldtægtsanmeldelse, og derefter straffes på lige fod med det voldtægtsmanden ville have fået, hvis han var blevet kendt skyldig?

  Kommentar by Kimski — 17. januar 2020 @ 01:34

 5. Vorherre bevares for et idiot samfund.

  Kommentar by Holger D. — 17. januar 2020 @ 02:24

 6. Den 31-årige har sandsynligvis følt sig i trygge rammer. Og været overbevist om at han er en af “the good guys”. Han har befundet sig i et miljø, hvor man – hvad seksualitet angår – officielt har hyldet det grænseløse, eksperimenterende, alternative og normbrydende. Og han har sandsynligvis været overbevist om, at der ville være en velvilje og forståelse, når han har taget et initiativ. Men sådan skulle det åbenbart ikke være.

  Mænd har altid gjort sig overvejelser i forbindelse med initiativer. Kan det blive dyrt, besværligt eller tidskrævende? Efter #metoo er der for alvor kommet endnu en dimension: Er det risikabelt?

  Det er den dag i dag risikoadfærd at sexe med især venstrefløjens kvinder. Det er at bevæge sig ind i et ikke-kortlagt minefelt. Og jeg forestiller mig, at det alt andet lige ikke er blevet nemmere for Ninna Hedeager Olsen og hendes veninder at finde nye sengekammerater efter det her.

  Jeg skal ikke nyde noget. Better safe than sorry.

  Kommentar by BE — 17. januar 2020 @ 05:02

 7. BE — 17. januar 2020 @ 05:02 Ja for helvede, man skal holde sig fra de kommunist kraner, de er bindegale.

  Kommentar by Flaskeposten — 17. januar 2020 @ 05:31

 8. #3 Kommentar by Piotr

  Helt enig.

  Domstolen burde have afvist sagen. Vi lever i et sindssygt samfund.

  #4 Kimski

  I en normal verden ville Nina Hedager Olsen blive undersøgt af skat.

  Kommentar by Danskeren — 17. januar 2020 @ 07:18

 9. Nej, Anne Mette Omø Carlsen.

  Vi befinder os desværre ikke længere i Danmark, men i Rødmark.

  Kommentar by Karsten Lund — 17. januar 2020 @ 07:57

 10. […] Se også Enhedslisten-aktivist frikendt i landsretten, men ikke i Partiet: “… voldtægt slipper man let a… […]

  Pingback by Frække knibeøvelser: Nye detaljer fra borgmestersengen – Free Speech Blog — 17. januar 2020 @ 08:40

 11. Godt at retten for en gangs skyld lod fornuften tale, og ikke gav frit lejde til alle kvinder om at anmelde manden dagen derpå hvis de fortryder nattens udskejelser.

  En dom for “Voldtægt”under de beskrevne forhold ville også være en hån mod de virkelige voldtægtsofre. Kvinder der under trusler, vold, tortur tvinges til sex med een eller flere mænd.

  Jeg vil tro alle der har set et virkeligt VOLDtægtsoffer vil give mig ret….

  At manden så er en listepik er en anden sag. Men uanset hvad man må mene om listepikke er de ikke ulovlige i DK, og det slog landsretten heldigvis fast i går.

  ps – sjovt så stille der blev om frifindelsen? Der var jo masser af fokus på dommen i byretten

  Kommentar by redneck — 17. januar 2020 @ 09:07

 12. Anne Mette Omø Carlsen : “Ja voldtægt slipper man let afsted med i Danmark”.

  Hun har jo ret. Jeg bliver også forbandet når den ene voldtægts dom efter den anden ender med 100 timers samfundstjeneste eller 3 måneders betinget fængsel, MEN det er jo nok ikke det hun mener!

  Der er et væld af voldtægts ramte piger derude som Anne Mette Omø Carlsen ikke kunne drømme om at kommentere på end siden hjælpe. Det er først når tingene rykker så tæt på at hun interessere sig for sagen.

  Kommentar by Santor — 17. januar 2020 @ 09:10

 13. Off topic. En film om globalisterne, illuminati: The Brotherhood of the Bell. (am. tv-film, 1970):https://www.youtube.com/watch?v=j_dxu2Ooilo

  Kommentar by barfbag — 17. januar 2020 @ 09:40

 14. Se på den lyse side. Måske betyder det, at borgmester Ninna Olsen nu endelig kan komme tilbage på arbejde i stedet for at være sygemeldt på ubestemt tid, med fuld løn og tid til at arbejde ved siden af…

  …SUUUUUUK!

  Naturligvis skal anmelderne straffes. De skal idømmes den straf, der ville være tilfaldet den tiltalte.

  Kommentar by Quark — 17. januar 2020 @ 09:43

 15. Det rystende er at han blev kendt skyldig tidligere, og skulle så meget igennem før han blev renset.

  Bertel Haarder ramte i den grad plet omkring hykleriet i EL.

  Kommentar by Zatopek — 17. januar 2020 @ 09:55

 16. Borgmesterinden burde være lykkelig over det ikke var voldtægt men almindelig fuldemands bunkepul… havde det været voldtægt burde hun jo dømmes for meddelagtighed

  Kommentar by redneck — 17. januar 2020 @ 10:56

 17. Mon ikke det vi læser her er et gylp fra Anne Mette Omø Carlsens reptilhjerne (det ubevidste) som her popper op til offentlig beskuelse? – Gimpen er sgu da misundelig og tillige blotter!?

  Kommentar by T. Flodur — 17. januar 2020 @ 11:22

 18. Hele denne borgmesteraffære er latterlig og uappetitlig, men Enhedslisten får sikkert fremgang igen ved næste kommunalvalg. Et stort antal københavnere ønsker Københavns undergang.

  Kommentar by Crass Børsting — 17. januar 2020 @ 11:22

 19. I Sverige var han blevet dømt 4 års fængsel.

  Kommentar by Al P — 17. januar 2020 @ 12:36

 20. Hos den ubegavede venstrefløj, er man skyldig, hvis det såkaldte offer føler sig krænket over en knækket lillefingernegl og denne pri cesse på ærten feminist, skal straks have krisehjælp, offerrådgivning og forhøjet førtidspension.. Oveni hendes bestyrrelsessalære.. Bare for at rage til sig og holde sin rygte rent fra at ses som en alm. Sexgris, haha… I fakefeministers øjne er mænd intet værd, bortset fra deres arbejde og deres penge. Det er perfekt for invasionen hele tiden gratis at få gnavet modstanden ned, før den vokser op.. Hvem fanden gider kæmpe for sådan et hysterisk feminist røvhul? Men for en gang skyld en retfærdig dom, håber han søger over på højrefløjen, frafaldne er ofte meget aktive. Så mangler vi bare de 45.000 voldtægter per år, begået af inva,, ægte,, mænd og deres psykopatyngel.. Ha ha, ikke med de røde ved roret..

  Kommentar by Gaflen — 17. januar 2020 @ 12:48

 21. Havde de alle tre,dog bare været blevet idømt tolv års fængsel. -For medvirken til Danmarks ødelæggelse.

  Kommentar by Nielsen — 17. januar 2020 @ 12:50

 22. Denne sag viser NHOs ekstremt dårlige dømmekraft.
  Lad blot EL beholde hende som deres udpegede borgmester, hvis de vil.
  Vælgerne vil vide at huske det.

  Kommentar by Bastardo — 17. januar 2020 @ 15:29

 23. Mange unge mænd idag tør knap nok have sex. De har præstationsangst og mangel på lyst. Den mandlige seksualitet er blevet noget besværligt. Det er bedre at gemme sig bag en skærm. Ikke se noget, ikke røre noget, ikke høre noget.

  Sådan er det når man i samvær mellem kønnene helt afkobler forbindelsen mellem sex og kærlighed. Begge køn taber på det.

  Kommentar by Uno — 17. januar 2020 @ 16:30

 24. CITAT: “.. voldtægt slipper man let afsted med”

  Ja. Eksempelvis voldtægten af Danmark. Her har Enhedslisten et medansvar. Dette ved at holde porten åben, så berigerne kan vælte ind. Nydelsen ved at se sit eget samfund gå i opløsning.

  Eller. Voldtægten af Libyen. Her var Enhedslistens, ledelse, helt fremme i fronten, når det gjaldt om at bombe det libyske samfund. Hvad følelsen af magt ikke gør ved voldtægtsforbryderen. Alle de dejlige bomber og alle de brændte børn. Brændt kød. Sortnet. Gad vide om medlemmerne af ledelsen, nogensinde har set et barn brænde ihjel, levende?

  Plus. En borgerkrig midt i Nordafrika, den kunne jo skabe flere flygtninge, og dermed endnu flere berigere. Perfekt!

  Så. Jo da. “.. voldtægt slipper man let afsted med”.

  Kommentar by Michael Nielsen — 17. januar 2020 @ 16:43

 25. De røde er generelt syge i hovedet. Jo længere til venstre personen står politisk, desto tydligere er lidelsen !!

  Kommentar by Bilka — 17. januar 2020 @ 18:03

 26. ““Ninna Hedeagers bolleven og borgmesterens lesbiske veninde har i løbet af natten sex. Den lesbiske veninde fortæller, at hun er paralyseret under samlejet og ikke kan sige fra. Men i retten kommer det frem, at veninden lavede knibeøvelser i underlivet undervejs i samlejet.”

  Er der noget om, at venstrefløjen (og RV+) er et sammenrend af masochistisk under-ernærede stakler?
  Jeg tænker her også på, at de jo ikke kan få iSlamisme nok udbredt i Danmark, skønt LGBT jo er kraftig repræsenteret i de røde ismers kredse? Og RV med samme iver over for nazismen i 1940érne?

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. januar 2020 @ 23:18

 27. Han har fuldstændig ret, hvis man er perker i Mohammedanmark slippe man stort set ustraffet fra voldtægt.
  Og samtidig behandler vi ældre og syge danskere som svin.
  Stram Kurs 90 mandater eller undergang.

  Kommentar by Piphans — 18. januar 2020 @ 00:58

 28. Hipposvinene puster sig vældig op, når “forbryderne” er almindelige harmløse hvide danskere, men når det brune affald fra Mellemøsten gennemfører regulære gadekampe med fyrværkeri, så stikker de halen mellem benene.

  https://jv.dk/artikel/se-fotos-og-video-publikum-og-presse-blev-bortvist-fra-flyopvisning

  Kommentar by Bilka — 18. januar 2020 @ 01:26

 29. #23 Uno
  Helt rigtigt. Alle relationer mellem kønnene problematiseres i een uendelighed. Samtidig bliver nogle ting, der før var perverse, normaliseret, og hvad der var normalt bliver udskammet. Børn opdrages uden grænser, siden skal de navigere indenfor snævre sociale grænser som sættes uden for familien.

  Hvad angår Tue Hammer Lerche, så burde han være en folkehelt for at udstille dobbeltmoralen i samfundet og for at kæmpe mod justitsmord.
  Desværre er alle vores medier for woke til at tage den position.

  Kommentar by Zatopek — 18. januar 2020 @ 09:02

 30. Ja falske anmeldelser slipper man nemt afsted med i Danmark.. og især venstreekstremister og venstrefascister og venstrenazister og deres halehæng af madbimmelimmere og skridtforvirrede kvinder over sidste salgsdag..

  Kommentar by Hul igennem? — 18. januar 2020 @ 10:38

 31. Hele MSM har været påfaldende tavse omkring frifindelsen af den liderlige bolsjevik.

  De røde journalister ønsker vel ikke at kaste unødvendigt smuds på deres partifæller i Enhedslisten, og udstille deres kvalmende hykleri?

  Kommentar by Revisoren — 18. januar 2020 @ 11:57

 32. […] Se også Enhedslisten-aktivist frikendt for voldtægt i landsretten, men ikke i Partiet: “… voldtægt… […]

  Pingback by Enhedslisten ‘s Pelle Dragsted dømmer uskyldig tidligere partikollega for voldtægt – Free Speech Blog — 18. januar 2020 @ 20:43

 33. #31 Revisoren
  Bolsjevik eller ej, i det mindste en rigtig mand.

  Kommentar by Zatopek — 18. januar 2020 @ 22:17

 34. # 33

  “En rigtig mand.”

  En noget særpræget form for heltedyrkelse.

  Hvem ellers?

  Peter Lundin og Ubåds-Madsen?

  Kommentar by Revisoren — 19. januar 2020 @ 19:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper