8. februar 2020

Elever fordeler sig efter etnicitet: “… danskere spiste med danskere og indvandrere med indvandrere”

Tilbage i 2013 skrev jeg direkte relateret til segregationen på gymnasier, at forskere ignorerer problematikken, fordi alternativet ville ‘tvinge dem til at tage et fundamentalt opgør med multikulturalismen’. Politikere vil i sagens natur altid symptombehandle med nye regler og love, men de er oppe imod menneskets natur, og balkaniserer vi Danmark kræver det en diktator ala Tito at skabe fred på overfladen. Et demografisk pyramidespil.

Interview med integrationsminister Mattias Tesfaye i Weekendavisen, der henviser til en artikel hos Berlingske, også omtalt på BT.dkGrebet strammes.

“‘Vi kan konkludere, at segregering sker af sig selv. Hvis vi ikke gør noget, bliver det olie og vand, mens integration kræver politik. Derfor mener jeg også, at der er brug for Socialdemokraterne i denne tid. Der er brug for regulering.’

Som et dugfrisk eksempel kunne Berlingske torsdag berette, at eleverne på Greve Gymnasium ikke længere må bestemme, hvem de spiser frokost med. Hver femte elev har indvandrerbaggrund, og i kantinen fandt eleverne sammen efter etnicitet, så danskere spiste med danskere og indvandrere med indvandrere. Derfor har gymnasiet indført faste pladser i kantinen og en regel om, at eleverne skal spise sammen klassevis.

Samme tendens ses, når unge vælger gymnasier. Det frie gymnasievalg har resulteret i, at udenlandske elever klumper sig sammen på bestemte gymnasier, og det påvirker ungdomskulturen på gymnasiet og får danske unge til at vælge andre gymnasier. Derfor støtter Mattias Tesfaye regeringens forslag om et fordelingsindgreb, der skal holde andelen af udenlandske elever nede.”

(Josip Broz Tito, kommunistisk leder af Jugoslavien, 1953-80)

“Tressernes programmerede broderskab kulminerede ikke i integration, men bøjede af og blev til sort adskillelse. Hvide studenter er pinligt berørte og taler nødigt om det. Det passer ikke rigtigt ind i stilen. Alle mennesker skulle jo være smukke og lige og venskab bare et aspekt af alle de lige muligheder. De lader som om, de ikke bemærker alle de borde i spisesalen, hvor hvide studenter aldrig sætter sig. (Allan Bloom om multikultur på Cornell University i Historien om Vestens intellektuelle forfald. 1991, s. 81)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108008/trackback

35 Comments »

 1. Unge skal tvinges ind på bestemte gymnasier, og når de er der, skal de tvinges til at sidde på bestemte pladser i kantinen. Det er den socialdemokratiske opskrift på integration.

  Tror hr. Tesfaye mon på, at det virker? Hvis ja, er han dum. Hvis nej, er han… noget endnu værre.

  Kommentar by Crass Børsting — 8. februar 2020 @ 10:49

 2. Tesfaye: “Hvis vi ikke gør noget, bliver det olie og vand, mens integration kræver politik.” – kræver socialkonstruktivistisk tvang.

  Borgerne skal tvinges til at handle imod deres naturlige præferencer, selvom adskillige årtiers erfaringer viser, at resultatet bliver endnu mere modvilje overfor både tvangen, og dem der tvinger den ned over os.

  Kan disse idioter blive ved med at undskyld deres ondskabsfuldheder med uvidenhed?

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. februar 2020 @ 10:50

 3. 40 års forfejlet politik på det såkaldte flygtninge område, viser med al ønskelig tydelighed, at politikerne ikke har fattet et klap af, hvad der foregår. Vi skal tvinges til samvær med uintegrerbare muslimer, der kun har et i hovedet, kalifatet, sharia og deres middelalderlige taberreligion.
  Vi skal tilsyneladende være så imødekommende og inkluderende, at vi bidrager til vores egen undergang som folk. Hvorfor tager de ikke tilbage til deres lortelande, og bekriger hinanden der?

  Kommentar by der Adler — 8. februar 2020 @ 11:06

 4. “Derfor har gymnasiet indført faste pladser i kantinen og en regel om, at eleverne skal spise sammen klassevis.”

  Opfordring til de danske elever: Sørg for at bruge mobiltelefonens diktafon, og optag hver eneste frokostpause. Det er kun et spørgsmål om tid, før en aggressiv muhammed KRÆVER, at danskerne ved siden af ham, ikke må have svinekød med.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. februar 2020 @ 11:14

 5. Den eneste regulering der hjælper er hjemsendelse.
  Islam i Danmark er en fejl.
  Det viser pigen der tror hun bestemmer “tonen” i Forsvaret.
  Nu fortæller hun nok far og mor at hun er ødelagt af fire dage på en kaserne.

  Kommentar by k.m. — 8. februar 2020 @ 11:17

 6. Former French President Sarkozy: “Racial interbreeding is not a choice, but an obligation. If volunteerism doesn’t work, the state will move to more coercive measures.”

  https://www.youtube.com/watch?v=DU9b80dpDJU

  Bliver det næste skridt for Mattias Tesfaye og hans “velmenende” venner?

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. februar 2020 @ 11:39

 7. Følgen af socialdemokratisk politik er radikal og samfundsundergravende.
  Efter tyskernes besættelse kom de fleste værnemagere fint ud af det.
  Der var i Danmark sammenlignet mad mange andre steder få ofre, udover bunden af arbejderklassen der alt andet lige betalte for besættelsen.
  At socialdemokratiet og radikale under og efter krigen- såvelsom aktuelt- er i regering og af betydning viser at en hvilken som helst samfundsundergravende linje, med tvag blandt midlerne, kan bruges for destruktive formål.

  Kommentar by Peter Buch — 8. februar 2020 @ 11:58

 8. med mange andre steder…

  Kommentar by Peter Buch — 8. februar 2020 @ 12:00

 9. Via Hodja:
  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE11930359/mattias-tesfaye-underminerer-bevidst-det-danske-samfund-og-taler-bull-shit-for-at-skjule-det/

  Kommentar by Peter Buch — 8. februar 2020 @ 12:09

 10. I alle de år med Radikal/socialdemokratisk (Poul Nyrup) domminans har man totalt nægtet at forholde sig til hvad man har med at gøre, som både historisk og samtidsmæssigt aldrig har kunnet lade sig gøre pga den interne mentale Islamiske spændetrøje. Man har hældt alt ansvaret overpå de indfødte der er opvokset med frihed og demokrati, og som åbenbart skulle skamme sig over det velfærdssamfund de har været med til at skabe, men som Islam aldrig nogensinde kan skabe andet end undertrykkelse med brolagt vej på terror og krig. Det hovedsløse blindmoralske politiske etablishiment, har løjet sig til en løsning de kalder -integration- som enhver idiot efterhånden ved ikke kan lade sig gøre. (Tito,s Jugoslavien- Indien (under Mahatma Ghandi, som blev delt i Indien og Pakistan), Israel (Israel-Palestina konflikten), Nigeria (Nord-syd), Syd Thailand, Nordøst Kina, Myanmar (Nord), Rusland (Tietjenien) etc etc etc. Islam er og bliver en Diktatorreligion (med en Førerprofetideal) som overhovedet ikke kan integreres i et frit og demokratisk samfund, så lad være med at blive forgøglet af Radikal arrogant moralsk stupiditet (Ingen gider at bo i islamisk klanorienterede Ghettoer- heller ikke de enøjede frelste politisk fejhedsdiplomater), og Venstrefløjens enøjede moral. Se at få Islam smidt ud i samfundsmæssig sammenhæng, og Demokratiet og friheden kan overleve. Støt DDL og SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. februar 2020 @ 12:23

 11. Det er næsten som om at Islam ikke passer ind i Danmark… Øv hva venstreorienterede? Nu er jeres leg ikke sjov længere…

  Kommentar by Realist2 — 8. februar 2020 @ 12:24

 12. PS: Og vi har sendt soldater ud (liv på spil) på at bekæmpe det som der politisk lefles for……Kan ikke nok udtrykke min foragt dybt nok for dette faktum (Føj for den lede).

  Kommentar by Michael Unna — 8. februar 2020 @ 12:25

 13. Jeg vil vældig gerne se karakter statistikkerne fra de involverede gymnasier. Jeg er sikker på det kunne være ganske oplysende læsning.

  Kommentar by Kimski — 8. februar 2020 @ 12:33

 14. Ideen om, at man kan tvinge folk for at frembringe Utopia, er vist prøvet før. I samtlige kommunistiske regimer, med ubeskrivelige rædsler som følge-effekt.

  De lærer det simpelthen aldrig.

  Upopulær mening: segregration giver fred, men er udelukkende nødvendigt, fordi man ikke har viljen til at kyle de ikke-integrerbare ud over grænserne og tilbage til deres shitholes.

  Kommentar by Quark — 8. februar 2020 @ 13:12

 15. Integrationsminister Mattias Tesfaye overser at segregering er udgangspunktet og resultatet i en og samme betydning. Det starter med segregering og ender med segregering ligegyldigt hvordan man vende og dreje det. Kampen er allerede slut og der er intet andet at gøre ved det end at indrømme at alle der stemte på integration tog grundigt fejl men det ville selvfølgelig kræve at man tog problemet alvorligt og gjorte noget ved det.

  Mattias Tesfaye tager udgangspunkt i sig selv når han snakker integration men han er “the odd man out” han er undtagelsen der bekræfter reglen.

  Kommentar by Santor — 8. februar 2020 @ 13:45

 16. > Jeg vil vældig gerne se karakter statistikkerne fra de involverede gymnasier. Jeg er sikker på det kunne være ganske oplysende læsning.

  Desværre er netop karakterer efterhånden blevet totalt meningsløse. Der er stort set ingen krav til faglighed og kundskaber længere. Næh, det er mere interessant at se på hvad beståede elever ender med at lave *efter* gymnasiet. For samfundet og især erhvervslivet har stadig de “gamle” krav om at man skal kunne sit kram, fordi det kan ses på bundlinjen hvis man ikke kan. Dét er den endelige eksamen!

  Kommentar by Quark — 8. februar 2020 @ 14:06

 17. Laeg nu af med det integrations pjat,kommer aldrig til til virke med muslimer naar de over 2 % af en befolkning.Koster ulideligt mange penge

  Kommentar by dunk — 8. februar 2020 @ 14:26

 18. Kommentar by Hr. Snusk — 8. februar 2020 @ 11:14

  Ja uden tvivl bunder det i at perkersvinene ikke vil sidde sammen med en hvid dansker der spiser svinekød.

  Og så er balladen der…perkerne vil have at danskerne flytter hen til de andre danskersvin i kantinen…Herrefolket vil bestemme og de skal nok finde en måde at provokere og true på…deres bagkatalog er meget omfattende og de har altid en løsning på at dominere over de van-tro.

  Kommentar by Black Watch — 8. februar 2020 @ 15:30

 19. Jeg ville da for alt i verden heller ikke sidde sammen med orker, når jeg skulle nyde min frokost i kantinen. Den gode mad ville blive til aske i munden, og dermed skabe problemer i maven.
  Ligeledes vil jeg heller ikke indtage min mad på en perkerrestaurant. Hvad gør de ikke ved ædelsen ude i køkkenet?

  Kommentar by Knud Madsen — 8. februar 2020 @ 17:24

 20. Naturligvis klumper de sig samme, det behøver man ikke at være professor for at kunne forudse!
  Ikke alene skal de stakkels gymnasieelver tvinges ind på bestemte gymnasier, de skal også tvinges til at bruge deres pauser og frokost sammen med dem, de ikke selv har valgt at sidde hos! Det er begyndelsen til det totalitære samfund, som multikulturalismen medfører. Vi skal have multikulturen stoppet ned i halsen! Når nu idealet for den bestemmende klasse er multikultur, så lader de sig ikke standse af virkeligheden! Nemlig at begge parter befinder sig bedst sammen med nogen som dem selv!
  Man kan som bekendt ikke tvinge nogen til at kunne lide andre, og hvis man forlanger det og gennemtvinger det, så opstår der i stedet konflikter!
  Kan de der bestemmer virkelig ikke se det. Det er nærmest Kafkas!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. februar 2020 @ 17:47

 21. Clinton Cash (Hillary and Clarinet Bill) Commited SO many crimes during the eighties. And they put the crown on their work by stealing the libyans money. Som hun sagde: “We came we saw,he died” Nobody good has come from John Kennedy and Thomas Jefferson,than Mr Ron Paul.
  And that is the end of Daniel Mc Adams and Chris Rossini. Lou Rockwell is on his hindlegs as well.

  FREE SPEECH

  -is necessary

  Kommentar by Nielsen — 8. februar 2020 @ 18:14

 22. Diktator Tito holdt den stangen i nogle årtier. Måske kan man også gøre det igen under skrap diktatorisk styring, men herefter bliver det blodigt! Det BLIVER IKKE olie og vand i forhold til sammenblanding. Det ER olie og vand. Det er umuligt.

  Integration er et latterligt begreb. Det er længe siden, jeg er stoppet med at tænke eller udtale det. Men man klamre sig til det. Kun fuldt ud assimilation er brugbar. Det vil sige, at vi ikke blander os i, hvad individer tror på, men om de lever op til VORES, altså de oprindelige danskeres levevis. Ellers er det ud af landet. Vi har tolereret de intolerante altfor længe

  Kommentar by Uno — 8. februar 2020 @ 18:42

 23. Giv politkere tørt på.

  Kommentar by Nielsen — 8. februar 2020 @ 18:46

 24. Sig det nu, svinekød eller ikke.

  Kommentar by P — 8. februar 2020 @ 19:19

 25. Man har jo aldrig officielt forholdet sig til hvad man havde med at gøre, og så har man løjet offentligheden en forloren moral på om racisme og fremmedhad. Islam er ikke en race, og det er ikke alt fremmet der er værd at beskytte. Man har afstumpet lukket det blinde øje til kvindeundertrykkelse, social kontrol og det såkaldte- æresdrab- samt totalt tilsidesat enhver tidligere erfaring, og så har man ofret fremtidige generationer til dette helvede. Hvorfor? Billig olie ?. Fetaost eksport? Diplomatisk fejhed og Politisk prostitution af friheden og demokratiet. Himmelråbende idealer langt væk fra jorden, som man ofre menneskene på, med sin afstumpede forlorne moral og etik med Godhed som undskyldning, imens dem som advarede blev gjort til syndebukke (Lars Hedegaard, Tommy Robinson etc etc etc). Føj for den lede. Hvem kan tage en person som f.eks Lars Løkke Rasmussen, Uffe Ellemann, alvorligt længere?

  Kommentar by Michael Unna — 8. februar 2020 @ 19:51

 26. Fornuft kan man jo ikke lære de røde/radgale vælgere, de hverken kan eller vil fatte realiteterne men foretrækker drømmen… Deres devise er; om så det hele kollapser en dag, er det prisen demokratiet må betale. Det falder dem slet ikke ind at sætte en stopklods op, selv når virkeligheden præsenteres ved at muslimer vælger deres egne. Det har vi andre jo sagt i årtier, for døve øre, Glistrup sagde det allerede i 1970’erne og resultatet af at benægte virkeligheden viser sig nu i ekstrem form. Måske uløseligt, med mindre et utal sendes retur, sker det ikke vil endnu større konfrontationer i samfundet (end dem der allerede ses) være uundgåelige. Opdelt spisning er jo kun begyndelsen, et tydeligt tegn på at sygdommen har bredt sig. Men politikerne og deres vælgere sover hellere videre, fremfor at gribe ind med det nødvendige. Alternativet til politisk passivitet, er mere social kaos.

  Kommentar by LarsB — 8. februar 2020 @ 20:51

 27. En god ting:

  Tvangen vil ØGE afstanden mellem danskerne og de indvandrede, og medføre et tab af autoritet for gymnasierne og de mestendels røde lærere der kommer til at stå for TVANGEN.
  Modsætningen mellem den røde indoktrinering og den TVANG de unge mennesker bliver udsat for vil udmønte sig i øget skepsis overfor det røde verdensbillede,

  Hvis det på nogen måde kommer til at gå ud over de etnodanske skoleelever vil deres forældre give dem en gratis opvisning i YNKELIGT hykleri når de flytter deres børn til et andet gymnasium

  Der vil komme ofre ,såsom meget introverte højtbegavede etnodanskere der kan ende mellem 2 knapt så smarte og sikkert misundelige MENAPpere i kantinen
  Den slags vil de røde vende det blinde øje til

  Kommentar by jan — 8. februar 2020 @ 22:20

 28. You can’t eat next to a mad dog.

  Kommentar by Iznogut — 9. februar 2020 @ 05:55

 29. “… og i kantinen fandt eleverne sammen efter etnicitet, så danskere spiste med danskere og indvandrere med indvandrere”

  Jep, etnisk segregering er sundt og naturligt. Arabere hører til sammen i arabiske lande. Afrikanere hører til sammen i Afrika. Europæere hører til sammen i Europa.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. februar 2020 @ 10:19

 30. > Hr. Snusk 11.feb. 11:39
  Voluntarisme eller individuel frihed er grundstenen i frihed. Du kan ikke være fri,hvis du ikke ejer dig selv og er fri for restriktioner. At være fri betyder,at ingen kan fortælle dig hvad du må,eller hvad du skal afholde dig fra. Når du laver bærn,har du indgået i en enhed,som er tungere,end individet. Men du skulle kunne opfatte individets ret til selvbestemmelse i den epoke i livet. Desværre bliver nogen af disse større “individer” afhængige af den stærkere position de kan tilkæmpe sig,ofte på bekostning af afkommet -tænk på Holger og konen eller Helle og Kinnoch. Alle der kommer i vejen for den slags individer,kommer til at mærke støvet efter deres egostiske handlinger. Undskyld evt. fejl. Jeg syntes jeg måtte komme ud med det.

  Kommentar by Nielsen — 9. februar 2020 @ 16:41

 31. > Hr. Snusk 11.feb. 11:39
  Voluntarisme eller individuel frihed er grundstenen i frihed. Du kan ikke være fri,hvis du ikke ejer dig selv og er fri for restriktioner. At være fri betyder,at ingen kan fortælle dig hvad du må,eller hvad du skal afholde dig fra. Når du laver bærn,har du indgået i en enhed,som er tungere,end individet. Men du skulle kunne opfatte individets ret til selvbestemmelse i den epoke i livet. Desværre bliver nogen af disse større “individer” afhængige af den stærkere position de kan tilkæmpe sig,ofte på bekostning af afkommet -tænk på Holger og konen eller Helle og Kinnoch. Alle der kommer i vejen for den slags individer,kommer til at mærke støvet efter deres egostiske handlinger. Undskyld evt. fejl. Jeg syntes jeg måtte komme ud med det.

  Kommentar by Nielsen — 9. februar 2020 @ 16:43

 32. Lige nu er et flertal i Folketinget ved at erkende at der ikke er belæg for større jødehad (antisemitisme) i muslimske kredse……..(Der er ikke belæg for at påstå at jorden er rund….måske er den firkantet). Må jeg anbefale samtlige partier at tage en Jødekalot på og gå en tur på Nørrebro eller Gellerup eller Vollsmose. Shalom….:-) (Idioter som nægter at forholde sig til Islam).

  Kommentar by Michael Unna — 9. februar 2020 @ 17:52

 33. Seneste nyheder er at Socialdemokraterne, som tidligere lovet ikke har standset den økonomiske støtte til Muslimske friskoler (I alt 200000 millioner kr smidt ud til dem som hader den frihed der er i Danmark). Støt SIAD (samt DDL). God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. februar 2020 @ 09:35

 34. Er det 20,2, eler 200 milliarder? Du har glemt et punktum mellem nullerne.

  Kommentar by Nielsen — 11. februar 2020 @ 12:12

 35. Ak, jeg frekventerede Solrød Gymnasium tilbage i 80’erne, og kom jævnligt til fester på Greve Gymnasium med stor fornøjelse.

  Dengang var der siger og skriver 0 (nul) negre eller muhammedanere…

  Kommentar by Revisoren — 13. februar 2020 @ 11:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper