7. februar 2020

Yasser Ghanbari: Venstreradikale bruger indvandrere som brosten i deres kamp mod det bestående

Kommentar af SF’eren Yasser Ghanbari på Facebook.

“Har altid tænkt, at den der solidaritetsfølelse fra den helt ydre og alternative venstrefløj, som repræsenteres af Socialistisk Ungdomsfront, Antifascistisk Aktion og Ungdomshuset mm. føler med folk med flygtninge og indvandrerbaggrund er mærkelig, fordi den på alle måder er opsat og på ingen måder gengældt.

Der er intet reelt møde mellem de grupper og flygtninge/indvandrere andet end når det lige er politisk nødvendigt, som da niqabier demonstrerede side om side med letpåklædte kvinder og mænd med bandanaer om ansigtet, og enhver muslim vidste, hvad den ene part tænkte om den anden.

Jeg har altid undgået sådan nogle punker-socialister, fordi jeg syntes, at de var wack, og jeg kan ikke komme i tanke om en eneste af dem med flygtninge/indvandrerbaggrund, som jeg gennem mine 20 år i Danmark har mødt, der ikke synes det samme. Det er jo noget, som kommer fra barnsben af, fordi vores forældre ikke bare synes sådanne mennesker er wack men direkte afskyelige.

Det betyder i sidste ende, at vi i den yderste venstrefløjs kamp mod det bestående system ikke bliver meget andet end endnu en brosten, som de kan kaste med, og når de kæmper for vores vilkår uden nogensinde at kende til dem eller have set dem, så ender de blot med at kæmpe for deres egen ret til at være ligeglade.” (6. februar 2020)

(Hvide Antifa-supremacister, Amager, 12. oktober 2019)

“Jeg var til stede på Blågårds Plads med Paludan-optøjerne. Jo, det var en fælles fjende. Men der var nu ikke tale om noget gensidigt kærlighedsforhold. De unge vrede arabiske mænd kørte deres eget show, og de venstreradikale forsøgte at følge med, så godt de nu kunne. De var lidt hægtet af.” (Søren K. Villemoes, 6. februar 2020)

Oploadet Kl. 00:55 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/107978/trackback

14 Comments »

 1. Socialisme virker kun 2 steder. I himlen, hvor man ikke har brug for den og i helvede, hvor de har den allerede.

  Hjernevasket yngel, begyndte i vuggestuen/børnehaven og for ikke at udstille, hvor hjernetomme de i grunden er, så vil politikere sløjfe testen, der udstiller idiotien i klart lys.

  Kommentar by Iznogut — 7. februar 2020 @ 01:24

 2. Der findes en forsker som hedder Zach Goldberg som har vist, at vestrefløjen i vesten har negativ etnocentrisme som er større end stærkt konservatives positive etnocentrisme. De har negative indgruppe preferencer og positive for folk som er fremmede for gruppen. Selvmodsigelsen kommer så når man ser på etnocentrismen hos grupper som vestrefløjen er åben overfor. Den er faktisk højere end hvide konservative. Så der er ingen indikation for, at de opgiver deres identitet og tager andre værdier. Men det viser også et paradoks. Venstrefløjen har intet imod folk er etnocentriske, stærkt konservative bare de ikke er hvide. Multikulturen er et ideologisk had og selvmordsprojekt.

  Kommentar by CCC — 7. februar 2020 @ 02:07

 3. Selv indvandre begynder at se venstrefløjens leflen ikke er andet end behovet for kanonføde. Næste skridt i den erkendelse er et rent indvandreparti med mere indflydelse end selv venstrefløjen bliver glad for.

  Jow jow, de kan bruges til at stemme højrefløjen ud af enhver regering men prisen bliver meget høj fordi venstrefløjen skal åbenlyst give køb på mange af deres dogmer, så som kvindefrihed/homoer/religionen i alle aspekter i det Danske samfund og ikke mindst en kontinuerlig strøm af skattekroner til den “islamiske sag” i Danmark og det tror jeg ikke venstrefløjen kan holde til i længden.

  Efter det første valg med et islamisk parti i regering vil venstrefløjen bløde vælgere i et omfang der kun lige akkurat kan holde dem i folketinget. De flygtende venstrefløjser der ser lyset vil stemme på NB og SK som så vil blive de største partier på højrefløjen resten vil gå til alternativet og de radikal.

  Det er opskriften på en borgerkrig der får libanesiske dimensioner og længde!

  Velkommen til virkeligheden venstretosser!

  Kommentar by Santor — 7. februar 2020 @ 02:53

 4. Ja og muslimerne bruger AFArterne som våben mod danskerne. Man ville faktisk kunne sige,at de fortjener hinanden,hvis ikke lige den djævelske alliance forekommer i Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 7. februar 2020 @ 04:12

 5. OT: https://180grader.dk/sektioner/nyheder/politik/artikel/ny-afsloring-skattejeger-thorning-har-tette-forbindelser-til-skattely-boss

  Kommentar by Kimski — 7. februar 2020 @ 05:22

 6. Venstrefløjen er nyttige idioter, og de vil blive de første ofre den dag opgøret med islam finder sted, for muslimerne foragter dem mere end de foragter almindelige borgerlige mennesker!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. februar 2020 @ 05:42

 7. Ja det siger jo sig selv. Venstrefløjsfacisterne vil frelse verden i Deres eget selvforstået univers, men kan ikke tage et eneste ansvar overfor det de vil frelse. De bruger bare det de kalder Højrefløjen som syndebuk for Deres egne utilstrækkelige frustrationer. Så alliere de dem med den religion, som Hitler beundrede fordi det ligesom Nazismen er en usekulær diktatorreligion med alt den terror, undertrykkelse (især kvinde), og krig den fører med sig, og med dens Førerprofet, ganske som Hitler havde konstrueret Nazismen. Støt SIAD. God weekend og fredag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. februar 2020 @ 06:15

 8. Ak ja, husker at den gamle afdankede kommunist Villy Søvndal bad Hizb-ut-Tahrir om at “gå ad helvede til”.

  Hizb-ut-Tahrir er her stadig, mens Villy Søvndal er forsvundet ud i glemslen…

  Kommentar by Revisoren — 7. februar 2020 @ 08:55

 9. Som privat ansat i en international koncern har jeg nok flere multikulturelle kontakter end den gennemsnitlige hvide venstreradikale humaniora studerende. Alligevel er jeg den uvidende racistiske hvide mand og de inkluderende forstående multikulturalister

  Kommentar by redneck — 7. februar 2020 @ 10:33

 10. Hagekors hvor paludan demonstrerede tidligere.
  https://amtsavisen.dk/artikel/facademand-hev-maskine-hjem-fra-k%C3%B8benhavn-den-slags-h%C3%A6rv%C3%A6rk-kan-ikke-vente-til-mandag

  Kommentar by Anonym — 7. februar 2020 @ 11:13

 11. #2: CCC — 7. februar 2020 @ 02:07 skrev:
  “Venstrefløjen har intet imod folk er etnocentriske, stærkt konservative bare de ikke er hvide.”

  Jep, Anti-Fa og Muslimer kan forenes i hadet imod vestlige (hvide) mennesker. Som etniske danskere kan vi enten blive langt mere etno-centriske eller blive kørt totalt over …

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. februar 2020 @ 15:02

 12. Kaldet til de uvidende voldspsykoser og trediegenerations socialtabere og nassere, kommer fra Bürgerpaladserne, befængt med revolutionsromantikere, der feder sig på andres penge..

  Kommentar by Hul igennem? — 8. februar 2020 @ 01:10

 13. “Dansk det var da sidste jeg gad lære! “

  Sagde Emma i Rottehullet i 1971, da stampublikummet bliver præsenteret for den flinke jugoslaviske fremmedarbejder kaldet “Lille Tito”. Lille Tito har arbejdet adskillige år i Danmark under savn af familien, og er nu ved at tænke på at vende hjem. Hvorfor taler han så godt dansk. Jo han kunne jo lige så godt få tiden til at gå med noget.

  Jo hadet til den danske etniske nationalisme og dermed al stolthed over vores egenart har længe været en del af det kulturmarxistiske/kulturradikale program.

  Mange af de der punkere er omsorgssvigtede forvirrede unge mennesker, ofte fra middelklassen, med forældre, der havde travlt med at realisere sig selv. Arabere er materialistisk indstillede med store biler, mærketøj og dyre ure. De foragter rakkerpakket, og pønser kun på, hvordan de kan blive som rige vesterlændinge minus frihed, især for piger og kvinder.

  Kommentar by Uno — 9. februar 2020 @ 08:23

 14. […] Dansk politi har et kæmpe forklaringsproblem.Se også Yasser Ghanbari: Venstreradikale bruger indvandrere som brosten i deres kamp mod det bestående […]

  Pingback by Skræmmende indblik: Hvornår bruger politiet overvågningsbilleder? – Free Speech Blog — 9. februar 2020 @ 12:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper