30. januar 2020

Statistik: De gider ikke os, vi gider ikke dem – Blot 1 pct. ikke-vestlige elever på Det Frie Gymnasium

“Vi har en kultur, hvor piger med niqab kan gå side om side med punkere, transseksuelle og feminister.”, lød det fra Svende Claus Svendsen, rektor for Det Frie Gymnasium for godt tre år siden. Det venstreradikale gymnasium var et fristed for alternative levemåde, og her var “… der plads til piger i niqab, og deres klædedragt har indtil videre ikke givet anledning til problemer.” Det var mest et mediestunt, for i virkelighedens verden er det eneste fællestræk hadet til det borgerlige demokrati. Fra Berlingske – Se listen: Her er gymnasierne med flest elever med indvandrerbaggrund – og dem med færrest (kræver login).

På flere gymnasier er andelen af elever med anden etnisk baggrund end dansk steget så mærkbart over de seneste år, at elever med dansk baggrund vælger disse gymnasier fra.

Berlingske har mandag beskrevet udfordringen med de etnisk opdelte gymnasier på baggrund af de nyeste tal fra Undervisningsministeriet, og tendensen er tydelig:

Indvandrere og efterkommere samler sig på en relativt lille andel af landets godt 140 offentlige STX-gymnasier, og i perioden fra 2010 til 2018 er andelen af elever med ikkevestlig baggrund steget markant på netop disse gymnasier.

På andre gymnasier – i flere tilfælde er det nabogymnasier blot få kilometer væk – går der meget få elever med udenlandsk baggrund. På nogle har næsten samtlige elever dansk baggrund.”

(Collage: Det Frie Gymnasium, se evt. tidligere post)

Oploadet Kl. 01:23 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107769/trackback

13 Comments »

 1. Hva’ så, Cordua! Er muslimerne “danskerforskrækkede”?

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. januar 2020 @ 01:33

 2. Moslems har ingen grund til at forstyrre undervisningen host-host INDOKTRINERINGEN på “det frie gymnasium”. Ingen fjender af besættelsesstyrken der. Og kneppekvæget derfra er også under kontrol – BUMZEN – jawohl.

  Kommentar by Iznogut — 30. januar 2020 @ 02:47

 3. Det U frie gulvtæppenassie

  Kommentar by Hul igennem? — 30. januar 2020 @ 06:36

 4. Et ægte frit gymnasium, hvor eleverne er skånet for multikultur

  Kommentar by Træt — 30. januar 2020 @ 07:51

 5. Det frie’s enlige perker må virkelig have det som blommen i et æg. En ægte kæleperker

  Kommentar by redneck — 30. januar 2020 @ 09:04

 6. Ja, og den enlige muhammedaner på Antifa’s højborg er formentlig en venstreradikal konvertit…

  Kommentar by Revisoren — 30. januar 2020 @ 09:20

 7. Det perkerfrie Gymnasium.

  Kommentar by Voltzejn — 30. januar 2020 @ 09:48

 8. Kæleperker, godt udtryk. I forhold til invasionen af vores gymnasier, så skaber det en mulighed for at få dem ud af Danmark. Vi kunne oprette en uddannelse der specifik retter sig mod muslimer, som vil flytte hjem til et muslimsk land, med en skræddersyet uddannelse dertil.

  Et gymnasium for muslimer der skriver under på at de vil forlade Danmark, når uddannelsen er gennemført.

  Kommentar by Michael Nielsen — 30. januar 2020 @ 09:49

 9. Er der en ting muslimer ikke kan med, så er det den danske venstrefløjs vulgære optræden, en optræden de kalder for frihed, men som i virkeligheden bare er dårlig opdragelse og dårlig smag! Venstrefløjen vil formodentlig undre sig hele vejen til hospitalet over, at deres “allierede” overfalder dem, når den dag inden så forfærdeligt længe oprinder!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. januar 2020 @ 18:03

 10. Frit valg af gymnasier ,skoler og privatskoler bør stoppes.

  Ikke-vestlige bør også spredes

  Det vil nemlig på lang sigt medføre at flere kommer i kontakt med den virkelighed de har stemt for,men som de endelig ikke vil lade deres børn opleve.

  bemærk hvordan de ynkelige røde hykler-partier ikke kræver det reelt ,de kan regne ud at deres ynkelige hykler vælgere så vil stemme anderledes.

  Kommentar by jan — 31. januar 2020 @ 02:15

 11. Aber har altid været vellidte kæledyr, når bare der er glas og hegn i mellem. Det illustrerer “Det Frie Gymnasium” meget godt.

  Kommentar by Fascist — 31. januar 2020 @ 10:41

 12. 2020’ erne vil være årtiet, hvor det bliver helt åbenlyst at landet er delt mellem de nye indvånere og gammeldanskere.

  2030’ erne bliver islam grundlæggende for opfattelsen af lov og orden, liv og færden, blandt hele den muslimske befolkning. Danske love sættes ud af spil i næsten alle spørgsmål. Langsomt bliver kommune for kommune overtaget af muslimer, muslimske borgmestre vil sørge for, st skoler, plejehjem, sundhedsvæsen organiseres efter muslimske regler for at imødekomme den voksende skare. Det der før var gedulgt, bliver nu åbenlys legitim politik.

  2040’erne: danskerne bliver så trængte nu, at ældre mennesker vil indse, at danskere vil leve i reservater fremover, og de vil dø som de sidste, der kunne huske Danmark uden de mellemøstlige folkeslag og islam . Alle, der har mulighed for det, bosætter sig i lande uden overvægt af muslimer, vil rejse, eventuelt må de købe sig landjorde rundt om, og bevogte dem med private hære.

  2050’ erne: spredte oprør, men for sent, de kæmpes hårdt ned. Danskere, der er udnævnes som racister grundet deres tåbenlyse hævdelse af deres etniske tilhørsforhold og ejerskab til Danmark, sendes i opdragelseslejre, med EU’ s godkendelse. Man ser igennem fingre med politisk forfølgelse og mordpatruljer af nationalkonservative. Politiet er blevet fuldstændige forvaltere af Sharialov, dog endnu ikke officielt.

  2060’ erne: Danmarks islamiske republik udnævnes. Et moderne islamisk land i et moderne islamisk Europa.

  Kommentar by Uno — 1. februar 2020 @ 09:17

 13. https://jyllands-posten.dk/premium/indblik/International/ECE11912550/rapport-tegner-et-dystert-billede-af-gymnasium-med-mange-tosprogede/

  Kommentar by Anonym — 2. februar 2020 @ 06:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper