31. januar 2020

Krogerup Højskole lægger scene til niqabklædte islamister, afviser debat med ‘outreret’ Islamkritik’

Uwe Max Jensen arbejder i døgndrift på at bekæmpe etablissementet, og forleden bragte han dokumentation for at Krogerup Højskole flere gange har haft niqablædte foredragsholdere. Angiveligt sharia-aktivister fra ‘Kvinder i dialog’. I den forbindelse var højskoleforstander Rasmus Meyer gæst i Shitstorm på P1, hvor han forklarede, at han havde inviteret kvinderne, for at høre deres argumentation imod niqabforbuddet.

Senere i interviewet fortæller han dog, at det var nyt for ham pludselig at blive en del af debatten om Islam og integration, men hvis debat ikke var udgangspunktet, så må det jo være agitation. Imod folketingets flertal, eller for islamisk-kulturelle normer. Flere detaljer om den venstreorienterede højskole hos Document.dk.

Rasmus Meyer, Krogerup Højskole: Udgangspunktet er at vi gerne vil mødes med den mennesker som politikken handler om, oftest, så snakker vi om de mennesker politikken handler om, men ikke med de mennesker, de forskellige politiske initiativer handler om. Hele tanken var, at nu var der kommet det her maskeringsforbud, som jo i praksis er et burka- eller niqabforbud. Og i stedet for bare at snakke om det, så snakke med nogle afde kvinder der er berørte af det.

og så kunne jeg mandag ligesom se på Facebook, at der var opstået en mærkelig opmærksomhed omkring det her, da der var nogen der havde fundet et billede af, at der var en niqabklædt kvinde på skolen. Og så begyndte et ligesom at rulle, og så ringede Radio4 og spurgte om jeg ville tage en debat med Uwe Max, eller på baggrund af det oplæg. … Og så sagde jeg: Det vil jeg faktisk ikke. Fordi jeg synes, at det er så outreret, det der foregår i det der miljø. Og så tænkte jeg, at det ligesom lukkede der…

… der sker jo det når man snakker sammen, at man får en forståelse for hinanden. Det er jo styrken for samtale og dialog, det er jo at man på en eller anden måde hver gang man snakker sammen, selv mennesker man ikke tror man har noget til fælles med, så går det op for en at der er et menneske inde bag niqb’en eller bag voldsdommen eller et eller andet andet. Det er jo styrken ved samtalen…

(Happening mod burkaforbud med Krogerup Hæjskole-kursister under Folkemødet 2018)

“For det første var kvinderne ikke inviteret hertil for at diskutere islam, men derimod frihedsrettigheder i lyset af burkaforbuddet. Og for det andet, og væsentligere, så vil jeg hellere præsentere eleverne for et synspunkt for meget end et for lidt. Det er en sygdom i tiden – som trives på tværs af det politiske spektrum – at man vil forbyde og censurere synspunkter, man er uenig i. Udgangspunktet her er det modsatte, de synspunkter, man har sværest ved at begribe, må man gøre sig mest umage med at forstå. Derpå kan man tage en demokratisk drøftelse.” (Rasmus Meyer, 21. januar 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107798/trackback

32 Comments »

 1. Tjekkiet, Slovakiet og Polen er altså lige så meget medlemmer af EU og EMRK som os. Hvorfor må deres folk gerne udgøre 97 procent af deres indbyggere, når vi absolut skal have 21 procent fremmede og efterkommere? Hvorfor behøver Japan, Sydkorea og Singapore ikke at vedtage indfødsretsmeddelelser? Hvorfor mange danskere bosiddende og arbejdende i Dubai, har nogensinde fået statsborgerskab i De Forenede Arabiske Emirater? Kan en dansker få integrationsydelse, boligsikring og børnepenge i Australien? Vi er snotdumme masochister og de griner af os. Intet andet.

  Kommentar by Fascist — 31. januar 2020 @ 12:30

 2. Er det noget nyt på højskolerne, at man føler så meget uden at vide og tænke?

  Kommentar by Snaphanen — 31. januar 2020 @ 12:36

 3. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha :D

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 31. januar 2020 @ 12:46

 4. “de synspunkter, man har sværest ved at begribe, må man gøre sig mest umage med at forstå”
  Det gælder naturligvis ikke Uwe Max Jensens synspunkter synes den gode højskoleleder at mene.
  Her er han helt på linje med de svenske hyklere som står fast på “Allas lika värde”, hvor “alle” selvfølgelig betyder alle der tænker som vi.

  Kommentar by ino — 31. januar 2020 @ 12:56

 5. Er der noget man kan kende venstrefløjen på, så er det at de skyder sig selv i foden – uden at opdage det:
  “På Nørrebro er der plads til alle, der giver plads til alle” lyder Antifas motto. Altså en organisation der har “anti-” i sit navn hylder den grænseløse mangfoldighed. Andre med anti-patier skal derfor naturligvis ha’ tæsk.
  Transpersoner er “født i den forkerte krop” – og køn er “en social konstruktion”.
  Antiracister og ligestillingsagitatorer taler aggressivt om “white privilege” og “toksisk maskulinitet”, helt uden at lytte til de racistiske og sexistiske ord der kommer ud af deres mund.
  Konklusion: Det venstrefløjen anklager alle andre for, er PRÆCIS hvad de selv praktiserer. Hver gang. “Tragikomisk” hedder det vist…

  Kommentar by Thomas — 31. januar 2020 @ 13:12

 6. Højskolen inviterer niqabklædte kvinder og derved bryder man loven!
  Rasmus Meyer ønsker ikke at gå i dialog med Uwe Max, fordi han syntes han er for outreret! Det betyder med andre ord, at der, præcis der, stopper frisindet, og præcis der stopper dialogen. Om det er fordi Rasmus Meyer er bange for at hans argumenter ikke holder, skal jeg være usagt, men man kan så diskuterer hvad der er mest outreret en rektor som inviterer lovbrydere, eller en politiker der repræsenterer et politisk parti, der fik 1,8% af stemmerne ved sidste folketingsvalg? Det kan godt være at Rasmus Meyer ikke bryder sig om Uwe Max og Stram Kurs, men jeg bryder mig f.eks ikke om venstreradikale Enhedslisten, men jeg tager gerne en diskussion med dem.
  Enhedslisten har som bekendt tråde og personsammenfald med voldlige organisationer og har over i købet haft volds og hærværksdømte siddende i folketinget.

  Kommentar by Den Nervøse — 31. januar 2020 @ 13:38

 7. “… der sker jo det når man snakker sammen, at man får en forståelse for hinanden. …”

  Denne passage kan jeg kun udlægge, som at højskoleforstander Rasmus Meyer fra Krogerup Højskole gerne vil snakke med og få forståelse for iSlamister, men absolut ikke vil risikere det samme, med en, der på nutidens oplyste grundlag, advarer mod iSlamisme?

  Der er da vist stor mangel på den mentale alsidighed på Krogerup Højskole og ikke mindst på lysten, til at deltage i debat, med folk der agerer på et oplyst, nutidigt, grundlag på demokratisk vis?

  – men med henblik på de debatter jeg læser, med deltagelse af folk fra segmentet af de røde ismer, så er det da klart, at højskoleforstander Rasmus Meyer fra Krogerup Højskole melder fra, for det må da også være mega pinligt, at skulle sidde og “debattere” for åben mikrofon, med personer der både kan argumentere for sig og har faktuelle dokumentationer i orden, når man selv sidder på gløder* og ikke har andet, end de røde ismers selvgodhed at diske op med.

  * læs: al opmærksomhed er rettet mod, at finde næste undvigende sætning frem af det indre repertoire.

  KROGERUP HØJSKOLE – Samfundssind og selvindsigt? ja da; med stor overvægt, af de røde ismers traditioner.

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. januar 2020 @ 14:11

 8. ÜberNinna har vist givet ham mundkurv og kvælerhalsbånd på?

  Kommentar by Hul igennem? — 31. januar 2020 @ 14:40

 9. Den lille dhimmi Rasmus Meyer er som bekendt gift med Lea Korsgaard, der er chefredaktør på det ultra politisk korrekte netmedie Zetland.

  Zetland kan vel bedst betegnes som en afskrift af De Radikales partiprogram, og overlever i øvrigt kun på grund af massiv mediestøtte, da ingen gider at læse eller betale for den totalt overflødige pamflet.

  Eneste formildende omstændighed er, at den lille yndige Lea Korsgaard er en rødhåret MILF…

  Kommentar by Revisoren — 31. januar 2020 @ 15:04

 10. “de synspunkter, man har sværest ved at begribe, må man gøre sig mest umage med at forstå”

  Jeg er sikker på, at Rasmus Meyer gør sig stor umage med at forstå danske Nationalisters synspunkter …

  Kommentar by Hans Nielsen — 31. januar 2020 @ 15:13

 11. Burkaen er da let at begribe. Man lægger alt ansvaret over på kvinden, som skal skjule sig så Mænd ikke bliver sexuelt fristet til overgreb. Det afstumpede idioti på Korgerup højskole, tager overhovedet ikke højde for alle de kvinder som er blevet stennet ihjel. Nogle endda som voldtægtsofr, da de ikke kunne finde 4 vidner. Krogerups højskole forlorne rådne moral, kan de gå af helvede til med…Gider ikke beskæftige mig med Deres blinde tolerance, etik og moral. Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 31. januar 2020 @ 15:17

 12. Det lyder heller ikke som om skoleinspektøren er helt klar til at møde Uwe Max i samtale.
  Han mangler nok at læse koranen.

  Folkeoplysning?

  Kommentar by Bastardo — 31. januar 2020 @ 15:19

 13. Jeg synes kun at det er positivt at muslimer skiller sig ud i forhold til beklædning og at de selv-segregerer i såkaldte “parallel-samfund”.

  Det er nelig rart at vide, hvor modstanderne er og hvordan de ser ud. Jo mere “os vs dem”, jo bedre, da det vil øge de etniske spændinger og dermed modstanden imod Islamiseringen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. januar 2020 @ 15:31

 14. Burkaer og parallel-samfund er godt, da det tydeliggør forskellene imellem os og dem. Danskerne kan tydeligt se, at de er anderledes og aldrig bliver som os.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. januar 2020 @ 15:33

 15. Burkaer, parallel-samfund etc er godt, da det tydeliggør forskellene imellem os og dem. Danskerne kan tydeligt se, at de er anderledes og aldrig bliver som os.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. januar 2020 @ 15:34

 16. At en eller flere blinde ikke vil høre om hvad der ses- er en ting. Noget andet ene og alene at ville debattere med blinde.
  Det er ren diskrimination og har intet med en frihedsrettighed at gøre.

  Kommentar by Peter Buch — 31. januar 2020 @ 17:42

 17. Krogerup Røvskole.

  Kommentar by Bror Lerbror — 31. januar 2020 @ 18:29

 18. Luk den røde skole.

  Kommentar by Ewing — 31. januar 2020 @ 22:19

 19. Jeg tror sku at billedet oprindelig stammer fra de radigales årsmøde.

  Kommentar by Piphans — 31. januar 2020 @ 23:06

 20. Den skole leder er da totalt blaest

  Kommentar by dunk — 31. januar 2020 @ 23:14

 21. Rasmus Meyer har ikke gjort sig megen umage med at forstå koranen.

  Kommentar by Nielsen — 1. februar 2020 @ 01:55

 22. Det er lige fremme hvor meget vi smider efter fremmede på su ophold herhjemme. Og når ophold er slut får vi fingeren uden tak. Totalt spild.
  Og dette eu. Su kun for danske og så helt væk.

  Kommentar by Anonym — 1. februar 2020 @ 05:53

 23. En lang gang total nonsens fra Rasmus Meyer . Det giver overhovedet ikke mening det han siger!
  Som #7 Carstens rigtigt skriver: al opmærksomhed er rettet mod, at finde næste undvigende sætning frem af det indre repertoire.

  Kommentar by Danskeren — 1. februar 2020 @ 08:56

 24. Han er gift med Lea Korsgaard. Har en bachelorgrad fra Roskilde Universitet og er master i sociologi fra The New School i New York, har været kampagnechef i SF, undervist i tænketanken Cevea og på Politikens Kritikerskole, og de seneste år har han været direktør i Dansk Socialrådgiverforening. Og nu skal han altså være højskoleforstander.
  https://www.information.dk/kultur/2018/07/krogerup-hoejskoles-nye-forstander-mennesker-svimle-kigge-indad

  Kommentar by BB — 1. februar 2020 @ 11:06

 25. Man håber jo næsten på en kinesisk invasion……

  Kommentar by Bilka — 1. februar 2020 @ 12:00

 26. BB — 11:06

  Tak for afsløringen BB – Nydeligt CV denne Rasmus Meyer kan byde ind med – En forrygende karriere må man sige; og en rigtig lækker solstrålehistorie!?

  Heldigt for denne Rasmus Meyer at han kun er 36 år, havde han været ældre ville karriereforløbet have indebåret medlemskab af DKP samt tungekysseri med Erich Honecker og Egon Krenz! (hvis du tvivler så spørg Ole Sohn)

  Nå, på grund af den forholdsvis unge alder, slipper han så med, kun at skulle køre snudeskaftet langt oppe mellem røvbalderne på de rigtige typer indenfor det venstreradikale kleresi (det var det jeg mente med lækker) – Jeg kunne nok dy mig!

  Kommentar by T. Flodur — 1. februar 2020 @ 12:28

 27. Tja, når man tænker på Enhedslistens skønhedsdronning Jette Gottlieb, så har muhammedanerne måske alligevel en pointe med at proppe visse kvinder i en sort sæk?

  Kommentar by Revisoren — 1. februar 2020 @ 12:47

 28. Desværre er situationen næppe meget anderledes på landets øvrige højskoler, I august 2019 kunne man i Berlingske læse at 90% af Danmarks højskolelærere stemt på venstrefløjen. Uriasposten havde også en tråd herom. Mon der var andre danske medier der omtalte dette forhold.
  Måske medierne har undret sig over og ærgret sig over at der kunne være op til 10% der ikke er venstreorienterede.

  Kommentar by bjarne binee — 1. februar 2020 @ 12:56

 29. Krogerup højskole er en trojansk hest.

  Kommentar by Birthe R — 1. februar 2020 @ 13:24

 30. @ T. Flodur : Der er mere:

  Rådgiver
  Pernille Rosenkrantz-Theil, MF
  feb. 2005 – jun. 20055 måneder

  https://dk.linkedin.com/in/rasmus-meyer-a9758622

  Kommentar by BB — 1. februar 2020 @ 14:42

 31. Selvfølgelig tør Rasmus Meyer ikke tage en diskussion med Uwe Max Jensen der jo rent faktisk ved noget om islam.

  Pludselig går det nemlig op for Rasmus Meyer at det eneste han ved om islam er at det ikke har noget med muslimer at gøre og trods hans kognitive dissonans kan han godt se at det langt fra er nok!

  Kommentar by Santor — 1. februar 2020 @ 20:29

 32. Vi har brug for endnu flere af vores egne demonstrationer. Vi bør demonsterer mod steninger, social kontrol, herrefolksmentalitet, den altomfattende kriminalitet, Gang Stalkingen, det faktum at muslimer er ansatte i sundhedssektoren, ansatte i PET, i politiet, i psykiatrien, i ældreplejen, i transportsektoren osv.

  Kommentar by Michael Nielsen — 2. februar 2020 @ 15:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper