7. februar 2020

‘Højrefløjsparti udløser skandale’, skrev DR Online om AfD, der stemte på en liberal-borgerlig kandidat

Formelt er det ikke direkte løgn, men det er vel ikke AfD der ‘udlæser skandale’, når de blot i god demokratisk kompromissøgende stil har stemt på det mindst ringe alternativ til posten som ministerpræsident. Den aldrende ungkommunist Angela Merkel har trukket i trådene, og der vil snarest blive udskrevet et nyt valg. Bizar vinkling på DR.dk – Højrefløjsparti udløser skandale: Nyvalgt ministerpræsident vil trække sig efter kun et døgn ved magten.

“Det bliver en ultrakort karriere den liberale politiker Thomas Kemmerich får som ministerpræsident.

… Valget af ministerpræsidenten har nemlig affødt massiv kritik fra toppen i tysk politik, også fra forbundskansler Angela Merkel, der har kaldt valget af Kemmerich for ‘utilgiveligt’. …

Kemmerich, der er fra det tyske liberale parti FDP, blev nemlig valgt til leder af Thüringen med støtte fra Merkels eget regeringsparti, CDU, og det højreorienterede parti Alternative für Deutschland (AfD).

Det er første gang i tysk historie, at AfD danner parlamentarisk grundlag for en regering, hvilket er uhørt i Tyskland, hvor ingen partier ønsker at samarbejde med AfD. …

Den nyvalgte ministerpræsident har meddelt, at der nu skal afholdes nyvalg i den lille delstat for at ‘fjerne pletten fra AfD’s støtte til embeddet’, sagde han på et pressemøde i dag.”

Oploadet Kl. 00:30 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107972/trackback

18 Comments »

 1. Alternative für Deutschland er et sjovt navn, når det netop er modsætning, der er alternativet for Tyskland. Det forkerte er blevet normalt og virkeligheden omvendt.

  AfD er et parti med 35.000 medlemmer, 5,877,094 vælgere, 12.6 procent af stemmerne og 94/709 pladser i parlamentet; Altså Tysklands tredje største parti. Alligevel lavede DR overskriften “Kontroversielt højreparti lukket ind i varmen: ‘Det her er noget, der ryster Tyskland'” i dag.

  Kommentar by Fascist — 7. februar 2020 @ 00:38

 2. “Skandalen” var også til debat i aftenens udgave af Deadline på DR2.

  Politikere fra AfD blev omtalt som nazister, mens de gamle afdankede kommunister fra Die Linke blev omtalt som almindelige mainstream politikere.

  Maria Rørbye Rønn glæder sig nok til, at det røde rædselskabinet ruller de planlagte “besparelser” på Danmarks Radio tilbage…

  Kommentar by Revisoren — 7. februar 2020 @ 00:51

 3. Det er historien om DF og SD i Sverige om igen. Dagen kommer hvor AfD bliver så store at de ikke er til at komme udenom, nøjagtig som i Danmark og Sverige.

  Desværre er det nok alt for sent for Tyskerne, som det er med Svenskerne og muligvis også os Danskere. Jeg giver os ikke mange chancer for at klare det uden en meget lang og voldsom periode i Europa.

  Kommentar by Santor — 7. februar 2020 @ 03:07

 4. Der er heldigvis ved at komme en opvågnen fra hele det europæiske kkontinent,startende i Ungarn og Polen. Men vi er flere og flere europæere,som får øjnene op for politikernes løgnagtige snylteri.

  Kommentar by Nielsen — 7. februar 2020 @ 04:29

 5. Det kan til tider være svært at greje hvad der sker inde i knoppen på Maria Rørbye Rønn!? – En ting er dog sikkert; hendes raske svende kan altid regne med opbakning når de rutinemæssigt kvajer sig! – Hvis der finde den mindste mulighed for at fordreje og fordærve sandheden så ryster man ikke på hånden; den ros skal hun og svendene trods alt have!?

  Kommentar by T. Flodur — 7. februar 2020 @ 05:46

 6. Vi må ikke opgive håbet (Imod den afstumpede fejhedsdiplomatiske politiske elite). Der er muligheder endnu.

  Kommentar by Michael Unna — 7. februar 2020 @ 06:18

 7. Har konstateret, at Præsident Trump iflg. Berlingske “praler”. De ædle terrorister “påtager sig skylden”, men “praler” aldrig! Ak ja man mærker hvor sympatien ligger.

  Kommentar by pseudonym — 7. februar 2020 @ 06:48

 8. Berlingeren går all in, og kalder AFD for nazister og fascister.

  Kommentar by Bror Lerbror — 7. februar 2020 @ 08:19

 9. “Formelt er det ikke direkte løgn, men…”
  Danmarks radio i en nøddeskal. Snart skal vi på bedste beton kommunistiske vis til at betale for deres røde propaganda over skatten.
  Det er en syg verden.

  Kommentar by Hagmann — 7. februar 2020 @ 08:25

 10. *bror lerbror 8:19
  Der er ikke meget tante over Berlingske Tidende længere. Berlindske er som alle andre MSM blevet overtaget af rødgardisterne og multikulturalisterne!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. februar 2020 @ 09:38

 11. AfD får konstant flere stemmer ved valgene.
  De ligner Sverigedemokraterne og DF. De er alle startet som pariaer, de andre ikke vil røre ved, fordi de ikke er stuerene.

  Når de i ½ snes år har været i mediernes syrebad, bliver de næsten rene, samtidig med de bliver det næststørste eller det største parti. Så bliver de svære at komme udenom. Det er svært for de andre partier at fremstå som demokrater, hvis de samtidig ikke ønsker at tælle op mod ½ af vælgernes stemmer med.

  Det er en pinlig og komisk proces, hvor de gamle partier anvender mediehetz, dommerundersøgelser og rigsretssager for at slippe af med de
  ikke-stuerene pariaer.

  Kommentar by A-mad — 7. februar 2020 @ 09:54

 12. @ Hagmann: Ja, den fixede den døde Tulle-mand.
  DF kalder sig konservative! hahahaha De er socialister v. 2.0.
  Men va! “die dumme dänen” æææælsker at betale skat! Idioter.
  jajada, gå nu ind på FB og bliv fyldt med mere løgn, der står jo at det rigtig rigtig godt.

  Stem NB! Støt GI! Støt SK! Direkte Demokrati NU! Nu af EU/FN! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 7. februar 2020 @ 11:18

 13. Går AfD ind for diktatur? Går de ind for krig mod nabolande? Går de ind for folkedrab? Går de ind for at sætte politiske modstandere i koncentrationslejr? Nej, ingen af delene. De går ind for at redde det tyske demokrati, ytringsfriheden, ligestillingen, velstanden, kulturen, friheden, trygheden. Er det specielt højreorienteret efter den gamle definition? Det er i hvert fald ikke højreekstremt.

  Journalisterne har mistet orienteringsevnen og går venstrefløjens og de gamle magtpolitikeres ærinde.

  Kommentar by JC — 7. februar 2020 @ 11:33

 14. 80 % journalister er røde: se https://www.dr.dk/nyheder/indland/80-procent-af-danske-journalister-stemmer-paa-r-s-sf-og-oe

  og vi betaler for lortet. Vi kræver en ny medieansvarlov for DDR kan IKKE LAVE NUANCERET OPLYSNING!!!!!! !!seertallene dropper hos DDT (sorry DDR) og det er ikke mærkeligt, se deres årlige analyse på DDR´s hjemmeside

  FX Pelosis skandaløse optræden blev oven i købet forsvaret af både DDR og globlist TV News

  Kommentar by h.nielsen — 7. februar 2020 @ 12:23

 15. AfD er reelt et midter-parti, de er ikke engang rigtige nationalister, men nærmere bare et counter-jihad parti.

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. februar 2020 @ 15:08

 16. Jeg frekventer et tysksproget mc-Forum, hvor også dette emne diskuteres. Bølgerne går højt mellem de politisk korrekte venstresnoede tyskere og de ægte demokratisk indstillede, primært fra Østrig og Svejts.

  Kommentar by Træt — 7. februar 2020 @ 15:23

 17. Nå, DR vil igen vælge for andre; både amerikanske vælgere og tyske vælgere skal gøre som DR siger..

  Kommentar by Hul igennem? — 8. februar 2020 @ 01:12

 18. Endnu en falliterklæring fra magtsystemet, som altid skyder det sig selv i foden, AfD bliver jo kun større nu. Heldigvis for det. Hitlers nazisme har ikke en skid med Tyskland i dag at gøre, alligevel smides nazikortet i afmagt uden valide argumenter, alle ved jo udmærket at hovedproblemet i dag er islamiseringen.

  Kommentar by LarsB — 8. februar 2020 @ 20:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper