8. februar 2020

Feminist om to måder man være feminist på: Man kan stemme på eller være totalt aktiv i Enhedslisten

Jeg kom sent afsted fredag aften, og nåede kun at høre de røde værter i ‘Vennetjenesten’ (Radio4) hylde Greta Thunberg og feministen Emma Holten. Talentlab der efterfulgte, fortsatte emne med et afsnit af podcasten ‘Feminisme på prøve’, hvor fjerdebølgefeministen Christina ‘Stinella’ Schrøder havde en Louise Holm i studiet til en snak om ‘hverdagsfeminisme’, ’sexisme’, ’slutshaming’ og ’søsterskab’. Med tanke på at de to kvindelige værter i det foregående program begge støtter Enhedslisten, giver følgende sekvens god mening.

Christina Schrøder, Feminisme på prøve: … så jeg kan være feminist på en måde, du kan være feminist på en anden måde, din kæreste kan være feminist på en tredje måde. Sådan er det. Man kan sige, at det er lidt ligesom en politisk overbevisning, du kan jo godt stemme Enhedslisten, og det kan godt være, at din veninde stemmer Enhedslisten, men stadigvæk, hun er totalt aktiv, men det er du bare ikke – du stemmer bare på Enhedslisten ik’ altså. Samme ideologi, men måske to forskellige måder at håndtere det på. Men jeg kan godt forstå, at der er mange udefra der tænker, at den der klub, den er jeg ikke velkommen i, for jeg kommer aldrig til at kunne leve op til det der. Det synes jeg faktisk er rigtigt ærgerligt.

Oploadet Kl. 11:45 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/108024/trackback

35 Comments »

 1. kommunismen døde aldrig. Den muterede.

  Kommentar by BB — 8. februar 2020 @ 12:06

 2. Det er da mærkeligt. Jeg troede godt man kunne være feminist uden at gå ind for venstreekstremistisk vold.

  OBS, OT:
  Jeg kom til at skrive ‘venstreeketremistisk’. Editoren markerede ‘Fejl. Ingen erstatning fundet’. For sjov skyld prøvede jeg at skrive ‘højreeketremistisk’. Den blev rettet til ‘højreekstremistisk’. Med korrekt stavning bliver v… markeret som fejl, men h… ikke.

  Editoren mener altså ikke, at venstreekstremisme findes!!!

  Kommentar by Bastardo — 8. februar 2020 @ 12:13

 3. Hvis virkelig ligestilling er målet med al skrigeriet, så er her en kort liste over ting der stadig halter alvorligt:

  1. 50% kønskvoter i de erhverv der er beskidte og farlige, som stadig varetages af mænd i 98% af tilfældende. Enhver erhvervmæssig position besættes udelukkende på viden og erfaring fremover.
  2. Indbetalingen af indkomstskatterne, som mænd i dag bærer de 70% af, skal ligestilles.
  3. Indtjeningen for kvinder skal op på 50% mod deres nuværende globale 1/3-del, mens deres totale kontrol af 2/3-dele af det globale forbrug skal ned på 50%, præcis som ordet “ligestilling” indikerer.
  4. Kvinder udgør majoriteten af dem der stemmer i alle vestlige lande. Fremover skal kun det antal kvinder kunne stemme, som der er dækning for med det samme antal mænd.
  5. Enhver form for ‘chivalry’ bortfalder øjeblikkeligt, sammen med den sexuelle manipulation af mænd for at opnå samme, og der afregnes øjeblikkeligt ved kasse 1 efter løft af tunge ting, dæk der skal skiftes, osv, osv.

  Let the screaming commence…

  Kommentar by Kimski — 8. februar 2020 @ 12:24

 4. Selv jeg må indrømme at feministerne er tossede. Mig repræsenterer de ihvertfald ikke. Er feminisme ikke bare kommunisme i en ny form?

  Kommentar by Birthe R — 8. februar 2020 @ 13:17

 5. Newsflash Søster. Du står og fægter i luften. Det eneste sted nogen tager dig alvorligt er netop i det nazistiske parti EinHetzListen.

  Alle andre er ligeglade med dine tåbelige mantraer og skrigen op. Vi nedlader os allerhøjest til en hånlatter eller som her en sarkastisk kommentar.

  Din kamp er over, slap af!

  Kommentar by Santor — 8. februar 2020 @ 13:52

 6. Ved godt det er en gammel traver….men: hvordan kan det være at feminismens mål er at møve sig ind på de bonede gulve, men f eks. Ikke kæmper for flere mennesker som identificere sig som ciskønnede kvindfolk i kloakbranchen eller som flyttefolk? Er de inkonsistente? Elller useriøse …..måske det hele er uigennemtænkt? Eller vil de bare “cherrypicke”?

  Kommentar by FrafaldenModerat — 8. februar 2020 @ 13:53

 7. Det er ret sigende, at det “bedste” eksempel Christina Schrøder kan komme på hvad angår ideologisk diversitet, er at være hhv. aktivistisk og passiv Enhedsliste-vælger. Men vent, det bliver bedre:

  > den der klub, den er jeg ikke velkommen i, for jeg kommer aldrig til at kunne leve op til det der

  Hvad Christina Schrøder tilsyneladende ikke har opdaget er, at det feminisme og andre kulturmarxistiske ideologiske strømninger har tilfælles, er den evige spiral af renheds-krav, der altid ender med det samme resultat – the left will eat itself. De ideologier, der taler højest om diversitet og sammenhængskraft på tværs af forskelligheder, er samtidig de ideologier, der grupperer og modstiller folk mest efter netop deres forskelligheder. At det er dem, der har og udviser allermindst af den tolerance, de selv efterspørger.

  Kommentar by Quark — 8. februar 2020 @ 13:59

 8. Forleden da jeg var alene i bilen sammen med et af børnebørnene, en dreng på 14 år som går i en privat skole i Århus, spurgte jeg ham om de i skolen/omgangskredsen, diskuterede feminisme, LGBT, osv.

  Svaret kom prompte: Nej det fis orker vi simpelthen ikke at høre på – Hvis det eller er generelt for årgangen, så skimter vi vel lys forude!?

  Kommentar by T. Flodur — 8. februar 2020 @ 14:06

 9. Jeg var oprindeligt revnende ligeglad med feminisme. Det var bare ha ha og så ignorere dem. Men så blev de intersektionelle racister og startede deres systematiske angreb på “hvide mænd” og nu hader jeg dem. Godt arbejde feminister, I gjorde mig til en modstander, men det er vel også det der er planen. Del og hersk, det er venstrefløjens og globalisternes strategi.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 8. februar 2020 @ 14:21

 10. Jeg altid ment lige betaling for lige arbejde,og frihed hvor den savnedes,men aldrig dominans

  Kommentar by dunk — 8. februar 2020 @ 14:23

 11. De bedrøvelige danske feminister har nogle kolleger og ligesindede i USA, nemlig sådan nogle som Nancy Pelosi og fru Clinton. Hvis man trænger til et godt grin kan man læse om dem hos Hodjanernes blog.

  Kommentar by Birthe R — 8. februar 2020 @ 15:12

 12. Øv Kim,nu kan jeg ikke længere prale af,at jeg aldrig har lyttet til radio fire.Jeg kom hen til slukketidspunktet,hvor idioten kørte frem med “men jeg kan godt forstå…” Så fik jeg nok. Men det er tankevækkende,aat nogen gider lytte til sådan nogle vildfarne sjæle. det er jo som at høre nogen fra folketingets talerstol. Løgn og latin. Hele lortet. Må Skt.Mogens’ og Piphans’ vrede ramme dem. De fortjener bål og brand. Og hvis det ikke hjælper,skal de hjules og stejles.

  Kommentar by Nielsen — 8. februar 2020 @ 15:20

 13. Venstrefløjens ekstremisme i feministisk navlepilleri. Giv dem en særskilt radiostation eller blad.(Spildplads i universet).

  Kommentar by Michael Unna — 8. februar 2020 @ 15:47

 14. Blåstrømperne (borgerlige feminister) som jeg er medlem af ønskede at benytte Kvindehuset i København https://www.kvindehus.dk
  til film-aftener og møder.
  Forkvinden havde fornyeligt foretræde for husmødet hvor hun ansøgte om at få lov til at benytte huset.

  Hun fortalte mig efterfølgende at husmødet var forudfattet og fikserede sig kollektivt på at hun og Blåstrømperne er borgerlige og at stemningen hurtigt blev ond og at hun blev mobbet og udsat for psykisk vold.

  Forkvinden fik at vide af en tilstedeværende advokat (Kvindehusets?) at det socialistiske Kvindehus vedtægter skulle ændres før at borgerlige ville kunne få lov til at benytte Kvindehuset.
  Læs.: At Blåstrømperne er borgerlige feminister ikke socialistiske betød at de qua vedtægterne ikke kunne få lov til at benytte Kvindehuset!

  Forkvinden har efterfølgende fortalt mig at husets vedtægter antageligvis er ulovlige idet et kommunalt kulturhus ikke kan udelukke nogen på baggrund af deres politiske observans og at socialistisk er en alt for generel og udefineret vedtægt. For i Kvindehusets optik er formodentligt alt hvad der ikke er Enhedslisten eller til nød SF vel at betragte som værende ikke socialistisk?!

  Efter at have nægtet Blåstrømperne at benytte Kvindehuset forslog advokaten uoprigtigt og tydeligt falsk som et plaster på såret forkvinden at de dvs (Blåstrømperne og Kvindehuset) kunne deltage i nogle demonstrationer sammen. Hvortil forkvinden iskoldt replicerede “Nej! Vi støtter ikke op om voldelige aktiviteter!”

  De første feminister var intellektuelle borgerlige kvinder som kæmpede for ligestilling og stemmeret. De kaldte sig Blåstrømperne. Feminismen ændrede karakter med ungdomsoprøret i 1968 og blev venstre ekstremistisk dvs. Rødstrømperne. Deres aftagere er de inter-sektionelle feminister som med krænkelses parathed og identitets-politik prøver at nedbryde vores civilisation.

  Kommentar by Zenobia — 8. februar 2020 @ 16:02

 15. Hvilken præst er det som EB har fanget smuds’ på.

  Er det ham med initialer AG?

  Kommentar by Anders Jensen — 8. februar 2020 @ 17:16

 16. @AndersJensen
  Er EB noget med Bugatti? Du ved den italenske vogn,som var fremtrædende tidligere.

  Kommentar by Nielsen — 8. februar 2020 @ 17:52

 17. Sikke en masse ævl de feminister kan fyre af. Man skal da kun være lykkelig for ikke at være medlem af den indspiste strikkeklub. Det er nu altså dejligt at være en patriarkalsk hvid mand og være ligeglad.

  Kommentar by NulTolerance — 8. februar 2020 @ 18:15

 18. #14, du mener Anders Gadegård? Hvorfor ikke bare skrive det?

  https://www.berlingske.dk/hovedstaden/domprovst-kommer-med-opsang-til-landets-praester-vaer-politiske-og

  ht tps://www.domkirken.dk/page/33751/pr%C3%A6ster

  ht tps://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/formand-i-klage-over-praest-seksuelt-kraenkende/7990048

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. februar 2020 @ 18:56

 19. … en gennemført ækel stodder:

  http://www.uriasposten.net/archives/category/personer/gadegaard-anders

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. februar 2020 @ 18:58

 20. Ja, det er ham jeg mener, men ved man det er ham? Synes ikke håret ligner helt.

  Kommentar by Anders Jensen — 8. februar 2020 @ 23:11

 21. Jeg frygter for helbredet hos flere af bloggere her, at I tør lytte til den røde propagandasender… Jeg håber i har taget jeres fornuft og fædrelands pille 💊 hver morgen. Jeg tåler ikke høre dem, jeg ved det vækker mine traumer fra opvæksten i de rødes dumhedsskoler.. Min veninde der bor nær nørrebro, giver bedre nyheder end nogen radio.. Feminisme? For mig er det at have lært at skifte mine egne tændrør, lægge mine egne fliser… Kort sagt glæde mig over min frihed. Herregud, så svært er det heller ikke.. Men når det gælder de rødes feminisme så er det som altid bare et stort svindel nummer, der ydmyger alle kvinder… Suk

  Kommentar by Gaflen — 9. februar 2020 @ 00:03

 22. Citat: “Jeg kan godt være feminist på en måde, du kan være feminist på en anden måde, din kæreste kan være feminist på en tredje måde.”
  Det er da noget forvirrende sludder! Måske er alle så feminister på en eller anden måde? Ja måske er selv jeg så også feminist på min måde, hvordan jeg så ellers viser det?

  Igen og igen dukker Gustav Wied op i erindringen, med sit eviggyldige udsagn, her lidt forenklet: “Børn har det godt, og dyr og kvinder, men vi mennesker har det ikke!”
  Desværre så Gustav Wied heller ikke en udvej fra problemet, og valgte at begå selvmord.

  Kommentar by Henning Jensen — 9. februar 2020 @ 03:04

 23. Henning, det er “Børn kan være lykkelige osv.”, men ellers enig. Vores realitetssans kan være en forbandet tung byrde.

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. februar 2020 @ 04:52

 24. Jeg vil ikke citeres for det, men ind imellem kan man savne radio 24/7.
  For det ubegavede ammestuesnak skal man lede længe efter!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. februar 2020 @ 08:52

 25. Feminisme i alle former/bølger har været særdeles skadeligt for både mænd, kvinder og vestlig civilisation.

  Som den homoseksuelle provokatør Milo Yiannopoulos siger:
  “Feminism is Cancer”

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. februar 2020 @ 10:12

 26. #23: “Den nervøse” skrev: “For det ubegavede ammestuesnak skal man lede længe efter!”

  Man skal nu ikke lede særlig længe – det er overalt i mainstream-medierne …

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. februar 2020 @ 10:14

 27. I det moderne, progressive, moderate Indonesien, er man meget længere med feminismen end i reaktionære Danmark – kvindelige bødler.

  Nu kan kvinder blive pisket af kvindelige bødler – Flot, der kan vi sgu lære noget.

  Pernille, Rosa og Johannes vådeste drøm? – at tæske løs på nazi-Pernille?

  https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE11916115/her-prygler-kvinder-andre-kvinder/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 9. februar 2020 @ 10:34

 28. https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE11916115/her-prygler-kvinder-andre-kvinder/

  Feminisme i slagkraftig udgave…!

  Var det ikke området hvor jordskælvet og tsunamien i 2004 smadrede det hele og dræbte tusindvis…jo!

  https://da.wikipedia.org/wiki/Jordsk%C3%A6lvet_i_Det_Indiske_Ocean_2004

  Bla. den vestlige verden sendte milliarder til redning og opbygning…fortjente de det?

  Kommentar by Black Watch — 9. februar 2020 @ 11:10

 29. * Peter Nielsen 10:14
  Ja du har ret, ubegavet pludren finder du overalt på MSM.
  Der er en selvforstået konsensus blandt journalister om at vi jo alle sammen stemmer på Enhedslisten, og vi alle sammen bor på Nørrebro eller Vesterbro, ja over i købet bor journaliststanden på Absalonsgade og præcis der stopper deres horisont. Det gør det ganske ulideligt at hører på!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. februar 2020 @ 11:31

 30. #14 Zenobia, hvad er det så, at I blåstrømper søger at opnå, som ikke allerede er opnået?

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. februar 2020 @ 18:08

 31. @ 21: “Feminisme? For mig er det at have lært at skifte mine egne tændrør, lægge mine egne fliser…” Dette antyder, at ‘Gaflen’ er et individ med XX-kromosomer. Hvis det er rigtigt er ‘Gaflen’ en kvinde, jeg kan have stor respekt for.

  Kommentar by Ole Madsen — 9. februar 2020 @ 19:20

 32. Money for nothing. Socialist-kommunisterne nasser på livet løs og hygger sig for andres penge.
  Men, hvor længe?
  Der sker noget på den anden side af Atlanten:
  https://www.youtube.com/watch?v=dCSwqca8KXU&feature=youtu.be

  Kommentar by Iznogut — 9. februar 2020 @ 21:23

 33. Dejligt for os middelmådige mænd at den muslimske indvandring sikrer patriarkatets fortsættelse

  Kommentar by Egon Olsen — 9. februar 2020 @ 21:54

 34. >Zenobia 8. feb. 2020 16:02
  tak for oplysninger. Og da censur som regel kommer fra megten,kan vi konkludere,at de røde sidder tungt på den.

  Kommentar by Nielsen — 10. februar 2020 @ 05:11

 35. Der bliver aldrig ligestilling mellem mænd og kvinder, så længe det kun er kvinder, der kan blive gravide og føde børn. Det er millioner af år gammel menneske biologi. Naturen er modstander af ligestilling mellem kønnene:-)

  Kommentar by A-mad — 10. februar 2020 @ 10:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper