23. januar 2020

Mette Frederiksen (S) om antisemitisme: : “Vi ser også ansatser til det på den yderste venstrefløj…”

Det er 75 år siden Auschwitz lukkede, og statsminister Mette Frederiksen blev i den anledning interview til Politiken om antisemitisme. Her kom hun med en afbalanceret vurdering, og den slags gør man ikke ustraffet i Twitterland – Mette Frederiksen: ‘Der er en grim antisemitisme i Danmark i dag, der ikke var der tidligere. På grund af indvandringen’ (kræver login).

“Jeg tror, der er en tendens til, når det handler om antisemitisme, at vi hurtigt har fokus på den yderste højrefløj på grund af koblingen til holocaust, nazismen og det, vi for eksempel så sidste år i Danmark. Men der er en grim antisemitisme i Danmark i dag, der ikke var der tidligere. På grund af indvandringen.

“Vi ser antisemitismens grimme ansigt flere steder fra. Nu har vi haft nogle konkrete eksempler i Danmark igennem den senere tid med skænding af gravpladser og hærværk i forbindelse med Krystalnatten. Vi ser også ansatser til det på den yderste venstrefløj, og så ser vi det i dele af indvandrermiljøet i Danmark.

(Søren K. Villemoes på Twitter, 21. januar 2020)

Pluk fra debatten…

“Konsensus er nærmere at venstrefløjen ikke er antisemitiske og at de seneste angreb på jøder og jødiske monumenter er kommet fra højrefløjen, som hun slet ikke nævner.” (Malte Bern Jensen)

“… problemet er den her absolutte tilgang til, at man prøver at skyde et meget alvorligt samfundsproblem over på udelukkende indvandrere. Problemet findes i flere lejre. Medmindre jeg har misset, at Odin og Thor er med i koranen?” (Carl Emil)

“Har hun overvejet at bebrejde højrefløjen? Dem, der stod bag antisemitismens grummeste kapitel i 30’erne og 40’erne, og dem, som nu tager ud og begår hærværk på jødiske helligsteder herhjemme, og terrorangreb med henblik på at slå jøder ihjel i vores nabolande. Jeg ved godt det sikkert passer bedre ind i hendes politiske dagsorden at skyde skylden på sine politiske modstandere, men hun burde lige kigge på hvem der gør ting. Og jeg tror ikke på at den højrefløj gør noget på opfordring fra hverken muslimer eller venstrefløj. De gør det fordi de selv er antisemitter.” (Lucas Emil Zukunft, Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107601/trackback

46 Comments »

 1. Så prøver vi igen: NationalSOCIALISME er et venstrefløjsfænomen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 23. januar 2020 @ 11:40

 2. Har aldrig forstået hvorfor nogenlunde almindelige mennesker altid prøver på at fraregne islams jødehad. En hurtig gennemgang af islams lortebog koraaaaaaanen viser tydeligt at muslimer bliver opflasket med et ubændigt jødehad, hvad enten man vil eller ej!

  Tag nu og læs den skide bog og fat hvad der står!

  Kommentar by Santor — 23. januar 2020 @ 11:55

 3. Et ord til plumpe klumpe dumpe Mette… Too late..

  Kommentar by Gaflen — 23. januar 2020 @ 11:58

 4. Ot. I øvrigt, hvis denne virussag rammer dk som en hammer, og vi er totalt uforberedt, faktum, så vil det måske være den kærkomne chance for invasionen til at prøve et statskup, egne liv er uvigtigt, bare martyr, så er den klaret.. Kald mig bare paranoid, men det var det de fleste diktatorer overlevede på, faktum..

  Kommentar by Gaflen — 23. januar 2020 @ 12:12

 5. Hvis der er én ting den ekstreme venstrefløj og muslimer kan blive enige om, så er det lige præcis jødehad. Så enkelt er det. No, really!

  Fælles årsag: Israel eksisterer.
  Muslimernes egen årsag: Det står i koranen at man skal hade og dræbe jøder.
  Venstreekstreminsternes egen årsag: Jøderne kontrollerer kapitalen.

  Men de er dog enige om at hade jøderne.

  Kommentar by Quark — 23. januar 2020 @ 12:13

 6. Enhver der kender danske jøder ved, at jødehadet på højrefløjen er nærmest ikke eksisterende. Overrabineren og Politiken dyrker, at det har noget med DF at gøre, men det falder på sin egen urimelighed. Der var ikke i Danmark – i modsætning til Sverige – noget jødehad i Danmark før islam. End of story.

  Kommentar by Snaphanen — 23. januar 2020 @ 12:15

 7. Lucas Emil Zukunft kobler helt pr. refleks højrefløjen sammen med 2. Verdenskrigs nazister og glemmer meget behændigt, at nazisterne var nationalsocialister. Selvom de hadede kommunismen hørte de til hos Arbejderpartiet politisk.

  Kommentar by Larsen — 23. januar 2020 @ 12:41

 8. Det værste nazistiske angreb mod jøder vi har haft i Danmark siden 1945 var for nyligt, hvor en jøde fik påsat et klistermærke på sin postkasse. Til sammenligning er det livsfarligt, at bære kalot i hele Storkøbenhavn, hvor jøder inden for få år er blevet likvideret på åben gade – ikke af nazister, hvis nogen skulle være i tvivl. Og hvor jøder lever under fuldautomatisk militær riffelbeskyttelse. Truslen er hverken Jonni Hansen eller Nordfront, hvis nogen stadig skulle være i tvivl.

  Kommentar by Fascist — 23. januar 2020 @ 12:50

 9. Politiken og antisemitismen
  Den lille antisemitisme har i årtier været fremtrædende på centrum-venstrefløjen.

  Palæstinensiske sympatisører råbte ’død over jøderne’ og nazi-heilede på Rådhuspladsen.

  Den lille antisemitisme, som aldrig opfattes som antisemitisk af bærerne, har været fremtrædende i de seneste årtier, specielt blandt centrum-venstre folk.

  https://www.information.dk/kultur/2009/01/politiken-antisemitismen

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 23. januar 2020 @ 13:09

 10. Odense imam:

  »Palæstinensere bør ikke dele deres land med jøder – børn af aber og svin.«

  Udover den stødende omtale af jøder som »børn af aber og svin« omtalte den pågældende imam Palæstina, som den jord, hvor muslimer bekæmper jøderne, og hvor sten og træer taler og siger:

  »Muslim, din Guds trosfælle, der står en jøde bag mig, så slå ham ihjel«,

  https://www.berlingske.dk/samfund/imam-tiltalt-for-racisme-efter-udtalelse-om-joeder-i-fynsk-moske

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 23. januar 2020 @ 13:12

 11. Nørrebro imam:

  “Dommedag oprinder ikke, førend muslimerne bekæmper jøderne, således at muslimerne slår dem ihjel, og jøden vil skjule sig bag sten og træer, og stenen og træerne vil sige: ’O muslim, O Guds tilbeder, der er en jøde bag mig, så kom og dræb ham

  https://www.tv2lorry.dk/kobenhavn/imam-tiltalt-bifalde-drab-pa-joder

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 23. januar 2020 @ 13:14

 12. »Hvis du viser dig på skolen igen, dræber vi dig«

  En jødisk familie fra det vestlige København står i dag frem og fortæller om antisemitiske trusler og grov mobning, der for få uger siden kulminerende med nazitegn og »Free Gaza«-skilte ved deres hoveddør.

  Da pigen kom til vores piges klasse omkring 4. klasse, var hun flyttet fra en anden kommunal skole i nabo byen. Der blev hun jagtet af en gruppe af muslimske børn, som hjemmefra blev fyldt med had mod jøder og had mod Israelere. Børn som bl.a. jagtede hende, for at klippe hendes hår af.

  http://www.uriasposten.net/archives/105409

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 23. januar 2020 @ 13:51

 13. Hvorfor kommer hun med sådan en udtalelse?

  Kommentar by Johnson — 23. januar 2020 @ 14:01

 14. “grummeste kapitel i 30erene og 40erne”,vi er i 2000erne, der er en bette forskel her, eller har jeg misforstaaet det hele

  Kommentar by dunk — 23. januar 2020 @ 14:11

 15. Der står ovenfor i blogteksten, at Lucas Emil Zukunft på facebook skriver “højrefløjen? Dem, der stod bag antisemitismens grummeste kapitel i 30’erne og 40’erne”.

  Men Lucas (uden fremtid:-) du har forvekslet højre og venstre*. Det er en kendt lægelig diagnose (i modsætning til f.eks ‘islamofobi’ som slet ikke eksisterer som lægelig diagnose). Se note på engelsk nederst*

  Det var nationalsocialister, “der stod bag antisemitismens grummeste kapitel i 30’erne og 40’erne”. De var en slags Socialistisk Folkeparti, som de i øvrigt har mange ideer og mål fælles med, hvis man kigger på deres partiprogrammer.

  Enfin. Som Hr. Snusk 11:40, så rigtigt konkluderer: “NationalSOCIALISME er et venstrefløjsfænomen”

  *”Left-right confusion is actually quite frequent in everyday life and happens to lots of people whenever a task requires them to differentiate between the two sides(…)How many people confuse left and right more or less regularly? A surprising number of people experience issues with telling left from right in their daily lives, so if this ever happens to you, you are in good company. The first large study on the topic was published in the 1970s and investigated a sample of doctors and their spouses (Wolf, 1973). The result? About 9 percent of men and 17 percent of women stated that they frequently experienced left-right confusion” (klip fra Psychology Today 9. marts 2019)

  Kommentar by A-mad — 23. januar 2020 @ 14:26

 16. Mht. nazi-referencen: https://iakal.wordpress.com/2016/08/18/the-alliance-between-hitler-and-the-muslim-brotherhood/

  Mth. nazisme som “højreorienteret”: citat fra Adolf Hitler i en tale, 1927: “We are socialists. We are the enemies of today’s capitalist system of exploitation … and we are determined to destroy this system under all conditions.”

  Man afslører ganske enkelt sig selv som dobbelt historieløs og uoplyst, hvis man siger noget i retning af “antisemitisme er noget højrefløjen står for, venstrefløjen og islam er uden skyld”. Nazismen er socialistisk og har samarbejdet med muslimer om at hade og udrydde jøder. Som i 1940’erne, således også idag.

  Og med den viden i hånden er det latterlige argument stendødt og begravet.

  Kommentar by Quark — 23. januar 2020 @ 14:37

 17. #12 Johnson, det handler ikke så meget om højre/venstre/muslimer. Det handler om, at enhver for for kritik af jøder/Israel/zionisme skal kriminaliseres – uanset om denne kritik måtte være rationel eller ej. I både USA og England har de netop vedtaget (eller er i gang med) netop denne lovgivning. Alt skydes ind under begrebet antisemitisme, og så kan retsprocesserne ellers bare sættes igang. I vore dage er selve processen ofte langt værre for den anklagede, end selve den straf der udmåles.

  Hvis du vil vide hvem der har magten, så se på hvem du ikke må kritisere.

  Kommentar by Hr. Snusk — 23. januar 2020 @ 14:39

 18. #16 Hr. Snusk

  > Det handler om, at enhver for for kritik af jøder/Israel/zionisme skal kriminaliseres

  Helt konkret i sammenhæng med kriminalisering…

  1. Kritik af jøder qua jøder: ja
  2. Kritk af judæisme: nej
  3. Kritik af israel og deres handlinger: nej
  4. Kritik af zionisme: nej

  Desuden kan det diskuteres, om det er “kritik” der skal kriminaliseres, eller om det er hadefuld retorik, der skal kriminaliseres. Ikke al kritik er hadefuld og vice versa.

  Kommentar by Quark — 23. januar 2020 @ 14:59

 19. (jeg er i øvrigt imod kriminalisering af tale med trusler som eneste undtagelse – men det er sagen uvedkommende i denne sammenhæng)

  Kommentar by Quark — 23. januar 2020 @ 15:00

 20. nationalSOCIALISME. Kommunisterne havde da intet imod Hitler men alt imod Winston Churchill. Winston Churchill som redde Europa fra enten at blive Stalinistisk eller Nazistisk (De Radikale herhjemme roste via udenrigsministeren endda Naziregimet). karen Blixen mente da også der var ligheder imellem Koranen og “mein Kamf”. Den socialistisk selvforståelse om Nazismen er forskruet og løgnfuld.(Pavlovs hunde og fåreflokmentalitet). Vi ved at Hitler havde Stormuftien af Jerusalem boende i Berlin, som rådgiver :-). Islam er i sit jødehad fuldt ud ligeså kompatibel som Nazismen var. Den er da i sin grundstruktur også ligesom Nazismen- en usekulær diktatorreligion med en Førerprofet ideal. Men den politisk korrekte diplomatiske fejhed er Venstrefløjsfacisternes blod….så de kan for mig tydeligvis gå af helvede til med Deres forlorne moral, og Deres afstumpede ingorering af alle Islams ofre.

  Winston Churchill fik kritik af egne partifæller da han omtalte Stalin og kommunismen kamp imod Naziregimet. Som han selv sagde – ærede meldemmer må forstå, at hvis Hitler indvaderede Helvede ville jeg som minimum omtale djævlen i sympatiske vendinger i underhuset :-). Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. januar 2020 @ 15:28

 21. Quark, i både USA og England kommer det til udtryk ved en kriminalisering af BDS – ønsket om at boycotte produkter fra, og investeringer i Israel. Det er et holdningsspørgsmål – ikke et hadefuldt angreb – men bliver alligevel kriminaliseret.

  Det er ikke tilfældigt, når den slags tiltag mod “antisemitisme” pludselig opstår i forskellige lande på samme tid. Ligesom det heller ikke var tilfældigt, at både Europa og USA skulle gøres multietniske på samme tid (altså at vi hvide europæere skulle gøres til mindretal i vores egne lande).

  Undervisning i holocaust er obligatorisk i skolerne, men ingen andre folkedrab nævnes. Begrebet antisemitisme blev opfundet i Sovjetunionen, som et våben mod de borgere, som havde gennemskuet at det primært var jøder, der stod bag revolutionen. Og selv den dag i dag, er der ingen børn i skolerne der lærer om disse revolutionære jøders forbrydelser, som f.eks. Holodomor og Gulag. Tilfældigt?

  Kommentar by Hr. Snusk — 23. januar 2020 @ 15:34

 22. Antisemitterne mødes til svingerfester og fredagsnums.

  Kommentar by Hul igennem? — 23. januar 2020 @ 15:58

 23. Tyskerne er lige nu igang med at indsamle nazister i hele tyskland og kalder naturligvis nazier for højreorienterede på trods af at en af de mest berygtede “grupper” NSU, som bestod af 3 medlemmer, hvoraf 2 har begået selvmord og den sidste, en kvinde, sider i fængsel, betyder “national SOCIALISTISK Underground”.

  Moské venstrefløjen skulle kikke lidt indad før de brøler op!

  Kommentar by Santor — 23. januar 2020 @ 16:08

 24. Prøv at læse nedenstående. Og læs det så igen, hvor Israel skiftes ud med f.eks. Saudi Arabia:

  “Last year, this law prompted the city of Dickinson to require residents to pledge not to boycott Israel in order to receive aid in the wake of Hurricane Harvey.”

  “Lawsuits have challenged similar contract requirements in Arizona, Kansas and Arkansas. Pledges not to boycott Israel are also required in state contracts in Georgia, Kentucky, Louisiana, Maryland, Nevada, and Ohio. Twenty-six states have some form of law on the books aiming to discourage people from engaging in boycotts for Palestinian rights. These laws are brazen violations of the right to free speech.”

  https://www.houstonchronicle.com/opinion/outlook/article/To-protect-Israel-Texas-sacrifices-the-13483003.php

  Kommentar by Hr. Snusk — 23. januar 2020 @ 16:09

 25. Hr. Snusk,

  Jeg har hørt de påstande før og har ikke i sinde at gå i debat om dem, bortset fra at nævne, at 1) BDS er en social justice bevægelse der blandt andet er infiltreret af Hamas og PLFP i ledende positioner, 2) USA var multietnisk før Europa blev det, altså er det historisk inkongruent at hævde at der er en sammenhæng, og 3) påstanden om at jøder stod bag revolutionen i Sovjet bygger på ting som navne og ægtefællers navne, og 4) begrebet antisemitisme blev absolut ikke opfundet i Sovjet sådan som du hævder, undersøg evt. det etymologiske grundlag for begrebet.

  Der er temmelig meget forkert og udeladt bare i det lille stykke tekst du bragte, blandt andet kronologi og etymologi er forkert. Det er ret grundlæggende ting der ikke er styr på. Det er, i store træk, direkte forkert.

  Kommentar by Quark — 23. januar 2020 @ 16:17

 26. #16+21+23 Hr. Snusk

  Altså Hr.Snusk det er skideirriterende at du kommer med alle de ubehagelige fakta.
  Vil du ikke godt lade være med at forstyrre vores verdensbillede ?
  Det gør det for kompliceret og kræver at vi tænker selv.

  Kommentar by Danskeren — 23. januar 2020 @ 16:21

 27. …og med hensyn til Harvey Relief Fund var det allerede ved lov vedtaget, at det ikke er tilladt at støtte den Hamas- og PLFP-infiltrerede BDS-bevægelse; overholdelse af den lov blev givet som betingelse for hjælpen. Altså: overhold loven for at få hjælp. Ikke synderligt kontroversielt, hvis du spørger mig.

  Modstanden mod BDS i netop USA begrundes med first amendment (boycott is speech…) og på den anden side finder vi blandt andet CAIR, og ACLU, som ønsker at BDS skal være lovligt. Fordi muslimer ønsker det skal være lovligt; fordi de vil skade Israel med økonomi i stedet for bomber. Se ovenfor angående infiltration.

  I øvrigt har BDS en historie som rækker længere tilbage end eksistensen af staten Israel. Altså er det ikke alene et spørgsmål om boycott af Israel pga. Israels handlinger – historisk har det handlet om boycott af jøder qua jøder.

  Kommentar by Quark — 23. januar 2020 @ 16:31

 28. Hvem stod bag dette – den åh så forfærdelige højrefløj. Eller de evige gode og engle uskyldige radikale og venstrefløjen:

  http://navisen.dk/blog/vi-skulle-overtale-zionister-til-at-blive-vk-fra-mangfoldighedsfest/

  Alt dette for ikke at provokere en bestemt gruppe mennesker – var det den beskidte højrefløj, man ikke ville provokere?

  Kommentar by Realist — 23. januar 2020 @ 16:55

 29. “Modstanden mod BDS” skullle have været “Modstanden mod kriminalisering af BDS”, beklager den lidt meningsforstyrrende fejl.

  Kommentar by Quark — 23. januar 2020 @ 17:06

 30. “Hvem husker i dag længere folkedrabet på armenerne?” citat A Hitler.

  Kommentar by Michael Unna — 23. januar 2020 @ 17:29

 31. Det er ganske forståeligt, at mange jøder ønskede deres eget land, særlig efter den behandling de igennem historien har fået i mange lande, specielt i det nazistiske Tyskland. Det jødiske folk rummer mange store begavelser. Derfor er det også ganske uforståeligt, at flertallet af zionistiske jøder udså sig Palæstina, som det geografiske område, som de med terror og etnisk udrensning af landets oprindelige befolkning, skulle erobre. Men det blev det. På forventet efterbevilling fra Folkeforbundet. Og begge dele lykkedes. De israelske zionister har kun to, virkelig ubegavede og i et internationalt juridisk perspektiv helt ugyldige grunde, til at være i Palæstina (Israel): 1) Historisk. Fordi Det jødiske folk angivelig boede der for (kun!) 2000 år siden (Diasporaen) og

  Kommentar by Svend Gønge Borg — 23. januar 2020 @ 18:09

 32. (fortsat) 2) En religiøs begrundelse (en religiøs begrundelse kan aldrig i sig selv være en gyldig begrundelse): At jødernes gud lovede Abraham, at Kaanaens land, altså det nuværende Israel, skulle være jødernes land. Jeg er en arg modstander af den i Danmark førte immigrationspoliti, og jeg ville af mit inderste hjerte ønske, at der ikke var en eneste muslim i Danmark. Jeg er også en stærk tilhænger af at den del af det jødiske folk, der ønsker en jødisk stat bør have det. Men efter at have studeret historien bag oprettelse af staten, har jeg også en meget stor forståelse for det palæstinensiske folk og, desværre, deres had til de zionistiske, israelske jøder. Og Gazastriben er, hvad enten man kan lide at høre det eller ej, verdens største koncentrationslejr, bevogtet af det israelske militær. Og fred bliver der aldrig mellem Israel og de omgivende lande. Aldrig. Den valgte placering af en jødisk stat, var simpelthen den dummest tænkelige.

  Kommentar by Svend Gønge Borg — 23. januar 2020 @ 18:24

 33. Hvis Israel var blevet oprettet i Sydamerika i stedet kunne USA have bombet i regionen med passende mellemrum, når sandnegrene blev for besværlige og ville have for meget for olien.

  Kommentar by Træt — 23. januar 2020 @ 18:33

 34. @ Svend Gønge Borg — 23. januar 2020 @ 18:24

  paly-hvem?

  Kommentar by Santor — 23. januar 2020 @ 19:53

 35. Add. Svend Gønge Borg — 23. januar 2020 @ 18:09

  Du tager grundigt fejl. Der er en tredje grund til at Israel eksistere – Du kan jo prøve at tage Israel fra jøderne ;)

  Kommentar by Santor — 23. januar 2020 @ 19:56

 36. Man skal være både blind og døv og besat af ond vilje, hvis man ikke erkender at den nye antisemitisme kommer fra muslimske indvandring og gud hjælpe mig også fra det yderste venstre!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. januar 2020 @ 20:09

 37. Svend Gønge Borg — 18:24

  “Jeg er også en stærk tilhænger af at den del af det jødiske folk, der ønsker en jødisk stat bør have det” – Spændende, spændende! Har du en idé til hvor Israel i stedet kunne være beliggende? Du må have gjort dig nogle overvejelser!?

  Kommentar by T. Flodur — 23. januar 2020 @ 20:22

 38. https://www.youtube.com/watch?v=eL5D3tHdgV0

  Kommentar by Peter Buch — 23. januar 2020 @ 20:30

 39. Peter Buch — 20:30

  “Judeo-Christian Values Made The West Great” – Humbug! Peter Buch; det var jo netop selvstændigt tænkende personligheder, som gjorde sig fri af det religiøse humbug, som forandrede denne verden til det sekulære, rige, pragtfulde samfund vi har i vesten i dag!

  Kommentar by T. Flodur — 23. januar 2020 @ 21:23

 40. Santor — 23. januar 2020 @ 16:08
  “Moské venstrefløjen skulle kikke lidt indad før de brøler op!”
  Man skal aldrig sige aldrig. Miraklernes tid er ikke forbi:-)

  Kommentar by Hagmann — 23. januar 2020 @ 21:33

 41. 25-26 mill sovjetborgere mistede livet under 2. verdenskrig.Dem holdes der ingen mindehøjtidligheder for. Uden det offer ingen jøder i Europa i dag.– En folketælling i Polen før 1939 optalte en jødisk befolkning i selve Polen på 1,3 mill. Isreal kan dokumentere at mellem 1945- 1950 flyttede c400 000 jøder fra Polen til Isreal.Den første kvart million der blev gasset var sovjetiske krigsfanger..– Jøder og sigøjnere blev hovedsageligt udryddet af Tyskland og Ungarn, fordi de ikke producerede deres egne fødevarer. Dvs man prioriterede naturligvis maden til sine egne.Førkrigseuropa var et fødevareknaphedssamfund ,der balancerede på et knivblad af hungersnød.

  Kommentar by dansker — 23. januar 2020 @ 21:40

 42. 93% af det tyske militærs tab skete på østfronten.-

  Kommentar by dansker — 23. januar 2020 @ 21:43

 43. Flodur

  Jeg hælder mere til tolkningen af der var dels en vis del religiøse som OGSÅ var objektivt videnskabelige, dels synes jeg en religiøs tilgang er mere passende, end éen udelukkende baseret på umiddelbart materielle belæg.

  dansker

  https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Jews_in_Poland#Numbers_of_Jews_in_Poland_since_1920

  1939
  3,250,000[277][278]
  (100%)
  9.14% of the total

  Kommentar by Peter Buch — 23. januar 2020 @ 22:17

 44. Jeg hørte fra siddelinjen Mette Frederiksen i aften på tv2 nyhederne kl. 19 sige, ca.:
  “Jeg lover jøderne, at de altid kan føle sig trygge i Danmark!”

  – så får Mette Marionette Frederiksen da godt nok travlt, med at få hver en m´Slim udsendt af Danmark / konverteret til vantro!

  Jeg har søgt på udsendelsen/udtalelserne, men fandt ikke et link til indslaget*. Det var ifb. med hendes møde med jødisk ægtepar, hvor manden berettede om hans overlevelse af Auschwitz / holocaust.
  Her nogen her et link til indslaget?

  * Jeg fik vist TV-MS-allergi under vejs

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. januar 2020 @ 22:21

 45. “Højrefløjen”? Mener de arbejderklassen? For de kan da ikke mene de borgerlige. De var de suverænt mest anti-nazistiske gennem hele perioden.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 23. januar 2020 @ 22:28

 46. Forleden aften var den venstreradikale voldspsykopat Pelle Dragsted inviteret i Deadline for at debattere antisemitisme.

  Pelle-drengen afviste ikke overraskende, at der skulle findes antisemitisme på venstrefløjen.

  Til gengæld fik Dragsted nervøse trækninger og tics, da Niels Jespersen var så uvenlig, at henvise til Pelles voldelige fortid, og hans gode venner fra Blekingegadebanden…

  Kommentar by Revisoren — 25. januar 2020 @ 13:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper