27. januar 2020

Multikultur 2.0: “Vores klasse bliver kaldt ‘danskerklassen’ … det er ikke noget, vi selv har fundet på.”

18-årige Zuhal Bag fra 1.p., forklarer at hun nok ikke havde søgt et gymnasium hvor ‘der kun går danskere’, og forklarer det med at eleverne er opdelte i kliker, hvor ‘ikkevestlige er sammen, og danskerne er sammen’. Der er 48 pct. ikke-vestlige elever på Herlev Gymnasium, og andelen er stigende. Multikultur som begreb kunne bruges synonymt med ‘kulturimperialisme’ eller ‘kolonisering’. Indianerne stoppede ikke indvandringen. Nu bor de i reservater. Fra Berlingske – 1.g-elev på Herlev Gymnasium: ‘Vores klasse bliver kaldt danskerklassen’.

Det er godt en uge siden, at den sidste dreng med dansk baggrund gik ud af 1.a på Herlev Gymnasium. Da han skiftede skole, betød det, at to af gymnasiets fire 1.g-klasser nu udelukkende har elever med anden etnisk baggrund end dansk. …

På gymnasiets førstesal har en flok elever fra 1..bf indfundet sig i et tomt klasselokale med deres frokost.

Klassen har en studieretning med idræt på B-niveau, og her har langt størstedelen af eleverne dansk baggrund. Kun tre har ikkevestlige rødder, fortæller de tre piger, Berlingske taler med.

Det er meget opdelt her, og vi snakker ikke så meget med dem, der har anden etnisk baggrund. Vi har det fint med hinanden, men vi har ikke så meget til fælles, og så handler det nok også meget om, at vi har det rigtig godt socialt i vores egen klasse,’ siger Sofie Petersson på 17 år.

De tre piger kommer fra lokalområdet og søgte specifikt Herlev Gymnasium på grund af idrætslinjen. …

‘Der er mange, der lige kommer med en bemærkning om, at her går mange med anden etnisk baggrund. Og når jeg så fortæller, at jeg går i idrætsklassen, siger de, at så kan de bedre forstå det,’ siger 16-årige Julie Hansen:

Vores klasse bliver kaldt ‘danskerklassen’ – det er et lidt åndssvagt udtryk, og det er ikke noget, vi selv har fundet på. Jeg synes ikke, det er et problem, at vi er så opdelte, for vi har det jo rigtig fint med hinanden.'”

(Herlev Gymnasium og HF; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 11:30 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107692/trackback

17 Comments »

 1. Hvis du skal bestille en taxa: Sig, at du har hund med.
  Hvis du skal i gymnasiet: Gå på idrætslinie.

  Kommentar by Bastardo — 27. januar 2020 @ 12:03

 2. Gymnasier er i dag primært en social fritidsforanstaltning – derfor er gymnasiet selvfølgeligt opdelt efter sociale grupper og interesser.
  Hvis et gymnasie kunne og måtte stille krav til elevernes evner (=faglige niveau) og vilje (=arbejdsindsats) samt måtte lade nogen dumpe eller lade et år gå om, så kommer fokus på faglighed af sig selv.
  I et sådan gymnasium vil faglighed være det vigtigste og social tilhørsforhold og øjenfarve (og fredagsbar) betyde meget meget mindre.

  Et sådan rigtigt gymnasie vil få ekstremt mange ansøgere

  Således kan integration-problem nemt løses.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 27. januar 2020 @ 12:42

 3. Hvis du vil have en uddanelse.maa du du gaa i skole,klarer du ikke skolen,saa er du dumpet ,og maa gaa om ,faerdig arejde,Saadan er det bare

  Kommentar by dunk — 27. januar 2020 @ 13:26

 4. Hvor der er muslimer i det Danske samfund er der også problemer, er der ingen der kan se med deres offerrolle at de presser Danskerne ud alle de steder de kan komme afsted med, på alle niveauer er der store problemer med disse utilpassede, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. januar 2020 @ 13:50

 5. Når den udvidede SFO i gymnasiet med vold og magt skal have stort set alle med, går det galt på de videregående uddannelser (videregående SFO).

  Senest med januarstarten på CBS, hvor man forventes at lære om matematik og økonomi, og hvor en solid baggrundsviden er nødvendig.

  Rigtig mange af de nye ’studerende’ var ikke i stand til at klare helt banale regneopgaver, fx ½:½, dvs. elementær brøkregning.

  Christ, den slags lærte vi i sin tid i 2. klasse i folkeskolen, men dengang var det jo heller ikke alle analfabeter og mindrebegavede forundt at komme i gymnasiet for ikke at tale om videregående uddannelser.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. januar 2020 @ 15:50

 6. Henrik, de stakkels unger bliver sikkert proppet med LGBT-rettigheder, klimabevidst veganisme, interkulturel forståelse, multimediekompetencer og tilsvarende nonsens.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. januar 2020 @ 16:02

 7. Hr. Snusk — @ 16:02
  Du har glemt det vigtigste: muslimundervisningen!
  https://www.document.dk/2020/01/27/folkeskolen-islamiseres-4-klasse-laerer-om-islamisk-boen-og-klaeder/

  Kommentar by Henning Jensen — 27. januar 2020 @ 17:28

 8. Det skal nok gå alt sammen: Ad helvede til, accellererende.

  Kommentar by Crass Børsting — 27. januar 2020 @ 17:32

 9. At det faglige niveau er faldet drastisk i de senere år, skyldes bl.a. den såkaldte Gymnasiereform af 2005, og p.g.a. taxameterordningen, men også optaget af alt for mange umotiverede elever, uden de nødvendige faglige forudsætninger og krav, der bør stilles til en gymnasiel uddannelse. Gymnasiet er jo ikke en udvidet 10.klasse, hvor man bare kan fjolle rundt, uden at der bliver stillet nogle nævneværdige krav.
  Det har heller ikke gjort det bedre, med al den overfladiske information der cirkulerer på internettet, samt den udveksling af ligegyldigheder som Facebook lægger op til, og som gymnasiet åbenbart stiltiende accepterer i timerne.
  Og det er bare blevet værre med indførelsen af det såkaldte taxa-meter system, hvor uddannelses institutionen får midler efter hvor mange de lader bestå, selvom mange burde have valgt en erhvervsuddannelse, da de ikke er egnede til en gymnasial uddannelse. Som bekendt, det kræver karakterstyrke at sælge elastik i metermål.
  Det siger sig selv, at det er en glidebane til dumhed, hvor man lader unge mennesker kommme igennem, hvor de skulle være dumpet. Resultatet ser vi, det faglige niveau (og paratviden) som vi kendte i ”gamle” dage er blevet ringere, men ejendommeligt nok er gennemsnittet i karaktergivning steget! Jeg vil være lidt fræk og påstå, at det må skyldes manglende krav fra gymnasiets/universitetets side.
  Portene er blevet åbnet til den rene åndløshed, hvor alt svæver, og hvor man er kritisk kun for at være kritisk. Man kan nu engang ikke være kritisk og skeptisk, uden at stille det op overfor en viden, og for at tilegne viden, må man ofte terpe, før stoffet sidder fast. Fravær af arbejdsmoral og selvkritik har ikke gjort det bedre, og vil være til skade for Danmark og kommende generationer, hvis der ikke bliver skredet ind med drastiske tiltag..
  Man har i mange år satset på forfladigelse, mangfoldighed, politisk korrekthed, og via absurde og detailstyrede bureaukratiske lærings-, kompetence-og evalueringssystemer, samt drevet af den nedladende overbevisning, at alt hvad der imiddelbart er svært, er synd for eleverne og studerende.
  Folkeskolen/gymnasiet i dag er at sammenligne med en tagkonstruktion uden fundament, altså fritsvævende, i princippet et fallitbo.
  I dag står vi med en generation dum og blank, slappe og fede, proppet til skyklapperne med diverse diagnoser og dårlige undskyldninger, så perspektiverne for næste generation og for samfundet som sådan, er skræmmende.
  Som en vicerektor for nogle år udtalte: “Dagens gymnasium er en ungdomskultur, hvor vi lejlighedsmæssig forstyrrer dem med lidt undervisning!”
  I dag handler man ud fra , hvor de unge mennesker er, i stedet for at sætte niveauet efter, hvor man ønsker det skal være. Barren i dag er sat så lavt, at selv de tungeste skal kunne komme over.
  Ja, man har vel i realiteten gravet barren ned, for at Mohammad, Ali og Hassan ikke skal snuble over den og slå sig.

  Kommentar by der Adler — 27. januar 2020 @ 17:40

 10. […] Danskerne oplever ikke, at højrefløjen marcherer i gaderne i dag. Derimod kan danskerne jævnligt opleve kønsopdelte islamiske optog i gaderne med flere hundrede muslimer.Se også Multikultur 2.0: “Vores klasse bliver kaldt ‘danskerklassen’ … det er ikke noget, vi selv ha… […]

  Pingback by De Radikale udnytter holocaust til ‘fake news’ – Free Speech Blog — 27. januar 2020 @ 18:04

 11. Ja, lad os nu se om Nye Borgerlige vil forsøge at gøre noget ved det?

  – Intet tyder desværre indtil videre på det. Og har jeg ret i den antagelse, så er løbet endegyldigt kørt, så kan vi lige så godt stemme blankt, for at vise sin foragt for ‘de nationaltsindede borgerlige politikere’ eller stemme på det Radikale Venstre, så processen speedes op!

  DF har endegyldigt bevist, at de ikke vil gøre noget.

  Kommentar by Polka — 27. januar 2020 @ 18:52

 12. Herlev – en stinkende islamiseret kloak ligesom de øvrige kommuner på den Københavnske vestegn…

  Kommentar by Revisoren — 27. januar 2020 @ 19:20

 13. Forbyd Islam og Moskeer. Dette kan gøres via Grundloven.

  Kommentar by Charles — 27. januar 2020 @ 20:46

 14. #9 der Adler, denne gymnasielærer bekræfter alt, hvad du har skrevet:

  https://www.bt.dk/samfund/steen-stopper-som-gymnasielaerer-paa-grund-af-umotiverede-elever-jeg-vil-ikke-lege

  30 års erfaring med den faglige deroute.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. januar 2020 @ 20:48

 15. Husk at takke tidligere statsminister Poul Holmskov Schlyter.– Han var for fej til at sende udlændingeloven af 1983 til folkeafstemning. Han var for fej til at tage et folketingsvalg på tamilloven. — Han stoppede i 1985 elektrifiseringen og moderniseringen af det danske jernbanenet, fordi finanseringen skulle bruges til modtagelsen af luksusimmigranter fra hele verden , som loven af 1983 gav et juridisk retskrav på at invadere Danmark– med alt betalt af jer kommentatorer.

  Kommentar by dansker — 27. januar 2020 @ 22:37

 16. Hans Gammeltoft-Hansen besættelseslov af 1983 i fuld flor.

  Kommentar by Iznogut — 28. januar 2020 @ 01:07

 17. OM eleverne kommer hinanen ved er jo ligegyldigt. Det eneste der er relevant er at grupperne kan arbejde professionelt sammen på en arbejdsplads hvis det bliver relevant.

  Kommentar by Niels — 28. januar 2020 @ 11:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper