28. januar 2020

Radikale Morten Helveg: “Anti-semitismen vokser og den yderste højrefløj marcherer i gaderne.”

Jeg har ikke set jødehadske højreorienterede marchere i gaderne, og det gør det ikke bedre, at radikale i debatten henviser til Krystalnat-aktionen sidste år. De er ikke nok til at marchere i flok, og som Nordfront-lederen fortalte til P1, så ser de ’sig selv som venstreorienterede’. Radikale tager altid fejl – det er næsten en naturlov.

“Er i Auschwitz hvor der er en stor ceremoni i anledning af at det er 75 år siden Auschwitz blev befriet. Der er mange overlevende fra dødslejren tilstede. Men der bliver færre og færre til at overlevere til de næste generationer. Og det er bare så vigtigt. Måske vigtigere end nogen sinde før. Anti-semitismen vokser og den yderste højrefløj marcherer i gaderne. Men vi må aldrig glemme. Aldrig tage freden for givet. Og kæmpe mod anti-semitisme og had i alle afskygninger”

(Morten Helveg Petersen på Facebook, 27. januar 2020)

“Med voksende antal af muslimer, følger flere antisemitiske overgreb. Det tvinger en iskold analyse af de data, der står til rådighed, os til at sige.” (Henrik Dahl, 2019)

Oploadet Kl. 00:23 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107713/trackback

48 Comments »

 1. Tænk at den klovn har været kæreste med Line Baun Danielsen … livet er sgu ikke retfærdigt!

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. januar 2020 @ 00:44

 2. De Radikale = Indbegrebet af Dunning Kruger personer ..

  Tag bare Zinke Stampe, som frygter højrefløjen langt mere en Islamisk Stat og Intifa….

  Kommentar by Christian Sørensen — 28. januar 2020 @ 00:53

 3. @1
  Line Baun Danielsen passer som type da udmærket til Morten.
  I øvrigt var det i perioden de 2 dannede par at Morten pjækkede fra møder han angiveligt skulle deltage i.
  Radikale er, har altid, og vil altid være utøj.

  Kommentar by UTROLIGT. — 28. januar 2020 @ 00:54

 4. Stormuftien af Jerusalem sad benene af Adolf Hitler i Berlin, imens hans 2 divisioner af moslems slagtede, jagtede og voldtog jøder.

  Men, et par bumsede ny-nazister bekymrer Helweg Petersen-klanen?

  Kig her … ikke der, hvor hundredetusindevis af moslems spyer jødehad hver evig eneste dag, fra deres kaserner i hele Danmark.

  Kommentar by Iznogut — 28. januar 2020 @ 01:04

 5. Han er vel ikke værre end flertallet af danske “borgelige”, de fleste her på bloggen inkluderet, der bøjer nakken og messer om holocaust.

  Holocaust er nu i 70 år blevet brugt til at ødelægge Europa. Den evige arveskyld, der betyder vi skal åbne vores grænser.

  Intet af dette fatter boomer-nationalisterne, der i fuldt alvor stadig tror jøderne er forfulgte uskyldigheder. Hvor må de grine af jer.

  Kommentar by Jens — 28. januar 2020 @ 01:19

 6. Jens, ja det er bare en form for “virtue signaling”. Reelt ikke anderledes end venstretossernes/globalisternes begejstring for LGBT. I virkeligheden har vi ikke-jøder absolut ingen rationel grund til at være begejstrede for jødedommen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. januar 2020 @ 01:24

 7. Jeg hørte en løgnagtig jøde i radioen gentage de værste løgne, der forlængst er tilbagevist. Han påstod, det var på P1, at han i Auswitch så nazister smide spædbørn i en brændende grav, en efter en, hele natten.

  En bizar, anti-videnskabelig og komplet løgnagtig påstand, som jeg er chokeret folk stadig falder for.

  Men jo ikke fundamentalt anderledes end de jødisk-amerikanske løgne om at Saddams tropper dræbte spædbørn i vuggen i Kuwait eller at Irak havde “weapons of mass destruction” eller de utallige andre løgne som jøderne har brugt til at myrde sig gennem verden i det 20 århundrede.

  Boomerens tidsalder er dog snart forbi og fornuften må så forhåbentlig vende tilbage.

  Kommentar by Jens — 28. januar 2020 @ 01:29

 8. Så ankom ny-nazisterne til posten. 2 foreløbig – mon der er flere tilbage?
  Snuske-bassen og “jens”. Er det mon langkniven fra Canada?

  Kommentar by Iznogut — 28. januar 2020 @ 02:38

 9. Iznogut, din påstand om at jeg skulle være nynazist svarer til, når venstretosserne kalder os, der ikke kan lide islam for racister og fascister. Reaktionsmønster som hos Pavlovs hunde.

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. januar 2020 @ 02:44

 10. Netop Hr. Snusk, med “venner” som Iznogut, hvem har så brug for fjender?

  Tænk sig at være sådan en taber at man tror man kan vinde på højrefløjen ved at kalde sine egne for nynazister og lignende. Redeskidere som Iznogut er værre end venstrefløjen.

  Kommentar by Jens — 28. januar 2020 @ 03:39

 11. Kommentar by Iznogut — 28. januar 2020 @ 02:38 skrev:
  “Så ankom ny-nazisterne til posten. 2 foreløbig – mon der er flere tilbage?

  Iznogut, kan du ikke se, at når du bruger udskamnings-ord som “ny-nazister”, så gør du nøjagtig det samme, som når venstre-fløjen og mainstream-pressen kalder national-konservative for “racister”, “xenofober”, “islamofober” etc. uden at komme med reelle argumenter?

  Kommentar by Jens Larsen — 28. januar 2020 @ 04:37

 12. Så nu kryber holocaustbenægterne igen frem af deres små mørke huler.

  Der er masser af nynazistiske, venstreekstremistiske/antifa eller muslimske fora hvor i kan svælge i anti-jødiske løgne og propaganda.

  Uriasposten hører ikke under den slags fora.

  Kommentar by NulTolerance — 28. januar 2020 @ 07:05

 13. Tsk tsk, uriasposten er det sædvanlige hurlumhej, så snart kritikken er vendt imod abrahams første sønner, så brydet helvedet løs. Kritik af de sidst ankomne er dog heldigvis stadig tilladt.

  Kommentar by Draugr — 28. januar 2020 @ 07:21

 14. #12 NulTolerance

  Sikke dog en begavet arumentation. Inkvistionen messede : Gudsfornægter, klima religionen messer: klimabenægter og du messer: holocaustbenægter.

  Kommentar by Danskeren — 28. januar 2020 @ 07:22

 15. nazisterne har aldrig tilhørt højrefløjen. Husk det hed national-socialisme Arbeiterparti og både Mussulini og Hitler kom direkte ud af de socialistiske grupperinger

  Røde historikere har bare altid skrevet, at nazister er fra højrefløjen !!! hvorfor mon de røde ikke vil stå ved deres mange mord og totalitarisme både fra nationalsocialisterne og fra kommunisterne, afa osv

  Kommentar by h.nielsen — 28. januar 2020 @ 07:31

 16. Her er et rigtig godt billede, der viser hvem det er, der i virkeligheden marcherer i gaderne. Men det vil Morten Helveg naturligvis ikke forholde sig til: https://www.document.dk/2020/01/27/den-yderste-hoejrefloej-marcherer-i-gaderne/

  Bortset fra det. Det er pinligt, beskæmmende og skræmmende at læse andre kommentarer, som nedgør/bagatelliserer Holocaust.

  Kommentar by Realist — 28. januar 2020 @ 07:53

 17. Jeg har ofte tænkt over hvordan danske jødehadere opstår, det må være en stærk kombination af vankundighed og eksponering for nazistisk propaganda.

  Men i har da i det mindste en masse tilfælles med mange muslimer og venstreekstremister som jo også velvilligt dyrker formørket hjernevask og uoplysthed.

  I hører i hvert fald ikke til på højrefløjen, og i er en skamplet på alt hvad der er dansk.

  Kommentar by NulTolerance — 28. januar 2020 @ 08:37

 18. Når en Helveg Petersen viser sig ved en mindeceremoni i Auschwitz er det ikke elene en uhyrlig frækhed, men også en manifestation – nemlig at spytte på Holocaust-ofrene og forhåne og ydmyge de få overlevende. At en Helveg Petersen mangler en sådan pli og situationsfornemmelse er vel ingen overraskelse, men at ingen af de øvrige tilstedeværende politikere diskret trak ham i ærmet og bad ham forføje sig, er – mildt sagt – chokerende.

  Selv den mest ubegavede danske politiker kan næppe være uvidende om, at en repræsentant for det parti der – frem for nogen – var nazisterne behjælpelige under den forrige besættelse og i vore dage – igen frem for nogen – importerer jødehad til Danmark og Europa, ville være en forhånelse for alle tilstedeværende, levende og døde.

  Nok en skamplet på Danmarks navn.

  Kommentar by Voldposten — 28. januar 2020 @ 08:41

 19. #12: NulTolerance — 28. januar 2020 @ 07:05 skrev:
  “Så nu kryber holocaustbenægterne igen frem af deres små mørke huler”.

  NulTolerance, kan du ikke se, at når du bruger udskamnings-ord som “holocaust-benægter”, så gør du nøjagtig det samme, som når venstre-fløjen og mainstream-pressen kalder national-konservative for “racister”, “xenofober”, “islamofober” etc. uden at komme med reelle argumenter?

  Kommentar by Jens Larsen — 28. januar 2020 @ 08:59

 20. Et fjols til en levebrødspolitiker der aldrig har præsteret noget.

  Kommentar by Johnson — 28. januar 2020 @ 09:02

 21. Hver gang der skrives om jøder så dukker de sædvanlige tosser med VPN-adresser op og ruller sig i møddingen af nazi og 9/11 konspirationer.

  Heldigvis er der kun et par stykker så som snusk og jan huus der til dagligt tumler sig her på bloggen så fred være med det, de er nemme at overse.

  Problemet er selvfølgelig at os normale skal stå på mål for deres ubændige jødehad overfor de rigtige nazister fra venstrefløjen. Det gir sgu ingen mening men sjovt at observere folks totale mangel på indsigt.

  Kommentar by Santor — 28. januar 2020 @ 09:15

 22. …Og kæmpe mod had i alle afskygninger.

  Tænk, at disse ord stammer fra en søn, hvis far “hellere ville flække armen på langs end at samarbejde med Fremskridtspartiet”.

  Kommentar by Karsten Lund — 28. januar 2020 @ 09:26

 23. Vores tragedie at Helvegs parti var i alliance med nazisterne og underskrev aftalen den 22 marts 1940 i Berlin for at man kunne invadere Danmark den 9 april!!

  Kommentar by Moth — 28. januar 2020 @ 09:53

 24. Hr. Snusk har i lang tid anlagt en holdning hvor hadet til muslimer og jøder er lige stort.
  Jens kender jeg ikke og det er selvfølgelig et lyspunkt på en regnvejrsdag som i dag. Jeg kan kun håbe at mit ukendskab varer ved.

  Kommentar by bjarne binee — 28. januar 2020 @ 10:30

 25. #21: Santor: På den amerikanske højrefløj (“Dissident Right”) er det helt normalt at have en åben og saglig debat ift Israel, Zionisme, Jødisk indflydelse etc.

  Det er lidt ærgerligt at vi herhjemme straks råber “anti-semit”, “nazi”, “benægter” osv istedet for at udveksle facts/synspunkter på en konstruktiv og ordentlig måde.

  Kommentar by Jens Larsen — 28. januar 2020 @ 10:37

 26. Jens Larsen — 28. januar 2020 @ 10:37

  Du kan da bare finde et forum hvor du kan diskutere dit jødehad. I don´t care.

  Men hvorfor skal i tosser altid komme og svine uriasposten til med jeres jødehad hvergang der bliver skrevet om en jøde eller nazister helt uden for koncept?

  Kommentar by Santor — 28. januar 2020 @ 10:59

 27. Morten Helveg = Erik Scavenius

  Kommentar by Revisoren — 28. januar 2020 @ 11:03

 28. #26 Santor skrev: “Du kan da bare finde et forum hvor du kan diskutere dit jødehad.”

  Mit jødehad? Det er en rimelig voldsom anklage! Hvor har jeg skrevet noget hadefuldt om jøder?

  Din reaktion bekræfter jo til fulde mit indlæg #25.

  Kommentar by Jens Larsen — 28. januar 2020 @ 12:59

 29. Buhuu, man må ikke være kritisk overfor Israel, de er jo vores egen lille søde terrorstat i mellemøsten, men vi må bande og svovle alt det vi vil når det kommer til muslimer. Jeg syntes ærligt talt det er småligt.

  Kommentar by Draugr — 28. januar 2020 @ 13:01

 30. Det omtales sjældent eller aldrig i statens tv og/eller skolernes historiebøger: Kommunisterne i Sovjetunionen var de første til at gasse medborgere, som de opfattede som samfundsskadelige (de henrettede kaldte de for “ikke-mennesker”).

  “SS begyndte ikke på at gasse jøder i lastbiler før sent i 1941 eller begyndelsen af 1942, så sovjets kommunister kom nazisterne 4-5 år i forkøbet. Gasset i specialbyggede lastbiler.
  I de sidste fire år før krigen blev over 32.000 mennesker dræbt af det hemmelige politi i Moskva og omegn (…) Til at begynde med tog man sig af ligene inde i byen. Da pladsen slap op for NKVD, satte de to særskilte ‘begravelses-zoner’ op udenfor byen (…) En af dem lå på et stutteri i landsbyen Butovo. Her blev næsten 21.000 mennesker dræbt i 1937 0g 1938 (…) Nogen blev skudt. Andre blev gasset i de specialombyggede lastbiler, som fragtede dem ud af byen”
  (læs bogen: ‘Moskva 1941. En by i krig’ af Rodric Braithwaite. Udgivet på Cappelen Damm 2008)
  Klip fra Hodjanernes blog 28.01.2020

  Kommentar by A-mad — 28. januar 2020 @ 13:58

 31. Lur mig om “Jens” el. “Jens Larsen” udfolder sig Jens Langkniv. Lusene kendes på travet.
  Snuske-bassen er bare så nem. En redepisser skal nødvendigvis have en rede, ikke?

  Kommentar by Iznogut — 28. januar 2020 @ 14:05

 32. Hør nu her Morten Helveg Petersen, hvordan fanden kan du finde på at sætte gang i ovenstående debat? Du burde skamme dig slemme dreng; sådan at få jødehadet til at blusse op her i dit gamle fædreland!?

  Kommentar by T. Flodur — 28. januar 2020 @ 14:45

 33. > Draugr 13:01

  Naturligvis, du må gerne lægge dig på gulvet, slå i det og skrige.
  Argumenter ville nok være en anelse mere på sin plads, men der er jo højt til loftet herinde.

  Blot lidt fakta til orientering:
  Israel er den eneste demokratiske stat i MØ og omegn. Selv om landet arealmæssigt er småt, bor der rigtig mange muslimske pestilensere i landet.
  De holder åbenlyst mere af at bo i Israel end at ‘flygte’ til de langt større arabiske naboer.

  Israel er det eneste land i MØ og omegn, der producerer noget som helst brugbart, hvor naboerne lever af u-landsbistand (Gaza), olie (SaudiBarbarien og omegn) samt daddel- og olivenproduktion.

  Test eventuelt, hvor mange Nobelprismodtagere i de hårde kategorier, hvortil jeg ikke regner Freds- og Litteraturpriserne, der kommer fra det lille land, og hvor mange de arabiske lande har?

  I Israel har kvinderettigheder og homoseksuelles rettigheder ganske udmærkede vilkår, mens nabolandene har travlt med at indskrænke disse.

  Der er bestemt bizarre ortodokse jøder, og omskæring af drengebørn er mig lige vederstyggelig, om det foregår blandt jøder eller muslimer.

  De fleste i Israel er nu ikke ortodokse, det lille mindretal vil uddø som dinosaurerne. En sådan bevægelse ses ikke i de arabiske lande, åh, bortset fra, at kvinder vist nok nu må køre bil i SaudiBarbarien….

  Jeg gider ikke at oplyse om terror, da de fleste nok er i stand til at begribe, hvorfra terroren kommer.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. januar 2020 @ 16:30

 34. …og for en ordens skyld: Israel har i årevis tilbudt Egypten at få Gaza, men egypterne er – sært nok – ikke interesserede.

  Jordan er heller ikke videre interesserede i Vestbredden. Sært, ikke?

  Alle arabere hader pestilenserne, der kun bliver brugt som nyttige idioter af araberne.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. januar 2020 @ 16:49

 35. Problemet med had er enkelt. Når først masserne accepterer et had mod bare én gruppe, så kommer andre grupper altid i spil.

  Selv hader jeg ikke muslimerne. Men jeg hader det faktum, at de er i mit land.

  Kommentar by Michael Nielsen — 28. januar 2020 @ 16:53

 36. Vi bør hverken elske eller hade den almindelige jøde. Nationaldemokrater kæmper for det danske folks etniske overlevelse og ikke for så meget andet.

  Jeg gider ærligt talt ikke høre eller læse mere om jøderne og deres holocaust.

  Kommentar by Daniel — 28. januar 2020 @ 17:37

 37. Når man er født ind i en politikerfamilie,kommer man længst med at sige de “rigtige” ting. Hvilket blandt andet betyder,at man ikke nærmer sig tabuer,nærmere end skudafstand. Mortens efternavn,har bevæget rundt på de bonede gulve siden måske starten på verdenskrigen,som var en naturlig følge af første denskrig (1914),Hvilket man kan overbevise sig om,ved at følge pengene.

  Kommentar by Nielsen — 28. januar 2020 @ 19:22

 38. Jeg hader ikke jøder, men jødedommen har nogle facetter jeg finder direkte afskyelige. Jeg ynker dem til tider, der findes ikke et folk der er mere håbløst fortabte end jøder, og de tror at de ting de gør behager Gud, tværtimod afskyer Gud stort set alt hvad der bliver praktiseret. Og hvis i ikke tror mig, læs Bibelen.

  Man kommer ikke udenom at jøder har flere bøger de læser op af, Tanakh (Moses bøgerne). Men de har også deres mundtlige lærer, Talmud, som består af diskussioner og historier, om hvordan lærde jødiske præster diskuterer og argumenterer hvordan jødedommen skal praktiseres. Der er den israelsk talmud og så er der den babylonske talmud, og jødedommen i dag basere sig på den babylonske Talmud.

  Her fortæller en jødisk præst ned til mindste detalje, hvordan du med munden suger blodet ud af barnets tissemand efter han er blevet omskåret. Som han siger det står i talmud – Mon ikke det er den babylonske han hentyder til.
  https://youtu.be/y81RqtLIykY

  Jødisk præst spreder herpes til små børn
  ht tps://youtu.be/rLcXvgv4FYI

  Der er åbenbart meget man kan slippe afsted med, så længe man er dem vi ikke tør tale om.

  Kommentar by Jan huus — 28. januar 2020 @ 19:42

 39. “Den yderste højrefløj marcherer i gaderne”…..

  Det eneste jeg ser marchere, er de brune affald som dette usympatiske dumme radikale svin har slæbt til landet….

  Idioterne sluger det råt. Fanden tage dette dumme folk :-(

  Kommentar by Bilka — 28. januar 2020 @ 19:47

 40. # Santor

  Foruden de allerede nævnte, er der også den venstreradikale Hamas-tilhænger “Zatopek”, der jævnligt lufter sit kvalmende jødehad her på bloggen…

  Kommentar by Revisoren — 28. januar 2020 @ 20:35

 41. Jens Larsen hvilket program p1 sad jøden og løj?

  Kommentar by Dennis — 28. januar 2020 @ 21:07

 42. Jan huus-forbi. Dit jødehad overskygger de fleste krumsabelsvingende barbarer med krigsideologien iSlam i blodet.
  På denne dag i verdenshistorien, 28. januar 2020 skete der noget absolut historisk i Det Hvide Hus, Washington.
  Ved du hvad der skete?

  Som en stor dansker engang sagde, så så hun ingen væsentlig forskel på muhammedanisme og nazisme.
  Det er stadig tilfældet.

  Kommentar by Iznogut — 28. januar 2020 @ 22:39

 43. @ Jan huus — 28. januar 2020 @ 19:42

  Indrøm det nu jan huus, du er næsten lige så meget ateist som mig, jeg har bare en gud mindre end dig.

  Al dit religiøse ævl er sgu for deprimerende. Seriøst tror jeg at du er skide misundelige på jøderne men misundelsen brød skal også spises!

  Kommentar by Santor — 29. januar 2020 @ 00:03

 44. >Jan Huus
  Hvis du ved hvad gud afskyr og måske også ved hvad gud elsker,hvorfor står du så ikke på prædikestolen? Du kan citere nok så meget du vil fra henholdsvis det gamle og det nye testamente. Det kan ikke lave om på den overbevisning jeg har efter selv at have læst store dele af det. Det er mildest talt ikke noget at skrive hjem om. Ikke så forvrøvlet og selvmodsigende som koranen,som alene kræver et afsnit for sig selv. Jeg hælder mere til Tor og Odin,end til biblens gud. Men det hele er ikke så godt,som at opføre sig ordentligt i det man gør. Har du p.t. regnet ud at jeg ikke tror på noget? Ellers er det hermed sagt.
  Den yhyre mængde af tåbeligheder og ondskabsfulde ytringer man kan finde i koranen gør,at man burde forbyde islam. Som araberne har forbudt kristendom,burde vi naturligvis forbyde islam. Enklere kan det ikke siges. Mennesker som os har advaret mod muslimer i mere end 1000 år og det er fordi det er en ond ideologi/relegion,som socialisme og kommunisme bare en hel del værre. For at bruge en Gladsaxe politikers ord. Knus tyrannerne.
  Tilbage til biblen. Deri kan man læse om Jesus,som siges at være både profet og guds søn. Om ham kan man bl.a. læse,at han helbredte syge. Men man kan så også læse,at han gik ind i et tempel og væltede pengeejernes borde. Det tolker jeg,som at han modsatte sig falskmøntneri. Desuden optræder begrebet helvede i det nye testamente og ikke i det gamle.
  Samtlige gange jeg har hørt en præst prædike,har jeg efterfølgende tænkt,at mage til vrøvl,skal man tilbage til folkeskolelærernes forelæsninger i økonomi,for at finde. Ja eller tti de fleste af de medvirkende i millionærklubben (24syvs radioprogram om investering). Med én undtagelse,nemlig Mads Palsvig.

  Kommentar by Nielsen — 29. januar 2020 @ 05:29

 45. #30: Iznogut — 28. januar 2020 @ 14:05 skrev: “Lur mig om “Jens” el. “Jens Larsen” udfolder sig Jens Langkniv. Lusene kendes på travet. Snuske-bassen er bare så nem. En redepisser skal nødvendigvis have en rede, ikke?”

  Izonogut, jeg har intet med den anden “Jens” at gøre. Hvorfor kalder du mig “lus” og “redepisser”, hvad har jeg skrevet/gjort dig? Din kommentar er usmagelig og respektløs.

  Jeg har kun argumenteret for at vi frit og åbent skal kunne debattere ALLE emner og grupper, inkl. Islam, muslimer, jøder, zionister, mellemøsten, Israel etc.

  Hvorfor er du imod en fri og åben debat om alle emner?

  Kommentar by Jens Larsen — 29. januar 2020 @ 07:07

 46. #45 Jens Larsen, hvilket program på p1 var det jøden sad og løj?

  Kommentar by Dennis — 29. januar 2020 @ 12:13

 47. “Radikale tager altid fejl – det er næsten en naturlov.”

  Kan så undre, at de stadig har så meget magt og indflydelse.

  Kommentar by PerP — 29. januar 2020 @ 21:02

 48. #46: Dennis, HVOR har jeg skrevet noget om nogen, der løj i et P1-program? Hvorfor spørger du mig om det?

  Kommentar by Jens Larsen — 29. januar 2020 @ 23:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper