1. februar 2020

‘Drenge chikanerer hjemløse’: “De her knægte står og råber ondskabsfuldheder efter grønlændere…”

Forleden kunne BT berette, at de udsatte i Sydhavnen består af tre grupperinger: ‘danskere, grønlændere og somaliere’. Her en historie fra Berlingske, der fortæller at ‘en gruppe unge’ chikanerer hjemløse på Christianshavns Torv. Lederen skulle angibeligt være ‘en hvid dreng’, men i hjemløse-avisen ‘Hus forbi’ fortæller samme kilde, at de her knægte ‘råber ondskabsfuldheder efter grønlændere på torvet’. I en nylig artikel hos BT, fortæller ‘Martin’, at han kom i clinch med gruppens leder, og blandt andet blev kaldt ‘fucking racist’ af ‘drengegruppen’. De ‘ledte efter en konflikt’, supplerer han.

Underklassen er multikulturens første ofre på gadeniveau, men i den overordnede kulturkamp er sandheden den første. Halve sandheder set på Beringske.dk – Chikaneret i månedsvis: ‘Drengene skubber de hjemløse, tager deres ting og slår flasker ud af hånden på dem’ (kræver login).

‘Drenge chikanerer hjemløse,’ hedder overskriften. Hus Forbi-sælger Daniel Høybye fortæller til avisen, at 10-15 drenge efterlod ham med en rift i hovedet og en hævet læbe, mens en ældre dame med rollator fik kastet en pizzabakke efter sig.

Ligesom journalisten fra Hus Forbi talte B.T. for knap en uge siden også med Daniel Høybye. Knægtene havde husket ham, sparket ham over knæet og stukket halen mellem benene.

‘Og siden har de været der masser af gange. Jeg kender en anden, der er blevet overfaldet på cyklen, hvor de også sparkede ham overalt,’ sagde Daniel Høybye til B.T. …

På torvet bag Christianshavns Pølsevogn sidder en ældre herre, Peter Hansen. Han vil til gengæld gerne tale om ballademagerne.

‘Ham den hvide dreng, der råber, er lederen,’ siger han…

‘Drengene skubber de hjemløse, tager deres ting og slår flasker ud af hånden på dem,’ fortæller han og fortsætter:

‘De siger også alle mulige grimme ting til dem. Ord som ‘luder’ og ‘nasser’, eksempelvis.'”

(Hus forbi, januar 2020)

“- De er bare nogle unge knægte, men de er skræmmende i flok. … Første gang står jeg og sælger aviser ved Brugsen. De her knægte står og råber ondskabsfuldheder efter grønlændere på torvet, og folk på vej ind og ud af Brugsen, fortæller han.” (Daniel Høybye til ‘Hus forbi’, januar 2020)

“Der var fire-fem indvandrerdrenge, som stod og rodede i mine lommer. Jeg havde desværre lige hævet min kontanthjælp på 7000 kroner, og dem løb de med. Jeg hev fat i en af dem, men det kostede mit et blåt øje, fortæller Morten.” (Hus Forbi, januar 2020, ‘Hus forbi-sælger rullet på Rådhuspladsen’)

Oploadet Kl. 19:33 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107841/trackback

20 Comments »

 1. Peter Hansen… Kreativt vidne, der kan udpege og farvebeskrive den hvide leder for MSM. Har hørt, at der også blev råbt kristne skældsord som “hedning” efter de hjemløse, og at overfaldet skyldes, at de ikke går i kirke om søndagen.

  Kommentar by Fascist — 1. februar 2020 @ 21:47

 2. Journalystløgner på spil igen

  Kommentar by Træt — 1. februar 2020 @ 22:20

 3. Sammenhold mod det utøj…

  Kommentar by FrafaldenModerat — 1. februar 2020 @ 23:42

 4. Som sædvanligt er det de svageste det går ud over, og hyklerne på venstrefløjen er revnende ligeglade.

  Et tæskehold burde kunne løse det konkrete problem, det er på tide danskerne lærer værdien af selvtægt og af at stå sammen.

  Kommentar by Odo — 2. februar 2020 @ 00:15

 5. De har varet her alt for længe,og brugt løs af vore penge tra la la

  Kommentar by Nielsen — 2. februar 2020 @ 04:07

 6. ,de unge er på spil igen

  Kommentar by redneck — 2. februar 2020 @ 08:46

 7. De burde egentligt have en rigtig roevfuld.

  Kommentar by dunk — 2. februar 2020 @ 09:48

 8. Hvor kommer de asociale smågangstere fra? De eller deres forældre kan vel ikke bo i de dyre lejligheder på Christianshavn. De kommer nok til bydelen for at købe hash på Christiania og benytter lejligheden til at udleve deres voldelige drifter mod forsvarsløse ofre. Myndighedernes forsøg på at stoppe hashkriminaliteten er helt til grin.

  Man må have respekt for en mand som Tommy Robinson der er i stand til at forsvare sig selv.

  Kommentar by JC — 2. februar 2020 @ 10:06

 9. Nielsen har så evig ret i, at det har varet for længe.

  Og det er egentlig utroligt, at det er foregået nu i så mange år og i så mange lande trods protester.

  Odo har også ret i, at det er de svageste, det går ud over. For bare lige at tage et eksempel. I årevis er såkaldte flygtninge blevet sat forest i køen hos almennyttige boligselskaber.

  Men middelklassen er nu også ramt indirekte via skatteindkrævninger til at opretholde den mere og mere pressede velfærdsstat.

  De der først og fremmest har fordel af det, er en kosmopolitisk elite og om partifarven er rød eller blå er uden betydning.

  Kommentar by T. H. — 2. februar 2020 @ 10:08

 10. Vi må ikke gå med peberspray og vi må ikke slå en prober næve, men denne her skulle være lovlig og måske endda langtidsvirkende:

  https://kundeportal.danishagro.dk/?action=shop_show_item&varenr=v_27664&topmenu=27&group=600-3

  ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. februar 2020 @ 11:06

 11. Dansk social politik, – er i årevis blevet forvekslet, eller blevet betragtet som,- ” et-eller-andet-med-noget-med-flygtninge-indvandrere”,
  Så meget så de fleste af os TROR, at dansk socialpolitik er “noget-med-flygtninge-indvandrere”. Men det er IKKE dansk socialpolitik.
  Dansk socialpolitik, er danske socialpolitiske problemstillinger.
  Som vi i dag dårligt kender eller forstår, fordi danske socialpolitiske problemstillinger i årtier, er blevet forsømt misrøgtet ,-Og ofte forvekslet med og forstået som : “et-eller-andet-med-noget-med-flygtninge-indvandrere. (Det er jo trods alt kun white trash,- eller på vej til at blive det ,- som man/(behandler samfundet o.a) ikke selv ønsker at identificere sig med.)”et-eller-andet-med-flygtninge/indvandrere”; hører snarre hjemme, under noget “oprydning-efter-årtiers-uansvarlig-indvandringspolitik” Udgifter der burde dækkes af udenrigs,handels eller andre ministerier, der har ført an , i en groft uansvarlig indvandringspolitik.

  Kommentar by Heisahero — 2. februar 2020 @ 12:12

 12. Sjakaladfærd igen-igen. Tag dem enkeltvis, så går det relativt let.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. februar 2020 @ 12:32

 13. Ja Grøndlænderne blev også Chikaneret ud af Gellerup….Men det taler vi (jo) ikke højt om . Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. februar 2020 @ 13:26

 14. Hvis vold er ens foretrukne kommunikationsform, så må et solidt lag tørre tæsk også være den mest rationelle løsningsmodel for “brobygning”, på tværs af racemæssige og kulturelle forskelle.

  Sjakaler vil altid opføre sig som sjakaler, når de altså får lov til det.

  Kommentar by Kimski — 2. februar 2020 @ 13:27

 15. Jamen de sarte muhammedanere føler sig vel bare krænket over tilstedeværelsen af en pølsevogn på Christianshavns Torv?

  Sidste år lykkedes det som bekendt “de unge” efter massiv chikane, at skræmme pølsevognen på Brønshøj Torv væk.

  Kommentar by Revisoren — 2. februar 2020 @ 13:49

 16. Der mangler muligvis et interaktivt Danmarkskort, der påviser hvor i Danmark, danskerne er blevet chikaneret, overfaldet eller tortureret.
  Ganske enkelt for overblikkekst skyd.

  Et kort alá den hjemmeside der plotter brændende biler ind på kortet,

  Kommentar by Michael Nielsen — 2. februar 2020 @ 15:36

 17. Paul Kersey, hvor er du…

  Kommentar by LarsB — 2. februar 2020 @ 16:02

 18. […] […]

  Pingback by Allahternativet – Free Speech Blog — 2. februar 2020 @ 17:59

 19. Intet nyt under i landet med verdens dummeste folkefærd aka Danmark. For ca. 15 år siden besatte unge muslim/islamister syge og ældres lejligheder i køge så de kunne bruge lejligheden som narko og hælercentral.
  Derudover så var der selvfølgelig også den obligatoriske muslim/islamistiske pengeafpresning af de lokale forretninger.
  Red Danmark, følg en strisser og en perker til grænsen.
  Stram Kurs 90 mandater eller undergang.

  Kommentar by Piphans — 2. februar 2020 @ 22:39

 20. Ja, og sådan noget støtter Alternativet, Danmarks mest latterlige parti sammen med den øvrige venstrefløj.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 2. februar 2020 @ 22:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper