24. januar 2020

Grækenland: Militant venstrefløj demonstrerer i sympati med kommunistisk terrorist dømt for 11 mord

Vi hører en del om tyske Nationalsozialistischer Untergrund (NSU), der over en årrække myrdede ti personer. Herunder ses Dimitris Koufodinas, en græsk kommunist, der alene er dømt for 11 drab. Det får dog ikke den revolutionære venstrefløj til at undsige ham, tværtimod. En historie fra JP.dk – Grækenlands ‘giftige hånd’ spøger fra fængslet 17 år efter sin indespærring.

“Græske Dimitris Koufodinas er dømt for intet mindre end 11 mord og afsoner i dag adskillige livstidsdomme.

Men selv om én af hovedfigurerne i terrorgruppen ’17. november (N17), som igennem mere end tre årtier skabte død og frygt i Grækenland, sidder bag tremmer, fortsætter han den dag i dag med at vække bange anelser og høste opbakning trods indespærringen i et græsk fængsel.

Unge grækere på landets militante venstrefløj har flere gang vist deres sympati med den 61-årige fængslede græker, blandt andet ved at demonstrere for hans rettigheder. Senest gik de på gaden i oktober sidste år for at vise deres utilfredshed med, at Koufodinas havde fået afslag på en forespørgsel om udgang.

‘Solidaritet med politiske fanger er en uudslettelig del af vores kamp mod staten og kapitalistisk terror,’ lød det i en erklæring fra støtter til den nærmest mytiske terrorist, der er gået hen og blevet et forbillede for de mest radikale grupper i det græske venstrefløjsmiljø.”

(Dimitris Koufodinas, N17-terrorist)

Oploadet Kl. 00:42 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107622/trackback

5 Comments »

 1. Græken… land?

  Det hedder EU.

  Kommentar by Fascist — 24. januar 2020 @ 04:07

 2. Basalt set kan en morder myrde hvem som helst bare han gør det for børnene, kvinderne, de homoseksuelle, indvandrene og andre “offer gruppers” skyld og de røde svin vil aldrig løfte et øjenbryn i forargelse så længe henrettelserne foregår efter deres doktriner.

  Demokratiet starter først langt til højre!

  Kommentar by Santor — 24. januar 2020 @ 08:43

 3. Santor, har du set dette?

  Project Veritas Exposes Sanders Campaign Concentration Camps For Trump Supporters

  https://www.youtube.com/watch?v=Bd6PTPbIWnI

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. januar 2020 @ 18:35

 4. Ja, det er en rigtig vildbasse.

  Kommentar by Santor — 25. januar 2020 @ 10:51

 5. Tja, og i Danmark blev politimorderen Torkil Lauesen belønnet med en højtlønnet stilling i Københavns kommune…

  Kommentar by Revisoren — 25. januar 2020 @ 13:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper