2. februar 2020

Viby Gym: Høj andel af elever med indvandrerbaggrund fører til ’slagsmål, konflikter, truende adfærd’

Jon Valdemar Andersen fra ‘Skoletryghed’ fortæller til Jyllands-Posten, at der hersker lignende forhold på ‘ca. 20 andre ungdomsuddannelser’, og enhver kan se, at hvor multikulturen vinder frem skrider hævdvundne normer. Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, der i sine yngre år kæmpede for åbne grænser, ser ‘en skæv elevfordeling’ som problemet, og den slags kan kun symptombehandles med tvang. Masseindvandringen rammer bredt, men der går nok nogle årtier før det påvirker Rosenkrantz-Theills private lystgård på det sydøstlige Bogø.

En historie fra JP.dk – Uro og utryghed på et gymnasium med mange tosprogede elever.

“En ny rapport om forholdene på Viby Gymnasium i det sydvestlige Aarhus tegner et dystert billede af virkeligheden på et gymnasium med en stor andel af elever med indvandrerbaggrund.

Slagsmål, konflikter, truende adfærd og en skolefest, der måtte udsættes på grund af trusler, er blandt de forhold, der bliver beskrevet i rapporten, som Jyllands-Posten har fået aktindsigt i.

Flere elever fortæller om utryghed i klassen. Og rapporten konkluderer også, at en række elever tilsyneladende slet ikke er forberedt på, hvad det kræver at gå på gymnasiet.

Direktør Jon Valdemar Andersen fra det private konsulentfirma Skoletryghed, der på bestilling fra gymnasiets ledelse har udarbejdet rapporten, understreger, at det er en meget lille del af eleverne, der står bag uroen. …

‘Ungdomsuddannelserne, herunder gymnasierne, har i de senere år modtaget en del unge, som kommer med en skolefremmed baggrund. Det skaber en betydelig lokal udfordring for nogle gymnasier,’ siger han.”

(Viby Gymnasium, Søndervangs Allé, Viby; Foto: Maps)

“Jeg forstår rapporten sådan, at den beskriver, at det er en skæv elevfordeling, der fører til vold, konflikter og utryghed. Det er et billede, som jeg kan genkende andre steder fra. Derfor vil vi fordele eleverne bedre.” (Pernille Rosenkrantz-Theil, Undervisningsminister)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107849/trackback

32 Comments »

 1. Ja, del problemerne ud på endnu flere steder – lad os ødelægge det for endnu flere..

  Kommentar by Lundahl — 2. februar 2020 @ 18:36

 2. Kulturberigelse.

  Kommentar by Ewing — 2. februar 2020 @ 18:44

 3. Smid dog alle disse “utilpassede” ud af gymnasiet og lad dem leve som pizzabude og pizzakogere.
  Hvad undervisningsministeren alene opnår ved at tvangsfordele flere “hvide” elever til taberklasser er at ødelægge uddannelsen for børn af socialdemokratiske vælgere.

  Kommentar by T. Snorrason — 2. februar 2020 @ 18:46

 4. Der er altid gentager altid ballade med de mennesker..
  Kommentaren er i langt de fleste tilfælde at det kun er minoritet der laver balladen..! Hvis dette er tilfældet må det da være ganske nemt at stoppe balladen..
  Men sandheden er desværre den at hvis vi skal tilbage til “normale” tilstande kan det ikke ske indenfor demokratiet´s/Grundloven´s rammer, og hvad er så alternativet…??

  Kommentar by frank mathiesen — 2. februar 2020 @ 18:49

 5. Hun fortsætter sit landsskadelige virke – intet nyt.

  Kommentar by Johnson — 2. februar 2020 @ 19:07

 6. Her ville virkelig være en mulighed for at rette problemerne fra bunden men den lader vores undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil på sædvanlig venstrefascistisk måde ligge, vi skal alle have det lige dårligt.

  Løsningen er lige for. Fjern alle de skadelige elementer og hjemsend dem til der oprindelsesland. ( og nej, det er ikke racisme at pege direkte på et problem ).

  Det ville være en indsats socialdemokraterne kunne være stolte af!

  Kommentar by Santor — 2. februar 2020 @ 19:23

 7. Nyd https://skoletryghed.dk/. Enhver katastrofe kan blive til en branche

  Kommentar by BB — 2. februar 2020 @ 19:28

 8. Synd at se hvordan gymnasierne er blevet uduelige institutioner og opholdssteder for alverdens importerede affald. En studenterhue i dag er kompelt værdiløs og gymnasiet er for længst afskrevet fra ethvert CV med respekt for sig selv, medmindre det er Herlufsholm. Det er ellers ikke mange årtier siden, at man skulle udvælges til optagelse i gymnasiet – hvilket var et kæmpe privilegium og en stor ære for hele familien. “Student” var en meget fin titel helt frem til 60erne.

  Den videregående uddannelsesinstitution Copenhagen Business School melder om en stigende tilgang af studerende, der ikke ved noget om brøker og ligninger. Elever der – angiveligt – har gennemført gymnasiet!

  Kommentar by Fascist — 2. februar 2020 @ 19:41

 9. Ting sker ikke tilfældigt. Ting sker, fordi nogen ønsker det.

  Når man ikke kan finde ud af den i dette tilfælde indlysende løsning – at fjerne uromagerne – er det fordi, at nogen ønsker det sådan.

  Men hvem er “nogen”? For det er jo ikke kun kommunisten Rosenkrantz-Theil.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 2. februar 2020 @ 19:51

 10. >BB 19:28
  Hi hi, godt set

  Kommentar by Nielsen — 2. februar 2020 @ 19:59

 11. Nu står de der med et problem, der kun vil vokse. Hvad vil de vælge? At smide flere af vores penge efter det, for at forsinke det bliver akut, eller begynde raptrieringer allerede i dag? Gæt engang

  Kommentar by BB — 2. februar 2020 @ 20:31

 12. Hvorfor har Mette F bedt en kommunist om at være minister?

  Kommentar by Birthe R — 2. februar 2020 @ 20:49

 13. Hver gang jeg åbner for bilradioen, er temaet flygtninge og klima og vores personlige ansvar. Hørte i dag i bilradioen ‘Orkanens Øje’ i Radio 4 med krigsfotograf Jan Grarup, der interviewede to elever fra Nærum Gymnasium, hvor han havde holdt flere foredrag fra sine rejser i konfliktzoner i Mellemøsten og Afrika. Eleverne havde arbejdet med verdensmålene og var velinformeret om alverdens alvorligheder.

  Over 90% af eleverne på Nærum Gymnasium har dansk herkomst, og de få elever med udenlandsk herkomst kommer næppe fra belastende grupper. Det siger derfor sig selv, at undervisere har frit spil med at manipulere eleverne med venstrefløjens superrigtige ord.

  Specielt gymnasieeleven Frida reflekterede fint ud fra venstrefløjens superrigtige politiske temaer og vokabularium, hvilket var interessant at lytte til:

  For hende var de største bekymringer selvfølgelig hele baduljen med “lande der lukker sig om sig selv, Brexit og Trump, nationalistiske partier, som tårner frem, snak om mure og alt muligt, for mure har aldrig været en løsning, tværtimod osv. osv.’

  Jeg føler en stærk trang til et besøg ved Dannevirke i år, den mur, der var grundlaget for Danmarks eksistens.

  Kommentar by traveler — 2. februar 2020 @ 22:12

 14. Venstrefløjen (plus deres falske borgerlige medløbere) har her begået to graverende fejl: 1. De har i nivelleringens hellige navn ødelagt gymnasieskolen ved at optage alt for mange uegnede, der ikke er motiverede for en boglig uddannelse og ikke har evnerne til andet end at sabotere undervisningen. 2. De har givet opholdstilladelse og statsborgerskab til alt for mange, der ikke hører hjemme i det danske samfund, ikke gider lære sproget, hader dansk kultur og ikke evner at integrere sig i et civiliseret europæisk land. Det kommer til at koste samfundet, og især de ansvarlige, dyrt.

  Kommentar by JC — 2. februar 2020 @ 22:15

 15. @ 8 Fascist

  Du skriver: “-medmindre det er Herlufsholm,” du burde også lige nævne Sorø Akademi.

  Alt skal ødelægges i dette land, for at give de invasive arter albuerum. Baren er nu i jordhøjde, for at Ali, Muhammed og Hussain samt Fatima ikke må føle sig sat udenfor.
  Pis mig i øret, som Bertel Haarder sagde til en journalist fra DR.

  Kommentar by der Adler — 2. februar 2020 @ 22:16

 16. 14# Både Herlufsholm og Sorø Akademi er gået hen og blevet nogle kulturmarxistiske institutioner, heller ikke her er man sluppet fra 68ernes lange march igennem uddannelsessystemet.

  Kommentar by Dennis — 2. februar 2020 @ 22:27

 17. Ja invasiv art, det er det vi har fået importeret til vort land, vi er så glade at vi betaler små 100 milliarder for dem, tænk vor dumme vi er. Jeg håber virkelig at den danske befolkning vågner op. Bare at høre navne Ali, Muhammed, Hussain, Fatima — de høre ikke til her.

  Kommentar by IES — 2. februar 2020 @ 22:55

 18. De brune elever vil ikke integrere sig i majoritetskulturen. Det kan ikke betale sig. En dag udgør de selv majoritetskulturen. Så er det de hvide danskere, der udgør minoriteten og skal integrere sig i majoritetskulturen. Det er det fælles endemål for de invasive besættere samt deres danske velyndere og medsammensvorne selvhadere.

  Kommentar by JC — 2. februar 2020 @ 22:57

 19. Før der indsættes et totalt indvandringsstop for muslimer samt hjemsendelsesprogram for selvsamme påbegyndes, får vi aldrig løst problemerne. Det vil kun blive værre og værre indtil vi når balkantilstande og kedlen koger helt over.

  Kommentar by NulTolerance — 2. februar 2020 @ 23:05

 20. Tjaaa, der er nok ikke tvivl om, at det er afkommet af fupflygtninge, med iSlamistisk kultur/lov/religion i rygsækken, der skaber ballade over alt, hvor de kan føre sig frem i flok.
  At det “kun” er de få” af segmentet, der skaber ballade, gør ikke tilstandene lettere at sluge, for de mange af dem billiger det jo, ved stiltiende at lade det ske. Man revser jo ikke hinanden for tro tjeneste i de kredse.

  At politikkere, her Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, ser det som “en skæv elevfordeling”, er en ynkelig undvigemanøvre, for det er jo ikke kun i skolerne denne skæve fordeling giver sig udslag i ballade og utryghed, men over alt i landet, hvor denne skæve “fordeling” er i galoperende fremmarch:
  Flere og flere med islamistisk tro/lov/kultur som livs-pligt blandt, og overfor, etniske danskere grundet af vestlig/kristen/demokratisk kultur.

  Denne skæve fordeling har danske politikkere pålagt det danske folk gennem årtier, uden mandat dertil og det kan KUN stoppes, ved at forbyde islam i Danmark og ved at få indført NBs 3 krav:

  Der skal indføres et totalt asylstop.
  Udlændinge skal forsørge sig selv.
  Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent efter første dom.

  At de nu genvalgte partier vil fordele dem der forårsager den skæve fordeling (islamister), svarer jo til, at samle ukrudtsfrø fra en plante og så fordele og dyrke dem ud over et langt større område.
  Eller på jævnt dansk: At pisse i bukserne om vinteren, for at holde varmen!

  Vi kan, frem til næste valg, kun gøre 3 ting:
  Støtte NB.
  Sige og vedholde NEJ TIL ISLAM.
  Ansvarliggør dem, som stemte på de nu genvalgte partier.

  – det er nu, mellem valgene, der skal arbejdes, troværdig for sine meninger og med åben pande, over alt hvor man mødes med andre.

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. februar 2020 @ 23:07

 21. Netop nu i Deadline på DR2:

  Den venstreradikale voldspsykopat og ejendomsspekulant Pernille Rosenkrantz Theill debatterer med en ung muslima iført behørigt shariatørklæde.

  Rosenkrantz Theill vil sprede migranterne, så der højst må være 30 % på hvert gymnasium.
  Den unge muslima afviser ikke overraskende, at der overhovedet er et problem.

  Rosenkrantz Theill må nok imødese stor modstand fra De Radikales og Enhedslistens kernevælgere mod hendes tvangsfordeling…

  Kommentar by Revisoren — 2. februar 2020 @ 23:09

 22. Politikerne tror de kan fordele dig ud af problemerne, de kan man ikke! Fuldstændigt som når lande tror de kan fordele sig ud af problemerne, det kan man heller ikke!
  De muslimske elever reagerer voldsomt hver gang undervisningen kommer til at dreje dig om religion specielt religionskritik, hvergang undervisningen kommer ind på kønnenes forhold seksualundervisning, homoseksualitet, ligestilling og bare fortolkning af tekster i danskundervisningen og i historie kan man ikke undervise i jødeforfølgelsen under 2. Verdenskrig eller om staten Israel og diverse krige i mellemøsten. Bare undervisning i demokrati er problematisk.
  Lærerne er nervøse og nogle bange for at beskæftige sig med noget som tænder muslimske elever af og de muslimske elever vil aldrig lade en lejlighed til kiv og ballade gå fra sig, så undervisningen bliver en lang kamp, hvor muslimske elever via ballade og råben og skrigen hele tiden forsøger at erobre dagsordenen. Derfor falder og falder fagligheden i gymnasiet.
  Undervisningsministerens argumenter hænger ikke sammen, for hvis det er få der laver ballade, hvorfor så fordele de mange, hvorfor ikke bare smide de få ud?
  Ved at fordele muslimske elever ud på alle gymnasier opnår man bare at ødelægge alle gymnasier.
  Henrik Dahl’s forslag om at hæve adgangskravene til gymnasiet til 7 er en rigtig god ide.
  Gymnasiet er studieforberedende og ikke en opbevaringsanstalt for ballademagere. Det er ikke bare nogle ekstra år i folkeskolen! Hvis man skal videre på universitetet eller lign. Så er det fint at gå på gymnasiet, ellers må man på erhvervsskole, og fremtiden får brug for murer, tømre smede og elektrikere.

  Kommentar by Den Nervøse — 2. februar 2020 @ 23:24

 23. Som jeg skrev for nogle år siden så er gymnasierne invaderet af indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister der lever af narkohandel med de studerende, derfor er der ballade på skolerne men ingen tør stå frem og sige sandheden, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. februar 2020 @ 00:15

 24. Ja….og det har jo selvfølgelig intet med Islam at gøre (rene/urene- troende/ ikke troende)…bare fordel problemerne og importer nye problemer til de samme problemer. Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. februar 2020 @ 08:58

 25. “Jeg forstår rapporten sådan, at den beskriver, at det er en skæv elevfordeling af Coronavirus smittede elever, der fører til at det kun rammer bestemte skoler. Det fører til utryghed. Det er et billede, som jeg kan genkende andre steder fra. Derfor vil vi fordele de smittede elever bedre.” (Pernille Rosenkrantz-Theil, Undervisningsminister)

  Logik for burhøns? :-)

  Kommentar by A-mad — 3. februar 2020 @ 10:05

 26. 25) Ja og vi lider jo ikke af Coronavirusfobi…Vel ? :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 3. februar 2020 @ 13:05

 27. Tilfældighed eller planlagt af venlig kommunist.
  https://ekstrabladet.dk/112/134-pas-stjaalet-fra-raadhus/7987657

  Kommentar by Anonym — 3. februar 2020 @ 13:43

 28. Fordeles bedst til Mekka..

  Kommentar by Hul igennem? — 3. februar 2020 @ 15:22

 29. Gymnasierne vil støtte undervisningsministerens forslag om bedre elevfordeling.

  Fordi på de gymnasier, der har meget få indvandrere, har man hjernevasket hinanden om, at vi danskere har pligt til at favne og rumme hele verden, og enhver grænse er af det onde. Det er først bagefter, når fælden er klappet, og de står i tårnhøje problemer, mistrivsel og forstyrret undervisning, at de opdager, at deres kulturradikale drømme om at favne og elske hele verden er blevet til deres værste mareridt.

  Omvendt vil de gymnasier, der har mange indvandrere, være ellevilde med at slippe af med nogle af dem, omend deres problemer ikke vil blive løst. men så i det mindste mindsket en smule.

  Men en lille smart overklasse vil under alle omstændigheder sikre sig, at deres børn slipper for at blive belastet.

  Også ødelægges et oprindeligt harmonisk land.

  Kommentar by traveler — 3. februar 2020 @ 18:10

 30. 29) Godt og præcist skrevet traveler.

  Kommentar by Michael Unna — 3. februar 2020 @ 18:28

 31. #12. De er veninder privat, så det er den sædvanlige vennetjeneste fra sosser pamperne.

  Kommentar by LarsB — 3. februar 2020 @ 20:38

 32. Ha! Godt set traveler 22:12. Jeg bor et stenkast fra Nærum Gymnasium. Det er nok boligpriserne i området, der er blandt de højeste i landet, der sikrer at Nærum Gymnasium forbliver muslimfrit.

  Desværre har de høje boligpriser i området og vore høje inkomstskatter medført, at selv i veluddannede højindkomst familier må begge forældre arbejde 40-50 timer om ugen og sende deres børn i institution fra morgen til aften på alle arbejdsdage. I vuggestue til og med gymnasium og videre. De bliver derfor hjernevasket af røde pædagoger i 18-20 år mindst. Det præger dem selvfølgelig, indtil de bliver voksne. Hvis de overhovedet nogensinde bliver det?

  Kommentar by A-mad — 4. februar 2020 @ 08:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper