5. februar 2020

Frankrig: 16-årige Mila truet på livet efter Instagram-video, “… there is nothing but hate in the Koran”

Man kan være nok så venstreorienteret, men den dag man offentligt kritiserer Islam, så er man racist i muslimers øjne, og i en eller anden grad jaget vildt. 16-årige Mila fra Lyon betegner sig selv som ateist, men det får hende ikke tilbage til en tryg skolegang på et Lyon-gymnasium. Fra Daily Mail – French teenager who received death threats for saying Islam was a ’s**t’ religion says she ‘does not regret’ her online rant and defends her ‘right to blaspheme’.

“The French teenager who received death threats after footage of her saying that Islam was a ’s**t’ religion went viral online has come out of hiding to defend her strong atheist convictions. …

… She was removed from her sixth-form college in Lyon, south-east France, by police ‘for her own safety’ and has faced a torrent of insults and threats to rape and kill her. …

The threats came about after Mila, who loves singing and whose profile is adorned with an LGBT flag, was talking with her followers on Instagram and one of them reportedly began harassing her.

After rebuffing the follower’s advances, he reportedly began insulting her with homophobic attacks and accusations of racism. Then the attacks took a religious tone, with some users reportedly accusing Mila of insulting ‘our God Allah, the one and only’ and hoping that she would ‘burn in hell.’

It is then that Mila decided to post footage criticising religion in general and Islam.

I hate religion, […] there is nothing but hate in the Koran, Islam is s**t, that’s what I think,’ she said in the videos posted to her Instagram stories on January 19.

I am not racist, not at all. You cannot be racist towards a religion. I said what I thought, you will not make me regret it. There are still people who will get excited, I clearly don’t give a damn, I say what I want, what I think.'”

(Miles originale Instagram-video, 19. januar 2020; Fotos: Youtube)

Oploadet Kl. 10:05 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107925/trackback

19 Comments »

 1. Automatreaktion fra venstrefløjen, Frankrigs justitsminister, Nicole Belloubet, i primitiv politisk korrekthed:

  ”Denne fornærmelse af religionen er ganske klart et angreb på trosfriheden.”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 5. februar 2020 @ 11:26

 2. Endnu engang udspiller virkeligheden sig nøjagtig som virkeligheden altid gør.

  En muslim bliver afvist og reagere som muslimer altid gør. Venstrefløjen bliver fanget i deres egen misopfattelse af verden og ved ikke hvilken offer gruppering de skal støtte og kommer med den mindst effektive løsning- fjerner pigen.

  Tilbage sidder højrefløjen, som naturligvis ingen stemme har når det kommer til hadeforbrydelser, med den eneste reelle løsning på problemet.

  Nemlig udtynding af islam i vores lande. Den eneste gangbare løsning.

  And life goes on, until it dont!

  Kommentar by Santor — 5. februar 2020 @ 12:01

 3. Sagen fik først Frankrigs regering til at “advare mod blasfemi”… En beklagelse, de dog hurtigt måtte trække i land igen. Hun lever nu mandsopdækket af fransk politi på en hemmelig adresse.

  Kommentar by Fascist — 5. februar 2020 @ 12:12

 4. I can only encourage anyone who wants to criticize a religion to examine the background of the religion.
  One of the details of Christianity and Islam that is worth thinking about is the following, found both in Christianity and Islam:

  Hell was not introduced in the New Testament before around AD 150, or a little later, but had been taught in Greek philosophy, with Plato (427-347 BC) as the important leader in this thinking._
  https://plato.stanford.edu/archives/win2012/entries/heaven-hell/

  Hell is translated from these three Greek mythological concepts, we read about, in the oldest known NT-Scriptures, none of the term has anything to do with “hell”:
  Geena / Gehenna (the valley of Hinnom) (Strong 1067 (i.a. Joshua 15:08))
  Hadou (Strong 86), English “Hades”, the Greek god and the underworld (ia Matt. 11:23)
  Tartarus (Strong 5020) – The prison for the immortal Titans (only in 2 Peter 2: 4)

  Kommentar by Erik Piculell — 5. februar 2020 @ 12:42

 5. Tryg skolegang. Hi hi, den ta’r vi lige en gang til. En skole i Frankrig hylder ytringsfriheden,ved at opmuntre Mile til at stå på egne ben. Mon ikke nEUropas prins Makron kan fortjene en smule bifald.

  Kommentar by Nielsen — 5. februar 2020 @ 12:59

 6. Smuk og fantastisk kvinde…..

  Kommentar by Moth — 5. februar 2020 @ 14:05

 7. Hun er ellers prototypen på de venstreorienteredes yndling: Ung, lesbisk, med lilla hår og ring i næsen. Så skulle den ged være barberet. Men hov – hun siger noget. Hun har oplevet virkeligheden. Og reagerer på det ved at fortælle sandheden. Så går parnasset ellers i selvsving. For sandheden er det sidste man ønsker at høre. Især når det omfatter islam. Se bare på Rotherham sagen og Tommy Robinson.

  Hvor må det være skønt at leve i sin egen lille faktaresistente osteklokke uden føling med verden udenfor – og samtidig vifte med et skilt, hvorpå der står: “Jeg er god”. Og alle, der er uenige med min verdensopfattelse er onde, onde racister, slimede kældermennesker, fascister, (ny)nazister og andet afskum.

  Velkommen til virkeligheden Mila – og held og lykke!

  Kommentar by Realist — 5. februar 2020 @ 14:18

 8. I de vestlige stater ligger det lige for at sende negative ytringer om profetideologien ud i offentligheden. Men hvad skal budskabet udvirke – udover at de orientalske flokdyr endn u engang udsender trusler – “vi ved hvor du bor!” Den afstumpede hob kunne ikke drømme om andet. For et kvart århundrede siden måtte en meget ung dansker kravle op på et tag, fordi en bande kulturberigere trængte til at slås. Da han omsider kom ned igen, konstaterede han, at “de er kun ude på at finde nogen, de kan blive uvenner med….” Den viden er stadig ikke sivet ind i hovedet på en hoben politikere og kommunale integrationsdamer og skolepolitiske orakler m/k som fabler om “inklusion” og “integration”. I øvrigt står der meget andet i muhammedanernes bog end befalinger om mord. Teksten er forfattet af snedige redaktører, som med held skaber endnu mere forvirring blandt de troende. Skal de være venlige mod de vantro – eller skal de slå dem ihjel? På tysk hedder fænomenet “der Satz vom Widerspruch”: en ytring kan ikke modsige sig selv (først fastslået af oldgræske filosoffer). Dette gælder også de europæiske venstrefløjsere, som hævder, at intet er sandt – d.v.s. at deres postulat ikke er gyldigt! Hvis Mila har kontakt med tænkende voksne, kan de passende begynde her.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 5. februar 2020 @ 14:35

 9. Jyllands Posten har den også i dag. Jeg havde den 24 januar

  “Jeres religion er lort” https://snaphanen.dk/2020/01/24/jeres-religion-er-lort/

  Kommentar by Snaphanen — 5. februar 2020 @ 15:16

 10. Når demografien i Europa en dag nærmer sig de 50/50 og når islam er den mest dominante religion, så vil alle uanset politisk orientering finde ud af hvad det her handler om. Det kommer til at gå ligesom i Iran.

  Kommentar by Flaskeposten — 5. februar 2020 @ 15:53

 11. Der er efterhånden kun én løsning tilbage mod islam og vores landsforrædere og det er krig, præcis som i alle de foregående ca. 1400 år.
  Ps.
  Den bedste præsident i verden nogensinde Donald Trump(USA’s pendant til Sankt Glistrup) har gjort det igen, han har udstillet kkk aka demokraterne og deres fjernstyrede alzheimer ramte mumie nancy pelosi som de sindssyge galninge de er.
  Der er måske lys forude.
  Stram Kurs 90 mandater eller undergang og ud af EUSSR.

  Kommentar by Piphans — 5. februar 2020 @ 15:54

 12. Hvis man er bøsse eller lesbisk vil muslimer smide en ud fra høje bygninger eller klipper, på den baggrund er det vil forståeligt at man ikke bryder dig om islam!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. februar 2020 @ 16:50

 13. # 12

  Prøv at fortæl det til Uffe Elbæk og Co.

  Hint: De er totalt faktaresistente…

  Kommentar by Revisoren — 5. februar 2020 @ 17:12

 14. “Den fredelige verdensreligion” tåler ikke kritik. Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand for løgnagtige udtalelser om barbarernes krigsideologi.

  Hvor er den lille fede svindler egentlig henne i dag?

  Kommentar by Iznogut — 5. februar 2020 @ 19:09

 15. […] Socialdemokratiske Joy Mogensen tog både første spadestik og holdt åbningstale, da præsident Erdogans moske blev indviet på dansk jord i foråret 2018.Se også Frankrig: 16-årige Mila truet på livet efter Instagram-video, “… there is nothing but hate in … […]

  Pingback by Krogerup Højskole jubler: Kulturminister Joy Mogensen godkender burkabesøg – Free Speech Blog — 5. februar 2020 @ 20:07

 16. Lige nu i Deadline på DR2:

  Trump-haderen David Trads er inviteret i studiet for at “analysere” Trumps tale.

  Jeg slukker sgu, og går i seng…

  Kommentar by Revisoren — 5. februar 2020 @ 22:34

 17. Altså det er samtidens politiske fejhedsmoral, der har importeret Islam og skaffet den fri verdens civilisation til døden med denne modbydelige religion. Samtiden er faktisk langt værre end dem som leflede for Nazismen i sin tid, fordi de ikke havde vores tids Sociale mediemulighed og elektroniske massekommunikations medier til at se virkeligheden i øjnene. Kort og konkret.
  Islam er og bliver en -Usekulær diktatorreligion (med en Førerprofet ideal)- ganske som Nazismen (Hitler beundrede også Islam- hvilket kan ses i et Citat fra Albert Speers erindringer- (cirka pr hukommelse, men tjek selv på f.eks DDF hjemmeside) “Fejlen ved os Germanere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse ville passe meget bedre til os, end kristendommens slappe tolerance” eller “Hvem husker længere den Armenske massakre?”. Derudover havde han Stormuftien boende af Jerusalem boende A. Husseini, som rådgav ham i diverse spørgsmål.). Ordet Muhammed har nok ikke været et navn, men en titel- Den ophøjede-. DVS der har været flere Klanledere hvorfra man havde den titel. Det siger sig selv at ethvert frit og demokratisk (og også andre samfund) bliver ædt op indefra af denne -modbydelige- religion, hvilket går ud over vores børn og børnebørn. Så enten bekæmper vi denne religion, eller også må vi sige farvel til friheden og demokratiet. Enten går den til grunde eller også går friheden og demokratiet til grunde. Østeuropa er de eneste samfund på nuværende tidspunkt som har været fornuftige og gode til at forhindre dette selvskabte civilisations ragnarok, så kan EU (og FN) og resten af de himmelråbende idealistiske politikere som totalt uansvarligt lader friheden og demokratiet i stikken for eftertiden gå af helvede til med Deres afstumpede blindhed for konsekvenserne (især de radikale) af importen af dette modbydelige problem. Herinde gider jeg ikke at fortælle om alle de perverterede modbydeligheder den religion skaber overfor kvinder, børn, frie ånder, terror, undertrykkelse, krige, slaveri, voldtægter etc etc etc etc. Det burde være velkendt nok. Man kan altså ikke – integrere-(Idiotord i den sammenhæng) ild og vand sammen. Så hjertelig tak til den unge Mila for at sige sandheden. Ord er fattige, så derfor slutter jeg også altid med opfordringen . Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. februar 2020 @ 10:38

 18. #JeSuisMila

  Kommentar by Revisoren — 7. februar 2020 @ 08:51

 19. Kristne bliver konstant kritiseret af ateister online.

  Det kan være problemet er at deres tro ikke er stærk nok.

  Kommentar by Thomas Jespersen — 7. februar 2020 @ 18:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper