3. februar 2020

Viby Gym et al: ‘Nogle søger sammen med dem, de minder om, og så laver sine egne normer og regler’

Op imod 30 elever med ‘to-kulturel baggrund’ og ‘to-kulturel adfærd’ skaber en hård jargon og ødelægger undervisningen, lyder det i rapporten fra ‘Skoletryghed’, og det kan det kan tilsyneladende stadig overraske at mellemøstlig indvandring skaber mellemøstlige tilstande. Lige nu er det 1.g’erne på Viby Gymnasium, men demografi er skæbne og det man ser her er det nye normale på ungdomsuddannelserne om ti år. Senere i samfundet som helhed.

Flere detaljer om forholdene på Viby Gymnasium hos JP.dk – En konflikt på Viby Gymnasium risikerede at eskalere og ende med en farlig situation.

“Da rapporten var færdig den 14. januar, kunne man bl.a. læse, at konflikten op til gymnasiefesten ‘kunne være endt i en mere vanskelig konflikt med mange involverede parter både indenfor og udenfor skolen samt på de sociale medier, hvis der ikke straks var blevet foretaget en intervention. Konflikten kunne eskalere og ende med en decideret farlig situation.’ …

‘Det er svært at sige, hvad der har ligget bag konflikten. Men hvis der ligger uoverensstemmelser, kan stærke grupperinger spille en rolle. Alle unge er i gang med et identitetsarbejde. Hvem hører jeg til, hvor hører jeg med? Der kan en konflikt trække tråde til mange mennesker. Det viser sig næsten altid at være en banal årsag til en konflikt. Men vi ønskede ikke at tage chancer og aflyste festen,’ siger hun og roser skolens elever for at have forståelse for ledelsens beslutning. …

Jeg tror, at nogle søger sammen med dem, de minder om, og så laver sine egne normer og regler. De passer ikke med de regler og fællesskaber, vi har på skolen. For nogle elever er det mærkeligt at tage til morgensamling. Det er tabu, det gør man ikke. Derfor står de ude på gangen i stedet for,’ siger Delsa Kamali. …

Emma Maclean Sinclair mener, at der er en naturlig tendens til, at elever identificerer sig med og søger dem, de ligner. Det har ikke været et særlig stort problem i 2. og 3. g-klasserne.

‘Men tendensen har været større og sværere at bryde for 1. g’erne, fordi der har været en overvægt af elever med anden etnisk baggrund. De har ikke grupperet sig mod hinanden, men det er stærke grupperinger,’ siger hun.”

Oploadet Kl. 12:45 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107865/trackback

26 Comments »

 1. Hva’ fanden, er eleverne ikke inkluderende og multikulturelle?

  Zenia Stampe, hvad gør vi her?

  Kommentar by redneck — 3. februar 2020 @ 14:15

 2. “Det er svært at sige, hvad der har ligget bag konflikten.”

  Skoletryghed ved selvfølgelig godt hvad der ligger bag – men har ikke lyst til at sige alt for meget. Det er ikke kun noget med grupperinger af identitetssøgende unge.

  Man kan blive så træt af det her Gæt & Grimasser.

  Kommentar by BE — 3. februar 2020 @ 14:21

 3. Man burde helt ophæve skolepligten for muslimer, til fælles glæde for alle parter.
  Et job som bistandsmodtager, eller i bedste fald frisør eller pizzabager, kræver heller ingen højere uddannelse, så også her er skolegang spild af penge.

  Kommentar by Henning Jensen — 3. februar 2020 @ 14:47

 4. De, der ikke deltager i morgensamling, får vel heldagsfravær? Man kunne vel også forestille sig, at et par lærere venligt kunne drive dem sammen ind i samlingsrummet?

  Kommentar by Bastardo — 3. februar 2020 @ 14:49

 5. Skolelærer på Kbh. ghetto skole:

  “Vi er her ikke for at lære dem noget.
  Vi er her for at opbevare dem til skolepligten er overstået”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 3. februar 2020 @ 14:52

 6. islam er i alle sammenhaenge samfunds nedbrydende.

  Kommentar by dunk — 3. februar 2020 @ 14:58

 7. Hvorfor ikke bare omdanne hele Viby Gymnasium til en koranskole eller moské?

  Det sker alligevel før eller siden…

  Kommentar by Revisoren — 3. februar 2020 @ 14:59

 8. Politikernes reaktion er helt i skoven. Man spreder problemet ud over alle regionens gymnasier, så det kan blive ‘den nye norm’.

  I stedet burde man koncentrere problemet på enkelte gymnasier, så der kunne arbejdes målrettet indenfor problemkulturen.

  Kommentar by Bastardo — 3. februar 2020 @ 15:04

 9. Gymnasier er for 90% vedkommende i dag en forlænget SFO.
  Alle er ofre – og så må man jo ikke stille krav. Det er så synd for ungdommen i dag – det siger de selv.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 3. februar 2020 @ 15:06

 10. Islam er som bekendt monokultur.

  Muhammedanerne er sgu da komplet ligeglade med halalhippiernes “mangfoldighed og diversitet”…

  Kommentar by Revisoren — 3. februar 2020 @ 15:13

 11. Gymnasiet har overlevet sig selv. Den smule de selvfede islamister og kommende nassere tilegner sig, skulle de have lært i 8 9 10 klasse. Det er ren opbevaring, de skulle længe være begyndt at arbejde- og glem su, få et job..

  Kommentar by Hul igennem? — 3. februar 2020 @ 15:21

 12. Lærer politikerne det aldrig,at muslimer er lig med problemer. Mange muslimer samlet er lig med store problemer. Og når man ikke ønsker at stille krav med efterfølgende konsekvens, så er man selv ude om det.

  Da jeg var knægt, var en gymnasiel uddannelse noget der ikke var for alle. Man kom ikke bare ind, man skulle besidde en vis viden, gjorde man ikke det, så måtte man gå andre veje. At blive student i dag, er ensbetydende med at alle kommer med på vognen.

  Kommentar by der Adler — 3. februar 2020 @ 15:23

 13. > Henning Jensen 14:47

  Der er ikke skolepligt i Danmark. Der er undervisningspligt, og denne gælder til og med 9. skoleår. Ikke i den forlængede SFO, gymnasiet.

  Så de kommende kebabteknikere, pizzabagere og knallertbude kan udmærket stå i lære hos deres forældre og fætre i stedet for at forurene et gymnasium.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. februar 2020 @ 15:51

 14. Indfør krav om snit på 7 i Folkeskolen for adgang til gymnasielle uddannelser. Problem løst. Muligvis allerede ved karakteren 4, men lad os sige 7 for at være på den sikre side.

  Kommentar by Fascist — 3. februar 2020 @ 17:07

 15. Den pædagogiske konsulent Sten Clod Poulsen, som har opdraget mangen en lærer i den rette pædagogiske tro gennem 30 år, skrev (28.august 2010/Politiken) en kronik hvor han gav en offentlig undskyldning:

  ”-men vores hadefulde opgør med den vidensorienterede skole var så succesrig, at den i dag er fuldstændig udraderet. Det betyder, at den tværfaglighed, problemorientering og projektarbejde, som børn og unge i dag udsættes for, hviler på et ekstremt skrøbeligt grundlag af manglende fagkundskaber og tilfældige informationer fra internettet. Men uden sikre, præcise og relevante enkeltfaglige kundskaber er ingen tværfaglighed og problemorientering mulig, uden problemorienterede analyser er projekter blot en beskæftigelsesforanstaltning for elever, som ikke længere magter at koncentrere sig-og som ikke har viden til at skabe selvstændig indsigt-.”

  Kommentar by der Adler — 3. februar 2020 @ 17:38

 16. Muhamedanere accepterer ikke fest og da slet ikke de hvides fester. Derfor er det vel naturligt at de forhindrer de hvide i at feste?

  Kommentar by Knud Madsen — 3. februar 2020 @ 17:41

 17. Hjernedøde moslems i danske gymnasier – go’daw-do.
  80% af de resterende skal vel ikke lære noget, som er “opfundet” af den hvide mand? (white supremacy)

  I øvrigt, hvem er det, som kling-og-klang har anholdt for spionage? Folk som kæmper mod pædoMuh-ammeds regime i Iran?

  Kommentar by Iznogut — 3. februar 2020 @ 17:52

 18. Det er sgu ikke meget dansk MSM fortæller om den kvivsvingende muhammedaner i London.

  “Diversity is our strenght” fortsætter Londons islamistiske borgmester Khan med at belære pøblen om.

  Bingo Frank fra København er sikkert enig…

  Kommentar by Revisoren — 3. februar 2020 @ 18:02

 19. > Iznogut 17:52

  Næ, det er såmænd nogle saudibarbarisk lønnede terrorister, der ønsker en sunnimuslimsk stat i sydIran. Sådan som det ser ud lige nu efter seneste pressebriefing.

  Sunni og shia, du ved…..

  Det samme, der sker i Yemen for tiden. War by proxy mellem sunni og shia.

  Sådan set – efter min opfattelse – rigtig godt, at de slagter løs på hinanden, så længe har vi da en slags fred i vesten.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. februar 2020 @ 19:00

 20. Henrik Petersen — @15:51
  Jeg takker for din rettelse, og vil så i stedet opfordre til at man fjerner undervisningspligten. Problemer skal løses fra bunden.

  Kommentar by Henning Jensen — 3. februar 2020 @ 19:15

 21. 70% muslimreduktion i 2030.

  Handlingsplan NU!

  Kommentar by egon olsen — 3. februar 2020 @ 20:26

 22. @Henrik Petersen – ja, sålænge de slås i det ødeland af en sandkasse man forstår som mellemøsten. Desværre er lidelsen spredt over hele kloden, hvor Japan har vist vejen og undlader at udsætte land og folk for faren.

  I øvrigt, hvad er Liddle-Adam-full-of-Schiff og DemonKKKrats så bange for? Du bliver overrasket, men det er på lige fod med EUrabia’s ønske:
  https://babylonbee.com/news/democrats-warn-that-american-people-may-tamper-with-next-election

  Kommentar by Iznogut — 3. februar 2020 @ 21:10

 23. Handlingsplan, hm, måske? Udvandrings-plan klinger bedre.

  Kommentar by Michael Nielsen — 3. februar 2020 @ 21:55

 24. Vi har undervisningspligt her i kongeriget. Ka’ske det er derfor vi har ualmindeligt for mange der er 2 Sproget. Hvis de nu bare kunne lære et sprog, f.eks urdu, iransk, iarakisk, you name it, de skal bare klare sig, når de kommer tilbage i sandkassen.

  Kommentar by Jsch. — 3. februar 2020 @ 23:04

 25. Som der står i blogteksten: “det kan tilsyneladende stadig overraske at mellemøstlig indvandring skaber mellemøstlige tilstande” Mon dog?

  Det var 100% forudsigeligt. Selvom studentermarxisterne efter 1968 hadede empirisk, sociologisk forskning – som de derfor kasserede på universiteterne – var emnet “problemer med muslimer i flerkulturelle samfund” stadig tilgængeligt på andre biblioteker herhjemme og i udlandet, hvor der på alle videnskabelige bibliteker var mere end ½ snes hyldemeter med empirisk sociologisk forskning om emnet. Og den viden var frit tilgængelig for alle.

  Så jeg tvivler på, at alle ikke hele tiden – i hvertfald rent intuitivt – var klar over at mellemøstlig indvandring ville give store problemer.

  Hvorfor de fleste politikere og mange andre strudseagtigt valgte, at stikke hovederne i huller i jorden er derimod et uopklaret mysterium. En skønne dag får vi måske forklaringen?:-)

  Kommentar by A-mad — 3. februar 2020 @ 23:19

 26. Randers elev i bededragt.
  Er vist set før hvor med elever tvinges til bøn.
  https://amtsavisen.dk/artikel/b%C3%B8lgerne-gik-h%C3%B8jt-politikere-i-f%C3%B8lelsesladet-bededragts-debat

  Kommentar by Anonym — 4. februar 2020 @ 11:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper