6. februar 2020

PST-rapport: Terroristers familie og venner kender ofte sympatierne, “Alligevel holder de flest mund.”

Ny rapport fra norske PST præsenteres i Aftenposten. En interessant detalje fortjener fremhævelse. Familie og venner til terrorister (læs: islamiske terrorister) kender ofte til den vordende terrorists sympatier, men blot ti procent går videre med det. Her citeret fra Jyllands-Posten – Ofte kender familie og venner til terrorplaner – alligevel holder de fleste mund.

“I 60 pct. af tilfældende, hvor et terrorangreb er blevet afværget i Vesten, kendte familiemedlemmer og venner til terrorplanerne på forhånd. Men det er langt de færreste, der melder det til myndighederne. …

I rapporten har efterretningstjenesten gennemgået 91 afværgede terrorangreb i 13 vestlige lande i perioden 2012-2019. Det fremgår i rapporten, at der i årene 2017-2018 blev afværget mere end 60 terrorangreb i Vesten – inkl. terrorplaner i Norge. I den periode blev 14 personer dømt for terrorplanlægning i Norge.

En anden interessant information i rapporten er, at i mere end 60 pct. af tilfældende var terroristens nærtstående venner eller familie klar over, at vedkommende havde et ønske om at begå terror.

Alligevel holder de flest mund.

‘Det er kun i 10 pct. af tilfældende, at tips fra familie og venner bidrager til at afværge terrorangreb. Der er dermed en betydelig forskel mellem andelen af mennesker, der er vidende om terrorplaner, og hvor mange der faktisk advarer politiet om det,’ står der i rapporten.”

(Aftenposten, 4. februar 2020)

“Siden ekstremister lekker, er familie og venner svært viktige aktører for å avdekke terrorplanlegging. Empiri fra soloterror viser at mer enn 60 % av terroristens nærstående var klar over at vedkommende hadde et ønske om å gjennomføre en terrorhandling.

Som det fremgår av figur 2 (under), er det kun i 10 % av tilfellene at tips fra familie og venner bidrar til at terror avverges. Det er med andre ord sannsynligvis et betydelig avvik mellom andelen personer som har kjennskap til terrorplaner og hvor mange som faktisk varsler politiet om dette.” (PST, 2020, s. 3f)

Oploadet Kl. 00:54 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107947/trackback

20 Comments »

 1. “Der gik rygter om, at Omar El-Hussein ville udføre et terrorangreb

  Nye oplysninger fra miljøet i Mjølnerparken kommer frem under retsmøde i dag.

  Der gik rygter i Mjølnerparken om, at Omar El-Hussein ville udføre et angreb, umiddelbart efter at han 30. januar 2015 havde udstået en fængselsstraf for knivstikkeri.”

  Smid dem UD!!!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 6. februar 2020 @ 01:14

 2. Selvfølgelig tier den iSlamistiske familie, klan og vennerne, for man melder da ikke hinanden for tro – og ophøjende tjeneste, i de kredse!

  KOranen:
  Sura 8.17 Det var ikke jer, der slog dem ihjel, men Allah som slog dem ihjel,
  når du kastede (spydene mod dem) var det ikke dig der kastede, men Allah, der kastede.
  9.29 De, som tror og udvandrer og med deres gods og blod kæmper for Allahs sag, de indtager den højeste rang hos Allah, og de er det, som vil sejre.

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. februar 2020 @ 04:07

 3. Muslimernes sympati for terroranslag mod os vantro blev meget tydelig ved det opmøde, som man kunne iagttage ved Omar El-Husseins bisættelse. Tænk hvis en dansk morder, på samme måde, blev hyldet af tusinde danskere, som umuligt kunne have kendt ham personligt.

  De fremmede fjender skal tælles i tusinder – ikke de få, som faktisk vælger martyriet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. februar 2020 @ 04:47

 4. Selvfølgelig fortælles der intet om terror, fordi at dræbe eller blive dræbt i jihad som muslim, giver stensikker adgang til paradis og barmfagre houris. jf. Koranen.

  Måske er det også derfor at msm fortier så mange fakta om islam – hvad gør journalisterne ikke for at komme i paradis med lystne hourier.

  En ren side 9 religion 🇹🇷

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 6. februar 2020 @ 07:44

 5. På pst.no kan hele rapporten læses, der er også en rapport af forhindrede terrorangreb i norge.

  Kan nogen forklare hvorfor PST norsk PET og SÄPO svensk PET begger er langt mere åbne end vores PE. Er PET ledet af de rigtige? Når jeg ser Finn Borch Andersen tænker jeg ikke, han ser godt nok kvik ud, ham har jeg tillid til, men det er måske bare mig.

  Kommentar by Anders Nielsen — 6. februar 2020 @ 07:56

 6. Det samme fortalte dansk politi førhen: Det er umuligt at trænge igennem den massive tavshed. Men dansk politi agerer ikke dansk længere. Så i dag får vi ikke den slags oplysninger – det er jo “vand på højrefløjens mølle”.

  Vi så det i tilfældet Omar El Hussein, hvor mange var indviet. Og vi så, at det ikke er forbudt, og ikke hedder meddelagtighed, når det handler om muslimer.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. februar 2020 @ 07:57

 7. Det undrer mig at man skal have dyre rapporter og undersøgelser til at fremlægge det, som alle vi andre længe har vidst. Men ok – så er dokumentationen på plads.

  Kommentar by Realist — 6. februar 2020 @ 07:58

 8. […] Alternativets ny politiske ordfører – Torsten Gejl – er også kendt for nære bånd til en kriminel migrant med flere narkodomme bag sig.Se også PST-rapport: Terroristers familie og venner kender ofte sympatierne, “Alligevel holder de fleste m… […]

  Pingback by Kim Larsens producer dropper retssag mod Alternativets frontfigur – Free Speech Blog — 6. februar 2020 @ 08:33

 9. Læs koranen. Det hele står der. Så selv radikale kan forstå det. Hvis de vil.

  Kommentar by Bastardo — 6. februar 2020 @ 09:24

 10. Bastardo, de radikale har alle dage hadet os andre danskere, og vi så jo ved seneste folketingsvalg, hvordan de allierede sig med imamerne og mangedoblede deres stemmetal i ghettoerne, så mon ikke at de har fattet, hvad koranen handler om? Altså bortset fra, at de kommer til at dø i torturkamrene efter den islamiske magtovertagelse, ligesom det skete for deres åndsfæller i Iran. Medmindre de konverterer officielt naturligvis…

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. februar 2020 @ 10:41

 11. Det er vel ikke direkte ny viden PST lægger for dagen. Det interessante må vel være hvor mange der er blevet straffet for at tilbageholde livsvigtig viden om disse terrorangreb?

  Kommentar by Santor — 6. februar 2020 @ 12:09

 12. Det er nemt nok, se til England, hvis en indavlet retarderet kriminel korandyrkende terrorist stjæler bare en pakke tykke gummi i Fakta så er det ud af landet på røv og albuer, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 6. februar 2020 @ 13:58

 13. Vi hører konstant om det stærke familiebånd iblandt indvandrere.

  Hvorfor så ikke bruge dette familiebånd aktivt og straffe for medvirken til kriminalitet i direkte familie opad og nedad.

  I tilfælde af terror og anden hård kriminalitet udvisning af alle slægninge i opad og nedadgående slægt. Eneste mulighed for at undgå udvisning er kvittering for rettidig anmeldelse af den kriminelle til politiet.

  Så har vi pludselig ingen kriminalitet blandt indvandrere

  Kommentar by redneck — 6. februar 2020 @ 15:19

 14. Jamen selvfølgelig er man solidarisk imod de Vantro…..Hvad havde man ellers forventet? (Idiot integrationssnakkende Dhimmipolitikere). Når man ikke vil se i øjnene, hvad man har med at gøre, så kan man selvfølgelig kun blive overrasket over selvfølgeligheder.
  Personligt oplevede jeg hvordan Muslimer jublede 12 september 2001 i en kristen cafe. Støt DDL og SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. februar 2020 @ 15:56

 15. Bastardo — 6. februar 2020 @ 09:24

  Det er da muligt at RV/”eliten” flest har læst og forstået NOGET AF KOranens korte klare vers (Livspligter), men et har de i alt fald ikke forstået; nemlig at AL godhed i islams kontekst KUN “er givet” til dem, som bogstavtro følger Koranen.

  Som f.eks. her:

  “Pligten til jihad som udvandring og pligten til at hjælpe de udvandrende
  Sura 8.74-75 Og de, som kom til tro (på Allah) og udvandrede og anstrengte sig i kampen på Allahs veje, og de, som gav husly og hjælp, disse er i sandhed de troende, for dem er der tilgivelse og en rigelig forsørgelse. Og de, der siden hen er kommet til tro og er udvandret og har anstrengt sig i kampen sammen med jer, de hører jer til. Men de blodsbeslægtede står hverandre nærmest – (dette er) i Allahs skrift visselig, Allah er (al)vidende om enhver ting.”

  – hvor “de som gav husly og hjælp” alene drejer sig om de Korntro og ikke om godtroende vantro (vores nyttige idioter i RV+, segmentet af de røde ismer, godhedsindustrien og gloriepudsende væmmeligboere), der alle, som vi andre, KUN får disse tre valgmuligheder:
  1. At konvertere (som nederst i hierakiet), 2. at slave for dem eller 3. at “nyde” effekten af den vandrette Guillotine (sværet svunget gennem halsen)
  Men dette er nok alt for meget for dem i den første parentes, at skulle forholde sig til?

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. februar 2020 @ 16:12

 16. Muslimer har en forpligtelse til Jihad. Derfor kan de ikke forhindre andre muslimer i deres jihad og slet ikke sladre til politiet om det.

  A propos. Så video med Asger Aamund fra hans foredrag (gudstjeneste? den bør ses!) i Helsingør Domkirke (AA som statsminister! Make Denmark Great Again).

  En interessant detalje om muslimernes forpligtelse til Jihad. AA sagde (fra hukommelsen, min:-): Grunden til at Osama bin Ladens Al-Qaeda og flere andre muslimske terrorbevægelser er så rige, er, at de Saudi Arabiske oliemilliardærer, når de bliver gamle og kan se de snart skal dø, giver milliarder til terrororganisationer for at opfylde kravet om Jihad.

  De giver pengene til terror mod de vantro, fordi de tror, de når de dør får en plads i den islamiske himmel, hvor adgang kræver, at man har bidraget til jihad.

  Det er helt parallelt til den katolske kirkes afladshandel i sin tid: ”Når pengene i kisten klinger/straks sjælen ud af Skærsilden springer”

  Kommentar by A-mad — 6. februar 2020 @ 16:26

 17. Meget typisk er det, at forældrene til en terrorist – sidst i London en knivstikker – fortæller, at han var sådan en sød og venlig dreng…

  Og hvad kan man så lære af det? Nok at man skal holde sig væk fra ’søde og venlige’ muslimer. Medmindre man har et voldsomt dødsønske.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. februar 2020 @ 20:39

 18. Forundringen kan skrives bag paa et frimaerke,islam

  Kommentar by dunk — 7. februar 2020 @ 07:13

 19. Chikane….
  https://amtsavisen.dk/artikel/sagen-fra-n%C3%B8rrevangsskolen-f%C3%A5r-konsekvenser-for-nicolai-estrup-forlader-bestyrelsespost-p%C3%A5-s%C3%B8ns-skole

  Kommentar by Anonym — 7. februar 2020 @ 11:11

 20. De er medskyldige!

  Kommentar by Hul igennem? — 8. februar 2020 @ 01:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper