7. februar 2020

Vårt land-leder: “Utestengelse og forfølgelse gir oss ideologiske bobler og radikalisering. Men…”

MSM holder jævnligt mikrofonen for revolutionære kommunister eller nationale socialister, der henholdsvist præsenteres som et eksotisk og obskurt bidrag til debatten, men lige med hensyn til Tommy Robinson og Peder ‘Fjordman’ Jensen, så er det problematisk. Det har en logisk forklaring. Når en kommunist vrøvler om klassekamp og en nazist vrøvler om jøderne, så har det den modsatte effekt. Folk flest ser ikke klassekampen, ser ikke ‘jødeproblemet’. Omvendt med islamkritikken, her kan ingen ignorere problemet. Folk ved det, også ansvarshavende chefredaktører.

Ledende artikel om ‘Fjordman’ i nominelt borgerlige ‘Vårt Land’ – Det finnes grenser for dialog.

“Aftenposten inviterte nylig Peder ‘Fjordman’ Jensen til å skrive et innlegg i avisen om hans syn på fremstillingen av seg selv i NRKs 22. juli-serie. Dette har utløst kraftige reaksjoner. Dette har utløst kraftige reaksjoner. Jensen har tidligere fått støtte fra Fritt Ord for å skrive bok. …

Debatten handler ikke om ytringsfrihet, eller hva Jensen skal få lov til å si eller ikke. Debatten handler om Jensen er en person som skal gis en plattform og posisjon som ikke alle får. Det er de færreste i vårt samfunn som tildeles pengestøtte for å skrive bøker, eller inviteres til å skrive innlegg i Norges største avis. De færreste slipper til.

Inkludering og dialog er to veldig politisk korrekte ord som er lett å lire av seg. Men uansett hvor politisk korrekt det er, så er det viktige pilarer i moderne norsk politikk og samfunnsliv, og er med på å bidra til at vi har et ganske harmonisk og velfungerende samfunn. Marginale og ytterliggående grupperinger forsøkes ansvarliggjort med støtte, inkludering i debatten og ved at man tar dem på alvor. Dette er en klok politikk. Utestengelse og forfølgelse gir oss ideologiske bobler og radikalisering.

Men et sted bør grensen gå for hvem som skal tildeles penger og plattformer som ikke er åpent tilgjengelig for alle. Peder Jensen er uten juridisk skyld i terrorangrepene 22. juli. Det er likevel et faktum at hans skriverier var viktig politisk ammunisjon for Anders Behring Breivik. Ord kan drepe, og store deler av Breiviks manifest var hentet rett fra Jensens ekstreme ytringer. …

Man skal være tolerant i møte med det intolerante. Men… Han er et av de sterkeste eksempler i moderne tid på at ord kan lede til drap. Alle som velger å gi ham spalteplass, bør ha det i bakhodet.”

(To muslimske hospitalsansatte taler om Anders Breivik i drama-serien 22. juli, 2020)

Peder ‘Fjordman’ Jensens farlige indlæg…

“Her bruker de en lett gjenkjennelig nålevende landsmann som basis for en av hovedpersonene. Dette gjør de uten å ville høre hans synspunkter om saken. En slik oppførsel av statskanalen er i beste fall svært maktarrogant, uetisk, uprofesjonell og useriøs.

Til sammenligning fikk Arne Treholt, som er dømt for landssvik, nesten åpen mikrofon i en stor NRK-serie om Den kalde krigen i desember 2019. NRK behandler KGB-spionen Treholt penere enn de behandler meg, som aldri er blitt dømt for noe som helst.

Jeg måtte regelrett flykte fra Norge i 2011 på grunn av hets, fordi noen av mine tekster ble sitert uten mitt kjennskap av en mann jeg aldri har møtt.” (Peder ‘Fjordman’ Jensen i Aftenposten, 28. januar 2020: Uetisk og uprofesjonelt av NRK om 22. juli)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107962/trackback

9 Comments »

 1. Folk prøver altid at drukne deres dårlige samvittighed i et eller andet rusmiddel.

  Fjordmann er et symbol på Norges dårlige samvittighed!

  Nordmændene ved at han har ret og de kender behandlingen men de tør ikke tænke tanken til ende. Det ville nemlig kræve at de agere på den, så derfor drikker de sig fulde i plus-ord og falsk sympati over for indvandrene og udskammer deres egen dårlige samvittighed i ren iver efter at være “ordentlige” mennesker men alas det gør dem bare til dårlige Nordmænd.

  Kommentar by Santor — 7. februar 2020 @ 13:55

 2. Så vidt jeg husker, nævnte Peder ‘Fjordman’ Jensen i sin tid, at han personligt oplevede den jublende folkemængde, der i Kairo jublede over terrorangrebet den 11. september 2001 mod World Trade Center og Pentagon-bygningen, USA’s forsvarsministeriums administrationsbygning i Arlington i staten Virginia ved forbundshovedstaden Washington D.C. Såvidt jeg husker, sagde han, at det var en øjenåbner for ham.

  Der er ikke mange, der er så skarptseende og modige som ham. Han lader sig heldigvis ikke kue.

  Kommentar by A-mad — 7. februar 2020 @ 14:39

 3. @ A-mad: Jo, godt husket

  Kommentar by Snaphanen — 7. februar 2020 @ 16:49

 4. “Ord kan dræbe”. Ja for fanden da. Millioner af mennesker er blevet dræbt i Toraens, Bibelens, Koranens, Mein Kamps, Das Kapitals hellige, åbenbarede ords navn.

  Kommentar by Svend Gønge Borg — 7. februar 2020 @ 17:58

 5. @ Svend Gønge Borg — 7. februar 2020 @ 17:58

  Rimelig fed pointe ;)

  Kommentar by Santor — 7. februar 2020 @ 20:08

 6. Fjordman, – he’s going to die one day. He’s a very evil man, don’t you know?
  And he crawls over good Norwegians just to have his own hatred spread.

  https://twitter.com/kjellsm/status/1225749395922128896?fbclid=IwAR2HPZSVC0PnEBQwlITet6UXHysh2eqQNhHg7Cxs5Eb_lJ1_se5uqslsjq4

  Kommentar by BB — 7. februar 2020 @ 22:05

 7. Til helvede med de satans muslimer. De har ikke noget at gøre her,og har aldrig haft det,andet end at ødelægge,voldtage og myrde.

  Kommentar by Nielsen — 7. februar 2020 @ 22:36

 8. En af de ting der længe har undret mig er at venstrefløjen og multikulturalisterne nærmest triumferede, da de opdagede at terroristen i Norge var norsk! Det eneste det fortæller mig er, at efter Breivik må vores politi og efterretningstjenester, holde øje med flere og flere! Jeg har svært ved at se at Breivik’s ugerning skulle mindske risikoen for islamisk terror. Jeg behøver vel bare at sige Charlie Hebdo, Nice, Batchlan, julemarked i Berlin, forretningsgade i Barcelona, diverse broer over Themsen i London og adskillige andre!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. februar 2020 @ 23:02

 9. Dhimmi Radioens propaganda overgår ind imellem Hollywoods.

  Kommentar by Nielsen — 8. februar 2020 @ 02:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper